ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Οι UFO ξαναχτυπούν!

Παρασκευή, 16 Απριλίου - Fuzz Club, Αθήνα
Σάββατο, 17 Απριλίου - Block 33, Θεσσαλονίκη


Η θρυλική μπάντα από την Αγγλία ξεκινάει την ευρωπαϊκή της περιοδεία από τη χώρα μας και φέρνει στις αποσκευές της το 21ο και πολυαναμενόμενο της album, "The Visitor".

Οι UFO δημιουργήθηκαν το 1969 από τους Phil Mogg, Paul Reymond, Andy Parker. Τώρα πια, παρέα με τον Αμερικανό κιθαρίστα-θρύλο Winnie Moore, έρχονται να μας παρουσιάσουν τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή με τη διαχρονικότητα τους. Οι live εμφανίσεις τους κερδίζουν τις εντυπώσεις του κοινού σε όποιο μέρος του κόσμου εμφανιστούν, ενώ οι ίδιοι μας αποδεικνύουν ότι όσο περνούν τα χρόνια ξέρουν όλο και καλύτερα από καλή rock!
For UFO, it's always the audience who passes the final judgement on the quality of a song. Για τα UFO, είναι πάντα το κοινό που περνάει η τελική απόφαση σχετικά με την ποιότητα ενός τραγουδιού. Only when a number has proved its worth at a UFO gig, can Mogg and the rest of the band be confident that it will also stand the test of time. So the live situation always plays a decisive role in the back of the minds of UFO's creative spirits when they start working on a new album. Μόνον όταν μια σειρά έχει αποδείξει την αξία του σε μια συναυλία των UFO, μπορεί Mogg και την υπόλοιπη μπάντα να είναι σίγουροι ότι θα σταθεί επίσης στη δοκιμασία του χρόνου. Έτσι, η ζωντανή κατάσταση παίζει πάντοτε καθοριστικό ρόλο στο πίσω μέρος του μυαλό των ιπτάμενων δίσκων δημιουργικούς πυρήνες, όταν αρχίσει να εργάζεται για ένα νέο άλμπουμ.


“The parameters for our new tracks are that they have to work live,” he explains the selection criteria applied to the material on The Visitor, which UFO are planning to tour with extensively this year. "Οι παράμετροι για τα νέα κομμάτια μας είναι ότι πρέπει να ζήσουν την εργασία», εξηγεί τα κριτήρια επιλογής που ισχύουν για το υλικό με θέμα "Ο Επισκέπτης, UFO που σχεδιάζουν να περιοδεία με εκτενώς το τρέχον έτος. “So clear arrangements, catchy melodies and a certain energy are required – all elements which we paid attention to when we worked on The Visitor.” The new UFO album will be out at the end of May 2009 on Steamhammer/SPV and includes almost a dozen new compositions. "Έτσι σαφείς ρυθμίσεις, απαιτούνται πιασάρικες μελωδίες και μια ορισμένη ενέργεια - όλα τα στοιχεία τα οποία πρέπει να καταβάλλεται προσοχή όταν θα εργαστεί για τον επισκέπτη." Το νέο album των UFO θα είναι στο τέλος του Μαΐου 2009 σχετικά με Steamhammer / SPV και περιλαμβάνει σχεδόν το ένα ντουζίνα νέες συνθέσεις.

Το νέο τους album είναι ένα μείγμα δυναμικής και κλασσικής rock, με έναν Vinnie Moore να τα δίνει όλα επί σκηνής!

"Belladona", "Only You Can Rock Me", "Love To Love", "Too Hot To Handle"... είναι μερικά από τα διαμάντια του παρελθόντος, που μαζί με τις νέες δημιουργίες θα μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά!
Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

Τα πρώτα 500 εισιτηρία διατίθενται στην τιμή των 25€.
Μετά την εξάντληση τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30€

Check:

Line up:
Phil Mogg - Vocals
Vinnie Moore - Guitar
Paul Raymond - Keyboards, Guitars, Backing Vocals
Barry Sparks - Bass
Andy Parker - Drums

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, Εντός στοάς) - 210/3608366
Ticket House Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102) - 2310/264880

Οι Archive στην Ελλάδα για συναυλίες!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που θα δούμε τους Archive στα μέρη μας, αλλά για το ελληνικό κοινό αποτελεί πάντα ευχάριστη είδηση. Στα πλαίσια του Εlectron Nights 2009 που επεκτείνεται κι άλλο, οι Archive θα εμφανιστούν στο Badminton στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ θα δώσουν 2 ακόμα συναυλίες σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα οι Archive κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο "Controlling Crowds" (βίντεο πιο κάτω) που δεν είναι καθόλου άσχημο. Περισσότερα για τις συναυλίες:

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου - Archive, Θέατρο Badminton

Oι πολυλατρεμένοι εκπρόσωποι του νέου κύμματος του progressive rock, των οποίων το τελευταίο άλμπουμ με τίτλο "Controling Crowds" έκανε ταχύτατη είσοδο στην κορυφή των charts, επιστρέφουν. Με κλασσικά κομμάτια όπως το "Fuck U", "Again", "Pulse" αλλά και νέες επιτυχίες όπως το "Bullets", οι Archive θα μας δείξουν πόσο καλά μπορούν να ελέγχουν το κοινό τους με το μοναδικό όπλο της μουσικής τους. Εκτός όμως από την Αθήνα, οι Archive "θα θέσουν υπο τον ελεγχό τους" και την Πάτρα (10/9 - Ακτή Δυμαίων) και την Θεσσαλονίκη (12/9 - Principal Club Theater).

Η προπώληση για την συναυλία στην Αθήνα ξεκινά στις 15 Ιουνίου.

Τιμές εισιτηρίων: 35, 40, 45 & 50€
Σημεία προπώλησης: www.ticketnet.gr , Public, Virgin Megastores (The Mall), Ticketnet.gr (Κηφισίας 46), Εκδοτήρια ΟΑΚΑ (Λεωφ. Κύμης) και στα ταμεία του Θεάτρου Badminton. Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Οι Rammstein στην Ελλάδα

Την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το γερμανικό συγκρότημα Rammstein τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.
Τα σόου των Rammstein συνδυάζουν μουσική, πυροτεχνήματα, ξεχωριστά φωτιστικά και –κυρίως- πυροτεχνήματα, ενώ οι στίχοι του συγκροτήματος, είτε στα γερμανικά, είτε σε άλλες γλώσσες, έχουν προκαλέσει συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 2 Μαρτίου στις 10:30. Τα πρώτα 1000 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 35€, τα επόμενα 1000 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 45€ ενώ μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 55€. Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι75€

Η προπώληση πραγματοποιείται στην Αθήνα στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00
Και στη Θεσσαλονίκη στο Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00

Υ/Γ
Rammstein


Γυναικεία συντροφιά!
Ο μόνιμος πονοκέφαλος της εταιρείας που εκπροσωπεί το δημοφιλέστατο χαρντ ροκ συγκρότημα έχει να κάνει με τα κορίτσια που ζητούν επιτακτικά. Δηλωμένοι λάτρεις του ωραίου φύλου, όλοι τους πριν αλλά και μετά τις εμφανίσεις τους θέλουν να υπάρχει καλή και επιλεγμένη γυναικεία συντροφιά! Κάτι αντίστοιχο λοιπόν βρίσκεται μέσα στις απαραίτητες προϋποθέσεις που έχουν θέσει για την εμφάνισή τους στην Αθήνα.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο «Σταυρό του Νότου»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης

από Παρασκευή19 Φεβρουαρίου & κάθε Παρασκευή και Σάββατο

στο «Σταυρό του Νότου»


Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφει δυναμικά σε μία αγαπημένη μουσική σκηνή και με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές του.
Από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανίζεται στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», καθηλώνοντας το κοινό με την ερμηνεία του.
Ο νέος του δίσκος με τίτλο “Ξένιος - Η Κρήτη εντός μου”, συμπληρώνει την επί 15 χρόνια πορεία του στη δισκογραφία, δίνοντας για ακόμη μία φορά το στίγμα του γνήσιου καλλιτέχνη.
Το νέο μουσικό του εγχείρημα είναι αφιερωμένο στη Κρήτη, μέσω της βιωματικής του διαδικασίας. «Αν τα 16 χρόνια της ζωής μου στο Νησί ήταν ταινία, το υλικό αυτό θα αποτελούσε σίγουρα το soundtrack», αναφέρει ο ίδιος.
Τρία καινούρια τραγούδια, ο «Ξένιος» και η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην πρώτη του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ τον Θάνο Μικρούτσικο, δύο ορχηστρικά και τρία παραδοσιακά, το τραγούδι «Ακροβάτης» από την εποχή των Χαϊνηδων, ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα εμβόλιμο στιγμιότυπο, και ο Ψαραντώνης να τραγουδά τον Ερωτόκριτο, πολυποίκιλα στοιχεία που ενσωματώνονται χαρισματικά σε ένα δίσκο και αφήνουν στο τέλος μια «γλυκόπικρη» νοσταλγία. Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μαζί του ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Στέλιος Κάτσαρης στο πιάνο, ο Νίκος Καρατζάς στα κρουστά, ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κόντρα – μπάσο, ο Αντρέας Αρβανίτης στη λύρα και στο λαούτο και η ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου.

Σταυρός του Νότου: Φραντζή & Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9226975

Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM

Χορηγοί επικοινωνίας: Μελωδία 99,2
 Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
 Βήμα 99,5- Δίφωνο 96,6.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ LIVE!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ,
ΤΡΙΤΗ 23 & ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

«….πάντα θα υπάρχει μια γιορτή να μοιραστείς…!»

Και η γιορτή … συνεχίζεται..!!!

Το Club του Μύλου υποδέχεται για τρίτη φορά τον Χρήστο Θηβαίο, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Μαρτίου! Δύο ακόμα εμφανίσεις! Δύο ακόμα βραδιές, για όσους φίλους δεν πρόλαβαν να μοιραστούν την γιορτή…! Μαζί του μια εξαιρετική μπάντα, οι φίλοι του, η παρέα του, και ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας του και επιλογές από αγαπημένα του τραγούδια.
Σπάνια εκφραστικότητα, ευαίσθητες ερμηνείες και ένα πλήθος αγαπημένων τραγουδιών, με τα οποία έχει συνδεθεί η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, συνθέτουν ένα σκηνικό που γοητεύει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στο Club του Μύλου για να μας θυμίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των δύο τελευταίων δεκαετιών… Από το «Ημερολόγιο», τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», το «Κόκκινο Θολό Φεγγάρι» και το «Γορίλα» μέχρι το «Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα», τη «Μικρή Πατρίδα» και τον «Άμλετ Της Σελήνης».
Στο Μύλο θα παρουσιάσει, με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα. Δίπλα στα γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας του, διασκευάζει και ερμηνεύει Pearl Jam, Jeff Buckley, Three Doors Down και άλλους. Πάντα με το δικό του ξεχωριστό ύφος.
Ενορχήστρωση – πνευστά: Δημήτρης Γιαννόπουλος, Κοντραμπάσο, ακουστική κιθάρα: Πέτρος Βαρθακούρης, Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος, Πλήκτρα, βιολί, ηλεκτρική κιθάρα: Βαγγέλης Στεφανόπουλος. Ηχοληψία: Χάρης Κρεμμύδας, Φωτισμοί: Γιάννης Δίπλας.

Info:
Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Μαρτίου
ΜΥΛΟΣ CLUB - Ανδρέου Γεωργίου 56,
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510081
Είσοδος 15 ευρώ - Έναρξη 22.00
 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)

Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
aRtIstRee
Ioanna Karathanasi

Σαν Σήμερα...13 Μαρτίου

13 Μαρτίου 1960Ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του Ιρλανδικού συγκροτήματος U2, Adam Clayton, γεννήθηκε στο Chinnor της Αγγλίας. Το 1976 παρέα με τους Bono, The Edge και Larry Mullen, δημιούργησε τους U2 και από τότε παραμένει σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας τους. Μαζί με το συγκρότημα έχει κερδίσει 22 Grammy Awards.

13 Μαρτίου 1965Πριν την κυκλοφορία του τρίτου τους single και μεγαλύτερης τους επιτυχίας "For Your Love", o Eric Clapton εγκαταλείπει τους The Yardbirds και ενσωματώνεται στο συγκρότημα John Mayall & the Bluesbreakers.

13 Μαρτίου 1965 Νο1 στο US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Beatles και το τραγούδι "Eight Days A Week". Στο Νο2, οι The Temptations και το τραγούδι "My Girl" ενώ στην τρίτη θέση, οι The Supremes και το "Stop! In The Name Of Love".

13 Μαρτίου 1983 Στη θέση Νο1 των Βρετανικών Album Charts βρίσκεται το άλμπουμ των U2, "War". Κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1983 και θεωρείται το πρώτο πολιτικό άλμπουμ του συγκροτήματος, κυρίως για τα τραγούδια: "Sunday Bloody Sunday" και "New Year's Day". Έγινε 2 φορές πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία και 4 φορές στις ΗΠΑ.

13 Μαρτίου 1993 Στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκεται ο Eric Clapton με το live άλμπουμ "Unplugged". Ηχογραφήθηκε για τις ανάγκες του show "MTV Unplugged", τον Ιανουάριο του 1992, και απέσπασε 6 βραβεία Grammy.

13 Μαρτίου 2006 Τα ονόματα των Blondie, The Sex Pistols, Black Sabbath, Lynyrd Skynyrd και Miles Davis γράφονται στο Rock and Roll Hall of Fame.

Πηγή:http://www.musicdiary.gr/

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...12 Μαρτίου

12 Μαρτίου 1969 Ο πρώην κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του Βρετανικού συγκροτήματος Blur, ο Graham Coxon, γεννήθηκε στην Δυτική Γερμανία. Γνώρισε επιτυχία, με το γκρουπ, την δεκαετία του '90 και παρέμεινε μέχρι και την διάλυση τους το 2003. Δάνεισε την φωνή του στο τραγούδι επιτυχία "Coffee and TV" από το έκτο άλμπουμ του συγκροτήματος με τον τίτλο "13". Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Βρετανούς κιθαρίστες της γενιάς του.

12 Μαρτίου 1971 Κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία το τέταρτο σόλο single του John Lennon με τον τίτλο "Power to the People". Ηχογραφήθηκε στα Ascot Sound Studios του Λονδίνου. Έμπνευση του, για το τραγούδι, ήταν ο Παλαιστίνιος ιστορικός και συγγραφέας Tariq Ali και ο Βρετανός ιστορικός Robin Blackburn στους οποίους ο Lennon είχε δώσει συνέντευξη για το περιοδικό Red Mole και εντυπωσιάστηκε από τις απόψεις τους.

19 Μαρτίου 1971 Κυκλοφορεί το τέταρτο στούντιο άλμπουμ των Jethro Tull με τον τίτλο "Aqualung". Είχε ηχογραφηθεί στα ολοκαίνουρια στούντιο της Island Records στο Λονδίνο. Ήταν το τελευταίο άλμπουμ που συμμετείχε στα τύμπανα ο Clive Bunker. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone "500 Greatest Albums of All Time" βρίσκεται στη θέση 337.

12 Μαρτίου 1991 Οι R.E.M. κυκλοφορούν το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Out Of Time". Ήταν το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που ανέβηκε στο Νο1 στην Αμερική αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία. Οι πωλήσεις του, παγκοσμίως, ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Στην τελετή απονομής των Grammy Awards, κέρδισαν τα τρία από τα έξι βραβεία που είχαν προταθεί. Μεγάλες επιτυχίες του άλμπουμ: "Losing My Religion", "Shiny Happy People", κ.α.

12 Μαρτίου 2000Οι KISS αρχίζουν την περιοδεία τους "Farewell Tour". Θα είναι η τελευταία του συγκροτήματος με την original σύνθεση τους.

12 Μαρτίου 2003Η Κινεζική κυβέρνηση ανακοινώνει στους Rolling Stones ότι στις συναυλίες που θα δώσουν σε Shanghai και Beijing, τον Απρίλιο, θα πρέπει να αφαιρέσουν από το πρόγραμμα τους τα τραγούδια "Brown Sugar", "Honky Tonk Women", "Beast of Burden" και "Let's Spend the Night Together" με την αιτιολογία ότι δεν ταιριάζουν στην κουλτούρα του έθνους.

Πηγή:http://www.musicdiary.gr/

Οι James επιστρέφουν και φέτος στην Ελλάδα για δύο συναυλίες.

Μπορεί στο εξωτερικό η πορεία τους να γνωρίζει μικρή κάμψη, όμως στην Ελλάδα οι James έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάθε φορά που εμφανίζονται στη χώρα μας, οι παραστάσεις είναι sold out. Το περσινό καλοκαίρι κατάφεραν να γεμίσουν για τρεις συνεχόμενες μέρες το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Φέτος επιστρέφουν για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Πάτρα.

Η πρώτη θα γίνει στην Πάτρα στις 30 Απριλίου και η επομένη στην Αθήνα στο Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο Tae Kwon Do την Πρωτομαγιά. Στην συναυλία οι James θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, καθώς και κομμάτια από το νέο mini album τους «The Night Before», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Άλλωστε με βάση τη ξεχωριστή σχέση που έχουν με το Ελληνικό κοινό μπορούμε να περιμένουμε και μερικές εκπλήξεις. Μην ξεχνάμε ότι ο τελευταίος δίσκος τους «Ηey Ma» κυκλοφόρησε στην Ελλάδα μια εβδομάδα νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας κυκλοφορούν αύριο Πέμπτη 11/03, στα καταστήματα Public, Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και online στα www.ticketarena.gr και www.i-ticket.gr. Το κόστος θα είναι 40 Ευρώ για την αρένα και 50 Ευρώ για τις κερκίδες. Περισσότερες πληροφορίες για το κοινό δίνονται στο τηλέφωνο 210.9611240 (καθημερινές 12.00 – 17.00).

http://www.e-radio.gr/

OI 9MM ME TO NEO VIDEO CLIP

Οι 9ΜΜ, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τους επίσημου video clip, που υπογράφει η βραβευμένη σκηνοθέτις Γιάννα Τριανταφύλλη, αναβαίνουν το Σάββατο 13 Μαρτίου στη σκηνή της “Σφεντόνας”, για ένα καυτό set με δικά τους τραγούδια αλλά και με αγαπημένες διασκευές.

Πάθος, ενέργεια, δυναμισμός, αλλά και έντονη κοινωνική ανησυχία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις των 9ΜΜ, με αποτέλεσμα να γίνονται πάντα συναρπαστικές.

Τα μέλη των 9ΜΜ έχουν μακροχρόνια παρουσία στα μουσικά πράγματα της χώρας απαριθμώντας πολλές συμμετοχές σε ροκ συγκροτήματα και συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Τη σκηνή της “Σφεντονας”, τη μοιράζονται με δύο νέα ανερχόμενα συγκροτήματα, τους A.T.M. The Band και τους Meden Agen.

Μια συναρπαστική βραδιά στην καρδιά της Αθήνας που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
9MM - A.T.M.- MEDEN AGEN

Σφεντόνα
Σάββατο 13 Μαρτίου 2010, 22:00, 10€
Λ.Αλεξάνδρας 22 - Αθήνα

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...11 Μαρτίου

11 Μαρτίου 1950 Ο τραγουδιστής και μαέστρος Bobby McFerrin γεννήθηκε στο Manhattan της Νέας Υόρκης. Έγινε δημοφιλής το 1988, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού "Don't Worry, Be Happy" για το οποίο κέρδισε τα 2 από τα 8 Grammy Awards που έχει στη συλλογή του. Σαν μαέστρος έχει δουλέψει με αρκετές συμφωνικές ορχήστρες: San Francisco Symphony, New York Philharmonic, κ.α.

11 Μαρτίου 1955 Γεννήθηκε στο Βερολίνο η punk/rock τραγουδίστρια Nina Hagen. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Automobil. Την εποχή της άνθισης του punk κινήματος στην Μεγάλη Βρετανία, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου γνωρίστηκε με τους The Slits και The Sex Pistols. Επέστρεψε στην Γερμανία το 1977, όπου και κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα το πρώτο της άλμπουμ "Nina Hagen Band". Από τότε έχει κυκλοφορήσει 14 στούντιο άλμπουμ. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Marc Almond, Apocalyptica, κ.α.

11 Μαρτίου 1967 Ο εκδότης των The Beatles, Dick James, ανακοινώνει πως το "Yesterday" είναι το πιο διασκευασμένο τραγούδι με 446 εκτελέσεις. Αρχικά είχε ηχογραφηθεί το 1965 για άλμπουμ των The Beatles, "Help!". Σύμφωνα με το βιβλίο Guinness μέχρι σήμερα έχει πάνω από 3.000 εκτελέσεις.

11 Μαρτίου 1972 Ο Neil Young και το άλμπουμ "Harvest" βρίσκονται στην πρώτη θέση των Βρετανικών και Αμερικάνικων Album Charts. Το άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου και ήταν το τέταρτο του τραγουδοποιού. Περιείχε επιτυχίες όπως τα: "Old Man", "Heart of Gold", κ.α. Ήταν το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην Αμερική για το 1972.

11 Μαρτίου 1974 1974Ο μάνατζερ της Janis Joplin εισπράττει, από το συμβόλαιο ζωής της τραγουδίστρια, το ποσό των 112.000 δολαρίων. Υπήρξε έντονη δικαστική διαμάχη. Η εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένη η Joplin αρνούνταν να καταβάλει το ποσό, ισχυριζόμενη πως ο θάνατος της ήταν αυτοκτονία. Το δικαστήριο αποφάσισε πως επρόκειτο για ατύχημα...

11 Μαρτίου 2005 Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου, η πόρτα από το πατρικό σπίτι του Ozzy Osbourne πωλείτε. Ο Ali Mubarrat, τωρινός ιδιοκτήτης του σπιτιού, βρίσκεται σε απόγνωση διότι οι θαυμαστές του τραγουδιστή γράφουν πάνω της μηνύματα με μαρκαδόρους, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συνεχώς βάψιμο.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

WA.N.T.E.D.





W.A.N.T.E.D. formed in 2001 , played in the best live stages in Greece, opened for well-known musicians such as Steven Adler , Paul Di'Anno , Dokken , Star Star , Firewind, Bonfire, White Lion and Whitesnake. Recorded their demo ep "Shit Happens" in 2003, participated in Firehouse's tribute cd "Don't Tribute Bad" (2004) and their debut full length album "Neon Nights" was released on March (2007). The band has attracted most people's attention with its remarkable shows...



