ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τι έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπε τα άλλα τρένα να περνούν...



Τρυπες - Το Τρενο

Όταν θα'ρθείς να με ξεθάψεις απ'τις στάχτες
και διώξεις από πάνω μου όλη τη σκουριά
και ξαναβάλεις τις ρόδες μου σε ράγες
και εγώ αχίσω να κυλάω ξανά

Τότε οι λύπες θα με ψάχνουν
και άνεργες θα θρηνούν
Θα πέφτουν μανιασμένες οι βροχές
και θα ρωτούν

Τι έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπε
τα άλλα τρένα να περνούν...

Ετσι ειναι φιλοι μου καλοι!!!! Οταν καθεσαι παραμερα σαν παροπλισμενο τρενακι  απλα κοιτας ακινητο τ αλλα τρενα να περνουν...κ απλα κοιτας τους αλλους να ζουν....χωρις βουληση..χωρις ΘΕΛΩ........χωρις να χεις λογο......Ακινητο τρενακι σιωπηλο....χωρις αντιρρησεις ,....χωρις λογο.....Τοτε κανεις δεν ασχολειται μαζι σου ..Κανεις δεν ανησυχει για σενα ουτε μπαινει στον κοπο να σε βγαλει απ την "ΣΚΟΥΡΙΑ" !!!!!Κανεις δεν θελει να μπεις ξανα σε λειτουργια!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν τα καταφερεις ομως να ξυπνησεις απ τη ληθη κ μπεις ξανα στις δικες σου ραγες ......κ μπορεσεις να ορισεις εσυ πια τα Θελω σου τοτε ολοι μανιασμενοι θα τρεχουν να κρυφτουν!!!!!!!!!!Φοβος !!!Τρομος!!!!!!!!!!!!!! Αυτο θα ναι η δικαιωση σου!!!!!!!!!!!Αυτος ο πανικος που θα βλεπεις στα ματια τους οταν θα δουν πως τα καταφερες κ δεν εισαι πια το αβουλο κακομοιρο τρενακι -ανθρωπακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ Κ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

TEN - LIVE IN ATHENS 01-03-2013 @ KYTTARO CLUB

 
Band: Ten (UK)
Support: Soundtruck / Cyanide4
Date: 1st March 2013
Time: 20:00
Ticket Price: €15 (limited presale) - €20 (presale) - €25 (desk)
Ticket presale starts from 8/01/2013
Venue: Kyttaro Live Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Ticket Presale: Ticket House, No Remorse Recs, Bat City
 
:: TEN ::



Μετά την κυκλοφορία των δυο πολύ επιτυχημένων solo albums του, ο Gary Hughes συνέθεσε 28 κομμάτια, τα οποία σχεδίαζε να χωρίσει σε δύο albums. Τότε ήταν που προστέθηκε στο σχήμα ο Vinny Burns ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους Asia και τους Ultravox. Με την πρόσληψη του Mike Stone (Journey, Whitesnake) για τη μίξη και τον ερχομό του Greg Morgan στα drums ολοκληρώθηκε το πρώτο line up των TEN.

Το ντεμπούτο τους, με τίτλο "X", κυκλοφόρησε το Μάϊο του 1996 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία στην οποία και περιόδευσαν την ίδια χρονιά. Με τα κομμάτια ήδη ηχογραφημένα, το συγκρότημα επέστρεψε στο στούντιο ώστε να ολοκληρώσουν το δεύτερο τους album. Το "The Name Of The Rose" κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 1996 και ήταν το ίδιο επιτυχημένο με το "X", αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Με την δημοτικότητα τους να αυξάνεται, μετά τα δυο πρώτα albums τους, πραγματοποιήσαν την πρώτη μεγάλη τους περιοδεία. Αμέσως μετά, επέστρεψαν στο studio για τις ηχογραφήσεις του τρίτου τους album με τίτλο "The Robe", με τον Mike Stone να αναλαμβάνει για άλλη μια φορά τη μίξη. Το νέο album, σήμανε μια αλλάγη στον ήχο του συγκροτήματος, αφού παρουσίασε ακόμη περισσότερα επικά στοιχεία. Με την προσθήκη του Steve Mckenna στο μπάσο, το συγκρότημα περιόδευσε εντατικά για ένα χρόνο. Επιστέγασμα αυτού ήταν η ηχογράφιση και κυκλοφορία η κυκλοφορία του διπλού live album τους με τίτλο "Never Say Goodbye".

