ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Δύο γερόλυκοι της ροκ


Δύο ονόματα-θρύλοι στην ιστορία της ροκ μουσικής θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Ο λόγος για τους Nine Inch Nails, ή αλλιώς για τον περιβόητο Trent Renzor (σύνθεση, στίχοι, παραγωγή) και το ιστορικό, πια, συγκρότημα των Jane's Addiction οι οποίοι θα δώσουν μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.
Οι Nine Inch Nails με πάνω από 30.000.000 πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, πολλά radio hits και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, κατάφεραν να ενώσουν τις κιθάρες με τον ηλεκτρονικό ήχο και να στιγματίσουν τη δεκαετία του '90 -και τις μετέπειτα γενιές μουσικών- διαδίδοντας την industrial-rock αισθητική στο ευρύ κοινό.
Οσο για την παρούσα περιοδεία των Nine Inch Nails αναμένεται να είναι η τελευταία όπως δήλωσε ο Trent Reznor. Την συναυλία της Δευτέρας ανοίγει o Alec Empire.

PROG AND RUN FESTIVAL (Bands from crete go on tour around Greece)


Prog and Run festival is an attempt, aimed at helping bands and music scene of Crete to unite and grow even more,by arranging concerts all over Greece around the end of September.Our objective is that the festival takes place annually. If you like this effort and the whole ideology behind '' Prog And Run Festival '', you can book us and we will come and play for you. If you want to join us,as a progressive band or an individual, you 're welcome!Just Contact Sgouridis Thanos or Manos Sekeris
This Years Line up: Soundgeisthttp://www.myspace.com/soundgeist
Winter Crescent
Everfailed
The Möbius Band
playgroundedband
Oppening Act
Agnosia
Tour Dates Time Place Town
18 Sep 2009 18.00 T.B.A.
Chania
19 Sep 2009 18.00 X-Treme
Rethimno
20 Sep 2009 18.00 Support 81 Herakleion,Crete
23 Sep 2009 18:00 Music House Ioannina
24 Sep 2009 18:00 Sin Cuty Katerini
25 Sep 2009 18.00 Harley Club Thessaloniki
26 Sep 2009 18.00 Stage Club Larisa
27 Sep 2009 18.00 OnStage Club Athens
From Sep 23 to Sep 27 there will be a bus for all of those who want to follow the tour . The ticket is 190 Euros and includes : Bas Transportation , hotels , free entrance to all lives !!! To book a ticket plz hurry because there are limited seats ... Message Thanos Sgouridis for more info
For more info : www.myspace.com/progandrunfestival Or send a message to Sgouridis Thanos or Manolis Sekeris !

ΟΙ '' BROS GKREMOS '' LIVE ΣΤΗΝ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 4"

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΟΙ ''BROS GKREMOS'' ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΕ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
Οι ''BROS GKREMOS" θα εμφανίζονται ζωντανά στη μουσική σκηνή "ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 4" την Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 22:30 με είσοδο 10 euro. Οι ''BROS GKREMOS" επανέρχονται με ανανεωμένο πρόγραμμα με τις τελευταίες ελληνικές και ξένες επιτυχίες για ολα τα γούστα. Ελληνικό εντεχνο-ροκ-ποπ και αγγλικό ποπ-ροκ και φυσικά στο 2ο μέρος του προγράμματος μας με λαικό ρεπερτοριο για κέφι, τραγούδι και χορο. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.
"ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 4"
28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 4,
ΕΓΚΩΜΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/7/2009ΩΡΑ 22:30
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 EURO
Οι "BROS GKREMOS" είναι οι :
Johny Michael - Drums & Percussion
Athos Zenios - Vocals
Andreas Koukou - Bouzouki
Loukas Georgiou - Keyboards
Vasilis Ioannou - Guitars & Vocals
Xanthos Pattichis - Bass & Guitars
Valando Tryfonos - Vocals
Marios Xajikkos - Bass
thl ΚΥΠΡΟΥ
Για κρατήσεις και πληροφορίες : 96797987

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

BADGIE Club
Μια Rock Βραδια με τους Ανυποτπους Διαβατες διπλα στην παραλια σε εναν υπεροχο χωρο!!!
Σας περιμενουμε ολους εκει!!!!

