ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

1st Creta Run - Σε μία εβδομάδα

Αύγουστος του 69’. 40 χρόνια έχουν περάσει από το αξέχαστο Woodstock, οι περισσότεροι ήμασταν αγέννητοι τότε.Αύγουστος του 09’.
Σε μία εβδομάδα ξεκίνα το δικό μας φεστιβάλ και προσπαθήσαμε-προσπαθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή να μήνη αξέχαστο σε όσους παραβρεθούν.Μια τίμια προσπάθεια, γεμάτη με Αγάπη και μεράκι να γίνει κάτι το διαφορετικό στα γνωστά από παλιά με του Hyppies Μάταλα.08:20 πρωί, 28 Αυγ.
Παρασκευή στο λιμάνι του Ηρακλείου ξεκινάμε όσοι έχουν μηχανές για τα Μάταλα.
Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ξεκινήσουν ότι ώρα θέλουν, όλα θα είναι έτυμα να τους υποδεχτούν να στήσουν την σκηνή τους η να φιλοξενηθούν στα φιλικά ξενοδοχεία.
Δύο μέρες με live συναυλίες, πολλά happenings και ανεβασμένη διάθεση, ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι.
Μετά το διήμερο θα συνεχίσουμε με τις μηχανές για μια βόλτα στην Κρήτη και Κυριακή βράδυ θα αποχαιρετίσουμε στο λιμάνι τους φίλους και αδελφούς που ήρθαν να περάσουν καλά μαζί μας.
Στο site μας στο http://www.cretarun.com θα αναρτηθούν μετά το φεστιβάλ πολλές φωτογραφίες και βίντεο να θυμόμαστε το 1st Creta Run2010 υπόσχεση για το 2nd Run

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Βαριές ποινές και δυσαρέσκεια για την πολύνεκρη πυρκαγιά σε κλάμπ του Μπουένος Αϊρες

Πέντε χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου της Αργεντινής στην πολύκροτη «υπόθεση Κρομανιόν».
Πρόκειται για ένα κλαμπ του Μπουένος Αϊρες, όπου τη νύχτα της 30ής Δεκεμβρίου 2004 ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 194 νέοι.
Το «Κρομανιόν» λειτουργούσε σαν χώρος για εναλλακτικά ροκ συγκροτήματα. Ήταν αρκετά μεγάλο για να χωρέσει 1.031 άτομα, ωστόσο, εκείνο το μοιραίο βράδυ οι υπεύθυνοι επέτρεψαν την είσοδο σε 2.811 άτομα.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν αρκετοί από τους θαμώνες άναψαν κεριά για να συνοδέψουν μουσικά το συγκρότημα που έπαιζε στη σκηνή.
Στη συνέχεια ορισμένοι τα πέταξαν στον αέρα, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά η στέγη. Από εκείνο το σημείο η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη.
Το δικαστήριο επέβαλε βαρύτατες ποινές σε πέντε άτομα, μεταξύ αυτών ο ιδιοκτήτης του κλαμπ: καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών.
Εκατοντάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο αναμένοντας την ετυμηγορία. Πολλοί κρατούσαν φωτογραφίες των θυμάτων της τραγωδίας και φώναζαν συνθήματα.
Η απόφαση, όμως, προκάλεσε οργή, ιδιαίτερα για την αθώωση των μελών του συγκροτήματος. Οι συγγενείς θεωρούσαν ότι το συγκρότημα ουσιαστικά ανέχθηκε το γεγονός ότι κάποιοι έπαιζαν με τη φωτιά.
Ωστοσο, οι δικαστές έκριναν ότι η ευθύνη για τη λειτουργία και την τήρηση των όρων ασφαλείας σε μια επιχείρηση αφορά τις Αρχές της πόλης και την αστυνομία.
«Αν είχαν πράξει το καθήκον τους, δεν θα είχε γίνει αυτή η τραγωδία. Δεν είμαστε εδώ για να δικάσουμε το ηθικό σκέλος της υπόθεσης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά ενός συγκροτήματος. Κληθήκαμε να λύσουμε ένα νομικό ζήτημα» τόνισε ένας δικαστής.

