ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...4 Σεπτεμβρίου

1981 Γεννήθηκε στο Houston του Texas, η R&B/Pop τραγουδίστρια Beyoncé (Beyoncé Giselle Knowles). Έγινε γνωστή σε όλο το κόσμο τα τέλη της δεκαετίας του '90, σαν βασική τραγουδίστρια του R&B συγκροτήματος Destiny's Child - το πιο εμπορικό κοριτσίστικο γκρουπ όλων των εποχών. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ "Dangerously in Love". Το 2008 μετά την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ, "I Am... Sasha Fierce", έγινε η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που κέρδισε 6 Grammy Awards σε ένα βράδυ, στην 52η απονομή των βραβείων τον Ιανουάριο του 2010. Οι συνολικές πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια της: "Crazy in Love", "Naughty Girl", "Check on It", "Déjà Vu", "Beautiful Liar", "Video Phone", κ.α.

1951 Ο ντράμερ Martin Chambers (Martin Dale Chambers) γεννήθηκε στο Hereford της Αγγλίας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Pretenders. Ενσωματώθηκε με το γκρουπ το 1978, αντικαταστώντας στα τύμπανα τον Jerry Mackleduff. Περιστασιακά έκανε δεύτερα φωνητικά και είχε γράψει τα τραγούδια του συγκροτήματος "2000 Miles" και "Show Me". Αποχώρησε στα μέσα της δεκαετίας του '80, μετά τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη του James Honeyman Scott.

1964 Οι The Animals δίνουν την πρώτη τους συναυλία στο Paramount Theater του Brooklyn της Νέας Υόρκης.

1965 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Beatles με το τραγούδι "Help!". Ήταν μέρος του ομότιτλου soundtrack και ταινίας του συγκροτήματος. Το 2004 μπήκε στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη θέση 29.

1970 Κυκλοφορεί το live άλμπουμ των The Rolling Stones, "Get Yer Ya-Ya's Out!: The Rolling Stones in Concert". Είχε ηχογραφηθεί σε συναυλίες στην Νέα Υόρκη και το Maryland το στις 26,27 και 28 Νοεμβρίου του 1969, λίγο πριν την κυκλοφορία του όγδοου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος "Let It Bleed".

1982 Στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100 βρίσκεται το τραγούδι "Abracadabra" του συγκροτήματος Steve Miller Band. Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε το Μάιο.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...3 Σεπτεμβρίου

1942 O κιθαρίστας και περιστασιακά τραγουδιστής Al Jardine (Alan Charles Jardine) γεννήθηκε στη Lima του Ohio. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Αμερικανικό συγκρότημα The Beach Boys. Είναι μέλος του συγκροτήματος από το 1961 μέχρι και σήμερα. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, το 1988.

1970 Ο βασικός τραγουδιστής του Αμερικανικού συγκροτήματος Canned Heat, Alan Wilson (Alan Christie Wilson 1943-1970), απεβίωσε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο Los Angeles της California. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος από το 1960 μέχρι και τον θάνατο του. Συμμετείχε στην συγγραφή σημαντικών τραγουδιών του συγκροτήματος, όπως "On the Road Again", "Going Up the Country", κ.α. Τον αποκαλούσαν και "Blind Owl".

1966 Οι The Four Tops κάνουν την είσοδο τους στο US Billboard Hot 100 με το τραγούδι "Reach Out I'll Be There". Θα ανέβουν στο Νο1 στις 24 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του συγκροτήματος και γράφτηκε από την συγγραφική τριάδα της Motown, Β. Holland, L. Dozie και E. Holland.

1983 Οι Metallica ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος της περιοδείας "Kill 'em all for one", με μια συναυλία στο ίδιο χώρο που είχε αρχίσει στις 5 Μαρτίου. Στο San Francisco της California. Το δεύτερο σκέλος θα αρχίσει στις 31 Οκτωβρίου από το Palo Alto της ίδιας πολιτείας.

1994 Οι Crosby, Stills and Nash κυκλοφορούν το έβδομο άλμπουμ τους, με τίτλο "After the Storm". Ήταν το τελευταίο άλμπουμ τους με την Atlantic Records. Δεν γνώρισε ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία και το μόνο τραγούδι που ξεχώρισε ήταν η διασκευή στο τραγούδι των The Beatles, "In My Life".

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

S'6 - Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στο Ghost House

Μια βραδιά σε ρυθμούς Rock n Disco!!!
Be there!!!
Για μια "τρέλεια" βραδιά!!!

- SMIRNAKIS Nikos - Vocals
- KOUKOS George - Guitars / Back Vocals
- PALLIKARIS Constantinos - Guitars / Back Vocals
- MIKROULIS Tolis.. - Keys
- KOTSETAS Konstantinos - Bass Guitar / Back Vocals
- PAPLOMATAS Panos - Drums
GHOST HOUSE
LEPENIOTOU 26 PSIRRI
Athens, Greece

.............

Gimna Kalwdia Live @ LARNACA

Τα Γυμνά Καλώδια θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά στην Κύπρο 2 μοναδικές συναυλίες την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στο Friends Rock Bar Λεμεσό και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στο D.M.C Live Venue (Απέναντι από SAVINO ROCK BAR) στη Λάρνακα, όπου για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου, θα παρουσιάσουν τα καινούργια τους τραγούδια, καθώς και επιλογές από τους προηγούμενους δίσκους τους αλλά και διασκευές.
D.M.C. Live Venue, LARNACA

.............

ΑΤΟΜΑ 4 + SPANK 16 LIVE AT CAMELOT!!!!!

ΤΑ ΑΤΟΜΑ 4 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ LIVE ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ SPANK 16 ΣΤΟ LIVE CAFE CAMELOT
Τοποθεσία CAMELOT,GYZH + RAGABH 61
Ώρα
18 Σεπτεμβρίου · 9:00 μ.μ. - 11:30 μ.μ.

...........

SPITFIRE LIVE IN THESSALONIKI! MAZI TOUS OI CROSSWIND KAI CRIMSON FIRE!


META APO 6 XRONIA,OI SPITFIRE LIVE STIN THESSALONIKI!
-SUPPORT BANDS : CROSSWIND,CRIMSON FIRE

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 15 Ευρω.
H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/8/2010.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Θεσ/κη: HARLEY BAR
Χορηγοί: Rockpages.gr,ROCKANDROLL.GR,ROCKOVERDOSE.GR,
METAL HOLOCAUST,METAL FROM GREECE

................

Χριστίνα Γκόλια & Argie Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Ghost House



"χριστίνα γκόλια & argie "
ένα μουσικό σχήμα με 6 ταλαντούχους μουσικούς σε μια παράσταση που παντρεύει το έντεχνο με το rock ύφος με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο διασκευασμένο με ιδιαίτερο και ξεχωριστο τρόπο ωστε να ενώνει το παθος του ταγκό και της έντεχνης ερωτικής μπαλάντας με τη δύναμη του ξένου και ελληνiκού rock ...."Δύο φαινομενικά αντίθετοι κόσμου ενώνονται σε μια μουσική χημεία.."
μαζί με τη χριστίνα γκόλια ο αργύρης λουλατζης στο τραγούδι.
πιάνο: Κωνσταντίνος Σελεσνιωφ
κιθάρα: Γιώργος Κατσαμάκης
κρουστά-ντραμς: Ιάκωβος Παυλόπουλος
μπάσο: aki base
ακορντεόν: Εφη Σκουριαλου

...........

POP-ROCK FESTIVAL


ΤΟ ΠΡΩΤΟ POP-ROCK FESTIVAL ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .
ΟΙ ''NIKOS A.E.'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CD ''ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ'' ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΙΣΕΙ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ NO NAME BAND-1LAX-SIX DEGREES-VERTIGO KAI OI ΠΑΡΑΜΩΝΟ.ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η Vintage Music.
ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ....
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 19:30.
07 Σεπτεμβρίου στις 7:30 μ.μ. - 08 Σεπτεμβρίου στις 3:00 π.μ.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...2 Σεπτεμβρίου

1943 Η Αμερικανή R&B/Soul τραγουδίστρια Rosalyn Ashford (Rosalind Ashford) γεννήθηκε στο Detroit των Η.Π.Α. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή της στο θρυλικό συγκρότημα της Motown, Martha and the Vandellas. Δημοφιλή τραγούδια του συγκροτήματος: "Dancing in the Street", "Nowhere to Run", "I'm Ready for Love" και "Jimmy Mack".

1996 Ένας από τους πρωτοπόρους συνθέτες και μαέστρους, ο Otto Luening (Otto Clarence Luening 1900-1996) απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών στην Νέα Υόρκη. Ήταν από τους πρώτους συνθέτες που πειραματίστηκαν με synthesizers. Το 1958 ίδρυσε, μαζί με τον Vladimir Ussachevsky, το Columbia-Princeton Electronic Music Center.

1978 Ο George Harrison παντρεύεται την Olivia Trinidad Arias. Απέκτησαν μαζί ένα γιο, τον Dhani Harrison. Γνωρίστηκαν την εποχή που εκείνη εργάζονταν σαν γραμματέας στην A&M Records.

1989 Ο Ozzy Osbourne συλλαμβάνεται με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά της συζύγου του, Sharon. Εκείνη την εποχή ο Ozzy αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα λόγω της εξάρτησης του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά... Η υπόθεση θα απορριφθεί από το δικαστήριο λόγω της άρνησης της Sharon να καταθέσει κατά του άντρα της. Το συμβάν θα σοκάρει τόσο πολύ τον Ozzy που θα αποφασίσει να εισέλθει αμέσως σε κλινική αποτοξίνωσης.

2006 Ο βασικός τραγουδιστής των Isley Brothers, Ronald Isley, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για φορολογική απάτη. Ο 64χρονος τραγουδιστής διατάχθηκε επίσης να επιστρέψει στο κράτος 3.1 εκατομμύρια δολάρια...

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...1 Σεπτεμβρίου

2005 Ο Blues τραγουδιστής και τραγουδοποιός R. L. Burnside (Robert Lee Burnside 1926-2005) απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών στο νοσοκομείο St. Francis του Memphis από καρδιακή ανεπάρκεια. Αν και είχε ενεργή συμμετοχή στα μουσικά δρώμενα από την δεκαετία του '50, υπήρξε στην αφάνεια μέχρι που στα μέσα της δεκαετίας του '90 τον ανακάλυψε ο Jon Spencer των Jon Spencer Blues Explosion. Το άλμπουμ του "A Ass Pocket of Whiskey" (1996) τον έφερε στο προσκήνιο και τράβηξε την προσοχή καλλιτεχνών όπως Bono και Iggy Pop.

1972 Ο David Bowie κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία το single "John, I'm only Dancing". Ηχογραφήθηκε στα Olympic Studios του Λονδίνου στις 26 Ιουνίου. Ήταν η δεύτερη μεγάλη του επιτυχία στην Αγγλία μετά το "Starman". Κυκλοφόρησε στις Η.Π.Α. τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1976, στην συλλογή τραγουδιών "Changesonebowie".

1977 Οι Blondie υπογράφουν το πρώτο μεγάλο τους συμβόλαιο με την Chrysalis Records. Το πρώτο τους ομότιτλο άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει την προηγούμενη χρονιά με την Stock Records, θα επανακυκλοφορήσει μετά από λίγο καιρό, υπό την επίβλεψη της νέας τους εταιρίας.

1979 Οι U2 κυκλοφορούν στην Ιρλανδία το πρώτο τους EP, με τον τίτλο "Three" γνωστό και ως "U2-3". Ηχογραφήθηκε στα Windmill Lane Studios του Δουβλίνου. Την παραγωγή είχε κάνει ο Chas de Whalley και περιείχε τα τραγούδια "Out of Control", "Stories for Boys" και "Boy-Girl".

1983 Ο κιθαρίστας Mick Jones απολύεται από το Βρετανικό Punk-Rock συγκρότημα The Clash. Την απόφαση για την απομάκρυνσή του πήραν οι Paul Simonon και Joe Strummer.

ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MAVRI MAGIONEZA KAI FREE DOWNLOAD MP3 TOΥΣ


ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ MP3 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΟΙ MAVRI MAGIONEZA
ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ CD

disc


Πότε θα βγει το νέο album? 




to site gia MAVRI MAGIONEZA  einai to:
http://www.mavri-magioneza.com/index.php


Είσοδος: Κατέβασέ Το

ΟΙ ΜΠΛΕ στο Φεστιβάλ του Αλιάκμονα

ΟΙ ΜΠΛΕ
 στο Φεστιβάλ του Αλιάκμονα
την
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου


     Μετά την ακύρωση του τον Ιούλιο, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας «Αλιάκμονας»  φρέσκο και ανανεωμένο έρχεται τον Σεπτέμβρη,  κλείνοντας την αυλαία της θερινής διασκέδασης, καλώντας μας να αποχαιρετήσουμε μουσικά το φετινό καλοκαίρι στην αγκαλιά του μαγευτικού ποταμού Αλιάκμονα. Οι εξαιρετικοί ΜΠΛΕ θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

     «Μία φορά κι έναν καιρό», ονομάζεται το νέο τραγούδι των ΜΠΛΕ και μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό «παραμύθι» από αυτά που είχαμε συνηθίσει να μας λένε στην παιδική μας ηλικία..
     Ακόμη μία φορά έρχονται να μας καθηλώσουν, δίνοντας σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας.
     Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση.
     Εκτός από δικές τους επιτυχίες οι Μπλε δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν και με τις διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών.


Πρόγραμμα Παρασκευής : 18.30 – 20.00  Τοπικά συγκροτήματα
      20.00 ΜΠΛΕ
                                                22.00 Βασίλης Παπακωνσταντίνου
                00.30 Dj Set Party

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...31 Αυγούστου

1939 Ο Αμερικανός ντράμερ Jerry Allison (Jerry Ivan Allison) γεννήθηκε στο Hillsboro του Texas. Υπήρξε δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα The Crickets. Είχε επίσης συνθέσει, παρέα με τους Norman Petty και Buddy Holly, την μεγάλη Rock 'n' Roll επιτυχία "Peggy Sue".

1945 Ο μεγάλος Ιρλανδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Van Morrison (George Ivan Morrison) γεννήθηκε στο Belfast. Οι θαυμαστές του τον αποκαλούν "Van the Man". Έγινε δημοφιλής την δεκαετία του '60 ως βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Them (1964-66). Μεγάλη τους επιτυχία το τραγούδι "Gloria". Στη συνέχεια ακολούθησε επιτυχημένη σόλο καριέρα, με τραγούδια επιτυχίες όπως τα "Brown Eyed Girl", "Astral Weeks", "Tupelo Honey", "Moondance", "Have I Told You Lately", κ.α. Έχει τιμηθεί με 6 Grammy Awards και το όνομα του έχει γραφτεί στο Rock and Roll Hall of Fame και στο Songwriters Hall of Fame.

1963 Οι The Ronettes βρίσκονται στην δεύτερη θέση του US Billboard Hot 100 με το single "Be My Baby". Το τραγούδι ήταν μια δημιουργία και παραγωγή του Phil Spector. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στην 22η θέση. Το 1990 τιμήθηκε με τον τίτλο Grammy Hall of Fame, που δίνεται σε ηχογραφήματα που έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής και έχουν συμβάλει στην εξέλιξη της μουσικής.

1974 Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν το ενδέκατο άλμπουμ τους, με τον τίτλο "Goat's Head Soup". Περιείχε την μεγάλη επιτυχία "Angie", το οποίο ανέβηκε κατευθείαν στο No 1 του US Billboard Hot 100 και στο No 5 των UK Singles Chart.

1991 Στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι Metallica με το ομότιτλο άλμπουμ τους. Θα παραμείνει στην κορυφή για τέσσερις εβδομάδες. Είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και ονομάστηκε επίσης "The Black Album". Περιέχει δημοφιλή τραγούδια τους, όπως: "Enter Sandman", "The Unforgiven", "Nothing Else Matters", "Wherever I May Roam" και "Sad but True". Οι πωλήσεις του, μόνο στις Η.Π.Α., ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα.

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ 
AFTER DARK



Την Τετάρη 15 Σεπτεμβρίου τα "ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ" εμφανίζονται live στο After Dark.
Ο Βαγγέλης, ο Λαέρτης, ο Χρήστος και ο Steven ανεβαίνουν στην σκηνή για ένα δυνατο live.
Θα ερμηνεύσουν δικά τους κομμάτια και γνωστές rock διασκευές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
AFTER DARK
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ & ΔΙΔΟΤΟΥ 31 - ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23:00

......


Beggar's Blues Diary.live.unplugged.
EVERY_SUNDAY_NIGHT@Cashmere

That's all folks! Summer is over. A new season begins & BEGGAR'S BLUES DIARY are here & ready to Rock your mooooood.

Every Sunday Night Beggar's Blues Diary will play LIVe & naked @ Cashmere

Rock 'n' Roll nights in the city of Athens.

..........

μερικά "κλικ" για το Ghost!

Αν δε βαριέστε... βάλτε ένα χεράκι να διαδώσετε τη σελίδα του Ghost House
Μπαίνετε στη σελίδα και προσκαλείτε τους φίλους σας:
www.facebook.com/ghostupstairs

Αν έχετε πολλούς φίλους και δεν έχετε καμία όρεξη να κάνετε ένα ενα κλικ υπάρχει η λύση:
1.Firefox:
http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/ 
2.Greasemonkey for Firefox:
https://addons.mozilla.org/el/firefox/tag/greasemonkey 
3.Script για το Greasemonkey:
http://userscripts.org/scripts/show/57990 

Εναλλακτικά για το Firefox χωρίς greasemonkey:
http://www.timlinden.com/blog/social-marketing/select-friends-facebook/ 

Αν εφαρμόσετε κάποιο απο αυτά για λίγη ώρα θα φαίνεται κολημένο το Firefox (ανάλογα με το πόσους φίλους έχετε).Αλλά θα ξεκολήσει μόλις τους επιλέξει...
Ευχαριστουμε προκαταβολικά!
GHOST HOUSE Opening Party 4/9 Kay & the Schooldrivers & Τέλος Εποχής


GhostHouse Opening Party - Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010
Δύο κόσμοι ενώνονται σε μια συναυλία χωρίς προηγούμενο

Δύο από τις σημαντικότερες μπάντες της εγχώριας ποπ και ροκ σκηνής - η σατυρική party band Kay & The SchoolDrivers και οι απόλυτοι rockers Τέλος Εποχής θα γιορτάσουν την ΕΝΑΡΞΗ του GHOSTHOUSE και την επιστροφή του για άλλη μια χρονιά στα μουσικά δρώμενα, σε μια αξέχαστη βραδιά που ούτως ή άλλως - θα περισσεύει ενέργειας. Εί
σοδος: 7 Ευρώ - Doors Open: 22:00.

Το EVENT στο FACEBOOK: 
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=139373149437765&ref=ts

KAY & THE SCHOOLDRIVERS 
http://www.schooldrivers.gr/
Οι Kay & The SchoolDrivers ιδρύθηκαν στα τέλη του 2008 από τον Kay Darens (φωνή) και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο Πάμε Εκδρομή (Records On Top – Musicpost), το Μάρτιο του 2009 αποκτώντας φανατικούς θαυμαστές. Ακολούθησε μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων με συνεργασίες που συζητήθηκαν εκτενώς (Γ. Σαββιδάκης, Γ. Χατζηπαύλου, MC Yinka, Γ. Χατζόπουλος κ.α.) σε γνωστές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας (Flocafe, Ghost House, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Lobby [Πάτρα] κ.α.) σε φεστιβάλ (Ευρωπαϊκή Μέρα της Μουσικής, Going Youth Festival, Christmas Magic World στο Θέατρο Badminton κ.α.) και private parties (Grand Resort Λαγονήσι). Η δυναμική παρουσία της μπάντας στα live της έχει συζητηθεί εκτενώς και από τον τύπο (Ελευθεροτυπία της Κυριακής, Avopolis, Mad Day Live κτλ.), τα τραγούδια τους "Μέσα Στην Πόλη" και "Κούνα Το Κορμί Σου" ακούγονται συχνά πυκνά στο ραδιόφωνο, ενώ το setlist τους είναι πάντα μια έκπληξη που κινείται σε pop/rock mainstream μονοπάτια με θεατρικά εμβόλιμα σκετς που κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού ψηλά καθ όλη τη διάρκεια των εμφανίσεων τους. Πρόσφατα γύρισαν το 2ο βιντεοκλίπ τους για το νέο τους single "Έπρεπε Να Γίνω Ράπερ" το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2010.

Σήμερα οι Kay & The SchoolDrivers είναι οι Kay Darens (φωνή), Nico Boneli (Κιθάρα), Δημήτρης Μεσσήνης (Μπάσο), Βασίλης Μανώλης (τύμπανα), Μαρία Παπαγρηγορίου (Πιάνο/Τρομπέτες) ενώ φιλικά συμμετέχει στα synths και ο Νίκος Μιχαλάς από τους Τέλος Εποχής.



GHOST HOUSE
LEPENIOTOU 26 PSIRRI
Athens, Greece
.............

2h ekpomph sta kapakia gia osous de xortasane

Pame gera me mple xroma erwtikh diathesh kai groove aisthitikh ston http://www.rockjukebox.gr   me Bluez-Jazz-Funk kai oxi mono.
Sto microfono o Metaxas Drakopoulos

..............

Παρασκευή 3/9 EMIGRE live @
 «Βαλκανική Πλατεία» 
στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9.00 μ.μ 10.30 μ.μ Συναυλία με τους ΕMIGRE και τα Κόκκινα Χαλιά. Ανοιχτό Δημοτικό θέατρο (περιοχή Στρεμπενιώτη)

Τιμή εισιτηρίου 5 euro

............

STONEBAR OPENS FOR THE NEW SEASON 2010-2011
(pic to be uploaded)


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ
 ΓΕΜΑΤΗ ROCΚ EVENTS ΚΑΙ LIVES.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 
ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ROCK!
ΓΕΡΟΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΤΡΑ

............
Οι ΒΑΤΡΑΧΟΙ βγαίνουν στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης . . .
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οι ΒΑΤΡΑΧΟΙ βγαίνει στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης για δευτερη φορά. καθώς είναι «νέοι» στην πόλη με έτος ίδρυσης το 2008 !

