ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Goodbye Blue Sky: Νέο project για τα πρώην Διάφανα Κρίνα

Βολτάροντας στο Myspace πέσαμε πάνω στους Goodbye Blue Sky -  http://www.myspace.com/goodbyebluesky4 των Τάσου Μάχα (ντραμς), Νίκου Μπάρδη (κιθάρες), Παντελή Ροδοστόγλου (μπάσσο), Κυριάκου Τσουκαλά (κιθάρα, πλήκτρα).


Μήπως σας θυμίζουν κάτι αυτά τα ονόματα; Ναι, σωστά πρόκειται για τα Διάφανα Κρίνα, χωρίς το Θάνο Ανεστόπουλο. Περάστε κι εσείς μια βόλτα από το myspace των Goodbye Blue Sky και ακούστε τα 4 ενδιαφέροντα ορχηστρικά κομμάτια που έχουν ανεβάσει,ως τώρα!


Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι οι εξής: "To dress a shadow", "On a trip down to memory lane", "V for Vendetta", "The darker the night, the brighter the star".


Η φωτογραφία ανήκει στο http://www.myspace.com/goodbyebluesky4. Ακούστε παρακάτω το: "The darker the night, the brighter the star" .


ΓΙΩΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΗΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ CAMELOT (ΦΩΤΟ)

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΩΤΗ ΚΥΤΤΑΡΗ...




ΓΙΩΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΗΣ ΣΤΟ CAMELOT LIVE BAR 
ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ!!!

Lace live with Galliard Syndrome in Athens!

Πέμπτη, 3 Νοέμβριος στις 10:00 μ.μ.
Μια ξεχωριστή ροκ βραδιά με τους Lace από τα Τρίκαλα και τους Galliard Syndrome από την Αθήνα στο Κookoo live bar.


Οδός: Ιάκχου 17, Γκάζι.


Είσοδος με ποτό: 12 Ευρω


Σας Περιμένουμε!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΠΕΛΙΑΡΗΣ - ΦΙΛΟΙ

Κυριακή, 6 Νοέμβριος στις 12:00 π.μ.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε χαρά , ελπίδα αλλά και ένα στήριγμα σου προσφέρουν απλόχερα πάντα οι φίλοι ........


Ο Χαράλαμπος Καπελιαρής ( κιθάρα ) μαζί με τον Γιώργο Γραβιά ( κιθάρα ) ,τον Θοδωρή Κουέλη ( ηλεκτρικο κοντραμπασσο ) και την Εύη Κανέλλου (κρουστά ) σε ένα πρόγραμμα που η δημοτική παράδοση φλερτάρει με την jazz το rock και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.


Ώρα έναρξης 22:30 Είσοδος € 12 (με κρασί,ρακή, μπύρα)
“Χίλιες και δυό νύχτες” στου Ψυρρή
τηλ 210-3317293 - 4
Καραϊσκάκη 10

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ (ΦΩΤΟ + 3 ΒΙΝΤΕΟ)

3 ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 22 ΜΑΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΤΟΥ YOUTUBE.
Βιντέο no1 Ο ΛΑΟΣ ΕΠΑΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ



ΒΙΝΤΕΟ no2 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕ!!!!



ΒΙΝΤΕΟ no3 ΟΧΙ


ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
ΤΟ ΝΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ... Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τι ξέρετε για τους Queen;

15 λιγότερο γνωστές πληροφορίες για το θρυλικό συγκρότημα


Πιστεύετε ότι ξέρετε τα πάντα για τους Queen; Κι όμως, υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που μπορούν να μας εκπλήξουν και να επαληθεύσουν ότι πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες μπάντες όλων των εποχών.


1. Ο Freddie Mercury, τραγουδιστής του συγκροτήματος, είχε στην πραγματικότητα το όνομα Farrokh Bulsara, παρόλο που στο διαβατήριό του υπάρχει το όνομα που εμείς ξέρουμε. Η πρώτη φορά που αποκάλεσε τον εαυτό του «Freddie» ήταν όταν φοιτούσε στο St. Peter's School.


2. Ο Mercury είναι ο «νονός» της μπάντας. Σε συνέντευξή του για το πώς εμπνεύστηκε το όνομα, είχε δηλώσει: «Είναι ένα υπέροχο, δυνατό όνομα, πολύ καθολικό και άμεσο. Έχει πολλές οπτικές δυνατότητες και είναι ανοιχτό σε κάθε είδους ερμηνείες. Είχα επίγνωση σχετικά με τις gay συνδηλώσεις, αλλά αυτό ήταν μόνο μία πτυχή του».