«Εμείς και ο κόσμος, κανείς άλλος»

«Η επανασύνδεση των Last Drive πριν από δυο χρόνια ήταν μια κίνηση που έγινε αυθόρμητα και χωρίς σχέδιο πέρα από μερικές συναυλίες. Όταν ξαναβρεθήκαμε και παίξαμε μαζί, διαπιστώσαμε ότι η χημεία εξακολουθούσε να είναι παρούσα, ότι το feeling και το fun λειτουργούσαν μεταξύ μας». Κάπως έτσι αρχίζουν τα πράγματα. Ή αρχίζουν ξανά. Το τρένο είχε φύγει από τον σταθμό και οι Last Drive ήταν ήδη μέσα. Οι συναυλίες, αποθεωτικές όπως ήταν, δεν άφηναν και πολλά περιθώρια για να κάνει κανείς τους υπολογισμούς του. Και οι Last Drive επέστρεψαν, και με καινούργιο άλμπουμ. Εντυπωσιακό. «Στις συναυλίες είδαμε ότι τα κομμάτια είχαν κάνει ένα δικό τους ταξίδι τα χρόνια που είμαστε χώρια, και ότι εξακολουθούσαν να πυροδοτούν αυτόν τον κύκλο ενέργειας ανάμεσα σε εμάς και το κοινό. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε την κατάσταση ένα βήμα παραπέρα και να ηχογραφήσουμε μερικά κομμάτια που είχαν αρχίσει να προκύπτουν». Δεκαετία του ΄80, το ροκ εν ρολ στην Αθήνα έβρισκε τις διαδρομές του, υπόγεια αλλά δυναμικά. Τότε οι Last Drive ξεκινούσαν να πάρουν το ρίσκο τους σε μια σκηνή που αναζητούσε την προσωπικότητά της. Το πρώτο τους άλμπουμ «Underworld Shakedown» βγαίνει το 1986, τα λάιβ τους είναι εκρηκτικά- γρήγορα γίνονται το πολύτιμο ροκ μυστικό, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Κομμάτια τους εμφανίζονται σε συλλογές του εξωτερικού, ενώ ρόκερ της αλλοδαπής ψάχνουν «πού είναι αυτοί οι Last Drive να τους δουν». Το 1995 διαλύονται. Και δώδεκα χρόνια μετά, και ενώ το παιχνίδι της μουσικής γύρω έχει αλλάξει τελείως, επιστρέφουν. Η διαφορά με το παρελθόν; «Αυτή τη φορά δεν περιμένουμε τίποτε από κανέναν πέρα από τον κόσμο μας και θέλαμε να κάνουμε τη σχέση μας μαζί του όσο πιο αδιαμεσολάβητη γίνεται. Δεν λέμε ότι κάνουμε κάτι καινούργιο, πάρα πολλά γκρουπ προχωρούν εδώ και χρόνια στην ίδια απόφαση και η αυτοδιαχείριση του υλικού τους από τους ίδιους τους μουσικούς ήταν πάντα ένας παράλληλος τρόπος δημιουργίας». Το «Ηeavy Liquid», με επιρροές από ροκ εν ρολ, κάντρι, γκαράζ και όλα όσα έχουν κατασταλάξει μέσα τους, αποκαλύπτει νέα και άφθονα αποθέματα έμπνευσης. Οι Last Drive είναι οι Αλέξης Καλοφωλιάς (Αlex Κ.), μπάσο, φωνή, Γιώργος Καρανικόλας (Β. George Βop), κιθάρα, φωνή, Χρήστος Μιχαλάτος (Chris Β.Ι.), τύμπανα, Θάνος Αμοργινός (Τ.Η. Lime) κιθάρα.

FuNky Butts Live 3/9/09 Xanthi

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου οι Funky Butts Live στο Στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ’ .
Το κύριο χαρακτηριστικό της ύπαρξης των Funky Butts, είναι αυτό το μεθυστικό ηχητικό cocktail που παρουσιάζουν και το οποίο στηρίζεται στη χρήση σωστών δόσεων από Funk, rock και pop, με γνωστές διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια, οι οποίες αναμειγνύονται με μπόλικο κέφι και feel good vibes - όχι από ανεμελιά, αλλά από άποψη.
Οργάνωση

Τοποθεσία:
Στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ’ .
Οδός:
Πινδάρου 3 (Πάνο απο το Κυβερνείο)
Πόλη:
Xánthi, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Email:
info@vatraxoi.gr

