ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ LIVE


Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο B.D.Foxmoor τον Οκτώβρη στην Αρχιτεκτονική!

ο B.D.Foxmoor σε μια μουσική αυτοβιογραφική παράσταση με τίτλο "Πύρινο Βιος". Από το 1978 ως το 2013, το hip hop, το low bap κι εγώ...
Κάθε Παρασκευή μία παράσταση διάρκειας 5 ωρών.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι 
(Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμικός)
Είσοδος 10 ευρώ
Κρατήσεις/πληροφοριες:210 3251271 
και στο  bdfoxmoor@lowbap.com

ΕΥΡΥΔΙΚΗ “Παράλληλες διαδρομές…” Special Guests ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ – ΗΡΩ

"Μικρές ιστορίες, στιγμές καθημερινές, άνθρωποι αγαπημένοι που  πορεύονται σε παράλληλες διαδρομές με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν, τους ήχους που ζωγράφισαν έναν κόσμο αλλιώτικο και ζωντάνεψαν τα όνειρα μας…                   
Θα συναντηθούμε στην Αρχιτεκτονική 12 και 19 Οκτωβρίου για να μοιραστούμε όλα αυτά που μας ενώνουν μέσα από την διαχρονική μας αγάπη, τη μουσική!"
Η Ευρυδίκη με δύο υπέροχους καλεσμένους έρχεται στην Αρχιτεκτονική για δύο μοναδικές εμφανίσεις. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές από την ξένη και ελληνική ποπ-ροκ σκηνή αλλά και με δύο συνεργασίες που θα εντυπωσιάσουν.
Στις 12 Οκτωβρίου μαζί της στη σκηνή ο Χρήστος Δάντης και στις 19 Οκτωβρίου η Ηρώ!!!
Τρεις καλλιτέχνες της ίδιας γενιάς, με παράλληλες διαδρομές, σπουδαία τραγούδια, έχοντας αφήσει όλοι το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία, ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το ήθος τους και συνεχίζουν με την ίδια ενέργεια και αγάπη να κάνουν ακόμα πιο σημαντικά βήματα, με την ωριμότητα πια που τους χαρακτηρίζει.
Δυο συνεργασίες έκπληξη που σίγουρα θα μας χαρίσουν σπουδαίες ερμηνείες, μοναδικά ντουέτα και υπέροχες στιγμές!
Να είστε εκεί!
Για δυο μόνο Σάββατα η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική!!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι
(Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμικός)
http://www.arhitektonikilive.gr
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9014428, 210 3420842, 6978185871
Ώρα έναρξης:  22.30
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Τιμή φιάλης: 90 ευρώ
(β’ ποτό: 7 ευρώ, β’ μπύρα: 5 ευρώ)

BAT CITY ROCK BAR - BROGRAM LIVE - EVENT


batcity.gr | Contact Us
Sponsor:




TOTAL STARLIGHT + Sunlight
Ημερομηνία: Σαβ, 05/10/2013
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 6€

Οι TOTAL STARLIGHT είναι μια παρέα φίλων μουσικών που μας προσφέρει ποιοτικό Hard Rock & Heavy Metal 80s - 90s και θα μας Θυμίσει ύμνους τεράστιων συγκροτημάτων(Ιron Maiden,Dio,Whitesnake,Black Sabbath,U.F.O,Ηelloween,Judas Priest,Uriah Heep, κ.α) που όλοι μας τραγουδήσαμε....

ATLANTEAN KODEX Release Party
Ημερομηνία: Σαβ, 05/10/2013
Έναρξη: 23:30
Αμέσως μετα την συναυλία των ATLANTEAN KODEX στο 7 Sins Club, το πάρτυ για τη νέα τους κυκλοφορία ´´The White Goddess´´ στο Βat City Club.
Μιχάλης HMRM στα decks, όλες οι μπάντες του live εκεί.

