ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Στα 94 πέθανε ο "πατέρας" της ηλεκτρικής κιθάρας

Σε ηλικία 94 ετών πέθανε από πνευμονία ο Les Paul, ένας από τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν τη ροκ μουσική τον 20ο αιώνα. Μέχρι τα βαθιά του γεράματα, ο Paul - πατέρας της ηλεκτρικής κιθάρας - εμφανιζόταν τακτικά ζωντανά σε τζαζ κλαμπ της Νέας Υόρκης.
Ο δικηγόρος του Μάικλ Μπράουνσταιν αναφέρει ότι τον τελευταίο καιρό έμπαινε και έβγαινε από το νοσοκομείο συχνά με διάφορες παθήσεις.
"Στην ηλικία των 94 χρόνων είναι δύσκολο να παλέψεις με πολλές ασθένειες" δηλώνει ο δικηγόρος του και προσθέτει: "Ήταν μια ιστορική φυσιογνωμία. Σίγουρα άφησε το σημάδι του στη Γη και έκανε πολλούς, πολλούς φίλους".
Ο ρόλος του στην διαμόρφωση της ροκ μουσικής όπως την γνωρίζουμε οφείλεται μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρική κιθάρα, το "κούτσουρο" ("the log"). Καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος με τον ήχο της ακουστικής κιθάρας, άρχισε να πειραματίζεται από μικρός μαζί της για να μεταβάλλει τον ήχο.

Σε ηλικία 13 ετών μάλιστα, τοποθέτησε ένα ακουστικό τηλεφώνου κάτω από τις χορδές για να "μεγεθύνει" τον ήχο της. Το 1941 δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρική κιθάρα. Για την πρώτη του εμπειρία με το "κούτσουρο" είχε δηλώσει: "Πήγα σε ένα κλαμπ και έπαιξα με την κιθάρα. Όλοι με έβλεπαν σαν τρελό". Ωστόσο η κιθάρα του το 1952 βγήκε στο εμπόριο και βοήθησε στη γέννηση της ροκ μουσικής, καθώς η βασική της δομή παραμένει σχεδόν ίδια μέχρι σήμερα.
Ο ίδιος επίσης εμπνεύστηκε το multitrack recording, που επιτρέπει στους καλλιτέχνες να ηχογραφούν διαφορετικά όργανα σε διαφορετικές στιγμές, να τραγουδούν "πίσω" από τη φωνή τους κ.α.
Για τον Les Paul ο κιθαρίστας των Guns n Roses, Slash δήλωσε: "Ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα για το πόσο πλούσια μπορεί να γίνει η ζωή. Ήταν τόσο ζωντανός και τόσο γεμάτος με θετική ενέργεια. Νοιώθω τιμή για το γεγονός ότι τον γνωρίζω και ότι έπαιξα μαζί του".
Ο κιθαρίστας Joe Satriani δήλωσε ότι ο Paul ήταν ο "αυθεντικός ήρωας της κιθάρας". "Έθεσε έναν πήχη για τη μουσική και την πρωτοπορία της, που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεραστεί" δήλωσε.
Ο συντάκτης του περιοδικού Total Guitar Στίβεν Λώσον δήλωσε για την Les Paul Guitar: "Ήταν μία όμορφη χειροποίητη, σκαλισμένη κιθάρα. Ήταν όμορφο να κοιτάς ένα τέτοιο μουσικό όργανο".
"Δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο χωρίς τον Les Paul, θα ήταν τόσο διαφορετικός" λέει και αναφέρεται σε διάφορες πρωτοποριακές μεθόδους ηχογράφησης, που άλλαξαν εντελώς την ηχογραφημένη μουσική όπως τη γνωρίζουμε.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Επετειακή κυκλοφορία του Space Oddity

Σαράντα χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που κυκλοφόρησε ένα από τα κορυφαία album στην ιστορία της rock μουσικής. Μιλάμε για το Space Oddity του David Bowie που ετοιμάζεται να βγει ξανά στα ράφια των δισκοπωλείων.

Στα μέσα Οκτωβρίου λοιπόν θα κυκλοφορήσει η επετειακή έκδοση του album το οποίο εκτός από βελτιωμένο ήχο θα περιλαμβάνει και ένα δεύτερο δίσκο με demos, ακυκλοφόρητα κομμάτια, εναλλακτικές εκτελέσεις και ζωντανές ηχογραφήσεις. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.

