ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα... 17 Δεκεμβρίου

1937 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και κιμπορντίστας, μέλος των Neville Brothers, Art Neville (Arthur Lanon Neville) γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνας. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Meters και έχει εργαστεί σαν μουσικός με τους Labelle ("Lady Marmalade"), Paul McCartney, Lee Dorsey, Dr. John, Professor Longhair κ.α.

1939 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Eddie Kendricks (Edward James Kendrick 1939-1992) γεννήθηκε στο Union Springs της Αλαμπάμα. Υπήρξε βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος The Temptations από το 1960 έως και το 1971. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "The Way You Do The Things You Do", "Get Ready", "Just My Imagination" κ.α. Το 1989 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1949 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Paul Rodgers (Paul Bernard Rodgers), γνωστός για την συμμετοχή του στα συγκροτήματα Free και Bad Company, γεννήθηκε στο Middlesbrough της Μεγάλης Βρετανίας. Από το 2004 έως το 2006 περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία σαν τραγουδιστής των Queen. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Singers of All Time", βρίσκεται στην 55η θέση. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "All Right Now", "Can't Get Enough", "Rock Steady", "Ready for Love" κ.α.

1982 Ο Αμερικανός κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός της Delta Blues σκηνής Big Joe Williams (Joseph Lee Williams 1903-1982) απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών στο Macon του Μισισίπι. Το όνομα του γράφτηκε στο Blues Hall of Fame το 1992. Δημοφιλή τραγούδια του: "Baby Please Don't Go", "Crawlin' King Snake", "Peach Orchard Mama" κ.α.



1999 Ο Αμερικανός jazz-funk/soul-jazz σαξοφωνίστας Grover Washington Jr. (1943-1999) απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών. Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στα στούντιο του CBS στη Νέα Υόρκη, ο Washington καταρρέει ύστερα από καρδιακό επεισόδιο. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώνεται ο θάνατος του. Από μικρός είχε πάθος με τη μουσική και σε ηλικία οκτώ ετών απέκτησε το πρώτο του σαξόφωνο. Τις δεκαετίες του '70 και '80, ο Washington δημιούργησε τα πιο γνωστά του τραγούδια, τα "Mr. Magic", "Black Frost" και "The Best is Yet to Come". Γνωστή συνεργασία του ήταν αυτή με τον Bill Withers για το τραγούδι "Just the Two of Us". Αξέχαστη είναι και η συμμετοχή του στο κλασικό "Take Five" του Dave Brubeck. Το Φεβρουάριο του 1982 στην 24η τελετή απονομής των Grammy Awards κερδίζει το βραβείο "Best Jazz Fusion Performance" για το "Winelight". Ο Grover Washington Jr. θεωρείται ένας από τους ιδρυτές της Smooth Jazz σκηνής.


Ο Steve Lucky και οι Rhumba Bums στην Αθήνα

Για ξέφρενες βραδιές swing και rhythm and blues!

To Half Note Jazz Club παρουσιάζει τον Steve Lucky και το γκρουπ του τους «Rhumba Bums» από τη Δευτέρα 19/12 έως και την Τρίτη 27/12.

Μια δεκαπενταετία τώρα, ο Steve Lucky και το γκρουπ του, οι Rhumba Bums, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του πιο εκρηκτικού jump σουίνγκ και του πιο κεφάτου ρυθμ εντ μπλουζ που ακούγεται αυτή τη στιγμή τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το φανταστικό αυτό γκρουπ δημιουργήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο από τον πιανίστα / τραγουδιστή Steve Lucky και την τραγουδίστρια / κιθαρίστρια Carmen Getit. Οι δυο τους, με τη μοναδική χημεία και το χιούμορ τους αλλά και την ερμηνευτική τους άνεση, αναβιώνουν με μοναδικό τρόπο μια ποικιλία από μουσικά στυλ (μπλουζ, μπούγκι, ρυθμ εντ μπλουζ, σουίνγκιν τζαζ) της δεκαετίας του ’40 και του ’50, έχοντας όμως πλήρη επαφή με το σήμερα και το σύγχρονο χορευτικό σόου.

Ο Steve Lucky έχει μακρά ιστορία στο μπλουζ της σκηνής του Ντιτρόιτ και της Νέας Υόρκης – παίζοντας με θρύλους όπως Johnny Copeland, Odetta, John Hammond, Carey Bell κ.ά. Το 1993 εγκαταστάθηκε στο Σαν Φρανσίσκο όπου έφτιαξε τους Rhumba Bums. Το γκρουπ ολοκληρώθηκε με την εκρηκτική Carmen Getit, που τραγουδάει υπέροχα και παίζει θαυμάσια τζαζ κιθάρα. Και το σόου τους κρατάει μέχρι σήμερα…
ΠΗΓΗ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς είχαμε φίλους.!!!!!!!!!!


Μαύρη Μαγιονέζα - ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ

Στα αλήθεια, δεν ξέρω πως καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε η γενιά της αναμονής, περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και για να παίξουμε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, έπρεπε να περιμένουμε μισή ώρα την κασέτα να γυρίσει. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.


Κοιτάζοντας πίσω είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Ξέρεις, ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν επικίνδυνα. Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» αλλά κανένας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση. Σπάγαμε τα χέρια και τα δόντια μας αλλά την επόμενη μέρα ήμασταν πάλι στο δρόμο. Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα αλλά δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα. Έφευγε το «κακό αίμα» και δεν μπορούσες να κατηγορήσεις κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου.


