ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή........



Γιορτή - Τρύπες

Τα λόγια μου είναι μια γλυκιά προσευχή
κουρνιάζουν έξω από το κλεισμένο σου παράθυρο
και αν τ' άφηνες θ' ανοίγαν μια ρωγμή
απ' το μικρό κελί σου ως το άπειρο

Μα εσύ σωπαίνεις και θρηνείς σαν τον κατάδικο
Πάνω απ' τη στάχτη που σκεπάζει τον παράδεισο
πάνω απ' τη στάχτη
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί

Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή
Ζήσε μαζί μου στον αέρα, στη φωτιά στη βροχή
Μας περιμένουν άδειες μέρες ραγισμένοι ουρανοί
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή

Τα λόγια μου είναι μια ανέλπιδη ευχή
Σβησμένα φώτα μέσα στο άχαρο δωμάτιο
Και αν τ' άφηνες θα καίγαν τη σιωπή
Και θα διαλύαν το κρυμμένο σου παράπονο

Μα εσύ σωπαίνεις και θρηνείς σαν τον κατάδικο
Πάνω απ' τη στάχτη που σκεπάζει τον παράδεισο
πάνω απ' τη στάχτη
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί

Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή
Ζήσε μαζί μου στον αέρα, στη φωτιά στη βροχή
Μας περιμένουν άδειες μέρες ραγισμένοι ουρανοί
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει σε ό,τι σου τρώει τη ψυχή
Υπάρχει ακόμα υπάρχει κάτι που δεν έχει χαθεί
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή
Ζήσε μαζί μου στον αέρα, στη φωτιά στη βροχή
Μας περιμένουν άδειες μέρες ραγισμένοι ουρανοί
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή

Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή
Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή

ΑΓΑΠΗ-ΓΙΟΡΤΗ-ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑΣ-ΤΑΞΙΔΙ-ΨΥΧΗ-ΠΑΡΑΠΟΝΟ-ΒΡΟΧΗ-ΣΤΑΧΤΗ-ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΠΛΗΓΗ-ΡΩΓΜΗ-ΣΙΩΠΗ-ΚΕΛΙ-......................................................................Α Γ Α Π Η..........................
Ζωη αδεια ....χωρις ονειρα...Ταξιδι χωρις διαδρομη......Ζωη χωρις αγαπη.....
Πονος κ λυτρωση.................Ονειρο κ ξυπνημα.....Ελπιδα κ φως......ΑΓΑΠΗ...
Αν της κανει;ς χωρο στην ψυχη σου να φωλιασει..θα δεις..θα μαθεις.....θα νοιωσεις................Ολες οι πληγες ακομα κ οι πιο βαθειες ειναι μικρο τιμημα ..Αξιζει τ ονειρο ...αξιζει οσο κ αν ειναι δυσκολο το ταξιδι ..Αξιζει μ ολα της τα ρισκα..Αξιζει ........................Τυχερος εκεινος που την συνανταει .....Που εχει να ελπιζει σε κατι ..να περιμενει κατι ...........Εχει υλικο για να φτιαχνει τα πιο ομορφα ονειρα......Να φοραει στην ψυχη φτερα κ να πεταει ....Να εκμηδενιζει αποστασεις....Να ισοπεδωνει φοβους ..........Αξιζει ,.......Αξιζει να ζεις για το ονειρο ..........Σου δινει το σπιρτο ν αναψεις μια φωτια που οι φλογες της να γλυφουν τα συννεφα ...Μια φωτια να καψεις " οτι σου τρωει την ψυχη ........" .......Σου γεμιζει τα αδεια δωματια με φως..Διωχνει ...δεχεται....καιει ..σπαραζει.....ζει..............Ας ερθουν ασχημα σωρο..............Αυτη σε οδηγει με απιστευτη ακριβεια στο χωρο της γιορτης.............Ενα ταξιδι που ομοιο του δεν υπαρχει ...........Ενα πλοιο ..ενα λιμανι ...ενα συννεφο .....χιλια αστρα.......................................ΑΞΙΖΕΙ .............

