ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ROCK ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ...

Ulver
26 Νοεμβρίου 2011, FUZZ LIVE MUSIC CLUB
To πιο εκλεκτικό, «γνωστό- άγνωστο» συγκρότημα της Νορβηγικής underground σκηνής, οι ULVER, επιστρέφουν στην Ελλάδα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Club στην Αθήνα!

Πέρασαν δύο χρόνια από την πρώτη τους επίσκεψη στη χώρα μας και μέσα σε αυτά, οι Ulver έχουν πλέον μεταμορφωθεί σε συναυλιακό συγκρότημα αντιμετωπίζοντας τη μουσική κατά πρόσωπο αντί να κρύβονται στις σκιές όπως έκαναν τα πρώτα 15 χρόνια της καριέρας τους.

Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το κοινό για πρώτη φορά το 2009, στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Νορβηγίας. Οι ...ντροπαλοί λύκοι (=ulver) από το Βορρά πήραν εξαιρετικές κριτικές και τον ίδιο χρόνο περιόδευσαν επιλεκτικά σε σημαντικά venues στην Ευρώπη, κάνοντας μια στάση και στην Αθήνα.

Έχοντας αφήσει πίσω την metal περιβολή τους, με την οποία ξεκίνησαν τους μουσικούς πειραματισμούς τους το 1994, προχωρούν δυναμικά σε post-rock, noise, trip hop, ambient και ευρέως experimental μονοπάτια, εξερευνώντας πάντα το θέμα της ανθρώπινης ύπαρξης και προσφέροντας μουσικές απόψεις για έναν κόσμο σε πτώση.

Για αυτό το συγκρότημα που έχει παραμείνει πεισματικά ανεξάρτητο στην υπάρχουσα μουσική βιομηχανία, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο ήχος τους δεν μπορεί να μπει σε καλούπι. Όπως λένε και οι ίδιοι, βλέπουν τα album τους και κάθε νέο μουσικό project ως βήματα και όχι μια κατάληξη ή επανάπαυση στις – αρχικά – black metal δάφνες τους...
Πόσα συγκρότημα τα σήμερα μπορούν να το πουν αυτό?

Έχοντας ήδη 7 album στο ενεργητικό τους επιστρέφουν με το Wars of the Roses τον Απρίλιο του 2011, όχι μόνο πιο ώριμοι και έμπειροι αλλά με κάτι διαφορετικό – όπως κάθε φορά άλλωστε!
Στην περιοδεία του 2011 παρουσιάζουν ολόκληρο τον καινούριο δίσκο.

Το Classic Rock Magazine μας προειδοποιεί:

«Η παρουσίαση των Ulver είναι υπερρεαλιστική και ωμή. Μια ψυχεδελική εκδρομή, μια κυκλωτική εμπειρία, κινούμενη από στοιχειωτική, προοδευτική τέχνη. Μετά από μια τέτοια νύχτα, δεν θες να δεις άλλο συγκρότημα για κάποιες μέρες. Γιατί οτιδήποτε άλλο, δείχνει χλωμό όταν συγκρίνεται με τους Ulver...»
.................

The Ex
21 Οκτωβρίου 2011, Gagarin 205
Το underground συγκρότημα δημιουργήθηκε πάνω στην έκρηξη του punk το 1979 και στο γύρισμα της δεκαετίας, το 1980, έβγαλε το πρώτο του studio album, “Disturbing Domestic Peace”. Όπως ήταν αναμενόμενο αρχικά έπαιζαν punk αλλά μέσα στα τριάντα χρόνια της μουσικής τους πορείας εξελίχθηκαν και ενσωμάτωσαν πολλά και διαφορετικά είδη: noise, rock, jazz, αυτοσχεδιασμοί αλλά και ethnic μουσικές επιρροές, χαρακτηρίζουν το “Ex Music” παίξιμο τους.

Με τις ακραία ρυθμικές, φαλτσαριστές κιθάρες, τα δαιμονισμένα drums και «εκσφενδονίζοντας» συνεχώς ειρωνικούς στίχους, οι The Ex κατάφεραν να μην «καλουπωθούν» ποτέ. Βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση νέων ιδεών και συνεργασιών με ανθρώπους που τους εμπνέουν. Βασική αρχή τους, που δεν πρόδωσαν ποτέ, παραμένει το "να γράφουν μουσική με την καρδιά τους και την ψυχή τους, μακριά από τους εμπορικούς δρόμους προώθησης". Κινούνται πάντα ανεξάρτητα και αυτό αντανακλάται και στον τρόπο που οργανώνουν τις συναυλίες τους αλλά και στον τρόπο διάθεσης και διανομής της μουσικής τους.

Το “Catch My Shoe” είναι το ολοκαίνουργιο album τους, που κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο του 2010 από την δική τους εταιρία, την Ex Records, με τον καινούργιο τους τραγουδιστή, Arnold de Boer και με παραγωγό τον Steve Albini.
....................

The Mission
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 04.11.11, FUZZ LIVE MUSIC CLUB
Οι Mission έρχονται στην Αθήνα, την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Club, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 25 χρόνων πορείας με μία ευρωπαϊκή περιοδεία που τους φέρνει στη χώρα μας, δύο μόλις ημέρες πριν την εμφάνισή τους στο Brixton O2 Academy, στο Λονδίνο.

Ο Wayne Hussey, o Craig Adams και ο Simon Hinkler ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στη σκηνή, παρουσιάζοντας τραγούδια μόνο από τα άλμπουμ που ηχογράφησαν με το αρχικό line up! Το set, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Hussey, «δε θα έχει καθόλου καινούργια τραγούδια. Αυτό το show των Mission έχει να κάνει μόνο με τη νοσταλγία!».

Μαζί με τους Sisters Of Mercy (από τους οποίους, ως γνωστόν, προέρχονται ο Hussey και ο Adams), τους Cult και τους Fields Of The Nephilim (που θα ανοίξουν τη συναυλία τους στο Λονδίνο) αποτελούν τα εμβληματικότερα ονόματα στο χώρο του gothic / hard rock.

«I still believe in God but God no longer believes in me...»

Αυτά τα λόγια αποτελούσαν τον «πρόλογο» του θρυλικού "Wasteland", του πρώτου Top 20 hit single των Mission. Δυόμιση δεκαετίες μετά, φαίνεται πως ο Wayne Hussey και η παρέα του εξακολουθούν να πιστεύουν στους εαυτούς τους, τη μπάντα που δημιούργησαν και το κοινό που τους ακολουθεί, όλο αυτό το διάστημα...

Με άλμπουμ σαν τα "God's Own Medicine" (1986), "The First Chapter" (1987), "Children" (1988), "Carved In Sand" (1990), "Masque" (1992), "Aura" (2001) κέρδισαν την εμπορική επιτυχία, αλλά, ουσιαστικότερα, παγιώθηκαν στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις σημαντικότερες μπάντες του συγκεκριμένου ιδιώματος.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η λίστα με τα πολύ γνωστά singles τους, τα οποία θα ακούσουμε -στο σύνολό τους- στην 25th Anniversary βραδιά της 20ης Οκτωβρίου: "Wasteland", "Tower Of Strength", "Butterfly On A Wheel", "Garden Of Delight", "Deliverance", "Beyond The Pale", "Serpent's Kiss", "Stay With Me", "Severina", "Hand Across The Ocean", "Like A Child Again", "Never Again", "Evangeline" κ.ά.
.......................

