ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝ'ΕΝΤΑΞΕΙ"-Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CLIPART RADIO

Ο Γιώργος Δημητριάδης στον CLIPART RADIO!

Κάθε Τετάρτη βράδυ,8-10,με την εκπομπή του 'ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝ'ΕΝΤΑΞΕΙ' θα μας ταξιδεύει στις διάφορες εποχές και περιόδους της rock,pop,soul μουσικής και μυθολογίας,έξω από κάθε λογική playlist,με βάση τις δικές του επιρροές και αγάπες.Υπάρχει ένα αόρατο νήμα που δένει όλες αυτές τις περιόδους και θα μας παίρνει μαζί του σε ταξίδια μέσα στον χρόνο,από το χτες στο σήμερα και τούμπαλιν με κριτήριο πάντα το καλό γούστο και αισθητική όπου κι αν αυτή βρίσκεται σε αυτή την τεράστια κι αχανή έκταση του rock'n'roll!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝ'ΕΝΤΑΞΕΙ......THE KIDS ARE ALRIGHT!
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

REVENGE OF ROCK music live

CELEBRATING 30 YEARS OF METALLICA!!!
LIVE TRIBUTE BY PREJUDICE REBORN
seek & destroy with no remorse!!!
................
FOR THOSE ABOUT TO ROCK...
Οι BIG BALLZ επσιτρέφουν!
SUMMER IS GONE AND WE ARE BACK IN BLACK!!!!!
GET READY FOR THE FIRST LIVE SHOW OF THE SEASON!!!!!
..............
Ήρθε η ώρα...
Οι Roll The Dice στο τελευταίο τους Bon Jovi Live Tribute...

Τουλάχιστον εμάς δεν πέρασε ακόμη η κάψα από το live που είδαμε στο ΟΑΚΑ και από τις στιγμές που ζήσαμε παρέα στα προηγούμενα Live Tributes που κάναμε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ζήσουμε άλλη μία βραδιά με τα αγαπημένα τραγούδια των θρυλικών BON JOVI και θα είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Ένα πάρτυ που θα σας μείνει αξέχαστο... Γιατί αυτή την φορά θα είναι και το τελευταίο των Roll The Dice...

Θα είναι μια στιγμή 2:30+ ωρών
We'll be there for you!!!!

ROLL THE DICE:
Iraklis Zotos - Vocals
Herc Cyrenail - Keyboards
Aggelos Tanis - Drums
Nick Papadopoulos - Bass Guitar
Dimitris Kapetanas - Electric Guitar

@Revenge of Rock
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34 - Αθήνα
September the 30th
@23:30

Entrance: 5euros

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ θα εμφανιστούν ζωντανά σε μία ακουστική περιπλάνηση με 2 κιθάρες,

 κρουστά, φωνή την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:00 στον rock café bar ΚΑΚΤΟΣ ( Λ. Αλεξάνδρας 40, Αθήνα) ταξιδεύοντας σας σε κομμάτια από τους τρεις προσωπικούς τους δίσκους ,από τον δίσκο που ηχογραφούν αυτή την περίοδο αλλά και rock ταξιδιάρικες μελωδίες από την δεκαετία του 60 έως σήμερα.
...................

LIVE "LOST HIGHWAY" DIM.KELENIS @ RAINBOW 22 SEPT.
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.



EKTAKTOS KAI GIA MONO MIA EMFANISH STO RAINBOW OI
LOST HIGHWAY ME TON DHMHTRH KELENH
ME SOUTHERN & CLASSIC ROCK
AKOLOU8EI ANALOGO DJ SET ME STELLA ADAMS MEXRI TO PROI!
DEN XANOUME TETOIO LIVE!!
EISODOS DOREAN - MPYRA DRAFT 500ml 5 EURO

ROCK DJs, 4 VIDEO WALLS, LIVE STAGE
DEKELEON 40 - GAZI

Σαν Σήμερα...17 Σεπτεμβρίου

1923 Ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς καλλιτέχνες της Country μουσικής, ο Hank Williams (Hiram King Williams 1923-1953) γεννήθηκε στο Mount Olive της Alabama. Από το 1948 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '50, έντεκα από τα τραγούδια του κατέκτησαν το Νο1, τα "Your Cheatin' Heart", "Hey Good Lookin'", "I'm So Lonesome I Could Cry" κ.α. Το όνομα του γράφτηκε στο Country Music Hall of Fame το 1961 και στο Rock and Roll Hall Fame το 1987. Τραγούδια του διασκευάστηκαν από καλλιτέχνες όπως Bob Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash, Tony Bennett, The Residents, Ray Charles, Louis Armstrong κ.α.

1969 Ο τραγουδιστής του Βρετανικού Electronic-Rock συγκροτήματος The Prodigy, Keith Flint (Keith Charles Keef Flint) γεννήθηκε στο Redbridge του Λονδίνου. Στα τέλη της δεκαετίας του '80, σε ένα rave club του Λονδίνου, ο Keith Flint γνώρισε τον DJ Liam Howlett και του εξέφρασε τον θαυμασμό του για το γούστο του στην μουσική. Λίγο μετά την γνωριμία τους ο Howlett έστειλε στον Flint μια κασέτα με δικιά του μουσική. Ο Flint την άκουσε και ενθουσιάστηκε τόσο που επέμενε να δημιουργήσουν μια μπάντα και να ξεκινήσουν τις ζωντανές εμφανίσεις όπου εκείνος με τον φίλο του Leeroy Thornhill θα αναλάμβαναν το χορευτικό κομμάτι. Για ένα μικρό διάστημα ήταν χορευτής του γκρουπ μέχρι το 1996 που τον γνωρίσαμε σαν τραγουδιστή στο single "Firestarter". Στους The Prodigy μοιράζεται τα φωνητικά με τον Maxim (Keith Andrew Palmer). Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πέντε στούντιο άλμπουμ και οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Δημοφιλή τραγούδια τους: "Breathe", "Smack My Bitch Up", "Invaders Must Die" κ.α.

1966 Για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Supremes και το τραγούδι "You Can't Hurry Love". Ηχογραφήθηκε στην αίθουσα Α του στούντιο Hitsville U.S.A. στο Michigan στις 11 Ιουνίου. Έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame, "The 500 Songs that Shaped Rock and Roll". Δεκαέξι χρόνια περίπου αργότερα, θα ανέβει ακόμη μια φορά στο Νο1 με την φωνή του Phil Collins.

1991 Οι Guns N' Roses κυκλοφορούν τα άλμπουμ "Use Your Illusion I" και "Use Your Illusion II". Τα δυο διπλά άλμπουμ αν και κυκλοφόρησαν χωριστά, συχνά αναφέρονται σαν ένα τετραπλό άλμπουμ. Τα τραγούδια που περιείχαν ηχογραφήθηκαν την περίοδο 1990-1991, σε διάφορα στούντιο A&M Studios, Record Plant Studios, Studio 56, Image Recording, Conway Studios και μιξαρίστηκαν στο Skip Saylor Recording στούντιο. Το εξώφυλλο είναι μέρος από τον πίνακα του Raphael (Raffaello Sanzio da Urbino) με την ονομασία "The School of Athens" και η επεξεργασία έχει γίνει από τον Εσθονό καλλιτέχνη Kalev Mark Kostabi. Δημοφιλή τραγούδια: "Live and Let Die" (Paul and Linda McCartney), "Don't Cry", "November Rain" κ.α.