Δεν είχαμε Playstation, Wii, δορυφορική τηλεόραση, home cinema με ήχο surround, κινητά, internet… Εμείς είχαμε φίλους. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα και απλά βγαίναμε στο δρόμο για να συναντηθούμε και να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, μήλα… Δεν υπήρχαν online games τότε και ήταν ο μόνος τρόπος για να παίξεις κάτι με άλλους.


Τη μέρα, την περνούσαμε έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Τα παιχνίδια μας τα φτιάχναμε μόνοι μας, από ξύλα. Χάσαμε χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και όταν θέλαμε να δούμε τους φίλους μας, πηγαίναμε σπίτι τους με το ποδήλατο ή με τα πόδια και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Δεν παίρναμε άδεια από τους γονείς μας, ήμασταν ολομόναχοι, χωρίς υπεύθυνους. Για σκέψου…


Τότε τα σχολεία ήταν όλα δημόσια και κάθε μέρα μας ταλάνιζε το άγχος της εξέτασης. Το απόγευμα δεν είχαμε φροντιστήρια, μόνο βαρετό διάβασμα και αγγλικά, τρεις φορές την εβδομάδα. Κάποιοι δεν ήταν καλοί μαθητές κι έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι. Για σκέψου…


Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ. Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και κάναμε τα πιο απίθανα μακροβούτια για να χαζέψουμε αστερίες. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι κι όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room γράφοντας wink, rofl, omg… Τα φτιάχναμε και τα χαλάγαμε κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια κι όχι στέλνοντας μηνύματα στο κινητό.


Μεγαλώσαμε μόνοι μας αλλά οι γονείς μας ήταν συνέχεια παρόντες. Δεν εκλιπαρούσαμε για λίγο από τον χρόνο που αφιέρωναν στη δουλειά τους, ούτε είχαμε νταντά την τηλεόραση. Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία κι υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε… κι ωριμάσαμε. Και μετά ποιος μας φταίει, που τα σημερινά παιδιά μας φαίνονται χαζοχαρούμενα και κακομαθημένα;


Ποιόν να δείξω οι φταίει
Εϊ! Αυτή είναι η γενιά μου
Τι να της πεις τώρα γυρίζει και λέει
Οκ, ας το πληρώσουν τα παιδιά μου


Είναι ηλίθιο το έργο αυτό
Τι να πω; Κάτι πρέπει να κάνω
Το συνεχίζουμε ή το κόβουμε εδώ
Σωστό… όταν απλώνω, το φτάνω


Ομορφα χρονια...αλλιωτικα....ελευθερα...........
Παιδικες φωνες σ ενα μικρο αδιεξοδο στενο στρωμενο με χωμα και πετρες !!!!!!! Και παιχνιδι!!! Ατελειωτο παιχνιδι!!!!!!!!!!!!!
Κρυφτο κυνηγητο..............Μπαλες......Τρεξιμο με ποδηλατα χωρις φοβο μην βρεθουμε στις ροδες καποιου βιαστικου αυτοκινητου.. Ηταν τοσο λιγα τ αυτοκινητα τοτε!!!
Κ οταν νυχτωνε...........καθισμενοι ολοι μαζι στα σκαλια της κυρα-Ασημως παιζαμε το ακροατηριο κ ο Γιωργος με μια μπομπινα για μικροφωνο,,(απο εκεινες που ειχε η μανα του η κυρα-Λετα κ εραβε),μας τραγουδουσε κ εμεις στο τελος χειροκροτουσαμε το μεγαλο αστερι .............
Τα καλοκαιρια....υπηρχαν βραδυα που ξαπλωμενοι ολοι μαζι Σ Τ Ρ Ω Μ Α Τ Σ Α Δ Α (!!!!!) ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ Τολη κατω απ την κλιματαρια λεγαμε ιστοριες φανταστικες που ταχα ειχαμε ακουσει κ επιμεναμε πως ηταν αληθινες..........
Δεν μας ενοιαζε το σχολειο αλλα οι ωρες μετα το σχολειο !!!!!!
Μια γειτονια γεματη παιδια !! Αγορια κοριτσια!! Κοντινες ηλικιες!!! Κυλιομασταν στις λασπες !!!!!!!!!!! Πηδαγαμε φωτιες του Αη-Γιαννη!!!!!!!!!!!!Του Κλειδωνα!!!!!!!!!!!!
ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!ΑΓΑΠΗ Κ ΑΘΩΟΤΗΤΑ!!!!!!!!! ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ!!!!!!!
Τωρα.........αναμνησεις...Ατελειωτες αναμνησεις............Ομορφες!!Γλυκειες ...σαν τα γλυκα του κουταλιου που εφτιαχναν οι μαναδες μας!!!!!!!!!!!!!!
Αυτη ειναι η γενια μας!! Ετσι μεγαλωσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μαθαμε να αγαπαμε να κλαιμε να γελαμε να ποναμε ...........ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !!!!!!!!!!!
Για τις μαναδες μας που λειπουν τωρα πια
Για εκεινη τη γειτονια....Για εκεινα τα παιδια....ΤΟΛΗ ΔΩΡΑ ΕΛΕΝΗ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΗΣΤΟ.............Σας ευχαριστω που υπαρχετε στις αναμνησεις μου...........

ΓΙΩΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΗΣ LIVE


Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011
ΤΖΑΖ club, τατοϊου 15

πίσω απο τον ηλεκτρικο σταθμο

Σαν Σήμερα... 16 Δεκεμβρίου

1770 Ο κλασικός Γερμανός συνθέτης και πιανίστας Ludwig van Beethoven (1770-1827) γεννήθηκε στην πόλη Bonn της Γερμανίας. Θα βαπτιστεί την επόμενη μέρα.

1960 Πριν την έναρξη των παραστάσεων των The Beatles στο Αμβούργο, ο George Harrison απελάσεται από την Γερμανία. Ο 17χρονος δεν έχει άδεια εργασίας...

1967 Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού NME οι The Rolling Stones φτιάχνουν δικό τους label με σκοπό να κυκλοφορήσουν τραγούδια της Marianne Faithfull. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έγινε...

1970 Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Recording Industry Association της Αμερικής, τα άλμπουμ των Creedence Clearwater Revival "The Poor Boys", "Green River", "Bayou Country" και το πρώτο τους άλμπουμ "Creedence Clearwater Revival" πιστοποιούνται χρυσά.

1974 Ανακοινώνεται η διάλυση του Βρετανικού glam rock συγκροτήματος Mott the Hoople. Γνωστή τους επιτυχία το τραγούδι "All the Young Dudes" που είχε γράψει για αυτούς ο David Bowie. Επανενώθηκαν το 2009 για μια σειρά συναυλιών στη Μεγάλη Βρετανία.

If I leave here tomorrow Would you still remember me?



Lynyrd Skynyrd FreeBird
If I leave here tomorrow
Would you still remember me?
For I must be traveling on, now,
'Cause there's too many places I've got to see.
But, if I stayed here with you, girl,
Things just couldn't be the same.
'Cause I'm as free as a bird now,
And this bird you can not change.
Lord knows, I can't change.


Bye, bye,babe its been a sweet love.
( From: http://www.elyrics.net/read/l/lynyrd-skynyrd-lyrics/freebird-lyrics.html )
Though this feeling I can't change.
But please don't take it badly,
'Cause Lord knows I'm to blame.
But, if I stayed here with you girl,
Things just couldn't be the same.
Cause I'm as free as a bird now,
And this bird you'll never change.
And this bird you can not change.
Lord knows, I can't change.
Lord help me, I can't change.






Καποιος καποτε μου ειπε πως πασχω απο μια ανιατη αρρωστια!!!
"ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΕΥΓΑ " την αποκαλεσε.....................................


Γιατι δεν μπορουσα να μεινω πολυ πουθενα!!!!!!!!!!!!Ηθελα παντα να φευγω.......
Τωρα ...χρονια μετα...καταλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ηταν πως ηθελα να φευγω...Ηταν που φοβομουν να μεινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι εκεινη η αισθηση ...πως ταχα εισαι ελευθερος ...Πως τιποτα δεν σε κραταει...Πως τα φτερα σου δεν θα κοπουν ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι πως θες ολα να τα δεις κ ολα να τα δοκιμασεις!!!!!!!!!!!!
Αυτη ειναι η καλη πλευρα του ΦΕΥΓΑ!!!!!!!!Αλλα υπαρχει κ η αλλη ...η σκοτεινη........
Εκεινη που νοιωθεις πως αν μεινεις για πολυ οι αλλοι θα δουν τις πληγες σου ,θα πατησουν πανω σ αυτες,θα στις ξαναματωσουν με τα δαχτυλα τους κ υστερα..............Υστερα ...θα αποτραβηχτουν και θα κοιταζουν απο μακρυα εσενα να αιμορραγεις για ακομα μια φορα!!!!!!!!!!!!!!
Οπως κ αν ειναι παντως ....αν καθως φευγεις καποιοι σε θυμουνται ακομα....ισως και να σημαινει πως ουσιαστικα δεν φευγεις ποτε.........................................................

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα!

Στις 4 Σεπτεμβρίου όλοι ο δρόμοι οδηγούν... στο ΟΑΚΑ

Είναι γεγονός! Ένα από το πιο αγαπημένα ροκ συγκροτήματα του ελληνικού κοινού θα παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.Τελικά, οι ελπίδες των χιλιάδων θαυμαστών τους δεν αποδείχτηκαν φρούδες και θα έχουν τη δυνατότητα να τους απολαύσουν Live!

Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική συναλία στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:30 στο Ticket House.

Οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:


PL1 (θύρες 1,35,2,34): 35 ευρώ
PL2 (Pitch - Αρένα): 45 ευρώ
PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ
PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ
PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23B,25,29):75 ευρώ
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

Ο Τομ Κρουζ στο ρόλο ενός ροκ σταρ

Το trailer της ταινίας «Ροκ για πάντα»

Η ταινία «Ροκ για πάντα», βασίζεται σε ομώνυμο μιούζικαλ του 2006. Πρόκειται για την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας από την αμερικανική επαρχία, της Σέρι, που ερωτεύεται τον ροκ σταρ Στέισι Τζαξ.

Η μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’80 και κομμάτια των Journey, Foreigner, Styx, Twisted Sister, Pat Benatar και άλλων, λειτουργούν σαν φόντο της ταινίας.

Η σκηνοθεσία είναι του Άνταμ Σάνκμαν («Hairspray»), ενώ στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους Τομ Κρoύζ, Πολ Τζιαμάτι, Άλεκ Μπόλντγουιν, Ράσελ Μπραντ, Μαλίν Άκερμαν, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ και Τζούλιαν Χιου.