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

Το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, ώρα 19:30, μια ιδιαίτερη εκδήλωση θα λάβει χώρα στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης, στην κεντρική Εύβοια. Εκεί ακριβώς που βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, όπου κάποτε αποβιβάστηκαν οι Αρτακιανοί πρόσφυγες Κυζίκου για να δημιουργήσουν τη γραφική σημερινή πολιτεία της Νέας Αρτάκης, θα παρουσιαστεί ένα μουσικό δρώμενο, διοργάνωσης του Συλλόγων Γυναικών Ν. Αρτάκης "Η ΚΥΖΙΚΟΣ" και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με θέμα ακριβώς αυτήν την ιστορική προσφυγική εγκατάσταση, με τίτλο: «Μια Πολιτεία ένας αιώνας». Στο μουσικό δρώμενο της Νέας Αρτάκης, η φωνή της Νεκταρίας Καραντζή θα είναι ο βασικός συνδετικός κρίκος που θα μεταφέρει το κοινό από εποχή σε εποχή. Με τη σκηνοθετική επίσης υπογραφή και την αφήγηση του Μάνου Χατζηγεωργίου, το χορευτικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Ελευθερίου και την σύμπραξη των συνεργατών του: Μαρίας Σταματούκου και Δημητρίου Καρβέλα και τη γενική επιμέλεια της Φεβρωνίας Διακουμή θα ζωντανέψει με μουσική, χορό, λόγο αλλά και ζωντανές αναπαραστάσεις –έκπληξη στον φυσικό χώρο του λιμανιού, ολόκληρη η ιστορία των Αρτακιανών. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ "Η ΚΥΖΙΚΟΣ"ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ "Κ.ΚΑΝΑΡΗΣ"

Το ελληνικό ροκ βρίσκει νέο κοινό

Το ελληνικό ροκ δεν μετράει χρόνια. Τα βάζει στην άκρη και συνεχίζει δυναμικά. Δύο γκρουπ με ιστορία δείχνουν με τα καινούργια άλμπουμ τους ότι το ροκ εν ρολ έχει δρόμο μόνο μπροστά του Εξάρχεια, λίγα χρόνια πριν (εντάξει, αρκετά χρόνια πριν, ας πούμε δεκαετία του ΄80). Πάνω από την πλατεία, στους γύρω δρόμους και σε κάποιες γειτονιές πιο μακριά, κιθάρες βουίζουν και μια φουρνιά από συγκροτήματα δυναμώνουν τον ήχο της πόλης. Δυνατό πανκ ροκ, βρώμικο και λίγο μελαγχολικό. Τους Μagic De Spell είναι σίγουρο πως πολλοί συνάντησαν κάποια στιγμή από τότε ώς σήμερα στη ζωή τους.
Το ελληνικό ροκ είναι τελικά σκληρό καρύδι και μέσα στα βουνά της πρόσφατης ελληνικής παραγωγής, οι Μagic De Spell μόλις παρουσίασαν, το «Οκ Πατέρα», το καινούργιο CD τους. Και ακούγονται σχεδόν σα να ξεκίνησαν χτες.
«Μπορεί να είναι αρρώστια και ψύχωση, αλλά φαίνεται δεν μπορούμε χωρίς αυτό, κι ας έχουν περάσει είκοσι οκτώ χρόνια από το πρώτο μας σινγκλ...» λέει ο Θοδωρής Βλαχάκης, ψυχή των Μagic και ακλόνητος στα ντραμς. Ήδη κιόλας, αν θέλετε να ξέρετε, είναι πέντε περίπου χρόνια που πέρασαν από τότε που βγήκε ο «Τελευταίος επιζών», πράγμα που σημαίνει πως ενώ έχεις την εντύπωση πως οι Μagic κάνουν επιστροφή, στην πραγματικότητα δεν έχουν φύγει ποτέ.
«Αυτό συμβαίνει, επειδή ακούμε συνέχεια μουσικές και πολλά από αυτά μας επηρεάζουν. Υπάρχει, ας πούμε, τη μια η αναβίωση της reggae και του ska, το punk και το hip hop, από την άλλη πάντα το ροκ των 80s που είχε θέση στη μουσική μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε σε αυτή τη μουσική και στον ήχο του σήμερα».
Το «Οk πατέρα» τα έχει όλα αυτά. Η μπάντα χορεύει με συνέπεια στον δικό της ρυθμό. Αν πρέπει να πεις κάτι για τους Μagic De Spell, είναι πως έχουν έναν ηθικό κώδικα και μένουν πιστοί σε αυτόν. Ακόμη και τη στιγμή που έχασαν ολόκληρο το κοινό τους. Συνέβη κι αυτό. Στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν σταμάτησαν να γράφουν κομμάτια με αγγλικούς στίχους και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με στίχο ελληνικό. «Τότε, όλοι οι παλιοί έφυγαν... Εκείνη την εποχή παίζαμε μπροστά σε κόσμο που δεν είχαμε ξαναδεί». Σήμερα μπορεί οι δίσκοι της αγγλόφωνης περιόδου να είναι σπάνιοι και να τους κυνηγούν οι συλλέκτες σαν θησαυρό, οι Μagic όμως έχουν άλλους θησαυρούς να θαυμάσουν.
«Από τα δώδεκα κομμάτια του καινούργιου μας, τα οκτώ τα έχουν ανεβάσει οι πιτσιρικάδες στο youtube με αυτοσχέδια βιντεάκια».
http://www.magicdespell.net/

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Winter Crescent

http://award.rockthenation.eu/vote.php Vote for Winter Cerscent !!!
It is very important for us !!!
Psifiste tous Winter Crescent se afto to diagonismo einai poli simantiko gia mas!!!
Euxaristoume!

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Οι Radiohead χαρίζουν το νέο τους τραγούδι

Από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, το νέο τραγούδι του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Radiohead, με τίτλο «These Are My Twisted Words», διατίθεται δωρεάν από το επίσημο site τους (http://www.radiohead.com/).
Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο από τις 13 Αυγούστου, ακολουθούμενο από φήμες ότι επρόκειτο για ένα από τα τραγούδια ενός νέου E.P. των Radiohead. Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγες ημέρες μετά το ίδιο το συγκρότημα διέθεσε το τραγούδι επίσημα, αλλά δεν επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του E.P.
«Είναι ένα από τα τραγούδια που ηχογραφούμε εδώ και λίγο καιρό, το πρώτο που ολοκληρώθηκε. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό», έγραψε στο site ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Colin Greenwood. «Υπάρχουν και άλλα τραγούδια σε διάφορες φάσεις ολοκλήρωσης, αλλά αυτό θα παίξουμε περισσότερο στις φετινές καλοκαιρινές συναυλίες», συμπλήρωσε, εννοώντας τις εμφανίσεις τους στα σημαντικά φεστιβάλ του Leeds και του Reading.Οι Radiohead είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που έβγαλαν κόκκινη κάρτα στη μουσική βιομηχανία, όταν τον Οκτώβριο του 2007, ελεύθεροι πια από τα πολυετή συμβόλαιά τους με διάφορες εταιρείες, διέθεσαν ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ «In Rainbows» από το διαδίκτυο σε ελεύθερη τιμή (άφησαν, δηλαδή, τον κάθε αγοραστή να καθορίσει την τιμή που ήθελε να πληρώσει για το άλμπουμ). Το εγχείρημα είχε τεράστια επιτυχία, με 1,2 εκατομμύρια downloads την πρώτη μέρα διάθεσής του και τη μέση τιμή να καθορίζεται τελικά από το κοινό γύρω στα 8 δολάρια.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ - ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ - ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ
Μια όμορφη μουσική βραδιά... Στην καντρική πλατεία Διδυμοτείχου!
Συμμετέχει ο Τόλης Φασόης και ο Μάνος Λιδάκης.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛHΤΗΣ:ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ(ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ TRACTION-MEGA CHANNEL)