UP THE HAMMERS SPECIAL EDITION PART 3 warm up show
Ημερομηνία: Παρ, 11/10/2013
Είσοδος: Ελεύθερη

WRETCH (USA)
CRIMSON FIRE (GR)

FREE ENTRANCE!
EACH BEER OR DRINK GIVES YOU A TICKET FOR A BIG DRAW WITH T-SHIRTS,CD´S AND INVINTATION FOR THE FESTIVAL DAY AND UP THE HAMMERS IX IN MARCH!

Bon Jovi Party
Ημερομηνία: Σαβ, 12/10/2013
Έναρξη: 22:00

RANDOM PLAY
Ημερομηνία: Παρ, 18/10/2013
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 8€ με κρασί/μπίρα/Monster Energy

Οι RANDOM PLAY είναι μια μπάντα που ήρθε για να μας ξεσηκώσει με αγαπημένα κομμάτια της ROCK σκηνής από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 έως και τα σημερινά airplay του ραδιοφώνου! Δεν κάνουν απλά μουσική και ιστορική αναδρομή αλλά τα προσαρμόζουν στη δική τους ματιά και το δικό τους προσωπικό ήχο!

On The Road - Abaft Zone
Ημερομηνία: Σαβ, 19/10/2013
Έναρξη: 21:30
"Ροκ διάθεση σε φθινοπωρινό τοπίο. Τον εμπλουτισμό με blues αποχρώσεις αναλαμβάνουν οι On The Road, ενώ οι Abaft Zone δίνουν έμφαση στις hard rock & heavy πινελιές. Μια βραδιά που φιλοδοξεί να επαναφέρει το κέφι της επιτυχημένης καλοκαιρινής σύμπραξης των δύο σχημάτων".

Mark Evans Acoustic show (Heavens Edge)
Ημερομηνία:  Τρι, 22/10/2013
Έναρξη:  21:00
Είσοδος:  10€

Ο Μark Evans γεννημενος στη Philadephia ηταν λογικο να κανει τα πρωτα του μουσικα βηματα στην τοπικη σκηνη συμμετεχοντας σε τοπικες hard rock μπαντες η σημαντικοτερη των οποιων ηταν οι Money! Εκεινη την περιοδο γνωριζεται με τον Larry Baud και προσχωρει στους νεοσχηματιζομενους NETWORK σαν μπασιστας γυρω στο 1985-86 με τους οποιους περιοδευει δημιουργωντας μια βαση οπαδων!Το 1987 μπαινει στο στουντιο με τους NETWORK και ηχογραφουν κομματια για το ντεμπουτο τους,ενω παραλληλα σχηματιζει τους HEAVEN S EDGE με τον Reggie Wu! H συνθεση τους ηταν Mark Evans (φωνητικά), Reggie Wu (κιθάρα / πλήκτρα), Steven Parry (κιθάρα), George "GG" Guidotti (μπάσο) και David Rath (τύμπανα),

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Ημερομηνία: Σαβ, 26/10/2013
Έναρξη: 22:00
Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»επιστρέφουν στο BAT CITY στις 26 Οκτωβρίου 2013

Θα μας κάνουν να νιώσουμε πάλι παιδιά μέσα στην «Μαγική Αυλή» τους, σε συνδιασμό με το δυναμικό τους ρεπερτόριο και αγαπημένες διασκευές, όπως και δικά τους τραγούδια από την διαδυκτιακή τους κυκλοφορίας τον Νοέμβριο του 2012. Το«Loving You Is Easy», ένατραγούδι που κέρδισε σε διαγωνισμό το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ έχει ξεχωρίσει σε αρκετά ραδιόφωνα Ελλάδος και εξωτερικού και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.Οι «Ορίζοντες» έχουν στο ενεργητικό τους την διασκευή του γνωστούτραγουδιού των2002GR και Ηλία Ασβεστόπουλου «Μαγική Αυλή», η οποία είναι μέσα στην 2η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που κυκλοφόρησε αρχές 2013.