Η ταινία «Ροκ για πάντα» θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2012.
Σκηνοθεσία: Άνταμ Σάνκμαν
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρούζ, Πολ Τζιαμάτι, Άλεκ Μπόλντγουιν, Ράσελ Μπραντ, Μαλίν Άκερμαν, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ, Τζούλιαν Χιου

newsbeast.gr

UN LIVE ΣΤΟ FUZZ

Πότε: 21/12 τετάρτη
Ωρα: 22:30
Πού: FuzZ cafe bar Αγ. Μηνά 1 Πλατεία Εμπορίου
Είσοδος Ελεύθερη

Σαν Σήμερα...15 Δεκεμβρίου


1921 Ο Αμερικανός DJ Alan Freed (Albert James Freed 1921-1965) γεννήθηκε στο Johnstown της Πενσυλβάνια. Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός και έγινε παγκόσμια γνωστός για την προώθηση αφροαμερικανής μουσικής στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη. Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ο "νονός" της λέξης "Rock and Roll".

1955 Ο Βρετανός μουσικός Paul Simonon (Paul Gustave Simonon), μπασίστας των The Clash, γεννήθηκε στο Brixton του Λονδίνου. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1976 και παρέμεινε ενεργό μέλος τους για μία περίπου δεκαετία. Το 2010 συνεργάστηκε με τον Damon Albarn και τους Gorillaz για το άλμπουμ "Plastic Beach". Επίσης συμμετέχει στο σχήμα ως μπασίστας.

1944 Ο μεγάλος Αμερικανός μουσικός, ενορχηστρωτής και συνθέτης Glenn Miller (1904-1944) σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών όταν το αεροπλάνο που επέβαινε καταρρίφθηκε πάνω στη Μάγχη κατά τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Μαζί με την ορχήστρα του είχαν 23 Νο1 επιτυχίες, μεταξύ αυτών τα "In the Mood" (Joe Garland), "Tuxedo Junction" (Joe Garland & Eddie Durham) τα οποία πούλησαν από ένα εκατομμύρια αντίτυπα. Είχε την ικανότητα να "μεταμορφώνει" κλασικές συνθέσεις και να τις κάνει επιτυχίες. Αποκαλείται και "Βασιλιάς του Swing".

1962 Ο μπασίστας Bill Wyman κάνει την πρώτη του live εμφάνιση με τους The Rolling Stones στο St. Mary's Church Hall της περιοχής Putney του Νότιου Λονδίνου.

1979 Στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart βρίσκονται οι Pink Floyd με το τραγούδι "Another Brick in the Wall (Part II)". Είχε κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία σαν single στις 30 Νοεμβρίου και είναι το δεύτερο από τα τρία τραγούδια με τον ίδιο τίτλο, τα οποία είναι παραλλαγές του ίδιου βασικού θέματος από την rock opera του συγκροτήματος "The Wall". Και τα τρία τραγούδια έχει γράψει εξολοκλήρου ο μπασίστας του γκρουπ, Roger Waters.

Το Art In Rock παρουσιάζει το συλλεκτικό ημερολόγιο « Artists’ Creations 2012 »

Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στις 8:00 το βράδυ, στο “ROCKWOOD”,
Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων, Αρχ. Μουσείο, Αθηνα. Τηλ. 210 8230337.

θα πραγματοποιηθει η παρουσίαση του συλλεκτικού ημερολογίου,
που δημιούργησε το “Art In Rock” για το 2012.
Θα έχουμε τη χαρα και την τιμή να σας παρουσιάσουμε μια εξαιρετική συλλογή έργων, επιλεγμένων εικαστικών, τα οποία αποτελούν τις σελίδες του ημερολογίου!
Ώρα έναρξης : 8:30 μ.μ.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι :
“THOMAIS & STAVROS KARYDAS”
Δυο ιδιαίτερες φωνές, δυο κιθάρες, εναλλακτικά κρουστά & πνευστά,
Rock-Blues & άλλες μελωδίες.
Ώρα έναρξης : 10:30 μ.μ.

Οι καλλιτέχνες που μας τίμησαν με τα έργα τους, συμβάλλωντας στη δημιουργία του ημερολογίου, ειναι οι εξείς (αλφαβητικά) :

ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ – ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΡΑ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΔΗΣ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.
ΘΩΜΑΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ – ΓΛΥΠΤΙΚΗ (ΜΕΤΑΛΛΟ).
ΚΑΛΛΙΑ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΥΡΓΑΚΗ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ.
ΛΙΑ ΤΕΡΜΑΤΖΙΔΟΥ – ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ - MΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.
ΜΑΡΙΕΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΡΦΩΠΟΥ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ.
MΕΛΕΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.
NIKOLA COASSIN - ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΕΜΤΣΑ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ.
PETER FOERSCHNER – ΓΛΥΠΤΙΚΗ (ΞΥΛΟ).
ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΒΙΔΗΣ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.
ΤΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ – ΣΚΙΤΣΟ.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΛΙΑΝΗ – ΓΛΥΠΤΙΚΗ (ΚΕΡΑΜΙΚΟ).