Διοργανωτής:
On the road live productions
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Τιμή:
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Έναρξη:
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Λήξη:
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009 στις 12:30 π.μ.
Τοποθεσία:
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ:ΠΑΝΟ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ-ΜΑΝΟ ΞΥΔΟΥΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ:
ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ στην Ελλάδα στις ηλικίες 18 έως 44 δεν οφείλεται στο κάπνισμα, αλλά στα τροχαία ατυχήματα3500 νεκροί, 10000 τετραπληγικοί, 45000 τραυματίες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...
Ξαναδιαβάστε τα νούμερα μέχρι να τα συλλάβετε και μετά θυμηθείτε πόσους ανθρώπους από το δικό σας περιβάλλον έχετε χάσει έτσι...
Περίπου 8 - 10 νεκροί καθημερινά...
Κάθε μέρα οικογένειες μένουν χωρίς τα παιδιά τους...
Χωρίς να τα ξαναδουν, να τα αγγαλιάσουν, να τα αγγίξουν ποτέ ξανά...82% των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα γίνονται ΕΝΤΟΣ των μεγάλων πόλεων και με ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 60 km/h και όχι στα μεγάλα εθνικά δίκτυα.
Δηλαδή, σε αποστάσεις 20 km από το σπίτι μας
Τα τροχαία στα μεγάλα εθνικά δίκτυα είναι σε ποσοστό 90% θανατηφόραΌταν όλες οι χώρες της Ευρώπης δείχνουν ανατριχιαστικά spots στην TV και πετυχαίνουν ΜΕΙΩΣΗ ατυχημάτων σε ποσοστό 40 με 45%, τόσο εμείς τους αγνοούμε και έχουμε ΑΥΞΗΣΗ 60% γιατί το αίμα δε "πουλάει" στη δική μας TV...
Στα επόμενα χρόνια ΔΕΝ θα γεννηθούν 3.000.000 (εκατομμύρια!!!) ελληνόπουλα γιατί θα έχουν σκοτωθεί οι γονείς τους στους ελληνικούς δρόμους......
Αυτό είναι γεννοκτονία και εθνικό πένθος...
Ακριβώς αυτό...
ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
Φοράτε πάντοτε ζώνη και ειδικά στα πίσω καθίσματα και στα παιδιά σας για οποιαδήποτε απόσταση.Μη δένετε τη ζώνη πίσω σας στο κάθισμα, επειδή σας ενοχλεί το beeper του αυτοκινήτου. Φορέστε τη κανονικά. Σώζει ζωές.
Φοράτε πάντοτε ΔΕΜΕΝΟ το κράνος σας και τον κατάλληλο εξοπλισμό για οποιαδήποτε απόσταση
ΠΟΤΕ μην οδηγείτε έχοντας πιει έστω και ένα ποτό. Νομίζετε πως έχετε τις αισθήσεις σας. Ένα ποτό μειώνει κατά 30% τα αντανακλαστικά σας. Δώστε 10 ευρώ και πάρτε ένα ταξί, εκτός κι αν η ζωή σας κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ...
Οδηγείτε συνετά και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας. Σε όλους αρέσει η ταχύτητα, γι' αυτό το λόγο υπάρχουν και οι πίστες ασφΤα όρια ταχύτητας σε συνοικίες και κατοιμένες περιοχές δεν είναι τυχαία. Αν πηγαίνετε με 60 σε ένα δρόμο που το όριο είναι 30, διανύετε 17 μέτρα το δευτερόλεπτο και θέλετε 60 μέτρα για να σταματήσετε το αυτοκίνητο σας και να μη σκοτώσετε το παιδάκι που θα πεταχτεί μπροστά σας. Δε τα έχετε!
αλείας και όχι οι εθνικοί δρόμοι...
Μη φωνάζετε, βρίζετε, πατάτε κόρνα χωρίς λόγο, σταματάτε απότομα και οδηγείτε επιθετικά. Ο εγωισμός και τα νεύρα στο τιμόνι οδηγούν σε κακά αποτελέσματα.
Σεβαστείτε τους άλλους οδηγούς και σταματήστε σε μια διασταύρωση χωρίς φανάρια για να περάσουν. Δε χάθηκε ο κόσμος αν φτάσετε 5 λεπτά αργότερα.
Μην εμποδίζετε τους άλλους οδηγούς εν κινήση. Μπορεί να προκαλέσετε ατύχημα άθελα σας. Στην Εθνική οδό μη βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα (ειδικά με μικρή ταχύτητα) όταν οι υπόλοιπες είναι άδειες και εμποδίζετε τους υπολοιπους οδηγους.
Είμαι κατά της προώθησης των groups, αλλά αυτό το group δημιουργήθηκε για να μάθει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα, ποια είναι τα ποσοστά και πόσες οικογένειες μένουν χωρίς τα παιδιά, τα εγγόνια, τους φίλους τους κλπ. Προωθήστε λοιπόν το group σε όσους θέλετε και εαν θέλετε μόνο και μόνο για να γνωρίζουν τι συμβαίνει κάθε μέρα εκεί έξω.... Μόνο ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε.
ΕAN τα παραπάνω δε σας πτοούν και συνεχίζετε να πιστεύετε οτι ποτέ δε θα συμβεί σε εσάς κάτι, συνεχίστε να οδηγείτε έτσι. Χωρίς ζώνη, χωρίς σεβασμό, χωρίς καμία ευθύνη......Έχω ξαναπει και το ξαναλέω.."Δε γίνεται να σώσεις το κόσμο, προσπάθησε όμως να σώσεις όσους είναι γύρω σου..."Γ. Αριάδνη