Τοποθεσία:
5ο Χ.Λ.Μ. Λ.Καλυβιων-Λαγονησιου
Οδός:
ή 2ο Χ.Λ.Μ. Λ.Λαγονησιου-Καλυβιων
Τηλέφωνο:
2291026354
/////////////

Ο ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ ΣΤΟ GHOST HOUSE LIVE

Ο ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ ΣΤΟ GHOST HOUSE LIVEμαζί του:Μάνος Νεόφυτος - ΤύμπαναΝίκος Τσιμπούκης – Ηλεκτρική κιθάραΣπύρος Παπαδάτος – ΠλήκτραΒαγγέλης Καραπέτρος – ΜπάσοΜάνος Λιδάκης – Φωνή, Ακουστική Κιθάρα

τη συναυλία ανοίγουν οι ΚΑΠΟ ΜΟΝΟ


Τοποθεσία:
GHOST HOUSE LIVE
Οδός:
ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ 26 1ος όροφος Ψυρρή
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103236431
Email:
ghost@hol.gr
////////////
Live - TZAZ Bar
Ήμασταν που ήμασταν... Θα 'ρθούμε ν' απογίνουμε...

Τοποθεσία:
TZAZ BAR Πίσω από τον Ηλεκτρικό τησ Κηφισιάς
Οδός:
Τατοΐου 15 Κηφισιά
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
6947272939
Email:
tritiepoxi@gmail.com

Live ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Τετάρτη 22/7/2009 & ώρα 22.00 at Gyala Music Stage


ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.... μαγικό θα είναι το βράδυ αυτό στη Μουσική μας Σκηνή... ένα μουσικό ταξίδι.... με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ!!!!! Μη λείψει κανείς!!!!!!!!!!!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...Και το «μαύρο κοχύλι» έσπασε σε χιλιάδες μικρά κομμάτια... τόσο μικρά και τόσες χιλιάδες όσες οι «αγάπες που φεύγουν»... αγάπες που το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι ένα «μείνε» και μια «κορνίζα», που στέκει εκεί να θυμίζει όλους αυτούς τους «δρόμους» που πέρασαν και όλες αυτές τις «απάτητες κορφές» του κόσμου που δεν φτάσαμε... Ενός κόσμου που βλέπεις μέσα από τον «καθρέφτη» και που τον ζεις μόνο με «μια μεγάλη ανάσα»...Κάπως έτσι μας συστήνεται ο Διονύσης Καλαφάτης. Νέος ερμηνευτής και δημιουργός με την πρώτη του δισκογραφική παρουσίαση. Μελωδίες και λόγια για όλα αυτά που ζούμε στον κόσμο αλλά και αυτά που αλλάζουν κάθε μέρα μέσα μας...Καλή ακρόαση!ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNERΑκούγοντας το cd του Διονύση Καλαφάτη, σίγουρα μένεις με μια ευχάριστη αίσθηση. Είναι από τις φορές που χαίρεσαι που η δισκογραφία ανακαλύπτει και ταλαντούχους νέους πού και πού...Το πρώτο άλμπουμ του Διονύση Καλαφάτη κινείται σε διάφορα μουσικά είδη. Από ποπ, ροκ ...αγγίζει ελαφρά και το έντεχνο και παρ' όλα αυτά δημιουργεί ένα συμπαγές σύνολο, χωρίς να ακούς μπερδεμένους ήχους. Από τα πιο ροκ "Δρόμοι", "Μια μεγάλη ανάσα", "Κορνίζα", τα ποπ "Απάτητες κορφές", "Αγάπες που φεύγουν", μέχρι τις πολύ καλές μπαλάντες "Στον καθρέφτη", "Μαύρο κοχύλι", "Τα δυο παιδιά".Τραγούδια όπως τα "Δρόμοι", "Μια μεγάλη ανάσα", "Στον καθρέφτη", "Τα δυο παιδιά" αξίζουν να ακουστούν περισσότερο και είναι με διαφορά τα καλύτερα του cd.Συνολικά, χάρηκα που άκουσα έναν ακόμα ταλαντούχο τραγουδιστή, έναν ωραίο δίσκο, ελπίζοντας να ακούσουμε ακόμα περισσότερα δείγματα στο μέλλον...HIGHLIGHTS:... Η όλη προσπάθεια του Διονύση Καλαφάτη, που αξίζει να την επιβραβεύσουμε ...ΕΝΘΕΤΟ CD:Ωραίο το ένθετο με χειρόγραφους στίχους ...ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:"Δρόμοι", "Μια μεγάλη ανάσα", "Στον καθρέφτη", "Τα δυο παιδιά", "Μαύρο κοχύλι" ...ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:"Μάτια χείλια μαλλιάΣε τετράγωνο κάδροΈρωτά μου καμιάΔεν μου βγαίνει μιλιάΨυχραιμία πού να βρω...Έλα, έλα να ζήσουμε τ' άλλο μισόΚάθε μέρα και νύχτα που πέφτειΤ' όνομά σου δεν ξέρω, όμως ξέρω θα ζωΓια να σε ξαναδώ να γελάς στον καθρέφτη"...(στίχοι: Διονύσης Καλαφάτης - "Στον καθρέφτη")Music CornerΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣΤίτλος CD"ΜΑΥΡΟ ΚΟΧΥΛΙ"
Εταιρεία: ΟΝΕΙΡΙΑΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΕίδος: CD
Διεύθ. Παραγωγής
Διονύσης Καλαφάτης
Ενορχήστρωση
Αχιλλέας Διαμάντης
ArtworkΔημήτρης Ντουραμάκος1 CD 10 Tracks
Διάρκεια CD: 38:43
Τα τραγούδια του cd
01. Αγάπες που φεύγουν
02. Δρόμοι
03. Μια μεγάλη ανάσα
04. Στον καθρέφτη
05. Μαύρο κοχύλι
06. Απάτητες κορφές
07. Τα δύο παιδιά
08. Κορνίζα
09. Μείνε
10. Ντύνομαι φως