WA.N.T.E.D. is:

Soto Silvestro: Vocals
Strutter: Bass & vocals
Jima: Guitars
Angel: Keyboards
Constantine “Battman” Matis : Drums


ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΕΑΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ένα κομμάτι από την επερχόμενη νέα δισκογραφική δουλειά του Χριστόφορου Κροκίδη που αναμένεται μέσα στον μήνα. Οι στίχοι του κομματιού είναι από τον μοναδικό στο είδος του, Απόστολο Μπουλασίκη, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Χριστόφορος.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κιθαρες, Πλήκτρα: Χριστόφορος Κροκίδης
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Μπάσο: Θανάσης Μπούλης
Τα φωνητικά υπογράφει με το στυλ του ο Αλέκος Πολίτης (από τους "Παράξενους Ταξιδιώτες") και η Μαρία Κώνστα.
Περισσότερα νέα για τον δίσκο εν καιρώ...
<<<<<<<>>>>>>>>
Ο Χριστόφορος Κροκίδης γεννήθηκε το 1955. Ήταν στενός συνεργάτης του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για περισσότερο από 15 χρόνια, αποτελώντας επί χρόνια μέλος της μπάντας του, με μουσική σε πολλά τραγούδια του (όπως Χρόνια Πολλά, Τα χάλια μου, Οδός Ελλήνων, Άνοιξέ μου να κρυφτώ, Καμπαρντίνα, Χαμένες αγάπες). Ήταν υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις σε πολλές δισκογραφικές του δουλειές και ζωντανές εμφανίσεις. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Μητροπάνος. Τον Ιανουάριο του 2002 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος από την Minos EMI με τίτλο Ο φύλακας των σκουπιδιών σε στίχους του Απόστολου Μπουλασίκη και μουσική δική του.

Δισκογραφικές συμμετοχές:

1989: Χορεύω - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1991: Ζωντανή Ηχογράφηση στο Αττικόν - Γιώργος Νταλάρας/Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1991: Χρόνια Πολλά - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1992: Σφεντόνα - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1992: Στο φαλημέντο του κόσμου - Νικόλας Ασιμος
1993: Φυσάει - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1994: Δε σηκώνει - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1996: Αυριο - Μαρία Δημητριάδη
1997: Πες μου ένα ψέμα ν'αποκοιμηθώ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1998: Να με φωνάξεις - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
1998: Θα πάρω το τρένο - Γρηγόρης Δεσύπρης
1999: Θάλασσα στη σκάλα - Θάνος Μικρούτσικος/Βασίλης Παπακωνσταντίνου
2000: Σφεντόνα Live - θάνος Μικρούτσικος/Βασίλης Παπακωνσταντίνου
2000: Χαμένες Αγάπες - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
2002: Προσέχω Δυστυχώς - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
2003: Στο αφιερώνω - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
2003: Μαζί - Νταλάρας/Μαρινέλλα
2005: Μαρνη και 3ης - Απόστολος Μπουλασίκης
2005: Υπάρχει και το Ζειμπέκικο - Δημήτρης Μητροπάνος/Δημήτρης Μπάσης/Θέμης Αδαμαντίδης
2005: Απλά και μπερδεμένα - Γρηγόρης Δεσύπρης
2005: Ζωντανή ηχογράφηση στο Ηρώδειο - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
2006: Μεσόγειος 30ος-40ος παράλληλος - Γιώργος Νταλάρας
2006: Οι λέξεις - Στάθης Αρτινός


 

MUSE BAND

Οι Muse είναι ένα συγκρότημα της μουσικής Rock, που όταν ξεκίνησε την καριέρα του ονομαζόταν Fixed Penalty, στη συνέχεια έγινε Gothic Plague, μετά Rocket Baby Dolls και κατέληξε στο σημερινό του όνομα. "Όλα ξεκίνησαν σʼ ένα τοπικό διαγωνισμό Battle of the bands", εξομολογείται ο Matthew, "βγήκαμε στη σκηνή δείχνοντας σαν τρελοί, φορώντας παράξενα make up. Τελικά προκαλέσαμε μία αληθινή σκηνή, σπάζοντας τα πάντα, σαν μία εκδήλωση διαμαρτυρίας. Έτσι, όταν κερδίσαμε το βραβείο, και οι τρεις μας συγκλονιστήκαμε ! Μετά από το γεγονός αυτό, αρχίσαμε να παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά."!
Πριν οι Muse υπογράψουν συμβόλαιο με την σημερινή τους εταιρεία, Taste Media, είχαν κυκλοφορήσει δύο Eps, μέσω της Dangerous Records, τα Muse και Muscle Museum: 10 τραγούδια, που συνδύαζαν άψογα την οργή με την χάρη. Και στη συνέχεια, ακολούθησαν περισσότερες συμφωνίες και μία σειρά από επίσης επιτυχημένα singles σʼ όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, στην Αγγλία, γνώρισαν μεγάλη αποδοχή με τα τραγούδια τους: "Uno", "Cave", "Sunburn", "Unintended" και βέβαια με το πρώτο τους album "Showbiz", στο οποίο την παραγωγή επιμελήθηκε ο John Leckie (Radiohead, Stone Roses, Verve), με τους κριτικούς να συμφωνούν ομόφωνα ότι ήταν ένα από τα καλύτερα album της χρονιάς (κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1999).
Το EP "Plug in baby" αποτελεί τον πρώτο καρπό του νέου ήχου των Muse. Η παραγωγή ανατέθηκε στον David Bottrill (Tool, Deus, A perfect Circle). Το "Plug in baby" κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε μία ειδική συλλεκτική έκδοση 5 τραγουδιών, στην οποία περιλαμβάνονται και τα 4 b-sides των δύο Βρετανικών κυκλοφοριών.
Στο ξεκίνημα τους είχαν συνάψει συμβόλαιο με την εταιρεία της Madonna, Maverick, για την Αμερικάνικη ήπειρο και επιπρόσθετα εντυπωσιακές, κατά χώρα, συμφωνίες σʼ ολόκληρη την Ευρώπη.
Ξεχώρισαν αμέσως με το ντεμπούτο album, που πούλησε περισσότερα από 600.000 αντίτυπα σʼ όλο τον κόσμο και έκαναν περισσότερες από 50 εμφανίσεις σε festivals μέσα σʼ ένα μόλις καλοκαίρι και περιοδείες μαζί με τους Foo Fighters και τους Red Hot Chili Peppers. Ξεχωριστή ήταν επίσης και η παρουσία τους στο Rockwave Festival 2000.
Οι Muse πρόσφατα κληρονόμησαν το road crew των Rage Against The Machine, ο μπασίστας τους Chris Wolstenholme κάποτε έπαιξε στη σκηνή με τους Status Quo και ο τραγουδιστής και κιθαρίστας τους, Matthew Bellamy (22 μόλις χρόνων, έμαθε να παίζει κιθάρα ακούγοντας αρχικά τους δίσκους των Robert Johnson και Ray Charles και στη συνέχεια αυτούς των Sonic Youth και Dinosaur Jr.), μπορεί να επαναλαμβάνει το αλφάβητο ανάποδα!

ENOXOI live @ ΓΥΑΛΑ Music Stage

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Οι ΕΝΟΧΟΙ κοντά μας ξανά στη Μουσική Σκηνή ΓΥΑΛΑ σε μια βραδυά με πολύ δύναμη, πιο πολύ ένταση και άφθονη μουσική. Με ανανεωμένο πρόγραμμα και αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη δεκαετία του '70 μέχρι και σήμερα, οι ΕΝΟΧΟΙ υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στο κόσμο της καλής rock μουσικής.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Χατζηράλλης (Φωνή), Τζίνα Βελδέκη (Φωνή), Αντρέας Γιαννόπουλος (Φωνή), Αντώνης Μισαργόπουλος (Κιθάρα), Γιάννης Παπανικολάου (Πλήκτρα), Μανόλης Παπαντωνίου (Μπάσσο), Γιώργος Τάνταρης (Τύμπανα).

Η είσοδος είναι 10 € με ποτό ή μπύρα. Ώρα έναρξης 22:00.

ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ LIVE ΣΤΟ ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ "NEMESIS"

ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ LIVE ΣΤΟ ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ "NEMESIS"
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/03/2010
ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΣΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ: 22:00

All that we are.... 5 group live

5 σύγχρονα group του Πυθαγορείου ωδείου υπό την επιμέλεια & διδασκαλία του Παντελή Γαργουλάκη αναμένονται στην μουσική σκηνή του bar Tempo και υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη κέφι και εκπλήξεις....
Γιατί that s all we are !!!

Είσοδος ελεύθερη …..
Έναρξη: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 στις 9:30 π.μ.
Τοποθεσία: Tempo bar Λ. Δροσιάς – Σταμάτας 11 Δροσιά Τηλ. 210 8143545

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...10 Μαρτίου

10 Μαρτίου 1963 Ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του Αμερικανικού grunge/rock συγκροτήματος Pearl Jam, ο Jeff Ament, γεννήθηκε στην Montana των ΗΠΑ. Τη δεκαετία του '80 υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Green River και Mother Love Bone. Μαζί με τους Pearl Jam έχει κερδίσει 1 Grammy και 5 American Music Awards. Το 2008, κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο "Tone".

10 Μαρτίου 1974 Ο David Bowie δίνει συναυλία στο Tower Theatre της Philadelphia, από την ηχογράφηση της οποίας, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ "David Live". Θα ανέβει μέχρι το Νο2 των Βρετανικών charts και στο Νο 8 του US Billboard.

10 Μαρτίου 1981 Ο Jimmy Page πραγματοποιεί την πρώτη του σόλο εμφάνιση, μετά την διάλυση των Led Zeppelin, τζαμάροντας σε παράσταση του Jeff Beck στο Λονδίνο. Το κοινό τους αναγκάζει να κάνουν τρία encores.

10 Μαρτίου 1984 Ο Ian Gillan εγκαταλείπει τους Black Sabbath. Είχε ενσωματωθεί στο συγκρότημα το 1983, αντικαθιστώντας τον τραγουδιστή Ronnie James Dio. Υπήρχαν σκέψεις από το συγκρότημα, το άλμπουμ που θα ακολουθούσε με την άφιξη του Gillan, "Born Again", να μην κυκλοφορήσει κάτω από το όνομα των Black Sabbath... αλλά τελικά υπέκυψαν στις πιέσεις της εταιρίας τους. Με την αποχώρηση του ένα χρόνο περίπου μετά, είχε δηλώσει: "I was the worst singer Black Sabbath ever had..."

10 Μαρτίου 1984 Νο1 στο US Billboard Hot 100 βρίσκεται το τραγούδι των Van Halen, "Jump". Είναι το μοναδικό single στην ιστορία του συγκροτήματος που έφτασε ποτέ στο Νο1 του Billboard.

10 Μαρτίου 1998 Ο Eric Clapton κυκλοφορεί το άλμπουμ "Pilgrim". Είναι το πρώτο άλμπουμ του καλλιτέχνη με νέο υλικό από το "Journeyman" του 1989. Μεταξύ των τραγουδιών, είναι και δύο γραμμένα για τον γιο του ο οποίος είχε πεθάνει το 1991. "My Father's Eyes" και "Circus". Το τραγούδι "Pilgrim" συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας "Lethal Weapon 4".

10 Μαρτίου 2003 Τα ονόματα των The Police, AC/DC, The Clash, Elvis Costello & the Attractions και The Righteous Brothers γράφονται με χρυσά γράμματα στο Rock and Roll Hall of Fame. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι The Police παίζουν τα τραγούδια "Roxanne" και "Message in a Bottle".

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Ζακ Στεφάνου & η μΠάντα-Κοάλα στην Θεσσαλονίκη. Orient LIVE

Ενα live στην μαμά πατρίδα!
Με την ευκαιρία της επίσκεψης μας στην πόλη για την εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα την Παρασκευή 12 Μαρτίου, θα πραγματοποιήσουμε (<--πολύ φόρμαλ λέξη) μια παράσταση του Koalaboration tour, και στην όμορφη θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε όλο το φιλοθεάμον κοινό..

Τσιμισκή και Κομνηνών 18, Κέντρο, 2310244623
Thessaloníki, Greece
..................
Η μουσική για μας είναι το "live".. Όσο κι αν ψάχνουμε τον ήχο μας στο στούντιο, όσο κι αν ασχολούμαστε με τις παραμικρές λεπτομέριες στην άρθρωση των λέξεων, στα ηχοχρώματα τις κιθαρας, στην αμεσότητα της μπασογραμμής.. Δεν θα είχε κανένα νόημα, αν δεν επρόκειτο να το παρουσιάσουμε ζωντανά στον κόσμο. Γι' αυτό και η μΠάντα-Κοάλα είναι μια live μπάντα, ζει για το "live". Ούτως ή αλλως αυτό δε σημαίνει και η λέξη..?

Βιογραφία:
Ο Ζακ Στεφάνου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Πρωτοασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών το 1998 και το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ από την SonyBMG, με την Δήμητρα Γαλάνη στην διεύθυνση παραγωγής και τον Μανώλη Φάμελλο στην ενορχήστρωση. Το 2005 κυκλοφόρησε το δέυτερο άλμπουμ του Ζακ Στεφάνου με τίτλο "Ένας όμορφος κόσμος".
Το 2006 συστάθηκε η μΠάντα-Κοάλα σε μια τυχαία συνάντηση-πρόταση μουσικών σε ένα στούντιο στην πλατεία Αττικής. Έκτοτε ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και την Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζουν, δουλεύουν και ηχογραφούν αργά και σταθερά τραγούδια για τα επόμενα άλμπουμς τους..

Ο Ζακ Στεφάνου συνεργάζεται με το γραφείο link4u για την προβολή και επικοινωνία του. Παραπάνω μπορείτε να δείτε σε ποια emails μπορείτε να επικοινωνήσετε.

BIG BALLZ - The Ultimate AC/DC Tribute Band @ Hard Rock Cafe Athens

H αυθεντική ROCK μουσική συναντά, έναν από τους πιο αυθεντικούς ROCK χώρους της Αθήνας. Οι "BIG BALLZ – The Ultimate AC/DC Τribute Band” για μια και μοναδική εμφάνιση τη Παρασκευή 12/03/2010 θα είναι στο Hard Rock Café της Αθήνας – Φιλελλήνων 18 στο Σύνταγμα στις 23.00 και.... κάτι.

RIFF RAFF - ROCK 'N' ROLL DAMNATION DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP - ROCK ’N’ ROLL SINGER - HELL AIN'T A BAD PLACE TO BE - BAD BOY BOOGIE - IF YOU WANT BLOOD - LET ME PUT MY LOVE IN TO YOU - GIRLS GOT THE RHYTHM - BACKSTREET CONFIDENTIAL - STIFF UPPER LIP - LET THERE BE ROCK - THUNDERSTRUCK - LIVE WIRE - WALK ALL OVER YOU - TOUCH TOO MUCH - BABY PLEASE DON’T GO - HELL'S BELLS - BACK IN BLACK - IT’S A LONG WAY TO THE TOP - WHOLE LOTTA ROSIE - HIGH VOLTAGE - HARD AS A ROCK - YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG - ROCK ’N’ ROLL TRAIN - T.N.T. - HIGHWAY TO HELL - IF YOU WANT BLOOD - DOG EAT DOG - PROBLEM CHILD - SIN CITY - SHOT DOWN IN FLAMES - THE JACK - RIDE ON -

Λεπτομέρειες στα site:

We’ll Shake You All Night Long!!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ Rock - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


Απροσάρμοστοι - Τετάρτη 10 Μαρτίου, Anima Bar (Αθήνα)

OI ATHLIOI TOU HUGO - Πέμτη 11 Μαρτίου,  TO ONOMA TOU RODOU

Domenica - Παρασκευή 12 Μαρτίου, Stone Bar (Πάτρα)

Lost Bodies - Παρασκευή 12 Μαρτίου, After Dark (Αθήνα)

Απόπειρα - Σάββατο 13 Μαρτίου, Music Bar Limbo (Αθήνα)

9ΜΜ & Α.Τ.Μ The Band & Meden Agen- Σάββατο 13 Μαρτίου, Σφεντόνα (Αθήνα)

Ηρακλής Και Λερναία Ύδρα - Σάββατο 13 Μαρτίου, Vinilion (Αθήνα)

Μωρά Στη Φωτιά - Σάββατο 13 Μαρτίου, Rock Season Bar (Πάτρα)

Magic De Spell - Σάββατο 13 Μαρτίου, Rock Bar Θέα (Θες/νικη)

Panx Romana - Σάββατο 13 Μαρτίου, Sin City (Κατερίνη)

Απροσάρμοστοι - Κυριακή 14 Μαρτίου, Stage (Λάρισα)

Μαύρο Κόκκινο - Κυριακή 14 Μαρτίου, Tiki (Αθήνα)

Το Ρόδο Του Ανέμου - Κυριακή 14 Μαρτίου, Κύτταρο (Αθήνα)

Magic De Spell - Κυριακή 14 Μαρτίου, Έντεχνο (Θες/νικη)

Ελελεύ - Κυριακή 14 Μαρτίου, Μύγα (Αθήνα)

Απροσάρμοστοι - Δευτέρα 15 Μαρτίου, Club Μύλου (Θεσ/νικη)

Στάθης Δρογώσης - Πέμπτη 18 Μαρτίου, Gagarin205 (Αθήνα)

DOMENICA - Παρασκεύη 19 Μαρτίου NO BAR (θεσ/νικη)

Αλέξανδρος Ζαχαριάδης Και Οι Αρχάνθρωποι - Παρασκευή 19 Μαρτίου, Μικρόπολις(Θεσ/νικη)
 DOMENICA - Σάββατο 20 Μαίου, EPESTREFE, GOUMENISSA KILKIS
Magic De Spell - Σάββατο 20 Μαρτίου, Vivilion (Αθήνα)

Magic De Spell - Κυριακή 21 Μαρτίου, ΤΒΑ (Χανιά)

Μέντα - Πέμπτη 25 Μαρτίου, Bios (Αθήνα)

 DOMENICA - Παρασκεύη 26 Μαρτίου,  ARTA

Magic De Spell - Σάββατο 27 Μαρτίου, After Dark (Αθήνα)

Ελελεύ - Κυριακή 28 Μαρτίου, Μύγα (Αθήνα)

 MAKHS TSIGANTES - Τρίτη 30 Μαρτίου, TO ONOMA TOU RODOU

Δυτικός Άνεμος - Σάββατο 13 Μαρτίου, Κόκκινο Βελούδο (Θες/νικη)

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
RADIO MUSIC ROCK

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ή ΚΑΝ’ΤΑ ΛΙΜΠΑ Ή ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ!

Ο Γιώργος Δημητριάδης επανέρχεται δημήτριος…συγνώμη δριμύτερος για λίγες μόνο εμφανίσεις κάθε Παρασκευή του Μάρτη στην πολύ ζεστή μουσική σκηνή ΓΥΑΛΑ (Μακεδονίας & Σμύρνης 3 Ταύρος-Υψος : ΠΕΙΡΑΙΩΣ 204).


Μαζί του θα είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος νέος τραγουδοποιός Νίκος Γώγος,

εκ Ναούσης ξανθός απόγονος του Πελοπίδα, -ααα είναι και ψηλέας αυτός-η εξαιρετική μπάντα των αδερφών Καραμαζώχ,πλαισιωμένη με τα αισθησιακά,υπέροχα φωνητικά της vamp,ενζενύ,Σάντρας Κακιώνη-φανταστείτε κάτι σε Debbie Harry από Blondie….Tι λέγαμε;Ααααα…ναι…Όλοι αυτοί λοιπόν θα σας κάνουν να ξεχάσετε,να θυμηθείτε,να θυμώσετε και να χαρείτε σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα διαρκεί 3 ώρες,γεμάτο από τις επιτυχίες του Γιώργου Δημητριάδη,τα ξεσπάσματά του επί σκηνής πάνω στην κιθάρα του και στα πιατίνια των drums,τα duos και τα trios με τους συνεργάτες του,το gourmet των διασκευών που θα ανάψουνε φωτιές(η Πυροσβεστική είναι δίπλα μην ανησυχείτε)…και όλα αυτά στην παράσταση με τ’όνομα…….

Ή ΚΑΝ’ΤΑ ΛΙΜΠΑ Ή ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ!

Γιώργος Δημητριάδης-ηλ.ακουστική κιθάρα,τραγούδι και ιδρώτας και χούφτα για περισυλλογή κερμάτων ύστερα…

Νίκος Γώγος-τραγούδι,κιθάρα και αλα Midnight Cowboy ύψος
Σάντρα Κακιώνη-φωνητικά,τραγούδι και ύφος
Δημήτρης Νίτης-ηλεκτρική κιθάρα,και κολλητός του Jeff Beck…
Nίκος Βαλλιανάτος-μπάσο και μία μπάλα για ένα 5Χ5 μετά….
Χρήστος Σερενές-πλήκτρα και κασκέτο επί κεφαλής,μορφή από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιώνε
Θάνος Μιχαηλίδης-ο εκ Θεσσαλονίκης επιβήτωρ των MILF drums,κολλητός κι αυτός του Steve Gadd….



Με τιμή,

ΛΙΜΠΑ PRODUCTIONS

Σαν Σήμερα...9 Μαρτίου

9 Μαρτίου 1972 Ο μάνατζερ του George Harrison, Allen Klein, καταθέτει σε λογαριασμό της Unicef 1.2 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε από τη συναυλία The Concert For Bangladesh και τις πωλήσεις του άλμπουμ που ηχογραφήθηκε. Το φεστιβάλ είχε πραγματοποιηθεί στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 1971, με βασικούς συντελεστές το πρώην "σκαθάρι", Bob Dylan, Eric Clapton και τον σπουδαίο Ινδό μουσικό Ravi Shankar. Σκοπός της συναυλίας ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πρόσφυγες του Ανατολικού Πακιστάν, γνωστό σήμερα ως Bangladesh. Πολλά γράφτηκαν εκείνη την εποχή για τον Allen Klein και την "σωστή διαχείριση" των χρημάτων που εισέπραξε...

9 Μαρτίου 1976 Οι The Who ακυρώνουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική, όταν ο Keith Moon καταρρέει στη σκηνή σε μια συναυλία τους στο Boston Garden.

9 Μαρτίου 1977 Οι The Sex Pistols, με τον νεοφερμένο Sid Vicious στη θέση του μπασίστα, συζητούν στο Λονδίνο τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβόλαιο τους με την A&M. Θα υπογράψουν την επόμενη ημέρα.

9 Μαρτίου 1981 Ο Robert Plant δίνει την πρώτη του σόλο συναυλία μετά την αποχώρηση του από τους Led Zeppelin σε ένα wine bar στο Stourbridge της Αγγλίας.

