ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...12 Νοεμβρίου

1967 Ο Jerry Lee Lewis ηχογραφεί το τραγούδι "To Make Love Sweeter for You". Θα είναι το δεύτερο No 1 τραγούδι του μετά το "Great Balls of Fire" το 1958.

1936 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας Mort Shuman (Mortimer Shuman 1936-1991) γεννήθηκε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Τα τραγούδια που έγραψε τραγουδήθηκαν από δημοφιλής καλλιτέχνες όπως Elvis Presley ("Little Sister", "Viva Las Vegas"), The Drifters ("Save the Last Dance for Me") κ.α.

1944 Ο Αμερικανός πιανίστας, τραγουδοποιός και ενορχηστρωτής Booker T. Jones γεννήθηκε στο Memphis του Tennessee. Με την μπάντα του Booker T. & the MG's έπαιξαν στις σημαντικότερες ηχογραφήσεις της δισκογραφικής εταιρείας Stax και ο ίδιος έγραψε τραγούδια που έμειναν κλασικά, όπως τα "I Love You More Than Words Can Say" (Otis Redding), "Born Under a Bad Sign" (Albert King), "Green Onions" κ.α. Το 1992 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame και το 2007 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement". Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Willie Nelson, Rufus Thomas, Ray Charles, Neil Young, Natalie Merchant κ.α.

1945 Ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Neil Young (Neil Percival Young) γεννήθηκε στο Toronto του Ontario. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν σόλο καλλιτέχνης, το 1966 δημιούργησε το συγκρότημα Buffalo Springfield και το 1969 ενσωματώθηκε με τους Crosby, Stills & Nash. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame δύο φορές. Μία σαν σόλο καλλιτέχνης το 1995 και μία σαν μέλος των Buffalo Springfield το 1997. Αποκαλείται και "The Godfather of Grunge". Δημοφιλή τραγούδια του: "Heart of Gold", "Old Man", "Harvest Moon", "Rockin' in the Free World" κ.α.

1983 Στο No 1 του Billboard 200 βρίσκονται οι The Police και το πέμπτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Synchronicity". Οι ηχογραφήσεις έγιναν από το Δεκέμβριο του 1982 μέχρι το Φεβρουάριο του 1983 στο στούντιο AIR του Montserrat και Le Studio του Quebec. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Every Breath You Take", "King of Pain", "Wrapped Around Your Finger" κ.α. Το 2003 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρέθηκε στην 445η θέση.

BIGUS DICKUS live @ Blue Bar


Το BLUE BAR συνεχίζει τα live της σεζόν με rock διασκευές ,
όπως μόνο οι BIGUS DICKUS ξέρουν:
παίζοντας τα ΠΑΝΤΑ κ χαβαλεδιάζοντας με τους ΠΑΝΤΕΣ.
[Με σήμα τον δονητή]

___Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η (με υποχρεωτικη χρηση ζουρλομανδυα...)

Σάββατο, 26 Νοέμβριος στις 10:00 μ.μ.
___ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ event page...___

___FB event link:

___FB BIGUS page:

BLUE bar
Ηρώων Πολυτεχνείου 76 (πεζόδρομος Δάσους Χαϊδαρίου), 12462
Athens, Greece


Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στις διαφημίσεις της σελίδας.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΑ Μαζί της ο Χρήστος Δρούγκας και ο Κώστας Ζούνζουρας

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΑ
Μαζί της
ο Χρήστος Δρούγκας και ο Κώστας Ζούνζουρας
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
CLUB ΜΥΛΟΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Γεωργία Ζάρα κατάγεται από το Λιβάδι Ελασσόνας. Σε ηλικία έξι ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένεια της στην πόλη της Κατερίνης. Από πολύ νεαρή ηλικία εξέφρασε την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μουσική αλλά κυρίως με το τραγούδι. Παρακολούθησε μαθήματα στο δημοτικό ωδείο Κατερίνης κάνοντας κλασικό τραγούδι και βυζαντινή μουσική, καθώς και μαθήματα αρμονίας και ασχολείται και με το πιάνο.
Όταν τέλειωσε το σχολείο ξεκινάει μια πορεία συνεργασιών με καταξιωμένα ονόματα του μουσικού στερεώματος και σε αξιόλογους χώρους της Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα σε χώρους της Β. Ελλάδας. Έτσι λοιπόν εμφανίζεται δίπλα στον Σταμάτη Γονίδη και την Άντζελα Δημήτριου, στη συνέχεια βρίσκεται στο σχήμα του Νίκου Κουρκούλη και άλλων καλλιτεχνών. Εκείνη την εποχή ξεκινάει την πρώτη απόπειρα στον χώρο της δισκογραφίας και κυκλοφορεί το πρώτο της cd με τίτλο ¨Αν δεν έχεις αγαπήσει¨ από την εταιρεία Exis music όπου γνωρίζει την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. Στην συνέχεια συνεργάζεται με το Γιάννη Πλούταρχο στην ¨Πολιτεία¨ της Θεσσαλονίκης.
Το δεύτερο της cd με τίτλο ¨Οι πλευρές μου¨ έχει κυκλοφορήσει από τη νέα της εταιρεία Α.Hellas Records και είναι μια δουλειά πολυμορφική, όπου μας παρουσιάζει κάποιες από τις ¨πλευρές¨ της, μιας και περιλαμβάνει η εν λόγω δουλειά διαφορετικά ειδή μουσικής από αυτά που την γνωρίζουμε ως και σήμερα.

Ο Χρήστος Δρούγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Από τα δεκάξι του αρχίζει να γράφει δικά του τραγούδια. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, στην οποία μεταξύ άλλων,περιλαμβάνετε το τραγούδι «Αγάπη είναι» το οποίο έχει γράψει ο ίδιος.

Η Γεωργία Ζάρα μαζί με τον Χρήστο Δρούγκα και τον Κώστα Ζούνζουρα στο Club του Μύλου μας παρουσιάζουν μια παράσταση με ελληνικό σύγχρονο ποπ και λαϊκό ρεπερτόριο αγαπημένων μας καλλιτεχνών και μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις.