3. Το hit «Crazy Little Thing Called Love», το εμπνεύστηκε ο Mercury στο μπάνιο! Μάλιστα, φήμες λένε ότι είχε μετακινήσει το πιάνο του στο μπάνιο γιατί συνήθιζε να εμπνέεται όσο έκανε μπάνιο.


4. Όταν κυκλοφόρησε το «Bohemian Rhapsody», έμεινε στην κορυφή των UK charts για εννέα εβδομάδες. Είναι το τρίτο single με τις περισσότερες πωλήσεις στη Βρετανία, μετά το «Do They Know It’s Christmas?» των Band Aid και το «Candle In The Wind»του Elton John.


5. Ο Mercury πέθανε στις 24 Νοεμβρίου 1991. Ήταν ο πρώτος σταρ που παραδέχτηκε δημόσια ότι πάσχει από AIDS, μια μόλις μέρα πριν το θάνατό του.


6. Το επίσημο φαν κλαμπ του συγκροτήματος είναι το μεγαλύτερο ενεργό κλαμπ ροκ γκρουπ, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.


7. Σε συνέντευξή του, σε σχετική ερώτηση για το γυναικείο φύλο, ο Freddie είχε κάνει μια από τις πιο ευφυείς και αξιομνημόνευτες δηλώσεις: «οι γυναίκες είναι σαν τα μοντέρνα έργα τέχνης, δεν τα ευχαριστιέσαι αν προσπαθήσεις να τα καταλάβεις».
8. Το συγκρότημα πείστηκε να κυκλοφορήσει την μεγάλη του επιτυχία «Another One Bites The Dust», μετά από επιμονή του Μάικλ Τζάκσον που το άκουσε σε μια συναυλία τους.


9. Το 2002, το συγκρότημα απέκτησε το 2.207ο αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame.


10. Ο Brian May έχει διδακτορικό στην Αστροφυσική από το Imperial College London.


11. Ο Mercury είχε λατρεία στις γάτες. Είχε 10 γάτες στο σπίτι του, ενώ συχνά τις έπαιρνε μαζί του στις περιοδείες και μίλαγε μαζί τους!


12. Ο Freddie απαιτούσε όλοι του οι συνεργάτες να έχουν πάντα πάνω τους χαρτί και στυλό, σε περίπτωση που είχαν έμπνευση και δεν ήταν στο στούντιο.


13. Στη διαθήκη του, ο Mercury άφησε 500.000 λίρες στο μάγειρά του, 500.000 στον βοηθό του και 100000 στον σοφέρ του!


14. Το ντουέτο με τον David Bowie δεν ήταν προγραμματισμένο. Προέκυψε τυχαία, επειδή ο Bowie έτυχε να βρίσκεται στο στούντιο όταν το ηχογραφούσαν.


15. Ο στενός φίλος του Mercury, David Wigg, αποκαλύπτει ότι ο σόουμαν θεωρούσε ότι η εικόνα που είχε στη σκηνή τον απέτρεπε από το να κάνει σχέσεις: «Δημιούργησα ένα τέρας. Είμαι ανάπηρος, διότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι έτσι. Όταν θελήσω να ξεκινήσω μια σχέση, είμαι το καλύτερο άτομο που ξέρεις», του είχε πει.

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Paris Pliakas - Tomas Antonopoulos
 Live : Percusionando el bajani
Τετάρτη, 2 Νοέμβριος στις 9:30 μ.μ.
Paparigopoulou 2 Patras Greece
.............

Takim Live @ Alavastron
Οι Takim ξεκινάνε τις εμφανίσεις τους στο Αλάβαστρον για δεύτερη σεζόν!!
Απο 2 Νοέμβρη και κάθε Τετάρτη στις 22.00!!
Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα/κρασί!!

Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος , κλαρίνο
Πάνος Δημητρακόπουλος , κανονάκι
Μάνος Κουτσαγγελίδης , τραγούδι
Θωμάς Κωνσταντίνου , ούτι-λαούτο
Γιώργος Μαρινάκης , βιολί
Κώστας Μερετάκης , κρουστά
Ανδρέας Παππάς , κρουστά
Γιάννης Πλαγιαννάκος, κοντραμπασο
CafeAlavastron
Damareos 78- Pangrati
..............

