ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

"Ένα ταξίδι στο ανθρώπινο σώμα"

Η διεθνούς φήμης έκθεση “Bodies” στην Αθήνα
Η Premier Exhibitions, Inc. ανακοίνωσε πως η περίφημη έκθεση με τίτλο «BODIES… Η Έκθεση» έρχεται στην Ελλάδα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 Γκάζι).


Τα εκθέματα της έκθεσης είναι αληθινά ανθρώπινα σώματα που παρουσιάζονται στην ολότητα τους ή ανά μέρη, τα οποία έχουν διεξοδικά διαχωριστεί και διατηρηθεί μέσω μιας πρωτοποριακής διαδικασίας.
Με αυτό τον τρόπο, δίνεται, για πρώτη φορά, η δυνατότητα στους επισκέπτες να παρατηρήσουν την πολυπλοκότητα των οργάνων και των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος, όπως ποτέ μέχρι σήμερα.
“Η εκπαιδευτική σημασία αυτής της έκθεσης είναι ανεκτίμητη,” λέει ο Δρ. Roy Glover, Επίτιμος Καθηγητής Ανατομίας και Μοριακής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και Ιατρικός Διευθύνων Σύμβουλος της έκθεσης.
“Για αιώνες , μόνο η ιατρική κοινότητα μάθαινε για τις εσωτερικές διεργασίες του ανθρώπινου σώματος από τη μελέτη των αληθινών ανθρώπινων σωμάτων και, τώρα, με την έκθεση “Bodies” δίνεται και στο ευρύ κοινό η ευκαιρία να αποκτήσει μια βαθύτερη γνώση πάνω στην ανατομία και στις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.”
Η Έκθεση ξεναγεί τους επισκέπτες σε διαφορετικές αίθουσες προσφέροντας τους τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά το σκελετικό, μυϊκό, αναπαραγωγικό, αναπνευστικό, κυκλοφορικό καθώς και άλλα συστήματα του ανθρώπινου σώματος. Πολλά από τα εκθέματα είναι τοποθετημένα σε παραστατικές αθλητικές στάσεις, επιτρέποντας στον επισκέπτη να τα συσχετίσει με τις καθημερινές του δραστηριότητες
Επίσης, αυθεντικά ανθρώπινα εκθέματα δείχνουν τη φθορά που δημιουργείται στα όργανα από το υπερβολικό φαγητό και την έλλειψη άσκησης. Ένας υγιής πνεύμονας στέκεται δίπλα σε ένα «μαύρο», κατεστραμμένο από το κάπνισμα, πνεύμονα προκαλώντας μια τόσο έντονη σύγκριση, δυνατ ότερη από οποιαδήποτε φωτογραφία.
Η Έκθεση θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι άνθρωποι τον εαυτό τους. Έχει σχεδιαστεί να διαφωτίσει, να παρακινήσει, να γοητεύσει και να εμπνεύσει!
Τα δείγματα των ανθρώπινων σωμάτων της έκθεσης, είναι διατηρημένα με μια επαναστατική τεχνική που ονομάζεται Πολυμερής Συντήρηση. Με αυτή τη διαδικασία, ο ανθρώπινος ιστός διατηρείται μόνιμα με τη χρήση υγρής σιλικόνης που, μετά από ειδικές επεξεργασίες, στερεοποιείται.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα δείγμα, διατηρημένο έως και το κυτταρικό επίπεδο, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την πολυπλοκότητα των οστών, των μυών, των νεύρων, των αιμοφόρων αγγείων και των οργάνων. Ένα ολόκληρο ανθρώπινο σώμα μπορεί να χρειαστεί μέχρι και ένα χρόνο για να ετοιμαστεί.
Η Έκθεση απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, προσελκύοντας σχεδόν 11 εκατ. επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Ν. Υόρκη, το Λας Βέγκας, η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο, το Σάο Πάολο, η Βαρκελώνη και η Πράγα.


Για πρώτη φορά η έκθεση “Bodies” επισκέπτεται και την Ελλάδα, την χώρα που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην γέννηση και την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης και της ανατομίας. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, ήταν ο πρώτος γιατρός που θεμελίωσε την κλινική εξέταση και προχώρησε σε περίπλοκες χειρουργικές εγχειρήσεις.
Ο Ιπποκράτης έγραψε και τον περίφημο όρκο στον οποίον ακόμα και σήμερα ορκίζονται οι απόφοιτοι όλων των ιατρικών σχολών του πλανήτη. Ο Γαληνός, που θεωρείται ο μεγαλύτερος ιατρός της αρχαιότητας μετά τον Ιπποκράτη, υπήρξε ο ιδρυτής της πειραματικής φυσιολογίας και της περιγραφικής ανατομίας.
Η ιστορία της αρχαίας Ελλάδας παραμένει άρρητα συνδεδεμένη με τις ιατρικές ανακαλύψεις και την φιλοσοφία. Με την έκθεση “Bodies”, δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει το ελληνικό κοινό από κοντά το ανθρώπινο σώμα και να κατανοήσει τις λειτουργίες του, όπως τις είχαν περιγράψει στο παρελθόν ο Ιπποκράτης, ο Γαληνός και πολλοί άλλοι σημαντικοί έλληνες φιλόσοφοι και γιατροί.
H έκθεση “Bodies” πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) υποστηρίζει την διοργάνωση «Bodies… Η έκθεση», συνοδεύοντας το κοινό στο πρωτοποριακό ταξίδι του στο ανθρώπινο σώμα.
Ο Ε.Ο.Μ. μέσα από τη συνεργασία του και μέσα από τη παρουσία εξειδικευμένων εκπροσώπων του στο χώρο της έκθεσης, θα παρέχει στους επισκέπτες πληροφορίες ιατρικού και επιστημονικού περιεχομένου. Παράλληλα όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ενημερώνονται για το θεσμό της Δωρεάς Οργάνων και για τη σημασία και τη διαδικασία των μεταμοσχεύσεων των ζωτικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος.