Μαζί της οι μουσικοί:

Αναστάσης Λαζαρίδης-μπάσο
Αντώνης Λάππας-πιάνο
Μανώλης Ζαχαρίου -μπουζούκι-ακουστικές κιθάρες
Λένα Καραγιαννίδου-ακορντεόν
Γιώργος Συρανίδης -κιθάρα
Γιώργος Γιασάρης -ντράμς

Προσέλευση: 21:00 μ.μ.
Ώρα έναρξης: 22:00 μ.μ.

CLUB ΜΥΛΟΣ:

Εισιτήριο εισόδου: Γενική 10 ευρώ
Φοιτητικό 7 ευρώ

Ανδρέου Γεωργίου 56, 54621, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-510081

*** GEORGE GAUDY LIVE ***

ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΤΩΡΑ Κ44

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22.00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο George Gaudy θα εμφανιστεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο ΤΩΡΑ Κ44, εν όψει της κυκλοφορίας του πρώτου του άλμπουμ “Millionaire” από την Archangel Music. Στην πρώτη του συναυλία μετά το sold out ARK Festival της Αθήνας τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνοδευόμενος από την μπάντα του, ο ανερχόμενος τραγουδοποιός θα παίξει τα κομμάτια από το ντεμπούτο του, που κινούνται μεταξύ ατμοσφαιρικής rock, jazz και swing.

Η ενασχόληση του George Gaudy με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία, ξεκινώντας από το πιάνο και συνεχίζοντας με την ηλεκτρική κιθάρα. Αυτή την εποχή ολοκληρώνει το κλασικό πιάνο, αλλά και τις σπουδές του στη Θεολογία. Παρά την απουσία δισκογραφίας, ο George Gaudy δεν είναι ξένος στις διακρίσεις, με τραγούδι του “The Absence Of Many” να έχει κερδίσει 3 βραβεία στο 48 Hour Music Project και το “Come Again” να έχει αναδειχθεί ως Τραγούδι του Μήνα από το www.jumpingfish.gr το Νοέμβριο του 2010.

Special guests κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά και στο φινάλε της, θα είναι το λυρικό κουαρτέτο σαξοφώνων Athenaeum.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Επτα στο Kitchen bar στο Χαλανδρι

Επτα στο Kitchen bar στο Χαλανδρι
Σάββατο, 19 Νοέμβριος · 11:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
ειμαστε και εσεις αλλα εισαστε και εμεις.........

οι:
Κωστας Γαλιτης
Μαρια Κουταβα
Πολυτιμη Γιωτα τραγουδουν και οι:

Τασος Γρυπαιος κιθαρες
Γιωργος παπαγεωργιου πληκτρα
Johny Cefa μπασο
Χαρης Γρυπαιος τυμπανα και φωνη παιζουν.......αυτοι ειναι οι ''επτα''.
και σας περιμενουν απο της 19/11/2011 και καθε Σαββατο και Τριτη για νυχτες φωτια......
Kitchen Bar Halandri
Κ.Βαρναλη 6
Χαλανδρι

Σαν Σήμερα... 11 Νοεμβρίου

1927 Ο Αμερικανός Jazz/Blues πιανίστας και τραγουδιστής Mose Allison (Mose John Allison, Jr.) γεννήθηκε στο Tallahatchie County του Mississippi. Υπήρξε επιρροή για πολλούς καλλιτέχνες, όπως Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Tom Waits, The Yardbirds, John Mayall, J.J. Cale, The Who κ.α. Τραγούδια του διασκευάστηκαν από καλλιτέχνες όπως The Clash ("Look Here"), Elvis Costello ("Everybody's Cryin' Mercy"), ενώ ο Van Morrison κυκλοφόρησε ένα ολόκληρο άλμπουμ με τραγούδια του με τίτλο "Tell Me Something: The Songs of Mose Allison".

1972 Ο Αμερικανός μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των The Allman Brothers Band, Berry Oakley (Raymond Berry Oakley III 1948-1972) απεβίωσε σε ηλικία 24 ετών όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο στο Macon της Georgia.

1969 Ο τραγουδιστής των The Doors, Jim Morrison συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Phoenix. Μεθυσμένος, δημιούργησε προβλήματα την ώρα της πτήσης, φωνάζοντας και παρενοχλώντας μια αεροσυνοδό. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

1976 Το Αμερικανικό hard rock συγκρότημα KISS κυκλοφορεί το πέμπτο του στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Rock and Roll Over". Θα ανέβει μέχρι την ενδέκατη θέση του Billboard, πουλώντας τους επόμενους δώδεκα μήνες πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Calling Dr. Love", "Hard Luck Woman" κ.α.

2000 Στην κορυφή του Billboard 200 βρίσκονται οι Limp Bizkit με το τρίτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water". Θα παραμείνει στην κορυφή συνολικά για τρεις εβδομάδες. Το άλμπουμ έκανε την είσοδο του στο Billboard κατευθείαν στο No 1, πουλώντας την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Ήταν 18ο άλμπουμ σε πωλήσεις για το 2000 στις Η.Π.Α. Ένα μέρος του βίντεο για το τραγούδι "Rollin' (Air Raid Vehicle)", σε σκηνοθεσία του frontman του συγκροτήματος Fred Durst, γυρίστηκε στο World Trade Center της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στην ταράτσα ενός από τους δίδυμους πύργους. Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2001, στα MTV Video Music Awards κέρδισε το βραβείο "Best Rock Video"... Άλλα δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "My Generation", "My Way", "Take A Look Around", "Boiler" κ.α.

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

VICKY B. & THE ACOUSTIC TROUBLES LIVE 
στο MOSQUITO ROCK BAR
Αύριο 12/11/11 στις 10:30 μ.μ.
Το Mosquito Rock Bar φιλοξενεί τους Vicky B. & the Acoustic Troubles ζωντανά σε ένα μουσικό ταξίδι με soul, blues, rock και reggae ρυθμούς.

Mosquito Rock Bar presents a live unplugged and acoustic groovy set of soul, blues, rock, reggae hits performed by Vicky B. & the Acoustic Troubles :

Vicky B. (vocals)
John Skyllas (piano, hammond)
Babis Alexandropoulos (cajon, vocals)
MOSQUITO ROCK BAR
ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 179 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ --210 9335290
Athens, Greece
...............

P.G. & THE ROCKING CATS BAND LIVE στο ESCOBA
Τρίτη, 15 Νοέμβριος στις 9:30 μ.μ.
P.G. & THE ROCKING CATS BAND
LIVE
ROCK - BLUES - JAZZ
Τρίτη 15/11 - 9:30 μ.μ.

Escoba bar Deligianni 61 Kefalari Sq. Tel 210 6231075

Παντελής Γαργουλάκης - Κιθάρα
Ασημίνα Μόρφη - Φωνή
Κλέαρχος Κανελλόπουλος - Μπάσο
Κώστας κατσούδας - τύμπανα
Escoba bar Deligianni 61 Kefalari Sq.
Tel 210 6231075
...............

BLUES N' REDS LIVE

Παρασκευή, 11 Νοέμβριος · 10:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Ανατολικής Θράκης 6 Κάτω Τούμπα (Θεσσαλονίκη)

Sax-S live ΣΤΟ After Dark

Saturday night fever with funky,soul,disco,blues music παρέα με τους Sax-S !!

Introducing John Feggos on drums and Olga Galanaki on keys!!
We're gonna funk you!!!
Σας περιμένουμε!!
After Dark
Διδότου 31 & Ιπποκράτους, Εξάρχεια

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...10 Νοεμβρίου

1994 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, πιανίστρια και συνθέτης της Jazz Carmen McRae (Carmen Mercedes McRae 1920-1994) απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών στο Beverly Hills της California μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Θεωρείται μια από τους σημαντικότερους jazz τραγουδιστές του 20ου αιώνα. Συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες του είδους όπως Dizzy Gillespie, Count Basie, Billie Holiday, Sammy Davis Jr, Louis Armstrong, Duke Ellington κ.α. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της: "Body & Soul", "Trouble Is A Man", "I'm Glad There is You", "No More Blues" κ.α.

1965 Στο No 1 του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Rolling Stones και το τραγούδι τους "Get Off My Cloud". Είναι το δεύτερο No 1 του συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου. Ήταν μέρος του άλμπουμ "December's Children".

1967 Οι The Moody Blues κυκλοφορούν το τραγούδι "Nights in White Satin". Ήταν μέρος του άλμπουμ τους "Days of Future Passed". Θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή αλλά και σημαντικά τραγούδια τους.

1978 Κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία το δεύτερο στούντιο άλμπουμ των The Clash με τίτλο "Give 'Em Enough Rope". Είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Safe European Home", "English Civil War", "Tommy Gun" κ.α.

1986 Κυκλοφορεί η συλλογή τραγουδιών του Αμερικανού τραγουδιστή Bruce Springsteen και των The E Street Band με τίτλο "Live/1975-85". Περιέχει δημοφιλή τραγούδια του που ηχογραφήθηκαν σε διάφορες συναυλίες το διάστημα μεταξύ 18 Οκτωβρίου του 1975 και 30 Σεπτεμβρίου του 1985. Μεταξύ αυτών τα τραγούδια "Fire", "Hungry Heart", "Independence Day", "Because the Night" (Β.Springsteen / P.Smith), "Born to Run", "Cover Me", "Born in the U.S.A." κ.α.

Extreme Metal Night - Πέμπτη 10 Νοεμβρίου Death/Black Metal PARTY

Extreme Metal Night - Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

Death/Black Metal PARTY
Rainbow Rock Bar
Δεκελέων 40, Αθήνα 11854,
Ελλάδα 6974132500

Ταπεινό ρέκβιεμ για το μέλλον




Ταπεινό ρέκβιεμ για το μέλλον


Στήνει στην πόλη ο άνεμος παγίδα
σκορπιός που με δαγκώνει η αγωνία
πέντε χειμώνες και καλό δεν είδα
και λέω ν’ αλλάξω οπτική γωνία.

Πέφτει η ομίχλη στη χλομή λεωφόρο
μια λάμια παζαρεύει τα φιλιά της
μου ’μελλε αναίτιο να πληρώσω φόρο
πριν να κλειστώ στ’ αυθαίρετα δεσμά της.

Ξερνάνε θάνατο τα ωραία φουγάρα
κι εγώ θρηνώ από τώρα τη γενιά μου
φουμάρω αγγλογαλλικά τσιγάρα
κι έχω βηματοδότη στην καρδιά μου.

Πάω στο σταθμό σαν έρχεται το τρένο
ξέχασα: φέυγω ή κάτι περιμένω
κάποιος μιλάει για μέλλοντα επινίκια
και μου γελάει πίσω από δεκανίκια.



Τι να σχολιασω τωρα δηλαδη???Τι περιμενετε να πω???? ΘΡΗΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ.....................ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΨΕ Τ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ................................

(opening act) OI UN @ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ EIGHTBALL



Σάββατο στις 9:00 μ.μ.

Eightball
ΠΙΝΔΟΥ 1 ΛΑΔΑΔΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Iggy Pop διαφημίζει άρωμα γνωστού οίκου!

Ο οίκος «Paco Rabanne» ανακοίνωσε πως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος της εταιρείας θα είναι ο Iggy Pop!
Ο 64χρονος rocker θα φωτογραφηθεί από τον Jonas Akerlund και από τον Ιανουάριο, οπότε θα ξεκινήσει η καμπάνια, θα τον βλέπουμε σε γιγαντιαίες αφίσες σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης!

Το άρωμα λέγεται «Black XS L’Excès» και θα είναι διαθέσιμο σε αντρικό και γυναικείο.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στις  διαφημίσεις  της σελίδας.

Ζωντανή μουσική...

Σάββατο στις 10:30 μ.μ
(Άγγελος Λαμπρόπουλος - Γιώργος Μητρογιαννόπουλος)
Σας καλούμε στο 2ο live μας.. για ακόμα ενα χαμό,με έντεχνο και rock μουσική.
7504 εισιτήρια εχουν κυκλοφορήσει απο το πρωί και εξαντλούνται.... :-)
Σκίτσο cafe-bar
Nestoros 107
Néa Liósia, Greece

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...9 Νοεμβρίου

1941 Ο Αμερικανός κιθαρίστας Tom Fogerty (Thomas Richard Fogerty 1941-1990) γεννήθηκε στο Berkeley της California. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο blues-rock συγκρότημα Creedence Clearwater Revival. Είναι αδερφός του John Fogerty, τραγουδιστή του συγκροτήματος.

1968 Στην κορυφή των Βρετανικών Singles Chart βρίσκεται ο Joe Cocker με την διασκευή στο τραγούδι των The Beatles, "With A Little Help From My Friends". Είχε πρωτοκυκλοφορήσει από "τα σκαθάρια" την 1η Ιουνίου του 1967.

1976 Το rock συγκρότημα Tom Petty and the Heartbreakers κυκλοφορεί το πρώτο του στούντιο άλμπουμ με τίτλο το όνομα του. Ηχογραφήθηκε στο Shelter Studio του Hollywood. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Breakdown", "Anything That's Rock 'n' Roll", "American Girl" κ.α.

1985 Στο No 1 του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Jan Hammer με το ορχηστρικό θέμα "Miami Vice" της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς. Το 1986 θα κερδίσει δύο βραβεία Grammy, τα "Best Instrumental Composition" και "Best Pop Instrumental Performance".

2007 Κυκλοφορεί από το Αμερικάνικο rock συγκρότημα The Killers η συλλογή τραγουδιών με τίτλο "Sawdust". Το άλμπουμ περιέχει ξαναηχογραφημένα B-sides, σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών του συγκροτήματος, διασκευές και remixes. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Tranquilize" με τον Lou Reed, "Shadowplay" (Joy Division).

ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ LIVE!

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ LIVE!
GUEST: IDRA KAYNE 12/11/11 @ VINILION

ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ''1000 ΝΥΧΤΕΣ'', ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ''1000 ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ'', ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ''ΜΝΗΜΕΣ'',ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ''ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΕΣΥ'' ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ''ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...

ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ROCK ΣΚΗΝΗ.
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, H IDRA KAYNE ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ''ΜΑΥΡΗ'' ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

-------------

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΥΔΗΣ-ΚΙΘΑΡΕΣ,ΦΩΝΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ-ΠΛΗΚΤΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΜΠΑΣΣΟ
ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ
SPECIAL GUEST: IDRA KAYNE- ΦΩΝΗ

EΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ

VERSUS LIVE ΣΤΟ CAMELOT LIVE AFTER BAR - 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ‏


ΟΙ VERSUS ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ "EP 2011" ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ ΣΤΟ CAMELOT LIVE AFTER BAR(Γκύζη & Ραγκαβή 61),ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
THN ΒΡΑΔΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ALT-CTRL-DEL.
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CD ΤΩΝ VERSUS "EP 2011"ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 4 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

MODE PLAGAL + SANCHO 003
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ

Οι Mode Plagal χρησιμοποιούν την τεχνοτροπία της jazz και δημιουργούν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικάνικους, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς και σε πολλά ακόμη στοιχεία που υπάρχουν στη μουσική τους ως επιρροές.
Ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντάς τα με τον αυθορμητισμό και το κέφι τους, έχουν καταφέρει να παράγουν έναν αναγνωρίσιμο πλέον ήχο.
Οι Mode Plagal είναι οι:
Θοδωρής Ρέλλος: σαξόφωνα
Κλέων Αντωνίου: κιθάρες
Τάκης Κανέλλος: ντραμς
Αντώνης Μαράτος: μπάσο
Florian Mikuta: πιάνο
Οι Sancho 003 είναι το ντουέτο των Κώστα Παντελή (ηλεκτρική κιθάρα) και Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή). Δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2007. Το 2009 κυκλοφορήσαν με το ανεξάρτητο label QUETEMPO την πρώτη τους δουλειά με τίτλο «we buy gold». Έχουν εμφανιστεί στο Sync festival 2008, στο video dance festival 2008, στο festival adriatica 2009, και σε πάνω από 50 μικρούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργάστηκαν με τους ERASERS στην παράσταση WAVE για το φεστιβάλ Αθηνών 2010, επίσης έχουν γράψει τη μουσική για τις παραστάσεις «ένα ακόμα και φύγαμε» (φεστιβάλ Φιλίππων 2010) και «to lose Lautrec» (ΚΘΒΕ 2010 της ομάδας χορού SINEQUANON). Μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσουν τη δεύτερη δουλειά τους με τη βελγική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία CONSPIRACY RECORDS.
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10 €
.............

The Godfathers Greek Tour November 2011

10.11 - Boxx Live Stage@Ioannina
11.11 - Oz Bar@Agrinio
12.11 - 7 Texnon Topos@Corfu Island
13.11 - Studio Texnopolis@Heraklion, Crete
14.11 - Radio Arvyla TV show@Thessaloniki
15.11 - Kentriki Skini@Trikala
16.11 - Warehouse@Volos
17.11 - Akti Dimeon@Patra
18.11 - Kyttaro Live@Athens
19.11 - Gaia Live@Thessaloniki
20.11 - Jazz Rock@Kavala

Presented by Lovelight Productions
................

ΜΙΚΡΟΙ ΚΗΠΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ / 10.11 – 11.12.11
Εγκαίνια: Πέμπτη 10.11.11, 20.30
Το TAF παρουσιάζει την έκθεση Μικροί Κήποι Ευτυχίας που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Δεκεμβρίου 2011. Την έκθεση επιμελείται η ομάδα σπουδαστριών του σεμιναρίου Επιμέλεια και Οργάνωση Εκθέσεων Τέχνης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επιμορφωτικών προγραμμάτων στο Κολέγιο Αθηνών - Κολέγιο Ψυχικού, με εισηγήτρια την επιμελήτρια και τεχνοκριτικό Μαρίνα Φωκίδη.

Οι επιμελήτριες, ορμώμενες από τη ρήση του Φρίντριχ Νίτσε “Κοντά στο άλγος του κόσμου και συχνά πάνω στο ηφαιστειακό του έδαφος, ο άνθρωπος έχει βάλει τους μικρούς του κήπους της ευτυχίας”, επιχειρούν να προκαλέσουν καίρια ερωτήματα γύρω από τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους αντιδρούν οι κοινωνίες σε περιόδους κρίσης.

