ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MANOWAR...;

Κεραυνός εν αιθρία για τους fans των Manowar αφού οι αδιαμφισβήτητοι Βασιλιάδες του Metal -με ένα post στο facebook- είναι έτοιμοι να σταματήσουν την καριέρα τους και μάλιστα στο αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτή είναι η ανακοίνωσή τους στο facebook:
Μήνυμα προς όλους τους Manowarriors:
"H The Gods and Kings Tour ήταν ορόσημο στην καριέρα μας. Η σκηνή, ο ήχος, το video και οι οπαδοί μας ήταν όλα φανταστικά! Ήταν ξεκάθαρο ότι η επόμενη κίνηση μας θα έπρεπε να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Κάτι που ικανοποιούσε όλα τα όνειρα των Manowarriors. Κάτι που θα αποτελούσε την ιδανική αφορμή για να πούμε Ευχαριστώ και Αντίο! Η τελευταία μάχη θα ξεκινήσει στη Γερμανία και από εκεί θα πάμε σε όλο τον κόσμο για να πούμε αντίο σε όλους εσάς. Όσοι θα παρακολουθήσαν την τελευταία μας μάχη θα μείνουν με μία αιώνια ανάμνηση. Αν ξέρεις τους Manowar, ξέρεις το Metal"!


http://rockpages.gr/

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Eagles of Death Metal 07 Σεπτεμβρίου 2016, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 117 ACADEMY

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου το Piraeus Academy υποδέχεται στην Ελλάδα τους Eagles of Death Metal σε ένα show που θα συζητηθεί!
Jesse Hughes, Joss Homme. 2 μουσικές ιδιοφυίες που συναντήθηκαν το 1998 για να ιδρύσουν τους Eagles of Death Metal! Alternative, garage, blues, desert, μα πάνω από όλα ροκ η μουσική τους έδωσε στους 2 σπουδαίους μουσικούς τον χώρο να εκφράσουν όλες τους τις καλλιτεχνικές αρετές και το δηλητηριώδες χιούμορ τους.
“Peace, Love, Death Metal”(2004) “Death by Sexy”(2006) και “Heart On” (2008) απέδειξαν την μουσική σχιζοφρένεια των δύο βασικών μελών του συγκροτήματος δίνοντας στους fans το νέο αγαπημένο τους γκρουπ που αρνείται να ακολουθήσει τις καθιερωμένες νόρμες και προσεύχεται στους θεούς της rock n roll!
Eκρητικά riffs, ηλεκτρισμένες μελωδίες και σαρδόνιοι στίχοι ντύνουν το σύμπαν των Eagles of Death Metal, όσο ο τελευταίος δίσκος τους, “Zipper Down” κατακτά μουσικόφιλους και charts!
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου μια από τις πιο σημαντικές μπάντες των ημερών μας θα ανέβει τη σκηνή του Piraeus Academy για να αποδείξει ότι η μουσική είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία!

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Pavlov's Dog Ζωντανά στο Κύτταρο! - 28 Μαΐου 2016, ΚΥΤΤΑΡΟ Live

Αν μια μπάντα αξίζει να αναφέρεται ως "μοναδική" αυτή δεν είναι άλλη από τους Pavlov’s Dog. 
Ιδρύθηκαν το 1973 από τον πρώην ντράμερ του Chuck Berry "Mike Safron" και η απίστευτη φωνητική απόδοση του David Surkamp τους καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού ως συγκρότημα-φαινόμενο στον Progressive Rock χώρο. Το 1975 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους " Pampered Menial", το οποίο αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ροκ και ψηφίστηκε από το περιοδικό Mojo ως μια από τις σημαντικότερες Prog-rock κυκλοφορίες όλων των εποχών.

Την περιοδεία που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλοί μετέπειτα θρύλοι της ροκ μουσικής όπως οι Journey και οι Heart άνοιξαν συναυλίες τους, διαδέχτηκε η αναπάντεχη διάλυση του συγκροτήματος το 1977 αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μουσικής. Οι φήμες περι αυτοκτονίας του David Surkamp που στροβιλίζονταν γύρω από τη μπάντα διαψεύστηκαν το 2004, όταν μετά από την επετειακή συναυλία για τα 30 τους χρόνια, οι Pavlov’s Dog ανακοίνωσαν την επανένωση τους και έκτοτε παραμένουν ενεργοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά. 

Μετά από εξάχρονη απουσία, οι Pavlov’s Dog επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο Κύτταρο. Η εκπληκτική σκηνική παρουσία και η ενέργεια που χαρακτηρίζει τις συναυλίες τους, η μοναδική φωνή του David Surkamp που ανέγκικτη από το χρόνο συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το κομμάτι ορόσημο "Julia", μια από τις πιο γνωστές μπαλάντες όλων των εποχών που έχει αγαπηθεί και από το ελληνικό κοινό, είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν την επίσκεψη τους στη χώρα μας ως μια από της σημαντικότερες συναυλιακές στιγμές της χρονιάς.

DESPISED ICON: “Beast” (νέο video – clip)

Την μεγάλη επιστροφή ενός εκ των σπουδαιότερων deathcore σχημάτων, σηματοδοτεί το καινούριο video για το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου δίσκου τους “Beast”.
Η επανένωση των Καναδών Despised Icon συνδυάζεται με την κυκλοφορία του πέμπτου full – length τους “Beast” που θα είναι διαθέσιμο στις 22 Ιουλίου μέσω τηςNuclear Blast.
Η παραγωγή του album ανήκει στον κιθαρίστα της μπάντας Yannick St - Amand(Beneath the MassacreNeuraxis), η μίξη και το mastering στον ένα και μοναδικόAndy Sneap (MegadethExodusNevermore) ενώ το εξώφυλλο αποτελεί δημιουργία του Alexandre Goulet.
Την σκηνοθεσία του video – clip ανέλαβε ο Jessy Fuchs της Slam Disques.
Το tracklist του “Beast” είναι:
01. The Aftermath
02. Inner Demons
03. Drapeau Noir
04. Bad Vibes
05. Dedicated To Extinction
06. Grind Forever
07. Time Bomb
08. One Last Martini
09. Doomed
10. Beast