ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

STAGE DOLLS: "Always"

Οι Νορβηγοί melodic rockers συμπληρώνουν 25 χρόνια δισκογραφικής ζωής και όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησαν με πίστη και αφοσίωση τον ήχο τους που θυμίζει έντονα Bryan Adams, Honeymoon Suite,Refugee, Jeff Parris και Def Leppard.


Αν και είχαν αρχίσει παρέα με τους άλλους σπουδαίους Νορβηγούς melodic hard rockers ΤΝΤ μιας και είχαν παίξει παρέα στα ξεκινήματα τους με τον Τony Harnell στους Subway Sect και τον κιθαρίστα Ronni Le Tekrο στη δεκαετία του ΄80 έκαναν μία σχετική επιτυχία.Δυστυχώς για αυτούς έμειναν για πάντα στη σκιά των ΤΝΤ ενώ η πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια είχε μεταπτώσεις. Με το νέο τους λοιπόν άλμπουμ “Always” οι STAGE DOLLS προσπαθούν να επανέλθουν δριμύτεροι και να δώσουν ένα αξιόλογο ροκ άλμπουμ γεμάτο μελωδίες και εκφραστικά φωνητικά . Οι hard rock εξάρσεις στο άλμπουμ είναι περιορισμένες και κυρίως θυμίζει εποχές B.Adams στα ΄90 λόγω και της χαρακτηριστικής φωνής του Torstein Flakne αλλά ευτυχώς οι μελωδικές γραμμές, οι έξυπνες ενορχηστρώσεις και οι συνθετικές εμπνεύσεις παραμένουν το δυνατό σημείο των STAGE DOLLS. Νομίζουμε ότι το Νορβηγικό τρίο δίκαια θεωρείται μεγάλο συγκρότημα στην Σκανδιναβία και με το “Always” καταφέρνουν να κερδίσουν ξανά την εκτίμηση των οπαδών του melodic rock ήχου.

ΕΓΡΑΨΕ: Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου