ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

… Δεν άντεξες…



Αέρας και φωτιά Δημήτρης Λιόλιος

Φύσηξε ο νότος μια φωτιά
σαν άγριο καλοκαίρι
του αέρα γίνεσαι σκιά
και χάνεσαι…
Μέσα σε όνειρα μικρά
κάποιου Θεού ψάχνεις το χέρι
του πουθενά η ομορφιά,
σε πλάνεψε… Δεν άντεξες…

Φύσηξε ο νότος μια φωτιά
σαν άγριο καλοκαίρι
του ανέμου γίνεσαι η φορά
και χάνεσαι…
Πίκρα σε λύτρωσε γλυκά
σαν μ’ άγνωστο η κουβέντα
μέσα στο τέλος δεν χωράς...
και κρύβεσαι…παντού δίνεσαι…

Κι΄είναι ο δρόμος, αέρας και φωτιά
κι’ όλο πας απ’ την αρχή,
Ξημερώνει, τι σου έμεινε μετράς
είσαι αέρας και φωτιά

Φύσηξε ο νότος μια φωτιά
σαν έρωτα το βλέμμα
σαν σφαίρα πέρασε ξυστά
σε πλήγωσε…
Βαρέθηκες να προσκυνάς
αυτούς που σ΄έχουνε στο χέρι
Φύσηξε ο νότος μια φωτιά...
και ξύπνησες…


Ανακατα τα ονειρα κ οι ελπιδες κ οσα πιστεψες..Εκεινα που καποτε αγαπησες...Εκεινα που κυνηφησες....Ολα τα σαρωνεις σαν δυνατος αερας...κ τα καις........
Μια ζωη-πορεια σε αγνωστα μερη...Σε ξενα μονοπατια..αγνωστα..........Και συνεχιζεις να προχωρας.
Φωτια στη φωτια.....Ολα τα ονειρα σταχτη..Κ ολες οι προσευχες σου χωρις αντικρυσμα ...Σ εναν ΘΕΟ που παντα παρακαλουσες να σε σωσει ...Μια λυτρωση .....Ενα χερι να σε τραβηξει εξω.......Η σωτηρια που ποτε δεν ηρθε.Πληγωμενος κ αδυναμος ..κουρασμενος.....Σαν φυλλο ξερο στον ανεμο ...Φυλλο ξερο που ο αερας το παρασερνει κ το ριχνει στη φωτια ..κ μετα....μετα γινεται ...σταχτη...Ενας αερας τελικα η σωτηρια σου κ μια φωτια η λυτρωση σου...ΞΥΠΝΑΣ........
Δεν υπαρχει τιποτα πια.Ολα σταχτη...Ολα ενα τιποτα πια.....Βγαινοντας απ τ ονειρο χαρα κ πικρα συναντιωνται......Στα ονειρα ακομα κ οι πονοι μοιαζουν αλλιωτικοι...Τωρα???Τωρα τι?????Μηπως να κοιμηθεις ξανα..να ψαξεις πακι για εκεινο τ ονειρο που αφησες μισο ???????

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Άννα Μπουρμά ~ VAULTAGE MUSIC FESTIVAL

Η ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ LIVE στο VAULT στις 20 Ιουλίου 2012

Στηρίζουμε το "ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ"
Η Άννα Μπουρμά καλείτε από το VAULTAGE MUSIC FESTIVAL να μαγέψει με την φωνή της το κοινό.
Ο πολυχώρος πολιτισμού Vault διοργανώνει για πρώτη χρονιά το VAULTAGE MUSIC FESTIVAL.

Μια μουσική γιορτή με ανθρωπιστικό χαρακτήρα, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός χαρίζοντας κάθε χρόνο ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της σε μη κερδοσκοπικές κοινωνικές οργανώσεις, ως βοήθεια στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Φέτος στόχος είναι να στηριχτεί το "Κέντρο Ζωής" (Μη Κυβερνητική οργάνωση που στηρίζει ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS).

Η Άννα Μπουρμά θα εμφανιστεί την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 και μαζί της θα είναι ο τραγουδοποιός Τάκης Μπουρμάς.

Η συμμετοχή σας θα ήταν πολύτιμη. Στηρίζουμε κάθε κοινωνικό έργο και είμαστε πάντα δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται πραγματικά.