The Haunted
22 Οκτωβρίου 2011, Gagarin 205
Έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε στην Ελλάδα, ένα από τα σημαντικότερα Heavy σχήματα της τελευταίας δεκαετίας!
Ο λόγος για τους The Haunted, που μας επισκέπτονται με αφορμή τη νέα τους κυκλοφορία "Unseen", με σκοπό να μας παρασύρουν σε μια κολασμένη καταιγίδα!
Περισσότερα από δέκα χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση τους μέσα από τις στάχτες των At The Gates.
Τότε, έσκασαν σαν βόμβα στον μουσικό χάρτη, παρουσιάζοντας μία σύγχρονη και γεμάτη τσαμπουκά προσέγγιση του Heavy ήχου.
Σήμερα, και μετά από επτά πλέον albums*, οι The Haunted αποτελούν αναμφισβήτητα leaders αλλά και βασική επιρροή μίας ολόκληρης γενιάς.
Χωρίς συμβιβασμούς , ψευτο-υπερηφάνειες, έξω από μόδες και ψεύτικες αξίες, η πεντάδα από το Gothenburg, έχει αποδείξει μέσα στην μουσική της πορεία ότι είναι αυθεντική, χαρίζοντας μας πάντα μουσικές αληθινές, γεμάτες δύναμη και ταλέντο.
Με τον Peter Dolving πίσω από το μικρόφωνο, φωνητικά πιο ώριμο από ποτέ, και τα αδέλφια Bjorler να κατευθύνουν με μαεστρία τον όλεθρο, οι The Haunted έρχονται στη χώρα μας με πραγματικά άγριες διαθέσεις!
http://www.ticketpro.gr

Εγκληματικά σέξι η Britney Spears στο νέο της βίντεο κλιπ!

Στο επίσημο βίντεο κλιπ για το "Criminal" που κυκλοφόρησε, η Britney ερωτεύεται έναν καταζητούμενο και την βλέπουμε ακόμα και να οπλοφορεί. Ναι, την βλέπουμε και σχεδόν ολόγυμνη.
Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Λονδίνο από τον σκηνοθέτη Chris Marss Piliero και έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις στη Μ. Βρετανία, λόγω της σκηνής στην οποία η διάσημη ποπ σταρ κρατάει ένα όπλο.

Το τραγούδι μπορεί να είναι εκνευριστικά αδιάφορο (άσε, που κάτι μας θυμίζει), αλλά η ιστορία που εκτυλίσσεται στο βίντεο κλιπ είναι... κινηματογραφική.

Ο φίλος της Britney την χτυπά έξω από ένα πάρτι, ένας από-μηχανής-θεός τον βάζει στη θέση του, "κλέβει" την Britney με τη μηχανή του και ένας έρωτας μόλις ξεκίνησε.

Στην πορεία, η Britney συνειδητοποιεί ότι η καταδίωξη του νέου της αγαπημένου είχε ξεκινήσει προ πολλού από την αστυνομία, με το πιστολίδι να διαδέχεται τις αποκαλυπτικές σκηνές και το ανάποδο. Ωραία σκηνοθεσία. Αυτό.
www.radiomusicrock.com

ΜΟΥΣΙΚΗ: XAXAKES

Γαία Live Πότε 25-11-2011 έως και 25-11-2011 Ώρα: 21.00
 Τιμή Εισόδου 12€ (Προπώληση), 15€ (Ταμείο)

 Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες για κάθε ημέρα συναυλίας
XAXAKES Gaia Live Παρασκευή 25 Νοεμβρίου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Προπώληση: 12€ Ταμείο: 15€
Μετά την πολυετή σιωπή τους,
οι Xaxakes επέστρεψαν δυναμικά με το "Valse των Ελαφιών"
 ανταμείβοντας τους πιστούς φανατικούς θαυμαστές τους από τα παλιά
και ενθουσιάζοντας τους αμύητους που αφέθηκαν στη γοητευτική παρουσία
 του frontman Γιάννη Νάστα και τις γεμάτες glam ερωτισμό ροκ αφηγήσεις τους.
Αυτές οι ιστορίες θα ζωντανέψουν εκείνη τη βραδιά στη σκηνή του
Block 33, καθώς οι Xaxakes θα ξετυλίξουν ένα κουβάρι εκπλήξεων
 που θα μετατρέψει τη συναυλία σε μια οπτικοακουστική εμπειρία με σάρκα και οστά.
 Στην πρώτη τους εμφάνιση μετά το headlining slot τους στο
 Ark Festival, οι Xaxakes θα παρουσιαστούν...

Το 2012 ο καινούριος solo δίσκος του Robbie Williams

Πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι μετά την αποχώρηση του από την EMI,
o Robbie Williams, υπέγραψε τελικά με την Universal.
Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Williams,
ήθελε πολύ να επιστρέψει με ένα καινούριο album,
πράγμα που θα γίνει το επόμενο φθινόπωρο,
σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκε.
Από τη μεριά της, η Universal, εξέδωσε δελτίο τύπου,
αναφέροντας πόσο τιμή είναι σαν εταιρεία να έχει πλέον στο δυναμικό της,
έναν καλλιτέχνη " του βεληνεκούς του Robbie Williams".
Dim lights Από τον Γιώργο Βαννό Σ''αρέσει; Διαδωσέ το!

Οι FlyByWire αυτή την Δευτέρα 24/10 στο Rock Parade!

Αυτή την Δευτέρα 24/10 οι FlyByWire καλεσμένοι στην εκπομπή

Rock Parade για να σας κρατήσουν παρέα με τις δικές τους
μουσικές επιλογές, να μιλήσουν για την μέχρι τώρα πορεία
της μπάντας αλλά και για τα σχέδια τους στο μέλλον
και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των ακροατών του
Atlantis 105.2FM.
Δευτέρα στις 10:30 μ.μ.
Μην το χάσετε!!!

MoonWalk jazz trio live στην Αίγλη (Ξάνθη)

Ένα μουσικό ταξίδι στη jazz του 1930-1960, με πλοίο αγαπημένες μας μελωδίες και αρμονίες μεγάλων συνθετών της Jazz...
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος στις 10:00 μ.μ.
Σας περιμένουμε στην Αίγλη την Παρασκευή 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 22:00!!!
Είσοδος Ελευθερη !


Το Moonwalk Jazz trio αποτελούν οι:


ΜΑΡΒΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (φωνή)
ΧΑΡΗΣ ΞΥΛΑΣ (σαξόφωνο)
ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (πλήκτρα)


Αίγλη Καφέ - Μπάρ (Πλατεία Αντίκα)

Σαν Σήμερα... 22 Οκτωβρίου

1811 Ο κλασικός συνθέτης και ένας από τους καλύτερους πιανίστες όλων των εποχών, ο Franz Liszt (Franz Ritter von Liszt 1811-1886) γεννήθηκε στο Raiding της Ουγγαρίας. Πήρε τα πρώτα μαθήματα στη μουσική από τον πατέρα του σε ηλικία έξι ετών και στην ηλικία των οκτώ άρχισε να συνθέτει μουσική. Υπήρξε σπουδαίος δάσκαλος και μαέστρος με μεγάλη προσφορά στην ανάπτυξη της κλασικής μουσικής και ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της "Νέας Γερμανικής Σχολής".

1960 Ο Αμερικανός μουσικός, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του alternative/punk-rock συγκροτήματος Meat Puppets, Cris Kirkwood (Christopher Kirkwood) γεννήθηκε στο Paradise Valley της Arizona. Το 1980 με τον αδερφό του, Curt, και τον ντράμερ Derrick Bostrom δημιούργησαν το συγκρότημα και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ δύο χρόνια αργότερα, "Meat Puppets" (1982). Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δώδεκα στούντιο άλμπουμ με δημοφιλή τραγούδια όπως τα "Sam", "Backwater", "We Don’t Exist", "Scum" κ.α. Με τη μουσική τους επηρέασαν πολλά συγκροτήματα, όπως Nirvana, Pavement, Soundgarden κ.α.