Ο άνθρωπος έχει την τάση να δημιουργεί οικειοθελώς για τον εαυτό του προσωπικούς μικρόκοσμους, μικρές ουτοπίες που περιχαρακώνουν τα ψήγματα ευτυχίας που του απομένουν. Αυτός ο ατομικός χώρος μοιάζει να λειτουργεί ως ένας συμβολικά προστατευμένος κήπος-καταφύγιο. Κάποιος φορές, όμως, αυτοί οι κήποι μεταμορφώνονται σε προσωπικές κολάσεις απομόνωσης.

Πόσο ανακουφίζουν αυτοί οι κόσμοι, πόσο τρομάζουν και πόσο ακραίοι μπορούν να γίνουν;
Στους αβέβαιους καιρούς που διανύουμε οι μικροί κήποι ευτυχίας μπορούν να αποτελέσουν χώρους αυτό-οργάνωσης και επανεξέτασης, πηγές εφευρετικότητας, τόπους επινόησης και ψυχικής συγκρότησης, και να μας βοηθήσουν να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας θέτει η ίδια η πραγματικότητα.

Στην έκθεση θα προβληθεί η ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου Μανία.

Συμμετέχοντες:
Στάθης Αθανασίου, Στήβεν Αντωνάκος, Κωστής Βελώνης, Νίκος Γιαβρόπουλος, Βαγγέλης Γκόκας, Ευνομία Δημητριάδου, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Χρήστος Κολιός, Γιώργος Κορμπάκης, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Leda Luss Luyken, Βάλλυ Νομίδου, Ζάφος Ξαγοράρης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Marie-Françoise Poutays, Μαρίνα Προβατίδου, Ξενής Σαχίνης, Δημήτρης Τσουμπλέκας, Παντελής Χανδρής, Μανώλης Χάρος, Αλέξανδρος Ψυχούλης, ΕΝ ΦΛΩ, Οργάνωση Γη

Επιμέλεια:
Φωτεινή Βεργίδου, Πηνελόπη Κατσάτου, Ευαγγελία Μελισσουργάκη, Πουλχερία Παπαγεωργίου, Ελένη Παπαγιαννοπούλου, Καλλιόπη Σταματάκου

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 13.00-00.00
.....................

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ROUS 
LIVE ΣΤΟ ΜΩΜΟΣ BAR
Μωμος Live:
10/11 Rous
17/11 Βαγγελης Γερμανος & Ηλιας Κατελανος
24/11 Yeah TRIO (Πεγκυ Ζαρρου, Δημητρης Σινογιαννης, Νικος Τερζακης)
1/12 Jazz Trio (Σωτηρης Παπαδεας, Παναγιωτης Καψαμπελης, Αριων Γυφτακης)
8/12 Δημητρης Μετζελος (απο Ημισκουμπρια) DJ SET
15/12 Johnny Vavouras
Μωμος BAR
Αμφειας 31
Ιστορικο Κεντρο Καλαματας
τηλ.: 27210 88019
................

Liebe live Ioannina
Αύριο 09/11/2011 στις 9:30 μ.μ.
Ανεξαρτησίας 28 Ιωάννινα

ATHENS' ROCK CLUBS OF THE 80S REVIVAL

Σάββατο στις 10:30 μ.μ.
REVIVAL NIGHT, TRIBUTE STA GNOSTA CLUB TWN 80S.OMBRE,VICTORIA,RAINBOW,CRAZY,HORIS ANASA,PARANOID E.T.C.MIA NYHTA ME MOUSIKES ME TI OPOIES MEGALOSAME,AGAPISAME,METHYSAME,KLAPSAME KAI OLA TA SHETIKA ME BIP!MOUSIKES VGALMENES APO TIS ARHES TON SEVENTIES(DEEP PURPLE,LED ZEPPELIN,BLACK SABBATH,AC-DC,RORY GALAGHER),PROIMO HEAVY METAL,JUDAS PRIEST,SAXON,OZZY OSBOURBE,DIO-NWOBHM,VRETTANIKO HARD ROCK,WHITESNAKE,DEF LEPPARD,THRASH PROTIS GENNIAS,AMERIKANIKO HARD ROCK KAI METAL APO BON JOVI EWS KAI MOTLEY CRUE,KAI MANOWAR EWS METALLICA,AOR PROTIS KAI DEYTERIS GENNIAS KAI GENIKA MOUSIKES POY EKEINI TIN EPOHI EYHARISTOYSAN ENA MEGALO AKROATIRIO APO THAMONES ME KOINO PARANOMASTI TO SKLIRO ROCK ANEXARTITWS APOHRWSEWN!GIA TOYS NOSTALGOYS EKEINIS TIS EPOHIS LOIPON....KAI OSOYS DEN EZISAN EKEINA TA ORAIA KAI ANEMELA HRONIA.SAS PERIMENOUME LOIPON ME DIATHESI GIA PARTY ALL NIGHT KAI OPOIOS ANTEXEI!HITS APO OLO TO FASMA TOU SKLIROU ROCK ME EMFASI STO CLASSIC HARD ROCK-CLASSIC HEAVY METAL!
BAT CITY CLUB
LEOFOROS ALEXANDRAS 11

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ !

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ !
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ !
(ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ).

Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΧΩΡΩΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ;
΄ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ !!!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ !
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ( ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ),(ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ , ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΦΟΣΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗ Σ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ)
(ΕΙΝΑΙ ΑΥΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΟΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΙΜΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ(ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ)
ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ), ΚΥΡΗΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ;)ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.(ΒΛΕΠΕ ΙΤΑΛΙΑ ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΥΣ ΡΟΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΙΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΥΣΧΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!
ΓΡΑΦΕΙ:Kakalis Paschalis (Thepacoproject)

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

live me ton ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ


Παρασκευή, 25 Νοέμβριος στις 10:30 μ.μ
kithara foni-filkas leoni
kithara foni-giannis kokanis
pliktra vagelis mpourniotis
ΝΕΑ ΧΑΡΑΥΓΗ ΚΟΖΑΝΗ

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στίς  διαφήμισεις

Σαν Σήμερα... 8 Νοεμβρίου

1946 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Roy Wood (Roy Adrian Wood) γεννήθηκε στο Kitts Green του Birmingham. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στα συγκροτήματα The Move, Electric Light Orchestra και Wizzard. Δημοφιλή τραγούδια του: "Night of Fear", "I Wish It Could Be Christmas Everyday" κ.α.