Jules Millis (Tigertailz/White Widdow) Live Acoustic Show featuring Rob Wylde (Tigertailz/Teenage Casket Company)
Ημερομηνία:  Παρ, 01/11/2013
Έναρξη:  21:00
Είσοδος:  10€

Δύο -περίπου- χρόνια μετά την επιτυχημένη εμφάνιση των White Widdow στην Αθήνα ο αυστραλός «front man» Jules Millis επιστρέφει ξανά στον ίδιο χώρο (Bat City) έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του, τον Rob Wylde, νυν μπασίστα των Tigertailz & Teenage Casket Company! Ένα άκρως εκρηκτικό ακουστικό live show το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες των: Tigertailz, White Whiddow, TCC αλλά και πολλές γνωστές Hard Rock διασκευές από την χρυσή εποχή που άνθισε η συγκεκριμένη μουσική σκηνή!

Αμέσως μετά απο το live ακολουθεί free party με την Μαρίζα Crash δίπλα στον Γρηγορη The Manimal στα decks του Bat City.Μιας και το κλήμα θα το προδιαθέτει η βραδιά θα είναι όσο πιο HARD ROCK γίνεται , η διάθεση στα ύψη, και στη παρέα μας φυσικά η μπάντα μέχρι το πρωί.

Eric Martin Acoustic show (Mr. Big)
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: Τα 100 πρώτα εισιτήρια 15€, τα υπόλοιπα 100: 20€
Ημερομηνία: Παρ, 08/11/2013

Ο Eric Lee Martin ή Eric Martin όπως ειναι γνώστος στη μουσική σκηνή και στο κοινό, γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου το 1960 στο Long Island της Νέας Υόρκης.Με καταγωγή από Ιρλανδία και Ιταλία ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία το 1978 και συνεχίζει εως σήμερα.

Υπήρξε μέλος σε αρκετά συγκροτήματα δημιουργώντας σπουδαίες δουλειές,όπως και σόλο καλλιτέχνης πράγμα που το διακρίνουμε στη σύντομη και περιεκτηκή ανακόπηση της ζωής του!!

Πηγή έμπνευσης για τον Eric ήταν ο πατέρας του Frederic Lee ?Pepper? Martin ο οποίος ήταν ντράμερ του συγκροτήματος ?The Buzz?

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η μοναδική βραδιά της Αθήνας αφιερωμένη στο μελωδικό Hard Rock και το A.O.R. Όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες και η μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών από τη δεκαετία του ?70 μέχρι σήμερα!

Με την υποστήριξη των:

Κάθε Τρίτη μόνο στο Bat City 
Έναρξη: 22:00 Είσοδος: Ελεύθερη

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
Ενοικίαση εξοπλισμού
Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί       πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία! 

Επικοινωνία
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666 

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα

www.batcity.gr - info@batcity.gr 

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ROCK & BLUES LIVE 19/10/13


Metallica Through the Never (3D)

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Nιμρόντ Αντάλ ("Predators") δημιουργεί μια πρωτοποριακή τρισδιάστατη ταινία για το θρυλικό συγκρότημα Metallica.