Οδός:
Makedonias & Smyrnis 3 (apo Peiraios 204), Tayros
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103424249
Email:
zeniastolaki@in.gr

Live ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Πέμπτη 22/7/2009 & ώρα 22.00 at Gyala Music Stage


Ο Νίκος Ρουμελιώτης συμμετείχε στο Dream Show 2, όταν έφυγε απ' το τηλεπαιχνίδι είχε δώσει συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ ΤV... η οποία έχει ως εξής:"Έφυγες ερμηνεύοντας ένα δικό σου κομμάτι...Ήθελα πριν φύγω ο κόσμος να δει τι μπορώ να κάνω. Το «Χαμογέλα» είναι ένα τραγούδι που θέλει να σου φτιάξει τη διάθεση. Με το χαμόγελο λύνονται πολλά προβλήματα.Γι' αυτό κι εσύ αποχώρησες με χαμόγελο;Ήθελα να φύγω και να μη δω κλάματα. Έμαθα πολλά, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και έξω τα πράγματα είναι το ίδιο όμορφα.Aκουσες κάποιο σχόλιο από τον κόσμο έξω που σου έκανε εντύπωση;Ένας κύριος με σταμάτησε και μου είπε: «Μα είναι δυνατόν; Τι κάνεις εσύ έξω;»... Και όμως μετά την συμμετοχή του στο Dream Show 2 το Δεκέμβριο του 2006 o Νίκος Ρουμελιώτης έχει κάνει πολλά επιτυχημένα βήματα στη μουσική, έχει παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές με μεγάλη επιτυχία όπως: Αρχιτεκτονική Ούλωφ Πάλμερ (Ζωγράφου), στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, στο Lazy και σε πολλές άλλες!!!!!!!!... ελάτε.... να τον απολαύσουμε στη δική σας Μουσική Σκηνή ... στη Γυάλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οδός:
Makedonias & Smyrnis 3 (apo Peiraios 204), Tayros
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103424249
Email:
zeniastolaki@in.gr

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ & free mp3 + 1 ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ

Οι Διόνυσος Δημιουργήθηκαν στις αρχές του '90 και έπειτα από πολλά χρόνια live περιπλανήσεων στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα κυκλοφορούν στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Ακρη Της Πόλης» ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους Διόνυσος να αποδείξουν την σταθερή ανοδική πορεία τους και να σταθούν δυναμικά στα πόδια τους και να κερδίσουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records κυκλοφορώντας το νέο τους δίσκο με τίτλο «Από Ακρη Σε Ακρη» τον Φεβρουάριο του 2004.


Μετά από ένα μεγάλο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων κυρίως στην επαρχεία έφτασε η στιγμη οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους c.d.
το οποίο θα έχει τον τίτλο "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ".
Είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τα σκληροπυρινικά τους
Live αλλά και για την θεατρικότητα των εμφανίσεων τους.
Το όνομά τους παραπέμπει σε αρχαιοελληνικές μυστικηστικές περιπλανήσεις που περιοδεύοντας ανά την Ελλάδα με την λυρικότητα του στίχου τους, την μελωδικότητα και ταυτόχρονα σκληρότητα της μουσικής τους επαγρυπνούν και ταράζουν τα ήρεμα νερά βάζοντας σε ρόλο πρωταγωνιστή την μουσική τους.
Jim Χιονάτος Πετροβίτσης: φωνη,κιθαρα
Νίκος Σουλιμιώτης:κιθαρες
Βαγγέλης Φωτεινάτος: μπασο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ
ΣΤΟ CD

disc

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΤΕΛΛΑ Η ΣΜΥΡΝΙΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ
ESTELLA
ΕΦΥΓΕΣ
666
ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΤΟ WALTZ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ " Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ BLOG ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Οι Deep Purple έρχονται