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τιμητική βραδυά συμπαράστασης στόν ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ


Ο Ματθαίος Γιαννούλης καί ο Γιώργος Καραγιώργης τιμούν τόν ένα καί μοναδικό Ανδρέα Μπάρκουλη! Εκεί πού όλοι κλείνουν τα μάτια καί τα χέρια...εμείς ανοίγουμε τήν αγκαλιά μας! 

ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!!! 

Σάς περιμένουμε όλους.....
τό ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 στο κέντρο διασκεδάσεως "ΑΚΡΩΤΗΡΙ-pallas" Αγ.Δημητρίου 42-Αγιος Δημήτρης (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) να σταθούμε δίπλα στόν άνθρωπο πού μάς μεγάλωσε μέ τίς ταινίες του! Στόν άνθρωπο πού μάς έκανε και κ
λάψαμε,γελάσαμε,αγαπήσαμε,χωρίσαμε! Αλήθεια ποιός δέ θυμάται το γνωστο <<ΚΟΡΙΤΣΙΑ.... Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ>>!!!!! Ας αποδείξουμε γιά άλλη μιά φορά πώς ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!! ΟΣΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ!!!!! (Τή βραδυά θα παρουσιάσει ο ηθοποιός καί πρόεδρος τού ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΝΗΣΙΩΤΩΝ "ΑΙΓΑΙΑΣ" ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΛΑΣ)

Αγ.Δημητρίου 42-Αγιος Δημήτρης (ΜΠΡΑΧΑΜΙ)

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

BEGGAR'S BLUES DIARY LIVE @ THESIS


Tην Παρασκευή 4 Ιανουαρίου οι Beggar's Blues Diary καλοσωρίζουν την νέα χρονιά με μια ακόμη δυνατή τους εμφάνιση στο THESIS ROCK CAFE !!!

Έρχονται να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό του, ένα ρεπερτόριο που περιέχει και τις δικές τους επιτυχίες. Το Playlist τους περιλαμβάνει τραγούδια των Beatles, Joe Bonamassa, Bob Dylan, Motorhead, Steve Miller Band, Doors, Fleetwood Mac, Neil Young κ.α. To 3o άλμπουμ τους με τίτλο "THE TRUTH"  ανάμενεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο 2013. 

Oι Beggar's Blues Diary εμφανίσθηκαν ως Οpening Act στους 'THE GODFATHERS" , "DAN REED" και στη μεγάλη συναυλία στο Gagarin205 στις 9 Νοεμβρίου των θρυλικών ΤΗΙΝ LIZZY.

Let's Rock On @

THESIS ROCK CAFE
Λεωφ. Αλίμου 99
Αλιμος

Show Starts 22.30

FREE ENTRANCE 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ "ΜΕΡΕΣ ΘΛΙΜΜΕΝΕΣ" LIVE @ ANTART



..Χαμογελώντας στο πανικό...ακόμα κι όταν το ερώτημα " Πως θα αντέξεις; " αναζητάει στο μέσα μας απάντηση μέσα από πράγματα που δεν ξέρουμε τελικά πόσο αληθινά είναι, γινόμαστε κάτι στιγμές, λόγια και λέξεις σκόρπιες στον καθρέφτη της ζωής μας προσπαθώντας να εξηγήσουμε στον εαυτό μας τη σιωπή όλων αυτών που αγαπήσαμε μέσα σε " Μέρες θλιμμένες "....


Ο Δημήτρης Λιόλιος ζωντανά και φέτος ακολουθεί αυτή τη φορά την ευτυχία μέσα από " Μέρες θλιμμένες" σε κάθε άκρη της πόλης, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, τραγουδώντας τη μαγεία του να κυλάς στα βαθειά και να βρίσκεις στο τέλος το δρόμο για το φως της επιφάνειας.

Επόμενη στάση αυτής της ανοδικά καθοδικής διαδρομής είναι η Γλυφάδα, και η νέα μουσική σκηνή το AntArt .