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

BRUCE DICKINSON: Μαζί με τον Ian Anderson των Jethro Tull

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, μαζί με την ψυχή των Jethro Tull, τον Ian Anderson και τον Justin Hayward των Moody Blues, στις 10 Δεκεμβρίου, ανέβηκαν επί σκηνής στα πλαίσια του event "Canterbury Rocks At Christmas" (είναι μια προσπάθεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αποσκοπεί στην χρηματοδότηση των επισκευών που χρειάζεται ο Καθεδρικός Ναός του Kent, ένα μνημείο που έχει 900 χρόνια ζωής).




Μαζί ο Bruce Dickinson και ο Ian Anderson, απέδωσαν τα τραγούδια "Revelations" και "Jerusalem" αλλά και το "Locomotive Breath" Jethro Tull.


Μια γεύση από αυτή τη συνεύρεση μπορείτε να δείτε στα παρακάτω video.






metalhammer.gr

Λένε πως στη χώρα που ναυάγησες βασιλεύουν οι μάγισσες βουλιάζουνε στο βυθό και σε βγάζουνε στον αφρό...




ΣΙΩΠΗ-ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ

Παλιά φωτογραφία
στην άδεια παραλία
σιωπή
κοιτάζω απ'το μπαλκόνι
το δρόμο που θολώνει
η βροχή.
Λένε πως στη χώρα που ναυάγησες
βασιλεύουν οι μάγισσες
βουλιάζουνε στο βυθό και σε βγάζουνε
στον αφρό.
Λένε πως μας άφηνες στα κύματα
φυλαχτά και μηνύματα
τα βρήκανε τα παιδιά και χαθήκανε
ξαφνικά.
Η πόλη σαν καράβι
τα φώτα της ανάβει
γιορτή.
Θυμάμαι που γελούσες
να μείνω μου ζητούσες
παιδί.
Λένε πως στη χώρα που ναυάγησες
βασιλεύουν οι μάγισσες
βουλιάζουνε στο βυθό και σε βγάζουνε
στον αφρό...

Λενε πως πεθαινει κανεις οταν τον ξεχνουν....
Αν ειναι ετσι τοτε ...δεν εφυγες ποτε!!!
Εισαι εδω να μου θυμιζεις πως ειναι πολλα εκεινα που ειχα να σου πω.Απειρα εκεινα που δεν σου ειπα.Εισαι στις αναμνησεις μου ...... Οτι εχω απο εσενα ειναι μεσα στην ψυχη μου κ κανεις δεν μπορει να μου το παρει. Εισαι εδω...Καθε πρωι την ωρα του καφε ΜΑΣ. Εισαι εδω κ μου μιλας. Ποσο γελουσαμε θυμαμαι.........
..................Τι παραξενο................Ξεκινησα να γραφω κ νομιζα πως δεν θα σταματουσα ...ειχα τοσα να πω...................
Μου τελειωσαν οι λεξεις.......Και τι δεν θα δινα να ησουν εδω ξανα...Νοιωθω πως αν ησουν ολα θα ηταν καλα..................Κοιτα ποσα εχασες........Κοιτα ποσα εγιναν.......................Δεν γινεται να δεχτω πως εισαι μονο μια φωτογραφια πια......................Μου λειπεις γαμωτο...........................

Συνγχωρεστε μου τη φορτιση μου σημερα.....αλλα ειναι καποια πραγματα που δεν πολεμιουνται ..οχι γιατι δεν μπορουμε αλλα γιατι δεν θελουμε.Γιατι θελουμε να τα κραταμε ζωντανα.......

PLASMA & ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ - ΜΑΡΙΑ Ι ADRIAN

Σαν Σήμερα...14 Δεκεμβρίου


1958 Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mike Scott (Michael Scott) γεννήθηκε στο Edinburgh της Σκωτίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος The Waterboys.


1963 Η Αμερικανίδα Blues, R&B και Jazz τραγουδίστρια Dinah Washington (Ruth Lee Jones 1924-1963) απεβίωσε σε ηλικία 39 ετών στο σπίτι της στο Detroit του Μίσιγκαν από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Τρία από τα τραγούδια που ερμήνευσε, τα "Unforgettable" (1959), "Teach Me Tonight" (1954) και "What a Diff'rence a Day Makes" (1959), τιμήθηκαν με το Grammy Hall of Fame, τίτλος που δίνεται σε ηχογραφήματα που έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής και έχουν προσφέρει στην εξέλιξη της μουσικής. Το 1986 κέρδισε μια θέση στο Alabama Jazz Hall of Fame. Η μεγαλύτερη της επιτυχία το τραγούδι "Baby (You've Got What It Takes)" το 1960. Η Washington είχε παντρευτεί οχτώ φορές...


1962 Κυκλοφορεί το πρώτο single του Bob Dylan με τα τραγούδια "Mixed Up Confusion/Corrina Corrina". Είχε ηχογραφηθεί αρχικά για το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη "The Freewheelin' Bob Dylan", όμως δεν ταίριαζε στο ακουστικό αυτό άλμπουμ διότι ηχογραφήθηκε με ηλεκτρική μπάντα και έτσι κυκλοφόρησε μόνο σαν single. Το 1985 θα συμπεριληφθεί στην συλλογή τραγουδιών του Dylan με τίτλο "Biograph".

1969 Ο John Lennon και η Yoko Ono συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για την αθωότητα του James Hanratty στο Hyde Park του Λονδίνου, μέσα σε μια τεράστια λευκή σακούλα. Ο Hanratty ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν στη Μεγάλη Βρετανία με την κατηγορία του φόνου. Λίγες ώρες αργότερα ο Lennon μαζί με τον πατέρα του Hanratty παραδίνουν επιστολή στο αριθμό 10 της οδού Downing όπου κατοικούσε ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας.


