ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

"Ο Χρόνης Αηδονίδης και η Νεκταρία Καραντζή
στον Ρ/Σ της Εκκλησίας Ελλάδος 89,5 FM"
την Κυριακή, 5 Απριλίου στις 11:10 π.μ.
----------------------------------------------------

ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ + ΑΛΛΟΘΙ ------LIVE @ AFTER DARK!!!!


8 April,
Start Time: 22:30 PM
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΟ

AFTER DARK,
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ & ΔΙΔΟΤΟΥ 31
ΑΘΗΝΑ
-------------------------------------------------

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

DOMENICA ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DOMENICA 2009

Όλα τώρα αρχίζουν για τους DOMENICA.

Καινούργια σύνθεση καινούργια τραγούδια.

Eίναι πλέον τρείς και ακούγονται για εκατόν τρείς!

Ξεκίνημα για την καινούργια δισκογραφική προσπάθεια το "Άγνωστη πόλη".

Ένα τραγούδι που είχε γραφτεί παλιότερα αλλά ολοκληρώθηκε το 2009.

Με τον καινούργιο τους, καθαρά κιθαριστικό,

ήχο (hard rock-new metal)

μας μιλάνε για την βασικότερη επιθυμία των ανθρώπων της πόλης.

Να ξεφύγουν από τα τσιμέντα και να βρεθούν

στην μοναδική ευλογία της Ελλάδας την φύση της,

και πιο συγκεκριμένα την θαλασσά της.

Καλή ακρόαση!

Θωμάς Ανδρέου - drums

Γιώργος Ντρές - κιθάρα

Δημήτρης Κανελλόπουλος - μπάσσο , φωνη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!

ΝΕΑ ΤΗΣ ROCK

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΖΟΥΛΛΗ

"Απ' το Λίβερπουλ... στη Σαντορίνη"

Preview

Δευτέρα, 6 Απριλίου

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ
------
Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΖΟΥΛΛΗ:
Ο καινούριος δίσκος του Βασίλη Καζούλλη (ο 9ος στη σειρά προσωπικός του δίσκος)
θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων τη ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!
Τίτλος: ΑΠ' ΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Συμμετέχουν:
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,
Φίλιππος Πλιάτσικας,
Κίτρινα Ποδήλατα.
Μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα από τα καινούρια
τραγούδια του Βασίλη στην επίσημη ιστοσελίδα του
Χορηγός επικοινωνίας: MusicHeaven

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΤΗΣ ROCK

Posted By:e-magazino.gr
Sunday, Apr 5, 2009 7:30 PM
TEXAS CLUB
Themistokleous & Gamveta
Athens

ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Νεανικό και συρρικνωμένο…
Η ελληνική μουσική έχει περίοπτη θέση
Σαμ Μέντες, Ιθαν Χοκ, Ελεν Μίρεν, Ζαν Μορό, Ρομέο Καστελούτσι, Ρίμινι Προτοκόλ, Κριστόφ Πεντερέτσκι, Ντίμιτερ Γκότσεφ, Αμος Γκιτάι είναι μερικά από τα διεθνή αστέρια που θα λάμψουν φέτος στο Ελληνικό Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις του οποίου ανακοίνωσε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, Γιώργος Λούκος.Δεν λείπουν βέβαια και γνωστοί Ελληνες δημιουργοί, όπως Ρούλα Πατεράκη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Θωμάς Μοσχόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, Δημήτρης Μαυρίκιος, Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Μπέζος, Λήδα Πρωτοψάλτη, Νίκος Μαστοράκης, Σωτήρης Χατζάκης.Στο φετινό προγραμματισμό η ελληνική μουσική έχει περίοπτη θέση με αφιερώματα σε ποιητές και συνθέτες όπως: Ρίτσος – Θεοδωράκης, Καββαδίας – Μικρούτσικος, Καβάφης – Ξυδάκης αλλά και συναυλίες του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Μανώλη Μητσιά, ενώ απουσιάζει η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Νέες ομάδες, νέοι χώροιΗ τέταρτη –και πιο «μαζεμένη» χρονικά και καλλιτεχνικά– χρονιά του Γιώργου Λούκου στην κεφαλή του διεθνούς πλέον Φεστιβάλ εξακολουθεί να ποντάρει στο νεανικό κοινό (50% των θεατών πέρυσι), σε νέους χώρους (Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, BIOS, Από Μηχανής Θέατρο) αλλά και στις νέες καλλιτεχνικές ομάδες ενώ διατηρεί ανοιχτό δίαυλο συνεργασίας με σημαντικούς καλλιτεχνικούς φορείς του εξωτερικού (The Bridge Project: μια συμπαραγωγή με το Old Vic του Κ. Σπέισι και το BAM του Σαμ Μέντες). Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα του Ελληνικού Φεστιβάλ: «Διεύρυνε την οπτική του, το χώρο του, το ακροατήριό του».ΣυναυλίεςΤη μη αποδοχή της κλασικής μουσικής από το ελληνικό «μη εκπαιδευμένο σ’ αυτή» κοινό σημείωσε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Γιώργος Λούκος, επισημαίνοντας ότι κορυφαία ονόματα όπως οι Ρικάρντο Μούτι και Ρενέ Φλέμινγκ έκοψαν πέρσι μόλις 1.500 εισιτήρια έκαστος, ενώ ακόμα πιο ειδικές βραδιές (αφιέρωμα στον Μεσιάν) μόλις 470 εισιτήρια. Από την πλευρά του ο Θάνος Μικρούτσικος επεσήμανε ότι «το ελληνικό τραγούδι είναι ένα σοβαρό είδος που έχει γράψει ιστορία τα τελευταία 60 χρόνια στη χώρα μας και δεν χρειάζεται δικαιολογία για να παρουσιάζεται στο Ελληνικό Φεστιβάλ».