1949 Η μεγάλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και κιθαρίστρια της Blues-Rock Bonnie Raitt (Bonnie Lynn Raitt) γεννήθηκε στο Burbank της California. Είναι κόρη του μεγάλου ηθοποιού του Broadway, John Raitt. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής την δεκαετία του '70 με την διασκευή στο τραγούδι του Del Shannon "Runaway" αλλά σημείωσε εμπορική επιτυχία την δεκαετία του '90 με τραγούδια όπως τα "Nick of Time", "Something to Talk About", "Love Sneakin' Up on You" και "I Can't Make You Love Me". Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει κερδίσει συνολικά εννέα βραβεία Grammy.

1966 Οι The Jimi Hendrix Experience πραγματοποιούν την πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συναυλίες στο Big Apple Club του Μονάχου.

1974 Κυκλοφορεί η συλλογή τραγουδιών του Elton John με τίτλο "Greatest Hits". Περιέχει τραγούδια του καλλιτέχνη από το διάστημα 1970-1974. Το 2003 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρέθηκε στην 135η θέση.

1985 Το μουσικό ντοκιμαντέρ του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Sting με τίτλο "Bring On The Night" κάνει πρεμιέρα στην Μεγάλη Βρετανία. Στο φιλμ ο σκηνοθέτης Michael Apted αποτύπωσε στιγμές από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και τις επιρροές του από την Jazz μουσική. Το 1987 στην 29η τελετή απονομής των Grammy Awards θα αποσπάσει το βραβείο "Best Music Video, Long Form".

ΜΑRLAIN & FRIENDS L I V E!!!

Η Marlain…το κορίτσι που ροκάρει δυνατά και ανατρεπτικά, έρχεται στο “ Vinilion ” την Παρασκευή 11/11/2011.Ωρα 22.30

Η Marlain Angelidou βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και το δείχνει. Οι φετινές της εμφανίσεις με τίτλο “Bedroom rock”, έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία καθώς το άκρως rock live της ξεσηκώνει το κοινό !
H πρώτη της solo κυκλοφορία είναι γεγονός, και κυκλοφορεί με τίτλο “Being Blonde Today”, περιλαμβάνοντας το ολοκαίνουριο “Today” και το “Being Blonde”.
Έχοντας αφήσει στην άκρη τις νεανικές ανασφάλειες και τις “εύκολες” λύσεις, ακολουθεί το δικό της μουσικό στυλ, με σαφείς επιρροές από τη βρετανική -και όχι μόνο- μουσική σκηνή.
Το ρεπερτόριό της περιέχει μεγάλες επιτυχίες από Metallica και ACDC έως Janis Joplin και Led Zeppelin και Queen, ή ακόμα και πιο «μοντέρνα» rock ακούσματα όπως Arctic Monkeys, Nickelback και Muse.
Μη χάσετε το δυνατό θέαμα μιας performer που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

LIVE LIVE LIVE ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ Live


Η Θεοδοσία Τσάτσου την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, θα εμφανιστεί στη live σκηνή του Egomio Ache, στη Γλυφάδα.
Με τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ « Αγαπήσου », παλιότερες επιτυχίες της και μοναδικές διασκευές από το χώρο της ξένης και ελληνικής δισκογραφίας μας περιμένει να ενώσουμε τις φωνές μας σε ένα ακόμη μοναδικό live...!


Παίζουν:
Πλήκτρα – Φωνή : Μανώλης Τζανουδάκης
Κιθάρα : Γιώργος Καμάρας
Μπάσο : Κομνηνός Κοφίνης
Κρουστά – Κόνγκας : Σταύρος Ελευθερίου
Τύμπανα – Drums : Βασίλης Γιασλακιώτης



Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Doors Open 22:30

Egomio Aché
Κύπρου 57, Γλυφάδα
Τηλ. κρατήσεων : 210 8942949
..................

Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights live στο Κοο Κοο!! (10 Νοεμβρίου)
Ο Λεωνίδας Μαράντης επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας, μας δίνει ραντεβού την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο Κοο Κοο και μας υπόσχεται μία εκρηκτική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από την βρετανική rock σκηνή, έξυπνα διασκευασμένες ελληνικές rock επιτυχίες αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ″Λονδίνο – Αθήνα″. Στο πλευρό του θα είναι για ακόμα μια φορά οι Spotlights, πέντε ορεξάτοι μουσικοί και φίλοι, πάντα έτοιμοι να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Μετά από 8 χρόνια περιπλανήσεων στο Λονδίνο και μετά από τις περσινές του ανατρεπτικές βραδιές στο πλευρό του Γιώργου Δημητριάδη, ο Λεωνίδας θέλει να κάνει ποδαρικό στις φετινές του εμφανίσεις στο γνώριμό του στέκι και μάς υποδέχεται στην σκηνή του Κοο Κοο με ανανεωμένο πρόγραμμα αλλά και ανανεωμένη διάθεση. Έχοντας στο ενεργητικό του την επιτυχία του “Σκουφά και Σίνα” που ξεχώρισε στα ραδιόφωνα της πόλης, και με τον σύγχρονο ήχο του βρετανικού rock σαν “Άσο στο Μανίκι” του, ο Λεωνίδας ενώνει τις δυνάμεις του με τους Spotlights και δηλώνει έτοιμος να μας ξεσηκώσει. Άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-rock ήχο, άλλοτε με χορευτική και άλλοτε με νοσταλγική διάθεση οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στήνουν ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνουν ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Λεωνίδα μαζί με διασκευές από την βρετανική αλλά και την ελληνική rock σκηνή.
Ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα υπογράφει τις δυνατές ενορχηστρώσεις, ο Λευτέρης Κορρές και ο Νίκος Νικολαίδης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις γκαζωμένες κιθάρες τους, ο Μανώλης Γιαννιτσόπουλος βάζει την δικιά του rock πινελιά στο μπάσο και ο Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου δίνει παλμό στα τύμπανα. Όλοι μαζί ντύνουν μουσικά τις θαρραλέες ερμηνείες του Λεωνίδα και μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα παρέα με τους Beatles, τους U2, τους Clash, τους Editors, τους Kaiser Chiefs, τους Coldplay και πολλούς άλλους αντιπροσώπους του βρετανικού rock.
Κοο Κοο live music bar
Ιάκχου 17, Γκάζι
................