Με δεδομένη την επιτυχία τους στην Ιαπωνία, οι TEN τράβηξαν το ενδιαφέρον και των Ευρωπαίων όταν υπέγραψαν με την Mercury Records για την κυκλοφορία του τέταρτου studio album τους "Spellbound", το οποίο βρέθηκε στα δισκοπωλεία τον Απρίλιο του 1999. Την παραγωγή ανέλαβε ο Rafe Mckenna (Giant, Bad Company). Ένα χρόνο αργότερα το συγκρότημα κυκλοφόρησε το concept album "Babylon" με τον Don Airey (Gary Moore, Rainbow, νυν-Deep Purple) στα πλήκτρα. Το 2002 κυκλοφόρησαν το "Far Beyond The World" ενώ το 2004 το "Return To Evermore", το πρώτο τους album με τον Chris Francis στις κιθάρες. Στα επόμενα δύο χρόνια, οι TEN κυκλοφόρησαν ένα ακόμη Best Of, το "The Essential Collection 1995-2005" ενώ το 2006 κυκλοφόρησαν το επικό "The Twilight Chronicles".

Από το 1998 μέχρι το 2007, ο Gary Hughes έγραψε τρια πολύ επιτυμένα solo albums για τον Bob Catley των Magnum, δυο solo albums (Precious Ones και Veritas) και μια Rock Opera με τίτλο "Once And Future King" με μεγάλες guest παρουσίες στους διάφορους ρόλους.

Οι TEN επέστρεψαν τον Ιανουάριο του 2011 με νέο album, το "Stormwarning" το οποίο απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από τα μέσα ενημέρωσης και ήταν ένα από τα best selling albums τους στην Ιαπωνία. Επέστρεψαν στη live σκηνή στο τέλος της χρονιάς με την εμφάνιση τους στο Fleetwoodstock Festival, την πρώτη με το σημερινό lineup, ενώ μερικούς μήνες αργότερα έκαναν μια mini περιοδεία στην Αγγλία.

Τον Οκτώβριο του 2012, κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Heresy And Creed", το οποίο για άλλη μια φορά απέσπασε θετικότατες κριτικές, ενώ μπήκε στα UK Rock Charts την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το συγκρότημα, έχει ήδη παρουσίες στα Firefest και Hard Rock Hell, σε συναυλίες στην Ισπανία και την Αγγλία, ενώ προγραμματίζει μεγάλη πανευρωπαϊκή περιοδεία για τη χρονιά που έρχεται.
TEN:
Gary Hughes - Vocals, Guitars, Programming
Dan Mitchel - Guitars
John Halliwell - Guitars
Steve McKenna - Bass Guitar
Darrel Treece-Birch - Keyboards
Max Yates - Drums And Percussion



:: SOUNDTRUCK ::



Οι Soundtruck δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 2008, αρχικά σαν μπάντα διασκευών παίζοντας τραγούδια των AC/DC, ZZ Top και Lynyrd Skynyrd, μεταξύ άλλων, σε μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές σε όλη τη χώρα. Σύντομα έγιναν σχετικά γνωστοί για το ξεχωριστό ύφος τους και την ενέργειά τους πάνω στη σκηνή. Μετά από μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων ζωντανών εμφανίσεων, ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του δικού τους υλικού το Δεκέμβριο του 2010 στα NURV Studios στην Αθήνα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν περίπου 6 μήνες μετά με τον καλύτερο τρόπο: το
mastering του δίσκου έγινε στα Sterling Sound Studios της Νέας Υόρκης από την απόλυτη αυθεντία του είδους (και πρόσφατα εκλιπόντα) George Marino, γνωστό για τη δουλειά του με μπάντες όπως οι AC/DC, οι Bon Jovi και οι Metallica.
Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου έγινε στις 18 Ιουνίου 2012, την ίδια μέρα που οι Soundtruck άνοιξαν τη συναυλία των θρυλικών Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα μπροστά σε περίπου 10.000 θεατές. Έκτοτε, πραγραμματίζουν τις επόμενες εμφανίσεις τους και δουλεύουν καινούριο υλικό για τον επόμενο δίσκο τους.



