ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα... 2 Οκτωβρίου

1950 Ο μπασίστας, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Genesis, Mike Rutherford (Michael John Cleote Crawford Rutherford), γεννήθηκε στο Guildford της Αγγλίας. Ενσωματώθηκε με το συγκρότημα το 1967. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2010. Το 1984 ίδρυσε τους Mike + The Mechanics με τους οποίους γνώρισε επιτυχία με τραγούδια όπως "Over My Shoulder", "The Living Years", κ.α.


1951 Γεννήθηκε στο Wallsend της Αγγλίας, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Sting (Gordon Matthew Thomas Sumner). Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Police από το 1978 έως και το 1983. Κυκλοφορήσαν πέντε πετυχημένα άλμπουμ και κέρδισαν έξι βραβεία Grammy με τραγούδια όπως τα "Roxanne", "Can't Stand Losing You", "Walking on the Moon", "Don't Stand So Close to Me", "Every Breath You Take", κ.α. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας το πρώτο του άλμπουμ το 1985. Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 25 American Music Awards και 11 Grammy Awards. Δημοφιλή τραγούδια από την σόλο καριέρα του: "If You Love Somebody Set Them Free", "We'll Be Together", "Englishman in New York", "Fragile", "Mad About You", κ.α.


1967 Η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι του συγκροτήματος The Grateful Dead, στην οδό Ashbury του San Francisco και συλλαμβάνει τα μέλη του συγκροτήματος για κατοχή ναρκωτικών. Μετά από έξι ώρες αφήνονται ελεύθεροι, μια και η αστυνομία δεν είχε στα χέρια της ένταλμα σύλληψης...


1995 Οι Iron Maiden κυκλοφορούν το δέκατο άλμπουμ τους, με τον τίτλο "The X Factor". Ήταν το πρώτο τους με τραγουδιστή τον Blaze Bayley στη θέση του Bruce Dickinson. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Lord of the Flies" , "Man on the Edge", κ.α.


2000 Κυκλοφορεί το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού συγκροτήματος Radiohead, με τον τίτλο "Kid A". Γνώρισε αμέσως παγκόσμια επιτυχία και έγινε πλατινένιο πριν ακόμη ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Στην απονομή των 43ων Grammy Awards κέρδισε τα βραβεία "Best Alternative Music Album" και "Record of the Year". Το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρέθηκε στη 428η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Everything in Its Right Place", "The National Anthem", "Optimistic", κ.α.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η ΟΜΑΔΑ “ART IN ROCK” ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ !

8-9-10 Οκτώβρη (Π.Σ.Κ.)
Θα εκθέσουμε τα έργα των καλλιτεχνών της ομάδας,
στο («ιστορικό» για το “ART IN ROCK”)
“DUNKEL” Πανόρμου 117, κτίριο 46
Δείτε το χάρτη

Η εκδήλωση θα διαρκέσει τρείς ημέρες (Π.Σ.Κ.), απο το απόγευμα στις 6:00, μεχρι...αργά...!
Το Σάββατο 9/10, ο Τάσος Καρατζής (Rock FM) στα dexx του DUNKEL!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση,
στέλνοντας e-mail στο artinrock@hotmail.com
ή συμπληρώνοντας το contact form που βρίσκεται στην
ιστοσελίδα του “ART IN ROCKwww.artinrock.gr
(γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και το είδος των εκθεμάτων σας)
ή καλώντας στο 6972 647764.

Σαν Σήμερα... 1 Οκτωβρίου

1944 Ο Αμερικανός τραγουδιστής Scott McKenzie (Philip Blondheim) γεννήθηκε στο Jacksonville της Florida. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)" που κυκλοφόρησε στις 13 Μαΐου του 1967 και ήταν μια δημιουργία του John Phillips των The Mamas & the Papas. Ήταν ένας από τους δημιουργούς της Νο1 επιτυχίας των Beach Boys, "Kokomo".

1975 Ο ντράμερ και μέλος των Booker T. & the M.G.'s, Al Jackson, Jr. (Alan Jackson 1935-1975) δολοφονείται από διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι του. Αφού τον υποχρέωσαν να πέσει στα γόνατα, τον πυροβόλησαν 5 φορές στη πλάτη. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ντράμερ του 20ου αιώνα. Αποκαλείται και "The Human Timekeeper". Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Rufus Thomas, Carla Thomas, Eddie Floyd, Sam & Dave, Otis Redding, Albert King. Το 1971 μαζί με τους Willie Mitchell και Al Green έγραψε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τελευταίου, το τραγούδι "Let's Stay Together" που αργότερα τραγούδησε και η Tina Turner


1970 Ο Jimi Hendrix κηδεύεται στην πατρίδα του - στο νεκροταφείο Greenwood Memorial κοντά στο Seattle, δέκα τρεις ημέρες μετά το θάνατο του. Η σωρός του έπρεπε να μεταφερθεί από το Λονδίνο.

1973 Μετά την μεγάλη επιτυχία του "Dark Side of the Moon", οι Pink Floyd δεν ήταν σίγουροι για το πώς θα ξανά πετύχουν την τεράστια δημοτικότητα του τελευταίου τους άλμπουμ. Αποφάσισαν λοιπόν να πειραματιστούν και να προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα άλμπουμ μόνο με ήχους από κοινά οικιακά αντικείμενα. Σήμερα, ξεκινούν τις ηχογραφήσεις για το project "Household Objects". Εν κατακλείδι θα τα παρατήσουν και θα συγκεντρωθούν στις ιδέες τους για ένα άλμπουμ με τίτλο "Wish You Were Here".

1996 Κυκλοφορεί το live άλμπουμ των Nirvana με τον τίτλο "From the Muddy Banks of the Wishkah", το οποίο περιέχει ζωντανές ηχογραφήσεις του συγκροτήματος από το 1989 έως το 1994. Είναι το δεύτερο άλμπουμ των Nirvana που κυκλοφορεί μετά το θάνατο του τραγουδιστή Kurt Cobain, τον Απρίλιο του 1994. Περιέχει τα τραγούδια: "Smells Like Teen Spirit", "Lithium", "Polly", κ.α.