Λίγο πριν την εμφάνιση των Deep Purple στην Ελλάδα, οι fans του θρυλικού συγκροτήματος μπορούν να πάρουν μια γεύση από αυτό που θα ζήσουν από κοντά στις 22 & 23 Ιουλίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσα από το νέο DVD που κυκλοφόρησε ήδη με τα highlights του μεγάλου Βρετανικού συγκροτήματος!!
Οι Deep Purple επισκέπτονται τη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες, στο πιο μεγάλο rock ραντεβού του φετινού καλοκαιριού. Όσοι από σας σιγοψιθυρίσατε κάποτε τα all time rock classics “Smoke On The Water”, “Child In Time”, “Soldier Of Fortune”, “Highway Star”, “Woman From Tokyo” και πολλά άλλα που σφράγισαν τις πιο δυνατές και έντονες στιγμές μας, δε θα χάσετε τις εμφανίσεις του θρυλικού γκρουπ που μας υπόσχεται ένα εκρηκτικό ταξίδι στα δικά του ροκ λημέρια. Μετά από 8 αλλαγές στο συνδυασμό τους που διαδέχονταν η μία την άλλη, από το 1968 μέχρι και σήμερα, οι Deep Purple, με χρόνια προϋπηρεσίας στη hard rock σκηνή, έρχονται με την πιο δυνατή σύνθεσή τους των τελευταίων χρόνων για να μας δώσουν τη δική τους ροκ συνταγή μακροβιότητας!Αιώνιος αρχηγός του μεγαλύτερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών, ο Ian Gillan, με την μοναδική φωνή που εδώ και 40 χρόνια μαγεύει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, επιστρέφει στη χώρα μας παρέα με τους Roger Glover και Ian Paice αλλά και τα «νέα» μέλη, Steve Morse και Don Airey, αποδεικνύοντας μας για ακόμα μία φορά πως οι Deep Purple είναι εδώ, πιο θορυβώδεις από ποτέ!Πέντε σημαντικοί καλλιτέχνες της μουσικής ενώνονται κάτω από το όνομα των Deep Purple! Ο καθένας τους έχει χαράξει την δική του προσωπική μουσική πορεία.Ας τους γνωρίσουμε !!
IAN GILLAN• Μέλος των Deep Purple από το 1969 ως το 1973. • Το 1971 συμμετέχει στο δίσκο Jesus Christ Superstar των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, ερμηνεύοντας τον ομώνυμο χαρακτήρα. • Το 1975 ιδρύει τους jazz-rock Ian Gillan Band • Το 1983 αντικαθιστά τον Ronnie James Dio και γίνεται η φωνή των Black Sabbath για το άλμπουμ “Born Again” και περιοδεύει μαζί τους μέχρι τον Αύγουστο του 1984. • Το 1984 επιστρέφει στους Deep Purple και παραμένει μέχρι το 1989. • Το 1987 κυκλοφορεί το πρώτο σόλο άλμπουμ του “What I Did on My Vacation’’ • Και από το 1992 μέχρι σήμερα είναι σταθερό μέλος των Deep Purple
ROGER GLOVER• Μέλος των Deep Purple από το 1968 ως το 1973. • Γίνεται μουσικός παραγωγός σε γκρουπ όπως οι Judas Priest, Nazareth και Elf. • Το 1974 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ “Love is all”, το οποίο γίνεται νούμερο ένα στην Ολλανδία και ακολουθεί το δεύτερο σόλο άλμπουμ του “Elements” το 1978. • Την ίδια χρονιά, μετά από πρόσκληση του φίλου του Ritchie Blackmore, πρώην μέλος και αυτός των Deep Purple, συμμετέχει στο γκρουπ Rainbow για τα επόμενα 5 άλμπουμ τους. • Μετά από τη κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού δίσκου του “Mask” το 1984, επιστρέφει στους Deep Purple όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.
IAN PAICE• To 1966 συμμετέχει στους ΜΙ5, που μετά μετονομάστηκαν σε “The Maze”, όπου γνωρίζει τον Rod Evans. Οι δύο τους θα σχηματίσουν το original line-up των Deep Purple τον Φεβρουάριο του 1968. • Μένει στους Deep Purple μέχρι το 1976, χρονιά διάλυσης του γκρουπ. • Το 1979 καλείται από τον David Coverdale να συμμετέχει στην Ιαπωνική περιοδεία των Whitesnake για το άλμπουμ τους "Lovehunter" και τελικά τους συνοδεύει για τα επόμενα 3 χρόνια. • Το 1984 επιστρέφει και παραμένει μέλος των Deep Purple μέχρι και σήμερα.
STEVE MORSE• Το 1986 συμμετέχει στους γνωστούς Kansas, με τους οποίους κυκλοφορεί δύο άλμπουμ.• Από το 1993 μέχρι και σήμερα είναι ο βασικός κιθαρίστας των Deep Purple• Είναι γνωστός για τις ικανότητες στη σύνθεση και τις βιρτουόζικές του δυνατότητες στη κιθάρα και έχει ψηφιστεί ως ‘Καλύτερος Κιθαρίστας’ από το περιοδικό Guitar Player για πέντε συνεχόμενες χρονιές.
DON AIRΕY• Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70, συνεργάζεται με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Black Sabbath, o Gary Moore και οι Rainbow. • Η δεκαετία του ’80 τον βρίσκει να συμμετέχει σε άλμπουμ του Ozzy Osbourne αλλά και των Jethro Tull και Whitesnake. • Έχει δουλέψει με τον Bruce Dickinson των Iron Maiden, παίζοντας keyboards στο κομμάτι "Darkness Be My Friend" στο σόλο άλμπουμ του πρώτου. • Το 2001, ενώ είχε αποφασίσει να ημι-συνταξιοδοτηθεί, καλείται από τους Deep Purple να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Jon Lord. • Από το 2002 είναι μόνιμο μέλος των Deep Purple, συμμετέχοντας ήδη στα άλμπουμ “Bananas” και “Rapture of the Deep”.
22/07/2009 TERRA VIBE PARK - VIBE STAGE, ΑΘΗΝΑ
23/07/2009 ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
DEEP PURPLE Τιμή Εισιτηρίου: 45 euro Σημεία Προπώλησης: Ticket House: Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366 Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880