9 Μαρτίου 1987 Κυκλοφορεί το πέμπτο στούντιο άλμπουμ των Ιρλανδών U2, με τίτλο "The Joshua Tree". Στην παραγωγή ήταν οι Brian Eno και Daniel Lanois. Ηχογραφήθηκε από τον Ιανουάριο του 1986 έως και τις αρχές του 1987, σε διάφορα στούντιο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Μεγάλες επιτυχίες τα τραγούδια: "Where the Streets Have No Name", "With or Without You" και "I Still Haven't Found What I'm Looking For". Το 1988 κέρδισε 2 βραβεία Grammy: "Album of the Year" και "Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal". Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ ακολούθησε μεγάλη παγκόσμια περιοδεία με 111 συνολικά συναυλίες.

9 Μαρτίου 1993 Κυκλοφορεί το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Lenny Kravitz, με τίτλο "Are You Gonna Go My Way". Ηχογραφήθηκε στα Waterfront Recording Studios, στο New Jersey των ΗΠΑ, ήταν το πρώτο άλμπουμ του τραγουδιστή που μπήκε στο Top 20 του US Billboard 200 και έγινε Νο1 σε Αυστραλία και Μεγάλη Βρετανία. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Are You Gonna Go My Way", "Believe" και "Heaven Help".

Πηγή:http://www.musicdiary.gr/

ΤΟ ROCK ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ....

MOYΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΣΤΟ GLAM BAR

O ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΛΕΚΟΣ-ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ,Ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ:Β.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,Α.ΙΩΑΝΝΙΔΗ,Α.ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ,ΠΥΞ ΛΑΞ,Λ.ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ,Β,ΚΑΖΟΥΛΗ κ.α. στο GLAM BAR

Έναρξη: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: DEKELEON 40-METRO KERAMIKOS-GAZI ATHENS

.....................

Johniethin @ Μουσικό Καφενείο

Στον οικείο χώρο του Μουσικού Καφενείου, τη φυσική και καλλιτεχνική του έδρα, ο Johniethin (Γιάννης Μανιάτης) σας καλεί σε μια βραδιά χρωματισμένη από τις προσωπικές μουσικές του εμμονές. Παρέα με τις κιθάρες και τη φυσαρμόνικά του αλλά και εξαιρετικούς φίλους του μουσικούς, θα σκύψουν πάνω από τα blues, τη folk και την country.

Έναρξη: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Οδός: Πατησίων & Τήνου 12, Κυψέλη, Αθήνα

.............................

Jeff Martin in Sallonica (+Until Rain support act)

Jeff Martin (The Mastermind of Tea Party) live in Thessaloniki @ Harley Rock Bar!!
Ημερομηνία: Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010
Ώρα: 8:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Harley Rock Bar
Οδός: Peristeriou 4, Ladadika
Πόλη: Thessaloníki, Greece

...............................

THE LC BAND LIVE

ROCK - BLUES ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ JOKE CAFE. LIVE THE L C BAND ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΒΕΛΑ (ΚΙΘΑΡΑ - ΦΩΝΗ), ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΚΑΡΟΥΝΗ (ΤΥΜΠΑΝΑ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΜΠΑΣΟ). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Έναρξη: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: JOKE CAFE - ΟΜΗΡΟΥ 13 ΑΘΗΝΑ -2103646026

.......................

Τα ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ τζαμάρουν στο GLAM BAR

Τα ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ σκάνε στο Glam Bar στο Γκάζι και διασκευάζουν γνήσιο ελληνικό ροκ θα κάνουν μια εκπληξη και θα παρουσιάσουν ενα καινούργιο δικό τους κομμάτι.
Έναρξη: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Δεκελέων 40 Γκάζι

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ROCKPAGES.GR



9/3/2010 Behemoth, Mass Infection, Terrordome 8 Ball, Θεσσαλονίκη 20:30 25
10/3/2010 Behemoth, Inveracity, Blusted Caveat An Club, Αθήνα 20:30 25
11/3/2010 Delivers Lazy 23:00 10 Ευρώ με ποτό
12/3/2010 Fear Factory Gagarin 205, Αθήνα
12/3/2010 Wheelrunner, Galliard Syndrome Mad Club, Αθήνα 22:00 10**
13/3/2010 Socrates drunk the conium Καπλάνειο Καφέ, Ιωάννινα 22:30
13/3/2010 Delivers Κρύπτη 23:00 10 Ευρώ με ποτό
13/3/2010 Aherusia Harley Bar, Θεσσαλονίκη
14/3/2010 Madball, Terror Sin City, Αθήνα
20/3/2010 Delivers Primitive, Ψυρρή 11:00 10 Ευρώ με ποτό
20/3/2010 Aherusia Stage Club, Λάρισα
20/3/2010 Proclamation, Blasphemophagher, Slaughtered Priest Sin City, Αθήνα 20:00 15
24/3/2010 Aherusia Χίος
24/3/2010 Louisiana Red, Blues Wire Καπλάνειο Καφέ, Ιωάννινα 22:30
24/3/2010 81db Jazz Rock, Καβάλα
24/3/2010 Danny Cavanagh (acoustic), Universe 217 Αθήνα
25/3/2010 Danny Cavanagh (acoustic) Stone Bar, Πάτρα
25/3/2010 81db Santan Rock Cafe, Βόλος
25/3/2010 Jeff Martin (acoustic) Harley Bar, Θεσσαλονίκη
25/3/2010 No Remorse (Motorhead Tribute) Lazy 11:00 10 Ευρώ με ποτό
26/3/2010 Jeff Martin (acoustic) Sin City, Αθήνα
26/3/2010 Danny Cavanagh (acoustic) Oz Live Stage, Αγρίνιο
26/3/2010 Fates Warning Block 33, Θεσσαλονίκη
27/3/2010 Fates Warning Fuzz
27/3/2010 Aherusia Sin City, Κατερίνη
27/3/2010 Firehouse, Bonfire, Hardcore Superstar Block 33, Θεσσαλονίκη 19:00 38 Metropolis, Musicland
27/3/2010 Danny Cavanagh (acoustic) No Bar, Θεσσαλονίκη
27/3/2010 81db Εν Πλω, Αγρίνιο
27/3/2010 Delivers Argo Bar 11:00 Είσοδος Ελεύθερη
28/3/2010 Firehouse, Bonfire, Hardcore Superstar Gagarin 205, Αθήνα 19:00 38 Ticket House, Rock City, ticketpro.gr
29/3/2010 81db, Need, Common I An Club, Αθήνα
1/4/2010 Delivers Lazy 11:00 10 Ευρώ με ποτό
7/4/2010 Delivers Sante, Ραφήνα 10:00 Είσοδος Ελεύθερη
9/4/2010 Until Rain, Need 8 Ball, Θεσσαλονίκη 20:00 9**
9/4/2010 Sanatorium, Darkfall, Overgarven Harley Bar, Θεσσαλονίκη
10/4/2010 Sanatorium, Darkfall, Overgarven Λάρισα
10/4/2010 Delivers Blue Bosa, Βύρωνας 11:00 10 Ευρώ με ποτό
10/4/2010 Katatonia, Sirenia, Sorrowful Angels, Daylight Misery Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη 18:30 30 Metropolis, Musicland
11/4/2010 Katatonia, Sirenia, Sorrowful Angels, Daylight Misery Gagarin 205, Αθήνα
11/4/2010 Sanatorium, Darkfall, Overgarven Αθήνα
12/4/2010 Flotsam and Jetsam Sin City, Αθήνα
16/4/2010 UFO Fuzz Club, Αθήνα
17/4/2010 UFO Block 33 Club, Θεσσαλονίκη
17/4/2010 Aherusia Jazz Rock, Καβάλα
18/4/2010 Aherusia Valhalla, Κομοτηνή
21/4/2010 Diary of Dreams Μύλος, Θεσσαλονίκη
22/4/2010 Diary Of Dreams Κύτταρο
23/4/2010 Crashdiet, Sex-Rated, Lucky 13, Riot Queens Harley Bar, Θεσσαλονίκη 19:30 25 - 28 Harley Bar
24/4/2010 Crashdiet, Cyanide 4, Arch Angels, Riot Queens, Judgement Day Sin City, Αθήνα 19:30 25 - 28 Ξήγας, Sirens Records, Metal Era, Bat City
24/4/2010 Diary of Dreams Notos Club, Χανιά
24/4/2010 Spitfire Stone Bar, Πάτρα 21:00 10
25/4/2010 Kylesa, Dark Castle, Lucky Funeral Σφεντόνα, Αθήνα 20 (μέσω διαδικτύου), 25 Ticket House, Fnac
25/4/2010 The Mothers of Invention Rodeo Club, Αθήνα 21:00 25
29/4/2010 H2O Sin City, Αθήνα
1/5/2010 Aherusia Support 81, Ηράκλειο Κρήτης
2/5/2010 Aherusia Notos Club, Χανιά
7/5/2010 Sodom Θεσσαλονίκη
7/5/2010 Riverside Rodeo Club, Αθήνα 21:00 23
8/5/2010 Sodom Θεσσαλονίκη
8/5/2010 Suicidal Angels, Released Anger, Slaveatgod, Accelerator Sin City
27/5/2010 Deicide Block 33 Club, Θεσσαλονίκη 20
28/5/2010 Epica, The Rain I Bleed Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη 21:00 28
29/5/2010 Epica, The Rain I Bleed Fuzz Club, Αθήνα 21:00 28
29/5/2010 Bolt Thrower, Terrordome, Mass Infection Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη 20:00 20 Metropolis, Musicland
30/5/2010 Bolt Thrower, Suicidal Angels, Inveracity Gagarin 205, Αθήνα 20:00 20 Ticket House, Rock City
1/6/2010 Lamb of God, Descending Fuzz Club, Αθήνα
1/6/2010 The Stems Rodeo Club, Αθήνα 21:30 22
5/6/2010 Scorpions Εθνικό Στάδιο των «Ζωσιμάδων», Ιωάννινα 33 (arena), 40 (seated), 25 (students)
7/6/2010 Scorpions Θεσσαλονίκη
9/6/2010 Scorpions Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Πάτρα
19/6/2010 Moonspell Κάστρο Χαλκίδας
20/6/2010 Aerosmith Γήπεδο Καραϊσκάκη, Αθήνα
24/6/2010 Sonisphere Festival: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax Terra Vibe, Μαλακάσα 85 - 95, VIP: 150 Ticket House. ticketpro.gr
28/6/2010 Rammstein Terra Vibe, Μαλακάσα 35 (τα 1000 πρώτα), 45 (τα επόμενα 1000), 55, 75 (διακεκριμένη) Ticket House. ticketpro.gr (από 2 Μαρτίου)
22/7/2010 Loudness On Stage, Αθήνα
3/9/2010 U2 O.A.K.A. - Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα

Όταν αναφέρονται δύο τιμές, η πρώτη αφορά στην τιμή προπώλησης και η δεύτερη στην τιμή του ταμείου.

Επίσης, όταν αναφέρονται δύο ώρες έναρξης, τότε η πρώτη αφορά το support group και η δεύτερη το κυρίως show.

Συναυλιακοί Χώροι

Αθήνα Live Λ. Ποσειδώνος 3, παραλία Ν. Φαλήρου-Μοσχάτου 210.48.13.605, 210.48.19.355
Αθηνών Αρένα Πειραιώς 166 210.34.71.111
After Dark Διδότου 31 & Ιπποκράτους 210.36.06.460
An Club Σολωμού 13-15, Εξάρχεια 210.33.05.056
Architecture Ούλοφ Πάλμε 23, Ζωγράφου 210.74.72.472
Ark No.6 210.33.88.400
Αστρον (Κινηματογράφος) Λ. Κηφισίας 37 210.69.24.823
Bat City Λ. Αλεξάνδρας 11
Bios Πειραιώς 84, Αθήνα 210.34.25.335
Blue Fox Ασκληπιού 91, Νεάπολη Εξαρχείων
Deluxe Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, Αθήνα
Feelgood Bar Κωνσταντινουπόλεως 27, Αιγάλεω
Fuzz Βουλιαγμένης 22 210.92.43.469
Gagarin Music Space Λιοσίων 205 210.85.47.600
Ηρώδειο 210.32.32.771
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς 210.92.13.310
House of Art Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή 210.32.17.678
Θέατρο Λυκαβηττού Λυκαβηττός 210.72.27.209
In Vivo Χαριλάου Τρικούπη 79 & Μεθώνης, Εξάρχεια 210.38.22.103
Lazy Club Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια, Έξοδος 12 Αττικής Οδού 210.68.95.535
Λιόγερμα Cityslang Λώρη Μαργαρίτη 4, Θεσσαλονίκη
Mike's Irish Bar Σινώπης 6, Αμπελόκηποι 210.77.76.797
Μικρό Μουσικό Θέατρο Βεϊκου 33, Κουκάκι 210.92.45.644
Mo Better Club Κωλέττη 32, Εξάρχεια 210.38.12.981
Μουσικό 8 Ερμού 26, Θεσσαλονίκη 2310.22.11.01
Multi 22 Ερμού 116 & Λεωκορίου, Ψυρρή
Ορυχείο Αγίας Φωτεινής 22, Νέα Σμύρνη
Παπαγάλος Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη 2310.284007
Παράφωνο Jazz & Blues Club Ασκληπιού 130α & Σ. Κυρήνης 1, Αθήνα 210.64.46.512
Πύλη Αξιού Αγ. Γεωργίου 9, Θεσσαλονίκη
Pin Up Φιλίππου 23, Ακτή Δηλαβέρη, Μικρολίμανο, Πειραιάς 210.41.79.825
Plant Music Λεωφόρος Αρδηττού 44, Μετς 210.92.34.109
Principal Club Theatre 11ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών
Ρόδον Μάρνη 24, Αθήνα 210.52.47.427
Rock Bottom Μακεδονίας 23, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
Rockwood Βασ. Ηρακλείου 2, Μουσείο 210.82.30.337
Rodeo Live Club Χέυδεν 34, Βικτώρια
Στον Αέρα Κάσσου 11, Πετρούπολη, Αθήνα 210.50.56.199
Συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης Λεωφόρος Στρατού & 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη 2310.29.11.78
Συρμός 210.52.03.661
Τεχνόπολις Πειραιώς 100, Γκάζι
Texas Necropolis
Θεμιστοκλέους & Γαμβέττα 5
Vilka Live Stage Κεφαλληνίας 4 & Αγ. Γεωργίου, Θεσσαλονίκη 2310.240.549
Ωδείο Φίλιππος Νάκας Ιπποκράτους 41, Αθήνα 210.36.34.000

Κρατήσεις εισιτηρίων
ACS Intercity: 801.11.151617 (Θεσσαλονίκη)
Ticket Hellas: 210.61.89.300
Ticket House: 210.36.08.366 (Αθήνα)
2310.25.36.30 (Θεσ/κη)
Ticket Point: 210.38.40.020
Ticket Shop: 211.95.59.900,
8011005000

Πριν αποφασίστε να πάτε σε κάποια συναυλία, επιβεβαιώστε την ημερομηνία και την τιμή των εισιτηρίων. Το περιοδικό μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μεταβολές ή ακυρώσεις που δεν αναφέρονται στον ανωτέρω πίνακα.

Copyright 2003-2009 Rockpages.gr http://www.rockpages.gr/mailContact.aspx?LANG=GR