Το Space Oddity κυκλοφόρησε το 1969 και ήταν το 2ο album του Bowie. Μάλιστα, αρχικά είχε τίτλο, «David Bowie» ενώ μετονομάστηκε τρία χρόνια αργότερα. Μπορεί να μην πρόκειται για τον κορυφαίο δίσκο του, ωστόσο είναι σίγουρα ένας από τους πιο γνωστούς του.






Ακολουθεί το track list της επετειακής κυκλοφορίας του Space Oddity
CD 1:'Space Oddity' 'Unwashed And Somewhat Slightly Dazed' 'Letter To Hermione' 'Cygnet Committee' 'Janine''An Occasional Dream' 'Wild Eyed Boy From Freecloud' 'God Knows I'm Good' 'Memory Of A Free Festival'
CD 2: 'Space Oddity' (Demo) 'An Occasional Dream' (Demo) 'Wild Eyed Boy From Freecloud' (Single B-Side) 'Let Me Sleep Beside You' (BBC Radio Session) 'Unwashed And Somewhat Slightly Dazed' (BBC Radio Session) 'Janine' (BBC Radio Session) 'London Bye Ta-Ta' (Stereo Version) 'The Prettiest Star' (Stereo Version) 'Conversation Piece' (Stereo Version) 'Memory Of A Free Festival (Part 1) ' (Single A-Side) 'Memory Of A Free Festival (Part 2) ' (Single B-Side) 'Wild Eyed Boy From Freecloud' (Alternate Album Mix) 'Memory Of A Free Festival' (Alternate Album Mix) 'London Bye Ta-Ta' (Alternate Stereo Mix) 'Ragazzo Solo, Ragazza Sola' (Full Length Stereo Version)

40 χρόνια πριν! Λες και ήταν χθες!

O Tζίμι Xέντριξ καταστρέφει με την κιθάρα του τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο! H Tζόαν Mπαέζ αφιερώνει από τη σκηνή το τραγούδι «Joe Hill» στον φυλακισμένο συζυγό της, ακτιβιστή και απεργό πείνας Nτέιβιντ Xάρις. Tο πλήθος παραληρεί στη μοναδική ερμηνεία του «With A Little Help From my Friends» από τον Tζο Kόκερ. H ερμηνεία των Who διακόπτεται από τον ριζοσπάστη Aμπι Xόφμαν, που άρπαξε το μικρόφωνο για να διαμαρτυρηθεί για τη φυλάκιση του συντρόφου του Tζον Σινκλέρ.
Aυτές οι εικόνες και πολλές ακόμη -και κυρίως τα τραγούδια, η μουσική, η μοναδική ατμόσφαιρα - έχουν μείνει στη συλλογική μνήμη από εκείνο το πολύχρωμο τριήμερο της 15ης, 16ης και 17ης Aυγούστου 1969, όταν 500.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στη φάρμα του Mαξ Γιάσγκουρ, στο Mπέθελ, κοντά στο χωριό Γούντστοκ. Σε μια εποχή που ο πόλεμος στο Bιετνάμ βρισκόταν στο αποκορύφωμά του, ο Nίξον ήταν στην εξουσία, ο Ψυχρός Πόλεμος μεταφερόταν στο διάστημα, δύο δαιμόνιοι νεαροί επιχειρηματίες ο Mάικλ Λανγκ και ο Aρτι Kόρνφελντ, θέλησαν να οργανώσουν ένα υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ. Eπέλεξαν τη φάρμα του Γιάσγκουρ γιατί ήταν ο μόνος που δέχτηκε να φιλοξενήσει τους χίπις, σε μια Aμερική που παρέμενε βαθιά συντηρητική.

Oι διοργανωτές θέλησαν να εξασφαλίσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ και της φολκ μουσικής. Eκλεισαν τριάντα δύο μπάντες και μουσικούς και περίμεναν να κερδίσουν πολλά, όμως η μαζική προσέλευση του κόσμου τους ανάγκασε να ρίξουν τους φράχτες και ο κόσμος να μπει στο χώρο δωρεάν. Περίμεναν 50.000 χιλιάδες θεατές ήρθε μισό εκατομμύριο!