1994 Ο Αμερικανός παραγωγός και μουσικός Jimmy Miller (James Miller 1942-1994) απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών στο Denver του Colorado από ασθένεια στο συκώτι. Υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλής παραγωγούς και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Blind Faith, Traffic, the Plasmatics, Motörhead και Primal Scream. Σημαντικότερες όμως από όλες τις συνεργασίες του ήταν με τους The Rolling Stones, για τα άλμπουμ "Beggars Banquet" (1968), "Let It Bleed" (1969), "Sticky Fingers" (1971), "Exile on Main St." (1972) και "Goats Head Soup" (1973). Τα κρουστά του ακούγονται στα τραγούδια "Honky Tonk Women", "You Can't Always Get What You Want", "Happy", "Tumbling Dice" κ.α.

1969 Οι Led Zeppelin κυκλοφορούν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Led Zeppelin II". Ηχογραφήθηκε σε διάφορα στούντιο της Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής το διάστημα Ιανουάριος - Αύγουστος. Τη παραγωγή του άλμπουμ έκανε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Jimmy Page. Μέχρι το 1999 οι πωλήσεις του άλμπουμ είχαν ξεπεράσει τα δώδεκα εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Whole Lotta Love", "The Lemon Song", "Heartbreaker", "Moby Dick" κ.α. Στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame, "The Definitive 200: Top 200 Albums of All-Time", βρίσκεται στην 47η θέση.

ΑΝ Η Ελλάδα θα πτωχεύσει και εγώ θα κερδίσω $700.000 για κάθε $1100 που επένδυσα σε CDS

Ο διαχειριστής κεφαλαίων Kyle Bass είναι ένας από αυτούς που επένδυσαν στην πτώχευση της Ελλάδα αγοράζοντας CDS, ενώ είχε καταγράψει μεγάλα κέρδη από την κατάρρευση της αγοράς ενυπόθηκων τιτλοποιημένων δανείων στις ΗΠΑ.
Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο CNBC προέβλεψε την μη ελεγχόμενη πτώχευση της Ελλάδας, υποστηρίζοντας πως όταν αυτό συμβεί ο κόσμος δε θα καταρρεύσει όπως όταν πτώχευσε η Lehman γιατί οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα έχουν προλάβει να προετοιμαστούν.

Πολύς κόσμος θα χάσει τα χρήματα του και η κατάσταση θα είναι πολύ άσχημη αλλά όχι καταστροφική, σύμφωνα με τον Bass, ο οποίος συντάσσεται όλους όσους υποστηρίζουν ότι η πτώχευση της Ελλάδας είναι πλέον αναπόφευκτη.
Τί θα κερδίσει, όμως, ο Kyle Bass από μία μη ελεγχόμενη ελληνική πτώχευση; Περί τα 700.000 δολάρια για κάθε 1100 που έχει επενδύσει σε ελληνικά CDS, δηλαδή περίπου 650 φορές το κεφάλαιο του. Ας ελπίσουμε αυτό να μη συμβεί και ο Kyle Bass τελικά να χάσει τα χρήματα που επένδυσε ποντάροντας στην πτώχευση της Ελλάδας.

Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ROCK FM 969 Τ.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΣΤΑ DECXX ΤΟΥ ROCK GALLERY

Ο Τάσος Χρηστίδης (969 Rock Fm), με τον πιο φρέσκο ήχο της πόλης, αλλά και τους ύμνους του παρελθόντος, πάντα, με χορευτική διάθεση!
Σήμερα 22/10/2011 στις 11:00 μ.μ.
Από τους Red Hot Chili Peppers τους Kasabian τους Kings of Leon τους Placebo και τους Vaccines στους Beatles τους Depeche Mode τους Ramones και τους Rolling Stones
THE ROCK GALLERY
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2109352537
Néa Smírni, Greece

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο 1ος Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος ξεκινάει στις 29 Οκτωβρίου

Στις εγκαταστάσεις του Τae Kwon Do, με 8 συγκροτήματα - γκεστ σταρ οι Apocalyptica

Αθήνα
Ο 1ος Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος είναι γεγονός και ανοίγει την αυλαία του, στις 29 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Τae Kwon Do στο Φάληρο.
Συμμετέχουν οκτώ συγκροτήματα τα οποία επελέχθησαν μέσα από εκατοντάδες ευρωπαϊκά ανερχόμενα ροκ συγκροτήματα, ενώ στη βραδιά συμμετέχουν και οι Apocalyptica, ως guest stars.
Οι διάσημοι σκανδιναβοί ρόκερ με τα τσέλα θα δώσουν τη δική τους συναυλία με ένα set list που θα περιλαμβάνει κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας τους καθώς επίσης και διασκευές στα κομμάτια των Metallica που τους έκαναν διάσημους.
Το set list θα συμπληρωθεί με ορχηστρικά κομμάτια παιγμένα με τον μοναδικό συμφωνικό και επικό τρόπο των Apocalyptica που καθηλώνει το κοινό.
Εκτός από τους τρεις τσελίστες Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen και Perttu Kivilaakso και τον ντράμερ Mikko Sirén, στην Ελλάδα τα φωνητικά στα τραγούδια τους θα αναλάβει ο τραγουδιστής των Leningrad Cowboys, Mato Valtone.
Πριν από τους Apocalyptica, το κοινό θα ξεσηκώσουν σε ένα ροκ πάρτι τα ευρωπαϊκά συγκροτήματα Embassy, Kirmizi, Maximum Power, Note to Amy, Samarah, Singleton, Stereoverve και οι «δικοί μας» Rosebleed.
Ηχοι που κινούνται από το pop-rock μέχρι το heavy metal, εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες, ένταση αλλά και συναίσθημα θα εναλλάσσονται επί σκηνής σε ένα απολαυστικό live.
Το who is who των συγκροτημάτων που συμμετέχουν στον 1ο Eurock Marathon


1. Embassy - Τσεχία: Μοντέρνα rock στοιχεία εμπλουτισμένα με ήχους pop και electro μουσικής. Οι Embassy αποτελούν έναν νεωτερισμό στην τσέχικη ροκ μουσική σκηνή. Νέοι και δυναμικοί, τους αρέσει να εφευρίσκουν πάντα κάτι ξεχωριστό στις ζωντανές εμφανίσεις τους για να μαγνητίσουν το κοινό τους.


2. Kirmizi - Τουρκία: Το όνομά τους σημαίνει «Κόκκινο». Και πραγματικά πέντε γυναίκες… δηλητήριο χτυπούν στο κόκκινο με τον μεταλλικό τους ήχο, αποδεικνύοντας ότι το σκληρό rock μπορεί να είναι μια ωραία πρόκληση για το γυναικείο φύλο αλλά και μια ανεπανάληπτη εμπειρία για το κοινό.


3. Maximum Power - Βοσνία Ερζεγοβίνη: Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα μέλη αυτής της μπάντας είναι μεταξύ 13 και 14 ετών! Αυτό όμως δεν επηρεάζει την ποιότητα του ήχου τους και τη σιγουριά στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Τα «πιτσιρίκια» εξασκούνται εφτά ώρες κάθε μέρα, αφού τελειώσουν τις… σχολικές τους υποχρεώσεις.


4. Νote to Amy - Ολλανδία. Δεν είναι μια τυπική ροκ μπάντα. Η μείξη από metal, emo και punk-rock στοιχεία τους δίνει έναν αυθεντικό, φρέσκο, πολύχρωμο αλλά και δυνατό ήχο. Οι στίχοι τους ισορροπούν ανάμεσα στην αγάπη και στο μίσος, στην ελπίδα και στο φόβο.


5. Rosebleed - Ελλάδα: Ξεκίνησαν από το Schoolwave το 2006 και μας απέδειξαν ότι δεν ήταν απλώς μια σχολική μπάντα, αλλά ένα επαγγελματικό συγκρότημα με δυναμική και φρέσκο ήχο. Με πολλές live εμφανίσεις στο ιστορικό τους, ένα άλμπουμ, τρία singles και ένα ΕΡ, οι Rosebleed θα είναι σίγουρα μια ξεχωριστή παρουσία στον Eurock Marathon.


