ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΤΑ NEW'S ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

UP SOUNDS GOOD! ( ANNA MYSTIC MEETS MR. SOUNDPROOF ) @ NUEVA TROVA 23/7


Το Σάββατο 23 Ιουλίου στο στέκι της οδού Βλαχάβα στο μοναστηράκι Nueva Trova γεννιέταιι ένα φρέσκο party με την ονομασία "Up Sounds Good!". Η guru της Reggae σκηνής Anna Mystic, ενώνει της δυνάμεις της με τον μετρ του Freestyle Mr. Soundproof σε ένα εκρηκτικό Dj set back to back σε μία βραδιά μέχρι τελικής πτώσεως.
Hip Hop, Reggae, Ragga, Dubstep κσι Jungle ακούσματα στο Nueva Trova, Σάββατο 23 Ιουλίου να είστε όλοι εκεί!
Nueva Trova
VLACHAVA 9 , MONASTHRAKI
Athens, Greece
.................

MichaeL G @ Go Radio
Σάββατο, 23 Ιουλίου · 9:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.


Every Saturday Night 9-10pm @ Go Radio Go Music (http://www.go-radiomusic.c​om/) With The Latest Progressive House Tracks & Not only...

................
TONIGHT SAT 23 JULY ...colours of music @ loop


Σήμερα στις 10:00 μ.μ.
SAT 23 JULY
DOCTOR NEK
DJ Taso
......going deep and groove
.............

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ 
RADIO MUSIC ROCK

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ

...............
LIVE ROCK ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΜΑ!


Παρασκευή, 29 Ιουλίου στις 10:00 μ.μ.
ΟΙ ΜΑΓΜΑ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ROCK ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΞΕΝΟ ROCK ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!
ΣΤΟ BARRACUDA ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΜΙΔΑΣ

Σαν Σήμερα...23 Ιουλίου

1961 Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής Martin L. Gore (Martin Lee Gore) γεννήθηκε στο Dagenham του Essex. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Βρετανικό συγκρότημα Depeche Mode, από την ίδρυση του το 1980 μέχρι και σήμερα. Είναι ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών του συγκροτήματος όπως "Personal Jesus", "Enjoy the Silence", "I Feel You" κ.α. Έχει ερμηνεύσει επίσης τα τραγούδια του συγκροτήματος "Somebody", "A Question of Lust", "One Caress" κ.α. Το 1999 βραβεύτηκε από την Βρετανική Ακαδημία τραγουδοποιών και συνθετών με το βραβείο Ivor Novello "International Achievement", για την συνολική προσφορά του στη μουσική. Μαζί με τους Depeche Mode έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

1965 Ο δημοφιλής Βρετανοαμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Slash (Saul Hudson) γεννήθηκε στο Hampstead του Λονδίνου. Είναι γνωστός για την συμμετοχή του στο hard rock συγκρότημα Guns N' Roses από το 1985 έως και το 1996. Είναι επίσης ιδρυτής του συγκροτήματος Velvet Revolver. Τον Αύγουστο του 2009 το περιοδικό Time, στη λίστα "10 Best Electric Guitar Players of All-Time", τον τοποθέτησε στην δεύτερη θέση. Μετά την αποχώρηση του από τους Guns N' Roses ακολούθησε επιτυχημένη σόλο καριέρα. Το 2007 κέρδισε δικό του αστέρι στο Rock Walk of Fame, δίπλα στους Jimmy Page και Jimi Hendrix. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Chris Cornell, Ozzy Osbourne, Fergie, Ronnie Wood, Alice Cooper, Bad Company, Cheap Trick, Michael Jackson, Ray Charles, Stevie Wonder κ.α.

1980 Ο Αμερικανός μουσικός, κιμπορντίστας των Grateful Dead, Keith Godchaux (Keith Richard Godchaux 1948-1980) έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Marin County της California σε ηλικία 32 ετών. Ενσωματώθηκε στους Grateful Dead το 1971. Λίγο πριν τον θάνατο του, μαζί με την γυναίκα του Donna Jean, δημιούργησαν το συγκρότημα Heart of Gold Band.

1955 Ο Chuck Berry κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο "Maybellene", το οποίο θα γίνει και η πρώτη του επιτυχία. Θεωρείται ένα από τα πρωτοποριακά rock and roll τραγούδια. Λίγο αργότερα θα σκαρφαλώσει μέχρι την πέμπτη θέση του Billboard Rock Charts και στην πρώτη θέση του R&B Ηit. Ο Berry έγινε έτσι ο πρώτος Αφροαμερικανός σόλο καλλιτέχνης που κατάφερε να μπει στο Top Ten του Billboard με ένα rock and roll τραγούδι. Το 2004 μπήκε στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", στην 18η θέση.

1983 Στην πρώτη θέση του Billboard 200 βρίσκεται το Βρετανικό συγκρότημα The Police με το άλμπουμ "Synchronicity". Ήταν το πέμπτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ του γκρουπ και είχε κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου. Το 2003 μπήκε στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", στην 455η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Every Breath You Take", "Synchronicity II", "King of Pain" κ.α. Στην 26η τελετή απονομής των Grammy Awards, το Φεβρουάριο του 1984, το άλμπουμ "Synchronicity" θα κερδίσει το βραβείο "Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal" και το τραγούδι "Every Breath You Take" τα βραβεία "Song of the Year" και "Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocal".


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

4ο ROCK FESTIVAL ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ "ROCK HARD RIDE FREE"

Σήμερα στις 8:30 μ.μ. - Αύριο στις 3:00 π.μ.

LIVE ROCK - HARD ROCK - METAL - GREEK ETHNIC!


ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ: ADDART - LOCOMOTIVE - MAGMA - METHOD X - HUGE BLACK GARBAGE BAG.
ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ "PIRATES MYTILENE" (HARLEY DAVIDSON CLUB )
ΗΧHTIKH ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "AEGEAN NORTH ACOUSTIC"
ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΥΤΙΛΟΣ).
Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η !
ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΑΝΝΑΣ ΜΑΪΣΤΡΕΛΗ & ΣΥΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΔΟΣ AC/DC
...............
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης «Κόντρα Στον Καιρό» στην Κρήτη!
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης
«Κόντρα Στον Καιρό»
Καλοκαιρινή περιοδεία 2011, Κρήτη

Ο τραγουδοποιός και δυνατός performer Μιχάλης Τζουγανάκης, θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και άλλα αγαπημένων δημιουργών.

Με τίτλο, «Κόντρα Στον Καιρό» θα ξεκινά αυτό το μουσικό ταξίδι, όπου η δεξιοτεχνία συναντά το πάθος και τη δύναμη.

Μίλτος Πασχαλίδης ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Τρίτη 26 Ιουλίου
στον τόπο τεχνών
«Χώρα»

στα Λελέϊκα Υπάτης
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται την Υπάτη την Τρίτη 26 Ιουλίου.
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Ώρα έναρξης – 21.30
Τιμή εισιτηρίου : 12ε προπώληση/ 15ε είσοδος
Προπώληση εισιτηρίων : video club SEVEN, πλατεία Λαού
Τηλέφωνο: 2231051075

Lexicon Project στο «ΝΑΙ» live stage

Οι Lexicon Project την Παρασκευή 29 Ιουλίου εμφανίζονται στο «ΝΑΙ» live stage , για να χαρίσουν μια μοναδική μουσική βραδιά.