Οι Βάτραχοι χαλαρώνουν στο στέκι τους σε lunge ρυθμούς και σερβίρουν δροσερά ποτά και κοκτέιλ, παγωμένες μπύρες, ελαφρύ φαγητό και πολλά πολλά ακόμη. Όλα αυτά στην οδό Πινδάρου, δίπλα στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής.
Και για όσους όλα αυτά δεν είναι αρκετά …
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου Οι ‘ΒΑΤΡΑΧΟΙ’ σας προσκαλούν σε ενα μουσικό ταξίδι αναμνήσεων στην δεκαετία του 70,80 με μουσικές επιλογές από την χρυσή εποχή της DISCO!
Και όπως έλεγαν και οι Chic , “ Dance , Dance , Dance ”…
Για να θυμηθούν οι ''παλιοί' και να μάθουν οι ''νεώτεροι''.

Πέμπτη 9 Σεπτ. Live με τον Σπύρο Γραμμένο,
Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του. πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Aμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του χάισενμπεργκ. Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς), ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του!. Είναι 100 κιλά, οφιούχος και ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες
Έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδι ... λίγο πριν τα τριάντα και κατέληξε στην τιράντα το μοναδικό αξεσουάρ του Σπύρου.

Παρασκευή 10 Σεπτ. Capoeira Show
Capoeira είναι μια πολεμική τέχνη με Afro-brazilian ρίζες. Χαρακτηρίζεται από την επιδεξιότητα και την εξηπνάδα των κινήσεων στο έδαφος. Επίσης έχει ακροβατικά στοιχεία και συνοδεύεται πάντα από μουσική. Το Group Jacobina Arte με ιδρυτή το Mestre Pitbull από την Bahia ξεκίνησε στην πόλη μας το 2004 με δάσκαλο τον Ιορδάνη Κασάπογλου και οι προπονήσεις πραγμτοποιούντε στο Αθλητικό Κέντρο "Φίλιππος Αμοιρίδης".
COME AND PLAY . . .
και
Σαββάτο 11 Σεπτ. cuba libre Party Vol.2
Σας αρεσε , μας αρεσε γι'αυτο και το ξανακάνουμε . . .
Οι ‘ΒΑΤΡΑΧΟΙ’ σε μια διαφορετική βραδιά φέρνουν το άρωμα και τους ρυθμούς της μαγευτικής Κούβας , στα σοκάκια της παλιάς πόλης στο στέκι τους.
Δροσιστικά κοκτέιλ και χορευτικοί ρυθμοί για ένα Cuba Libre Party Vol.2

Ενώ σε όλη διάρκεια των γιορτών παλιάς Ξάνθης, φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας του Χαράλαμπου Περδικόπουλου, στο χώρο του συλλόγου με τίτλο ΙΧΝΟΤΟΠΙΑ.

βραδιά που έρχονται για να μας ξεσηκώσουν!

Σάς περιμένουμε !
http://batraxoi.blogspot.com/
http://vatraxoi.gr/ http://frogradio.gr/

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...30 Αυγούστου

1935 Ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και τραγουδοποιός του συγκροτήματος The Mamas and The Papas, John Phillips (John Edmund Andrew Phillips 1935-2001) ή αλλιώς Papa John, γεννήθηκε στο Parris Island της Νότιας Καρολίνας. Τη δεκαετία του '60 γνώρισε επιτυχία με το συγκρότημα με τραγούδια όπως: "California Dreamin'", "Monday, Monday", "I Saw Her Again", κ.α. Το 1998 το όνομα του, μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1939 Ο Βρετανός παραγωγός ραδιοφώνου John Peel (John Robert Parker Ravenscroft 1939-2004) γεννήθηκε στο Heswall. Εργάστηκε στο BBC Radio 1 από το 1967 έως και το 2004. Ήταν δημοφιλής για την προτίμηση του στην ηλεκτρική μουσική και το μοναδικό στυλ των εκπομπών του. Ήταν ένας από τους πρώτους DJ που έπαιξαν στην εκπομπή τους psychedelic rock, reggae και punk, και βοήθησαν την ανάπτυξη της Rock κουλτούρας στην Μεγάλη Βρετανία. Ψηφίστηκε από το περιοδικό Melody Maker, "DJ of the Year", έντεκα φορές. Είναι μέλος της Radio Academy Hall of Fame.

1965 Κυκλοφορεί στην Αμερική το έκτο άλμπουμ του Bob Dylan, το δεύτερο ηλεκτρικό του, με τον τίτλο "Highway 61 Revisited". Περιέχει τα τραγούδια "Like a Rolling Stone", "Desolation Row", "Highway 61 Revisited", "Ballad of a Thin Man", κ.α. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρίσκεται στην 4η θέση.

1965 Για τρίτη και τελευταία εβδομάδα στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκεται το τραγούδι "I Got You Babe" των Sonny & Cher. Θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος και από τότε θα το ερμηνεύσουν καλλιτέχνες όπως Etta James, David Bowie ντουέτο με την Marianne Faithfull, Joey Ramone, UB40, κ.α.

1994 Οι Oasis κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο "Definitely Maybe". Θα είναι η αρχή μιας μεγάλης καριέρας για ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα Rock συγκροτήματα. Ηχογραφήθηκε στο Monnow Valley Studio του Monmouth της Αγγλίας, με παραγωγό τον Dave Batchelor. Οι πωλήσεις του, μέχρι σήμερα, έχουν ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Rock 'n' Roll Star", "Supersonic", "Cigarettes & Alcohol", κ.α.

Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Γιοκαρίνης + Lexicon Project

Λάκης Παπαδόπουλος
Γιάννης Γιοκαρίνης
&
Lexicon Project
Τρίτη 31 Αυγούστου
στο Αιγάλεω

Μια ξεχωριστή συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Αυγούστου στο «Δημοτικό Θέατρο Αλέξης Μινώτης» στο Αιγάλεω. Οι Lexicon Project συναντούν δυο ζωντανούς θρύλους του ελληνόφωνου έντεχνου και ροκ ελληνικού τραγουδιού, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη. Όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και με ροκ διάθεση θα παρουσιάσουν μια δυνατή βραδιά που δε θα λείψουν οι γνωστές επιτυχίες που έχουμε όλοι αγαπήσει καθώς και νέα κομμάτια απ’ την πολλά υποσχόμενη μπάντα των Lexicon Project.
Οι «Lexicon Project», μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο, υπόσχονται να χαρίσουν ένα δυνατό ποπ – ροκ πρόγραμμα με έντονες επιρροές από τα 60’s και τα 90’s. Το «Μαρία», το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και το «Ταξίδεψε», είναι κάποια απ’ τα τραγούδια τους που έχουν ήδη ξεχωρίσει και ακούγονται στα ραδιόφωνα της πόλης. Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, πάντα προσαρμοσμένες στον ήχο της μπάντας.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος (“ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ”) είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής.


«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ» ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
Είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...29 Αυγούστου

1958 O Βασιλιάς της Pop Michael Jackson (Michael Joseph Jackson 1958-2009) γεννήθηκε στο Gary της Indiana των Η.Π.Α. Ο Jackson ξεκίνησε την καριέρα του την δεκαετία του '60, σαν μέλος του οικογενειακού συγκροτήματος The Jackson 5. Το 1971 άρχισε σόλο καριέρα, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Ήταν ο πρώτος Αφροαμερικανός καλλιτέχνης που προβλήθηκε τόσο πολύ από το τότε "ρατσιστικό" MTV. Το άλμπουμ του "Thriller" είναι το πρώτο άλμπουμ σε πωλήσεις, όλων των εποχών. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που το όνομα του έχει γραφτεί στο Rock and Roll Hall of Fame δύο φορές. Έχει γραφτεί στο βιβλίο Guinness για τα 13 Grammy Awards που έχει κερδίσει, μεταξύ αυτών τα Grammy Legend Award και Grammy Lifetime Achievement Award, τα 26 American Music Awards, τα 13 Νο1 singles στις Η.Π.Α. και για τις πωλήσεις των άλμπουμ του που ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του: "Don't Stop 'til You Get Enough", "Billie Jean", "Beat It", "Thriller", "Bad", "Smooth Criminal", "Black or White", κ.α.

1964 Ο Roy Orbison κυκλοφορεί το τραγούδι "Oh, Pretty Woman". Έχει τιμηθεί με το βραβείο Grammy Hall of Fame και έχει χαρακτηριστεί σαν ένα από τα 500 τραγούδια που βοήθησαν στην εξέλιξη του Rock and Roll. Το 1994 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", κατέκτησε την 222η θέση.

1977 Τρεις άντρες συλλαμβάνονται με την κατηγορία ότι προσπάθησαν να "κλέψουν" το σώμα του Elvis Presley από το νεκροταφείο του Forest Hill όπου είχε ταφεί. Ένας από αυτούς είναι και ο Ronnie Tyler, ο οποίος αργότερα έγινε πληροφοριοδότης του FBI. Στις 2 Οκτωβρίου το σώμα του τραγουδιστή θα μεταφερθεί στην έπαυλη Graceland.

2000 Στην απονομή των πρώτων Kerrang! Awards που πραγματοποιείται στο Λονδίνο, οι Slipknot κερδίζουν το βραβείο "Best Single" για το τραγούδι "Wait and Bleed", καθώς και τα "Best International Live Band" και "Best Band in the World". Άλλα βραβεία της βραδιάς, "Best International Newcomer" - Queens of the Stone Age, "Classic Songwriters" - Foo Fighters, κ.α.

2005 Στα MTV Video Music Award οι Green Day είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς. Το τραγούδι "Boulevard of Broken Dreams" κερδίζει τα βραβεία "Best Rock Video", "Best Group Video" και "Video of the Year".

GREEN THEATER-ROCK FESTIVAL

GREEN THEATER-ROCK FESTIVAL


Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που παρουσίασε το Green Theater το καλοκαίρι του 2010, δεν είναι δυνατόν να μην αφιερώσουμε ένα διήμερο σε rock σχήματα της περιοχής μας.
Για πρώτη φορά θα συναντηθούν συγκροτήματα από 2 νομούς, Αργολίδα και Κορινθία. Όπου 9 σχήματα θα βρεθούν στη σκηνή του ανοιχτού θεάτρου (1500 θέσεων) Green Theater που βρίσκεται στις Αρχαίες Κλεωνές του Δήμου Νεμέας.
Σκοπός και στόχος είναι να εξυπηρετηθεί η λογική της περιφερειακής ανάπτυξης, δίνοντας κίνητρο και χώρο σε νέους καλλιτέχνες, όλων των τάσεων, είτε στην μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικά κ.ο.κ
Σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και την Α.Μ.Κ.Ε Rock ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ, το Green Theater ευελπιστεί το 2ήμερο Rock Festival να γίνει θεσμός και πόλος έλξης για νέους καλλιτέχνες και όχι μόνο.