6. Samarah - Γερμανία: Δυνατές ροκιές από ένα γερμανικό συγκρότημα που ισορροπεί ανάμεσα στη metal, alternative και rock μουσική. Ενέργεια, μελωδία, δύναμη και μια φωνή που σε καθηλώνει, είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μπάντας που δηλώνει ότι πιστεύει στην αληθινή μουσική και απεχθάνεται κάθε τι «μοδάτο».


7. Singleton - Ουκρανία: Indie-rock γκρουπ από το Κίεβο. Ακατέργαστοι ήχοι της κιθάρας και ζεστά φωνητικά.


8. Stereoverve - Αυστρία: Αυτό το Alternative Rock συγκρότημα έχει έναν σοφιστικέ τρόπο γραφής, με έμφαση στα ατμοσφαιρικά ηχητικά εφέ αλλά και στους «διαστημικούς» ήχους της κιθάρας. Καθόλου παράξενο εάν γνωρίζει κανείς ότι όλα τα μέλη του γκρουπ σπούδασαν αστροφυσική και βιολογία. Σ


Στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.eurockmarathon.com μπορείτε να πάρετε μια γεύση και να αρχίσετε να σκέφτεστε ποιο γκρουπ θα ψηφίσετε όλοι εσείς που θα βρεθείτε στο live.


Ωρα έναρξης: 19:30, Doors open:18:30

Πρόγραμμα
19:30-20:30 Ελληνας guest star έκπληξη!
20:30-22:45 Εμφάνιση 8 φιναλίστ - Απονομή Βραβείων
23:00-00:30 Συναυλία των Apocalyptica

Εισιτήρια
Αρένα 35 €, Κερκίδα 45 €, VIP 60 €
Εναρξη προπώλησης: 7 Σεπτεμβρίου στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210 36.26.540, και ηλεκτρονικά στο www.ticketpro.gr
Πληροφορίες: 210 72.98.944 και www.eurockmarathon.com

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΓΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ!)

Πριν μερικά χρόνια ο Μητσοτάκης με τον Παπανδρέου ήταν μαζί σε ένα δείπνο στο μέγαρο Μαξίμου. 
Ηταν πολύ επίσημο δείπνο κι έτρωγαν στην κυριολεξία με χρυσά κουτάλια! 
Μια στιγμή λοιπόν ο Παπανδρέου βλέπει έκπληκτος τον Μητσοτάκη να αρπάζει δυο χρυσά πιρούνια και να τα βάζει στην τσέπη του. 
"Τον αλήτη!!! Κλέβει τα πιρούνια!!!",
 σκέφτηκε. 
"Πρέπει να τα κλέψω κι εγώ!"
 Πάει να τα πάρει από το πιάτο του αλλά έτρεμαν τα χέρια του (ήταν στα τελευταία του) κι έτσι χτυπούσαν τα πιρούνια πάνω στο πιάτο με αποτέλεσμα το γκαρσόνι να τρέχει να τον εξυπηρετήσει χωρίς έτσι να μπορεί να τα κλέψει μπροστά του. 
Αυτό γινόταν συνεχώς. 
Κάποια στιγμή το γκαρσόνι πήγε κοντά του για πολλοστή φορά ρωτώντας τον μήπως ή8ελε κάτι. 
Τότε ο Ανδρέας του λέει εκνευρισμένος: - Να σου κάνω ένα μαγικό; - Βέβαια ό,τι θέλετε, του απαντά γεμάτος προθυμία Τα βλέπεις αυτά τα πιρούνια; - Ναι τα βλέπω - Πάρτα και βάλτα στην τσέπη μου!! - Μάλιστα απαντάει έκπληκτος το γκαρσόνι και χωρίς δεύτερη κουβέντα βάζει τα πιρούνια στην τσέπη του Παπανδρέου. - Ωραίαα, του λέει μετά ο Ανδρέας. Βγάλτα τώρα από την τσέπη του Μητσοτάκη!

Σαν Σήμερα... 21 Οκτωβρίου

1917 Ο μεγάλος Αμερικανός τρομπετίστας Dizzy Gillespie (John Birks Gillespie 1917-1993) γεννήθηκε στο Cheraw της Νότιας Καρολίνας. Παρέα με τον Charlie Parker συνέβαλαν στην ανάπτυξη της μοντέρνας Jazz. Το 1989 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement" για την συνολική του προσφορά στη μουσική και το 1993 με το βραβείο Polar Music Prize. Υπήρξε μεγάλη επιρροή σε τρομπετίστες όπως οι Miles Davis, Fats Navarro κ.α. Η προσφορά του στην Jazz είναι τεράστια και δικαιολογημένα θεωρείται από κοινό και κριτικούς ως ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

2003 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Elliott Smith (Steven Paul Smith 1969-2003) απεβίωσε σε ηλικία 34 ετών. Μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Ο Smith άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Αρχικά ο θάνατός του αναφέρθηκε ως αυτοκτονία όμως η επίσημη αυτοψία το Δεκέμβριο θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας... Σύμφωνα με την σύντροφό του Jennifer Chiba τσακώθηκαν άσχημα με τον Smith και εκείνη κλειδώθηκε στο μπάνιο. Κάποια στιγμή τον άκουσε να φωνάζει και όταν έτρεξε κοντά του, τον βρήκε να στέκεται με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος. Όταν του αφαίρεσε το μαχαίρι, εκείνος κατέρρευσε και τότε φώναξε για βοήθεια... Ξεκίνησε την καριέρα του και έγινε δημοφιλής στο Portland του Oregon και για χρόνια υπήρξε μέλος του rock συγκροτήματος Heatmiser. Το 1994 ξεκίνησε σόλο καριέρα και το 1997 υπέγραψε το πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο με την DreamWorks Records. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν το τραγούδι του "Miss Misery" συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας "Good Will Hunting" και ήταν υποψήφιο για το βραβείο Όσκαρ "Best Original Song".

1961 Για δεύτερη εβδομάδα στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Ray Charles με το τραγούδι "Hit the Road Jack". Το τραγούδι πρωτοηχογραφήθηκε σε μορφή ντέμο το 1960 από τον R&B τραγουδοποιό Percy Mayfield. Τα χρόνια που πέρασαν διασκευάστηκε από καλλιτέχνες όπως The Animals (1966), The Residents (1987), Basement Jaxx (2006) κ.α.

1972 Μετά από 17 χρόνια προσφοράς στην μουσική, ο Chuck Berry καταφέρνει να ανέβει για πρώτη φορά στο Νο1 του Billboard με το τραγούδι "My Ding-A-Ling". Ήταν μέρος του άλμπουμ "The London Chuck Berry Sessions". Το τραγούδι είχε ηχογραφηθεί για πρώτη φορά το 1952 από τον Dave Bartholomew με τον τίτλο "Little Girl Sing Ding-a-Ling". Ο Berry το ηχογράφησε το 1968 με τον τίτλο "My Tambourine" αλλά η ζωντανή ηχογράφηση του τραγουδιού στο Arts Festival του Coventry της Αγγλίας είναι αυτή που θα βρεθεί τελικά στο Νο1...

1998Ο Alice Cooper καταθέτει μήνυση κατά των μελών του συγκροτήματος KISS, Paul Stanley και Bruce Kulick, υποστηρίζοντας πως το τραγούδι τους "Dreamin'" έχει πολλές ομοιότητες με το δικό του "Eighteen". Λίγες ημέρες αργότερα σε συνέντευξή του ο Stanley αποκαλύπτει πως όχι μόνο το τραγούδι αλλά ολόκληρο το άλμπουμ "Psycho Circus" είναι επηρεασμένο από τον Alice Cooper...