Η μπάντα που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα, έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια του ομώνυμου album της, της επερχόμενής της δισκογραφικής δουλειάς, καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό της πρίσμα.. Ένα πέρασμα από την κιθαριστική ποπ της Μ. Βρετανίας μέχρι τη σύγχρονη ποπ-ροκ ελληνική μουσική σκηνή, με μια πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο, αλλά η οπτική τους κοινή. Κομμάτια όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα.

ΝΑΙ Live stage

ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ : 10 ΕΥΡΩ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 210 4810081

Σαν Σήμερα...22 Ιουλίου

1944 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Rick Davies (Richard Davies) γεννήθηκε στο Swindon του Wiltshire. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Supertramp. Μαζί με τον Roger Hodgson υπήρξαν οι τραγουδιστές και τραγουδοποιοί του γκρουπ. Έγραψε και τραγούδησε τα τραγούδια "Goodbye Stranger", "From Now On", "Bloody Well Right", "Ain't Nobody But Me", "I'm Beggin' You" κ.α. Ο Davies συνεχίζει με τους Supertramp μέχρι και σήμερα.

1947 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ντράμερ Don Henley (Donald Hugh Henley) γεννήθηκε στο Gilmer του Texas. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του συγκροτήματος Eagles. Έχει κερδίσει έξι βραβεία Grammy μαζί τους και άλλα επτά σαν σόλο καλλιτέχνης. Το 1998 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Hotel California", "Desperado", "One of These Nights", "Dirty Laundry", "The Boys of Summer" κ.α.

1965 Τα μέλη των The Rolling Stones, Mick Jagger, Bill Wyman και Brian Jones βρίσκονται ένοχοι από το δικαστήριο και πληρώνουν από 5 λίρες έκαστος για την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς. Είχαν συλληφθεί τον Μάρτιο να ουρούν τον τοίχο ενός βενζινάδικου στο East Ham της Αγγλίας. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου είπε στο δικαστήριο πως αφού ούρισαν το μαγαζί του, απομακρύνθηκαν κάνοντας προσβλητικές χειρονομίες.

1981 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται η Kim Carnes με το τραγούδι "Bette Davis Eyes". Το είχαν πρωτοηχογραφήσει οι Donna Weiss και Jackie DeShannon το 1974 αλλά η Carnes το έκανε γνωστό. Κέρδισε δύο βραβεία Grammy, τα "Song of the Year" και "Record of the Year".

2003 Οι Βρετανοί Coldplay δίνουν την δεύτερη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες τους στο Hordern Pavilion του Sydney της Αυστραλίας. Και οι δύο ημέρες ηχογραφήθηκαν, κινηματογραφήθηκαν και τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσουν με τον τίτλο "Live 2003" σε CD/DVD. Περιέχει τραγούδια επιτυχίες όπως τα "God Put a Smile upon Your Face", "Trouble", "Yellow", "Clocks" κ.α.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!

Ilion Pool & Beach Bar @ Magda Zoulidou d.j (heart fm theski )
ΜΑΓΔΑ ΖΟΥΛΙΔΟΥ (HEART FM - DJ SET)


Γνήσια λιονταρίνα ..παθιάζεται με ότι καταπιάνεται, λατρεύει τη μόδα, την ταχύτητα, τις εκκεντρικές εμφανίσεις, τις νυχτερινές εξόδους και τις αλλαγές! Η ψυχή της παρέας και των πάρτι πάντα με αισιοδοξία κ χαμόγελο τρελαίνεται να την κακομαθαίνουν και να την περιποιούνται, παρολα αυτά είναι πολύ καλή μαγείρισσα και καλή οικοδέσποινα κ φροντίζει πάντα οι ακροατές της να νιώθουν οικεία κ όμορφα!
Τσαχπίνα ,ετοιμόλογη κ μελιστάλαχτη..πάντα πρόθυμη να βοηθήσει κ να ακούσει τα προβλήματα των φίλων της ..ειδική σε «θέματα καρδιάς» μετά από πολλά χρόνια στις νυχτερινές ζώνες ραδιοφωνικών σταθμών βρήκε τελικά την στέγη που της ταιριάζει στον 93.1 heart fm.
Αγαπημένη της δεκαετία η 80 την οποία θεωρεί δεκαετία σταθμό για τη μόδα κ τη μουσική γι αυτό κ σας παρουσιάζει με την χαρακτηριστική φωνή της κάθε βραδάκι στις 8 την εκπομπή 80s @ 8.. μετά μέχρι τα μεσάνυχτα σας κρατάει πραγματική συντροφιά με την καλύτερη μουσική όλων των εποχών..

Κυρίες κ κύριοι…η Μάγδα Ζουλίδου!!! HEART FM 93.1
Radio Producer · Μάρτιος 2011 έως σήμερα · Salonika, Thessaloniki, Greece
every night 20:00 - 00:00
Plus rec
Μάιος 2007 έως σήμερα
P.R stin diskografiki etaireia PLUS rec k personal manager of No NAME band
Star FM
Αυγούστου 2005 έως Μάρτιος 2011
radio producer
tv100
Οκτωβρίου 2004 έως Ιουνίου 2007
parousiastria mousikis ekpompis 2 for fun
Ilion Beach & Pool Bar By Batis Multiplex
4xlm π.ε.ο kavala -theskis
Kavála, Greece
...............
Σήμερα ο Απόστολος Ρίζος στην Αστυπάλαια!
O Απόστολος Ρίζος
στην Αστυπάλαια
21-24 Ιουλίου


Καλοκαιρινές εμφανίσεις αρχίζει ο Απόστολος Ρίζος μέσα στον Ιούλιο, με ένα κύκλο συναυλιών σε πόλεις και νησιά, που θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με αφετηρία το Φεστιβάλ Οίτης (Υπάτη 15/7) και ενδιάμεσους σταθμούς την Αστυπάλαια (21-24/7) και τα Κύθηρα (31/7 & 1/8) θα καταλήξει στην Κρήτη στις αρχές Σεπτεμβρίου, για εμφάνισεις στη Σητεία (2 & 3/9) και στο Ηράκλειο,σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
.................
ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ LIVE @ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


KYΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
DETRO (HIP-HOP \ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
IMAFIA (HIP-HOP \ ΒΕΡΟΙΑ)
THIS IS NOWHERE (SPACE BLUES \ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΑLIEN MUSTANGS (FLOWER PUNK \ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
HOLY WAR ( THRASH-METAL \ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
TOXIC MINDS ( PUNK \ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
BUTT LUCK ( HARDCORE PUNK \ ΚΑΤΕΡΙΝΗ)
DEATH WISH (INDUSTRIAL-ROCK \ ΒΕΡΟΙΑ)
GO FILTH GO ( D-BEAT,NOISE-PUNK \ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (ALTERNATIVE- HARDCORE-PUNK \ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ (SKA-PUNK-REGGAE \ ΒΕΡΟΙΑ)
ZERO TOLERANCE (PUNK-ROCK \ ΞΑΝΘΗ )
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΓΙΑ ΤΑ LIVE ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ!