Σας περιμένουμε για μια μαγική μουσική βραδιά να τραγουδήσουμε να παίξουμε με τα μουσικά όργανα που πάντα η καλλιτέχνιδα μοιράζει στο κοινό της και παράλληλα να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Κιθάρα ακουστική Τάκης Μπουρμάς
Κιθάρα ηλεκτρική Νίκος Σινογιάννης
Πλήκτρα Γιώργος Λιάκος


www.annabourma.gr


Παρασκευή 20 Ιουλίου !!!
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5.00


Vault Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός
210 3302348

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/7/12 20.30'' Heythan live!!!@ vinilion & παρουσίαση πρώτου C. D.

Ο Heythan είναι ένας νέος hip hop καλλιτέχνης μόλις 16 ετών απο την Αθήνα. 

Ξεκίνησε να γράφει στίχους απο πολύ μικρός και τον τελευταίο χρόνο άρχισε να ”ντύνει” τους στίχους του με όμορφες μουσικές. 
Τα τραγούδια του έχουν ένα εναλλακτικό ύφος για τα δεδομένα του Ελληνικού hip hop. 
Ο Heythan πάντα είχε την τάση να εκφράζει τον εσωτερικό του κόσμο με διάφορους τρόπους. 
Κάθε τραγούδι του εκφράζει διάφορες καταστάσεις της ζωής του οι οποίες λίγο πολύ εκφράζουν όλο το νεανικό κοινό και είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες!

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | «Οχι» της Ευρωβουλής στην ACTA

Rock XS Radio | Rock For The Planet | «Οχι» της Ευρωβουλής στην ACTA

THE BEAUTIES & THE BEAST ARE BACK !!!!!

Επειδή οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες,σας καλούμε σε ένα μαγαζί διαφορετικό απο τα συνηθισμένα,

σε ένα live-πάρτυ μοναδικό,πάνω απ'όλα "οικονομικό" αλλά πλούσιο σε μουσική,διασκέδαση,χορό....

Παρασκευή 6/7 στο Αντart ,Αγ.Μεταξά 52,Γλυφάδα!


Ελάτε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά....

Σας περιμένουμε..!



http://www.facebook.com/events/106679876142920/

H μοναδική συναυλία των Duran Duran το 2012 στη Θεσσαλονίκη!

Duran Duran
Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012


Υπενθυμίζουμε ότι αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία που θα δώσουν οι Duran Duran το καλοκαίρι στην Ελλάδα!!!

Τα pop icons επέλεξαν σαν σταθμό της πανευρωπαϊκής περιοδείας τους την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν επισκεφθεί! Θα είναι η πρώτη φορά που οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, μαζί με όλες τις κλασσικές επιτυχίες της καριέρας τους, που καθιέρωσαν τους Duran Duran ως ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά Βρετανικά pop icons.Το εκπληκτικό πρόσφατο “All you need is now”, που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τη Rockarolla (a division of Spicy), αποτέλεσε ένα θρίαμβο για τους Duran Duran αφού προκάλεσε ενθουσιασμό φαν και κριτικών. Η παραγωγή ανήκει στον βραβευμένο με Grammy Mark Ronson (Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs, Lily Allen) και μιξαρίστηκε από το Mark ‘Spike’ Stent (Madonna, Björk, No Doubt). Το νέο άλμπουμ (δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ) του συγκροτήματος περιλαμβάνει guest vocals/rap από την Ana Matronic των Scissor Sisters, μακροχρόνια φίλη και συνεργάτιδα των Duran Duran, καθώς επίσης και την R&B/neo-soul superstar Kelis, ενώ ο Owen Pallett των Arcade Fire συνεισφέρει στις έγχορδες ενορχηστρώσεις του άλμπουμ.Η κυκλοφορία του “ALL YOU NEED IS NOW” (που ήδη κυκλοφορεί σε digital, CD και βινύλιο) περιλαμβάνει πέντε νέα τραγούδια. Η deluxe CD έκδοσή του θα εμπεριέχει και εκτενέστερο artwork του άλμπουμ, το bonus τραγούδι ‘Networker Nation’ και ένα remix του πρώτου single “All you need is now” To “ALL YOU NEED IS NOW” είναι ένας φόρος τιμής και επιστροφή στις ρίζες στο πιο ένδοξο μουσικό “καμάρι” του συγκροτήματος και έχει χαρακτηριστεί από τον παραγωγό τους, ως η «φανταστική συνέχεια/follow up του Rio, που ποτέ δεν έγινε».
Οι Duran Duran έχουν μία διαπρεπή καριέρα με πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ, 30 chart toppers στην Μ. Βρετανία, 18 Αμερικάνικα hit singles και μία εκπληκτική παγκόσμια παρουσία, που εγγυάται ένα τεράστιο συναυλιακό κοινό και στις πέντε ηπείρους. Τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη των Duran Duran, είναι τώρα μία ασταμάτητη δύναμη, που κατέκτησε τα τελευταία μόλις χρόνια πέντε σημαντικά Lifetime Achievement βραβεία (MTV Video Music Award, Brit Award, Ivor Novello, Q Magazine και ένα ισπανικό Premios Ondas) και ανήκουν στην ελίτ με τους σημαντικότερους διεθνούς καλλιτέχνες.
Στο νέο αυτό κεφάλαιο που άνοιξαν, δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν, αλλά τα πάντα να μας ερμηνεύσουν. Γι’ αυτούς και την πιστή στρατιά των θαυμαστών τους… All You Need Is Now!