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!

Heavy Metal X-plosion 3! @ Rainbow (TETARTH 26/10)
Heavy Metal X-plosion 3! @ Rainbow (TETARTH 26/10)
headbang till you bleed
Διεύθυνση
Dekeleon 40, 13422 Athens, Greece · Λήψη οδηγιών
Τηλέφωνο
6974132500
Ιστότοπος
.............

HEAVY METAL ΠΑΖΑΡΙ @ ΦΟΥΤΕΡ - Τ-SHIRTS - ΔΙΣΚΟΙ @ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ!!!


ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 12:00 - 17:00
ΗEAVY METAL ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!

ΟΛΗ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ ΦΟΥΤΕΡ ΑΠΟ 25€ MONO 15€ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ!!

Τ-SHIRTS 3-5-8-10€
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟ 15€ ΜΟΝΟ 8€.
ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΖΙΝ ΑΠΟ 30€ ΜΟΝΟ 25€.
GETTA STEEL ΑΠΟ 90€ ΜΟΝΟ 65€
ΡΑΦΤΑ ΜΙΚΡΑ 3€
ΡΑΦΤΑ ΠΛΑΤΗΣ 7€
ΚΡΕΜΑΣΤΑ 8-10€
ΤΣΑΝΤΕΣ 10-15-20€
ΖΩΝΕΣ 8-10€
ΣΚΟΥΦΙΑ 5€
PIERCING 3-5€

EΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΒΥΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΞΗΓΑΣ STORE
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 24,(ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ),ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΑΘΗΝΑ
...............

ΟΛΕΘΡΙΟ ΡΗΓΜΑ LIVE!!!!
Πέμπτη, 1 Δεκέμβριος στις 8:00 μ.μ.
8BALL-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
kai
Τετάρτη, 30 Νοέμβριος στις 8:00 μ.μ.
JAZZ ROCK-ΚΑΒΑΛΑ
................

Madleaf & A Dozen Matters live
Madleaf & A Dozen Matters live 6-11-2011 at Intrepid Fox.
Intrepid Fox
Triptolemou 30, Gazi.
..............

ΕΝΤΕΧΝΗ - ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ - 27/10 @ LA MINORE


Ο Γιώργος Φωτιάδης, ο Χαρης Σταυρακάκης, η Ειρήνη Απιδοπούλου και ο Μίλτος Καραϊσκος θα είναι στην σκηνή του La minore σε ένα ταξίδι στον χρόνο και από την Μικρά Ασία στην Ελλάδα για μια μαγική βραδυά...
Μια βραδυά οπού θα ακουστούν τραγούδια διαχρονικά και μελωδίες εναλλακτικές από φυσικά παραδοσιακά όργανα με παρεϊστικη διάθεση και αυθεντικό ρακόμελο στα ποτήρια μας..

La minore - Εναλλακτικό Μουσικό Στέκι
Αχαρνών 353 & Βικέλα 7 Κ.Πατήσια (300μ. απο τον σταθμό ΗΣΑΠ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - Τηλ. 2102020444

Χαρτης:http://maps.google.com/maps/place?hl=el&georestrict=input_srcid%3A156063a8c6ea7930

Sponsors:

NORMA THE BAND Live @ KYTTAΡΟ Bar, Λευκίμμη Κέρκυρας, 22.10.2011

Οι NORMA THE BAND, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» και ξεκινούν τη χειμερινή περιοδεία τους για την παρουσίαση και προώθησή του ανά την Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός τους η Λευκίμμη Κέρκυρας και το ΚΥΤΤΑΡΟ Bar, όπου θα εμφανιστούν ζωντανά το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 22:30, με εκρηκτικό set list 2,5 ωρών από τραγούδια του καινούριου δίσκου τους «ΕΝΑΝΤΙΟΝ», του πρώτου τους δίσκου «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» και φυσικά από επιλεγμένες διασκευές της ελληνόφωνης ροκ σκηνής.
Ο δίσκος «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» είναι σε παραγωγή των NORMA THE BAND και του Nikodemos T. και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες σε όλα τα δισκοπωλεία, όπως και το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία «Rana Records», σε διανομή από την «Soundforge Music Group».
Ενημερωθείτε για τις συναυλίες και τα νέα των NORMA THE BAND, ακούστε τα τραγούδια τους και δείτε τα video clips στις ιστοσελίδες:
facebook.com/NormaΤheBand
Youtube.com/NormaTheBand

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η χώρα μου δεν έχει θάνατο! Με ακούς ?

Μέθυσε η Ελλάδα
απ' του χρόνου
τις σιωπές..

Ξύπνησαν οι ψυχές
των αθανάτων
θνητών όχλος
μου μιλούσε για τιμές
τόσων αιωνίων
αγαλμάτων

Μίλησε η ιστορία
στην ηχώ της μουσικής
γεύτηκαν μαζί
την αγωνία του θανάτου..

Δεν τον προλαβαίνουν
στον παλμό της εκπνοής
μέσα από τον τάφο
εδω κάτου..

Σε γνωρίζω από την όψη
με μιάν άσβεστη ουλή
Σε γνωρίζω από την κόψη
που με βία πουλάς ζωή

Εγώ κόκκαλα δεν έχω...
Γιατί είναι ιερά!
Μα αθάνατη θα μείνω
στων Ελληνων τα φτερά!
Eleni Halvadaki

THOMAIS-STAVROS KARIDAS LIVE

THOMAIS-STAVROS KARIDAS LIVE !

Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου,
οι Θωμαϊς & Σταύρος Καρυδάς

θα δώσουν ένα ακουστικό live,
στο « le Café De l’Art ».
Rock, Blues & more… με 2 κιθάρες, 2 φωνές,
Εναλλακτικά πνευστά & κρουστα.
Σας περιμένουμε!

Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας
«Thomais Foi – Takis Kyriakoylakos»

Πλατεία Mεσολογγίου 6, στο Παγκράτι.
΄Ωρα έναρξης 1ο:00 μ.μ.
Ελεύθερη είσοδος.

the bbug live @jazz

Αύριο 21/10/2011 στις 11:00 μ.μ.

JAZZ MUSIC CLUB
TATOIOU 15,KIFISSIA

Οι Σigma LIVE@Ghost House. Μαζί τους οι Playin’ Loud !!!

Οι Σigma, συνεχίζουν για 3η συνεχόμενη εβδομάδα, στο Ghost House!!


Αυτή την Πέμπτη (προτελευταία του μήνα), η παρέα του Σπύρου Καραγιάννη, του Σπύρου Ρήγου, του Δημήτρη Μουντούρη, του Φίλιππου Μιχαλόπουλου και του Βαγγέλη Τσιμπλάκη, λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσουν την 1η τους προσωπική δουλειά, συνεχίζουν στη σκηνή του Ghost House, με ανανεωμένο πρόγραμμα από την Ελληνική και ξένη ροκ – ποπ μουσική σκηνή, συνοδευόμενα από 4 επιτυχίες τους.

Με τέτοιο ρεπερτόριο, αποκλείεται να ηρεμήσετε!!

Το ζήσαμε και πέρσι, θα το ζήσουμε και φέτος…

Στην εκκίνηση της κάθε βραδιάς, ανεβαίνουν μαζί τους :

06/10: Στην BanDa
13/10: FooLosoPhers
20/10: Playin’ Loud
27/10: SINEMA

Την ερχόμενη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, θα είναι μαζί τους οι Playin’ Loud. Ένα σχήμα που υπόσχεται να δώσει το ρυθμό και… όπου μας βγάλει!!!


Κάθε Πέμπτη και για όλο τον Οκτώβριο, οι Σigma θα βρίσκονται σε μία από τις σπουδαιότερες και πιο διαχρονικές μουσικές σκηνές της Αθήνας…στον γνωστό σε όλους μας 1ο όροφο…

Όποιος το χάσει…έχασε!