LIVE FROM LONDON yiagosXXXboumis DRUM SHOW @ Bat City


Ο yiagosXXXboumis είναι ένας ανερχόμενος νέος μουσικός .
Τελειώνοντας το 2ο έτος των σπουδών του, στο Εast London University, στον τομέα του Performing Arts, με ειδίκευση στα drums,, έχει ήδη στο ενεργητικό του, πολλες και σημαντικές εμφανίσεις σε διάσημα club του Λονδίνου και της Ελλάδας , όπου παρουσιάζει το drum show to οποίο θα παρουσιάσει στο “Bat City” στα πλαίσια του Texas Summer Festival, στις 24 Ιουλίου 2011.
Το συγκεκριμένο μοναδικό και πρωτοποριακό για την Ελλάδα show είναι ένα performance το οποίο συνδυάζει, τα πιο δημοφιλή μουσικά κομμάτια, μιξαρισμενα από γνωστούς djs, επενδυμένα από live drums, έτσι ώστε να τονίζεται ο ρυθμός και η δύναμη του εκάστοτε μουσικού κομματιού. Ο yiagosXXXboumis φροντίζει κάθε φορά να εμπλουτίζει το show με νέες ιδέες και να μην μένει ποτέ στα ιδία γιατί η μουσική είναι εξέλιξη και δημιουργία.

http://www.youtube.com/use​r/yiagosXXXboumis

Mετα το drum show ακολουθει παρτυ με καλεσμενους ολους τους καλλιτεχνες που συμμετειχαν στο Texas Summer Fest. 2011.Θελοντας λοιπον να ευχαριστησουμε οσους βοηθησαν,ο καθενας με τον τροπο του στο φετινο 24ημερο φεστιβαλ, κληρωνουμε μια συλλεκτικη κιθαρα Jack Daniels,μπλουζακια Jack Daniels καθως και δωρεαν προβες αλλα και ηχογραφησεις στο Jack Daniels Studio.Ολα τα συγκροτηματα του φεστιβαλ συμμετεχουν αυτοματα στην κληρωση αλλα και οσοι παρευρεθουν συμμετεχουν με το εισητηριο της εισοδου.
Bat City
L. Alexandras 11
Athens, Greece
.................

Fort Bravo + Nek + Λόγος Απειλή + DJ Amok Live ΞΑΝΘΗ.
Τρίτη, 2 Αυγούστου · 9:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.




29 ιουλίου κ έχεις κολλήσει στην Ξάν8η;
Πίστεψες ότι λεφτά υπάρχουν;
Ηθελες να ήσουν στην Τζαμάικα ή στην Κύπρο και να διασκεδάζεις μέχρι το πρωί;
Η Rockmadness και η Ghetto Blaster Productions φέρνουν μόνο για σένα την ξέφρενη ατμόσφαιρα της Κύπρου και την χωρευτική διάθεση της Τζαμάικα στην πόλη μας παρουσιαζοντας τους Fort Bravo. Το νέο πολυαναμενόμενο κ ανερχόμενο σχήμα σε ενα party με ρυθμους Χιπ Χοπ και Ρέγγε στο Beach bar Αμμος στην παραλία Μυρωδάτου. Μαζί τους ο αγαπημένος Nek ο οποίος με τις επιτυχίες του θα ξεσηκώσει ακόμα και τους τελευταίους δυσπιστους και θα δημιουργήσει μαζί με τον DJ Amok την ιδανική Ρέγγε ατμόσφαιρα. Σέ αυτή τη γιορτή της Χιπ Χοπ κ Ρέγγε μουσικής δεν θα μπορούσε να λείπει ένα απο τα νεα αστέρια την ελλήνικης σκηνής ο Λόγος Απειλή ο οποίος με μια Special Guest εμφάνιση να δώσει ένα ακομα πιο δυνατό παλμό.

4 Mcs και 2 DJs μπορούνε να φτιάξουν τις καλύτερες συνθήκες για το Party του Καλοκαριού και όλα αυτα χωρίς είσοδο στο φιλόξενο χώρο του Beach Bar Αμμος στην παραλία Μυρωδάτου.

Λεφτά δεν υπάρχουν αλλά σίγουρα έχουμε την καλύτερη διάθεση για να εκμεταλευτούμε τις μοναδικές στιγμές του καλοκαιριου.

Σας περιμένουμε . . .
Ammos Beach Bar / Παραλία Μυρωδάτου Ξάνθη
...................

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΗΣ
O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας καλλιτέχνης
απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο.
Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της
φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη
ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την
ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του. Ο
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο
Παναγιώτης Μάργαρης και η Ζηνοβία Αρβανιτίδη,
συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που
παίζουν. Μία μοναδική μουσική παράσταση
γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, και τρυφερότητα,
για να αντισταθούμε ακούγοντάς τα στους
δύσκολους καιρούς, αλλά και να ερωτευτούμε·
να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να
ισορροπήσουμε…
Προπώληση εισιτηρίων κατάστημα VIRMAR | Πρωτοπαπαδάκη 15
Πρώην Λατομείο Καραβέλα (όπισθεν Αγ. Παντελεήμονα)
..............
Klakaz LIVE!!!!


Σήμερα στις 11:00 μ.μ.
ΔΙΔΟΤΟΥ 31 & ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
...............

ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ

Τετάρτη, 3 Αυγούστου · 9:00 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Μια ομάδα μουσικών, παλιών μαθητών
της Σχολής Λαϊκής Μουσικής Φραγκίσκου
Δακρότση παρουσιάζουν μια συναυλία-
αφιέρωμα στον μαέστρο και δάσκαλο
τους Φραγκίσκο Δακρότση. Θα ακουστούν
τραγούδια μεγάλων λαϊκών δημιουργών όπως
Ζαμπέτας, Λοΐζος, Πλέσσας, Νικολόπουλος,
Βαμβακάρης, Ελευθερίου κ.ά.
ΣΥΡΟΣ - Πλατεία Μιαούλη
............

AEGEAN WORLD MUSIC | ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Σάββατο 23 Ιουλίου |Ώρα 21.00 | Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου

Τρεις καταξιωμένοι Έλληνες δημιουργοί που έδωσαν στο παρελθόν συνθέσεις και συναυλίες εξαιρετικής ευαισθησίας και εκτέλεσης, πλαισιώνουν μια κορυφαία προσωπικότητα του χώρου της κλασικής και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής, τον παγκοσμίου φήμης συνθέτη και δεξιοτέχνη τρομπετίστα MarkusStockhausen. Βασισμένοι σε παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα μουσικά ιδιώματα χτίζουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερης μουσικής επικοινωνίας. Οι πρωτότυπες συνθέσεις που θα ακουστούν απεικονίζουν και προβάλουν την λιτότητα του κυκλαδικού ιδιώματος. Οτρόπος προσέγγισης και ερμηνείας αναζητά έναν ήχο ανάτασης, έναν ήχο αντίστοιχο με το φως των Κυκλάδων.
ΜarkusStockhausentrp/ flg
Τακης Φαραζής pnKb
Bασίλης Ρακόπουλος gtvoc
Γιώργος Καλούδης celloperc

Τιμή 10 & 5 €
..............
MUSIC GREECE

ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ "Music Art Festival" , ΜΕ 14 ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ HIP HOP KAI ROCK, ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ,DJ SETS, ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ GRAFFITI EVENT ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!