Γιώργος Ρους live!
στο «Μώμος bar», στην Καλαμάτα
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου
Rous: One Man is the Band.
Ταυτόχρονα με την ετοιμασία του δεύτερου άλμπουμ του, ο Rous (Γιώργος Ρους) με ένα band setup κάθε άλλο παρά συνηθισμένο, καταθέτει το φάσμα των ροκ επιρροών του καθώς και τραγούδια απο το ντεμπούτο δίσκο του, λέγοντας τις ιστορίες του, πιο εκτεθειμένος αλλά και πιο άμεσος από ποτέ, σε ένα μυσταγωγικό αλλά και άρτιο one man band show. Συνδεδεμένος από καιρό με την one man band φιλοσοφία των “ανα τον κόσμο buskers”, έχει αφομοιώσει πλήρως την εικόνα εκείνου του μουσικού, του οποίου η επιθυμία να γεμίσει με ήχους τη σκηνή, είναι μεγαλύτερη από το φόβο του να είναι μόνος σε αυτή. Το να είσαι «άνθρωπος ορχήστρα» δεν έχει να κάνει με το να είσαι απλώς μουσικός. Είναι state of mind. DIG!


Αμφείας 31 , Ιστορικό κέντρο Καλαμάτας
Τηλέφωνο : 2721088019
Ώρα έναρξης : 22.30
Είσοδος ελεύθερη
................

Enas ki Enas Live @ Seven Sins, Village Falirou
Παρασκευή στις 10:00 μ.μ.
Οι Ένας κι Ένας και το Seven Sins σας προσκαλλούν σε ένα απίστευτο πάρτι με ζωντανή ελληνική "έντεχνη",ποπ,ροκ και ξένη μουσική και φυσικά τρομερή διάθεση!!!

Είσοδος ελεύθερη
τηλ.κρατήσεων 210 94 11 035
Village Cinemas Faliro
Palaia Leoforos Poseidonos 1 & Moraitini 3, Athens, Greece
.................

''CINEMATIC TRIO'' & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - LIVE - 12/11 @ LA MINORE
Ετοιμαστείτε για ένα Σάββατο πολύ αλλιώτικο από τα άλλα....

Οι ''CINEMATIC TRIO'' είναι μια instrumental μπάντα με θέματα από classic ταινίες - γνωστές επιτυχίες και τις πιο εμπνευσμένες διασκευές από ψαγμένα είδη μουσικής και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν υπό τους ήχους των κρουστών, ενός φλάουτου και ένα κοντραμπάσο...

Μαζί τους ο Κωνσταντίνος που θα συμπληρώσει την βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο σε ακουστικές διασκευές...

Είσοδος ελεύθερη και το ρακόμελο να ρέει...

La minore - Εναλλακτικό Μουσικό Στέκι
Αχαρνών 353 & Βικέλα 7 Κ.Πατήσια (300μ. απο τον σταθμό ΗΣΑΠ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - Τηλ. 2102020444
................

ΕΝ ΨΥΧΩ + GRAIN LIVE ΣΤΟ AFTER DARK

ΕΝ ΨΥΧΩ + GRAIN LIVE ΣΤΟ AFTER DARK
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΙΔΟΤΟΥ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ
ΠΟΡΤΕΣ: 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 8e ΜΕ ΜΠΥΡΑ

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στίς  διαφήμισεις.

BAT CITY ROCK BAR LIVE'S - EVENT





Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στίς διαφήμισεις.

ΕΛ.Α.Σ Aφιέρωμα στην Ελληνόφωνη Ανεξάρτητη rock & punk σκηνή

Τρίτη, 15 Νοέμβριος στις 9:30 μ.μ.
Stonebar
ermoy 118
patras


Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στίς  διαφήμισεις.

Daddy's Work Blues Band Live @ ΚΥΤΤΑΡΟ Music Bar

Κυριακή, 11 Δεκέμβριος στις 10:00 μ.μ.
Daddy's Work Blues Band
Θανάσης Γκιόκας............. Κιθάρα - τραγούδι
Δημήτρης Δουλγερίδης......Κιθάρα - τραγούδι
Στάθης Ανέστης...............Μπάσο
Θέμης Πολύζος................Τύμπανα
Γιάννης Παχύδης..............Φυσαρμόνικα
KYTTARO MUSIC BAR...ISTORIKO KENTRO KALAMATAS
Πεζόδρομος Αμφείας - Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας


Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στίς  διαφήμισεις.

ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ή ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ;


ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΕΙ!



ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
Περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί για να σταματήσουν τα σχέδια των αντιεξουσιαστών
Σε δέκα μέρες από σήμερα στις 17 Νοέμβρη θα γιορτασθεί όπως πάντα η επέτειος από την εξέγερση του πολυτεχνείου το 1973.
Φέτος συμπληρώνονται 38 χρόνια από την ηρωική εξέγερση ενώ η χώρα βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και εξαθλίωσης.


Το κεντρικό σύνθημα της εξέγερσης του πολυτεχνείου το «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» βρίσκεται και πάλι στα χείλη χιλιάδων νέων ανθρώπων μια που η σημερινή κυβέρνηση -υποτελής στο ΔΝΤ, τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί- επιβάλει καθημερινά φόρους ενώ δεκάδες οικογένειες και νοικοκυριά βρίσκονται στο φάσμα της πείνας και της φτώχειας.


Την ίδια στιγμή από τις αρχές ασφαλείας θεωρείται σίγουρο ότι οι γνωστοί άγνωστοι που έδρασαν πρόσφατα στις συγκεντρώσεις της μεγάλης 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης θα δράσουν και πάλι.


Από τις πληροφορίες που συγκεντρώνουν οι αρχές εκτιμάται ότι οι κουκουλοφόροι που αποτελούν κομμάτι του παρακρατικού μηχανισμού και καλύπτονται κάτω από τον μανδύα των λεγομένων αντιεξουσιαστών θα επιδιώξουν με κάθε μέσο επιθέσεις τόσο εναντίον πολιτών αλλά και κατά των αστυνομικών δυνάμεων για να δημιουργηθούν εκτεταμένα επεισόδια.