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ 
 ΣΤΑΥΡΟΣ τΟΥ ΝΟΤΟΥ Club

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ
«Ξένη Γη»
Παράταση: για τις Τετάρτες του Νοεμβρίου
Στο Club του Σταυρού του Νότου


Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Οκτωβρίου, ο Σταυρός του Νότου συνεχίζει να φιλοξενεί τον νευρώδη, λιτό και ανεβαστικό φολκ ήχο του Βαγγέλη Μαρκαντώνη (πρώην Ανοιχτή Θάλασσα) για λίγες Τετάρτες ακόμα το Νοέμβριο.
Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Ξένη Γη», ο Βαγγέλης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια μαζί με παλιότερα, και μια σειρά από διασκευές, ανάμεσα σε αυτές και σε παλιά λαϊκά τραγούδια.
Ως το τέλος της κάθε-μοναδικής-βραδιάς και αφού οι φωνές της Ιωάννας Μόρφη, του Αντρέα Σίκκη και όλης της μπάντας έχουν ενωθεί με τις δικές σας φωνές, ο Βαγγέλης υπόσχεται να αποκαλύψει το μυστικό της Ευτυχίας... Τζαγκαράκη που με τη σειρά της θα αποκαλύψει το μυστικό για το «Πώς ο Στέλιος και οι φίλοι του έβγαλαν το χειμώνα», μια και αυτός είναι ο τίτλος της νουβέλας του που κυκλοφορεί μαζί με την Ξένη Γη από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.
Πρωταγωνιστούν: Ιωάννα Μόρφη (τραγούδι), Αντρέας Σίκκης (κρουστά, τραγούδι), Ευτυχία Τζαγκαράκη (αφήγηση, τραγούδι), ο Αντρέας Βαϊτούδης (ηχητική επιμέλεια), ένας Καρδιολόγος, οι 20 ζωές, η Ξένη Γη, ο Στέλιος, το Άλεφ, Τράβα μια Γραμμή και …όλα είναι απλά…

Είσοδος: 10€
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Σταυρός του Νότου Club - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37
Athens, Greece
..............

Show Your Face "Unleash Tour"+ River Unfed + Audiobreed

Πέμπτη, 3 Νοέμβριος · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
K44 Club Athens@Gazi
.............

BADKLAAT @ 7Sins // 4TH of NOVEMBER //ATHENS


Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για Skaknah Dubstep σήμερα μην έχοντας κατά νου
τον BADKLAAT. Ο Αγγλικής καταγωγής Adam James πίσω εταιρίες όπως BASSCLASH & DUBSTAR (οι εταιρίες που μας γνώρισαν καλλιτέχνες όπως KROMESTAR, The Aliens, Fone, Requake) έχει έχει πλέον χαρακτηριστεί ως από τους πιο σημαντικούς Artists τις Deep Dark σκηνής. Τα κομμάτια του δεν λείπουν ΠΟΤΕ από τα cd-cases τις HENCH
ενώ δεν υπάρχει επεισόδιο του GetDarker.tv που να μην έχουμε ακούσει single/double drops και rewinds αυτών.
Στην eladda αγαπήσαμε Κομμάτια Bangers όπως Head Top και Freq Skanka όπου κυριολεκτικά ξεσήκωναν και ξεσηκώνουν ακόμα
και τους πιο απαιτητικούς στα basslines.
Ο BADKLAAT στην Eladda για 2 εμφανίσεις υπόσχεται σε Αθηνα και θεσσαλονίκη
να χαρίσει την εμπειρία του Full BASSLINE SKANKA!
Έως τότε.. LLLLLLICK OFF!
....................................

The Official Autumn Party by SawBiz.gr
To SawBiz.gr κάνει το πρώτο του επίσημο πάρτυ, καλοσωρίζοντας το φετινό Φθινόπωρο δυναμικά.
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Poquito Grande. Ο Πέτρος Μελίδης (SawBiz.gr, Rock Velvet) με Special Guest τον Γιώργο Αποστόλου (Red Fm 96.3, Dollhouse) θα επιλέξουν τα καλύτερα τραγούδια από την Indie-Alternative-Grunge-Metal-Industrial και EBM σκηνή μαζί με τις νέες κυκλοφορίες σε μια βραδιά με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Ώρα έναρξης : 23:00
Eίσοδος Ελεύθερη

Να είστε όλοι εκεί!
Poquito Grande
Πρατίνου 5, Παγκράτι
7SINS CLUB - Θεμιστοκλεους & Γαμβετα 5 (Πλατεία Κάνιγγος)

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο Fuzz Παρασκεύη 11 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011
Fuzz Live Music Club

Ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους. Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.
Facebook: https://www.facebook.com/leonidasbalafas
Youtube: http://www.youtube.com/user/MarkosFotinos

Πληροφορίες:
Παρασκευή 11.11.2011
Tickets: 19.30
Doors Open: 20.30
Ώρα Έναρξης: 21.30
Τιμή Εισιτηρίου:12 ευρώ

Πειραιώς 209 & Πατριαρχού Ιωακείμ 1
Távros, Greece

Rita Soul Live


Σάββατο, 29 Οκτώβριος · 8:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Zappa Caffe
mikszáth Kálmán tér 2 1088
Budapest, Hungary

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

"DELIRIUM" LIVE


Παρασκευή, 28 Οκτώβριος · 11:00 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Οι Μηνάς Τσίγκος (DANGER ANGEL)
Χριστίνα Παπαιωάννου (U.N.S.I.N)
Ethan Chionos (DANGER ANGEL)
Kυπριανός (KYPRIANOS BAND)
Γιάννης ’ZanVog’ Βόνγκας
Λευτέρης Παπαμαλής
προκαλούν DELIRIUM μουσικής και διασκέδασης κάθε Παρασκευή
Στο ARCHITECTURE rock café , πάνω Stage...

Να είστε όλοι εκεί..

FRIDAY COMES ALIVE

τηλ.κρατήσεων 210 7472472
ARCHITECTURE ROCK CAFE
ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ 23
Zográfou, Greece
..............

29/10 No NAME band UNPLUGGED @ cafe ΘΕΑΤΡΟ
Οι No NAME band, ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα απο live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.

Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς και έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Dubai). Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" από την PLUS REC/ Universal Music, το οποίο βρίσκεται αποκλειστικά στην επετειακή συλλογή για τα 8 χρόνια της PLUS REC.
Το 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους single με τίτλο "Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better)".

No NAME band - Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better) digital single
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Universal Music

«Δε μπορεί να είναι αγάπη» το νέο single των No NAME band.
Η νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα που αγαπάει ήδη η Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί στα ελληνικά τη γνωστή επιτυχία των Puressence «Don't know any better». Μια όμορφη μελωδία, από το αγαπημένο συγκρότημα των No NAME, τους Puressence, σε ελληνικούς στίχους από τη γνωστή στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου, κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την Plus Rec/Universal Music.
Δε μπορεί να είναι αγάπη... μπορεί όμως με την συγκεκριμένη μελωδία να ταξιδέψεις!. Άλλωστε αυτό ήταν και το σχόλιο των Puressence όταν άκουσαν τη διασκευή, που αν και στο πρώτο άκουσμα τους φάνηκε περίεργο το τραγούδι στη γλώσσα μας, η ενορχήστρωση των No NAME και η φωνή του Κυριάκου (τραγουδιστή), τους «ταξίδεψε» για άλλη μια φορά, όπως με το «Don't know any better».

Νο ΝΑΜΕ band:
Κυριάκος Καραγιάννης : Φωνή
Νίκος Κολυρούσης : Πιάνο
Σάκης Αζάς : Κιθάρα
.................

Chuck Norris trio & Kal Drako live


Σήμερα στις 10:00 μ.μ.
Ο Kal Drako (Καλλιστρατος Δρακοπουλος) αφήνει τις μπαγκέτες και τα πιατίνια του στο σπίτι και παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος, την μουσική που γεννούσε το δεξί του ημισφαίριο εδω και χρόνια.
Μετά απο εκατοντάδες συνεργασίες ως Drummer, με μουσικούς και παραγωγούς όπως Ο Regie Dozier (Jamiroquai), Mike Tucci (Pearl Jam), Mike Miller (Chick Corea) και Phil Bynoe (Steve Vai), χρησιμοποιεί την πείρα του για να συνθέσει αυτο το "one man show", χρησιμοποιώντας διάφορα μουσικά όργανα, φωνητικά, και live recording/looping.