ΟΛΑ ΤΑ NEW'S ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ALKIVIADIS KONSTANTOPOULOS-DIMITRIS STAROVAS LIVE

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση μουσικού που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις, καθώς αποτελεί μόνος του μια μπάντα!
Με πολυετείς μουσικές σπουδές, τις οποίες συνεχίζει, ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παίζει μια πληθώρα μουσικών οργάνων (βιολί, τρομπόνι, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, κιθάρες κ.α.), έχει πτυχίο Αρμονίας και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους δημιουργούς και τραγουδιστές της έντεχνης και ροκ σκηνής σε live εμφανίσεις, αλλά και ηχογραφήσεις δίσκων (π.χ. Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιάννη Κούτρα, Γιάννη Ζουγανέλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σάκη Μπουλά, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Φιλ. Πλιάτσικα, Τάνια Τσανακλίδου, Διον. Τσακνή, Μίλτο Πασχαλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, κ.α.)
Τον πολυπράγμων… «Άγαμο Θύτη» Δημήτρη Σταρόβα που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!
Οι δυο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ‘10 στο «Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας» στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ, σαρκασμό και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.
Όλοι λοιπόν στο «Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας» «γαμώ την καταδίκη μου…»!!!
Είσοδος ελεύθερη.
Κυριακή στις 10:00 μ.μ
ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕΤΡΟ PRODUCTIONS
................


Oi AKOUSTIKOI EPIVATES gia 1h fora FULL BAND sto Sfentona Rock Bar

Oi Akoustikoi Epivates tha kanoun mia emfanisi me olokliromeno sxima sto Sfentona, parousiazontas ta kommatia tou diskou tous alla kai tis diaskeves pou oloi agapisate....gia plirofories kai kratiseis 70000261...kali antamwsi epi skinis...AE
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου στις 10:30 μ.μ.

...........
FOUR OF A KIND-LIVE

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....?
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ .
ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ....

GLAM BAR : http://www.glambar.gr/
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου στις 10:30 μ.μ. -
GLAM BAR- ΓΚΑΖΙ,ΑΘΗΝΑ
.................
ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ + Special Guest: THE BOY @ Gagarin 205

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο του Gagarin 205, το βράδυ της συναυλίας. Η τιμή τους θα είναι 15 ευρώ.

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 6944 814543. Website: www.gagarin205.gr

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:
Θωμάς Μαχαίρας / thomaknife69@gmail.com
..............
O Kary Novel στο MINDTRAP

κάθε Κυριακή
Περισσότερες πληροφορίες στο site www.karynovel.com και στο site του θεάτρου www.pktheater.gr
στο Θέατρο ΠΚ δίπλα στο σταθμό Νέος Κόσμος του μετρό
...........

SORROWS PATH LIVE IN SALONICA SUPPORTING WOTAN (ITA)

SORROWS PATH live with WOTAN (ITA), WISHDOOM (GRE) , PHASE (GRE)
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ.
THESSALONIKI @ HARLEY BAR
............

luna punk live

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ.
sto onoma tou rodou

platonos 1 kallithea

.................

KOLLEKTIVA & FRIENDS
Για 4 Πέμπτες στο Ρυθμός Stage

Ένα πρωτοποριακό συγκρότημα,
7 ταλαντούχοι μουσικοί,
3 video artists,
ένας νέος δίσκος
4 μοναδικοί φίλοι.

Οι KollektivA γιορτάζουν μαζί με 4 σπουδαίους φίλους τους την κυκλοφορία από τη Lyra του νέου τους δίσκου “KollektivΑ”, σε επιμέλεια παραγωγής του Μάνου Ξυδούς, την επιτυχία του «Μαίρη μην λυπάσαι πια» που ενορχήστρωσαν και έπαιξαν με τον Μάνο στον τελευταίο του δίσκο «Όταν θα φύγω ένα βράδυ από δω» και την συμμετοχή τους στον νέο δίσκο των ΝΕΒΜΑ «ΝΕΒΜΑτικά Δικαιώματα» με το τραγούδι «Χειμώνας».
Ρυθμός και ενέργεια, τέχνη και ψυχαγωγία, μουσική & video art, νέες δημιουργίες και αγαπημένες μελωδίες με διαφορετική ματιά! Μια ιδέα που εξαπλώνεται.. Μια ιδέα που παρασύρει…
Όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν την πολλά υποσχόμενη συνταγή των 4 εμφανίσεων των KollektivA στο Ρυθμός Stage.
Τις Πέμπτες 21 & 28 Οκτώβρη και 4 & 11 Νοέμβρη ο Ρυθμός Stage καταλαμβάνεται από τους KollektivΑ με τη βοήθεια των φίλων τους:
Πέμπτη 21 Οκτώβρη με τους Όναρ
Πέμπτη 28 Οκτώβρη με τους Magic De Spell
Πέμπτη 4 Νοέμβρη με τον Άλκη Κωνσταντόπουλο
Πέμπτη 11 Νοέμβρη με τους Αλχημιστές

Οι πρωτοποριακοί συνοδοιπόροι «Eyellusion Team» με 3D Animation και video art αναλαμβάνουν την οπτικοποίηση των μουσικών συνειρμών..

Πληροφορίες στο Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 2109750060
Και στο e-mail: kollektiva2010@gmail.com
Υπεύθυνη Επικοινωνίας KollektivA: Αλεξάνδρα Λυμπέρη - Τηλ: 6976174094

..............


ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΛΑΙΑ
Η ΑΥΛΑΙΑ, ένας χώρος γεμάτος από μουσικές του κόσμου, ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει τη φετινή σεζόν ανανεωμένη και έτοιμη να βάλει τη σφραγίδα της για ακόμη μια χρονιά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. Το μουσικόφιλο κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες με ήχους και χρώματα από διάφορες γωνιές της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής (jazz, ethnic, funk, rock, latin, folk), καθώς και διάφορες πτυχές της πειραματικής και της «έντεχνης» μουσικής, μέσα από ιδιαίτερες παραγωγές, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο χώρος.

«σας υποσχόμαστε αυθεντικές μουσικές εμπειρίες...
Καλό χειμώνα σε όλους μας...»