Ghost House
Οδός : Λεπενιώτου 26, Ψυρρή
Τηλ: 210 3236431
Ώρα έναρξης, 21:00
Είσοδος : 6,00€

Σigma
http://www.facebook.com/sigmatheband
http://www.jumpingfish.gr/Sigma
http://www.myspace.com/ssigma

Με την υποστήριξη της PnS Productions
http://www.facebook.com/pages/PnS-Production/156377094314

LIVE! ΣΠΕΛΑΚΟΥΚΕ + ΕΝ ΨΥΧΩ

Οι Σπελακούκε και οι Εν ψυχώ, σε δικά τους κατα βάση κομμάτια...


Στο
After Dark, Διδότου & Ιπποκράτους, Εξάρχεια
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου

Πόρτες: 22:00
Είσοδος: 5e
Ενα βράδυ γεμάτο ελληνόφωνο ροκ :)
After Dark
ΔΙΔΟΤΟΥ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

JOKER@ LAZY, Πεμπτη 27/10

Πέμπτη, 27 Οκτώβριος στις 11:30 μ.μ
Οι JOKER έχουν ήδη ανεβάσει ψηλά την 'μπάρα'
στον χώρο του 'Live'- φέτος την ανεβάζουν ακόμα ψηλότερα!
Ανανεωμένοι και με τη Θετική Ενέργεια 'στα κόκκινα'!
Και το Lazy είναι το αγαπημένο τους στέκι!
Οπότε: καταλαβαίνετε!.. It 's the Talk of the Town !


Lazy, Λ.Πεντέλης 1, Βριλήσσια, Αττ.Οδός Εξοδος 12, έναντι Γηπ. Χαλανδρίου, 
info/res: 210 6895535

Bog Art & Sick Bastard Live at 7 Sins Club

Βog art και Sick Bastard, σε ένα επικίνδυνα εκρηκτικό, διπλό, live αμάρτημα στις 27 του Οκτώβρη, κάτω από την επιφάνεια της Αθήνας, της Πόλης που Στριφογυρίζει στον Ύπνο της.
Bring your own Sins!

Οpenning by: Bunny Hole.


7 Sins Club - Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5 Πλατεία Κάνιγγος (Μετρό Ομόνοια)
Πέμπτη 27 Οκτώβριου
Doors open : 20:00
Εισοδος Ελευθερη!
Βοg art

Oι Βοg art λατρεύουν τα υπόγεια και τις σκιές, το φως του φεγγαριού που αντανακλάται σε γεμάτες από λέξεις λακούβες, τις φωτιές που περιμένουν να γεννηθούν. Ηλεκτρικοί και ηλεκτρισμένοι, γλιστρούν μέσα από στενούς διαδρόμους επενδυμένους με ξυράφια και αφήνουν πίσω τους κομμάτια από περασμένους εαυτούς, περασμένους έρωτες και περασμένα πάθη. Με ήχο καμπαρόκ, που αγγίζει ωστόσο τα όρια της container σκηνής, τυλίγονται, ξετυλίγονται και ανακατεύοντας τα κομμάτια του παζλ, φτιάχνουν με αυτά νέες εικόνες. Ακολουθούν τις ρωγμές μέχρι να φτάσουν στην ρίζα του καλού, του κακού και του άσχημου, με το τελευταίο, περήφανο, να αρνείται πεισματικά να πασαλειφτεί με μέηκ απ.

http://soundcloud.com/bog-art
http://www.youtube.com/watch?v=DFGKCYk5PJc
https://www.facebook.com/profile.php?id=1153191263

Sick Bastard

O Sick Bastard έρχεται για φασαρίες. Ξέρει ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν κάνει τους άλλους να ανησυχήσουν. Ακούει μόνο την μουσική μέσα στο κεφάλι του και αυτή η μουσική παίζει ΔΥΝΑΤΑ. Δεν υπακούει, δεν συνθηκολογεί, δεν παραδίδεται. Μερικές φορές κρυφακούει ψίθυρους και τους μεταγλωτίζει σε κραυγές με τις οποιες ξυπνά αυτούς που νομίζουν ότι δεν κοιμούνται. Λουσμένος με βενζίνη, παίζει με την φωτιά, ανάβοντας το πούρο του με κεραυνούς και κόβοντας τα νύχια του με δυναμίτη. Βρώμικος σαν αλήθεια και αληθινός σαν λεκές σε γαμπριάτικο κουστούμι, ο Sick Bastard, έρχεται για να κυριαρχήσει!

http://soundcloud.com/sick-bastard-1
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002524937942

Bunny Hole

Oι Bunny Ηole έρχονται να ανοίξουν τρύπες στην σιωπή, αθόρυβα και μεθοδικά. Ισορροπούν με χάρη πάνω σε τεντωμένα νεύρα και μέσα από βελούδινα ημίψηλα καπέλα εμφανίζουν ταχυδακτυλουργούς και εξαφανίζουν στάμπες από αίμα, κόκκινο κρασί και σοκολάτα. Χοροπηδούν μέσα - έξω στον φωτεινό κύκλο του προβολέα και, παγιδευμένοι με μουσικά εκρηκτικά και καραμέλες, πραγματοποιούν την πρώτη τους παγκόσμια εμφάνιση!

Σαν Σήμερα... 20 Οκτωβρίου

1950 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Tom Petty (Thomas Earl Petty) γεννήθηκε στο Gainesville της Florida. Είναι μέλος του συγκροτήματος Tom Petty and the Heartbreakers στους οποίους ενσωματώθηκε στο 1979. Γνώρισε μαζί τους επιτυχία με τραγούδια όπως τα "Breakdown", "Refugee", "You Got Lucky", "Jammin' Me", "Learning to Fly" κ.α. Το 1988 μαζί με τους Bob Dylan, George Harrison, Roy Orbison και Jeff Lynne δημιούργησαν το supergroup Traveling Wilburys και κέρδισαν το βραβείο Grammy "Best Rock Performance by a Duo or Group" για το άλμπουμ "Traveling Wilburys Vol. 1". Το 1989 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ το οποίο περιείχε την επιτυχία "I Won't Back Down". Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame 2002.

1977 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος του southern rock συγκροτήματος Lynyrd Skynyrd, Ronnie Van Zant (Ronald Wayne Van Zant 1948-1977) απεβίωσε σε ηλικία 29 ετών. Μαζί με τον κιθαρίστα του γκρουπ Steve Gaines (Steven Earl Gaines 1949-1977), την αδερφή του Steve, Cassie Gaines (Cassie LaRue Gaines 1948-1977) η οποία έκανε τα φωνητικά και τον road manager του συγκροτήματος Dean Kilpatrick σκοτώνονται όταν το αεροπλάνο που επέβαιναν συνετρίβη στο Gillsburg του Mississippi. Το αεροσκάφος Convair 240 έμεινε από καύσιμα και ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Το δυστύχημα συνέβη τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του πέμπτου στούντιο άλμπουμ τους "Street Survivors". Σκοτώθηκαν επίσης ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης ενώ τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος επέζησαν παρά τα σοβαρά τραύματά τους.


1960 Ο Roy Orbison βρίσκεται στην κορυφή των Βρετανικών Singles Chart με το τραγούδι "Only The Lonely". Ήταν μέρος του άλμπουμ "Only the Lonely (Know How I Feel)". Το 1999 τιμήθηκε με τον τίτλο Grammy Hall of Fame και το 2004 βρέθηκε στην 232η θέση της λίστας του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time".

1973 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Rolling Stones με το τραγούδι "Angie". Ήταν μέρος του άλμπουμ "Goats Head Soup" που είχε κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου. Τα επόμενα χρόνια διασκευάστηκε από καλλιτέχνες όπως Tori Amos, Stereophonics, Guns N' Roses κ.α.