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
GREEN THEATER: Αρχαίες Κλεωνές
Τηλ:2746031233
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ :
Σύλλογος ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Rock Festival) Ναύπλιο
Α.Μ.Κ.Ε ROCKSINANTISI KIATOY: Αρχαία Σικυώνα

Το πρόγραμμα του 2ημέρου 7-8 Σεπτέμβρη:

Τρίτη 07/09/2010
ΗΧΟΓΟΝΙΣΤΕΣ-Κιάτο (hip-hop)
EXARSIS-Κιάτο (metal)
HOLLYDOOD-Κόρινθος (metal)
GROOVIN HIGH-Νεμέα (jazz-rock)

Τετάρτη 08/090/2010
ΒΟΜΡ-Ναύπλιο (hip-hop)
PUSSY KINGS-Νεμέα (garage rock)
TERPSIS- Ναύπλιο (alternative)
JACQUES and the band-Ναύπλιο (jazz-funk-fusion-rock)
ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ-Ναύπλιο (classic rock)

Τόπος εγκλήματος: Αρχαίες Κλεωνές, Νεμέα
Τηλ: 2746031233
Ώρα Έναρξης: 08:00 μμ
Είσοδος ελεύθερη

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

Smart Price Festival - Στεφανου μΠαντα-Κοάλα, 1ΒήμαΜπροστά, Σπύρ. Γραμμένος

Smart Price Festival 2010







LineUp:




Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα μαζί με την Cathy Idra1 Βήμα Μπροστά



Σπύρος Γραμμένος




Support: I see zero www.jumpingfish.gr/panos_1







Έναρξη 20.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Προπώληση: σύντομα διαθέσιμη.
Τιμή: 10 ευρώ





...........................


Γιάννης Ζουγανέλης & Ραλλία Χρηστίδου Live Ξάνθη!!!
Το Μικρό bar και η rockmadness παρουσιάζουν . . .

Τον Γιάννη Ζουγανέλη με τα ΟΛΑ του και τη Ραλλία Χρηστίδου!!!
Support Band : Πάρε Δώσε (Ξάνθη)
Το Σάββατο 28 Αυγούστου ώρα 21:30
Σε μία μεγάλη συναυλία στον Θερινό Κινηματογράφο “Ολυμπία”
στη Ξάνθη.

Μετά από 30 χρόνια μουσικής, από το «Αχ Μαρία» μέχρι την «Ακτή Πειραιώς», μετά από ατέλειωτα ξενύχτια και καλλιτεχνικές συνεργασίες, ο αγαπητός στον κόσμο Γιάννης Ζουγανέλης τώρα στον Θερινό Κινηματογράφο “Ολυμπία”, υπόσχεται να μας θυμίσει στιγμές γέλιου και χαράς από την πολύχρονη καριέρα του. Με ρόκ, λαϊκά, interactive και με εκπλήξεις πάντα με την συμμετοχή του κόσμου.

Μαζί του η πάντα «Έτοιμη» - σύμφωνα με τον τίτλο της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς – Ραλλία Χρηστίδου. Με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες της.

Live Σαββάτο 28 Αυγούστου στην Ξάνθη .
Χώρος : Θερινό σινεμά ‘Ολύμπια’ ( Δίπλα στο Δημαρχείο Ξάνθης) .
Είσοδος : 15 euro
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Έναρξη : 21:00
Πληροφορίες : Τηλ. 6979774496 & info#rockmadness.gr

*After Party “ can't get enough “ at Mikro bar!!!

Οργάνωση :
Μικρό bar
Rockmadness.gr
www.rockmadness.gr
http://rockmadnessgr.blogspot.com/

....................





NICKO + ELENI FOUREIRA in... Guzel NAFPLIO

"Κοίτα τι έκανε" για μια ακόμη φορά το club που... δίνει ότι καλύτερο στον κόσμο του για να περνά καλά. Αυτή την Κυριακή, φιλοξενεί τον NICKO που τα σπάει αυτό κι όχι το last summer! Μαζί του η Ελένη Φουρέιρα που για αυτό το Καλοκαίρι θα τρυπώσει ακόμη ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ... βαθιά μέσα στην καρδιά μας!

Reservations: (+30) 6980 575757 George Sigrimis

.........................

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΔΙΠΛΟ ALBUM-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ LIVE-15 XΡΟΝΙΑ ΕΦΗΒΕΙΑΣ

Aγαπητές φίλες και φίλοι,
στις 14 Ιουνίου κυκλοφόρησε το νέο διπλό live album του Γιώργου Δημητριάδη.Η ηχογράφηση είναι απο την εξαιρετική εμφάνιση του στο Metropolis Live Stage στις 14 Δεκεμβρίου 2009 όπου εκεί ο Γιώργος γιόρτασε τα 15 του χρόνια στην δισκογραφία μαζί με μία πλειάδα νέων αλλά και παλιότερων φίλων του καλλιτεχνών όπως οι
Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλλης,Μανώλης Φάμελλος,Κώστας 
Λειβαδάς, Απροσάρμοστοι,Στάθης Δρογώσης,Μύρωνας Στρατής,Πάνος Μουζουράκης,Γιώργος Μυλωνάς,Βαγγέλης Ασημάκης,Σοφία Στρατή,Λιάνα Παπαλέξη,Νίκος Γώγος.Πολλές γενιές μαζί γύρω από έναν καλλιτέχνη,τραγουδοποιό/τραγουδιστή και μουσικό που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τις καρδιές μας με τις μουσικές του αλλά και την ελληνική δισκογραφία.