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Κουρελού» - Βασιλική Καρακώστα
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 2 Οκτώβριου(2/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν» - Δημήτρης Μητσοτάκης & Ευδαίμονες
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Όλες τις Παρασκευές του Οκτώβριου(8,15,22,29/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Λιζέτα Καλημέρη – Δημήτρης Λάππας – Δημήτρης Μυστακίδης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Πέμπτη 7 & 14 Οκτωβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) – Στέλιος Πετράκης - Γιώργης Μανωλάκης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 9 Οκτωβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30


 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Olympians live

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

Βασιλική Καρακώστα
«Κουρελού»
Σάββατο 2 Οκτώβριου

Με ένα δίσκο στα σκαριά η Βασιλική Καρακώστα με την παρέα της θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή ΑΥΛΑΙΑ για να στρώσουν την παλιά και νέα τους «Κουρελού».
Μια «Κουρελού» πλεγμένη με τα υφάδια των συγκινήσεων που φωτίζουν τα διαφορετικά πρόσωπα του καθενός μας. Τραγούδια που ξανασυστήνονται χωρίς προκαταλήψεις και απογυμνώνονται ως τον πυρήνα τους. Μεγάλα τραγούδια σημαντικών ελλήνων δημιουργών (Τσιτσάνη, Χατζιδάκι, Γιαννίδη) διαδέχονται τραγούδια αγαπημένων νεότερων τραγουδοποιών (Νίκου Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Αφροδίτης Μάνου) και συναντιούνται με τραγούδια της ανώνυμης δημιουργίας και της παράδοσής μας, έτσι ώστε να συνθέσουν ένα πάζλ από όλη την πορεία του ελληνικού τραγουδιού.
Η κοινή αισθητική το πάθος και η αγάπη για το ελληνικό τραγούδι είναι το νήμα που ενώνει και διατρέχει όλη την παράσταση.

Δημήτρης Μητσοτάκης & Ευδαίμονες
«Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν»
Τις 4 Παρασκευές του Οκτώβρη

Ο δημοφιλής δημιουργός με το "αιρετικό" επώνυμο, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και οι εκλεκτοί ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ συνεργάτες του παρουσιάζουν την μουσικοχορευτική παράσταση... "ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΡΟΥΑΣΑΝ" και υπόσχονται τέσσερις, εξαιρετικής διάθεσης βραδιές, βασισμένες στο νέο ρεπερτόριο του τραγουδοποιού που κυκλοφόρησε φέτος με τον τίτλο “ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ” και έκανε αίσθηση με το αποκαλυπτικό “ΑΝ” το ψυχαναλυτικό “ΦΟΒΑΜΑΙ” αλλά και το αντιηρωικό “ΑΘΗΝΑ” αλλά και σε παλαιότερες συνθέσεις του που έγιναν γνωστές στο πανελλήνιο από το αξιαγάπητο ηλεκτρικής μουσικής συγκρότημα Ενδελέχεια. Επίσης θα ακουστούν και διασκευασμένες επιτυχίες από το σύνολο του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και... κείμενο επεξηγηματικό του τίτλου της παράστασης!
Θα συνδράμουν με την παρουσία τους οι εξαιρετικοί:

 Γ. ΚΛΙΟΥΜΗΣ & Κ. ΠΑΡΙΣΗΣ (ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ) 8.10)
 ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ (15.10)
 ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ (22.10)
 AΛ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (29.10)

Λιζέτα Καλημέρη – Δημήτρης Λάππας – Δημήτρης Μυστακίδης
Πέμπτη 7 & 14 Οκτωβρίου

Με 4 κιθάρες, ένα lupstation, ένα μπουζούκι και μια φωνή, η Λιζέτα Καλημέρη και ο Δημήτρης Λάππας εδώ και 4 χρόνια κάνουν επί σκηνής ένα περίπατο σε μουσικά μονοπάτια της σύγχρονης αλλά και της παλαιότερης ελληνικής δισκογραφίας. Ακολουθώντας τη διάθεση της στιγμής και παίρνοντας ελεύθερα την κατεύθυνση που η ίδια η βραδιά κάθε φορά εμπνέει, επιχειρούν να θυμηθούν και να μας θυμίσουν την απλή λειτουργία των τραγουδιών στην ψυχή μας. Για τις παραστάσεις που θα δώσουν στην Αυλαία, μας επιφυλάσσουν άλλη μια ευχάριστη έκπληξη: ο Δημήτρης Μυστακίδης θα προσθέσει την εμπειρία, το χρώμα και τη δεξιοτεχνία του στην τροπή της κάθε βραδιάς...
Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) – Στέλιος Πετράκης - Γιώργης Μανωλάκης
Σάββατο 9 Οκτωβρίου
Ένα σπάνιο αντάμωμα 3 δεξιοτεχνών της κρητικής μουσικής θα μας ταξιδεύσει μελωδικά σε όλη την Κρήτη και ίσως παραπέρα...
Ψαρογιώργης: λαούτο, τραγούδι
Στέλιος Πετράκης: λύρα, τραγούδι
Γιώργης Μανωλάκης: λαούτο, τραγούδι

OLYMPIANS LIVE
Τρίτη 12 & Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

Μέλη των θρυλικών OLYMPIANS επανασυνδέθηκαν δημιουργώντας τους OLYMPIANS LIVE!
Οι OLYMPIANS LIVE ιδρύθηκαν τον Ιανουάριο του 2006 και πραγματοποίησαν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ιστορίας του Παλέ Ντε Σπορ μαζί και τα 40 χρόνια ιστορίας των OLYMPIANS!
Από τότε έχουν δώσει γύρω στις 400 συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν προσκληθεί σε συνεντεύξεις και αφιερώματα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΤ3, MEGA, STAR, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, TV 100 κ.ά.), αλλά και από εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας, του εξωτερικού και του απόδημου ελληνισμού.
Στα live παρουσιάζουν νέα τραγούδια από την 1η δισκογραφική δουλειά των OLYMPIANS LIVE μετά τη διάλυση των OLYMPIANS το 1971. Δε λείπουν όμως και τραγούδια από την πρώτη περίοδο των OLYMPIANS όπως τα πασίγνωστα και διαχρονικά «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη», «Συγνώμη», «Αλέξης» κ.ά. που καθιέρωσαν τους OLYMPIANS ως το πρώτο pop-rock συγκρότημα σε μια εποχή που κυριαρχούσε το λαϊκό τραγούδι.

Υπεύθυνος Επικοινωνιακής υποστήριξης: MUSICOM/ Δέσποινα Γρίβα
Επαμεινώνδα & Κατίνας Παξινού Αγία Παρασκευή, Αττική T.K. 15343
Τηλ.: 210 7239272 | Τηλ. - fax: 210 7294398 | κιν.: 6955462446
e-mail: info@musicom.gr


...................
22o ETHNO-JAZZ FESTIVAL

Η μεγάλη γιορτή της Τζαζ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Παρασκευή 15 Οκτωβρίου
Ήταν ο Fryderyk Chopin τζαζ;
Ρεσιτάλ πιάνου με έργα Σοπέν σε jazz μεταγραφή από τον πιανίστα
Artur Dutkiewicz
SOLO PIANO JAZZ MAZURKAS
«2010, Διεθνές Έτος Chopin»
Έκθεση και συναυλία αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την γέννηση του συνθέτη

Ο μεγάλος Πολωνός και Ευρωπαίος συνθέτης Fryderyk Chopin, γεννήθηκε το 1810, σε ένα μικρό χωριό κοντά στην Βαρσοβία. Γιαυτό το λόγο, το έτος 2010 γιορτάζεται με μουσικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο ως Διεθνές Έτος Chopin.