23 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΙΔΕΟΔΗΣ ΤΙΜΟΡΟΣ
Σ.Ο.Κ
DUST2DUST
RENOVATIO
THE LAFUMENDO TEAM
ΑΛΟΘΙ
PERIFANOS XMG
DJ SETS S.P ( ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ)

24 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΙΔΗΣ
ΗΧΟΡΑΜΑ
FUNKT UP
GRAVITY -0-
2X2
18 TAILS

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΤΙΜΗ ΜΠΥΡΑΣ 1.50
23/07/2011 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ GRAFITI EVENT 13:00π.μ

THE ARK FESTIVAL 2011 - ΑΘΗΝΑ - 12 και 13 Σεπτεμβρίου - "Τεχνόπολις"

Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου || "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων


ΜΟΝΙΚΑ, LOCOMONDO, MARAVEYAS ILEGAL, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ,

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, IMAM BAILDI, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES, GAUDI

To Ark Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι' αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη.

Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική που δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική μας, το Ark Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτυ που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της «Τεχνόπολις» θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το Ark Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.

Το φετινό Ark Festival 2011 της Αθήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταλαντούχα νέα γενιά, τους τραγουδοποιούς και τους δημιουργούς που έριξαν τους σπόρους για μια ξεχωριστή πορεία και θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Το στίγμα του διημέρου θα δώσουν οι «νεοφερμένοι» του φεστιβάλ Locomondo, headliners της πρώτης μέρας - μιας μέρας που περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά, το Λεωνίδα Μπαλάφα και τον Πάνο Μουζουράκη σε συνέχεια του ξεσηκωτικού σερί τους στο Ark Θεσσαλονίκης καθώς και τους νεαρούς σίφουνες Ska Bangies.
Τη δεύτερη μέρα, η καλή ελληνική μουσική θα εκπροσωπηθεί από τη Μόνικα, τους Maraveyas Ilegal, τη Νατάσσα Μποφίλιου την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά, τους Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi.

Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν για τις χαρές, και θα ξορκίσουν τις λύπες μας. Θα τραγουδήσουν πάνω απ' όλα για τη ζωή, υιοθετώντας το ρόλο που θέλει ο καθένας από εμάς να τους δώσει: εμψυχωτικό, συγκινητικό, παρήγορο, αισιόδοξο, ταξιδιάρικο, επίμονο, πάντα όμως ουσιαστικό.

Ark Festival 2011. Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

LOCOMONDO, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES

ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΟΝΙΚΑ, MARAVEYAS ILEGAL, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, IMAM BAILDI, GAUDI



H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
PUBLIC – IANOS – TICKETSERVICES.GR

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Τα πρώτα 500 εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ
Προπώληση 17 ευρώ
Γενική Είσοδος 20 ευρώ
Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 17.30

...More Info Soon...

LINKS:
Official Site: www.arkfestival.gr

Facebook: THE ARK FESTIVAL

Twitter: www.twitter.com/ark_festival

Contact: info@arkfestival.gr



ΧΟΡΗΓΟΙ :

COSMOTE || AMSTEL || RED BULL

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

MEGA || MTV || BEST 92.6 || EN LEFKO 87.7 || ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 || KOSMOS 93.6 || MOJO RADIO 107.7

SPORT-FM.GR || NEWSBEAST.GR || E-RADIO.GR || TA NEA || ATHENS VOICE

AVOPOLIS.GR || JUMPINGFISH.GR || MIXTAPE.GR || MIXGRILL.GR || COSMO.GR

CULTURENOW.GR || DEBOP.GR || OFFRADIO.GR || MINDRADIO.GR || FREEDOMfm.GR

INDIEGROUNDRADIO.GR || POPLIE.EU || MUSICSOCIETY.GR

Σαν Σήμερα...21 Ιουλίου

1948 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Cat Stevens (Steven Demetre Georgiou) γεννήθηκε στο Marylebone του Λονδίνου. Ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του '70 και έγινε δημοφιλής με τραγούδια όπως τα "The First Cut Is the Deepest", "Lady D'Arbanville", "Wild World", "Morning Has Broken" κ.α. Μετά από ένα παραλίγο πνιγμό το 1976 στο Malibu της California άρχισε να μελετάει διάφορες θρησκείες και το 1978 ασπάστηκε τον Μουσουλμανισμό, άλλαξε το όνομα του σε Yusuf Islam. Το 2005 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1961 Ο Αμερικανός κιθαρίστας "Big" Jim Martin (James Blanco Martin) γεννήθηκε στην Oakland της California. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο alternative metal συγκρότημα Faith No More από το 1983 έως το 1993.

2005 Ο Βρετανός Blues τραγουδιστής "Long" John Baldry (John William Baldry 1941-2005) απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών στο Vancouver του Καναδά από μόλυνση των πνευμόνων. Θεωρείται ο άνθρωπος που ανακάλυψε και βοήθησε στο ξεκίνημα τους, τους Rod Stewart και Elton John. Έγινε δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του '60 με το τραγούδι "Let the Heartaches Begin".

1987 Κυκλοφορεί το πρώτο στούντιο άλμπουμ των Guns N' Roses, με τίτλο "Appetite For Destruction". Μέχρι σήμερα έχει γίνει 18 φορές πλατινένιο, με πωλήσεις παγκοσμίως που ξεπερνούν τα 38 εκατομμύρια αντίτυπα. Ξεχώρισαν τα τραγούδια: "Welcome to the Jungle", "Paradise City", "Sweet Child o' Mine" κ.α. Στη λίστα του περιοδικού Guitar World, "The 100 Greatest Guitar Albums of All Time", βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

1990 Ο Roger Waters, μπροστά στο Τείχος του Βερολίνου στην πλατεία Potzdamer, παρουσιάζει το "The Wall". Την συναυλία παρακολουθούν πάνω από 200 χιλιάδες κόσμος. Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν είναι οι Van Morrison, Bryan Adams, Joni Mitchell, Scorpions, Cyndi Lauper και Sinead O'Connor. Η παράσταση θα ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου με τον τίτλο "The Wall - Live in Berlin". Ο Waters είχε προσπαθήσει να συμπεριλάβει στην συναυλία και καλλιτέχνες όπως οι Peter Gabriel, Bruce Springsteen και Eric Clapton, αλλά δεν ήταν διαθέσιμοι...

η ομάδα “Art in Rock” πηγαίνει παραλία !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το τελευταιο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου,
η ομάδα “Art in Rock” πηγαίνει παραλία !