1980 Οι U2 κυκλοφορούν το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Boy". Η παραγωγή ήταν του Steve Lillywhite και ηχογραφήθηκε στα Windmill Lane Studios του Δουβλίνου. Θα ανέβει μέχρι την 63η θέση του Billboard ενώ στη Μεγάλη Βρετανία στο Νο52 των Βρετανικών Albums Chart. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "I Will Follow", "A Day Without Me" κ.α.

Europe Live Look At Eden

EarMusic/Sony
Οι Europe είναι μοναδική περίπτωση στα χρονικά του hard rock της δεκαετίας του 80. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι η μοναδική μπάντα από εκείνη την εποχή που όταν αποφάσισε να επανασυνδεθεί πριν από 7-8 χρόνια δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ασυστόλως το παρελθόν της –κάτι πολύ εύκολο...το έχουν κάνει πάρα πολλοί- και να το αναμασήσει 20 χρόνια μετά. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχουν κυκλοφορήσει από τότε τρεις εξαιρετικούς δίσκους (κυριολεκτικά ο ένας καλύτερος από τον άλλον) οι οποίοι φανερώνουν τη διάθεση ενός group να παραμείνει παραγωγικό, ποιοτικό και ανταγωνιστικό ανοίγοντας τους μουσικούς του ορίζοντες. Μάλιστα, το τελευταίο studio album (“Last Look At Eden”) υπήρξε μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία.


Συνεχίζοντας τις άριστες επαγγελματικές τους κινήσεις, οι Europe κυκλοφορούν ένα καταπληκτικό live album/DVD σε ένα απίστευτο πακέτο που είναι γνωστό σαν earbook. Τι είναι το συγκεκριμένο earbook; Ένα βιβλίο 140 σελίδων γεμάτο από ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φωτογραφίες του Denis O’ Regan που αποτυπώνουν όλα όσα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Europe για το “Last Look At Eden”. Οι άπειρες ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι εκπληκτικής ποιότητας και οι συνοδευτικές λεζάντες είναι πνευματώδεις και άκρως πετυχημένες. Το “Live Look At Eden” περιλαμβάνει, επίσης, ένα c.d. με 10 ζωντανά ηχογραφημένα κομμάτια από τις συναυλίες των Europe σε Αγγλία, Πολωνία και Σουηδία καθώς και ένα DVD με έξι κομμάτια + τα 2 video-clips για τα “Last Look At Eden” & “New Love In Town”. Να σημειώσω ότι στα “Superstitious” και “Rock The Night”, οι Σουηδοί βάζουν σφήνες από τα “No Woman No Cry” και “Heaven and Hell” αντίστοιχα.


Αν δεν έχει γίνει σαφές από τα παραπάνω (αποκλείεται αυτό) το “Live Look At Eden” –ιδιαίτερα η συγκεκριμένη έκδοση- είναι άψογο και επιβάλλεται η αγορά του. Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι την όλη επιμέλεια του box-set την έχει αναλάβει ένας Έλληνας ονόματι Δημήτριος Δημητριάδης.


Highlight: Το “Live Look At Eden” κυκλοφορεί και σε μία πολύ περιορισμένη, υπογεγραμμένη έκδοση που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω + το studio album “Last Look At Eden” και το βιβλίο σε μεγάλο μέγεθος.

Σάκης Νίκας
ΠΗΓΗ

John McMurtrie Iron Maiden - On Board Flight 666

Orion Books
Θα θέλατε να ήσασταν μαζί με τους Maiden κατά τη διάρκεια των δύο περιοδειών τους για το “Somewhere Back In Time” και το “The Final Frontier”; Θα θέλατε να βλέπατε πως πέρασαν αυτά τα τρία χρόνια οι Maiden και πως ήταν τα πράγματα πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο Ed Force One και την πτήση 666; Μήπως, πάλι, δεν σας κάλυψε το εξαιρετικό DVD “Flight 666” και θέλετε να δείτε περισσότερα πράγματα; Ξέρω την απάντηση και στις τρεις ερωτήσεις…όπως ξέρω ότι όλοι οι φανατικοί οπαδοί των Maiden θέλουν να έχουν τα πάντα από το αγαπημένο τους συγκρότημα. Τώρα, υπάρχει τρόπος να «μπουν» στη ζωή των Maiden, να γυρίσουν πίσω στο χρόνο και να δουν προσωπικές και όχι μόνο στιγμές από το 2008 μέχρι και τον Αύγουστο του 2011. Και όλα αυτά μέσα από το φακό του επίσημου φωτογράφου των Maiden, του John McMurtrie.


Το “On Board Flight 666” είναι ένα τεράστιο φωτογραφικό λεύκωμα που περιλαμβάνει περισσότερες από 600 ακυκλοφόρητες φωτογραφίες σε illustration χαρτί και με εισαγωγή του Bruce Dickinson. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη έκδοση απαραίτητη για κάθε fan των Maiden είναι το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εξαιρετικών –ούτως ή άλλως- φωτογραφιών δεν είναι «στημένες» πόζες αλλά αυθόρμητες στιγμές που αποτυπώνουν την καθημερινότητα των Maiden εκείνη την τριετία. Ο McMurtrie έχει καταφέρει μέσα από το φακό του να μας μεταφέρει σε όλες σχεδόν τις στάσεις των δύο αυτών μεγάλων περιοδειών (δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια photo από τις 2 συναυλίες που έδωσαν οι Maiden στη χώρα μας εκείνο το διάστημα) και όχι μόνο αυτό αλλά μπόρεσε να αποτυπώσει πλήρως αυτό που συνέβαινε στη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτή είναι η μεγαλύτερη του επιτυχία. Και προσωπικά είναι κάτι που περίμενα να δω σε φωτογραφίες των Maiden από την εποχή των κλασικών στιγμών του Ross Halfin (με εξαίρεση την άψογη δουλειά του Dean Karr στο “Brave New World”). Οι συνοδευτικές λεζάντες είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα και το μόνο που θέλω ακόμη να προσθέσω είναι ότι ακόμη και μέσα από τις φωτογραφίες, οι Maiden δείχνουν ότι όχι μόνο είναι μία τεράστια metal μπάντα αλλά κυρίως μία προσγειωμένη, ανθρώπινη, ευγενική παρέα ατόμων!

Σάκης Νίκας
ΠΗΓΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ και οι ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ live live live

Σάββατο, 5 Νοέμβριος στις 10:00 μ.μ.
BARFLY Τριπολιτσάς 10 Καλαμάτα
.............


UB OLD HOUSE
ΧΑΡΜΠΟΥΡΗ 15
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100
-τηλ 26710-23532 / ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
.............

19 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΛΕΜΕΣΣΟ - ΤΕPEE ROCK CLUB

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕPEE ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Η ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ LIVE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 -10 ΣΤΟ SMALL CAFE

Δυο νύχτες με την ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη αγαπάει πολύ τα παραμύθια και τον Τζον Τζον- κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τον τίτλο του δίσκου της, «Ο Τζον Τζον ζει» σε στίχους του Νίκου Μωραίτη και μουσικές του Στάμου Σέμση.
Από το «Δεν είναι αργά για θαύματα»- το τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου ήταν η πρώτη της δισκογραφική παρουσία- ως το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου»- διασκευή ενός παλιού λαϊκού κομματιού που ακούγεται στο εξαιρετικό «Νησί» του Mega- η Ανδριάνα έχει δημιουργήσει τη δική της μικρή ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, έρχεται να μας μαγέψει ξανά παρέα με δυο εξαιρετικούς μουσικούς: « Με τον Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και τον Πάρη Παρυσινάκη στη λύρα, το μαντολίνο και φωνή, θα πούμε τα τραγούδια μου αλλά και κάποιες εκπλήξεις που προέκυψαν στις πρόβες μας. Είμαστε ένα τρίο που λατρεύω και μια απ τις καλύτερες συνεργασίες μου με μουσικούς».