ΑΡΤ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΕΛΙΟΣ - ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
ΜΙΑ ΕΞΑΙΣΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΩΝΑ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘ΤΑΞΙΔΕΥΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ’.
Η 12μελης ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΡΑ, ΕΥΗΣ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΑΞΙΟΣΗΜΙΩΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΒΛΙΑΣ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ ΓΕΦΥΡΟΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ‘ΑΝΤΗΧΗΣΗ’
ΚΑΙ Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ‘ΑΝΕΜΟΣ’ΣΕ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.
ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΛΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗ ‘’ΤΖΑΜΑΙΚΑ’’ ΤΟΥ Μ. ΛΟΙΖΟΥ, ΤΟ ‘’ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ’’ ΤΟΥ Π. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ‘’ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ’’ ΤΟΥ Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ.
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΕΥΤΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''ΑΝΕΜΟΣ''
ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΡΑ, ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΧΡ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΧΑΡΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ 2 ΑΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΡΜΠΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ‘’ΘΕΑΤΡΟ ΖΕΛΙΟΥ’’ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
Ο ΜΑΚΗΣ ΧΑΡΜΠΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ.
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ‘’ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ’’ ΚΑΙ ΤΟΥ ‘’TEATER SCHULE’’ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΗΣ ΧΑΡΜΠΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΕΛΙΟΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ’’ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓIA ΘΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ‘’2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΩΝΑ’’ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΙΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΒΟΥΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΛΑΒΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΕΑΡΙΝΗ ΖΥΓΙΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΡΑ - ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΘΟΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΧΩΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΣΥΑΥΛΙ, ΚΑΘΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....




ΒΑΣΛΗΣ ΖΕΛΙΟΣ, ΕΥΗ ΓΚΙΩΝΗ, ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''ΑΝΕΜΟΣ''

ΚΑΘΙΣΤΟΙ: ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ''ΑΝΤΙΧΗΣΗ''

Back to Mojo and back to 80's

To Mojo cafe anoigei ksana tis portes tou kai sas kalei se ena 80's party autin tin Parskevi 21/08/2009 gia na thimithoume tis treles stigmes pou zisame sto Mojo alla kai na parigorithoume gia to kalokairi pou teleiwnei
Mojo cafe
smirnis 32 Keratsini
211 7202190

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Αστυνομικός δεν αναγνώρισε τον Bob Dylan και τον συνέλαβε

Θύμα της νέας γενιάς έπεσε ο Bob Dylan καθώς 24χρονη αστυνομικός, δεν τον αναγνώρισε, τον πέρασε για ύποπτο και τον συνέλαβε.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο μήνα στο Λονγκ Μπραντς του Νιου Τζέρσεϊ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Ο 68χρονος Dylan έκανε το περίπατο του υπό βροχή όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία λέγοντας πως ένας εκκεντρικός ηλικιωμένος άντρας περιφέρεται στη γειτονιά τους. Την κλήση απάντησε η 24χρονη αστυνομικός, Kristie Buble η οποία αν και ο θρύλος της μουσικής της είπε ποιος είναι, αυτή δεν τον αναγνώρισε και του ζήτησε ταυτότητα. Το πρόβλημα ήταν πως δεν την είχε μαζί του.


«Έτυχε να βρίσκομαι κοντά οπότε εγώ πήγα στην καταγγελία. Τον ρώτησα το όνομα του και μου απάντησε, Bob Dylan. Έχω δει φωτογραφίες του αλλά δεν μου έμοιαζε καθόλου για τον Bob Dylan, έτσι του ζήτησα ταυτότητα αλλά δεν την είχε», τόνισε η νεαρή αστυνομικός ενώ στη συνέχεια είπε πως τον έβαλε στο περιπολικό ώστε να βρουν κάποιον που θα μπορέσει να επιβεβαιώσει ποιος είναι. Ο Dylan την οδήγησε στο ξενοδοχείο του όπου βλέποντας τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα των συνεργατών του, αντιλήφθηκε το λάθος της.