Θα εκθέσουμε τα έργα μας
στην παραλία του Καλοπήγαδου ή Βρωμοπουσίου,
45 χλμ, από το κέντρο της Αθήνας.
(μισή ώρα από την Λαυρίου-Αττική οδό, με κατεύθυνση προς Λαύριο-Σούνιο)
Θα παρουσιάσουμε έργα
από πολλούς διαφορετικούς και ξεχωριστούς καλλιτέχνες.
Σάββατο 30/7 και Κυριακή 31/7, λοιπόν, ραντεβού στην παραλία,για δύο μέρες, γεμάτες τέχνη, θάλασσα, μουσική και διασκέδαση ! .
Από το πρωί μέχρι...αργά!
Το Σάββατο το βράδυ ετοιμαστείτε για beach party και βουτιές και...!
Για περισσότερες πληροφορίες, ή για να
δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση,
στείλετε e-mail στο artinrock@hotmail.com
ή συμπληρώστε το contact form που βρίσκεται στην
ιστοσελίδα του “ART IN ROCK” www.artinrock.gr
ή καλέστε στο 6972 647764.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

SILVER DOLLAR - event

Το κουαρτέτο των Reservoir Jockeys του Silver Dollar ξαναχτυπά το Σάββατο 23 Ιουλίου, μετά τις 10 το βράδυ, με ένα summer edition πρόγραμμα για όλα τα γούστα! Μην τους χάσετε!
.................


Φυσικά και δεν πρέπει να χάσετε τα γενέθλια του John BrainDead που γίνεται 30 και έχει σκοπό να κάνει ένα χαμό. Οι υπόλοιποι Funky Monkey θα είναι εκεί για να του συμπαρασταθούν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της ζωής του!
Γιατί στην τελική μια φορά γίνεσαι 30!
Πολλά happenings, live performances από τους Funky Monkey και τους φίλους τους Grain of Sense και όλα αυτά συνοδευόμενα από Wet T-Shirt Party, πολύ αλκοόλ και όλα αυτά στο αγαπημένο μας Silver Dollar, στις 25 Ιουλίου!
Ναι ο Γιάννης είναι Λέων!
Ελάτε όλοι να του πείτε χρόνια πολλά μπας και καταλάβει ότι έγινε 30!
Όσοι πιο πολλοί τόσο πιο καλά!
Μη το χάσετε!
..................

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, μετά τις 10 το βράδυ, ζήστε μαζί μας το τελευταίο COCKTAILS & DREAMS night της σαιζόν. Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στους εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και κάνατε must τις Τετάρτες στο Silver Dollar! Βραβεύουμε τον νικητή δημιουργό κι εσείς έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το cocktail Dr. Model, που κέρδισε μια θέση στον κατάλογο του Silver Dollar!

Joanna Drigo 22/07/11 στη Σύρο

Κάντε κλικ εδώ
Joanna Drigo live
την Παρασκευή 22 Ιουλίου
στην
στη Σύρο


Την Παρασκευή 22 Ιουλίου η Joanna Drigo ταξιδεύει στη Σύρο. Το ταλέντο και η επιτυχία, είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο , μία pop-rock παραγωγή, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το και η . Ο είναι η τελευταία της επιτυχία.
Για τις live εμφανίσεις μια κιθάρα και η ίδια είναι αρκετά. Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Σιδηρόπουλο και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Pj Harvey.
Η Joanna Drigo υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια μοναδική unplugged βραδιά και να το κάνει να ταξιδέψει στους πιο μελωδικούς προορισμούς..

Αυλή (πρώην Φοξ)
Πλατεία Μιαούλη
Σύρος

ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK ΣΤΟΝ www.xorisoria.gr

ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!
Πάντα με την μουσική μέσα στην ζωή!
Ακόμα ένα μεγάλο ταξίδι με μια κιθάρα και πολλές εκπλήξεις!
Ο Μάκης Τσιγάντες και ο Χρήστος Frik πίσω από το μικρόφωνο και την κάμερα του ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!


Ο Μάκης Τσιγάντες ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά από το 1987, σαν μουσικός, ερμηνευτής και τραγουδοποιός.
Με μια ξεχωριστή βραχνάδα στη φωνή του και με άψογη τεχνική, έχει συνεργασθεί κατά το παρελθόν με γνωστά ονόματα όπως αυτά του Βασ.Παπακωνσταντίνου, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Τάκη Αντωνιάδη, Χριστόφορου Κροκίδη κ.α. αποκτώντας στο πέρασμα των χρόνων, μια εξαιρετική εμπειρία του Live.
Στις μέρες μας, είναι μονίμως σε ζωντανές εμφανίσεις μαζί με τον Γρηγόρη Δεσύπρη (Gregory Desypris), παρουσιάζοντας την καινούρια του Δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Γρεμίζω τους Τοίχους", πλαισιωμένη με άλλες επιτυχίες της Ελληνικής & Ξένης Classic Rock σκηνής.

Και δυο λόγια για το "Γκρεμίζω τους Τοίχους":
Ο δίσκος ανήκει στη κατηγορία του Protest Rock, θίγοντας τα κακώς κείμενα της σημερινής (και όχι μόνο) Ελληνικής & Παγκόσμιας πραγματικότητας, απευθυνόμενος σε σκεπτόμενα άτομα, που δεν αποστασιοποιούνται από τα δικά τους αλλά και τα κοινά προβλήματα της καθημερινότητας.
ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Classic Rock
ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. Classic Rock

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ -->www.xorisoria.gr kai http://www.xorisoria.org/ ΣΠΟΤ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ --> http://www.youtube.com/watch?v=Aum-FhzUCc4

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ --> http://www.facebook.com/XorisOria
ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ LIVESTREAM ΚΑΙ ΣΤΟ CHAT ΟΣΤΕ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΧΟΡΙΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΑΡΑΣ:
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ GROUP ΜΑΣ -->

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!

ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
ΤΡΙΤΗ 26/ΙΟΥΛΙΟΥ 08:00 μ.μ.
ΓΛΑΡΟΣ - LUI SALVADOR - SEDEF - ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
SALSEROS - HOWLIN 'KAY - OUZO BAND

Σαν Σήμερα...20 Ιουλίου

1947 Ο μεγάλος Μεξικανός Rock κιθαρίστας Carlos Santana (Carlos Augusto Alves Santana) γεννήθηκε στο Autlán de Navarro του Jalisco. Έγινε δημοφιλής τις δεκαετίες '60 και '70 με το συγκρότημα Santana και την πρωτοποριακή του διάθεση να ενσωματώσει Latin στοιχεία στην Rock μουσική. Δημοφιλή τραγούδια τους: "Jingo", "Evil Ways", "Oye Como Va", "Samba Pa Ti", "Black Magic Woman" (Peter Green) κ.α. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρίσκεται στην 15η θέση. Έχει κερδίσει δέκα Grammy Awards και τρία Latin Grammy Awards.