:: CYANIDE 4 ::



Οι Cyanide 4 δημιουργηθηκαν το 2008 και καταφεραν σχετικα γρηγορα να δημιουργησουν ενα μεγαλο πυρηνα οπαδων σε Ελλαδα κ εξωτερικο.
Το προσωπικο τους υφος και ο συνδυασμος του Αμερικανικου hard rock της δεκαετιας του 80 με το νεο ευρωπαικο rock ρευμα,κυριως της Σκανδιναβικης χερσονησου, ηταν αυτο που τους εκανε αξιοπροσεκτους στο κοινο.
Μεσα στο 2012 κυκλοφορησαν το πρωτο full length album με τιτλο "Everyday is a Masquerade" απο την Perris records και σε παραγωγη Ryan Greene(Megadeth/NOFX/Pennywise) και περιμενουν το επομενο βημα, με συναυλιες κ tour σε Ελλαδα κ εξωτερικο.

vinilion 11 & 12/1/13


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ρεμπέτικη Βραδιά με παραδοσιακους μεζεδες--- Από τον Μάρκο στον Τσιτσάνη


Φώτης Μακρής /μπαγλαμάς-φωνή

Βασίλης Παρασκευόπουλος/ κιθάρα-φωνή

Πάυλος Γιαννακούρος /μπουζούκι-φωνή


EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

An allternative dj set
Εισοδος ελευθερη

Κυκλοφορία Δίσκου-Seduce The Heaven


Οι SEDUCE THE HEAVEN δημιουργήθηκαν το 2009 απο τον κιθαρίστα και πρώην μέλος της ελληνικής progressive metal μπάντας Fragile Vastness, Alex Flouros και τη λυρική σοπράνο Elina Laivera. Το ντεμπούτο της μπάντας στο stage πραγματοποιήθηκε τον Μάϊο του 2012 στο πλευρό των EPICA στην Αθήνα ενώ η χρονιά έκλεισε θεαματικά με τη συμμετοχή τους στο διεθνές METAL FEMALE VOICES FESTIVAL στο Βέλγιο κοντά σε μπάντες όπως οι ARCH ENEMY, LACUNA COIL, EPICA, XANDRIA, DELAIN κ.α.

Με τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ”Field Of Dreams” κάνουν ένα εξαιρετικά δυναμικό ντεμπούτο στη δισκογραφία. 

Το ”Field Of Dreams” ηχογραφήθηκε στα Soundflakes Studios, με συν-παραγωγούς τους Αλέξη Φλούρο και Νίκο Παπαδόπουλο. 
Κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Ιανουαρίου 2013 και διανέμεται απο την βέλγικη εταιρεία FYB records. Περιέχει 10 κομμάτια το ύφος των οποίων κινείται στα πλαίσια του metal συνδυάζοντας στοιχεία απο τη σουηδική μελοδική death metal σκηνή, το metalcore, progressive, το symphonic/power ιδίωμα καθώς και jazz αρμονίες, 80’s και gothic στοιχεία. Απο τα μουσικά μονοπάτια σχημάτων όπως οι PANTERA στα καταιγιστικά χνάρια του NWOAM (New Wave Of American Metal) κινήματος, με ξεχωριστό στοιχείο την ισόποση εναλλαγή αντρικών brutal και καθαρών γυναικείων φωνητικών που κινούνται με ευελιξία απο rock σε πιο λυρικά μονοπάτια συντελώντας σε ένα πληθωρικό αποτέλεσμα συνοδευόμενο απο τον άκρατο δυναμισμό του rhythm section.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου “Field Of Dreams”, οι SEDUCE THE HEAVEN διοργανώνουν ALBUM RELEASE PARTY την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, στις 22:00 στο RAGNAROK CLUB 
(Α. Μεταξά 25, Πλατεία Εξαρχείων, 10681 Αθήνα)

Περισσότερες πληροφορίες: 
www.seducetheheaven.com 
seducetheheaven@gmail.com

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

O Πέτρος Θεοτοκάτος Live στο Jasmin 25.01.2013


Πέτρος Θεοτοκάτος 
Live στο Jasmin Rock Club
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος σε ένα full-band live στο Jasmin Rock Club, με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές από αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Ο Πέτρος με τη μπάντα του σε μουσικά παραμύθια για τη νύχτα, τα κλειδωμένα δωμάτια, τους πολυσύχναστους δρόμους και τα ανθρώπινα βλέμματα!!