Το οικονομικό προφίλΗ κρίση όμως άγγιξε και το Ελληνικό Φεστιβάλ που εμφανίζεται συρρικνωμένο σε σχέση με πέρυσι, τόσο χρονικά, καθώς φέτος θα διαρκέσει ενάμιση μήνα (1/6-15/7), όσο και σε αριθμό παραγωγών, οι οποίες μειώνονται σε περίπου 60 από τις 80 του 2008. «Υπάρχουν 10 παραγωγές που δεν μπορέσαμε να κάνουμε φέτος λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης», δήλωσε ο Γιώργος Λούκος. Αναφερόμενος στο οικονομικό προφίλ του Φεστιβάλ, σημείωσε ότι «το κόστος του φετινού προγράμματος είναι 8 εκ. ευρώ. Πέρσι ο συνολικός προϋπολογισμός ανήλθε στα 20 εκ. ευρώ (5 εκ. από το ΥΠΠΟ, 6,5 εκ. από εισιτήρια και 9 εκ. από χορηγίες)». Επίσης, τόνισε την ανάγκη συμπαραγωγών με άλλα Φεστιβάλ της Μεσογείου και ελληνικούς θεατρικούς οργανισμούς ώστε να μοιράζεται το κόστος. «Ομως στην Ελλάδα οι συνεργασίες είναι δύσκολες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιθύνων νους του Φεστιβάλ. Και συνέχισε: «Επειδή κάνουμε παραστάσεις πρωτογενείς που παίζονται μόνο για 2-3 βραδιές, χάνουμε συνεχώς χρήματα. Στην Επίδαυρο χάνουμε €1 εκατ. το χρόνο».
«Ακόμα μας χρωστούν»Ο Γ. Λούκος αναφέρθηκε επίσης στο ποσό του «1.870.000 ευρώ που ξοδέψαμε στην Πειραιώς 260 και ακόμα μας το χρωστούν. Ολοι μας υπόσχονται αλλά ακόμα δεν έχουμε τίποτα». Ο υπουργός Πολιτισμού πάντως δεσμεύτηκε ότι «η αγορά του κτιρίου στην οδό Πειραιώς 260 είναι πια πολύ κοντά […] εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και μια πολύ καλή χορηγία με πενταετή ορίζοντα (Εθνική Τράπεζα)».
Ενθαρρυντικά πάντως είναι και τα νούμερα προσέλευσης του κοινού. «Πέρσι είδαν τις παραστάσεις του Φεστιβάλ 244.000 θεατές και 750.000 συνολικά τα τρία τελευταία χρόνια. Φέτος ευελπιστούμε να ξεπεράσουμε το 1.000.000 θεατές».Ασάφεια για το ΛυκαβηττόΑσαφές παραμένει το θέμα της ασφάλειας και κατά συνέπεια της χρησιμοποίησης ή μη του θεάτρου του Λυκαβηττού το καλοκαίρι, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την περσινή τεχνική έκθεση, σύμφωνα με την οποία το θέατρο πληρούσε τους όρους ασφαλείας. Οι χθεσινές δηλώσεις του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ δεν ρίχνουν φως στην υπόθεση, ενώ επιβεβαιώνουν πρόσφατο δημοσίευμα του ΕΤ (30/3/2009) ότι όλα είναι στον αέρα. Από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση στο ερώτημα αν είναι ασφαλές το θέατρο του Λυκαβηττού. Την