1948 Γεννήθηκε στην Αθήνα ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής Rock μουσικής, ο Παύλος Σιδηρόπουλος (1948-1990). Ξεκίνησε την καριέρα του με το συγκρότημα Δάμων και Φιντίας, το οποίο δημιούργησε το 1970 στην Θεσσαλονίκη με τον Παντελή Δεληγιαννίδη. Λίγο αργότερα, γνωρίζονται και ενσωματώνονται με το συγκρότημα Μπουρμπούλια. Ο Σιδηρόπουλος αποχωρεί από το σχήμα το 1974 και συνεργάζεται ως τραγουδιστής με τον συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο. Το 1976, μαζί με τα αδερφούς Σπυρόπουλους, σχηματίζουν τους Σπυριδούλα. Το 1980 συνεργάζεται με το συγκρότημα Απροσάρμοστους, με τους οποίους θα παραμείνει μέχρι το τέλος της ζωής του. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Εν κατακλείδι", "Η.", "Η ώρα του Stuff", "Κάποτε θα 'ρθουν", "Μου 'πες θα φύγω", "Να μ' αγαπάς", "Ο Μπάμπης ο φλου", "Στην Κ." κ.α.

1965 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί στην Αμερική μια από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες, το τραγούδι "Like a Rolling Stone". Είχε ηχογραφηθεί στις 16 Ιουνίου. Τα επόμενα χρόνια θα τραγουδηθεί από καλλιτέχνες όπως οι The Four Seasons, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Michael Bolton κ.α. Το τραγούδι θα σκαρφαλώσει μέχρι την δεύτερη θέση του Billboard Hot 100 και την τέταρτη των UK Singles Chart.

1974 Ο Joey Ramone, μέχρι τότε ντράμερ του Βρετανικού punk rock συγκροτήματος The Ramones, αφήνει τα τύμπανα και αναλαμβάνει ρόλο βασικού τραγουδιστή...

1982 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται το τραγούδι "Don't You Want Me" του synthpop συγκροτήματος The Human League. Θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του γκρουπ. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα.



ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Οι SchoolDrivers αναζητούν τραγουδίστρια

Οι SchoolDrivers αναζητούν τραγουδίστρια που να έχει το "πακέτο" για συνεργασία στην ερχόμενη σεζόν!
Σχετικό φωτογραφικό και ακουστικό porftolio καθώς και σχετική εμπειρία θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν! 
Επικοινωνήστε στο e-mail: kaydarens@gmail.com 
Απαραίτητα με φωτογραφία και σύντομο βιογραφικό ή portfolio.

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Κάντε κλικ εδώ
NAI Live Stage
The Bet (Ώρα έναρξης 10.00μ.μ.)
Σάββατο στις 10:00 μ.μ. - 24 Ιουλίου στις 1:00 π.μ.
Εθνάρχου Μακαρίου 2 (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)
210-4810081
...............

Tango Argentino Athens

....είναι πλέον πραγματικότητα...!
Η πρώτη μιλόνγκα μέσα στο θέατρο Λυκαβηττού είναι πλέον πραγματικότητα.
Μετά την παράσταση tango azul, η "πίστα" γέμισε από χορευτές κάθε επιπέδου και με τις καλύτερες των διαθέσεων.

Θα χρειαστεί να δανειστώ τα λόγια μίας φίλης για να περιγράψω αυτό που συνέβει χτες το βράδυ:

"H ενέργεια της χθεσινής βραδιάς ήταν απίστευτη!!
Να ήταν η πανσέληνος?..
Το μπλέ Τάνγκο (Tango Azul) με τη μυρωδιά της Αργεντινής?...
Το κατακόκκινο Τάνγκο (Tangart)... με τα vibes του Λυκαβηττού,
τη μουσική του Θοδωρή και τη μυρωδιά του Συντάγματος? (χωρις χρέωση..)
Η ωραία μας παρέα?....
Το μόνο που ξέρω είναι οτι ακόμα έχω ρίγη στη σπονδυλική μου στήλη.... αληθινή συγκίνηση! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ"

Ευχαριστούμε όλους όσους ήσασταν εκεί και μοιραστήκαμε τη δυνατότητα να χορέψουμε για πρώτη φορά εκεί που επιθυμούσαμε χρόνια τώρα.

όσοι πάλι δεν καταφέρατε να έρθετε, πάρτε μία γεύση από τα video που μπορείτε να βρείτε στο youtube channel:
http://www.youtube.com/user/Theo3482

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την InterShow για την πρόσκληση, την παραχώρηση του χώρου, την τεχνική υποστήριξη και το κυριότερο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μας.

Φιλικά
Θοδωρής και Εβελίνα
TANGart, reflections of tango
www.tangart.gr
...........

Magic De Spell LIVE!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου · 7:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ.
MAGIC DE SPELL


- Lia Hide-Joanna Drigo-Nomik(Spleepin Pillow)-(Athens)
- Dinos Giannakos(Preveza)
- Blues Travellers(Preveza)
Το μεγαλύτερο εν ενεργεία ελληνικό ροκ συγκρότημα, οι θρυλικοί ΜAGIC DE SPELL live στο Summer Blast Festival 2011.

(Σε πείσμα των καιρών που διανύουμε)
Tiμή Προπώλησης:10 euro
Tιμή Εισιτηρίου:15 euro
H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!!!
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

Σημεία Προπώλησης
-Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας
-Cafe-bar Silver( Κυδωνίων και Τσακάλωφ)-Πρέβεζα
-Kaltsadiko,Εθν.Αντιστάσεω​ς 48,Πρέβεζα
-Disc Shop-Dvd club,Πεφανερωμένης 4,Λευκάδα(Πλησίον ΙΚΑ)
-Gift & Beauty Shop, Εθν. Αντιστάσεως 71,Πρέβεζα
................

BEER O CLOCK LIVE ΠΑΡΑΣ.22/7 
"Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΡΟΚ
Παρασκευή στις 10:30 μ.μ.
MIA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΤΕΧΝΗ ΒΡΑΔΙΑ
BEER O CLOCK LAGADAS THESSALONIKI
.............

Τάνια Τσανακλίδου στο Άλσος Βείκου,Γαλάτσι 26/7!
Τάνια Τσανακλίδου
«Στο Δρόμο»
Ανοιχτό θέατρο άλσους Βεικού, 9ο φεστιβαλ Γαλατσίου
Τρίτη 26 Ιουλίου

Η Τάνια Τσανακλίδου, μαζί με την παρέα της, “βγαίνει” στο δρόμο και καλωσορίζει το κοινό της με ένα προσωπικό μήνυμα και μια αξέχαστη συναυλία στις 26 Ιουλίου στο 9ο Φεστιβάλ Γαλατσίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Αλσους στην Αθήνα.

“Την άνοιξη, βγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος , γιατί ο δρόμος ξέρει…Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω.
..................