Small Café
Στον Πειραιά
Αριστοτέλους 10- Πεζόδρομος
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 4297236

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Alice Cooper είναι καθηγητής σε κατηχητικό και διδάσκει τη Βίβλο!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ο ροκ σταρ Alice Cooper, αποφάσισε να διδάσκει τη Βίβλο και μάλιστα είναι και... καθηγητής στο κατηχητικό της γειτονιάς του στην Αριζόνα.

Ο 63χρονος τραγουδιστής θεωρείται από πολλούς ο "άρχοντας του σκότους", καθώς αναφέρονται στην αντι-χριστιανική εμφάνισή του.

Ο Alice δηλώνει "μεταμέλεια(;), αφού κάθε μέρα έπινε πολλά μπουκάλια με ουίσκυ και ζούσε τη ζωή του Alice Cooper, πριν γεννηθεί η Cali."

Ο πατέρας του ήταν Πάστορας, ενώ να πούμε ότι 0 63χρονος εδώ και 30 χρόνια είναι καθαρός από τις ουσίες.

Στο κατηχητικό, διδάσκει την Βίβλο σε μικρά παιδιά.

Ποτέ δεν είναι αργά...

kokoraki.blogspot.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

FALSE METAL live @ Bat City 5/11/11

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, οι FALSE METAL συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους.


Η αρχή φέτος γίνεται από το κέντρο της Αθήνας και το BAT CITY,
το Σάββατο 5 Νοεμβρίου,
με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα αποτελούμενο
από Hard Rock/Heavy Metal διασκευές.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.
Bat City
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11

ART IN ROCK-BIRTHDAY PARTY

Το “Art in Rock”,
το event που ταξιδεύει τους ταλαντούχους δημιουργούς στον κόσμο της μουσικής, έκλεισε το δεύτερο έτος της ζωής του!

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια τέχνης, δημιουργίας, έκφρασης, μουσικής, διασκέδασης, καλης παρέας... Την Κυριακή, 6 του Νοέμβρη θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του “Art in Rock”στο ανανεωμένο καλλιτεχνικό στέκι, το «Χοροστάσιο» , στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί με την έκθεση έργων των καλλιτεχνών της ομάδας, θα πραγματοποιηθει party και θα σβήσουμε όλοι μαζί τα κεράκια του δίχρονου “Art in Rock”. Να είστε εκεί...!
Χοροστάσιο : Σκουλενίου 2, Πλ. Κλαυθμώνος, 2103314330
Χάρτης : http://www.ploigos.gr/?sessionid=f47ebc14a40451c4e3233e7b430a22db (κοντά στο μετρό ‘Πανεπιστήμιο’)
Δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση στa :
artinrock@hotmail.com
www.artinrock.gr – contact form
6972 647764.

RestArt Full Band 1st Live @ Kismet!!

H prwti emfanisi tou full band twn RestArt afto to Savvato sto Kismet!

FUNK-JAZZ / POP / ROCK
Σάββατο στις 11:00 μ.μ.
Elisavet Mpaitsi: Vocals
Denis Efimenko: Guitars
Lefteris Germenlis: Keyboards
Bill Gkagkavouzis: Bass
Alex Hughes: Drums
Kismet Unplugged
Κατούνη 11, Λαδάδικα
Thessalonike, Greece

Hard Rock/Glam/Sleaze/AOR NIGHT @ Camelot Live After Bar!

LET'S ROCK OUR SATURDAY NITE WITH SOME OF THE BEST 80's
Σάββατο, 22 Οκτώβριος · 12:30 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
ROCK TUNES AND MORE! ON DECKS: DJ MAKIS MAKRIS AND TASOS
SOULGUN...WELCOME...WE BID YOU WELCOME!
Camelot Live After Bar
Γκύζη & Ραγκαβή 61,Αμπελόκηποι
(5 λεπτά από την στάση 'Αμπελόκηποι' του ΜΕΤΡΟ)

Σαν Σήμερα... 19 Οκτωβρίου

1944 Ο Αμερικανός τραγουδιστής της soul George McCrae γεννήθηκε στο West Palm Beach της Florida. Γνώρισε επιτυχία το 1974 με το τραγούδι "Rock Your Baby". Άλλα δημοφιλή τραγούδια του: "I Can't Leave You Alone" και "It's Been So Long".

1944 Ο θρύλος της reggae, φίλος και συνεργάτης του Bob Marley στους The Wailers, ο Τζαμαϊκανός μουσικός Peter Tosh (Winston Hubert McIntosh 1944-1987) γεννήθηκε στο Westmoreland της Jamaica. Ο Peter Tosh θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της Reggae μουσικής και μαζί με τους The Wailers την έκαναν διάσημη έξω από τα στενά σύνορα της Jamaica. Το 1974 μετά την άρνηση της δισκογραφικής εταιρίας των The Wailers να κυκλοφορήσει το σόλο άλμπουμ του, ο Tosh αποχώρησε από το συγκρότημα. Σαν σόλο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε επτά στούντιο άλμπουμ. Το Μάρτιο του 1988, λίγους μήνες μετά το θάνατο του, ο Peter Tosh κέρδισε το βραβείο "Best Reggae Recording" στην 30η τελετή απονομής των Grammy Awards για το άλμπουμ "No Nuclear War". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Apartheid", "Equal Rights", "Don't Look Back" (μαζί με τον Mick Jagger), "Legalize It" κ.α.

1988 Ο Αμερικανός blues τραγουδιστής και κιθαρίστας Son House (Edward James House, Jr. 1902-1988) απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών στο Detroit του Michigan από την ασθένεια του καρκίνου. Υπήρξε επιρροή για μπλουζίστες όπως οι Muddy Waters και Robert Johnson. Ο Jack White των The White Stripes αφιέρωσε το πρώτο και ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος (1999) στον House και στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους, "De Stijl" (2000) διασκεύασαν το τραγούδι του House, "Death Letter", το οποίο παρουσίασαν στην 46η τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2004.

1979 Οι Fleetwood Mac κυκλοφορούν το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Tusk". Έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση του Billboard, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Sara", "Sisters of the Moon", "Angel" κ.α.

1993Οι Pearl Jam κυκλοφορούν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους με τον τίτλο "Vs.". Θα ανέβει στο Νο1 του Billboard όπου και θα παραμείνει για πέντε εβδομάδες. Μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 900 χιλιάδες αντίτυπα. Μέχρι την άνοιξη του 2007 είχε πουλήσει μόνο στην Αμερική 5,9 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Go", "Animal", "Dissident" κ.α.

TAKIS BARBERIS GROUP LIVE @ VINILION 22/10/2011‏

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
TAKIS BARBERIS GROUP LIVE

Το Takis Barberis Group παρουσιάζει παλαιότερες αλλά και νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις του Τάκη Μπαρμπέρη με πολλά στοιχεία από jazz, funk, rock, ινδική, βαλκανική και ελληνική μουσική.
Takis Barberis Group presents older and new compositions of Takis Barberis with a lot elements of jazz, funk, rock, indian, balkan and greek music.
Takis Barberis Group
Τάκης Μπαρμπέρης - κιθάρα
Μάνος Σαριδάκης - πλήκτρα
Γιώργος Γεωργιάδης - μπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης - τύμπανα

Takis Barberis Discography:
"Something From July" "(Lyra 1990)
"Αre You Happy?"(Lyra 1992)
"Episodes"(Lyra 1995)
"Naiva"(Lyra 1998)
"Porto Kayio"(Libra 2004)
“In Parallel” w.Petroloukas Chalkias(Lyra 2010)

(Εισοδος με μπύρα/κρασί 10 ευρώ)

KΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 2692640