Στην περιοχή προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ οι υγειονομικές υποδομές της περιοχής αδυνατούσαν να εξυπηρετήσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν εκεί για τέσσερις μέρες. Γρήγορα, οι διοργανωτές κατάλαβαν ότι η εκδήλωση είχε λάβει πλέον δικό της δρόμο και νόημα. H περιοχή του Γούντστοκ μετατράπηκε για τέσσερις μέρες σε ένα πολυπολιτισμικό κρατίδιο, όπου εκφράστηκε η διάθεση του κοινού, με ελεύθερη χρήση ναρκωτικών και «ελεύθερο» έρωτα.

Παρά το τεράστιο κοινό, το φεστιβάλ ήταν ειρηνικό. Kαταγράφηκε -μόνον!- ένας θάνατος από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ένα θανατηφόρο ατύχημα με τρακτέρ, ενώ σημειώθηκαν δυο τοκετοί. Mε τη λήξη του φεστιβάλ, προκλήθηκε το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που είχε σημειωθεί ποτέ στη χώρα.
Οι καλλιτέχνες
Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος οι καλλιτέχνες: Richie Havens, Sweetwater, The Incredible String Band, Bert Sommer, Tim Hardin, Ravi Shankar, Melanie, Arlo Guthrie, Joan Baez, Quill, Keef Hartley Band, Country Joe McDonald, John Sebastian, Santana, Canned Heat, Mountain, Grateful Dead, Creedence Clearwater Revival, Janis Joplin και The Kozmic Blues Band, Sly & the Family Stone, The Who, Jefferson Airplane, Joe Cocker, Country Joe and the Fish, Ten Years After, The Band, Blood, Sweat & Tears, Johnny Winter & Edgar Winter, Crosby, Stills, Nash & Young, Neil Young, Paul Butterfield Blues Band, Sha-Na-Na, Jimi Hendrix.
Aυτό το τριήμερο γράφτηκε στην ιστορία της μουσικής. Όταν τελείωσε η ίδια η εναλλακτική κουλτούρα που το γέννησε, διασπάστηκε.
Oι σκληροπυρηνικοί χίπις μίλησαν για μια εμπορική φιέστα, όπου ξεπουλήθηκε η ροκ μουσική. Eνώ κάποιοι άλλοι σαν τον Xόφμαν, που έλαβαν μέρος, έκαναν λόγο για το «Eθνος του Γούντστοκ», δηλαδή μια γενιά που ξεκίνησε από μια γιορτή ειρήνης και συμβίωσης και θα έδινε ακόμα περισσότερη ενέργεια στο ριζοσπαστικό κίνημα.

Tο Γούντστοκ, έτσι ή αλλιώς, αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη μουσική σκηνή. Oι τρεις μέρες στα λασπωμένα χωράφια του Γιάσγκουρ αποτέλεσαν το σημείο συνάντησης όλων των τάσεων του κινήματος αμφισβήτησης που γεννήθηκε από την αντίθεση στον πόλεμο του Bιετνάμ και προχώρησε σε μια συνολική άρνηση της υπάρχουσας πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής οργάνωσης. Kαι το έκανε κάτω από τον ρυθμό του ροκ εν ρολ.

Mια φωτογραφία-σύμβολο
Aπό όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Woodstock πριν σαράντα χρόνια, μία είναι αυτή που ξεχωρίζει. Aπεικονίζει ένα νεαρό ζευγάρι αγκαλιά, σκεπασμένο με μια κουβέρτα, να στέκεται μόνο του μέσα σε μια θάλασσα ανθρώπων στο υγρό απ’ τη βροχή έδαφος. Eίναι μια διαχρονική εικόνα αγάπης, φροντίδας και προστασίας που εξελίχθηκε σε σύμβολο μέσω της επιλογής της ως εξώφυλλο στον αρχικό δίσκο της συναυλίας του Woodstock το 1970, καθώς και ως μία από τις αφίσες της ταινίας.
Σαράντα χρόνια αργότερα το ζευγάρι στη φωτογραφία, ο Nick και η Bobbi Ercoline, 60 ετών και οι δύο, παραμένουν μαζί. Παντρεύτηκαν δύο καλοκαίρια μετά το ιστορικό Σαββατοκύριακο και συνεχίζουν να ζουν σε απόσταση μίας ώρας με το αυτοκίνητο από την αρχική τοποθεσία της συναυλίας στο Bethel της Nέας Yόρκης και σε πολύ μικρή απόσταση από εκεί που μεγάλωσαν και οι δύο.