Μεσόγειος, η γειτονιά μας


Τρίτη, 26 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. - 28 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ.
Ένα νέο θεσμό στα μουσικά δρώμενα του καλοκαιριού καθιερώνει από εφέτος η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με τίτλο «Μεσόγειος η Γειτονιά μας».
Πρόκειται για ένα τριήμερο Φεστιβάλ με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών, από την Ελλάδα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που διοργανώνεται από 26 έως και 28 Ιουλίου 2011 (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι).
Με σκοπό η μουσική αρχικά να αποτελέσει τον οδηγό για ένα ταξίδι στους πολιτισμούς των λαών της περιοχής, η οποία περικλείεται από τρεις ηπείρους, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής και που περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οφείλει να οριοθετηθεί ως τόπος ειρήνης και πολιτισμού, επαναπροσδιορίζοντας τις κουλτούρες της ανταλλαγής, του διαλόγου και της ανάπτυξης, το Φεστιβάλ στοχεύει αργότερα να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και σε άλλες μορφές τέχνης, προκειμένου να καταστεί ένας πρωτοπόρος θεσμός, με την Αθήνα στο επίκεντρο, όπως ταιριάζει στην ιστορία και στον μοναδικό παγκοσμίως πολιτισμό της.
Στη σκηνή θα βρεθούν η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, για να ερμηνεύσουν τραγούδια σε πολλές γλώσσες και διαλέκτους, το συγκρότημα Encardia και η Anna Sinzia Villani από τη Σικελία, μοναδικoί στην απόδοση της μουσικής της Κάτω Ιταλίας, ο γνωστός Πορτογάλος Fadista Andre Maia, καθώς και οι σπουδαίοι μουσικοί Adel Salameh από την Παλαιστίνη, ο Γάλλος τσελίστας Didier Petit, ο Δημήτρης Βαρελόπουλος στο λαούτο και ο Γερμανός Michael Metzler στα κρουστά, ταράζοντας τα μουσικά …νερά της Μεσογείου.
Ακόμη, η μοναδική φωνή του Ισπανού Alfredo Tejada και η δυναμική κιθάρα του συμπατριώτη του Alejandro Chacon, μαζί με τον εντυπωσιακό χορό της Ελένης Γιαννοπούλου θα ξεναγήσουν το κοινό στον κόσμο του flamenco.
Το τριήμερο Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση της Σαβίνας Γιαννάτου, της Ελληνίδας ερμηνεύτριας που εδώ και χρόνια τραγουδά τη Μεσόγειο στα πιο ιδιαίτερα Διεθνή Φεστιβάλ, των Primavera en Salonico, αλλά και των νέων ερμηνευτριών Μάρθας Μαυροειδή και Fide Koksal από τη Σμύρνη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ έχει ο Θέμης Ροδαμίτης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 26 Ιουλίου
Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή
Adel Salameh Trio

Τετάρτη 27 Ιουλίου
Andre Maia
Encardia & Anna Sinzia Villani
Alfredo Tejada, Alejandro Chacon & Ελένη Γιαννοπούλου

Πέμπτη 28 Ιουλίου
Μάρθα Μαυροειδή
Fide Koksal
Σαβίνα Γιαννάτου & Primavera en Salonico

Ώρα έναρξης : 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 10 €
Προπώληση: Metropolis, Public & Τεχνόπολις
.........



...............

AEGEAN WORLD MUSIC | ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Σάββατο, 23 Ιουλίου · 9:00 μ.μ. - 11:30 μ.μ.


Τρεις καταξιωμένοι Έλληνες δημιουργοί που έδωσαν στο παρελθόν συνθέσεις και συναυλίες εξαιρετικής ευαισθησίας και εκτέλεσης, πλαισιώνουν μια κορυφαία προσωπικότητα του χώρου της κλασικής και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής, τον παγκοσμίου φήμης συνθέτη και δεξιοτέχνη τρομπετίστα MarkusStockhausen. Βασισμένοι σε παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα μουσικά ιδιώματα χτίζουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερης μουσικής επικοινωνίας. Οι πρωτότυπες συνθέσεις που θα ακουστούν απεικονίζουν και προβάλουν την λιτότητα του κυκλαδικού ιδιώματος. Οτρόπος προσέγγισης και ερμηνείας αναζητά έναν ήχο ανάτασης, έναν ήχο αντίστοιχο με το φως των Κυκλάδων.
ΜarkusStockhausentrp/ flg
Τακης Φαραζής pnKb
Bασίλης Ρακόπουλος gtvoc
Γιώργος Καλούδης celloperc

Τιμή 10 & 5 €
..................

Άυριοο ο ο ο στο beach bar Del Mar !!!!
Live Beach Party This Thursday λοιπόν και ετοιμαστείτε για μπόλικο χορό,σφηνάκια,cocktails και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως δίπλα στην Θαλάσσα , στην παραλία Φαναρίου στο Beach Bar “ Del Mar” . . .

Στο τιμόνι οι “Πάρε Δώσε Band” για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό ζωντανό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια σε ρυθμούς Rock/Blues/Bossa Nova/Swing/Jazz/Tango σε Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο από το παρελθόν αλλά και επιτυχίες του σήμερα στο πιο τρελό beach party του καλοκαιριού.

rockmadness & Ράδιο Παρατηρητής = Beach Party με free είσοδο,

Είστε όλοι καλεσμένοι στο beach bar Del Mar, στην παραλία του Φαναρίου (Κομοτηνή) την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 22.00 !

Το καλοκαίρι θα είναι εκεί. Εσύ;

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΖΩΤΑΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ! Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Κάντε κλικ εδώ
Κυριακή 24 Ιουλίου
στο «Nueva Trova»

Ο Μιχάλης Κεχαγιάς (Lexicon Project) και ο Γιάννης Μπάκος (Σιγανά Ποταμάκια) συναντιούνται επί σκηνής για να ενώσουν τις μουσικές τους δυνάμεις όπως έκαναν μικροί παίζοντας με τα αγαπημένα τους LEGOs!

Αυτή την φορά δεν φέρνουν τουβλάκια αλλά ο καθένας θα συνεισφέρει με την δισκοθήκη του, παρουσιάζοντας ένα ακουστικό σχήμα με επιρροές που μας ταξιδεύουν στο ευρύτερο φάσμα της κιθαριστικής ροκ της Μεγάλης Βρετανίας, καταλήγοντας σε ένα αφιέρωμα στους αυθεντικούς ήχους του ρεμπέτικου τραγουδιού της μεταπολεμικής περιόδου!
Σας περιμένουν στο “Nueva Trova” , στην τελευταία εμφάνισή τους στην Αθήνα!

Nueva Trova
Αθηνάς και Βλαχάβα 9 , Μοναστηράκι
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30
....................

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ «Νύχτα γλυκιά καλοκαιριού»
Μαζί του ο ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
Ο Γιάννης Νικολάου , εμπνευστής του μουσικού ντουέτου
« Λαθρεπιβάτες »(Παντελής Θαλασσινός ο έτερος) , με αφορμή την καλοκαιρινή μουσική εξόρμηση,
και με την σύμπραξη του καλού του φίλου τραγουδοποιού
Τάσου Ζαφειρίου μας προτείνει μια δροσερή και πολύχρωμη μουσική παράσταση……
Η περιπέτεια ξεκινά με τα νέα του τραγούδια , αλλά και παλαιότερες , προσφιλείς σε όλους επιτυχίες , όπως :
« Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε » ,
« Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω » ,
« Ανησυχώ » , « Η μαντινάδα του φεγγαριού » ,
« Ταξίδι στ΄ όνειρο » , « Του Αυγούστου η φωτιά » , « Ίχνος » , « Κακό παιδί » , « Τ΄ άγρια πουλιά »Απόψε γίνε κ.α.