1979 Κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού punk-rock συγκροτήματος The Clash με τίτλο "London Calling". Το 2003 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρέθηκε στην όγδοη θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "London Calling", "Spanish Bombs", "Train in Vain" κ.α.
Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

LIVE του Γιάννη Δόνδωρου στο AMMOS Cafe στη Νέα Σμύρνη. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Το "ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ", το "WEB Radio ΕΝΤΕΧΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ" και το "Radio Music Rock" είναι Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας των LIVE εμφανίσεων του Γιάννη Δόνδωρου.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 22.30 διεξάγεται στο.... ΑΜΜΟS Cafe στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, μία ακόμα "φιλική συνάντηση" έγχορδων και πνευστών οργάνων με ΡΟΚ άποψη. Ο Γιάννης Δόνδωρος με την παρέα του, αποτελούμενη από...
τον Νίκο Κουλούρη (Σαξόφωνο, φλάουτο) και τον Δημήτρη Κοντονή (ηλ/ακουστική, ηλ. κιθάρα), είναι έτοιμοι να χαρίσουν στους φίλους και τις φίλες μία αξέχαστη βραδιά, με το δικό τους ηχόχρωμα, πάνω σε Ελληνικές και Ξένες ΡΟΚ επιτυχίες!!
Θα ακουστούν επίσης προσωπικές δημιουργίες του Γιάννη Δόνδωρου όπως και τραγούδια από το πρώτο ηχογραφημένο CD του ερμηνευτή με τίτλο: "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ" Με σύνθημα....... LET'S ROCK ALL TOGETHER.... σας περιμένουμε!!!!

[Giannis Dondoros Music] LIVE του Γιάννη Δόνδωρου στο UNPLUGGED - Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"We will ROCK you".......

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο LIVE του Γιάννη Δόνδωρου το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 & ώρα 23:30 μμ. στο UNPLUGGED Coffee and Music Bar, στο Χαλάνδρι.

Στη βραδιά που θα μας χαρίσει ο Γιάννης Δόνδωρος και ο Δημήτρης Κοντονής, θα ακουστούν γνωστά τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, όπως επίσης και προσωπικές του δημιουργίες, τόσο από......
τις τριλογιές των κοινωνικοπολιτικών του τραγουδιών, όσο και από την ελεύθερη ροκ μουσική του έκφραση .
Οι ήχοι ηλεκτροακουστικής δωδεκάχορδης κιθάρας (Γιάννης Δόνδωρος), και ηλεκτρικής κιθάρας (Δημήτρης Κοντονής) θα μας ταξιδέψουν…. «σε άλλες εποχές» στον πολύ όμορφο και ζεστό χώρο του UNPLUGGED.

…… θα φέρουν στο μυαλό μας αναμνήσεις και εικόνες από το παρελθόν, γεμίζοντας την ψυχή μας με αισιοδοξία, χαρά και δύναμη για το μέλλον!!!

Σας περιμένουμε!!!!
Ώρα έναρξης του LIVE: 23:30
Ώρα λήξης της εκδήλωσης: στην ....παράταση και ίσως στα πέναλτι...

Που βρίσκετε το UNPLUGGED
Περπατώντας τον πεζόδρομο της Χαϊμαντά με κατεύθυνση Αγία Παρασκευή, στο δεξί σας χέρι, στο νούμερο 26, απέναντι από το εμπορικό κέντρο, στη Στοά, η οποία οδηγεί στο δρόμο της οδούς Αγίας Παρασκευής.
Επίσης μπορούμε να αναζητήσουμε την οδό Αριστοφάνους, η οποία διασταυρώνεται με τον πεζόδρομο της Χαϊμαντά.

Οι Άνευ Πόρων για ακόμη μια φορά στο Ghost House στις 17/12/2011

Οι Άνευ Πόρων “παίζουν” και πάλι εντός έδρας!!!
Για ακόμη μια φορά στο αγαπημένο τους στέκι, στο Ghost House, το Σάββατο 17/12!!!
Ώρα έναρξης: 20:00!!

Ghost House
Λεπενιώτη 26
Ψυρρή

LIVE ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ‏




ΑΦΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ








«Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης» στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος

Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος, συνεχίζοντας μια παράδοση ετών, διοργανώνει και φέτος τη «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης» το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 20.00 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.


Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο «Βυζαντινός Χορός Α.Ε.Α.Θ.», η ορχήστρα «Motzart», η Παιδική Ορχήστρα «Αστεράκια», η Εφηβική Ορχήστρα «Νέα Γενιά», νέα ταλέντα, καθηγητές του ωδείου και η «Συμφωνική Ορχήστρα Νέων».


Θα ακουστούν έργα των Strauss, Brahms, Shostakovich, Rota, Gounod, Καλομοίρης.


Η Συναυλία Αγάπης πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο προσφορά στη φιλόμουση νεολαία της πόλης.