επιστολή του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΑ (ιδιοκτήτριας του Λυκαβηττού) κ. Χάρη Κόκκωση μετέφερε χθες ο κ. Λούκος, λέγοντας ότι θυμίζει Μπέκετ. Στην επιστολή αναφέρεται ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα άμεσα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το θέατρο του Λυκαβηττού, αλλά όχι εντελώς γεμάτο. Θα γίνει μελέτη για να διασφαλιστεί η λειτουργία.
Προσοχή στο άνω διάζωμα!!!».
Παραστάσεις που ξεχωρίζουνΘέατρο-Χορός Πειραιως 260▪ 9-10/6: «Οι αρουραίοι». Σκηνοθ.: Μ. Ταλχάιμερ.▪ 24-28/6: Λα Φούρα ντελς Μπάους, «Βοris Godunov».▪ 11-12/7: Ρίμινι Προτοκόλ, «Radio Muezzin».Ηρώδειο▪ 28/6: «Δον Κιχώτης». Με: Γ. Κιμούλη, Δ. Πιατά.▪ 2/7: «Ο κατά φαντασίαν ασθενής». Με: Γ. Μπέζο.Λυκαβηττός (πιθανόν)«Κόλαση, Καθαρτήριο, Παράδεισος». Σκηνοθ: Ρ. Καστελούτσι.Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού▪ 11-13/6: «Mefisto For Ever». Σκηνοθ.: Γκι Κασιέρ.▪ 3-5/7: «Riesenbutzbach». Σκηνοθ.: Κρ. Μαρτάλερ.Επιδαύρος▪ 10-11/7: «Φαίδρα». Σκηνοθ.: Ν. Χάιτνερ. Παίζει: Ε. Μίρεν.▪ 17-18/7: «Αλκηστις». Σκηνοθ.: Θ. Μοσχόπουλος. Παίζουν: Μ. Σκουλά, Χρ. Λούλης, Α. Ξάφης κ.ά.▪ 24-25/7: «Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους». Σκηνοθ.: Α. Γκιτάι. Παίζει: Ζαν Μορό.▪ 31/7-1/8: «Πέρσες». Σκηνοθ.: Ντ. Γκότσεφ. Παίζουν: Α. Μουτούση, Μ. Χατζησάββας, Ν. Καραθάνος, Στ. Γουλιώτη, Ν. Κουρής κ.ά.▪ 7-8/8: «Τρωάδες». Σκηνοθ.: Ν. Κουντούρη. Παίζουν: Λ. Πρωτοψάλτη, Μ. Ναυπλιώτου.▪ 14-15/8: «Ορνιθες». Σκηνοθ.: Σ. Χατζάκης. Παίζουν: Γ. Αρμένης, Α. Μυλωνάς, Β. Χαραλαμπόπουλος.▪ 21-22/8: «Το χειμωνιάτικο παραμύθι». Σκηνοθ.: Σαμ Μέντες. Παίζουν: Ιθαν Χοκ, Ρεμπέκα Χολ κ.ά.
ΣυναυλίεςΗρωδειο▪ Μουσικοί του Λούβρου διεύθυνση Μαρκ Μινκόφσκι (8/6).▪ Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο (10/6).▪ Μανώλης Μητσιάς-40 χρόνια (14/6).▪ Philharmonia Orchestra διεύθυνση Εσα Πέκα Σάλονεν, σολίστ Γιάννης Βακαρέλης (17/6).▪ Δημήτρης Παπαδημητρίου (19/6).▪ Θάνος Μικρούτσικος-Νίκος Καββαδίας (23, 24/6).▪ Φιλαρμονική της Σκάλας του Μιλάνου διεύθυνση Ντάνιελ Μπαρενμπόιμ (29/6).Μεγαρο Μουσικης▪ Ορχήστρα Sinfonia Varsovia υπό τη διεύθυνση του Κριστόφ Πεντερέτσκι.Το Σχολειον▪ Ηχοι του κόσμου (6, 7, 8/7).▪ Μουσική προσωπογραφία του Κ.Π. Καβάφη από τον Νίκο Ξυδάκη (14, 15/7).ΜΠΛΑΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Ελεύθερος Τύπος