Στο πλαίσιο αυτών των εορτασμών η Πρεσβεία της Πολωνίας παρουσιάζει στο Φεστιβάλ των Δημητρίων 2010 ( 22ο Εθνο-Τζαζ Φεστιβάλ), μια έκθεση αρχειακού χαρακτήρα για την ζωή και το έργο του Fryderyk Chopin και ένα ρεσιτάλ πιάνου τζαζ μουσικής από τον διάσημο Πολωνό καλλιτέχνη Artur Dutkiewicz.

ΕΚΘΕΣΗ
Η έκθεση αποτελείται από 3 βασικές ενότητες:
Οικογένεια και φίλοι, Τόποι που συνδέθηκαν με την ζωή και το έργο του, Προσωπικά αντικείμενα και άλλα ντοκουμέντα.
Μέσα από φωτογραφίες, προσωπικά αντικείμενα, και κείμενα η έκθεση αυτή επιχειρεί να εξιστορήσει την ζωή και το έργο του Fryderyk Chopin και να εξοικειώσει τον θεατή με την ιδαίτερη προσωπικότητα του συνθέτη.
Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το αρχείο του Ινστιτούτου Chopin στην Βαρσοβία
ARTUR DUTKIEWICZ - SOLO PIANO JAZZ MAZURKAS
Το πρόγραμμα του Artur Dutkiewicz αποτελείται από Μαζούρκες που έχει συνθέσει ο ίδιος επηρεασμένος από τον Frederyk Chopin και την παραδοσιακή μουσική της Πολωνίας. Στο ρεσιτάλ ο ακροατής μπορεί να ακούσει την επίδραση του Fryderyk Chopin μέσα από την μελωδία και το αίσθημα των συνθέσεων, αλλά ο ρυθμός και το στυλ αποδίδονται με ύφος jazz.
Οι Μαζούρκες παίζονται με τρόπο δυναμικό που προσεγγίζει μοναδικά την μουσική αυτού του είδους. Πρόκειται για ένα στυλ που δεν ακούγεται πολύ συχνά στην πολωνική μουσική. Ο αυτοσχεδιασμός που τόσο συχνά χρησιμοποιούσε ο Frydeyk Chopin αποτελεί σημαντικό κομμάτι της μουσικής του Artur Dutkiewicz.
Ένα τμήμα του ρεσιτάλ περιλαμβάνει τις συνθέσεις του καλλιτέχνη από το σόλο άλμπουμ «Γαλάζιο Μονοπάτι» (Blekitna Sciezka) όπου διακρίνονται καθαρά οι επιδράσεις της κλασσικής μουσικής στο έργο του.
Το έργο JAZZOWE MAZURKI βραβεύτηκε 2009 από το Υπουργείο Πολιτισμού της Πολωνίας. Πρόκειται για ένα έργο που συνδέει με μοναδικό τρόπο την πολωνική μουσική παράδοση με την σύγχρονη τζαζ μουσική.
Η πρεμιέρα του JAZZOWE MAZURKI πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Ανάκτορο στην Βαρσοβία στα πλαίσια των εορτασμών του Διεθνούς ¨Ετους Chopin 2010. Το έργο παρουσιάστηκε επίσης στην Ουάσινγκτον, στο Χονγκ Κονγκ, στο Πεκίνο στην Βιέννη στην Βουδαπέστη στην Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη, στην Γλακσόβη και αλλού.
Kατά την διάρκεια των ρεσιτάλ του, ο Artur Dutkiewicz αυτοσχεδιάζει με τρόπο μοναδικό και πρωτότυπο, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μουσικών τύπων, παίζοντας αναμέσα στο ρομαντικό και το rhythm & blues έως και το ethnic μουσικό στυλ. Τα ρεσιτάλ του καλλιτέχνη συναντούν πάντα θερμή υποδοχή στις συναυλιακές αίθουσες της Πολωνίας και της Ευρώπης
ARTUR DUTKIEWICZ Βιογραφικό Σημείωμα
Διάσημος Πολωνός πιανίστας και συνθέτης τζάζ μουσικής. Έλαβε δίπλωμα εξαιτερικών επιδόσεων από την Μουσική Ακαδημία της πόλης Katowice (Πολωνία).
Το 1987 ο Dutkiewicz ήταν φιναλίστ στον ιδιαίτερα σημαντικό διαγωνισμό Thelonious Monk στην Washington (USA)
Κατά την διάρκεια της μουσικής του καριέρας ο Dutkiewicz είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς, όπως: Tomasz Szukalski, Zbigniew Namyslowski, Darek Oles Oleszkiewicz, Urszula Dudziak, Grażyna Auguścik, Lora Szafran, Tadeusz Nalepa, Jorgos Skolias, Carlos Johnson, Deborah Brown, Michelle Hendrics, Alaine Brunet, Pierre Michelot, Hiram Bulock και πολλούς άλλους.
Συνθέτει και παίζει με το δικό του γκρουπ - ARTUR DUTKIEWICZ TRIO, ενώ πολύ συχνά δίνει σόλο ρεσιτάλ. Έχει εμφανιστεί στο MIDEM στις Cannes, στην Φιλαρμονική της Βαρσοβίας, στην Όπερα του Παρισιού,στο Barbican Centre του Λονδίνου, στην Φιλαρμονική της Πράγας, στην Εθνική Όπερα στην Δαμασκό, καθώς επίσης και στο Βερολίνο, στην Μόσχα, στην Ρώμη, στο Αμμάν, στην Κύπρο, στο Los Angeles και αλλού.
Έχει δώσει παραστάσεις σαν πιανίστας αλλά και σαν ηθοποιός στο μοναδικό στον κόσμο INSTRUMENTAL THEATER (Gdynia, Poland).
Έχει παίξει επανηλλημενα για την Πολωνική τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
Έχει πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις με το γκρουπ του καθώς και με solo jazz πιανιστικά έργα. Ενδεικτικά αναφέρονται: Νiemen Improwizacje - Artur Dutkiewicz Trio, Błękitna Ścieżka – Artur Dutkiewicz Solo Piano, Lady Walking - Artur Dutkiewicz Electric Concert.
Ο Artur Dutkiewicz εκτός από μουσικός είναι και καταξιωμένος δάσκαλος. Από το 1987 διδάσκει πιάνο σε Διεθνή Εργαστήρια Jazz στο Puławy και συμμετέχει σε επιτροπές Διεθνών Διαγωνισμών Πιάνου Jazz στο Kalisz. Το 2006 έδωσε ένα Master Class κατά την διάρκεια του Carthage Jazz Festival στην Τυνησία. Ήταν Πρόεδρος της επιτροπής του International Jazz Piano Competition στο Vilnius (Λιθουανία) το 2006 και το 2008.

Συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Chopin της Βαρσοβίας και την Πρεσβεία της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Φουαγιέ Μεγάρου - Ώρα έναρξης 21.00
Είσοδος 10 Ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες - φωτο :
Νίκος Θεοδωράκης 6945 037527



Οι Arkán στην Καβάλα

Με rock διάθεση, γεμάτοι ενέργεια και με το πρώτο τους free-single έτοιμο για κατέβασμα μέσα από το επίσημη ιστοσελίδα τους, 

οι Arkán έρχονται να ξεσηκώσουν όλους όσους βρεθούν στο stage του Jazz Rock την Παρασκευή 08/10. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια μαζί με γνωστές διασκευές από Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Van Halen, Muse, The Killers κ.α. αλλά και αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής rock σκηνής. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30 ενώ τη συναυλία θα ανοίξει το ανερχόμενο rock συγκρότημα Fake Reality.

Jazz Rock
Φιλελλήνων 9, Καβάλα
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: €8

arkan.gr

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα... 30 Σεπτεμβρίου

1992 Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Paul Jabara (1948-1992) απεβίωσε από την ασθένεια του AIDS σε ηλικία 44 ετών στο Los Angeles. Έγραψε τραγούδια όπως "It's Raining Men" (Weather Girls), "No More Tears" (Donna Summer & Barbra Streisand) και το "Last Dance" (Donna Summer) το οποίο το 1979 του χάρισε το βραβείο Grammy "Best R&B Song" και το βραβείο Oscar "Best Original Song", κ.α.

1791 Η όπερα του Wolfgang Amadeus Mozart, "The Magic Flute" (Die Zauberflote), κάνει πρεμιέρα στο Freihaus Theater της Βιέννης στην Αυστρία.

1964 Στα Abbey Road Studio του Λονδίνου οι The Beatles τελειώνουν τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών "Every Little Thing", "What You're Doing" και "No Reply". Τα τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ "Beatles for Sale" που θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία τον Δεκέμβρη.

1987 Πραγματοποιείται μια special τηλεοπτική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Roy Orbison στο Coconut Grove Club του Los Angeles. Η εκπομπή έχει τον τίτλο "Roy Orbison and Friends, A Black and White Night", ηχογραφείται και μαγνητοσκοπείται ασπρόμαυρα. Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 1989, ένα χρόνο περίπου μετά τον θάνατο του, με τον τίτλο "A Black And White Night Live". Στην συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί και τραγουδιστές Bruce Springsteen, Tom Waits, Elvis Costello, k.d. lang, Jennifer Warnes, Bonnie Raitt, κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Only the Lonely", "Oh, Pretty Woman", "Blue Bayou", κ.α.

1997 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το άλμπουμ "Time Out of Mind". Θα του χαρίσει τρία βραβεία Grammy, μεταξύ αυτών και το "Album of the Year". Την παραγωγή του άλμπουμ είχε κάνει ο Daniel Lanois. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time" το 2003, βρέθηκε στη 408η θέση. Δημοφιλή τραγούδια: "Love Sick", "Not Dark Yet", "Make You Feel My Love", κ.α.

ENTEXNH ELLHNIKH BRADIA

Ena romantiko Sabbatobrado gemato me fthinopwrina xrwmata,

nostalgikes ermineies apo tin entexni elliniki skini
kai geyseis apo to kelari tou "DIO FILOI"!

To Sabbato sto N.O.K.
mas taxideyei i
kali mousiki kai ginomaste oloi mia PAREA,
mas mageyei to kalo krasi kai ginomaste oloi FILOI...
από Nαυτικός Όμιλος Κοζάνης (Ν.Ο.Κ.)
Σάββατο στις 9:30 μ.μ.

"Η ΠΟΛΗ ΜΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ"

LIVE ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΑΜΠΟΥΡΗ - VASILIKI TAMPOURI
H ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΧΝΗ !!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!
ΣΥΓΓΡΟΥ 143 - ΑΘΗΝΑ
210 93 15 600

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

1935 O Αμερικανός Rock and Roll πιανίστας και τραγουδιστής Jerry Lee Lewis γεννήθηκε στο Ferriday της Λουϊζιάνα. Άρχισε να μαθαίνει μουσική από πολύ μικρός και οι γονείς του με σκοπό να του αγοράσουν το πρώτο του πιάνο έβαλαν υποθήκη το σπίτι τους. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Sun Records και πρωτογνώρισε μεγάλη επιτυχία το 1957, με τραγούδια όπως τα "Whole Lotta Shakin' Goin' On" και "Great Balls of Fire". Το 1986 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame και το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Artists of All Time", βρέθηκε στην 24η θέση. Η πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού "Great Balls of Fire" (Sun Records) τιμήθηκε το 1988 με το βραβείο Grammy Hall of Fame, που δίνεται σε ηχογραφήματα που έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μουσικής.

1948 Ο κιθαρίστας και βασικός τραγουδιστής του Rock συγκροτήματος Grand Funk Railroad, Mark Farner (Mark Fredrick Farner), γεννήθηκε στο Flint του Michigan την Η.Π.Α. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1969 και παρέμεινε μαζί τους μέχρι και την πρώτη διάλυση τους το 1976. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "I'm Your Captain (Closer to Home)", "We're An American Band", "Gimme Shelter", "Walk Like a Man", κ.α.

1963 Οι The Rolling Stones ξεκινούν την πρώτη τους περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία, σαν support γκρουπ των The Everly Brothers και Bo Diddley, με μια συναυλία στο New Victoria Theatre του Λονδίνου.

1967 Οι Gladys Knight & the Pips κυκλοφορούν το τραγούδι "I Heard it Through the Grapevine". Είχε ηχογραφηθεί στις 17 Ιουνίου του 1967 στο Hitsville USA στούντιο του Michigan. Είχε πρωτοηχογραφηθεί από τους Smokey Robinson & the Miracles το 1966 αλλά γνώρισε επιτυχία όταν το τραγούδησε ο Marvin Gaye το 1968.