Αυτό το ‘ζωντανό’ διπλό cd album που κρατάς στα χέρια σου φίλη και φίλε είναι η αποτύπωση της γιορτής που στήσαμε στο Metropolis Live Stage στις 14 Δεκεμβρίου 2009 για τα 15 χρόνια δισκογραφίας μου.
Η πορεία μέχρι τώρα ήταν άλλοτε με λακκούβες και παγίδες κι άλλοτε άνοιγε σε ανοιχτά πεδία με λιακάδες.Όμως η ευκολία,το πιστεύω ακράδαντα,δεν είναι αυτό που δίνει την όποια αλήθεια στην πορεία ενός δημιουργού όπως και στην ίδια μας τη ζωή.Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα πέρασα-όμορφα κι άσχημα-γιατί με βοήθησαν να φτιάξω ‘χαρακτήρα’ και θαρρώ στο να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος αλλά και σαν μουσικός.
Αυτό το διπλό album μου ανοίγει ακόμα μία νέα πόρτα που πίσω της κρύβονται οι νέες προκλήσεις και προσκλήσεις δημιουργίας.Πάμε μακριά,παρακάτω τώρα..
Ελπίζω να με ακολουθήσετε,η πτήση θα είναι μαγική, περιπετειώδης και τα καύσιμα επαρκή.Αν τελειώσουν παρέχονται κι αλεξίπτωτα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μουσικούς που έτυχε μέχρι σήμερα να με συντροφεύσουν στις μουσικές μου αναζητήσεις και ειδικότερα τους συμπαίχτες στο πάλκο και στον ήχο που με βοήθησαν να στήσω τα δισκογραφικά μου γενέθλια,Δημήτρη Νίτη,Νίκο Βαλλιανάτο,Θάνο Μιχαηλίδη,Κώστα Μιχαλό,Χρίστο Σερενέ,Λιάνα Παπαλέξη,Εβίτα Κυριακουλάκη,Δημήτρη Καραγιάννη,Γιώργο Ζαρέα,Βαγγέλη Κατσαρέλη,Κώστα Βακαλόγλου,Γιώργο Κατσιάνο,Γιάννη Παξεβάνη.
Τέλος θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φίλους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας,στον συνεργάτη μου Ανδρέα Βαιτούδη με τον οποίο μοιράζομαι την επιμέλεια αυτής της δουλειάς και στον Γιώργο Φλαμουρίδη του studio GFS PRO για την αμέριστη συμπαράστασή,βοήθεια και υπομονή τους και στον Άγγελο Σφακιανάκη που είχε πίστη σε μένα όλα αυτά τα χρόνια και την ιδέα γι’αυτή μας την συναυλία-γιορτή αλλά και στην οικογένειά μου που με ανέχεται τόσο καιρό.
Η δουλειά μου αυτή ανήκει σε όλους αυτούς και σε εσάς…

ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ………

Y.Γ.Αφιερώνω αυτόν τον δίσκο στην μητέρα μου που είναι δίπλα μου πάντα από εκεί ψηλά…


...................

PHANTOM X in GREECE - 1st stop ATHENS ..LIVE @ BAT CITY 10/9/2010



ANGELS PR and STUDIOS with ROCK SUGAR KEEP ON ROCKIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ την Παρασκευή 10/09/2010 ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο το Dallas TX τους PHANTOM-X.





H μπάντα των KEVIN GOOCHER και GLENN MALICKI στα πλαίσια της περιοδείας τους, ανεβαίνουν στην σκηνή του BAT CITY και παίζουν τραγούδια απο τα προηγούμενα τους cd "RISE OF THE PHANTOM" και "STORM RIDERS", καθώς και από τo πρόσφατo "THIS IS WAR".





Ένα δυνατό live γεμάτο με καλό metal και όμορφες κιθαριστικές μελωδίες.





support: οι δικοί μας SECRET ILLUSION


.....................


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ


Την είδαμε στο πλάι μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γιώργος Καζαντζής . Φέτος την συναντήσαμε να μοιράζεται τη σκήνη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μας κέρδισε αβίαστα άλλοτε μέσα από τη ζεστή και μεστή μπάσα φωνή της και άλλοτε μέσα από τα «πριμαριστά» ξεσπάσματά της.Τα συναίσθηματα που νιώθεις όταν την κοιτάς πάνω στη σκηνή αντιφατικά, την ίδια στιγμή που απομονώνεται και φευγει μακρυά, με ένα παράξενο τρόπο σε παίρνει μαζί της, σε κάνει να μη θές να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Και όλα αυτά για την νέα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό από την Θεσσαλονίκη Κατερίνα Μακαβού.
Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Μικρά Μυστικά» στον οποίο υπογράφει τους στίχους και την μουσική στα εννιά από τα έντεκα τραγούδια ντυμένα από τις ενορχηστρώσεις των Θανάση Dzigovic, Σωτήρη Νούκα και Ορέστη Μπενέκα.
Είναι πραγματικά ενδιαφέρον τέτοιες δημιουργίες όμως να μπορείς να τις απολαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο, μέσα από ένα live. Και αυτό η Κατερίνα μαζί με την παρέα της το καταφέρνουν πολύ καλά. Ο ήχος πότε πειραματικός με έντονα electro, πότε ακουστικός μεσα από το γνωστό σε όλους μας πάντρεμα κιθάρας- φωνής και άλλοτε ροκ τις στιγμές του θυμού...Με θάρρος και επιμονή η Κατερίνα ξεφεύγει από τις κλασικές συνταγές επιχειρώντας εκτός από τις προσωπικές της δημιουργίες να μας κάνει ένα ωραίο πέρασμα στις μουσικές που αγάπησε, κάνοντας την Αρλέτα να συναντιέται με τον Johny Cash, τον Παύλο Παυλίδη με τους Tuxedomoon και τους Radiohead και τον Παύλο Σιδηρόπουλο με την P.J Harvey! 



ΠΑΡΑΘΙΝΑΛΟΣ
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ
08 Σεπτεμβρίου · 9:30 μ.μ. - 11:00 μ.μ.