Πριν λίγους μήνες, ο Dylan είχε ένα ανάλογο περιοδικό. Το περασμένο Μάιο βρέθηκε στο σπίτι του John Lennon όπου έχει μετατραπεί σε μουσείο και η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη αφού κανένας επισκέπτης δεν κατάλαβε πως δίπλα τους ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές της rock.

over the rainbow in greece...




τα νεα τρεχουν κι ας κανουν την παπια μερικοι μερικοι ντεμεκ λιωνω στην ξαπλωστρα που να τρεχω τωρα...
οι OVER THE RAINBOW στα μερη μας!Βρηκα στο www.melodicrock.comτις εξης ημερομηνιες και τρεχω να σας ενημερωσω...

18 Oct 2009 TBA-Thessaloniki Thessaloniki
19 Oct 2009 Gagarin 205 Athens
21 Oct 2009 TBA-Ioaninna Ioaninna

αιντε να δουμε...βρε λες να προλαβω να δω το Τζο με σαρκα και οστα πριν πεθανω;λεεες;
Μετα μου μενει μονο ο jorn και βουρ για το μοναστηρι.
Ασε που αμα γινει θα αρχισει το ψαλτηρι...αφου-ολα-τα-γκρουπ-που-θες-να-δεις-ερχονται-πες-να-ερθουν-και-οι...συμπληρωστε κατα βουληση.
Ηδη βλεπω καποιον να με ψηνει για red hot chili peppers...

Το line up των over the rainbow ειναι:

Vocals: Joe Lynn Turner (Rainbow 1980-1984)
Drums: Bobby Rondinelli (Rainbow 1980-1983)
Bass: Greg Smith (Rainbow 1994-1997)
Guitar: Jurgen ("J.R.") Blackmore.
keyboards for this forthcoming tour Paul Morris (Rainbow 1994-1997)
Ολοι πρωην Rainbow εκτος απο τον Jurgen που ειναι ο κιθαριστας κληρονομικο δικαιωμα.

Κανονιστε λοιπον...