Η παράσταση περιλαμβάνει επίσης φωτεινές στιγμές
του διαχρονικού Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου

Οι κιθάρες και οι μελωδικές και παράλληλα στιβαρές φωνές του ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
& του ΤΑΣΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ μας ταξιδεύουν
σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια,
Και μας καλούν να τραγουδήσουμε
και να ξεχαστούμε από την καθημερινότητα μας………

είσοδος ελεύθερη

Σαν Σήμερα...19 Ιουλίου

Κάντε κλικ εδώ
1947 Ο Βρετανός κιθαρίστας και αστροφυσικός Brian May (Brian Harold May) γεννήθηκε στο Hampton του Λονδίνου. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο rock συγκρότημα Queen. Υπήρξε μέλος τους από την ίδρυση τους το 1971. Έχει συνθέσει τραγούδια επιτυχίες όπως τα "We Will Rock You", "Who Wants to Live Forever", "I Want It All" κ.α. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρίσκεται στην 39η θέση. Το 2005 τιμήθηκε από την Βασίλισσα της Αγγλίας με τον τίτλο Commander of the Order of the British Empire, για την συνολική του προσφορά στην μουσική. Το 2007 ο May πήρε PhD στην αστροφυσική. Προς τιμήν του, το 2008 ο αστεροειδής 52665 πήρε το όνομα του. Αυτή την εποχή είναι πρύτανης του John Moores University του Liverpool.

1954 Ο Elvis Presley κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο "That's All Right Mama". Ηχογραφήθηκε στις 5 Ιουλίου στα στούντιο της Sun Records. Αρχικά είχε ηχογραφηθεί από τον Arthur Crudup το 1946.

1969 Ο Spencer Davis αποφασίζει να διαλύσει τους Spencer Davis Group. Είχαν δημιουργηθεί το 1963 στο Birmingham της Αγγλίας και γνώρισαν επιτυχία με τραγούδια όπως τα "Keep On Running", "Gimme Some Lovin'" κ.α.

1976 Οι Deep Purple "διαλύονται" για πρώτη φορά... Είχαν σχηματιστεί στο Hertford της Μεγάλης Βρετανίας το 1968.

1986 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Genesis με το τραγούδι "Invisible Touch". Είναι το πρώτο και δυστυχώς το τελευταίο No 1 τραγούδι τους στις Η.Π.Α. Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουνίου.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ!

Κάντε κλικ εδώ
NASOS (K) JOKER ROCKING AGAIN @ THE ROCK GALLERY


Πέμπτη στις 10:00 μ.μ.
Μετά απο απαίτηση πολλών (!!yea!!) ξανά στο RG, ο τραγουδιστής των Joker για άλλη μια μοναδική βραδιά με τα καλύτερα τραγούδια της rock, τραγουδισμένα μοναδικά απο εναν απο τους καλύτερους rock τραγουδιστές της χώρας μας.
Rock gallery
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13 - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΛ.2109352537
Néa Smírni, Greece
...................
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΚΤΕΙΛ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ROCK GALLERY!!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ 6 ΕΥΡΩ


Περισσότερες πληροφορίες
Στο bar και στη πλατεία απολαύστε:
Gallery coctail
Mojito
Caipirinha
Cosmopolitan
Daiquiri strawberry,mango,pineapple​,melon
Bloody Mary
Virgin Mary
Amaretto sour
Margarita plain or strawberry
Caipirosca
Dry martini
Apple martini
Dry vodka
THE ROCK GALLERY
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13 - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΛ.2109352537
Néa Smírni, Greece
..................
TSAKALAKOS & MALU @ KALUA Porto Rafti


ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ SUPER ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ GREEK IDOL, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ LIVE ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BEACH PARTY ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ
...AND THE PARTY CONTINUES....
Kalua Porto Rafti
Leoforos Avlakiou 100
Pórto Ráfti, Greece

Ireon Music Festival 2011

Κάντε κλικ εδώ
Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του Αιγαίου επιστρέφει!! Με τα πιο εκρηκτικά ονόματα από την εγχώρια και ξένη μουσική σκηνή αυτό τον Αύγουστο, στην αγαπημένη Σάμο! (Vids)
Το Ireon Music Festival, το μεγαλύτερο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ του Αιγαίου που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει μεγάλα παγκόσμια ονόματα όπως The Stranglers, Aswad, Stereo Mcs καθώς και όλη την αφρόκρεμα από το μουσικό ελλαδικό χώρο επιστρέφει και φέτος δυναμικά με πολύ χαμηλό εισιτήριο και με ένα πρόγραμμα έκπληξη!!!

Το φεστιβάλ φιλοξενεί φέτος: τους πολλά υποσχόμενους και αγαπητούς GAD. που θα μας ταξιδέψουν με τους “waves” ρυθμούς τους, τους βασιλιάδες του ελληνικού alternative hip-hop Professional Sinnerz μαζί με τον μοναδικό Κόμη-Χ, καθώς το Μύρωνα Στρατή, τη νέα λατρεία του ελληνικού ποπ-ροκ κοινού που θα στροβιλίσει σε 180ο μοίρες.

Η μεγάλη έκπληξη του 8ου Ireon Music festival, ακούει φέτος στο όνομα maNga (facebook fanpage link με περίπου 2.000.000 εγγεγραμμένους οπαδούς). Οι ‘Τούρκοι Linkin Park’ (όπως τους αποκαλούν), μετά τη δεύτερη θέση στη Eurovision του 2010 με το We could be the same, έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό που τους ακολουθεί παντού, ενώ ποτέ δεν έκρυψαν ότι οι ίδιοι είναι fans του φεστιβάλ. Με την ιδιαίτερη ενεργητική παρουσία τους και τους ny metal ήχους τους, θα μας ξεσηκώσουν σε ένα ντελίριο ασταμάτητης μουσικής ενέργειας.

Watch/Listen: maNga - We could be the same & maNga - Fly to Stay Alive

Θα φιλοξενηθούν επίσης οι 63 High η πιο ska, punk ανατρεπτική παρέα της Θεσσαλονίκης και οι Αμερικανο-Ολλανδοί Jaya the cat που με τους ska-reggae ρυθμούς τους, θα τα «σπάσουν» στην κυριολεξία.

Watch/Listen: Jaya the Cat Live

Επίσης στη σκηνή του Ηραίον θα ανέβει και ο ανανεωμένος Δημήτρης Κοργιαλάς παρέα όπως πάντα με την ατίθαση Ευρυδίκη που θα παρουσιάσει και τραγούδια από το επερχόμενο της άλμπουμ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 8ου Ireon Music Festival

Κυριακή 7 Αυγούστου
Δημήτρης Κοργιαλάς και Ευρυδίκη
GAD.
Bootleg (local band)
Δευτέρα 8 Αυγούστου
maNga (TUR)
Μύρωνας Στρατής
Τρίτη 9 Αυγούστου
Professional Sinnerz & ΚΟΜΗΣ-Χ
Jaya the cat (USA & NL)
63 High
Τοποθεσία: Ηραίον Σάμου
Πληροφορίες εισιτηρίων
Τα ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν: 10 Ευρώ
Τα εισιτήρια τριημέρου κοστίζουν: 20 Ευρώ
Professional Sinnerz - Όταν Ξαναπεράσει by Family_The_Label