Η Ελίντα Καλπογιάννη (Novatek, Elida & the small time crooks) συναντά επι σκηνής τους "Chuck Norris trio" (Ζωή Ευσταθίου, Χρήστος Κεχρής, Παναγιώτης Τζινιόλης) για να παρουσιάσουν original συνθέσεις και ιδιαίτερες διασκευές, σε ενα pop/rock/country/soul/funk/tango/samba/african/round-house kick κλίμα.
..............

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Αύριο 28/10/2011 στις 11:00 μ.μ
ΑΨΕΝΤΙ ROCK BAR ΙΩΑΝΝΙΝΑ
..............

«Μια συναυλία για τη Σοφία Βέμπο» 
 Σία Κοσκινά, συμμετέχει ο Χάρης Μακρής
Η Σία Κοσκινά δέχεται μια ξαφνική πρόταση για να ετοιμάσει μια συναυλία αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο. Απ’ τους αρχικούς της ενδοιασμούς, περνάμε στις πρόβες της συναυλίας, ενώ παράλληλα ξετυλίγονται οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής της «τραγουδίστριας της Νίκης»… Η συναυλία τελικά θα γίνει; Το σίγουρο είναι ότι στη διαδρομή, παρακολουθούμε μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση, όπου ξεδιπλώνονται μνήμες και αισθήσεις, μέσα από τραγούδια όπως τα : Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά , Παιδιά της Ελλάδος, Κλαις, Πόσο λυπάμαι, Θα καθόμουνα πλάι σου, Ο άνθρωπός μου, Μας χωρίζει ο πόλεμος και άλλα. Μια μουσική παράσταση με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματoς Aria, όπου περισσεύουν, ο σαρκασμός, η τρυφερότητα και η γοητεία…

Η Σία Κοσκινά σε μια παράσταση Varieté.

Συμμετέχει ο Χάρης Μακρής.

Σεναριακή δομή, σκηνοθετική και σκηνογραφική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός
Μουσική επιμέλεια-ενορχηστρώσεις: Απόλλων Κουσκουμβεκάκης
ARIA Quartet:
Μαρία Σπυράτου, μαντολίνο | Ντορίν Λασκαρίδου, μαντολίνο
Άγγελος Γαβριήλ, κιθάρα | Μαρί Χασάπη, κόντραμπάσο

Ημέρες και ώρες:
27, 28, 29 Οκτωβρίου στις 21.00
30 Οκτωβρίου στις 19.30
Γενική Είσοδος: 15€
Φοιτητικό: 10€
................

GEORGE SATSIDIS ROCKS@ BOURBON
Σάββατο στις 11:30 μ.μ.
George is playing his favorite music for you.
The well known MTV presenter and V 88,3 radio
host is rocking BOURBON this Saturday at midnight.
BE THERE!!!
Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα

Σαν Σήμερα... 27 Οκτωβρίου

1951 Ο Βρετανός κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του heavy metal συγκροτήματος Judas Priest, K. K. Downing (Kenneth Downing, Jr.) γεννήθηκε στο West Bromwich της Αγγλίας. Στη λίστα του περιοδικού Hit Parader, "The 100 Greatest Metal Guitarists", βρίσκεται στην 23η θέση.

1958 Ο Βρετανός τραγουδιστής Simon Le Bon (Simon John Charles Le Bon) γεννήθηκε στο Bushey του Hertfordshire. Το 1978 μαζί με τους John Taylor, Nick Rhodes και Stephen Duffy δημιούργησαν τους Duran Duran και γνώρισαν επιτυχία κυρίως τις δεκαετίες '80 και '90, με τραγούδια όπως τα "Is There Something I Should Know?", "The Wild Boys", "The Reflex", "A View to a Kill", "Ordinary World" κ.α.

1962 Στα Curly Clayton Studios του Λονδίνου The Rolling Stones πραγματοποιούν τις πρώτες τους ηχογραφήσεις. Πρόκειται για τα τραγούδια "Soon Forgotten" (Muddy Waters), "Close Together" (Jimmy Reed) και "You Can't Judge a Book (By Looking at the Cover)" (Bo Diddley).

1973 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Gladys Knight & the Pips και το τραγούδι "Midnight Train to Georgia". Ήταν μέρος του άλμπουμ τους "Imagination". Το 1974 τους χάρισε το βραβείο Grammy "Best R&B Vocal Performance By A Duo, Group Or Chorus".