NICK & THE BACKBONE LIVE @ VINILION‏

Νίκος Ντουνούσης - Guitar Vocals
Αλέξανδρος Αποστολάκης - Drums
Λάζαρος Λαζαρίδης - Bass

Στον ήχο θα είναι ο Γιάννης Παπαιωάννου Ηχολήπτης της columbia

ΩΡΑ 22.30 ΤΗΛ.210 2692640
EIΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ 12 ΕURO

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ & ΤΗΕ MAJOR 3 LIVE @ VINILION ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12/11

Ο Σπύρος γεννήθηκε στους Παξούς και μοιράζει το χρόνο του τα τελευταία χρόνια μεταξύ Αθήνας και Παξών, κυνηγώντας το όνειρό του. 

Ο νεαρός τραγουδοποιός εκπλήσσει με το επίπεδο των στίχων του, την ποιότητα των μελωδιών του και τη καθαρότητα της φωνής του. Ετοιμάζει τη νέα του δουλειά με αποκλειστικά δικα του κομμάτια πλαισιωμένος στενά από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Ο δίσκος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον χειμώνα ενώ έχει ήδη προτάσεις συνεργασίας από μεγάλους καλλιτέχνες.Επισης εκτος απο δικα του κομματια θα ακουστουν και κομματια των: Σιδηροπουλου,Κατσιμιχα,Α.Ιωαννιδη, Μαλαμα, Ζερβουδακη,Χατζιδακι,Μαρκοπουλου, Θεοδωρακη κ.α.

Μαζι του θα ειναι οι MAJOR 3 :
Μάριος Στέρπης - κιθάρα
Χρήστος Δρούζας - μπάσο
Σπύρος Δίελας - τύμπανα


ΩΡΑ 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η πίκρα πως κατάγεται απ'τη δική μας φάρα μας έπεισε και έγινε αφέντης τιμωρός....



Ενδελεχεια - Βουτια Απο Ψηλα
Ο δρόμος μας,τυφλός της πιάτσας παραπαίδι.
Τα όνειρα υπόσχεση ρουφιάνου θυρωρού.
Στα τάστα της κιθάρας οργή που περισσεύει
σα φόνος που σχεδιάστηκε στη σκέψη ενός μωρου.


Ό,τι φτιάχνω κι ό,τι χάλασα,
βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα.
Ό,τι φτιάχνω κι ό,τι χάλασα,
βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα.




Τα λόγια,χαρτζιλίκι από μισθό της πείνας
που ωμά καταναλώθηκε χωρίς ανταμοιβή.
Τα μάτια σου,προάστιο χαμένο της Αθήνας,
που κυνηγά τη φήμη του σε ό,τι κι αν συμβεί.


Ό,τι φτιάχνω κι ό,τι χάλασα,
βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα.
Ό,τι φτιάχνω κι ό,τι χάλασα,
βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα.


Η δύναμη που ξέπεσε και έγινε κατάρα.
Η φήμη που απλώθηκε και έγινε λοιμός.
Η πίκρα πως κατάγεται απ'τη δική μας φάρα
μας έπεισε και έγινε αφέντης τιμωρός


Ολοι με ονειρα ξεκινησαμε ...καποτε...Πως φτασαμε τωρα τα ονειρα να μοιαζουν εφιαλτες?Πως εγινε κ ολα τα καταναλωσαμε τοσο ασκοπα??
Δικα μας τα σωστα δικα μας και τα λαθη ..κ ολα μαζι μια καταρα ........Χασαμε το φως ....χασαμε τον προορισμο .....Σ ενα ταξιδι επιβατες ...Σε αγνωστη διαδρομη που την διαλεξαμε εμεις ...Που δεν ελενχουμε πια ............Κυνηγωντας χειμαιρες χασαμε την ουσια......................Η ψυχη μας εκδικειται που αγνοησαμε τις δικες της μελωδιες κ φτιαξαμε δικες μας αγριες μουσικες τιμωροντας μας....................Εμεις οι δυνατοι της γης ...Εμεις οι αρχιτεκτονες της καταστροφης μας..................Εμεις τωρα αντιμετωποι με την σκληρη προσκρουση ......Χαιρομασταν ταχα γιατι νομιζαμε θα τελειωσει η πτωση στα γαληνια νερα μιας ηρεμης θαλασσας ...αυτα εγιναν σκληρα σαν απο μολυβι ...κ εκει ολα σταματανε...........................

Mötley Crüe,W.A.S.P.,Twisted Sister Night @ Camelot LiveBar!

Fuck Like A Beast As A Saint Of Los Angeles 'Cause You Wanna Rock!

This Friday At Camelot LiveBar, A Special Event Is Being Hosted, Dedicated To 3 Of The Best American Heavy Metal Bands! Mötley Crüe,W.A.S.P. And Twisted Sister Will Take Place On The Atmosphere Of Camelot LiveBar!

On Dexx: Sleaze Roxx, Tasos SoulGun

Party Starts : 00:30

Plus: Videos Of Mötley Crüe,W.A.S.P. And Twisted Sister On The Video Wall!

Be There!

Camelot LiveBar, Ν. Γκυζη & Ραγκαβη 61, Athens, Greece

CHUCK SCHULDINER: 10 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε», 10 χρόνια πάντα ΠΑΡΩΝ.


Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια... Απών αλλά πάντα ΠΑΡΩΝ ! ! !


Στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί, με αφορμή τα 10 χρόνια από το τελευταίο «αντίο» του Μεγάλου Chuck Schuldiner (Death / Control Denied), φιλοξενούμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα σπουδαία έργα του!