2003 Ο David Lee Roth, πρώην frontman του συγκροτήματος Van Halen, τραυματίζεται στην σκηνή την ώρα που έκανε μια "γρήγορη και περίπλοκη φιγούρα σαμουράι του 15ου αιώνα" σε συναυλία του στη Philadelphia. Ο Roth θα χρειαστεί 21 ράμματα διότι χτύπησε με το κοντάρι που χρησιμοποιούσε για την φιγούρα στο πρόσωπο. Λίγες μέρες αργότερα θα ανακοινωθεί η ακύρωση των υπόλοιπων συναυλιών της περιοδείας του στην Αμερική.



White Peppers @ Lazy Club 1/10/2011‏

Οι White Peppers τον Οκτώβριο στο Lazy Club.
Οι White Peppers δημιουργήθηκαν το 2004 και είναι έτοιμοι για την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά.
Χρόνια φίλοι μεταξύ τους, αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους μπάντα με τις προσωπικές τους συνθέσεις, μετά από τη ξεχωριστή πορεία που είχε ο καθένας στη μουσική.

Δυναμική παρουσία, προσωπικό ήχο, Ρυθμικές & "Ανεβαστικές" δικές τους συνθέσεις και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της Funk - Blues - Rock μουσικής.

Η Φωνή της Ιλιάδας Καλαμαρά, η χαρακτηριστική κιθάρα του Τάκη Φακούδη, τα Piano-Keyboards του Βασίλη Κοντοδήμου, το "ανεβαστικό" και "μπιτάτο" rhythm-session, μπάσο-ντραμς και κρουστά από τους Δημήτρη Αντωνακάκη - Μάκη Κωνστάντη - Τίμο Κορονετόπουλο και τα φωνητικά της μπάντας σας ταξιδεύουν σε Blues-Funk-Rock καταστάσεις με original συνθέσεις!
Hot & Spicy Music!

BAND MEMBERS:
Dimitris Antonakakis: Bass
Takis Fakoudis: Singer-Guitar
Iliada Kalamara: Singer
Makis Konstantis: Singer-Drums
Basilis Kondodimos: Keybords-Vocals
Timos Coronetopoylos: Percussion
http://www.myspace.com/whitepepers
http://www.jumpingfish.gr/whitepeppers
http://www.reverbnation.com/whitepeppers

Event Map: http://goo.gl/maps/eNop

LAZY CLUB Λεωφ. Πεντέλης 1- Βριλήσσια - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ / ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ 12
Λεωφ. Πεντέλης 1- Βριλήσσια - ΤΗΛ. 2106895535

5 ΕΠΟΧΕΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στο ΕΝΖΖΟ DE CUBA 21/9 στις 22:00


Μετα απο μια ακρως επιτυχημενη σεζον οι 5 ΕΠΟΧΕΣ επιστρεφουν στον χωρο του ΕΝΖΖΟ στο μπουρναζι για μια ακρως ενδιαφερουσα σειρα εμφανησεων!!!Το συνθημα φετος αλλαζει..Μετα απο ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας εμεις επιλεγουμε να δωσουμε χρωμα στις νυχτες μας!!
"Κι ισως αυριο πια το φως μας να 'ν' λευκο" οπως λεει κι ενα τραγουδακι στο φιναλε του!!!

Οι 5 ΕΠΟΧΕΣ μετα απο 9 χρονια ενεργης παρουσιας επιστρεφουν στην βαση τους,το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..Στον πανεμορφο χωρο του ΕΝΖΖΟ DE CUBA.Με την καλυτερη διαθεση και πανω απ'ολα σε οικειο περιβαλλον με αγαπημενους φιλους onstage και οχι μονο ειναι ετοιμοι για ενα Live-Γιορτη..Κερασακι στην τουρτα Η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ η οποια εχει κερδισει ολοκληρη την Ελλαδα με το ταλεντο της και το ηθο......ς της,...γνω......στη............ απο τη συμμετοχη της στο GREEK IDOL..Καταλαβεβετε ολοι οτι δεν πρεπει με τιποτα να το χασετε!!!!!!Να ειστε λοιπον ολοι εκει για ενα σουπερ παρτυ!!!!!!!

Χορηγός Επικοινωνίας της βραδιάς θα είναι το Radio Isart..

ΕΝΖΖΟ DE CUBA
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14-16 ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
22:00
Χορηγος επικοινωνιας: Radio Isart (www.isart.gr)

5 ΕΠΟΧΕΣ

Τον Ιανουάριο του 2002 οι μουσικές ανησυχίες των Γιάννη Δρούκα ,Μάνου Ζαχαριάδη και Μιχάλη Βιταντζάκη, τους ώθησαν να δημιουργήσουν ένα μαθητικό μουσικό σχήμα. Το κοινό πάθος για τη μουσική τους φέρνει μετά από δυο χρόνια πειραματισμού στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μουσικού σχήματος , τις "5 ΕΠΟΧΕΣ" αποτελούμενο συνολικά από 7 άτομα.
Pop και rock επιρροές ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτοριου είναι το ύφος που χαρακτηρίζει τη μουσική τους.
Το όνομα της μπάντας φανερώνει την αγάπη για την μουσική που είναι μια νέα εποχή …Η 5η…
Η τελική σύνθεση της μπάντας έγινε τον Ιανουάριο του 2008.

Οι 5ΕΠΟΧΕΣ είναι:

Λευτερης Αντωνοπουλος ( τύμπανα)
Πάνος Αποστολάτος ( μπάσο)
Μιχάλης Βιταντζάκης (ηλεκτρική κιθάρα)
Κώστας Νάνος (ηλεκτρική κιθάρα)
Δημητρα Φαράντου (πλήκτρα)
Μάνος Ζαχαριάδης (φωνή)
Γιάννης Δρούκας (φωνή)

Σκοπός της μπάντας είναι να ακούγονται δικά τους, όπως και παλιά και νέα τραγούδια από καταξιωμένους καλλιτέχνες, σε ένα πρόγραμμα που διαρκεί πάνω από τέσσερις ώρες.

Την παρουσία τους δηλώνουν δυναμικά στο χώρο της ελληνικής pop-rock σκηνής με σημαντικές συνεργασίες ,Ενδελέχεια, Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη, Στάθη Αρτινό, και Μέρες, αλλά και με λιγότερο γνωστά σχήματα σε αρκετά μαγαζιά της Αθήνας( Αρχιτεκτονικη(Γκαζι),Koo Koo Music Bar, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο , Ghosthouse , RythmosStage ,Glam Bar ,Oνομα του Ροδου,Aέρα κ.α)
Από το 2008 ξεκινούν και οι εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ,ενδεικτικά μερικές είναι( Καλάβρυτα ,Κόρινθο ,Πάτμο , Γιάννενα,Ανδρο κ.α).Την ίδια χρονιά έρχεται και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στο MADTV στην εκπομπή «Μad Day Live» .
Άρχισαν να φτιάχνουν δικά τους τραγούδια με την τελική σύνθεσητης μπάντας τον Ιανουάριο του 2008.


Οι 5 EΠΟΧΕΣ συνεχίζουν δυναμικά με στόχο να αφήσουν το στίγμα τους στο μουσικό στερέωμα .
Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε ετοιμασίες για την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλεία.
Πιστός υποστηρικτής σε κάθε βήμα ,ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ραδιόφωνα που προσεγγίζει το χώρο των τεχνών.

RadioIsart|www.radioisart.gr

ΜΕΛΗ. drums-λευτερης
μπασο-πανος
πληκτρα/πιανο-δημητρα
rythm guitar-μιχαλης
lead guitar-κωστας
φωνητικα-γιαννης
φωνητικα-μανος

HIGHVOLTAGE Greek Fest.2011 ΣΤΟ KYTTARO LIVE

Η Highvoltage Productions συμπληρωνοντας 6 χρονια δραστηριοτητας και περισσοτερες απο 100 συναυλßες-shows με ονüματα της παγκοσμιας αλλα και ελληνικης σκηνης, διοργανωνει Ýνα νÝο φεστιβαλ που ελπßζει να γßνει θεσμüς
τα επüμενα χρüνια.Το φετινü πρþτο fest. θα πραγματοποιηθεß σε 2 διαφορετικÝς ημερομηνßες(2 Acts) με συμμετÝχοντες ορισμÝνους απü τους πιο επßκαιρους καλλιτÝχνες συνολικÜ της ελληνικÞς σκηνÞς.

contact: info@highvoltage.gr
more info: www.highvoltage.gr

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

THE PURE ROCK NIGHT!!
TASOS CHRISTIDIS OF ROCK FM 969 ROCKING THE HOUSE


Ο Τάσος Χρηστίδης (969 Rock Fm), με τον πιο φρέσκο ήχος της πόλης, αλλά και τους ύμνους του παρελθόντος, πάντα, με χορευτική διάθεση!
Από τους Red Hot Chili Peppers τους Kasabian τους Kings of Leon τους Placebo και τους Vaccines στους Beatles τους Depeche Mode τους Ramones και τους Rolling Stones.

Αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο στο Rock Gallery.
25ης Μαρτίου 13,
Πλατεία Νέας Σμύρνης



.................

LOLEK live @ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Λόλεκ


O Λόλεκ είναι μοναδική περίπτωση τραγουδοποιού που μπορεί να συνδέσει παραδοσιακά επτανησιακά με Κ. Χατζή, ρεμπέτικα, με Leonard Cohen και μουσική πανκ των ‘80s. Και όλα αυτά πηγάζουν από έναν εσωτερικό πυρήνα που εκφράζεται με έναν ενιαίο τρόπο- κι ας είναι τραγούδια από διαφορετικές εποχές και στυλ.


Howlin’ Kay one man dirty band and friends

Τον αποκαλούν “Ταγμένο μουσικό του δρόμου” διατρέχει την Αμερική, εξερευνά τα πιο μυστήρια μονοπάτια των Delta Blues, αυτοσχεδιάζει, δημιουργεί και “ηλεκτρίζει” με ένα δυνατό ήχο.

Trees

Οι Trees κατάφεραν να παντρέψουν τη Δυτική jazz και latin με την Ινδική μουσική, με ένα νέο και πολύ δημιουργικό τρόπο που θα μας καταπλήξει. Τα όργανα που θα ακούσουμε είναι Τάμπλα, κοντραμπάσο, κιθάρα, φλάουτο, κρουστά.

Οι Άσσοι του Loui Salvator

Μια εντυπωσιακή εξαμελής μπάντα που διασκευάζει ρεμπέτικα και ορισμένα “ελαφρά” (Γούναρης, Αττίκ κλπ) σε lounge jazz, ‘30s swing και allegro.Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου “αμερικάνικο club του 40” με εκκεντρικό ντύσιμο, όργανα εποχής μεσοπολέμου, πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς. Οι μελωδίες είναι λίγο γνωστές σε όλους και η απόδοση τους σε ρυθμό swing.

Σάββατο 24/9, Ώρα: 7.00 μ.μ.
Πλατεία Ηρώων πολυτεχνείου
Νέα Κηφισιά
Είσοδος Ελεύθερη

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...16 Σεπτεμβρίου

1925 Ο θρυλικός Αμερικανός Blues κιθαρίστας και τραγουδοποιός B.B. King (Riley B. King) γεννήθηκε στην Indianola του Mississippi. Άρχισε την ενασχόληση του με το τραγούδι στην χορωδία της εκκλησίας, τραγουδώντας gospel και σε ηλικία 12 ετών αγόρασε την πρώτη του κιθάρα. Στα τέλη της δεκαετίας του '40 πραγματοποίησε τις πρώτες του ηχογραφήσεις με παραγωγό τον Sam Phillips αλλά η αναγνώριση ήρθε λίγο αργότερα την δεκαετία του '50. Δημοφιλή τραγούδια του: "Every Day I Have the Blues", "Sweet Little Angel", "Let the Good Times Roll", "The Thrill Is Gone", "When Love Comes to Town" κ.α. Το 2003 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρέθηκε επάξια στην τρίτη θέση μετά τους Jimi Hendrix και Duane Allman. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock & Roll Hall of Fame το 1987 και το 2004 η Βασιλική Ακαδημία της Σουηδίας τον τίμησε με το Polar Music Prize.

1977 Μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της Opera, η Μαρία Κάλλας (Άννα Μαρία Καικιλία Σοφία Καλογεροπούλου 1923-1977) απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών στο Παρίσι από καρδιακή προσβολή. Στην ηλικία των εννέα ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και μετά από δύο χρόνια κέρδισε το πρώτο της βραβείο ως σολίστ σε παιδικό διαγωνισμό ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Νέας Υόρκης. Το 1937 μετά το διαζύγιο των γονιών της, ακολούθησε την μητέρα της στην Αθήνα και γράφτηκε στο Εθνικό Ωδείο του Καλομοίρη και ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Έδωσε την πρώτη της παράσταση τον Απρίλιο του 1939 και τον Οκτώβριο του 1940 ξεκίνησε η συνεργασία της με την Λυρική Σκηνή Αθηνών. Το 1945 επέστρεψε στην Νέα Υόρκη για μια νέα καριέρα, όπου δεν στάθηκε τυχερή, αλλά γνωρίζεται με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Arena di Verona, Giovanni Zenatello και μεταβαίνουν στην Ιταλία. Αρχίζει τις εμφανίσεις της με σημαντικούς ρόλους όπως "La Gioconda", Isolde ("Tristan und Isolde") κ.α. Δίνει κάποιες παραστάσεις στην Λατινική Αμερική και στις 7 Δεκεμβρίου του 1951 κερδίζει την αναγνώριση, ανοίγοντας την σεζόν στη La Scala του Μιλάνου με το "I Vespri Siciliani". Άρχισε η μεγάλη της πορεία με εμφανίσεις λίγο αργότερα στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στην Όπερα των Παρισίων κ.α.