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK (τα live του Απριλήου)

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009
COVENANT + COMBICHRIST + AESTHETIC PERFECTION - Gagarin 205, Αθήνα
CLUB DES BELUGAS - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2009
BLUE OYSTER CULT + Guests - Principal Club, Θεσσαλονίκη
DIRTY GRANNY TALES - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ - Gagarin 205, Αθήνα
Σάββατο, 4 Απριλίου 2009
MEANIE GEANIES + THE CHEENASKEES - An Club, Αθήνα
65 DAYS OF STATIC - Gagarin 205, Αθήνα
TRISTAN (London)-Live +Djs set by TREVOR & DOC - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Κυριακή, 5 Απριλίου 2009
65 DAYS OF STATIC - Eightball Club, Θεσσαλονίκη
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009
ZAK ΣΤΕΦΑΝΟΥ - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 7 Απριλίου 2009
2-L8 - Eightball, Θεσσαλονίκη
CUSTOM MADE NOISE, MARGIN OF EXISTENCE, DEVASTATION - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009
ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ + ΑΛΛΟΘΙ - After Dark, Αθήνα
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
DIE KRUPPS - Eightball Club, Θεσσαλονίκη
GROUNDATION - Gagarin 205, Αθήνα
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009
DIE KRUPPS + Delightful + Amniakosakos - Gagarin 205, Αθήνα
OPETH - ΚΤΗΡΙΟ 56, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Αθήνα
ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Σάββατο, 11 Απριλίου 2009
OPETH - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Retrofuture Festival : Mario Biondi (live), Senor Coconut (live), Parov Stelar (dj set), Sunset Blvd (dj set) - Κτίριο Εθνικής Ασφαλιστικής, Νέος Κόσμος
THE SISTERS OF MERCY - Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος, Αθήνα
GROUNDATION - Principal club theater, Θεσσαλονίκη
CASSIUS - Fuzz Club, Αθήνα
ACTIVE MEMBER + very special guests - Gagarin 205, Αθήνα
Κυριακή, 12 Απριλίου 2009
THE SISTERS OF MERCY - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009
NATIONAL PORNOGRAPHIC - Gagarin 205, Αθήνα
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009
CHECK - Kinky Kong, Αθήνα
ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ - Gagarin 205, Αθήνα
Σάββατο, 25 Απριλίου 2009
ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ - Gagarin 205, Αθήνα
GREG HAINES & DANNY SAUL - Kinky Kong, Αθήνα
Κυριακή, 26 Απριλίου 2009
SAD LOVERS AND GIANTS - Gagarin 205, Αθήνα
Τρίτη, 28 Απριλίου 2009
PESTILENCE + BENEDICTION + GRAVE - Gagarin 205, Αθήνα
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009
PESTILENCE, GRAVE, TERRORDROME, REX MUNDI - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΑΝΙΜΑ" ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ,ΠΟΠ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ DRUMMER
&
ΜΠΑΣΙΣΤΑ
ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
ΚΑΙ
ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ
ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
ΠΥΞ ΛΑΞ,C:REAL,MIΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 19-20.
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ε-ΜΑΙL:
Ή ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"ΑΝΙΜΑ"
--------------------------
♪♫♪♫♪♫♪♫ κάτι νέο και ξεχωριστό ετοιμάζεται...♪♫
Ψάχνουμε: cello, violin, keys, lead guitar ανεξαρτήτου φύλου και female vocals για μουσικό ταξίδι χωρίς περιορισμούς!
Αν σου αρέσει να ψάχνεσε μουσικά,
να λιώνεις στις πρόβες,
αν θέλεις ν’ασχοληθείς σοβαρά με ένα πολλά
υποσχόμενο project τότε επικοινώνησε
στα: panagiotisnikolakopoulos@gmail.com
ή
noize_productions@hotmail.com
ή
Πάνος: 69555823473