1977 Οι The Sex Pistols κυκλοφορούν στην Μεγάλη Βρετανία το άλμπουμ "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols". Είναι το πρώτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ του punk συγκροτήματος. Ηχογραφήθηκε το διάστημα Οκτώβριος 1976 - Αύγουστος 1977 στα Wessex Sound Studios του Λονδίνου. Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρίσκεται στην 41η θέση. Οι πωλήσεις του μέχρι το 1991 είχαν φτάσει το ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Holidays in the Sun", "God Save the Queen", "Anarchy in the UK" κ.α. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

JON BON JOVI: SOUL KITCHEN – ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΕΔΩ!

Το διάβαζα στις εφημερίδες προχθές και πρόκειται μάλλον
για μία από τις καλύτερες ειδήσεις στο χώρο μας,
αν και δεν έχει και τόση σχέση με τη μουσική…
Έχει πάντως απόλυτη σχέση με τον άνθρωπο.
 Άνοιξε τις πόρτες του το εστιατόριο που δημιούργησε o JBJ
 στο Red Bank του New Jersey.
 Ένα εστιατόριο με καλό φαγητό, 
σε αντίθεση με τα τζανκφούντια 
που έχουν μετατρέψει τους Αμερικάνους σε μάζες κρέατος,
 ένα εστιατόριο που τρως και πληρώνεις
 είτε με όσα λεφτά μπορείς να δώσεις, 
είτε κάνοντας μια δωρεά, είτε πλένοντας 
τα πιάτα και προσφέροντας κοινωνική συνδρομή.
 Δεν περιμένει να κερδίσει λεφτά απ’ αυτή την ιστορία 
ο Bon Jovi, έχει άλλωστε βγάλει δισεκατομμύρια
 απ’ αλλού, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. 
Κλείστε τραπέζι στο http://www.jbjsoulkitchen.org

love the way you lie......



Love The Way You Lie - Eminem (Disconnect Cover)

Just gonna stand there
And watch me burn
But that’s alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that’s alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can’t tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there’s a steel knife
In my windpipe
I can’t breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It’s like I’m in flight
High of a love
Drunk from the hate
It’s like I’m huffing paint
And I love it the more that I suffer
I suffocate
And right before i’m about to drown
She resuscitates me
She ****ing hates me
And I love it
Wait
Where you going
I’m leaving you
No you ain’t
Come back
We’re running right back
Here we go again
It’s so insane
Cause when it’s going good
It’s going great
I’m Superman
With the wind in his bag
She’s Lois Lane
But when it’s bad
It’s awful
I feel so ashamed
I snap
Who’s that dude
I don’t even know his name
I laid hands on her
I’ll never stoop so low again
I guess I don’t know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that’s alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that’s alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you’re with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit ‘em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get ‘em
Now you’re getting ****ing sick
Of looking at ‘em
You swore you’ve never hit ‘em
Never do nothing to hurt ‘em
Now you’re in each other’s face
Spewing venom
And these words
When you spit ‘em
You push
Pull each other’s hair
Scratch, claw, bit ‘em
Throw ‘em down

Pin ‘em
So lost in the moments
When you’re in ‘em
It’s the rage that took over
It controls you both
So they say it’s best
To go your separate ways
Guess that they don’t know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It’s a different day
Sound like broken records
Playin’ over
But you promised her
Next time you’ll show restraint
You don’t get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that’s why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that’s alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that’s alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn’t mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper’s just as bad
As mine is
You’re the same as me
But when it comes to love
You’re just as blinded
Baby please come back
It wasn’t you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn’t as crazy as it seems
Maybe that’s what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don’t you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I’m pissed
I’ll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it’s lies
I’m tired of the games
I just want her back
I know I’m a liar
If she ever tries to ****ing leave again
I’mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that’s alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that’s alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie


Αυτο για το λογο πως εχω μαθει ν αγαπαω τον καθενα ξεχωριστα για αυτο ακριβως που ειναι ...Γιατι αυτο τ αγορι τ αγαπαω για αυτο που ειναι ...για αυτο που κανει με την ψυχουλα του.............κ δεν μιλαω για τον EMINEM!!!!!!!!!!!!!!!

Για τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΩ κ την μπαντα!!!!!!!!!!!!!!!!