1970 Σε ψηφοφορία που διεξάγεται από το Βρετανικό περιοδικό "Melody Maker", οι Led Zeppelin ψηφίζονται ως το πιο δημοφιλές συγκρότημα. Είναι η πρώτη φορά, τα επτά τελευταία χρόνια, που οι The Beatles δεν βρίσκονται πρώτοι στη λίστα.

1985 Οι KISS κυκλοφορούν το 13ο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Asylum". Είναι το πρώτο άλμπουμ με τον κιθαρίστα Bruce Kulick, ο οποίος αντικατέστησε τον Mark St. John ένα χρόνο νωρίτερα. Ο Kulick είναι ο τρίτος κιθαρίστας μετά την αποχώρηση του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους Ace Frehley το 1982. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Tears Are Falling", "Who Wants To Be Lonely", "Uh! All Night" κ.α.

2004 Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της αυτοψίας του Αμερικανού Funk τραγουδιστή Rick James ο οποίος απεβίωσε τον Αύγουστο από καρδιακή προσβολή. Βρέθηκαν στον οργανισμό του εννέα ναρκωτικές ουσίες... μεταξύ αυτών κοκαΐνη, xanax, valium κ.α. Παρόλο αυτά ο ιατροδικαστής δήλωσε πως κανένα από τα ναρκωτικά ή συνδυασμό αυτών δεν βρέθηκαν σε επίπεδο απειλητικό για την ζωή του και ο θάνατος αποδόθηκε σε καρδιακή δυσλειτουργία.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Ο Monsieur Minimal και η Μαριέττα Φαφούτη στο μουσείο της Ακρόπολης
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά live θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στα πλαίσια του κινηματογραφικού φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.
Στις 23 Σεπτεμβρίου η Μαριέττα Φαφούτη και ο Monsieur Minimal παρέα με τις μπάντες τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα υποδεχτούν στον χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης σε ένα live
που θα ξεκινήσεις στις 8 το βράδυ. Ραντεβού εκεί!
http://www.iefimerida.gr
...........

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

Εντεχνη Ελληνική Μουσική Βραδιά
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ


"ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ"
Βαγγέλης Δρόσος - μπάσο
Νίκος Χατζηστεφάνου - κιθάρα
Μιχάλης Σαντοριναίος - Πλήκτρα
ΓΛΑΡΟΣ, Οινο...πνευματικό Κέντρο
Λεωφόρος Δημοκρατίας 108
Pérama, Greece
..................

Sal.a.t.a band live στο Bourbon


Sal.at.a band live !
στο « Bourbon», στη Γλυφάδα
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

Bourbon
Δασκαρόλη 67 , Γλυφάδα
Τηλέφωνο :2109647600
Ώρα έναρξης : 22.00
Είσοδος ελεύθερη
..................

LIVE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ & XΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΡΤΙΔΗΣ
Κυριακή στις 10:00 μ.μ.




ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ LIVE ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ME ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ (Ο JUMBO, O BEBE ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΡΤΙΔΗΣ (Ο HIGH TECH, ΤΟ JUKEBOX ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ)
UNPLUGGED COFFEE AND MUSIC BAR
ΧΑΪΜΑΝΤΑ 26, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
...................

JESSICA 6 - Πέμπτη 22/09 LIVE @ Koo Koo!!
Love Light Productions & Manolis 'MANSTA' Stavroulakis proudly present the New York Phenomenon...

Jessica 6 Live!!
permorming their world wide hit single ''white horse'' and all of their songs and not only...
KOO KOO MUSIC BAR (Iakxou 17str,Gazi - Athens)
Tickets on sale Thursday 8th of September...
Ticket Prices :
Limited e-tickets : 10 euros at jessicasix.eventbrite.com
Presale : 15 euros
Spot : 20 euros

Presale Spot : Ticket House (Panepistimiou 42str)
Opening act :
D:Tek & Tareq

JESSICA 6 [NEW-YORK, USA] LIVE

Οι Jessica 6 φτιάχτηκαν από πρώην μέλη των τρομερών Hercules & Love Affair - με τους οποίος είναι ακόμα φίλοι - τον κιμπορντίστα Morgan Wiley, τον μπασίστα Andrew Raposo και φυσικά την εκρηκτική Nomi Ruiz, το πιο σέξυ it-girl στην μουσική βιομηχανία (κι ας μην είναι καν κορίτσι). Τα πάντα βλέπεις στο συγκρότημα γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτυ, μοντέλο, τραγουδίστριά τους, η οποία μάλιστα είναι τρανσέξουαλ - κάτι που δεν εμποδίζει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες (σχεδόν ακούς το βζζζζ τους...).

Η τύχη τους χαμογέλασε αμέσως κάνοντας το πρώτο τους single 'White Horse' ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά, χορευτικά hits του φετινού καλοκαιριού, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους 'See The Light' που περιείχε και την συνεργασία τους με τον Antony Hegarty (των διαβόητων Antony & The Johnsons) στο τραγούδι 'Prisoner Of Love', επιβάλοντάς τους σαν ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της dance νεοϋορκέζικης σκηνής.

Με κριτικούς και κοινό στο πλευρό τους και μετά από ένα καυτό συναυλιακά καλοκαίρι που συμπεριλάμβανε εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, το συγκρότημα επισκέπτεται την χώρα μας στην πιο hot φάση της καριέρας του για 3 live shows σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρόδο.

Διοργάνωση: Lovelight Productions και www.manstaradio.gr
................

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
KΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-8ΜΜ ΑΠΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ (8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ)


Σε μια εποχή, που η αναζήτηση των χαμένων αξιών και η ανάγκη της δημιουργικής έκφρασης έχουν καταστεί περισσότερο επιτακτικές από ποτέ, το Μουσείο Ηρακλειδών ενισχύει τον μορφωτικό ρόλο του, απευθυνόμενο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων από το κοινωνικό περιβάλλον που εξυπηρετεί. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δυναμικά εκπαιδευτικά προγράμματα και δημοφιλή εικαστικά εργαστήρια, επεκτείνει τις μορφωτικές δραστηριότητές του στη διοργάνωση Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής: εξέχοντες Έλληνες συγγραφείς διδάσκουν την τέχνη τους στο Μουσείο Ηρακλειδών, γιατί θεωρούν τους χώρους του ιδιαίτερα γοητευτικούς και θέλουν να φέρουν το κοινό τους σε επαφή με την κουλτούρα και την αισθητική που αυτοί οι χώροι μεταφέρουν, αποπνέουν και εμπνέουν.

Κάθε συγγραφέας, με το προσωπικό του στίγμα και ύφος, αποκαλύπτει τα μυστικά και τις τεχνικές της λογοτεχνικής γραφής, μιας τέχνης πανάρχαιας και διαρκώς εξελισσόμενης. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η αγάπη για τη λογοτεχνία και την ομαδική δημιουργική εργασία.