Ακολουθεί σύντομη βιογραφία του συγκροτήματος:
Πρωτοεμφανίστηκαν στις αρχές του ’80, συστήνοντας στο κοινό τους ήχους τους, μια μείξη από soul, Νευορκέζικη underground του ’70, με εμφανείς επιρροές από τον David Bowie και συγκροτήματα όπως οι Roxy Music. Έκτοτε, κατάφεραν να σκαρφαλώσουν με 14 singles στο Top 10 του UK Singles Chart και με 21 στο Billboard Hot 100.Συνεργάστηκαν με διάσημους σχεδιαστές μόδας, για να δημιουργήσουν μια ‘ακραία’ αλλά ταυτόχρονα κομψή εικόνα, που τους χάρισε πολύ σύντομα τον τίτλο των ‘prettiest boys in rock’.
Το πρώτο τους άλμπουμ πούλησε πάνω από 2.5 εκατομμύρια δίσκους και παρέμεινε στα charts για περισσότερες από 118 εβδομάδες με το φοβερό single “Planet Earth’’.Και οι προκλήσεις για τους Duran Duran δεν σταματούν εκεί. Ήταν το πρώτο ποπ συγκρότημα που δημιούργησε ένα 12’’ remix του single ‘’Planet Earth’’ και έκανε αίσθηση με τα video clip που κυκλοφόρησε. Πρώτοι χρησιμοποίησαν εντυπωσιακά ειδικά εφέ και μετέτρεψαν τα βίντεο σε ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της μουσικής βιομηχανίας. Το video clip για το κομμάτι ‘’Girls on Film’’ μάλιστα, περιείχε αμφιλεγόμενο σεξουαλικό περιεχόμενο και δεν προβλήθηκε ποτέ ούτε από το MTV ούτε από το BBC.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 το συγκρότημα χάνει ένα μέλος του, τον τότε τραγουδιστή Stephen Duffy, ο οποίος πίστευε ότι η πορεία του συγκροτήματος δεν θα είχε συνέχεια. Τότε συναντούν τον Simon Le Bon και παρόλο που η συνεργασία τους ξεκίνησε στην αρχή δοκιμαστικά, η χημεία τους ήταν δυνατή και κράτησε για πολλά πολλά χρόνια!Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 οι Andy Taylor και Roger Taylor, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το συγκρότημα και όλοι πίστεψαν πως η πορεία του είχε φτάσει στο τέλος της.
Τον ίδιο Αύγουστο όμως, οι Duran Duran επανέρχονται με τον κιθαρίστα Warren Cuccurullo και σε συνεργασία με τον παραγωγό Nile Rodgers, κυκλοφορούν το άλμπουμ ‘’Notorious’’. Το άλμπουμ γίνεται πολύ-πλατινένιο και το 1988 κυκλοφορεί το άλμπουμ ‘’Big Thing’’ σημειώνοντας εξίσου μεγάλη επιτυχία. To 1990 κυκλοφορούν το άλμπουμ με τίτλο ‘’Decade’’ - ένα σχόλιο στην γεμάτη επιτυχίες δεκαετία που πέρασε. Ακολουθούν αρκετά άλμπουμ, ανάμεσα τους και το ‘’Come Undone’’,το οποίο απέσπασε τις καλύτερες κριτικές της καριέρας τους και τους χάρισε το βραβείο Ivor Novello, ενώ το ‘’Wedding Album’’ ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια σε πωλήσεις, αποκτώντας φανατικούς ‘Duranies’ σε όλο τον κόσμο. Το 1996, ο John Taylor αποχωρεί από το συγκρότημα, το οποίο όμως συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και κυκλοφορεί το άλμπουμ ‘Medazzaland’ από το οποίο το κομμάτι ‘‘Electric Barbarella’’ έγινε το πρώτο τραγούδι που μπορούσε κάποιος να κατεβάσει από το internet. To 2004, η παρέα ενώνεται και πάλι και μαζί κυκλοφορούν το άλμπουμ ‘Astronaut’’ το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και με αφορμή αυτό, ξεκινούν με διετή περιοδεία σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας σε όλους ότι παραμένουν ισχυρή δύναμη στη μουσική βιομηχανία.
Η εποχή προχωρά και εκείνοι την ακολουθούν ξεκινώντας την συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο παραγωγό Timbaland. Πρόσφατα οι Duran Duran επέστρεψαν με το 13ο studio album τους, έχοντας τον Mark Ronson στο πηδάλιο της παραγωγής. Το album με τίτλο «All You Need is Now» κυκλοφόρησε στο iTunes στις 21 Δεκεμβρίου και πήγε απευθείας μέσα σε 24 ώρες στο Νο1 σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.
.........
Τιμές / Γενική είσοδος : Προπώληση 35€, Ταμείο 38€
*τα εισιτήρια που αγοράζονται οnline έχουν επιπλέον επιβάρυνση
Προπώληση εισιτηρίων: Η online προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία των Duran Duran ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Aπριλίου 2012 στα www.ticketservices.gr και www.123tickets.gr
Η προπώληση των εισιτηρίων στα φυσικά σημεία θα ξεκινήσει την Μ. Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 ως εξής:
Θεσσαλονίκη: Metropolis, Iανός, Stereodisc, Ticket House (εντός δισκοπωλείου Musicland)
Αθήνα: Τicket House, Iανός
Ιωάννινα: Kαφέ Καπλάνειο
Λάρισα: Bιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Presented by Spicy Entertainment and Live2
Χορηγοί επικοινωνίας
STAR | MAD TV | IMAGINE 89.7 | BISCOTTO | EΞΩΣΤΗΣ| STAR.GR