Την ίδια ώρα αναμένονται και καταλήψεις ανωτάτων ιδρυμάτων όπως ο ιστορικός χώρος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κυρίως από άτομα που δεν προέρχονται από την πανεπιστημιακή κοινότητα .


Μάλιστα πριν από τρεις μέρες είχαμε και την πρώτη οργανωμένη επίθεση ομάδας 25 νεαρών οι οποίοι φορώντας κράνη και κρατώντας λοστούς και άλλα αντικείμενα, επιτέθηκαν εναντίον πέντε αστυνομικών του τμήματος Εξαρχείων οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή.


Επιπλέον αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι ο φετινός εορτασμός θα προσελκύσει χιλιάδες πολίτες τόσο στο χώρο του πολυτεχνείου όσο και στη μεγάλη πορεία εξαιτίας των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης Παπανδρέου, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι τα επεισόδια που σχεδιάζονται από παρακρατικούς μηχανισμούς μάλλον θεωρούνται αναπόφευκτα.


Στο σημείο αυτό εύκολα ο κάθε πολίτης μπορεί να αναρωτηθεί πού αποβλέπουν οι κουκουλοφόροι που προκαλούν τα επεισόδια αυτά.


Εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι ότι ο μηχανισμός που κινεί, εξοπλίζει και κατευθύνει τη δράση των λεγομένων αντιεξουσιαστών το μόνο που θέλει να πετύχει είναι να προκαλέσει φόβο και ταραχή στους απλούς πολίτες ώστε να σταματήσουν να διαδηλώνουν ήσυχα και ειρηνικά.


Με αυτό πετυχαίνουν τη λήξη των μεγάλων κινητοποιήσεων και επιπλέον δημιουργούν ένα άνευ προηγουμένου φόβο στους πολίτες.


Από την πλευρά της η αστυνομία που έχει και την κύρια ευθύνη για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων θα προχωρήσει σε εκτεταμένη χρήση χημικών για να αντιμετωπισθούν οι ταραξίες ενώ ο κόσμος που θα συμμετέχει δε θα μπορεί να παραμείνει στην πορεία και θα διαλυθεί.


Άλλωστε ο φετινός εορτασμός της 38ης επετείου από την εξέγερση του πολυτεχνείου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για μαζική πορεία στην Αθήνα όσο και γιατί ο κόσμος με ένα σύνθημά του -«η χούντα δεν τελείωσε το ‘73»- θεωρεί ότι τα καθημερινά φορολογικά μέτρα που λαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση στην ουσία αποτελούν τον προθάλαμο της οικονομικής καταστροφής των πολιτών αλλά και της οικονομικής υποτέλειας σε πολυεθνικές εταιρείες και ισχυρά οικονομικά κράτη.


Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας θα διαθέσει κατά τον εορτασμό περισσότερους από 7.000 αστυνομικούς τόσο από την Αττική όσο και από άλλες επαρχιακές πόλεις.
http://newsbelt.blogspot.com



Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στίς  διαφήμισεις

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ "ART IN ROCK"


18-19-20 Νοέμβρη (Π.Σ.Κ.)
Θα εκθέσουμε τα έργα των καλλιτεχνών της ομάδας στο “CASHMERE”
το οποίο βρίσκεταιστο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ανθιμου Γαζη 9
Δείτε το χάρτη

Την Κυριακή, 20/11 η Θωμαίς και ο Σταύρος Καρυδάς, θα παίξουν ζωντανά
Rock, Blues and more!
2 κιθάρες, 2 φωνές, εναλλακτικά κρουστά και πνευστά!
Ώρα έναρξης 10:00 μ.μ.

Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση,
στέλνοντας e-mail στο artinrock@hotmail.com
ή συμπληρώνοντας το contact form που βρίσκεται στην
ιστοσελίδα του “ART IN ROCK” www.artinrock.gr
(γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και το είδος των εκθεμάτων σας)
ή καλώντας στο 6972 647764.
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ»

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στίς  διαφήμισεις.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σεξ και μουσική

Η μουσική αποτελεί μια ευχαρίστηση όπως αυτή του φαγητού,του χρήματος και του σεξ.
Όλοι μας έχουμε νιώσει πολλές φορές μια ευφορία ή μια περίεργη ανατριχίλα ακούγοντας ένα συγκεκριμένο κομμάτι που μας αρέσει.Τραγούδια από κλασσική μουσική μέχρι και ρεμπέτικο «χτυπάνε» διαφορετικές νότες στο αυτί του καθενός μας.



Πολλές φορές ετοιμάζουμε ένα δείπνο ψάχνοντας πάντα την κατάλληλη μουσική επένδυση,προσδοκώντας να κερδίσουμε το «παιχνίδι».Ο συνδυασμός της μουσικής και του σεξ είναι δύο εκρηκτικοί συνδιασμοί που μπορούν να ανεβάσουν πολύ την λίμπιντο. Αυτό οφείλεται σύμφωνα με μια έρευνα που κατέληξαν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Μακ Γκιλ στο Μόντρεαλ του Καναδά έπειτα από «σάρωση» του εγκεφάλου οκτώ εθελοντών.
Το πείραμα έγινε με την χρήση τομογραφίας εκπομπής ποζιτρονίων (ΡΕΤ scan) ενώ εκείνοι άκουγαν μουσική. Οπως προέκυψε από τις τομογραφίες ΡΕΤ, ο εγκέφαλος των εθελοντών παρήγαγε περισσότερη ντοπαμίνη σε μια περιοχή που ονομάζεται ραβδωτό σώμα όταν εκείνοι άκουγαν αγαπημένα μουσικά κομμάτια σε σύγκριση με τις περιπτώσεις που άκουγαν κάποιο κομμάτι που δεν τους ενθουσίαζε ιδιαίτερα.


Μια άλλη έρευνα που διεξήχθη από το site «Tastebuds.fm(site γνωριμιών)» σχετικά με τα ακούσματα των υποψήφιων «εραστών» έδειξε ότι οι οπαδοί των Coldplay ήταν πιο διστακτικοί στο σεξ από το πρώτο ραντεβού ενώ αυτοί των Nirvana, αρκετά άνετοι και απελευθερωμένοι.


faltso.gr
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στην  διαφήμιση