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής: κάθε Παρασκευή από 18:00-20:00
Διάρκεια Σεμιναρίου: 16 διδακτικές ώρες (8 δίωρες συναντήσεις)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Ελένη Νομικού (Δευτ.– Παρ. 09:00-13:00)
τηλ.: 210 34 61 981 (εσωτ. 201)
...........

BOURBON OPENING


Το BOURBON ανοίγει την καινούργια σεζόν με μια σειρά από live εμφανίσεις το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου. Οι ΟΜΝΙΑΗ, ένα νεανικό συγκρότημα με Ελληνικούς rock ήχους εμφανίζονται την Τρίτη 20-9. Οι αγαπημένοι μας FULL TATTOO παίρνουν την σκυτάλη την Τετάρτη 21-9 με καινούργιους, ακόμα πιο χορευτικούς ρυθμούς. Οι SAL.A.TA band θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα σας κάνουν να γελάσετε, στο OPENING PARTY της Πέμπτης 22-9
Δασκαρόλη 67, Γλυφαδα
..............

ELISADEATH LIVE @ BAT CITY


Μετά από ένα καλό διάλειμμα, οι ELISADEATH ανασυντάχθηκαν κι εξαπολύουν επίθεση με νέα hard rock όπλα, ξεκινώντας από το Bat City, στην καρδιά της πόλης!! Την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη στις 22:30 ξεκινάμε με νέες διασκευές σε ύμνους από Glenn Hughes, Deep Purple, Gary Moore, Rainbow και τα υπόλοιπα μεγαθήρια της μουσικής μας!! Θα παίξουν και κάποιες εκπλήξεις, έτσι για να γίνεται ακόμα πιο ζόρικο το βράδυ!!! Όπως είπε και ο μεγάλος Ronnie... LONG LIVE ROCK N ROOOOOOLL!!!!!!!!

Bat City , Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα
Είσοδος (με μπύρα) 8€. Doors open 21:30

http://www.facebook.com/event.php?eid=165514680197810


Σάββατο 17/9
Απόπειρα Νο 3!!! και φαρμακερή..
Το karaoke ακυρώθηκε για τεχνικούς λόγους..ευκαιρία λοιπόν..
"BeerPong" λέμε..
Οι κανόνες είναι απλοί:
- δύο παίχτες στήνονται στις άκρες του official τραπεζιού
(δηλ. το βαρέλι μας)
με 8 μεγάλα ποτήρια μπύρα μπροστά του ο καθένας..
- Κάθε παίχτης ρίχνει 12 μπαλάκια του ping pong
προς τα ποτήρια του αντιπάλου..
- ο αντίπαλος είναι υποχρεωμένος να πιει κάθε ποτήρι
στο οποίο βυθίζεται μπαλάκι..
- Κερδίζει όποιος υποχρεώσει τον αντίπαλο να πιει πρώτος
όλα τα ποτήρια που έχει μπροστά του..
- το έπαθλο είναι ότι μπουκαλάκι γουστάρει ο νικητής..
(πυ θα είναι κομμάτια φυσικά..)
Η κλήρωση των ζευγαριών θα γίνει ΠΡΙΝ να ξεκινήσουν οι αγώνες..
Κόστος συμμετοχής: 5e
Συμμετοχές στον "τοίχο" του event
Λεωφ.Ηρακλείου 353 & Σαλαμίνος 3
Ν.Ηράκλειο (3 ΑΣΤΕΡΙΑ)
Επικοινωνία: 210/28.36.050

Σαν Σήμερα...15 Σεπτεμβριου

1941 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Signe Toly Anderson γεννήθηκε στο Seattle της Washington. Έγινε δημοφιλής με την συμμετοχή της στο πρώτο άλμπουμ του Rock συγκροτήματος Jefferson Airplane, "Jefferson Airplane Takes Off". Αποχώρησε από το γκρουπ τον Οκτώβριο του 1966.

2004 Ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Johnny Ramone (John William Cummings 1948-2004) απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών στον ύπνο του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από καρκίνο του προστάτη. Υπήρξε κιθαρίστας του Punk Rock συγκροτήματος The Ramones. Το 2003 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρέθηκε στην 16η θέση. Το 2002 το όνομα του μαζί με των υπολοίπων του συγκροτήματος, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1930 Ο Hoagy Carmichael και η ορχήστρα του ηχογραφούν το τραγούδι "Georgia on My Mind". Το έκανε πρώτος επιτυχία ο Frankie Trumbauer το 1931. Ο Ray Charles το τραγούδησε πολύ αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 1960. Το 1979 έγινε το επίσημο τραγούδι της πολιτείας της Georgia.

1990 Το τραγούδι "The Joker" του συγκροτήματος Steve Miller Band, 16 περίπου χρόνια μετά την επιτυχία του στην Αμερική, βρίσκεται στην κορυφή των Βρετανικών Singles Charts. Το τραγούδι ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά την χρήση του σε διαφημιστικό σποτ της Levi Jeans.

1998 Κυκλοφορεί στις Η.Π.Α το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικάνικου συγκροτήματος Marilyn Manson με τον τίτλο "Mechanical Animals". Έκανε την εμφάνιση του στο Billboard αμέσως μετά την κυκλοφορία του. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "The Dope Show", "I Don't Like the Drugs (But the Drugs Like Me)", "Rock is Dead" κ.α.

ΑΙΓΥΠΤΟΥ STREET ROCK FESTIVAL

ΑΙΓΥΠΤΟΥ STREET ΛΑΔΑΔΙΚΑ
Αύριο 16/09/2011 στις 8:00 μ.μ.

TO THE PUB,TO WHAT'S NEW PUSSYCAT,
KAI TO UMMAGUMMA ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΕ
ΣΤΟ 1ο ΑΙΓΥΠΤΟΥ STREET ROCK FESTIVAL.
2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ DJ SET.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
TIMH ΜΠΥΡΑΣ ΒΑΡΕΛΙ 2,50 EURO

AΓΓΕΛΙΑ - ζητά ηλεκτρικό κιθαρίστα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ,νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής,
 παράλληλα με την προετοιμασία του πρώτου του δίσκου, ετοιμάζεται για της live εμφανίσεις του Οκτωβρίου και ζητά ηλεκτρικό κιθαρίστα για την βασική μπάντα.
Ακούσματα funky, reggae, blues, rock. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο vasilis_lambropoulos@hotmail.com.

BASEMENT HiGH

Οι Βasement High γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια!
Η τούρτα θα σερβιριστεί συνοδεία μουσικής κ μπύρας.

Η μπάντα θα παίξει δύο set.
To happy birthday όμως θα το τραγουδήσετε εσείς.