Τυχαία
O Nick Ercoline εργάζεται για το Tμήμα Στέγασης της Πολιτείας του Orange ενώ η Bobbi είναι νοσοκόμα στο δημοτικό σχολείο της πόλης του Pine Bush που μεγάλωσαν. Oι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν θυμούνται τη στιγμή της πρωτότυπης φωτογραφίας που τραβήχτηκε από τον Burk Uzzle. Tο ανακάλυψαν τυχαία ενώ άκουγαν το άλμπουμ σε κάποιο φιλικό σπίτι και η ματιά τους έπεσε στο εξώφυλλο. Kαι οι δυο τους δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σημασία της φωτογραφίας τους μέχρι την 20ή επέτειο του Woodstock, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να τους αναζητούν.
Oι αναμνήσεις τους από την αρχική συναυλία σχετίζονται περισσότερο με το χώρο που βρίσκονταν και όσα συνέβαιναν γύρω τους παρά με τη μουσική, καθώς ήταν πολύ μακριά για να την ακούσουν. «Θυμάμαι τη βροχή, την έλλειψη τουαλέτας και την οσμή του ιδρώτα» λέει η Bobbi. «Θυμόμαστε επίσης την πορτοκαλί ομίχλη από τα λαμπερά φώτα της σκηνής. Ήταν παντού, φώτιζαν ακόμη και τον ουρανό».
Όσο για το λόγο που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία ο Nικ πιστεύει ότι έγινε γιατί «αναδεικνύει τη γαλήνη και την αγάπη, λόγος και σκοπός για τον οποίο είχε άλλωστε γίνει η ίδια η συναυλία, είναι μια ειλικρινής αντανάκλαση των ιδανικών της γενιάς μας. Όταν κοιτάω τη φωτογραφία δεν βλέπω τη Bobbi κι εμένα. Bλέπω τη γενιά μας».


Ιστορική φωτογραφία
Σαράντα χρόνια αργότερα το ζευγάρι στη φωτογραφία, ο Nick και η Bobbi Ercoline, 60 ετών και οι δύο, παραμένουν μαζί. Παντρεύτηκαν δύο καλοκαίρια μετά το ιστορικό Σαββατοκύριακο και συνεχίζουν να ζουν σε απόσταση μίας ώρας με το αυτοκίνητο από την αρχική τοποθεσία της συναυλίας

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Το καλτ ταιριάζει στο «Σινεμά»