Jasmin Rock Club
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης
Ώρα έναρξης 23:00

Την αλήθεια σας σκοτώνω και έτσι φέυγω μακρυά ......



Magic De Spell - Sarajevo

Βαδίζω με μάτια κλειστά
Τα βαστώ σφαλιστά κι ονειρεύομαι
Μη μ' αγγίζεις - μη με ξυπνάς
Την αλήθεια σας πια δεν τη δέχομαι.

Δεν ανοίγω τα μάτια μου καν
Διασχίζω τον κόσμο και φλέγομαι
Αν μ' αγαπάς, μη μιλάς
Άλλα ψέματα δεν τα ανέχομαι.

ΦΩΝΑΞΕ, η ζωή μας χάνεται, πάει
ΔΙΑΛΥΣΕ τη σκόνη που σκεπάζει το φως
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ διακοπές στο Sarajevo πάει
ΞΥΠΝΗΣΕ στις ειδήσεις τα βλέπεις και τρως

Απόψε τα βλέπω διπλά
Ήλιος λάμπει κι ας είναι μεσάνυχτα
Δυο τσιγάρα πολύ δυνατά
Κι εκτοξεύομαι μες στο διάστημα
Μια οθόνη που δείχνει "μηδέν"
Εποχές που δε γίνονται θαύματα
Ένα στόμα φωνάζει πως δεν
θα με πείσεις με χίλια τεχνάσματα

ΦΩΝΑΞΕ, η ζωή μας χάνεται, πάει
ΔΙΑΛΥΣΕ τη σκόνη που σκεπάζει το φως
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ διακοπές στο Sarajevo πάει
ΞΥΠΝΗΣΕ στις ειδήσεις τα βλέπεις και τρως

Μια σκισμένη φωτογραφία, γεμάτη μ΄ αναμνήσεις
Θάνατος να γίνεται οτι τόλμησες να αγγίξεις
Να 'σβηνε ο ήλιος και ο παράδεισος να ΄ναι κλειστός
Μόνο στη κόλαση απόψε τρεμοσβήνει ενα φώς
Βλέπω αγγέλους-διαβόλους να χορέυουν μαζί
Και η γυναίκα που αγαπώ να είναι δίπλα μου νεκρή
Βάζω φτερά στους ώμους, πετάω ψηλά
Την αλήθεια σας σκοτώνω και έτσι φέυγω μακρυά

ΦΩΝΑΞΕ, η ζωή μας χάνεται, πάει
ΔΙΑΛΥΣΕ τη σκόνη που σκεπάζει το φως
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ διακοπές στο Sarajevo πάει
ΞΥΠΝΗΣΕ στις ειδήσεις τα βλέπεις και τρως

ΦΩΝΑΞΕ....ΔΙΑΛΥΣΕ.....ΞΥΠΝΗΣΕ................................
Μαθε ν αναγνωριζεις ..σταματα να καταπινεις τα ουρλιαχτα σου ......να δεχεσαι ..να μη μιλας......
Θαυματα δεν γινονται πια κ οσα εκει εξω συμβαινουν δεν ειναι σεναριο ταινιας ...κ οι νεκροι δεν ειναι ηθοποιοι που μεθαυριο θα παιξουν σ αλλη ταινια..
Παραδεισος κ κολαση ενα γινονται ...αγγελοι κ διαβολοι χορευουν μαζι !!!!!!!!!!!!!
Μπορεις να τους ξεχωρισεις??? Βρες τον τροπο να δεις την αληθεια σου μεσα απ τα ψεματα τους....ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.......
Τα κολπα τους......... τα παραμυθια τους δεν γινεται να τα πιστευεις ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρυθμιστες συνειδησεων.........αφενταδες ονειρων...Ποιος τους εχρισε κλειδοκρατορες ολους αυτους ...Μεντορες ......πολλα υποσχομενους............Στην κολαση που σου χαρισαν να ζεις καιγεσαι!!!!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑ!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νοιωσε πως δεν γεννηθηκες γι αυτην..............
Μια παραμυθα ειναι ολα τελικα ...............πιονακια σ ενα παιχνιδακι στημενο ολοι μας............Μονο μια ομαδικη απεξαρτηση μας σωνει γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΥΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ AND THE ROUGH DIAMONDS LIVE @ BAT CITY CLUB