Υ.Γ. Δώρα γενεθλίων,μίζες και λαδώματα προαιρετικά

Παρασκευή 16/09/11
Στο μπαρ Silver Dollar
(Eθν.Αμύνης 19,περιοχή Λευκ.Πύργου)
τηλ.2310/283-613
Είσοδος ελεύθερη
(περί τις 23.00)

επικοιν.
youtube basement high-all this time

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...14 Σεπτεμβρίου

1983 Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Amy Winehouse (Amy Jade Winehouse 1983-2011) γεννήθηκε στο Southgate του Λονδίνου. Απέκτησε την πρώτη της κιθάρα στην ηλικία των 13ων ετών και άρχισε να γράφει μουσική ένα χρόνο αργότερα... Έγινε ιδιαιτέρα δημοφιλής στην Μεγάλη Βρετανία το 2003 με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ με τον τίτλο "Frank". Το επόμενο άλμπουμ της, "Back to Black", την έκανε γνωστή παγκοσμίως με τραγούδια-επιτυχίες όπως "Rehab", "You Know I'm No Good", "Back to Black" κ.α. Το Φεβρουάριο του 2008 στην 50η τελετή απονομής των Grammy Awards, η Amy Winehouse κέρδισε πέντε βραβεία από τα έξι για τα οποία είχε προταθεί. Για το άλμπουμ "Back To Black" κέρδισε το βραβείο "Best Pop Vocal Album", για το τραγούδι "Rehab" από το άλμπουμ κέρδισε τα βραβεία "Record Of The Year", "Song Of The Year" και "Best Female Pop Vocal Performance" καθώς και το βραβείο "Best New Artist". Η Amy Winehouse έγινε η πέμπτη γυναίκα σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε τόσα Grammy σε ένα βράδυ.

1955 Στο Cosimo Matassa Studio της Νέας Ορλεάνης o Little Richard ηχογραφεί το τραγούδι "Tutti Frutti". Ήταν η πρώτη του μεγάλη επιτυχία και έγινε τραγούδι-πρότυπο για άλλες Rock and Roll επιτυχίες που ακολούθησαν. Την παραγωγή είχε κάνει ο Robert Blackwell. Τα επόμενα χρόνια τραγουδήθηκε από τους Elvis Presley, Pat Boone κ.α.

1960 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 για πέμπτη και τελευταία εβδομάδα, βρίσκεται ο Elvis Presley με το τραγούδι "It's Now or Never". Η μελωδία του τραγουδιού είναι δανεισμένη από το Ιταλικό τραγούδι "'O Sole Mio". Οι πωλήσεις του τραγουδιού έφτασαν τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Λέγεται πως ήταν το τραγούδι που άκουσε όσο ήταν στην φυλακή επειδή έκλεβε τροχούς αυτοκινήτων και πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την μουσική.

1974 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Eric Clapton με την διασκευή του τραγουδιού "I Shot the Sheriff" του Bob Marley, ο οποίος το είχε ηχογραφήσει τον Απρίλιο του 1973. Η επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι άνοιξε τον δρόμο του Marley σε μεγαλύτερα ακροατήρια...

1998 Στα The Plant Studios της California, οι Metallica ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ "Garage Inc.". Περιέχει διασκευές τραγουδιών όπως "Sabbra Cadabra" των Black Sabbath, "Loverman" των Nick Cave and the Bad Seeds, "Whiskey in the Jar" των Thin Lizzy για την διασκευή του οποίου το 2000 κέρδισαν το βραβείο Grammy "Best Hard Rock Performance".

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Πάρκο 2011 - FESTIVAL

Το 2ήμερο φεστιβάλ "Στο Πάρκο" διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος και έχει μια πρωτοτυπία ως προς τη διοργάνωση του: οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και διοργανωτές! Μια παρέα μουσικών, ποιητών, χορευτών και άλλων καλλιτεχνών πήρε την πρωτοβουλία να εκφράσει τις δημιουργιές του στο θεατράκι της Ν.Ελβετίας στην περιοχή Χαριλάου. Η ομάδα αυτή δεν ζήτησε τη βοήθεια κανενός φορέα ή δήμου. Το μόνο που έκανε ήταν να δουλέψει με πολύ μεράκι και με καλό συντονισμό. Ελπίζουμε με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία να κινητοποιήσουμε και άλλους νέους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξωτερικεύσουν τις πνευματικές τους δεξιότητες και ανησυχίες, είτε μεγαλώνοντας το συγκεκριμένο φεστιβάλ, είτε δημιουργώντας πολλά παρόμοια. Είναι ανάγκη να μην μεμψιμοιρούμε αλλά να πατάμε καλά στα πόδια μας και να δημιουργούμε.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου:
Αστέρης Διάττοντας
Δημήτρης Πάππας
Ευρύτερο Πολεοδομικό Συγκρότημα
Θάνος Ευθυμίου

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου:
Kappa acoustic
Lemonade on Stage
Poster Life
Return to Litany

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ! www.radiodromio.fm


ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΜΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ...
ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ....
ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!
ΑΚΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΜΕ!
ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ!

ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

WHITE WIDDOW live in Athens@Bat City‏

Καυτοι... στην κορυφη του ντεμπουτο τους οι αυστραλοι WHITE WIDDOW ερχονται για μια μοναδικη εμφανιση στην Aθηνα.


Περηφανοι απο τις 80’s Aor/hard rock επιρροες τους ερχονται σχεδον ταυτοχρονα με την κυκλοφορια του δευτερου album τους Serenade και λιγες μερες πριν την εμφανιση τους στο FIREFEST 2011 στην Αγγλια με τους Warrant, Allien, Strangeways, Unrully Child και πολλους ακομα.

Τη βραδια ανοιγουν οι γνωστοι στο αθηναικο κυριως rock κοινο JOKER.

...................

DULL DAYS 'CELEBRATING & RELEASING' LIVES

Οι Dull Days σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους δύο σημαντικά γεγονότα: την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο 'Blues Crash' και την συμπλήρωση ενός χρόνου από το ξεκίνημά τους.


Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στο Closer Αlternative Βar (Ιπποκράτους 150 ), θα παρουσιάσουν ζωντανά το EP. Μαζί τους στα decks το εκρηκτικό ντουέτο της Ηρούς και της Μυρσίνης σε γνωστά garage ακούσματα. Το event θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ , με δωρεάν είσοδο και μια μικρή έκπληξη σε 30 από τους παρευρισκόμενους.
Το EP θα πωλείται στο χώρο σε τιμή οικονομικής κρίσης.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στο After Dark live music bar (Ιπποκράτους & Διδότου 31).

Αυτή την φορά οι Dull Days παρουσιάζουν το σύνολο του υλικού τους και έχουν παρέα τους στην σκηνή πολλούς φίλους:
♪ Τον Boogie man στην φυσαρμόνικα/ στα φωνητικά (κιθαρίστας κ τραγουδιστής των “Down & Οut”, performer των “Big Nose Attack”)
♪ Τον Didi στη φωνή/ στα φωνητικά/ στο μικρόφωνο (κιθαρίστας κ τραγουδιστής των “The Dark Rags”)
♪ Τον Σωτήρη Πέπελα στην τρομπέτα
( συμμετοχές στους «Μητέρα φάλαινα τυφλή» και «Μόνικα»)
♪ Την Ρένα Παπαγεωργίου στο μικρόφωνο
Η βραδυά θα ξεκινήσει δυναμικά με τον Mickey Pantelous and the One Can Band ακολουθούμενος από τον « φίλο κ συνεργάτη » του Dr.Albert Flipout. Με μεγάλη εμπειρία στα μπλουζ, τη τζαζ και τη ροκ μουσική θα μας ταξιδεύσει, με αφορμή την προσωπική κωμικοτραγική ιστορία του συνοδοιπόρου του δόκτορα Flipout στην αμερικάνικη μουσική και ιστορία, με αναφορές σε όλο τον 20ο αιώνα έως τις μέρες μας.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10.30 μ.μ, το εισιτήριο θα κοστίζει 6 ευρώ και η πρώτη μπύρα σας θα είναι κέρασμα από τους εορτάζοντες. Οι 30 πρώτοι θα πάρουν επιπλέον δώρο, το νεοκυκλοφόρητο EP 'Blues Crash'.