ANTART
Αγγ. Μεταξά 52
ΓΛΥΦΑΔΑ

Είσοδος 10 ευρώ  
Doors Open 21.00

O Aντώνης είναι εδώ! LIVE ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΗ - ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ


Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ τιμά τον Αντώνη Τουρκογιώργη, τον μάγκα Πειραιώτη ροκά για την πολυετή του προσφορά στην ελληνική ροκ σκηνή.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Μαζί θα είναι και οι φίλοι του για ένα αξέχαστο live.

Bασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, 15-50, Κάρμα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Τάνια Κικίδη, Χριστόφορος Κροκίδης, fly by wire, Νίκος Μαϊντάς, Steve Tesser, Γιώργος Καπνίσης, Πέπλα και ο αδελφός του Αντώνη, Ακης Τουρκογιώργης.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

Τα ταμεία ανοίγουν στις 19:00, οι πόρτες στις 20:00 και το live ξεκινά στις 20:30.
Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ.

Στην είσοδο στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, θα μας υποδέχονται εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα παραλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ζεστά ρούχα και παπούτσια που δεν χρειαζόμαστε.

Φτιάχνουμε ένα πακέτο με ότι διαθέτουμε, σε καλή κατάσταση. Ας δώσουμε κάτι από το υστέρημά μας σε όσους μέχρι χθες είχαν μια φυσιολογική ζωή και σήμερα στερούνται τα στοιχειώδη.

VINLION events 28 & 29/12


Liber Animus Live @ Vinilion
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Οι Liber Animus παρουσιάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά "Μια Στιγμή" μαζί με αγαπημένες διασκευές και τα κομμάτια του πρώτου τους δίσκου στο VINILION.

64060_4083829018896_1223132901_n

www.liberanimus.gr

Γιώργος Μπαιρακτάρης-τύμπανα
Γιάννης Μπαιρακτάρης-φωνή, μπάσο 
Μιχάλης Νάσσερ-κιθάρες
Γιάννης Αποστολίδης-Τρομπόνι 

Eισοδος 5 ε
μπυρα απο 2.50ε
ποτο 6.00 ε

ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 2692640

Η ξεκαρδιστική κωμωδία “Ντροπής πράγματα” με τη Μαρία Ανδρούτσου & τον Χρήστο Μπάτζιο @ Vinilion
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

STAND_UP

H Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη ηθοποιός από το 50-50, τις Σαββατογεννημένες κ.ά και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»! Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αγκίστρι, Σέρρες, Καβάλα, Αλεξ/πολη, Κιλκίς, Βέροια, Δράμα, Έδεσσα, Καστοριά κ.ά, όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, η παράσταση θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο τον χειμώνα και θα επιστρέψει στην Αθήνα για μια μοναδική, τρελή και γιορτινή παράσταση το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Vinilion (Έκτορος 92, Ίλιον, Τηλ. Κρατήσεων:210 2692640). Μια άκρως κωμική παράσταση, που συνδυάζει πανέξυπνα bar theatre, ζωντανή μουσική και stand up comedy και έχει τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012? 

Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού. Στις εκφωνήσεις σας «ζαλίζει» με τη φωνή του ο Νικόλας Αδέσποτος! 


Κείμενα: Χρήστος Μπάτζιος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρούτσου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παπουτσάς -- Glam Studio 
Μουσική διδασκαλία: Γκέλυ Φλουρή 
Φωτογραφία: www.focusphototeam.gr
Σκηνοθεσία video: Θάνος Τσαβλής
Eπιμέλεια εικαστικών: Cortex Wave

Ωρα 22.00
εισοδος 8 ε με μπυρα /κρασιVinilion 
Έκτορος 92, Ίλιον, Αθήνα, Τηλ, κρατήσεων: 210 2692640
Web: http://www.vinilion.gr/ 

H σελίδα της παράστασης στο Facebook:
http://www.facebook.com/ntropispragmatastandupcomedy 
To video-trailer της παράστασης: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yhQPYOZnGbo 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στέλνετε email στο:ntropispragmata@gmail.com