Με την προβολή 20 cult ταινιών, αρκετές από τις οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά στις ελληνικές αίθουσες, το κινηματογραφικό φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας (16-27 Σεπτεμβρίου) γιορτάζει την 20ή επέτειο του μηνιαίου περιοδικού «Σινεμά», χάρη στο οποίο δημιουργήθηκε. Διαχρονικά δημοφιλείς ή ακόμη και άγνωστες στο ευρύ κοινό, οι ταινίες αυτομάτως αποτελούν πόλο έλξης για κάθε φανατικό κινηματογραφόφιλο- με άλλα λόγια, το κοινό στο οποίο απευθύνεται κυρίως το φεστιβάλ.
Ανάμεσά τους θα βρούμε το ανορθόδοξο «μουσικό ντοκυμαντέρ» «Τhis is Spinal Τap» (1984) του Ρομπ Ράινερ, αλλά και την τελευταία ταινία του μυθικού Μπρους Λι, το «Εnter the Dragon» του Ρόμπερτ Κλάουζ (1973), που υπήρξε η πρώτη χολιγουντιανή περιπέτεια πολεμικών τεχνών.
Βασισμένο στο βιβλίο του Γιαν Ποτότσκι , το «Χειρόγραφο της Σαραγόσα» («Τhe Saragossa Μanuscript») του Βόιτσεκ Χας (1965) μοιάζει με κινηματογραφικό μνημείο που απαιτεί πολλές επισκέψεις για να σου αποκαλύψει όλα του τα μυστικά (η ταινία είχε προβληθεί στο τότε Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης).
Με το σουρεαλιστικό αριστούργημα «Valerie and Ηer Week of Wonders» (1970) ο κορυφαίος τσέχος σκηνοθέτης Γιάρομιλ Γίρες έδωσε μυθικές διαστάσεις στη μεταμόρφωση μιας ανήλικης κοπέλας σε γυναίκα, ενώ το μιούζικαλ «Τrue Stories» (1986) αποτέλεσε την πρώτη απόπειρα του σκωτσέζου μουσικού Ντέιβιντ Μπερν, ηγέτη των Τalking Ηeads, να καθήσει στη θέση του σκηνοθέτη. Μια άλλη μουσική ταινία που περιλαμβάνεται στη λίστα είναι το «Rock ΄n΄ Roll Ηigh School» (1979) του Αλαν Αρκους, όπου οι Ramones γίνονται «επίτιμοι μαθητές» και... καταληψίες στο πιο ροκ εν ρολ σχολείο που γνώρισε ποτέ ο κινηματογράφος.
Από τις υπόλοιπες ταινίες, να αναφέρουμε επίσης τη «μαύρη» κωμωδία «Ηarold & Μaude» (1971) του Χαλ Ασμπι, το «Flaming Creatures» του Τζακ Σμιθ (1963), που λογοκρίθηκε στην πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη με την επέμβαση της αστυνομίας (ο Σμιθ ενέπνευσε τους Τζον Γουότερς και Αντι Γουόρχολ) , το γουέστερν «Τζόνι Γκιτάρ» (195) του Νίκολας Ρέι με την Τζόαν Κρόφορντ και το «Ρretty poison» (1968) του Νόελ Μπλακ, ένα ψυχεδελικό ψυχολογικό θρίλερ με την Τιούσντεϊ Γουέλντ και τον Αντονι Πέρκινς.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Οι ZZ Top στην Αθήνα

Tο Rocking Athens παρουσιάζει τους ZZ TOP
Σάββατο 24 Οκτωβρίου
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (TAE KWO DO)
DOUBLE DOWN TOUR
Ο Νότος σε όλο το μεγαλείο του! Το hard rock blues του Τέξας χτυπάει κόκκινο.
Η ατμόσφαιρα μυρίζει έντονα bourbon, ο καπνός περιορίζει την ορατότητα, όμως το πάθος και η αδρεναλίνη είναι εκεί. Είναι ο μοναδικός ήχος των ZZ Top.
Σχηματίστηκαν το 1969 στο Houston του Texas και κατέχουν ένα μοναδικό ρεκόρ αφού για 40 χρόνια δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή στη σύνθεσή τους. Oι Billy Gibbons κιθάρα, τραγούδι, Dusty Hill μπάσο τραγούδι και Frank Beard ντραμς αποτελούν το πιο καυτό τρίο του rock έχοντας στο ενεργητικό τους 15 studio άλμπουμ και περισσότερα από 20 πετυχημένα singles. Rock ύμνοι όπως La Grange, Tush, Legs, Sharp dressed man, Gimme all your lovin, Rough Boy, Cheap sunglasses, I thank you, She just killed me καθώς και τα Blue jeans blues και Jesus just left Chicago που είναι δύο από τα καλύτερα texas blues που γραφτήκαν ποτέ, αλλά και τον ύμνο των απανταχού τσοπεράδων Beer Drinkers and Hell Raisers.
Η σκηνική τους παρουσία είναι μοναδική αφού οι Gibbons και Hill, τόσο εμφανισιακά όσο και μουσικά κάνουν το δικό τους show.
Το συγκρότημα των ZZ Top δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη χώρα μας. Είναι όμως ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπημένο. Τραγούδια τους που παίζονται στα clubs και στα τηλεοπτικά μουσικά κανάλια είναι τα Legs, Sharp dressed man και Gimme all your lovin. To ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 1970 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 14 albums.Μόνο στην Αμερική έχουν πουλήσει περισσότερο από τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα με πρώτο το Eliminator που έχει ξεπεράσει τα έντεκα εκατομμύρια!
Φέτος η περιοδεία που πραγματοποιούν στην Αμερική μαζί με τους Aerosmith είναι ένα από τα γεγονότα της χρονιάς και η κάλυψη του έχει απασχολήσει τα sites και τα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το φθινόπωρο του 2009 ήρθε η ώρα να επισκεφθούν και τη χώρα μας.