Στην έκθεση αυτή, η Μεταμόσχευση, το θαύμα της ιατρικής επιστήμης, συναντά την τέχνη σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Μέσα από τη Μεταμόσχευση η ζωή αποκτά συνέχεια και το ανθρώπινο σώμα νέα διάσταση.
Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με έδρα την Αθήνα και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
H έκθεση “Bodies” διοργανώνεται με τη συνεργασία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, και από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ, την Παρασκευή και το Σάββατο.





Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Γενική Είσοδος: 16€
Ενήλικες άνω των 65 ετών: 14€
Παιδιά (4 έως και 13 ετών): 12€
Γκρουπ (άνω των 10 ατόμων): 10€
Σχολικά γκρουπ: 8€
Οικογενειακό έως και 5 άτομα (2 ενήλικες και έως 3 παιδιά): 44€
Σημεία προπώλησης: Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3608366) καθώς και στα ταμεία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηνών. Για αγορές online: www.ticketpro.gr .
www.bodiesinathens.gr

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!


Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν,εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως 'τροφή για σκέψη' τα εξής:1. Να καταργηθούν τα γράμματα 'η' και 'υ' και να αντικατασταθούν από το γράμμα 'ι'.2. Να καταργηθεί το γράμμα 'ω' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'ο'.3. Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούνως εξής: 'αι'---> 'ε', 'ει'--->'ι', 'οι--->ι', 'υι'--->ι','αυ'--->'αβ', 'ευ'--->'εβ'4. Να καταργηθεί η χρήση του 'γγ' και να αντικατασταθεί από το 'γκ'.5. Να καταργηθεί το τελικό γράμμα 'ς' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'σ'.Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ο .ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα (α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ,λ, μ, ν , ξ , ο , π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το 'ου').Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας'.Προωθήστε το mail αυτό για την ενημέρωση του κόσμου για τη νέα αυτή και δόλια ανθελληνική επίθεση, με το πρόσχημα δήθεν του εκσυγχρονισμού της (ήδη επικίνδυνα ρημαγμένης τα τελευταία χρόνια) γλώσσας μας!Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ: Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε
1. τη γλώσσα,
2. τη θρησκεία,
3. τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα,
ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής : Ας τολμήσει κάποιος ξένος να προτείνει σε Γάλλο να εξαλείψει τους τρεις τόνους, ή να γράψει το beaucoup - bocou, ή το couteau - couto. Aς τολμήσει να προτείνει σε ένα Άγγλο να γράψει αντί thought - thot, αντί wrought - rot, ή σε ένα Γερμανό να γράψει αντί Gemutsbeschaffenheit - Gemutsbesafenheit , ή αντί Erbschleicher - Erbsleiher και θα δούμε τι θα γίνει !!