1973 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Grand Funk Railroad με το τραγούδι "We're an American Band". Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ του συγκροτήματος που είχε κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

8-9-10 Οκτώβρη (Π.Σ.Κ.)
Θα εκθέσουμε τα έργα μας στο (« ιστορικό » για την ομάδα)
“DUNKEL” :)
το οποίο βρίσκεται στην Πανόρμου 117, κτίριο 46
Δείτε το χάρτη
http://www.ploigos.gr/?sessionid=9b4529e209e490514597a2112c1bdf74

Η εκδήλωση θα διαρκέσει τρείς ημέρες, απο το απόγευμα στις 6:00, μεχρι...
θα εκθέσουμε στον υπαίθριο χώρο του καταστήματος, ο οποιος διαθέτει υπόστεγο και τραπέζια.

Το στήσιμο των έργων ξεκινάει στις 5:00, και δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την αποχώρηση των καλλιτεχνών.
Κατα τη διάρκεια της έκθεσης, κάθε καλλιτέχνης μπορεί, αν θέλει να πουλήσει έργα του, ή να πάρει παραγγελίες.
(δε θα του ζητηθούν ποσοστά επι των πωλήσεων).
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25Ε για κάθε καλλιτέχνη
και η συμμετοχή του κατοχυρώνεται με την εξόφληση του ποσού.
Εξαιρούνται τα τακτικά μέλη, τα οποία καταθέτουν μηνιαία συνδρομή 15Ε
και δεν επιβαρύνονται με επιπλέον ποσό για τη συμμετοχή τους.

Όλα τα μέλη του “Art in Rock” θα έχουν μειωμένες τιμές στα ποτά τους, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συνάντηση εκθετών – διοργανωτή, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της έκθεσης, την Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, στις 9:00μ.μ.
Μπορείτε να δηλώσετε και να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την ημερομηνία της συνάντησης.
Για οποιαδήποτε διευκρύνηση επικοινωνείστε :
artinrock@hotmail.com, tel. 6972 647764.

Το event θα διαφημιστει σε διαδίκτυο, ραδιόφωνο και έντυπα μέσα.

Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση,
στέλνοντας e-mail στο artinrock@hotmail.com
ή συμπληρώνοντας το contact form που βρίσκεται στην
ιστοσελίδα του “ART IN ROCKwww.artinrock.gr
(γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και το είδος των εκθεμάτων σας)
ή καλώντας στο 6972 647764.

ROCKWAY PARTY with Danger Angel - Back in the City...

Δεν μας πτοεί ούτε η κρίση , ούτε μας φοβίζει το μνημόνιο, η τρόικα και τα σκληρά οικονομικά μέτρα.
Εμείς αντιστεκόμαστε...Με ένα τρελό Rockway party!!!

...Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στο γοητευτικό χώρο του BAT CITY (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα) παρέα με την πιο καυτή live μπάντα της πόλης τους τρομερούς DANGER ANGEL θα πραγματοποιήσουμε το πιο rock event του μήνα.

Έπειτα θα αναλάβουν τo ρόλο του dj οι συντάκτες του Rockway.gr όπου θα παίξουν τα πιο rock τραγούδια του πλανήτη για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως με τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν κατά την διάρκεια της βραδιάς όπου αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Για αυτό λοιπόν μην χάσετε με τίποτα το party του Rockway.gr

Είσοδος: 5 ευρώ με Μπύρα.
Ώρα Έναρξης: 22.00Δείτε περισσότερα

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

Δημήτρης Ζερβουδάκης και Σοφία Γεωργαντζή 1 &; 2 Οκτώβριου

Μουσική Σκηνή «Ρυθμός Stage»
Από 1η Οκτωβρίου η μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει το Φθινόπωρο, με τον δικό της μοναδικό μελωδικό τρόπο… Το γνωστό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι τώρα, ετοιμάζεται και φέτος, ζεστό και ανακαινισμένο, να υποδεχτεί στη σκηνή του αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και να δώσει βήμα στους νέους δημιουργούς του αύριο. Δημιουργούς έτοιμους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να συζητηθούν και να λάμψουν! Υπόσχεσή του για φέτος; Να χαρίσει στο κοινό ταξίδια στους πιο μελωδικούς προορισμούς…

Δημήτρης Ζερβουδάκης και Σοφία Γεωργαντζή
Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Οκτώβριου

Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Κατ’ εξοχήν συναυλιακός καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με την μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά , μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό! Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά.Η διάρκεια της συναυλίας , αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών του προτάσεων (περίοδος 1985-2009) από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα.Μαζί του η νέα ταλαντούχα δημιουργός και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή.Το μουσικό σχήμα ελίσσεται με ευκολία και αβίαστα από τον ακουστικό, «χαμηλών τόνων» ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού.Από την Ανατολή στην Δύση με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Δημήτρης Ζερβουδάκης και Σοφία Γεωργαντζή
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Οκτώβριου (1,2/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

................

O STATHIS DROGOSIS STO KOO KOO

Για δύο μοναδικές παραστάσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 & 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Στάθης Δρογώσης μετά την πρώτη του sold out - συναυλία στο Gagarin τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα και την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η αγάπη στο τέλος”, στήνει στο Κοο Κοο ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα. Ιδιαίτερη στιγμή του προγράμματος αποτελεί η παρουσίαση των τραγουδιών από την δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Όμορφη Ζωή» η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του Νοεμβρίου.
Για δύο μοναδικές παραστάσεις, την Παρασκευή 8 και 15 Οκτωβρίου, ο Στάθης Δρογώσης θα ερμηνεύσει ανέκδοτα τραγούδια αλλά και τις δυνατές ραδιοφωνικές του επιτυχίες όπως «Μην Το Πεις Πουθενά», « Νύχτα », το «Συγχώρεσε Με» και φυσικά το «Βιαστικό Πουλί Του Νότου» που έχει τραγουδηθεί από τον Γιάννη Κότσιρα.
Συνοδοιπόροι του η νέα του μπάντα που αποτελείται από τον Κώστα Χαλιώτη στα τύμπανα, τον Κώστα Βήχο στο μπάσο, τον Χάρη Μιχαηλίδη στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Ντομένικο Μπονάσσι στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.
Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου την παράσταση θα ανοίξει το συγκρότημα Perlebaha Quintet που παίζει τζαζ standards επηρεασμένο από την bepop και αποτελείται από τους Βαγγέλη Κρητικό (ντραμς), Μιχάλη Στεφανίδη (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκο Δρογώση (πιάνο), Γιώργος Αναστασίου(κοντραμπάσο) και Μάκης Αναστασόπουλος (σαξόφωνο), ενώ την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου την συναυλία θα ανοίξουν οι Radiosol. Μετά από μια περιπετειώδη πορεία στα στενά της Βαρκελώνης, τις μουσικές σκηνές του Σικάγο και τις βροχερές νύχτες του Δουβλίνου, οι Radio Sol βρέθηκαν τελικά στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009 και από τότε εκπέμπουν σήμα σε σταθερή indie ska συχνότητα.
Οι Radio Sol είναι: Αλέξης Βαφειάδης(φωνή), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο- φωνητικά), Ντομένικο Μπονάσι (κιθάρα - φωνητικά), Δημήτρης Τζιμέας (κιθάρα) και Γιώργος Σπανός (τύμπανα)