ΚΑΡΜΑ....live stin paralia Varea MEGARWN

ΟΙ ΚΑΡΜΑ μετα την κυκλοφορία του 1ου τους δίσκου, με τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Παρασκευή 31 Ιουλίου στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού, σε μια ροκ βραδιά, παρουσιάζουν τη δουλειά τους και αγαπημένες διασκευές 80', 90'!!! Στο πάρτυ της Λέσχης μοτοσυκλετιστών Μεγάρων με την συνδρομή του Δήμου Μεγάρων.
Μαζί τους ο Κώστας Θεοδώρου.
Να στε όλοι εκεί!!!
οι νυκτες που εκδικουνται...κανε ενα βημα...οι αληθειες ειναι γριφος..ολες οι νεες επιτυχιες τους ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΡΑΔΥ...LETS GET ROCK....!!!

Vavoura Band Live 18/7/2009 & ώρα 19.00 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - 19/9/2009 Live Τρίπολη


Live Vavoura Band Σάββατο 18/7/2009 & ώρα 19.00 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ (Παλιά Αμερικάνικη Βάση και Κυριακή 19/7/2009 & ώρα 20.00 Rock Festival ΤΡΙΠΟΛΗ στο Θετράκι Άλσους Αγίου Γεωργίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Flamenco στο φεστιβάλ ελαιώνα

Μουσική και Χορός Φλαμένκο με τον Πάρι Πλιάκα ,τη Σταυρούλα Σαγιαδινούκαι το “Τιο Currito” Flamenco GroupΜουσικοχορευτική περιπλάνηση στους τσιγγάνικους δρόμους της Ανδαλουσίας και του Φλαμένκο μας προτείνουν ο Πάρις Πλιάκας με την Σταυρούλα Σαγιαδινού και το “Tio Currito” Flamenco Group στη ζωντανή παράσταση που θα δώσουν την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009 στις 9.30 μ.μ στο θέατρο Ελαιώνα Ζέλιου (Καλαβρούζα , 11ο χλμ. Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Μεσολογγίου, Tηλ. 26430 45056).Το πρόγραμμα της παράστασης βασίζεται σε μουσικές συνθέσεις του Πάρι Πλιάκα που χορεύει η Σταυρούλα Σαγιαδινού , ενώ μαζί τους εμφανίζονται και αυτοσχεδιάζουν οι μουσικοί Ανδρέας Κίκινας (κιθάρα-κρουστά) , Σέργιος Σοϊλές ( φλάουτο) , Γιάννης Παναγιωτόπουλος (Ούτι – Πολίτικη Λύρα) , Σωτήρης Ντούβας (κρουστά) και Γιάννης Πουπούλης (κρουστά). Έναρξη Προγράμματος 9.30μ.μ. http://www.listen.to/pliakas