Μουσικό Δρώμενο για την ιστορία της Νέας Αρτάκης

Με τη Νεκταρία Καραντζή (12.9.2009)
Το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, ώρα 19:30, μια ιδιαίτερη εκδήλωση θα λάβει χώρο στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης, στην κεντρική Εύβοια. Εκεί ακριβώς που βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, όπου κάποτε αποβιβάστηκαν οι Αρτακιανοί πρόσφυγες Κυζίκου για να δημιουργήσουν τη γραφική σημερινή πολιτεία της Νέας Αρτάκης, θα παρουσιαστεί ένα μουσικό δρώμενο, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με θέμα ακριβώς αυτήν την ιστορική προσφυγική εγκατάσταση, με τίτλο: «Μια Πολιτεία ένας αιώνας». Στο μουσικό δρώμενο της Νέας Αρτάκης, η γλυκύτατη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή θα είναι ο βασικός συνδετικός κρίκος που θα μεταφέρει το κοινό από εποχή σε εποχή. Με τη σκηνοθετική υπογραφή και την αφήγηση του Μάνου Χατζηγεωργίου, τη φωνή της Νεκταρίας, το χορευτικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Ελευθερίου και την σύμπραξη των συνεργατών του: Μαρίας Σταματούκου και Δημητρίου Καρβέλα και τη γενική επιμέλεια της Φεβρωνίας Διακουμή θα ζωντανέψει με μουσική, χορό, λόγο αλλά και ζωντανές αναπαραστάσεις –έκπληξη στον φυσικό χώρο του λιμανιού, ολόκληρη η ιστορία των Αρτακιανών.
Η Νεκταρία Καραντζή, γνωστή κυρίως μέσα από τη συνεργασία της με τον κορυφαίο παραδοσιακό ερμηνευτή Χρόνη Αηδονίδη, ο οποίος προσβλέπει δικαίως σε εκείνην για την παράδοση της ιερής του σκυτάλης, αλλά και από τις ξεχωριστές και κατανυκτικές ερμηνείες της σε βυζαντινά εκκλησιαστικά κείμενα, αποτελεί μια σπάνια περίπτωση ερμηνεύτριας της νέας γενιάς, όχι μόνο γιατί διαθέτει γλυκύτατα δουλεμένη και γαλήνια φωνή που συγκινεί βαθιά και για τη ποιοτική, διακριτική και σεμνή παρουσία της στα μουσικά πράγματα αλλά και για το εξίσου εντυπωσιακό βιογραφικό της. Είναι διπλωματούχος με διάκριση της βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής και ψάλτρια από τα 9 της χρόνια. Είναι δικηγόρος, με μεταπτυχιακά στο Ποινικό Δίκαιο και υποψήφια διδάκτωρ σήμερα στον Τομέα Ποινικού Δικαίου του Παν/μίου Αθηνών, ενώ ειδικεύεται στα θέματα ποινικής προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Δισκογραφικά, έκανε το ντεμπούτο της στα 14 χρόνια της συμμετέχοντας, με βυζαντινούς ύμνους, σε σειρά εκδόσεων του Μοναστηρίου της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Μήλεσι Ωρωπού, όπου περιείχαν αποσπάσματα λόγου με τη φωνή του μακαριστού Γέροντα Πορφυρίου, ενώ από το 2004, ξεκινά την συνεργασία της με τον δάσκαλό της Χρόνη Αηδονίδη, μέσω της έκδοσης του διπλού cd «Όταν οι δρόμοι συναντιούνται» με παραδοσιακά τραγούδια και βυζαντινούς ύμνους και του cd «Επικράνθη» (έκδ. Αποστολικής Διακονίας, 2006) με βυζαντινούς ύμνους της Μ. Εβδομάδας που ερμήνευσε στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά επτά εκπομπών της ΕΤ1 με τον Χρόνη Αηδονίδη, η οποία προβάλλεται σχεδόν κάθε Μεγάλη Εβδομάδα από το 2005. Πρώτη της εμφάνιση σε συναυλιακό κοινό, με παραδοσιακά τραγούδια, ήταν το 2004 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε εκδήλωση αφιερωμένη στα 50 χρόνια προσφοράς του Χρόνη Αηδονίδη στη μουσική μας παράδοση. Από τότε λαμβάνει μέρος σε επιλεγμένες συναυλίες και μουσικές παραστάσεις παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής, κυρίως πλάι στον δάσκαλό της, συνεχίζοντας επάξια το έργο του.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΣ

"Ο κόσμος είναι μικρός"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι «ο κόσμος είναι μικρός».
Ο Γιάννης Κυρατσός μας περιγράφει το σήμερα με την προσωπική του ματιά μιας και πρόκειται για έναν δίσκο με υλικό αποκλειστικά από τον ίδιο.
Τον θυμόμαστε από το φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008 όπου παρουσίασε, περνώντας στην πρώτη δεκάδα, το «Ξέρω να χορεύω».
Ένα τραγούδι που δείχνει το στίγμα της 1ης προσωπικής του δουλειάς. Έντεκα τραγούδια χτισμένα σε διάφορες μουσικές φόρμες που κινούνται κυρίως σε ήχο pop-rock με όμορφα παιξίματα και νεανικό χαρακτήρα.
Ο ίδιος τραγουδάει χωρίς υπερβολές εξυπηρετώντας την φύση των στίχων.
Ένα cd που ακούγεται ευχάριστα με μελωδίες και ηχοχρώματα που δημιουργούν ένα ενιαίο αποτέλεσμα το οποίο άλλες στιγμές σε προκαλεί να τραγουδήσεις και άλλες να χορέψεις!Ο Γιάννης Κυρατσός είχε την τύχη σε αυτό το cd να συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους μουσικούς της Θεσσαλονίκης ..περισσότερα στο πλούσιο ένθετο του cd!
Τα τραγούδια του cd
01. Ο άλλος μου εαυτός
02. Σήμερα
03. Αρχίζω απ' την αρχή
04. Ακροβατώ (ο κόσμος είναι μικρός)
05. Ξέρω να χορεύω
06. Καλημέρα!
07. Μπορεί
08. Θα κρυφτώ
09. Χρώματα, εικόνες
10. Στα πιο γλυκά μου πρωινά
11. Η ρεβάνς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΣ
Τίτλος CD"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ"
Εταιρεία: POLYTROPON
Είδος: CD
Επιμ. Παραγωγής Γιάννης Κυρατσός
Φωτογράφηση εξωφύλλου Νεκταρία Αραμπατζή
Artwork
Γιάννης Εργελετζής
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 45:24