DAMAGE:10 EUROS WITH BEER
Bat City Club
Leoforos Alexandras 11, Athens, Greece

Ελάτε να γνωριστούμε... στον ΙΑΝΟ!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του THERATREE* (therapy + tree)
Awakening the Senses of the Soul
Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στον Ιανό

Τόσο χώμα στις ρίζες μου έριξες, που κι η σκέψη μου χλόισε"  Οδ. Ελύτης


H ομάδα ψυχοθεραπευτών του «Theratree» σας προσκαλεί να γνωρίσετε το δένδρο που αφυπνίζει τις αισθήσεις της ψυχής, 
την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στις 20:00, στον Ιανό (Σταδίου 24, Σύνταγμα).

Η γνωριμία θα γίνει μέσα από 15λεπτες παρουσιάσεις βιωματικών σεμιναρίων διαδραστικού χαρακτήρα 
που στοχεύουν στην άμεση συμμετοχή του κοινού.

Σκοπός, η Αφύπνιση των Αισθήσεων της Ψυχής.

Σε μία εποχή γρήγορων αλλαγών τα βιωματικά σεμινάρια, σας προσφέρουν την ευκαιρία ν’ ανανεωθείτε 
αντλώντας νέες δυνάμεις από τις ρίζες του ψυχισμού σας 
ώστε να ανταποκριθείτε με ευελιξία και δημιουργικότητα στην καθημερινότητα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα Μελοποιημένο Παραμύθι, από το θεατρικό δίδυμο του «Lostcircus» και θα συνεχίσει με 20λεπτη ομιλία της διακεκριμένης καλεσμένης μας, κας Αλτάνη, συγγραφέα των «Άρρητων Λόγων» με θέμα: «Μυθολογία και Ψυχή».

Θ’ ακολουθήσουν οι 15λεπτες διαδραστικές παρουσιάσεις των σεμιναρίων. Αφουγκρασθείτε με τις  αισθήσεις της ψυχής σας ποιά θεραπευτική μέθοδο σας ελκύει ή ποιό θέμα σας άγγιξε. Οι συνεργάτες μας θα είναι δίπλα σας για να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας ενημερώσουν για τις υπηρεσίες που παρέχει το Theratree (βιωματικά σεμινάρια, ομάδες συμβουλευτικής, ατομικές συνεδρίες, on-line, τηλεφωνικές κ.α.)
(για περισσότερες πληροφορίες www.theratree.gr )

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθούν ιδιαίτερα δώρα από τους χορηγούς καθώς και έκπτωση 20% σε όσους δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο από τα σεμινάρια.

Αξιόλογο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή Ενδοκρινολογίας κου Γ. Μαστοράκου με θέμα: «Το Stress ως Εργαλείο Προσαρμογής».

Η διοργάνωση ολοκληρώνεται με μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν: η αγαπημένη μας Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C- real) με τον  Greggy K. (Matisse) καθώς και ο ανερχόμενος μουσικός παραγωγός Nιkolas Gale με τη Ρένα Ρασούλη στα φωνητικά.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

20:00:  Μελοποιημένο Παραμύθι για το Theratree από το θεατρικό δίδυμο Lostcircus (www.lostcircus.gr)      

20:10:  Παρουσίαση του Theratree από την Ιωάννα Μακρίδου

20:15:  Ομιλία από την κα Αλτάνη, συγγραφέα των «Άρρητων Λόγων» με θέμα: «Μυθολογία & Ψυχή»