Nine Inch Nails και Jane's Addiction στο Θέατρο Βράχων

Δύο ονόματα-θρύλοι στην ιστορία της rock μουσικής εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Nine Inch Nails, ή αλλιώς ο περιβόητος Trent Renzor (σύνθεση, στίχοι, παραγωγή), και τo ιστορικό συγκρότημα των Jane's Addiction στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Οι Nine Inch Nails με πάνω από 30.000.000 πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, πολλά radio hits και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, κατάφεραν να μελοποιήσουν το θόρυβο, να ενώσουν τις κιθάρες με τον ηλεκτρονικό ήχο και να στιγματίσουν της δεκαετία του '90 (και τις μετέπειτα γενιές μουσικών), διαδίδοντας την industrial-rock αισθητική στο ευρύ κοινό. Τη μεγάλη αυτή βραδιά του καλοκαιριού έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμη απωθημένο του ελληνικού κοινού. To ιστορικό συγκρότημα των Jane's Addiction κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Ελλάδα και το παζλ συμπληρώνεται με εκρηκτικές δόσεις από punk, metal και gothic rock.Από industrial, hardcore και metal, μέχρι techno, electro και experimental, ο Alec Empire έρχεται να συμπληρώσει με τον πιο δυναμικό τρόπο το ήδη εκρηκτικό line up Nine Inch Nails & Jane's Addiction!Τη συναυλία θα ανοίξει το ιδρυτικό μέλος των Atari Teenage Riot, καταξιωμένος solo artist, παραγωγός, DJ και remixer, o Alec Empire! Με πληθώρα κυκλοφοριών στο ενργητικό του, ο βερολινέζος καλλιτέχνης έχει καταπιαστεί με ένα ευρύ φάσμα μουσικής, από industrial, hardcore και metal, μέχρι techno, electro, experimental και ambient με σημαντικές -αξίζει να σημειωθεί- κυκλoφορίες στο label Mille Plateaux. O άνθρωπος πίσω από τα labels, Digital Hardcore και Eat Your Heart Out, έχει κυκλοφορήσει αναρίθμητα albums, singles και EPs και έχει γράψει μουσική για τις πιο cult ταινίες!Το νέο του album με τίτλο "Shivers" είναι ένα ακόμα επιτυχημένο βήμα του "πολυμορφικού" αυτού καλιτέχνη και η εμφάνισή του στη χώρα μας σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την πιο δυνατή συναυλία του καλοκαιριού! N I N J A T O U R 2 0 0 9ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΑΘΗΝΑ:Public: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος, Τηλ: 2103246210, ΔΕ-ΠΑ 09.00-21.00, ΣΑΒ 09.00-20.00Metropolis: Πανεπιστημίου 64, Τηλ: 2103830404, 3830804Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), Τηλ: 210 3608366, ΔE-ΠA 10:30-18:30, ΣAB: 10:30-16:00Floral: Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, Τηλ: 210 3800070 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Music Land: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310264880, ΔΕ-ΠΑ 11.00-14.30 και 17.30-20.30, ΣΑΒ. 11.00-15.00 Online sales: www.tickethour.com Τηλεφωνικά: 210 8108228.
Πληροφορίες για το κοινό: 210 6705700.
Links:http://tour.nin.com

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΩΡΟ
ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ...
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΡΑΣΤΩΝΗ"
ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΛΙΕΣ
ΠΡΟΣ ΒΥΖΙΤΣΑ....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

Έναρξη:
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009 στις 9:30 μ.μ.