Περισσότερες πληροφορίες:

FULL FESTIVAL DAY BY DAY!


Η High Voltage production για πŨμπτη συνεχüμενη χρüνια παρουσιÜζει τον πιο underground θεσμü στην ΕλλÜδα.

Ο χūρος διεξαγωγŪς γνωστüς σε üλους, Bat City (μουσικüς πολυχūρος).
22 μŨρες live, πÜνω απü 80 συγκροτŪματα, πÜρα πολλÜ μουσικÜ ειδŪ (hip-hop, metal, electro, alternative, rock, blues, hard rock, industrial, ελληνüφωνο).

ΓνωστŨς και Üγνωστες μπÜντες "παßζουν" χωρßς εξαιρŨσεις, στον ßδιο χūρο, Ũως 1 ūρα/συγκρüτημα παρουσιÜζοντας την δουλεßα τους ακριβūς üπως θŨλουν και üχι üπως θα Ũπρεπε!


Δηλūσεις συμμετοχŪς συγκροτημÜτων/χορηγūν:
info@highvoltage.gr μŨχρι 30 Ιουνßου. More info: 6985 964483



02/07
FLOATING WORLDS
AΝΩ ΚΑΤΩ
LOSTWARD
SUPERSHOOTERS

03/07
WARSHIP
JULIAN'S LULLABY
BLACKRAZORZ

04/07
SIXSTRINGNOISE
JOINALLY
ASTRIAL NOUVELLE

05/7 
REINVENTING HELL
OVERCLIFF
ISAWU

06/07
IVORY TOWER
RUTHLESS STEEL
THE SALTY PEANUTS

07/07
WISDOM
ROCKROACHES
BLOODSTONE

08/07
ΑFTERBLOOD
FAITH BLED DRY
RISABOV
DESTINY DENIED

09/07
ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ
ΓΚΡΟ ΠΛΑΝ
THE WIGS
URBAN MINDS