20:30:  Παρουσιάσεις των βιωματικών σεμιναρίων:
«Συναισθήματα, η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας» Με τους Β. Ζέρβα (Μ.Α., Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

«Ψυχικό τραύμα, θεραπεία & επανασύνδεση με τη Ζωή» Με τους Ηλ. Σταμογιάννου (Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PhD.) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

«Αρχέτυπα και θηλυκότητα, η Κρυμμένη Θεά στη Γυναίκα» Με τους Β. Ζέρβα (Μ.Α., Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

«Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε» Με την Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

«Όνειρα, ο εσωτερικός μας καθοδηγητής» Με τους Α. Βιαννίτη (Ψυχολόγος PH.D – Ψυχοθεραπευτής) και Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)

22:00:  Ομιλία από τον αναπληρωτή καθηγητή Ενδοκρινολογίας κο Γ. Μαστοράκο με θέμα: «Το Stress ως εργαλείο προσαρμογής»

22:15:  Μουσική Σκηνή: Μουσική παρουσίαση 2 πρωτοεμφανιζόμενων μουσικών κομματιών: 
Από τη Μαρία Παπαλεοντίου (Στο πιάνο ο Παύλος Καλτουρουμίδης)
Ειρήνη Δούκα + Greggy K.
Nikolas Gale + Ρένα Ρασούλη


Ελάτε να γνωρίσετε το Theratree, το δένδρο που αφυπνίζει τις αισθήσεις της Ψυχής μας.


Πληροφορίες: www.theratree.gr  και  http://www.facebook.com/Theratree 

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων


Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων πολιτών από το ψύχος λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων, θέτοντας εκτάκτως σε λειτουργία ως χώρους φιλοξενίας, σε πρώτη φάση, τρία (3) δημοτικά κτίρια. 

Έτσι, από σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, και για όσο απαιτήσουν οι έκτακτες συνθήκες, θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι εξής χώροι:

1) Πολιτιστικό Κέντρο 4ου Διαμερίσματος

οδός Λένορμαν και Αλεξανδρείας

2) Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου

οδός Μαμούρη και Δύμης (τηλ. 210 8223946, 210 8223184)


3) Λέσχη Φιλίας Κυψέλης

οδός Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα (τηλ. 210 8674900)

Καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1960, για πληροφορίες και ανάγκη βοήθειας μόνο για την περιοχή του δήμου Αθηναίων.

Ομάδες εργασίας (street work) του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις, θα ενημερώνουν τους άστεγους συμπολίτες μας για τους χώρους φιλοξενίας που έχουν διατεθεί, θα μοιράζουν υλικά, φάρμακα και ζεστό ρόφημα, και θα φροντίζουν για τη διακομιδή σε νοσοκομεία, περιστατικών που το απαιτούν.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ - Πρώτο Acoustic Live για το 2013 !!!


Οι APOLIA ζωντανά στο Bat city



Οι APOLIA ζωντανά στο Bat city την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 10:00. Μαζί μας ένα ακόμα Ελληνόφωνο σχήμα οι Apo lathos με ροκ διασκευές θα ανοίξει τη βραδιά.
Είσοδος: 8€ με μπύρα.
Σας περιμένουμε.


Bat City Club
Leoforos Alexandras 11, Athens, Greece

ΑSTRIAL NOUVELLE LIVE @ GHOST HOUSE 12 Ιαν 2013


ΟΙ ASTRIAL NOUVELLE ΣΤΟ GHOST HOUSE στις 12 Ιαν 2013
σε ενα ακόμα δυνατό live τους, 
με δικά τους τραγούδια αλλά και με
αγαπημένες ξένες διασκευές.

Πρόσφατα το τραγούδι τους "Blow" κυκλοφόρησε εντός και και
εκτός Ελλάδος και ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Opening Act F.A.N.C.A

Doors Open 22.30

Entrance 5 euro

GHOST HOUSE
Λεπενιώτου 26
Ψυρρή

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

DANIEL CAVANAGH ACOUSTIC LIVE @ BAT CITY CLUB


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EVENT ΣΥΝΤΟΜΑ.


DAMAGE: 12 EUROS

Bat City Club
Leoforos Alexandras 11, Athens, Greece