Οδός:
ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΗΛΙΕΣ - ΒΥΖΙΤΣΑ
Πόλη:
Miliés, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
6976360311
Email:
info@rastoni-pelion.gr
////////////////
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Πέμπτη 16 Ιουλίου &
Παρασκευή 17 Ιουλίου
στη Ζάκυνθο
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται και επόμενος σταθμός η Ζάκυνθος. O Λεωνίδας και η παρέα του θα εμφανιστούν την Πέμπτη και την Παρασκευή 16 & 17 Ιουλίου στη μουσική σκηνή «Δρόμος» , στην περιοχή του Αυριακού στη Ζάκυνθο με ένα δυνατό πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό και φλερτάρει με τα blues, τη reggae, τη jazz, τη rock και τη funk. Τους ήχους συνοδεύουν χορευτικά και κωμικά δρώμενα επί σκηνής , με στόχο τη δημιουργία παρεϊστικης ατμόσφαιρας, ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο με τίτλο «Ταξίδι για να σε βρω». Το ομώνυμο τραγούδι «Ταξίδι για να σε βρω», αλλά και τα «3 Ευχές» και «Ψηλά» έχουν ήδη τους δικούς τους, πιστούς οπαδούς.
Αυριακός: Βανάτο, Ζάκυνθος, τηλ. 26950 61884 > info@avriakos.gr
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/
////////////
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας
Alfeios Eco River Festival
Παρασκευή 24 Ιουλίου
στην Αρχαία Ολυμπία
Το Alfeios Eco River Festival υποδέχεται την Παρασκευή 24 Ιουλίου τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Μετά από ένα χρόνο απουσίας και προετοιμασίας της καινούριας του δισκογραφικής δουλειάς καθώς και μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία στην Αγγλία, την Κύπρο, την Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφει για να παρουσιάσει τον τέταρτο προσωπικό δίσκο του, με τίτλο «Μπαλαρίνες Επιτρέπονται», ο οποίος κυκλοφόρησε από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ. Μετά τη μεγάλη συναυλία στο Στάδιο Καραϊσκάκη, στην Αθήνα, όπου ο Φίλιππος, ως οικοδεσπότης, υποδέχτηκε στη σκηνή δύο μεγάλους ξένους καλλιτέχνες, την Sinead O’ Connor και τον Gordon Gano ( Violent Femmes), και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κάνει την εμφάνισή του στην Αρχαία Ολυμπία , για μία μοναδική παράσταση.Το πρόγραμμα συνδυάζει τα παλιά αγαπημένα κομμάτια από την εποχή των Πυξ Λαξ, με τις ήδη γνωστές προσωπικές του επιτυχίες, όπως το «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και «Ποιός έχει λόγο στην Αγάπη» από το πλατινένιο του άλμπουμ «ΟΜΝΙΑ», καθώς και τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «Μπαλαρίνες Επιτρέπονται». Το ομώνυμο κομμάτι και το τρυφερό « Καληνύχτα Αμαλία» έχουν ήδη κερδίσει την καρδιά του κοινού. Μαζί του στη σκηνή, θα βρίσκεται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο MC Yinkα, και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, ανάμεσά τους οι, Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Πάνος Τόλιος (drums), Αλέκος Αράπης ( μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (Πλήκτρα), Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο) και Νίκη Γρανά (φωνητικά / κιθάρα/ ακορντεόν)Αρχαία Ολυμπία Ηλείας, Πρ. Κονδύλη 33, τηλ: 26240 22532- 6940917704Οργάνωση - παραγωγή:MUSICOM / http://www.musicom.gr/
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας
Τετάρτη 22 Ιουλίουστους
Αγίους Αναργύρους
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εμφανίζεται την
Τετάρτη 22 Ιουλίου στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων, για μια μοναδική παράσταση.
/////////
Tρελο hard rock party την Κυριακη 19.
Σας περιμένουμε!
To STRIP, το μεγαλύτερο θεματικό rock party της πόλης,
αποχαιρετά την πρώτη και απόλυτα πετυχημένη χρονιά του
με ένα LIVE party στο νέο χώρο του
SIN CITY club (πρώην TEXAS Necropolis)
με τέσσερα από τα καλύτερα και ανερχόμενα συγκροτήματα
της ελληνικής hard rock-glam-rock n' roll σκηνής.
Bands:SSIK (myspace.com/ssikgreece)
THUNDERDOLLS (myspace.com/thunderdolls)
WILD KITTEN (myspace.com/wildkittenxxx)
VERUM SECTA (myspace.com/verumsecta)
SIN CITY club - Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5,
Αθήνα
Έναρξη 20:00
Eίσοδος 10 ευρώ με μπύρα

ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ

28 Ιουλίου live στην Θεσσαλονίκη ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των Διάφανων Κρίνων), ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος (πιάνο) και με την συμμετοχή του μουσικού Νίκου Γιούσεφ (μουσικό πριόνι), παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές μια οπτικοακουστική παράστασημε θεματικό τίτλο –ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ- Μια μοναδική συνεύρεση τριών εξαιρετικών μουσικών από διαφορετικούς τόπους που τους ένωσε η αγάπη τους για την ωραία ποίηση και το πάθος τους για δημιουργία. Τα ποιήματα που φανερώνονται γυμνά και ντύνουν τα τραγούδια. Τα ποιήματα τα αιώνια τα διαχρονικά σε απαθής καιρούς και σε αφυδατωμένες εποχές. Τα ποιήματα και οι ποιητές που αντιστέκονται σε απονευρωμένες μέρες. Η ποίηση σαν όπλο για μια καλύτερη κοινωνία. Κ.ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ,ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΡΕΜΠΩ, ΛΑΠΑΘΙΩΤΗΣ, ΣΕΦΕΡΗΣ, ΕΛΥΤΗΣ, Γ.ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ, ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ,Ε.Α.ΠΟΕ, ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΒΙΓΙΟΝ ΣΥΛΒΙΑ ΠΛΑΘ, Ν.ΚΑΒΑΔΙΑΣ κ.α