10/07
LUCIDENCE
THE DEADLY MARSHMALLOW
WHAT THE FUNK
ROLLANDS

11/07
ΜΠΛΕ ΑΛΕΠΟΥ
TRIP
SAINT JIMMIES

12/07
WINGS IN MOTION
NIDIMUS
PULSE
DUSTERS
13/07
KEADO MORES
THE SILENT WEDDING
GHOSTDANCE

14/07
TRENDY HOOLIGUNS
NECRORGASM
NEVER TRUST

15/07
WHISPERS CIRCLE
THRAPHSIS
DEAD HUMAN FACTORY
SCREAMING REPUBLIC

16/07
INFERTILE
MASSIVE PAIN
ROYAL DEATH
INCONGRUITY

17/07
BEWIZED
NERCOPHOBIC REVULSION
ERUPTED
NEKKAR

18/07
THE TRICKSTERS
NEW WORLD DISORDER
ACHERON'S CHAOS
DEEP INSIDE

19/07
COBRA KAI
CONIUM
REVERSE

20/07
STRIKELIGHT
DEMOLITION TRAIN
SACRAL RAGE

21/07
HEAVY DUTY
ANIMUS
TOTAL STARLIGHT

22/07
UNIVERS
SANTA HOLIC
SHOW RESPECT
TBMC
ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
XTENS
ΠΑΛΑΤΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ

23/07

ΣΧΗΜΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ
REGRET NO MORE
VICTIMS OF ANARCHY

TEXAS SUMMER FESTIVAL 2012 @ BAT CITY CLUB

Η High Voltage Production για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια παρουσιάζει τον πιο underground θεσμό στην Ελλάδα.

Ο χώρος διεξαγωγής γνωστός σε όλους, Bat City (μουσικός πολυχώρος).

21 μέρες live, πάνω από 60 συγκροτήματα, πάρα πολλά μουσικά ειδή (hip-hop, metal, electro, alternative, rock, blues, hard rock, industrial, ελληνόφωνο).

Γνωστές και άγνωστες μπάντες "παίζουν" χωρίς εξαιρέσεις, στον ίδιο χώρο, έως 1 ώρα/συγκρότημα παρουσιάζοντας την δουλεία τους ακριβώς όπως θέλουν και όχι όπως θα έπρεπε!

Δηλώσεις συμμετοχής συγκροτημάτων/χορηγών στο info@highvoltage.gr μέχρι 30 Ιουνίου.

More info: 6985 964483

Metal Madness @ Bat city club

Επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι και δε θέλουμε να σας μπερδεύουμε αποφασίσαμε το "Metal Madness" και ο Panos Warlord να κάνει κατάληψη στα decks του Bat city club κάθε πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα.

Ξέρετε ήδη απο τίς προηγούμενες φορές τι σας περιμένει κι όσοι δεν ξέρετε καιρός να μάθετε!!!

Ηeavy metal,hot stuff,cold beers!!!

Be there!!!

ΕΝ ΨΥΧΩ - LIVE - ROCK ARCHITECTURE

BIOTECH, ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗ SONY MUSIC, ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ALIVE WE DIE".

Οι Biotech εμφανίζονται για πρώτη φορά στη δισκογραφία, με το άλμπουμ “Alive we Die” που κυκλοφορεί από τη Sony Music.

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό συγκροτημάτων του Φίλιππου Νάκα το 2009, δουλεύουν σκληρά για μια προσεγμένη παραγωγή.
Συνθέτουν ένα concept για το νεκροζώντανο κοινωνικό γίγνεσθαι που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή του υπερτιμημένου δυτικού πολιτισμού!
Alive we die…καταφέρνουμε να πεθαίνουμε καθημερινά ενώ ακόμα ζούμε, μέσα από την πτώση των αξιών, την έλλειψη νοήματος, αλυσοδεμένοι στην υλιστική ευδαιμονία και στην παραπληροφόρηση της μάζας.
Γύρω απ'το concept αυτό, χτίζουν έναν εναλλακτικό, φυσικά δυναμικό, ήχο βασισμένο σε κιθάρα, μπάσο, ντραμς και φωνή, ακολουθώντας το δρόμο του πειραματισμού με διακριτικό τρόπο, "παντρεύοντας" ανά στιγμές, ελληνικά παραδοσιακά κρουστά, arpeggiators, παραμορφωμένα ηλεκτρονικά κρουστά, παλιά αναλογικά synthesizers και μελωδικά κρουστά, όπως βιμπράφωνο και μεταλόφωνο.
Alternative; Rock; Pop; Ψυχεδελικό; Πειραματικό; Μικρή σημασία έχει το πώς θα χαρακτήριζε κάποιος τον ήχο τους. Αυτό που μετράει είναι η αρμονία του συνόλου και της συγκερασμένης διαφορετικότητας.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ
Οι BIOTECH είναι:
Ηλίας Καραχάλιος: τύμπανα, ηλεκτρονικά κρουστά και Artwork
Κωστής Βήχος: μπάσο, artwork
Στέφανος Ψαραδάκης: παραδοσιακά κρουστά και πλήκτρα
Μarieke Meijer: φωνητικά
Ανέστης Ψαραδάκος: κιθάρες

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Jim Morrison: Like a rider on the storm

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Jim Morrison: Like a rider on the storm

νύχτα με καταράστηκες, να ζω σ ανίερους τόπους μ αυτούς που εξαπατώ....