Dull Days:

Δημήτρης Πάλλης : Bass guitars
κωστας γ : Voice
Panos D : Guitars
Skarp : Drums
Toliban : Guitars

Closer Alternative Bar / After Dark
Ippokratous 150 / Ippokratous & Didotou 31
Athens, Greece
...................

ROCK DJ NIGHT ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ RED 96.3 ΓΙΩΡΓΟ ΖΕΡΒΟ


OPENING SEASON PARTY!!!
ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!
ΠΟΛΥ ΠΟΤΟ!!
GIVEAWAY "ROCK GALLERY" T-SHIRTS !!!

THE ROCK GALLERY
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2109352537
Néa Smírni, Greece
.................

The Boogie Sinners ! live Blues @ "Vinilion"
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.


Οι Boogie Sinners φλερτάρουν με τους ήχους του Blues και του Rock n’ Roll, όπως αυτοί των B.B. King, Junior Wells, T- Bone Walker, Shemekia Copeland, Hank Ballard ,Koko Taylor, αλλά και πιο “ηλεκτρικούς” ήχους, όπως των Buddy Guy και Stevie Ray Vaughan. Δίνουν ένα δυνατό Rhythm n’ Blues αποτέλεσμα, άλλοτε με πιο κλασσικούς ρυθμούς και άλλοτε με πιο Boogie διαθέσεις!

Vocals - Lia Hide
Guitar - Theodore Alexiou
Harmonica - Kostas Tenezos
Bass - Dimitris Georgopoulos
Drums - Giannis "Coach" Antonopoulos

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ- ΚΡΑΣΙ 10 ΕΥΡΩ
Εκτορος 92 & Μενελαου Ιλιον Τηλ.210 2692640
.....................

Iced Earth Live in Cyprus


Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
The legendary American power metal band Iced Earth comes for the first time in Cyprus!!! Be sure to be there!! Doors open at 20:00.Supporting band will be Sonik Death Monkey.You can preorder tickets at the price of 30 Euro from http://www.pitchblackrecords.com/store/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=84#.Tm4Dd2w8SN9.facebook

Το θρυλικό Αμερικάνικο συγκρότημα power metal Iced Earth έρχετε για πρώτη φορά στην Κύπρο!! Μην τους χάσετε!! Οι πύλες ανοίγουν στις 20:00.Μαζί τους θα είναι και οι Sonik Death Monkey. Μπορείτε να παραγγείλετε εισητήρια απο την ιστοσελίδα http://www.pitchblackrecords.com/store/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=84#.Tm4Dd2w8SN9.facebook

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...12 Σεπτεμβρίου

2000 Ο Αμερικανός Jazz σαξοφωνίστας Stanley Turrentine (Stanley William Turrentine 1934-2000) απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Έκανε καριέρα συμμετέχοντας σε Blues και Rhythm & Blues μπάντες τις δεκαετίες '50 και '60. Τη δεκαετία του '70 έκανε στροφή στην Jazz Fusion και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Milt Jackson, Bob James, Richard Tee, Idris Muhammad, Ron Carte κ.α.

2003 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της Country και Rockabilly μουσικής Johnny Cash (J. R. Cash 1932-2003) απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών στο Nashville του Tennessee από επιπλοκές της ασθένειας του διαβήτη. Άρχισε να γράφει τραγούδια από την ηλικία των 12 ετών. Είχε αρκετά Νο1 τραγούδια, μεταξύ αυτών τα "I Walk the Line" το 1956, "Ring of Fire" το 1963 κ.α. Είναι γνωστός και ως "The Man in Black" λόγω των σκουρόχρωμων ρούχων που συνήθως φορούσε. Το 1999 κέρδισε το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement" για την συνολική προσφορά του στη μουσική. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Artists of All Time", βρίσκεται στην 31η θέση. Το 1980 το όνομα του γράφτηκε στο Country Music Hall of Fame και το 1992 στο Rock and Roll Hall of Fame.

1975 Οι Pink Floyd κυκλοφορούν το ένατο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Wish You Were Here". Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ ήταν και το "Shine On You Crazy Diamond" το οποίο ήταν αφιερωμένο στο πρώην μέλος του συγκροτήματος Syd Barrett. Το εξώφυλλο του άλμπουμ ήταν και πάλι σχεδιασμένο από τον Storm Thorgerson και την ομάδα του, Hipgnosis. Ένα ακόμη δημοφιλές τραγούδι του άλμπουμ ήταν και το "Wish You Were Here".

2000 Οι κληρονόμοι του μεγάλου κιθαρίστα Jimi Hendrix κυκλοφορούν μία κασετίνα με τέσσερα CD στα οποία περιέχονται σπάνιες ηχογραφήσεις του καλλιτέχνη. Ο τίτλος της έκδοσης είναι "The Jimi Hendrix Experience". Μεταξύ των τραγουδιών υπάρχουν και ζωντανές ηχογραφήσεις από φεστιβάλ (Monterey Pop Festival, Isle of Wight) και από το Royal Albert Hall του Λονδίνου αλλά και δημοφιλή τραγούδια του καλλιτέχνη όπως "Purple Haze", "Hey Joe" (Roberts), "Little Wing" (Hendrix) κ.α.

2002 Το σπίτι όπου έζησε ο τραγουδιστής των Nirvana, Kurt Cobain από τα 11 έως τα 15 του χρόνια, πωλείται σε δημοπρασία στο eBay με ποσό εκκίνησης τα 200 χιλιάδες δολάρια.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!! 12/9/2011

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ 
 BAT CITY

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ @ BAT CITY
(Λ, Αλεξάνδρας 11), ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Εκπληξεις καλεσμενοι καλιτεχνες του χωρου......
καλη μουσικη κ οπου μασ παει....
Στα deck η Δώρα Μοσχοπούλου (dj Dorous).
Ωρα έναρξης 21:00.,
ελευθερη είσοδος
BAT CITY, Λ. Αλεξάνδρας 11
Λ. Αλεξάνδρας 11
..............

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο ARK Festival

Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου || "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων
ΜΟΝΙΚΑ, LOCOMONDO, MARAVEYAS ILEGAL,
THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ,
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, IMAM BAILDI, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ,
SKA BANGIES, GAUDI

To ARK Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι' αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη.

Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική που δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική μας, το ARK Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτυ που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της «Τεχνόπολις» θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το ARK Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.