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Symptoma Live @ Ardas Festival 2009 w/ Locomondo & Onirama
ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΝΕΟ E-SINGLE ''Ονειρεύομαι σαν να με ξέρεις...'',
DOWNLOAD FREE ---> www.symptoma.gr
ARDAS FESTIVAL 2009
Τετάρτη 22 ΙουλίουΒασίλης ΠαπακωνσταντίνουΧρήστος Θηβαίος
Ταξιδιώτες ψυχής
Fix Kare
Πέμπτη 23 Ιουλίου
Onirama
Loco Mondo
ΣΥΜΠΤΩΜΑ
Παρασκευή 24 Ιουλίου
Φοίβος Δεληβοριάς
Μανώλης Ρασούλης
Ορφέας Περίδης
Megavat
Σαββάτο 25 Ιουλίου
Γιάννης Πλούταρχος
Λάκης Παπαδόπουλος
Γιάννης Γιοκαρίνης
B. Καψάλης
Πλέγμα
Κυριακή 26 Ιουλίου
Άννα Βίσση
Ζαφείρης Πασιάλης
Κώστας - LAVA - ΜολτσίδηςStanza
///////////
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
Στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τον αγώνα της τοπικής κοινωνίας που παλεύει να εμποδίσει την μετατροπή ενός αρχαιολογικού χώρου σε ΧΥΤΑ 17 νέοι καλλιτέχνες τραγουδάνε στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Οβριόκαστρου. Την βραδιά θα ανοίγει η Δημοτική Φιλαρμονική Κερατέας.Ακολουθούν:Δημήτρης Αρναούτης, Στάθης Δρογώσης, Ευσταθία, Ελεωνόρα Ζουγανέλλη, Βασιλική Καρακώστα, Κίτρινα Ποδήλατα, Θοδωρής Κοντάκος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσα Μηνδρινού, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώργος Μυλωνάς, Ζακ Στεφάνου, Ιλιάνα Τσαπατσάρη, Απόστολος Ρίζος... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έναρξη:
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009 στις 8:30 μ.μ.
//////////
BLUEZERZ - Deus X Machina στο Οβριόκαστρο Κερατέας
ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ:
ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
Οι BLUEZERZ (Κωνσταντίνος Καζάκος, Δημήτρης Μενούνος, Γιώργος Αντωνόπουλος) και οι Deus X Machina στηρίζουν τον αγώνα των πολιτών της Κερατέας ενάντια στην δημιουργία ΧΥΤΑ σε μία περιοχή που έχει χαρακτηριστεί επίσημα ως αρχαιολογικός χώρος.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Οβριόκαστρου Κερατέας και θα ακολουθήσουν νέα συγκροτήματα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
/////////////
25 IOYΛIOY 2009 ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ BUDGIE CLUB LIVE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ
(ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ **ΕΜΜΟΝΟ ΓΚΡΙΖΟ**)
25 IOYΛIOY 2009 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΤΟ BUDGIE CLUB LIVE
5 ΧΛΜ.Λ.ΚΑΛΥΒΙΩΝ
2 ΧΛΜ.
ΑΠΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΤΗΛ:
22910-26354
6946548630
ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ 22:30
ΕΙΣΟΔΟΣ 7 ΕΥΡΟ
//////////
Β.ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ & ΦΘΗΝΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Ο Βασίλης Καζούλλης και το Φθηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό στηρίζουν τον αγώνα των πολιτών της περιοχής της Κερατέας να εμποδίσουν την μετατροπή σε ΧΥΤΑ μίας περιοχής που έχει χαρακτηριστεί και επίσημα ως αρχαιολογική. Την βραδιά ανοίγει η Δημοτική Χορωδία Κερατέας και στη συνέχεια η Μαρία Παπανικολάου μας αφηγείται το "Άκου μια ιστορία". Ακολουθεί το hip hop συγκρότημα "Ζήτημα Ζωής" και τέλος οι Φθηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό και ο Βασίλης Καζούλλης.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΥΡΗ

Διοργανωτής:
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009 στις 8:30 μ.μ.
Λήξη:
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009 στις 1:00 π.μ.
Τοποθεσία:
ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