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Mια φορά κι ένα καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα.
Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Μια μέρα έμαθαν ότι το νησί τους θα βούλιαζε και έτσι όλοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και άρχισαν να φεύγουν.
Η Αγάπη ήταν η μόνη που έμεινε πίσω.
Ηθελε να αντέξει μέχρι την τελευταία στιγμή. Οταν το νησί άρχισε να βυθίζεται, η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.
Βλέπει τον Πλούτο που περνούσε με μιά λαμπρή θαλαμηγό.
Η Αγάπη τον ρωτάει : «Πλούτε μπορείς να με πάρεις μαζί σου;» «Οχι, δεν μπορώ» απάντησε ο πλούτος. «Εχω ασήμι και χρυσάφι στο σκάφος μου και δεν υπάρχει χώρος για σένα».
Η Αγάπη τότε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την Αλαζονία που επίσης περνούσε από μπροστά της σε ένα πανέμορφο σκάφος. «Σε παρακαλώ βοήθησέ με» είπε η Αγάπη. «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αγάπη. Είσαι μούσκεμα και θα μου χαλάσεις το όμορφο σκάφος μου» της απάντησε η Αλαζονία.
Η Λύπη ήταν πιό πέρα και έτσι η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει από αυτήν βοήθεια. «Λύπη άφησέ με να έρθω μαζί σου» «Ω Αγάπη, είμαι τόσο λυπημένη που θέλω να μείνω μόνη μου» είπε η Λύπη.
Η Ευτυχία πέρασε μπροστά από την Αγάπη αλλά και αυτή δεν της έδωσε σημασία. Ηταν τόσο ευτυχισμένη, που ούτε καν άκουσε την Αγάπη να ζητά βοήθεια. Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή. «Αγάπη, έλα προς εδώ. Θα σε πάρω εγώ μαζί μου».
Ηταν ένας πολύ ηλικιωμένος κύριος που η Αγάπη δεν γνώριζε, αλλά ήταν γεμάτη από τέτοια ευγνωμοσύνη, που ξέχασε να ρωτήσει το όνομά του.
Οταν έφτασαν στην στεριά ο κύριος έφυγε και πήγε στο δρόμο του. Η Αγάπη γνωρίζοντας πόσα χρωστούσε στον κύριο που τη βοήθησε, ρώτησε τη Γνώση: «Γνώση, ποιός με βοήθησε;» «Ο Χρόνος» της απάντησε η Γνώση. «Ο Χρόνος;» ρώτησε η Αγάπη. «Γιατί με βοήθησε ο Χρόνος;»
Τότε η Γνώση χαμογέλασε και με βαθιά σοφία της είπε: «Μόνο ο Χρόνος μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχει η Αγάπη».
--
''Άσε με να σ'αγαπήσω όπως το φαντάστηκα...
απ'τις ψεύτικες αγάπες δες πως κομματιάστηκα
Άσε με να σ'αγαπήσω όπως δεν αγάπησα...
σε αδέσποτες αγάπες, κλείστηκα και σάπισα...''
Καλό σας βράδυ...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΕΠΗ

ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΤΟΠΟΥΣ, ΑΦΗΓΗΣΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΛΑΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΑ. ΧΜΜΜΜ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΑΧΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ....ΚΑΠΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕ ΜΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΩΝΟΣ ΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΛΑ! ΗΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ. ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΙΝΙΓΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ! ΧΕΧΕΧΕΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ.ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΛΑ ΑΝΟΙΧΤΗ. ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ) ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΙΔΙ. ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΠΙΝΩ ΤΟΣΑ ΞΙΔΙΑ ΜΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ <<ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ>>ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΕΠΗ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ <<Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΥΦΘΕΙ>>. ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΤΥΠΗΣΕ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΩΣΤΗ ΜΠΣΑΓΙΑΤΕΛΑ.... ΠΟΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΑ ΦΘΑΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΡΟΚΑΣ.... ΛΙΠΩΝ Η ΜΠΑΓΙΑΤΕΛΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕΡΙΦΗ?ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΑ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ <<ΟΧΙ ΡΕ! ΠΟΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕΡΙΦΗ?>> Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΚΥΒΟΣ ΕΡΦΘΕΙ.ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΛΕΓΕ (Η ΒΡΟΧΑ ΕΠΕΦΤΕ!... ΡΑΙΤ ΘΡΟΥ) ΕΓΩ ΛΕΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΒΒΒΖΖΖΖΖΖΝΝΝΝΝΝ). ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΤΟΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΕΓΟΤΑΝΕ (ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ) LET SLEEPING DOG'S LIE ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΡΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΗ!Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ BLUE. (ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΝΝΝΝΝΝ). ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ!ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΟΝΑ ΠΟΛΑΤΟ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ. ΧΕΧΕΧΕ [ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΟ].ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΟΥ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ, ΕΝΩ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΗΡΘΕ ΜΑΣ ΞΕΜΥΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΛΑΒΥΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΣΕ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ. ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΙΛ. (ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΒΒΒΒΒΖΖΖΖΖΝΝΝΝΝΝΝ)ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ. ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΩΣ!

ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ.
ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΙΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!
ΤΟΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.!
ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ.
ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟ ΦΤΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ 8Α ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.
ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΥΦΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΛΙΠΩΝ!
ΕΝΑ ΤΣΑΜΠΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΕΧΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ!
ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!























ΝΕΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Κ.Ο.Κ







ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ!
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΟΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ (Του έκοψε το χέρι με σπαθί! ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ).
Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ 49 ΕΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ 27η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 20 ΕΤΟΙ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΗ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΟΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΛΕΟΤΕΡΟ ΦΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΟΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΡΟΥ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ (ΟΜΟΦΩΝΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ: α)ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΕ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘ΄ΥΠΟΤΡΟΠΗ β)ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ γ)ΤΗΣ ΟΠΛΟΧΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΗΝ 30-11-2007.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ (ΟΜΟΦΩΝΑ) ΟΠΩΣ Η ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ.
ΚΡΙΘΗΚΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΤΗΝ 27-1-2009
ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΚΑΛΟΓΛΟΥ - ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗΣΤΟΜΕΝΗ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΜΗΤΡΙΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ
http://www.a-n.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=742
http://www।xblog.gr/
http://www।cosmo.gr/News/Hellas/178282.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8470&pubid=2256831