Διάφανα Κρίνα - Νύχτα

Νύχτα που κρύβεις μέσα σου τον πιο μεγάλο ήλιο
αυτήν που αγαπώ
νύχτα λιμάνι απάνεμο, αν μόνος απομείνω
σε σένα θα δοθώ

Της νύχτας η κρυφή θωριά και της καρδιάς η ψύχρα
είναι βαριά, αν μόναχα η εικόνα της μου μείνει
όνειρο θα ναι ψεύτικο, στα χείλη μου μια πίκρα
σαν Μανδραγόρα το φιλί μου η μοναξιά θα πίνει

Νύχτα που κρύβεις μέσα σου τον πιο δειλό μου πόθο
αυτήν που τυραννώ
νύχτα σεντούκι ολόκλειστο με ψέματα γεμάτο
στα πόδια μου ας σταθώ

Νύχτα στα σπλάχνα σου έγειρα, κοιμήθηκα για λίγο
και στης ψυχής το μαύρο σου τραγούδι δόθηκα
νύχτα μια μέρα μου δωσες, να μείνω ή να φύγω
κι απ τη δικιά μου σκοτεινιά στο φως σου χώθηκα

Νύχτα τα μάτια μου έκλεισα, να φύγω απ τους ανθρώπους
αυτούς που αγαπώ
νύχτα με καταράστηκες, να ζω σ ανίερους τόπους
μ αυτούς που εξαπατώ

Νυχτα κ ολα παιρνουν αλλες μορφες αλλοκοτες ..παραξενες..Τρομαζουν κ ελευθερωνονται οι πιο κρυφοι ποθοι ! Νυχτα κ αφηνονται οσα η μερα καιει.....Νυχτα ...εκει που ολοι κοιμουνται εγω ζω.....Εκει δεν φοβαμαι πια να γελασω η να κλαψω..Μου λεγες πως ειμαι νυχτας γεννημα κ πλασμα σκοτεινο.....Πως το μυαλλο σκιαζεται απ το φως κ κρυβεται κ κλειδωνει η ψυχη....Πως κρυμμενα τα ματια στο σκοταδι βλεπουν οσα θελουν να δουν ...Κ ας ειναι ψευτικα ολα τοτε κ ας ειναι ονειρικος ο κοσμος μου που με της νυχτας τις κλωστες εχω υφανει ..Μου λεγες πως απο φοβο ζω μονο τις νυχτες ..Και σου λεγα ναι ...τοτε αναπνεω..τοτε αφηνομαι ..τοτε βλεπω καλυτερα ..τοτε οι εικονες γυρω μου παιρνουν αλλα σχηματα..τοτε με το φως των αστεριων διαβαινω αναμεσα στα φυλλωματα τα πυκνα της ζωης μου κ στα δαση των παιδικων μου παραμυθιων....τοτε που ο οχλος ησυχαζει κ αποκοιμιεται εγω ξυπναω κ γινομαι ενα με τις σκιες, σκια κ εγω που σαν αερικο δεν ποναει δεν φοβαται ..μονο περιπλανιεται αναμεσα στης υπαρξης του τα φαντασματα.....Νυχτα μου λεγες πως αλλαζει η ματια κ η φωνη μου ..πως τοτε μοιαζω να μιλαω χωρις να μ ακουω ..χωρις να νοιαζομαι αν μ ακουει κανεις..κ οι λεξεις γινονται τοτε μελωδιες..ντυνονται το σκοτεινο μανδυα της κ χορευουν γυρω ....Κ αναρωτιοσουν φιλε μου σε ποιον μιλαω τις νυχτες...σε ποιον με τοση θερμη αφου....αφου ......ολοι κοιμουνται......................? Ποσο κουτος ησουν αθωε μου φιλε-συντροφε των περιπλανησεων μου...ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ............Κ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ.....

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

VAULTAGE MUSIC FESTIVAL - ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ

Ο πολυχώρος πολιτισμού Vault διοργανώνει για πρώτη χρονιά το VAULTAGE MUSIC FESTIVAL.

Μια μουσική γιορτή με ανθρωπιστικό χαρακτήρα, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός χαρίζοντας κάθε χρόνο ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της σε μή κερδοσκοπικές κοινωνικές οργανώσεις, ως βοήθεια στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Φέτος στόχος μας είναι να στηρίξουμε το "Κέντρο Ζωής" (Μη Κυβερνητική Oργάνωση που στηρίζει ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS).