ΣΥΚΙΩΝΙΑ 2009 – 5η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ

ΥΠΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η 5η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ.
Ένα τριήμερο γεμάτο reggae-ska, folk-punk, metal, electronic folk, alternative,
jazz και blues.
Περίπου 2500 πέρασαν από το ανοιχτό θέατρο Τραγάνας στις 24-25-26 Ιουλίου, ενώ αρκετές σκηνές στήθηκαν στο μικρό πευκοδάσος. Οι Iman Baildi, Les Skartoi,
Grand Zero, Μίγμα και τα δικά μας groups, Clear Spot, Sugarbabies M.C., Roof, Devest
και οι Muddy Roads, έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους.
Στο χώρο του ανοιχτού θεάτρου, λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών
από τη νεοσύστατη φωτογραφική λέσχη Κιάτου, όπως περίπτερα με cds, t-shirts, fanzines και χειροποίητα κοσμήματα.
Συμμετείχαν οι εξής φορείς ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΙΑΤΟΥ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, ΑΡΜΟΝΙΣΤΑΣ, COPYLEFT, ΥΒΟΒΡΥΧΙΟ, ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΟΞΗ ΓΡΑΦΗ/3, ΚΟ.ΔΙ.ΚΕΝ, ΣΙ.Π.Π.Ε.
Τεράστια η συμβολή της ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, όπου 25 νέοι ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν στο 3μερο.
Όπως και η οικονομική στήριξη από τη ΔΕΑΠΑΣ και το δήμο Συκιωνίων, όπου κάθε χρόνο περιλαμβάνει την R.Σ. στα “Συκιώνια” σαν θεσμό πλέον.
Αλλά και οι χορηγοί της ευρύτερης περιοχής που μας λύνουν πολλά λειτουργικά θέματα.
Όλα τα Μ.Μ.Ε που μας στήριξαν και το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του κάθε χρόνο!
Επίσης στις 31 Ιουλίου έγινε με μεγάλη επιτυχία το 2ο ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ σε συνδιοργάνωση ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ και ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΙΑΤΟΥ στα πλαίσια των Σικυωνίων 2009. Περίπου 800 νέοι απόλαυσαν απο κοντά τους Brothers in Plugs, Clear Spot και Metalaxis.
Η επόμενη ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ, τέλη Ιουλίου του 2010 μ.Χ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Α.Μ.Κ.Ε. ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
Κώστας Καραμπέτσος (Avesalom) και Σίσσυ Μελή
www.rocksinantisikiatou.gr
http://myspase.com/rocksinantisikiatou
ΥΓ: Σύντομα απο την ιστοσελίδα μας φωτογραφικό υλικό και video από την 5η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Summer Party with Consoul Trainin.

Το Σάββατο το απόγευμα στις 15 Αυγούστου μετά τις 17:00 σας περιμενουμε ΟΛΟΥΣ στο ξέφρενο πάρτυ τουCentral με Guest Dj τον διάσημο Έλληνα παραγωγό / Remixer του
"Emigre - Πέφτω" (Consoul Trainin Remix)
"Nothing Compares to you"
"Alexander Rybak - Fairytale" (Consoul Trainin Club Mix)
"We gonna feel it"
" Consoul Trainin "
Just Be There & You Wont Lose .....

Ημερομηνία:
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2009
Ώρα:
5:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
Central
Πόλη:
Trípoli, Greece
Email:
charly@charlyfox.com
/////////////////////
XALARUITAS
8ELEIS NA XALARWSEIS! GOUSTAREIS NA AKOYSEIS APLA MOUSIKH XWRIS NA SE PRIZEI KAPIOS/A? POLI EYKOLA MPOREIS NA KLIKAREIS PANO STA SITE POU 8A SOU GRAPSW! http://rock-cafe.9hz.com & http://rockcafe.9hz.com ellhnikh kai ksenh mousikh pou xalara paizei ena free radio sto diadiktio. ETOIMASOU TO XEIMWNA NA AKOUME OLOI MAZI MOUSIKH... ETOIMAZOUME SYNERGASIES ME ROCK RADIOFWNO STHN KABALA AN DEN KANW LA8OS!