Ώρα έναρξης : 22:30
KOO KOO
Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ. 210 3450930
Οργάνωση παραγωγής
Ερωδιός ΕΠΕ
www.erodios.gr
Τηλ/Fax: 210 3210890
..................

MAZItous ensemble presenting "UnOriginal Soundtrack"

Οι MAZItous ensemble (Ηλιάνα Τσαπατσάρη, Νατάσα Μηνδρινού)
μετά από χρόνια παρουσίας
σε παραστάσεις και μουσικές σκηνές
ως “μαζί τους η…”
ενώνουν τις δυνάμεις τους
και θα βρεθούν “μαζί σας”
για να παρουσιάσουν την ΟΛΟΔΙΚΗ τους μουσική παράσταση
με τίτλο “UnOriginal Soundtrack”
την Παρασκευή 8 Οκτώβρη
ζωντανά στη σκηνή του Nueva Trova.
Θα σας πάρουν “μαζί τους” σε ένα ταξίδι γύρω από τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Πρωταγωνιστούν οι:
Ευριπίδης Ζεμενίδης – Κιθάρες
Μιχάλης Καλκάνης – Κοντραμπάσο
Νίκος Σάλτας – Πλήκτρα / Ακορντεόν
Νίκος Χριστόπουλος – Τύμπανα / Cajon

Παρασκευή 8 Οκτώβρη
Έναρξη: 23:00
Είσοδος ελεύθερη

Nueva Trova live bar coffeeshop
Βλαχάβα 9 Μοναστηράκι
............

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/10 ΡΙΣΚΟ LIVE @ AFTER DARK

Με τραγούδια απ'το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον(?)
το υπουργείο ψυχαγωγίας προειδοποιεί:
live recording + DJ set after party!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ - ΚΙΘΑΡΕΣ/ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑ
PETER ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΤΥΜΠΑΝΑ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ/ΚΡΟΥΣΤΑ
και να ρισκαρετε για να γουσταρετε..


doors open @ 22.30
είσοδος: 6e

ΑFTER DARK LIVE MUSIC BAR
Ιπποκράτους & Διδότου 31,ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Μίλτος Πασχαλίδης - Μαζί του οι Lexicon Project

Από Παρασκευή 15 Οκτωβρίου
στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι»


Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, επιστρέφει στα γνωστά «λημέρια» και σε συνεργασία επί σκηνής, με τους Lexicon Project, θα χαρίσει ιδιαίτερες βραδιές.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης που συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας, θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα με πιο ηλεκτρική διάθεση. Προσκαλεί έτσι τους «Lexicon Project» οι οποίοι ξεκινούν τον «Χειμώνα» τους στο «Δίπλα στο Ποτάμι». Ο ήχος τους, δυνατός και χαρακτηριστικός πλέον.. ενώ έκπληξη θα αποτελέσουν οι διασκευές τους σε γνωστά κομμάτια του Μίλτου Πασχαλίδη.
Σε μια καλλιτεχνική συνεργασία που υπόσχεται να μας αποδείξει ότι η ενέργεια, το πάθος και η διάθεση για πειραματισμό είναι τα απαραίτητα συστατικά της καλής μουσικής.

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Μίλτος Πασχαλίδης - Lexicon Project
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Οκτώβριου (15-16,22-23,29-30/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Δίπλα στο ποτάμι (Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 2610444 & 210 2610438
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό


Υπεύθυνη Επικοινωνιακής υποστήριξης: MUSICOM/ Δέσποινα Γρίβα
Επαμεινώνδα & Κατίνας Παξινού Αγία Παρασκευή, Αττική T.K. 15343
Τηλ.: 210 7239272 | Τηλ. - fax: 210 7294398 | κιν.: 6955462446

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

1943 Ο μπασίστας Nick St. Nicholas (Klaus Karl Kassbaum) γεννήθηκε στο Plön της Γερμανίας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα Steppenwolf από το 1968 έως το 1970 και 1976 έως το 1980. Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας σε διάφορα συγκροτήματα όπως Epics, Big Town Boys, Mynah Birds, κ.α. Μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα δημιούργησε τους Starwolf, οι οποίοι λίγο αργότερα άλλαξαν το όνομα τους σε Lone Wolf και κατέληξαν στην ονομασία The Wolf το 1989.


1991 Ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς στην ιστορία της Jazz, ο τρομπετίστας Miles Davis (Miles Dewey Davis III 1926-1991) απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών στην Santa Monica της California. Οι επίσημες αιτίες θανάτου ήταν καρδιακή προσβολή, πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν μουσικός της ορχήστρας του Billy Eckstine το 1944, όπου μέλη της ήταν επίσης μουσικοί όπως οι Dizzy Gillespie και Charlie Parker. Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της Jazz, όπως John Coltrane, George Coleman, Bill Evans, Herbie Hancock, κ.α. Είναι από τους μουσικούς που επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της Jazz και το άλμπουμ του "Kind of Blue" είναι το πιο εμπορικό ηχογράφημα στην ιστορία της. Κέρδισε 8 Grammy Awards, μεταξύ αυτών και το Lifetime Achievement Award το 1990. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2006.


1968 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Beatles με το τραγούδι "Hey Jude". Θα παραμείνουν στο Νο1 για 9 εβδομάδες. Το τραγούδι είχε γράψει ο Paul McCartney για να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon, Julian, για το διαζύγιο των γονιών του. Είχε κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου.