Μια σπάνια και τολμηρή κινηματογραφική εμπειρία με καταιγιστική δράση και σκηνές από τις θεαματικές συναυλίες ενός εκ των πιο δημοφιλών και εμβληματικών μουσικών συγκροτημάτων στην ιστορία της ροκ μουσικής.
Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται μεταξύ μιας συγκλονιστικής συναυλίας των Metallica και των περιπετειών του νεαρού Τριπ, σε μία πόλη όπου επικρατεί το απόλυτο χάος, με κατεστραμμένα οχήματα, αιματηρές συγκρούσεις και ένα μασκοφόρο καβαλάρη. Το ανερχόμενο αστέρι που ακούει στο όνομα Ντέιν Ντιχάν ("Place Beyond the Pines", "The Amazing Spider-Man 2") υποδύεται τον Τριπ, ένα νεαρό μέλος του tour crew της μπάντας, που οργανώνει ζωντανές εμφανίσεις και που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο απεσταλμένος του γκρουπ σε μυστική αποστολή, κατά τη διάρκεια μιας sold out συναυλίας. Ουσιαστικά, η ταινία ακολουθεί δύο παράλληλες ιστορίες, την αφήγηση του Τριπ και το ζωντανό υλικό του πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος.
Αυτό που αρχικά φαίνεται να είναι εύκολο, ξαφνικά μετατρέπεται σε μια σουρεαλιστική περιπέτεια, με τον Τριπ να βρίσκεται στη μέση επικίνδυνων καταστάσεων και παράλληλα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον μασκοφόρο καβαλάρη, ο οποίος τον κυνηγά στο κέντρο της πόλης. Και όλα αυτά, με τα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος των Metallica, να κατέχουν πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο!
Ένας νεαρός roadie... σε μυστική αποστολή
Μία συναυλία σε εξέλιξη...
Δύο παράλληλες ιστορίες σε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό!



Metallica Through the Never από Odeon

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο @ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Σύναξη "τρομοκρατών" στο Γκάζι.
Κοζανίτες και Θεσσαλονικιοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο.
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"
Στη μουσική σκηνή ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live, στο Γκάζι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.
Η παράσταση είναι ένα ολοκληρωμένο 3ωρο αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο, με επιλογή από τραγούδια του, κάθε περιόδου, που θα παρουσιαστούν σε τέσσερις μεγάλες ενότητες:
1. "Το Πανηγύρι" - με τα πρώτα τραγούδια του, τα σατυρικά και τα θεατρικού τύπου.
2. "Αγαπάω κι αδιαφορώ" - ο ερωτικός Άσιμος.
3. "Είμαστε τρομοκράτες" - τα πολιτικά και ανατρεπτικά του τραγούδια.
4. "Σχιζοφρενοβλαβίωση" - η προσωπική του στάση ζωής. 
Θεατροποιημένα αποσπάσματα από κείμενα του Νικόλα, -που είχε περιλάβει στο βιβλίο του (αυτοέκδοση) "Αναζητώντας Κροκανθρώπους"- που θα αποδοθούν από τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη.
Θα υπάρχουν επίσης προβολές video, slide-show, καθώς και ηχητικές παρεμβολές με τη φωνή του Νικόλα.
Τα τραγούδια θα αποδώσουν ο Κοζανίτης τραγουδοποιός Μάκης Σεβίλογλου και, από τη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Παπανικολάου και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης (από τους On The Road).
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Δασκαλάκης (ηλ. κιθάρα), Δημήτρης Χατζηδημητρίου (πλήκτρα/On The Road), Παναγιώτης Χαραμής (μπάσο), Κώστας Πέρογλου (τύμπανα) – ενορχηστρώσεις: Γιάννης Τσόλκας.
Τη σκηνογραφική - ενδυμαλογική επιμέλεια έχει η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και την οργάνωση της παραγωγής ο επίσης Κοζανίτης Θάνος Κανούσης,
Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλλας (Κοζανίτης κι αυτός), φίλος του Νικόλα Άσιμου, ο οποίος είχε κάνει και το εξώφυλλο του μοναδικού προσωπικού LP του Νικόλα, «Ο ΞΑΝΑΠΕΣ».
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι 
(Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμικός)
http://www.arhitektonikilive.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428,210-3420842, 6978185871
Είσοδος: 10,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Τιμή ποτού: 7,00 € - κρασί, μπύρα: 5,00 €
Τιμή φιάλης ποτού: 95,00€ - κρασιού 45,00€
Ώρα έναρξης: 21:30  Ώρα προσέλευσης: 21:00
Χορηγοί επικοινωνίας
www.afternoiz.com - www.music-dreams.gr - www.trollradio.gr - www.artistbook.gr - www.athens-dayandnight.gr - www.mousikorama.gr - www.rocking.gr - www.tranzistoraki.com - www.summerrain.caster.fm - www.mindradio.gr - www.go-out.gr - www.destinyradio.gr - www.pinnokio.gr - www.culturenow.gr - www.musiccorner.gr – www.popaganda.gr - www.mixgrill.gr - www.atlantisfm.gr - www.neolaia.gr - www.radiomusicrock.com - www.toxwni.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Νικόλας Άσιμος (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Ασημόπουλος), τραγουδοποιός. 

Γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1949 στη Θεσσαλονίκη από Κοζανίτες γονείς. Περιθωριακός καλλιτέχνης, με ιδιαίτερο αντισυμβατικό στίχο και τρόπο ζωής. Οι συμπεριφορές του και τα τραγούδια που έγραψε θεωρήθηκαν συχνά προκλητικά. Ηχογραφούσε τα τραγούδια του, με συμμετοχή εθελοντών και φίλων, και τα πουλούσε ο ίδιος σε κασέτες, εκτός δισκογραφικών κυκλωμάτων. Η μοναδική δισκογραφική του έκδοση, εν ζωή, ήταν το LP “Ο ΞΑΝΑΠΕΣ”, το 1982.
Ο Άσιμος ήταν ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο που, ιδεολογικά, δεν ανήκε σε κάποιο χώρο. O ίδιος ποτέ δεν αποδέχτηκε την "ταξινόμηση" σε κάποια ιδεολογία. Ήταν αρχικά αριστερός, απέκτησε όμως αναρχική συνείδηση λίγο αργότερα και στη συνέχεια, καθώς δεν επιθυμούσε να του "κολλούν ταμπέλες", ακολούθησε μια προσωπική πορεία, “δίχως παντιέρες, δίχως ιδέες, δίχως καβάντζα καμμιά”. Το υπερεγώ του, καθώς τον οδήγησε σε σύγκρουση με την κοινωνία, τον οδήγησε στα άκρα, και σε ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές.
Αυτοκτόνησε στις 17 Μαρτίου 1988 στα Εξάρχεια.

Νικόλας Άσιμος, 1981.
Η φωτογραφία είναι του Διονύση Πετρουτσόπουλου (από το οπισθόφυλλο του δίσκου «Ο ΞΑΝΑΠΕΣ», MINOS 1982).


Ο Νικόλας με την κόρη του Νιουνιού, πουλώντας βιβλία στο υπαίθριο κινητό βιβλιοπωλείο του, στην 7η επέτειο του Πολυτεχνείου, έξω από την πλαϊνή πύλη στην οδό Στουρνάρη.
Φωτογραφία: Γιώργος Κορδέλλας, 1980



BIGUS DICKUS @ Rock House (ACDC tribute + more...) Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, 22.00


O χειμώνας προβλέπεται "βαρύς"...
Οι BIGUS DICKUS, με χαρά παρουσιάζουν το πρώτο τους ACDC tribute, καθώς και άλλες πολλές αγαπημένες διασκευές. 
Πού αλλού, στο Rock House, ήτοι το δεύτερο σπίτι τους.

Ενέργεια, ιδρώτας, ποιότητα και παγωμένη μπύρα. 
Εγγύηση στην ποιότητα, εγγύηση στις τιμές, εγγύηση ότι θα χάσετε το δρόμο για το σπίτι σας...

No prisoners, no mercy!


- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - 

ROCK HOUSE (Ζωγράφου)
Λ. Στρατάρχου Αλεξ. Παπάγου 111
τηλ. 210 7753721

*free photos by FeelFamous

FB event link: 

Live στο White Noise Music Place ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ

Live στο White Noise Music Place
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος επιστρέφει στο φιλόξενο χώρο του White Noise Music Place στο Γκάζι, με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του καθώς και από το επερχόμενο άλμπουμ του. 