Από 5 εως και 22 Ιουλίου και για δεκαπεπτά συνεχείς βραδιές, είκοσι και πλέον μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας αυτή.
Κυριακή 15 Ιουλίου Οι Άθλιοι του Ούγκο στην σκηνή!

Ώρα έναρξης: 21:30 Είσοδος: € 5.00
Vault Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός 210 3302348

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΗΡΩ ΚΑΙ "NUEVO SIETE ENSEMBLE" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
ΤΗΝ ΗΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «NUEVO SIETE ENSEMBLE”

Νέα μεγάλη συναυλία ετοιμάζει η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, αυτή τη φορά με την πολυτάλαντη συνθέτιδα, πιανίστα και ερμηνεύτρια Ηρώ, με στόχο την παρουσίαση Αργεντίνικης μουσικής στο Πατραϊκό κοινό.

Η συναυλία, που θα
πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο υπαίθριο θέατρο ‘’Πολιτεία’’, στις 9.30 το βράδυ, θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ηρούς με τους ‘’Nuevo Siete Enseble".

Το ορχηστρικό σχήμα ‘’Nuevo Siete Ensemble”, τη μουσική διεύθυνση του οποίου έχει ο Χάρης Πεγιάζης, (καθηγητής θεωρητικών τζαζ και κόντρα μπάσου), συνεργάζεται με τον Οργανισμό της Πολυφωνικής και είναι ήδη γνωστό, από τις πρώτες συναυλίες - αφιερώματα στο διάσημο συνθέτη Ástor Piazzolla, που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Πάτρα. Απαρτίζεται από τους εξαίρετους μουσικούς: Μαρία Γούτου (βιολί), Σέργιος Σοϊλές (φλάουτο), Νίκος Σκεπαρνιάς (κιθάρα), Διονύσης Γιούλης (ακορντεόν), Γιώργος Μεταξάς (πιάνο), Χάρης Πεγιάζης (κόντρα μπάσο) και Κώστας Κονδύλης (κρουστά).

Η είσοδος του ακροατηρίου θα πραγματοποιηθεί με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατίθενται ήδη από την προσεχή Πέμπτη, από τα γραφεία της Πολυφωνικής [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679] και το δισκοπωλείο «Musical» (Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610 620222).

Περισσότερες πληροφορίες:
Artway – Technotropon, www.liveartway.com
Τηλ. 210 5157977, liveartway@yahoo.gr

KREATOR/MORBID ANGEL/NILE/FUELED BY FIRE: Τον Νοέμβρη σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη METAL περιοδεία του φθινοπώρου, που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία, θα περάσει και από τη χώρα μας!
KREATOR (Germany)

MORBID ANGEL (U.S.A.)
NILE (U.S.A.)
FUELED BY FIRE (U.S.A.)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 - Αθήνα - Fuzz Live Music Club
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 - Θεσσαλονίκη - Principal Club Theater - Mylos

Ώρα έναρξης; 19:00
Τιμή εισιτηρίου: 30 Ευρώ (έως και τις 28 Ιουλίου 2012) & 35 Ευρώ

Η προπώληση ξεκινάει:
Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 στα Ticket House, Public (Συντάγματος & Mall) & Metal Era
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στα Public (Αγίου Δημητρίου, Γλυφάδας & Πειραιά)
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στη Θεσσαλονίκη
Σύντομα και online από τα http://www.ticketpro.gr/">www.ticketpro.gr &http://www.123tickets.gr/">www.123tickets.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
Σας θυμίζουμε πως στο METAL HAMMER Ιουνίου, που κυκλοφορεί για λίγες ακόμα μέρες, μπορείτε να διαβάσετε, πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες, συνεντεύξεις, τόσο με τους Kreator, όσο και με τους Nile. Οι δύο μπάντες κοσμούν, μάλιστα, το μπροστά εξώφυλλο και το εξώφυλλο του Horror αντίστοιχα.

Δεν κόβεται στα δύο η ζωή είναι ήλιος και βροχή μαζί.



Τελευταίος σταθμός Διάφανα Κρίνα


Σβήνει το φως
από τα μάτια μου
κι όλα όσα έζησα
μπρος μου περνάνε.

Στέκομαι εδώ
στον τελευταίο σταθμό
με όλα όσα αγάπησα
και πήγαν χαμένα.