1968 Η Janis Joplin ανακοινώνει στον Τύπο μέσω του μάνατζερ της, πως προτίθετο να εγκαταλείπει τους Big Brother & the Holding Company. Η επίσημη αιτιολογία ήταν πως σκοπεύει να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Η τελευταία συναυλία με το συγκρότημα ήταν την πρώτη Δεκεμβρίου σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο San Francisco.


1986 Ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Stevie Ray Vaughan καταρρέει στην σκηνή κατά την διάρκεια μιας συναυλίας του στη Γερμανία. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ.


1991 Οι AC/DC, στα πλαίσια του Monsters of Rock Festival δίνουν συναυλία στο Tushino Air Field λίγο πιο έξω από τη Μόσχα. Συμμετέχουν επίσης οι Metallica, The Black Crowes, Pantera, κ.α. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ από άποψη προέλευσης κόσμου. Λέγεται πως παραβρέθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος.

Λεωνίδας Σώζος Παρασκευή 1 & 8 Οκτώβριου

Οξυγόνο live !

Ο 8Ος χρόνος λειτουργίας ξεκινάει για το «Οξυγόνο live». Έναν χώρο πλήρως ανακαινισμένο, με άρτια τεχνική υποδομή που έχει φιλοξενήσει έως τώρα πολλά από τα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής. Φέτος, η μουσική σκηνή του «Οξυγόνου Live» έχει αέρα νεανικό. Πλήθος μουσικών σχημάτων θα περάσει την πόρτα της οδού Κορυζή, δίνοντας το καθένα τους την δική του μουσική πινελιά στον χώρο.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Λεωνίδας Σώζος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 1 & 8 Οκτώβριου (1,8/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : oξυγόνο live! (Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού), Νέος Κόσμος)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9240740
ΕΙΣΟΔΟΣ: 13€ με ποτό

JoanNa Drigo Live

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου
στο «Vinilion»

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου η Joanna Drigo ανεβαίνει τη σκηνή του «Vinilion». Το ταλέντο και η επιτυχία, είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», μία pop-rock παραγωγή, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ».
Για τις live εμφανίσεις μια κιθάρα και η ίδια είναι αρκετά. Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Σιδηρόπουλο και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Pj Harvey.
Η Joanna Drigo υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια μοναδική unplugged βραδιά και να το κάνει να ταξιδέψει στους πιο μελωδικούς προορισμούς..



 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Joanna Drigo
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 1 Οκτώβριου (1/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Vinilion (Έκτωρος 92 & Μενελάου Ίλιον)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2102692640
ΕΙΣΟΔΟΣ: ελεύθερη

Οι Σigma LIVE στο Ghost House!!!

Οι Σigma, ύστερα από μία επιτυχημένη εμφάνιση στην 9η Γιορτή Μπύρας, στο Φαληρικό Στάδιο, ανεβαίνουν στη σκηνή του Ghost House με full program, ικανό να σας σηκώσει και πάλι από τις καρέκλες σας, με νέο τραγούδι από τη πρώτη τους δουλειά και κέφι να ξεχειλίζει σαν κρασί από το ποτήρι.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, εκεί…στον γνωστό σε όλους μας 1ο όροφο…
(Βολεύει πιο πολύ αν έρθετε από την πλευρά του Θησείου. Δίπλα στο σταθμό, υπάρχει μία εκκλησία. Ακριβώς απέναντι είναι ο δρόμος που είναι το μαγαζί)

Οδός : Λεπενιώτου 26, Ψυρρή
Τηλ: 210 3236431
Ώρα έναρξης, 22:30
Είσοδος : 5,00€, χωρίς ποτό

Αναχάπαρα - LIVE

Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα για τη δημιουργία των Αναχάπαρα, συμπίπτει με τα πρώτα τους χρόνια ως φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και παίρνει τελικά μορφή τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν δημιουργούν ένα νεανικό σχήμα και παίζουν σε συναυλίες και μουσικές σκηνές, πότε μόνοι τους, πότε με καλεσμένους επώνυμους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.

Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί» ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single «SINIORITA Single» (3Pi®).

Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος».

Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα.
Line Up: Πάρης Πιχαρίδης– Κιθάρα, Φωνή
Γιάννης Πιχαρίδης – Κιθάρα, Φωνή
Στέφανος Κοπανάκης – Μπάσο
Κώστας Αθανασόπουλος - Drums


Αναχάπαρα Live
@ Glam Bar (ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40, ΓΚΑΖΙ - ΤΗΛ. 210-3422554)
Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 [16/10/10]

ώρα έναρξης: 23.00 || Είσοδος Ελεύθερη
Σε μια βραδιά γεμάτη ένταση και ηλεκτρισμό!

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...27 Σεπτεμβρίου

1947 Ο τραγουδιστής και μουσικός Meat Loaf (Marvin Lee Aday) γεννήθηκε στο Dallas των Η.Π.Α. Πρωτογνώρισε επιτυχία το 1977 με την κυκλοφορία του άλμπουμ "Bat Out of Hell" και ακολούθησαν άλλα δύο άλμπουμ της τριλογίας "Bat Out of Hell II: Back Into Hell" (1993) και "Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose" (2006), με συνολικές πωλήσεις πάνω από 45 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του: "Two out of Three Ain't Bad", "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)", κ.α.


1986 Ο Αμερικανός μπασίστας Cliff Burton (Clifford Lee Burton 1962-1986) και μέλος των Metallica απεβίωσε σε ηλικία 24 ετών, όταν το πούλμαν του συγκροτήματος ενεπλάκη σε ατύχημα στο Dörarp της Σουηδίας. Ενσωματώθηκε με το συγκρότημα το 1982 και συμμετείχε στα άλμπουμ "Kill 'Em All", "Ride the Lightning" και "Master of Puppets". Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2009.


1980 Στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι Queen με το άλμπουμ "The Game". Είναι το όγδοο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Είναι το μόνο άλμπουμ των Queen που έφτασε ποτέ στην πρώτη θέση, καθιστώντας το το πιο εμπορικό άλμπουμ τους στην Αμερική με πωλήσεις που φτάνουν μέχρι σήμερα τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Play the Game", "Another One Bites the Dust", "Crazy Little Thing Called Love", κ.α.

1999 Στην Atlanta των Η.Π.Α. η σημερινή ημέρα ανακηρύσσεται "ZZ Top Day".

2000 Οι U2 πραγματοποιούν μια μίνι παράσταση στην ταράτσα του ξενοδοχείου Clarence στο Δουβλίνο, το οποίο τους ανήκει, με τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Συγκεκριμένα ερμηνεύουν τα "Beautiful Day" και "Elevation".