Το φετινό ARK Festival 2011 της Αθήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταλαντούχα νέα γενιά, τους τραγουδοποιούς και τους δημιουργούς που έριξαν τους σπόρους για μια ξεχωριστή πορεία και θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Το στίγμα του διημέρου θα δώσουν οι «νεοφερμένοι» του φεστιβάλ Locomondo, headliners της πρώτης μέρας - μιας μέρας που περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά, το Λεωνίδα Μπαλάφα και τον Πάνο Μουζουράκη σε συνέχεια του ξεσηκωτικού σερί τους στο ARK Θεσσαλονίκης καθώς και τους νεαρούς σίφουνες Ska Bangies.
Τη δεύτερη μέρα, η καλή ελληνική μουσική θα εκπροσωπηθεί από τη Μόνικα, τους Maraveyas Ilegal, τη Νατάσσα Μποφίλιου την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά, τους Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi.

Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν για τις χαρές, και θα ξορκίσουν τις λύπες μας. Θα τραγουδήσουν πάνω απ' όλα για τη ζωή, υιοθετώντας το ρόλο που θέλει ο καθένας από εμάς να τους δώσει: εμψυχωτικό, συγκινητικό, παρήγορο, αισιόδοξο, ταξιδιάρικο, επίμονο, πάντα όμως ουσιαστικό.
ARK Festival 2011. Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
LOCOMONDO, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES

ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΙΚΑ, MARAVEYAS ILEGAL, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, IMAM BAILDI, GAUDI

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ
H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
PUBLIC – IANOS – TICKETSERVICES.GR
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση 17 ευρώ
Γενική Είσοδος 20 ευρώ
Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 17.30
...More Info Soon...

LINKS:
Official Site: www.arkfestival.gr
Facebook: THE ARK FESTIVAL
................

flamenco PALABRAS


Η Μαρίνα Νώτη με την υποστήριξη του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος παρουσιάζει την παράσταση flamenco PALABRAS στις 12 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών.
Τραγούδι, λόγος και χορός συνδυάζονται μέσα από την τέχνη του flamenco σε ένα μοναδικό θέαμα.
Χορογραφία, χορός, σκηνοθεσία: Μαρίνα Νώτη
Τραγούδι, κιθάρα: Alejandro Chacón
Βιολί: Δέσποινα Σκέντου
Cajon: Κώστας Γκιώνης
Χορός: Δήμητρα Κασκάνη, Ήβη Βασιλείου, Μαρία Μελά, Κλεοπάτρα Γκανιάτσου, Κώστας Γκιώνης
Tango Argentino: Στέλιος Σταμπουλίδης, Δέσποινα Αμαραντίδου
Ποίηση: Γ. Ζησιμόπουλος, Ε. Τσιρέλη
Απαγγελία: Βικτώρια Τσιαμούρα
Ηχογραφημένη φωνή: Irene Morales Garrido, Ειρήνη Μακρή (C for Circus)
special guest: Flikas Magic
Χορεύουν οι μαθητές της σχολής χορού flamenco a compás:
Μαρία Χήρα, Βικτώρια Τσιαμούρα, Φωτεινή Μωραίτου, Ευλαμπία Τσιρέλη, Έλσα Υφαντίδου, Μαρία Σκέντου, Κλαούντια Καραπάνου, Δέσποινα Αμαραντίδου, Βάσω Βασιλοπούλου, Σοφία Κοτσιδού, Δόμνα Κωστογλίδου, Βίκυ Τσελεκίδου, Αλεξάνδρα Μυρωτή
Η παράσταση flamenco PALABRAS παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 30 Ιουνίου 2011 στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη.
Ωρα Έναρξης 9.00
Τιμή Εισόδου 10ε
Παιδιά εως 12 ετών Είσοδος Ελεύθερη
.................

DEAD IS THE NEW ALIVE NIGHT 
 FROM DUSK TILL DAWN


Μετά τις κυριακάτικες ροκ εξομολογήσεις,μεσα απο τη συχνότητα του Ατλαντις 105,2 fm, σας περιμένω για πιο dark αναζητήσεις/εξομολογήσεις στον ανανεωμένο χώρο του νέου DADA bar ,που βρίσκεται στην οδο Σαρρή 8 στο Ψυρί, με μουσικές επιλογές που ξεκινάνε απο το post punk kai to psychobilly των 80s και φτάνουν μέχρι το σημερινό gothic kai dark metal. Πίσω απο τα decks 8α βρίσκεται ο Γιώργος Ραχιώτης (α.κ.α SULFUR) .Κάθε Δευτέρα απο τις 9:30 το βράδυ μεχρι την αυγή...
Dada bar
Σαρρή 8 ,Ψυρί
..................

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΨΕΝΤΙ
Αύριο στις 10:00 μ.μ.


THN TΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΑΨΕΝΤΙ ROCK BAR ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ψυχαγωγία & Τέχνες - Νυχτερινή ζωή
Absinth - Absenti - Apsenti Bar Ioannina

ON DECKS
ΔΕΥΤΕΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΗΣ
ΤΡΙΤΗ: ΑΛΕΞΗΣ ΑΥΔΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ: ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΒΛΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ: ΧΡΟΝΗΣ ΔΡΟΥΓΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΛΕΞΗΣ ΑΥΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΒΛΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΒΛΗΣ
.............

16/9 No NAME band LIVE 
 ΚΕΔΡΙΝΟΣ ΛΟΦΟΣ, Θεσσαλονίκη

Λίγα λόγια για τους Νο ΝΑΜΕ band:

Οι No NAME band, ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη.Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 4 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα απο live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.
Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Dubai) και συνεργάστηκαν τον Ιούνιο του 2011 με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Politia live (Θεσσαλονίκη).
Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" από την PLUS REC/ Universal Music, το οποίο βρίσκεται αποκλειστικά στην επετειακή συλλογή για τα 8 χρόνια της PLUS REC, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους single με τίτλο "Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better)".

No NAME band - Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better) digital single
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Universal Music
http://itunes.apple.com/gr/album/den-mporei-na-einai-agapi/id430295185

«Δε μπορεί να είναι αγάπη» το νέο single των No NAME band.
Η νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα που αγαπάει ήδη η Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί στα ελληνικά τη γνωστή επιτυχία των Puressence «Don't know any better». Μια όμορφη μελωδία, από το αγαπημένο συγκρότημα των No NAME, τους Puressence, σε ελληνικούς στίχους από τη γνωστή στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου, κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την Plus Rec/Universal Music.
Δε μπορεί να είναι αγάπη... μπορεί όμως με την συγκεκριμένη μελωδία να ταξιδέψεις!. Άλλωστε αυτό ήταν και το σχόλιο των Puressence όταν άκουσαν τη διασκευή, που αν και στο πρώτο άκουσμα τους φάνηκε περίεργο το τραγούδι στη γλώσσα μας, η ενορχήστρωση των No NAME και η φωνή του Κυριάκου (τραγουδιστή), τους «ταξίδεψε» για άλλη μια φορά, όπως με το «Don't know any better».

Λεωφόρος ΟΧΙ, Αγ.Παύλος Σειχ Σου, 55438 Θεσσαλονίκη, Greece