Links to Youtube : 

http://www.youtube.com/watch?v=L7SFJ9St-As      Δική μας η νύχτα
http://www.youtube.com/watch?v=IRsCnwX1CW4  Βόμβα στον ουρανό


White Noise Music Place
Ευμολπιδών 20, Γκάζι
Τηλ. : 690 777 8889
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος: 3 ευρώ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

8/10 ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ-ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ ΚΑΒΑΛΑ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ 
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ
ΚΑΒΑΛΑ
Προσέλευση: 22:00 
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. 
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλείονταν στα live τους.


Σελιδα facebook:

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

BATFLY PARTY 1oς ΧΡΟΝΟΣ ROCK

Με αφορμή τα πρώτα μας γενέθλια, σας περιμένουμε το Σάββατο 5-10-2013 σε ένα πάρτυ όπου θα παίξουν όλοι οι djs του μαγαζιού την καλύτερη ροκ μουσική της πόλης.

Barfly bar
Βυζαντίου 31 Ν.Σμύρνη
Τηλ.2109318795
Είσοδος ελεύθερη
Official link:
https://www.facebook.com/pages/Barfly

Αφιέρωμα στον Άσιμο - Σύναξη "τρομοκρατών" στο Γκάζι.

Σύναξη "τρομοκρατών" στο Γκάζι.

Κοζανίτες και Θεσσαλονικιοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο.
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"
Στη μουσική σκηνή ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live, στο Γκάζι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.
Η παράσταση είναι ένα ολοκληρωμένο 3ωρο αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο, με επιλογή από τραγούδια του, κάθε περιόδου, που θα παρουσιαστούν σε τέσσερις μεγάλες ενότητες:
1. "Το Πανηγύρι" - με τα πρώτα τραγούδια του, τα σατυρικά και τα θεατρικού τύπου.
2. "Αγαπάω κι αδιαφορώ" - ο ερωτικός Άσιμος.
3. "Είμαστε τρομοκράτες" - τα πολιτικά και ανατρεπτικά του τραγούδια.
4. "Σχιζοφρενοβλαβίωση" - η προσωπική του στάση ζωής. 
Θεατροποιημένα αποσπάσματα από κείμενα του Νικόλα, -που είχε περιλάβει στο βιβλίο του (αυτοέκδοση) "Αναζητώντας Κροκανθρώπους"- που θα αποδοθούν από τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη.
Θα υπάρχουν επίσης προβολές video, slide-show, καθώς και ηχητικές παρεμβολές με τη φωνή του Νικόλα.
Τα τραγούδια θα αποδώσουν ο Κοζανίτης τραγουδοποιός Μάκης Σεβίλογλου και, από τη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Παπανικολάου και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης (από τους On The Road).
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Δασκαλάκης (ηλ. κιθάρα), Δημήτρης Χατζηδημητρίου (πλήκτρα/On The Road), Παναγιώτης Χαραμής (μπάσο), Κώστας Πέρογλου (τύμπανα) – ενορχηστρώσεις: Γιάννης Τσόλκας.
Τη σκηνογραφική - ενδυμαλογική επιμέλεια έχει η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και την οργάνωση της παραγωγής ο επίσης Κοζανίτης Θάνος Κανούσης,
Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλλας (Κοζανίτης κι αυτός), φίλος του Νικόλα Άσιμου, ο οποίος είχε κάνει και το εξώφυλλο του μοναδικού προσωπικού LP του Νικόλα, «Ο ΞΑΝΑΠΕΣ».
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι 
(Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμικός)
http://www.arhitektonikilive.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428,210-3420842 6978185871
Είσοδος: 10,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Τιμή ποτού: 7,00 € - κρασί, μπύρα: 5,00 €
Τιμή φιάλης ποτού: 95,00€ - κρασιού 45,00€
Ώρα έναρξης: 22:00  Ώρα προσέλευσης: 21:30

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Νικόλας Άσιμος (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Ασημόπουλος), τραγουδοποιός. 

Γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1949 στη Θεσσαλονίκη από Κοζανίτες γονείς. Περιθωριακός καλλιτέχνης, με ιδιαίτερο αντισυμβατικό στίχο και τρόπο ζωής. Οι συμπεριφορές του και τα τραγούδια που έγραψε θεωρήθηκαν συχνά προκλητικά. Ηχογραφούσε τα τραγούδια του, με συμμετοχή εθελοντών και φίλων, και τα πουλούσε ο ίδιος σε κασέτες, εκτός δισκογραφικών κυκλωμάτων. Η μοναδική δισκογραφική του έκδοση, εν ζωή, ήταν το LP “Ο ΞΑΝΑΠΕΣ”, το 1982.
Ο Άσιμος ήταν ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο που, ιδεολογικά, δεν ανήκε σε κάποιο χώρο. O ίδιος ποτέ δεν αποδέχτηκε την "ταξινόμηση" σε κάποια ιδεολογία. Ήταν αρχικά αριστερός, απέκτησε όμως αναρχική συνείδηση λίγο αργότερα και στη συνέχεια, καθώς δεν επιθυμούσε να του "κολλούν ταμπέλες", ακολούθησε μια προσωπική πορεία, “δίχως παντιέρες, δίχως ιδέες, δίχως καβάντζα καμμιά”. Το υπερεγώ του, καθώς τον οδήγησε σε σύγκρουση με την κοινωνία, τον οδήγησε στα άκρα, και σε ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές.
Αυτοκτόνησε στις 17 Μαρτίου 1988 στα Εξάρχεια.


Νικόλας Άσιμος, 1981.
Η φωτογραφία είναι του Διονύση Πετρουτσόπουλου (από το οπισθόφυλλο του δίσκου «Ο ΞΑΝΑΠΕΣ», MINOS 1982).


Ο Νικόλας με την κόρη του Νιουνιού, πουλώντας βιβλία στο υπαίθριο κινητό βιβλιοπωλείο του, στην 7η επέτειο του Πολυτεχνείου, έξω από την πλαϊνή πύλη στην οδό Στουρνάρη.
Φωτογραφία: Γιώργος Κορδέλλας, 1980

Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» στο Εl Barco την Παρασκευή 11 Οκτωμβρίου 2013

O Oκτώμβρης είναι ο μήνας τους και μιλάμε για τους μοναδικούς "Ορίζοντες". Αυτή τη φορά δίνουμε ραντεβού στο φιλικό "El Barco" για ένα live-έκπληξη. 

Το «Loving You Is Easy», ένα τραγούδι που κέρδισε σε διαγωνισμό το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ έχει ξεχωρίσει σε αρκετά ραδιόφωνα Ελλάδος και εξωτερικού και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Οι «Ορίζοντες» έχουν στο ενεργητικό τους την διασκευή του γνωστού τραγουδιού των 2002GR και Ηλία Ασβεστόπουλου «Μαγική Αυλή», η οποία είναι μέσα στην 2η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που κυκλοφόρησε αρχές 2013.

Οι «Ορίζοντες» είναι ένα σχήμα, που απέδειξε, ότι ήρθε για να μείνει.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ...!!!

Doors Open 22.30

"Εl Barco"
Μαρίνα Ζέας
Πειραιάς

ΟΙ PG 'N' IVIE ΣΤΟ GALLERY CLUB ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ KYΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα εφέ? Σας αρέσει το κέντρο της Αθήνας για διασκέδαση?
Αν ναι τότε μία είναι η λύση. 
Gallery Club, στην καρδιά του Κολωνακίου, παρέα με τους PG 'N' IVIE.

Η Ειρήνη Ζέρβα χορεύοντας και τραγουδώντας και ο  Παντελής Γαργουλάκης αποκαλύπτοντας μας τα μυστικά της κιθάρας, δίνουν ραντεβού στην Λεωφόρο των 6 χορδών και υπόσχονται ένα μοναδικό show.

Μην λείψει κανείς!

Κυριακή 6 Οκτωμβρίου 
Ωρα έναρξης: 22.00

Gallery Club
Aμερικής 17 
Κολωνάκι