Δεν μετανιώνω πια,
όλα ή τίποτα,
δάσος και ερημιά,
αυτή ήταν η ψυχή μου,
πάει πια.

Σαν νοσταλγώ
πουλιά με παν μακριά,
πόνο δεν νιώθω πια
μόνο θυμάμαι.

Πάντα έλεγες
πως η ζωή είν’ στιγμές,
κύμα που σκάει σ’ ακτές,
κερί που λιώνει.

Δεν μετανιώνω πια
όλα ή τίποτα,
δάσος και ερημιά,
αυτή ήταν η ψυχή μου,
πάει πια.

Δεν κόβεται στα δύο η ζωή
είναι ήλιος και μαζί βροχή
κι ούτε για μια αιωνιότητα
δεν θ’ άλλαζα μια μέρα απ’ αυτή.

Δεν κόβεται στα δύο η ζωή
είναι κόλαση, παράδεισος μαζί
κι αυτά που έζησα
είτε άσχημα,είτε όμορφα
ήσαν εγώ κι εσύ.

Δεν κόβεται στα δύο η ζωή
είναι ήλιος και βροχή μαζί.

Τελευταιος σταθμος............
Απολογισμος......
Αναμνηση...
Οσα αγαπησα....
................ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΠΙΑ...................

Οσα ζεις οσα περνανε κ φευγουν ...οσα ονειρευεσαι κ οσα εσυ σκωτωνεις ...Ολα ειναι κομματια που συνθετουν το παζλ της ζωης σου!!
"ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕΣ
ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ Σ ΑΚΤΕΣ
ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΙΩΝΕΙ".....................................Στιγμες που μοιαζουν βελονιες σε εναν καμβα μεταξενιο ..διαφανο.......Δεν ωφελει να μετανοιωνεις..ετσι κ αλλιως οσα εγιναν οσα χαθηκαν οσα εφυγαν κ οσα σε ματωσαν...δεν αλλαζουν πια......
Κ αν πισω γυριζαν εκεινες οι στιγμες μια πα τα ιδια θα εκανα ξανα...ΟΧΙ...δεν μετανοιωνω.....
Στον πινακα που απεικονιζει ολη την πορεια σου αναγνωριζεις στιγμες...προσωπα....γελια....εικονες.....ανασες......δακρυα...
.....Κ αν προσπαθησεις να δωσεις τιτλο στο εργο αυτο πεσ το "ΨΥΧΗ " .......πεσ το "ΖΩΗ "........

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 2ο Middle Fest στο Καρλόβασι της Σάμου

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 2ο Middle Fest στο Καρλόβασι της Σάμου

ΣΗΜΕΡΑ Ο OZZY OSBOURNE ΣΤΟ ROCKWAVE FESTIVAL

2ο Middle Fest στο Καρλόβασι της Σάμου

Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Μαΐστρος” ετοιμάζει ένα μουσικό διήμερο που θα σας τρελάνει. Ναι, το 2ο Middle Fest στο Καρλόβασι της Σάμου έρχεται 27 & 28 Ιουλίου, να αναδείξει για μια ακόμη φορά τα μουσικά ταλέντα του τόπου μας και κλείσιμο οι αγαπημένοι σε όλους μας Στέλιος Σαλβαδόρ Μωρά στη Φωτιά. Αναλυτικά το 2ήμερο για φέτος, έχει:

27 Ιουλίου 2012:

Blind Truth
Hakuna Matata
Skupes
Bootleg

28 Ιουλίου 2012:

Πειρατές του Ονείρου "Reloaded"
Μέλλον τ΄Αλγεινά
Στέλιος Σαλβαδόρ Μωρά στη Φωτιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρος, γνωρίζοντας πως η κρίση έχει χτυπήσει όλων μας τις πόρτες, έχει προσαρμόσει τις τιμές των εισιτηρίων:
Παρασκευή 27-07 5€ και δωρεάν μια μπύρα (ισχύει μόνο για τις 27-07).
Σάββατο 28-07 12€ (10€ προπώληση), δωρεάν και η πρώτη μέρα.

Ώρα Έναρξης: 20:00 / Ώρα Προσέλευσης: 19:00 (Ισχύει και για τις δύο μέρες)

Τα σημεία προ-πώλησης είναι:

Σάμος:
Coffee Island (Λυκούργου Λογοθέτη 9)
Escape Music Club (Κεφαλοπούλου 9)

Καρλόβασι:
Deja Vu cafe (Λιμάνι Καρλοβάσου)
Azucar cafe (Πλατεία Βαλασκατζή, Νέο Καρλόβασι)