Επιπλέον, μαζί με το τεύχος Δεκεμβρίου μπορείτε να βρείτε μια συλλεκτική extra έκδοση, αφιερωμένη στον Chuck Schuldiner, η οποία περιέχει πολλά και πολύ σημαντικά αποσπάσματα από συνεντεύξεις που μας είχε δώσει στο περιοδικό, κατά το παρελθόν.

NEVER FORGOTTEN.

Let the METAL flow !


metalhammer.gr

Η Τρίτη Εποχή την Παρασκευή 16/12/2011 στο Indigo Espresso Bar

Η Τρίτη Εποχή την Παρασκευή 16/12/2011 στο Indigo Espresso Bar έρχεται να
ξεσηκώσει κόσμο....

Με ένα εκπληκτικό ρεπερτόριο άνω των εκατόν πενήντα διασκευών με ελληνικό και ξένο στίχο, από την ποπ, σύγχρονη ποπ ροκ, και έντεχνη μουσική σκηνή, το οποίο και μοιράζεται με το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.Σε κάθε του εμφάνιση διατηρεί μια διαφορετική προσέγγιση προς το κοινό αφού πιστεύει πως η μουσική είναι τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο, γι' αυτό και ο κόσμος συμμετέχει πάντα βάζοντας τη δική του πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα. Κάθε συναυλία της ΤΡΙΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν μοιάζει ποτέ με την προηγούμενη κι αυτό γιατί ο κόσμος που συμμετέχει αλλάζει πάντα τα δεδομένα μιας τυπικής συναυλίας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ και να καλοσωρίσουμε τις γιορτές φέτος.




INDIGO ESPRESSO BAR
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 23:00


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

BAT CITY ROCK BAR LIVE'S





Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

GEEZER BUTLER: "Ευχαρίστηση και τιμή να παίζεις με τους Metallica"

O Geezer Butler, μετά από την εμφάνισή του στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα τριάντα χρόνια των Metallica στο San Francisco, έκανε την παρακάτω δήλωση: "Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή το να παίξουμε τα "Sabbra Cadabra/A National Acrobat" και τα "Iron Man/Paranoid" (με τον Ozzy) μαζί με τους Metallica στο Fillmore του San Francisco. Είναι τρομεροί τύποι και φυσικά μία από τις μεγαλύτερες μπάντες του πλανήτη. Οι οπαδοί τους πρέπει να είναι περήφανοι. Ο μεγάλος Cliff Burton ήταν σίγουρα εκεί, μαζί μας, και χαμογελούσε..."Monday, 12 December 2011 14:18
O Geezer Butler, μετά από την εμφάνισή του στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα τριάντα χρόνια των Metallica στο San Francisco, έκανε την παρακάτω δήλωση: "Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή το να παίξουμε τα "Sabbra Cadabra/A National Acrobat" και τα "Iron Man/Paranoid" (με τον Ozzy) μαζί με τους Metallica στο Fillmore του San Francisco. Είναι τρομεροί τύποι και φυσικά μία από τις μεγαλύτερες μπάντες του πλανήτη. Οι οπαδοί τους πρέπει να είναι περήφανοι. Ο μεγάλος Cliff Burton ήταν σίγουρα εκεί, μαζί μας, και χαμογελούσε..."

Σας υπενθυμίζουμε ότι δύο άνθρωποι του Metal Hammer ήταν ήδη από την προηγούμενη Κυριακή στο San Francisco. Παρακολούθησαν όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και τα events των τριάντα χρόνων των Metallica, με σκοπό στο τεύχος Ιανουαρίου του Metal Hammer να υπάρχει μια πλήρης καταγραφή και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ των όσων έζησαν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Μη χάσετε το τεύχος Ιανουαρίου του Metal Hammer ! ! !
metalhammer.gr

..ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΚΛΑΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΒΗΝΕΙ


osmosis-μονο γυαλι

ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΟΥ ΖΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ

ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΝΟΙ

Κ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΥΑΛΙ

ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΕ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΣΕ ΘΟΛΩΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΦΗΝΩ ΡΙΤΙΔΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Κ Ο ΗΛΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΑ ΒΟΥΝΑ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ ΑΦΗΜΕΝΑ ΣΕ ΑΦΡΙΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΣΤΑΜΑΤΑ

Κ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ Μ ΑΦΗΝΕΙ

ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΚΛΑΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΒΗΝΕΙ

ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΕ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΣΕ ΘΟΛΩΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΒΗΝΩ ΡΙΤΙΔΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.................


Οταν δεν εμπιστευεσαι ουτε εσενα ...κυριως οχι εσενα ......αφηνεις ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ...

Δεν ξερω γιατι. Ισως για να μπορεσεις να γυρισεις πισω...Ισως για να εχεις τημ ψευδαισθηση πως καποιος θα νοιαστει να δει που πας η ισως και να τρεξει να σε σταματισει......Ισως παλι οχι ...Ισως απλα ........γιατι φοβασαι μην χαθεις η να μην χασεις οσα αφηνεις...

ΟΧΙ.

Ειναι τετοιο το βυθισμα στην ψευδαισθηση που χανεις το ειδωλο σου μεσα στον καθρεφτη!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!

Κ ειναι εκει που ερχεσαι μουρη με μουρη με τον εαυτο σου..

.....Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.................

θΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ....ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ.............ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...............

Α Ρ Ν Η Σ Η..............Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α......Τ Α Ξ Ι Δ Ι....................Χ Α Σ Ι Μ Ο.............................