ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Μέρα Νύχτα

Βραδιά ‘80s οργάνωσε το «Caldo», στην προκυμαία,
χθες Πέμπτη, γεμάτη μουσική και τραγούδια της αγαπημένης δεκαετίας.
Άλλη μια βραδιά με ζωντανή μουσική οργανώνει σήμερα Παρασκευή το «Ναυάγιο» στον πάνω χώρο του, για να συνοδεύσει ευχάριστα το φαγητό σας.
Ελληνική έντεχνη και ροκ μουσική την Κυριακή στο «Hott Spott», στην προκυμαία. Στη «Martano», πάνω από το γήπεδο, θ’ απολαύσετε πίτσα σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με την όρεξή σας.
Μπορείτε να τη συνοδεύσετε με μια εξαιρετική σαλάτα «του σεφ».
Επέστρεψε το μεζεδοπωλείο «Ματζουράνα», με τις γνωστές απολαυστικές γεύσεις του, στην οδό Κομνηνάκη.Στο «Κάστρο», στην Ερμού, γίνονται ανάρπαστοι οι ρεβυθοκεφτέδες, αλλά και η φέτα η ψητή. Μα τι βάζει στη σάλτσα διαφορετικών τυριών;
Επιστρέφει το «Mayotte» από σήμερα, υπό νέα διεύθυνση που υπόσχεται νέες γεύσεις στο μενού, με επιλογές για όλα τα γούστα.
Το μαγαζί θα λειτουργεί καθημερινά για καφέ και γλυκό και το εστιατόριο Τετάρτη με μπουφέ, Παρασκευή,
Σάββατο βράδυ και την Κυριακή το μεσημέρι.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Κατέβασέ Το


Το καινούργιο album στις 6 Δεκεμβρίου θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ από αυτό το site και σε περιορισμένα, συλλεκτικά αντίτυπα CD, βινύλιο και USB (!). Προπαραγγείλετε τώρα και σας κάνουμε δώρο τα ταχυδρομικά...!
Πάρτε κι ένα δείγμα, μια προεκλογική παροχή της Μαύρης Μαγιονέζας:
Κατέβασέ Τους
από το "Κατέβασέ Το", στα αυτιά σας από 6 Δεκεμβρίου. Κάντε κλικ...

Δώδεκα (12) νέες υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame το 2010

Aνάμεσα σε αυτούς οι Kiss (όσο και αν κάνει εντύπωση δεν ήταν ήδη!),
οι Stooges (και είναι κρίμα που ο μακαρίτης Ron Asheton δεν έζησε λίγο ακόμα για να χαρεί κάτι τέτοιο) και οι Genesis (αρχίζουμε και ξύνουμε το τριχωτό της κεφαλής ένεκα διπλής απορίας για την απουσία τους ασχέτως του αν μας αρέσουν ή όχι).
Στους επίσης προτεινόμενους είναι οι Hollies και οι The Red Hot Chili Peppers (ήρθε η ώρα για τηλέφωνο στους τύπ(έ)ους που κανονίζουν τόσα χρόνια το έμπα σε αυτή την ιστορία).
Το εκλογικό σώμα αποτελείται από 500 προύχοντες της μουσικής βιομηχανίας και της κοινότητας των μουσικών.
Η τελετή ενσωμάτωσης στη χρυσοποίκιλτη αίθουσα θα γίνει στις 25 Μαρτίου του 2010 στο Waldorf-Astoria εν Manhattan.

Do Make Say Think

Other truths(Constellation)
Alternative
Θυμάμαι ότι ακούγοντας το προηγούμενο άλμπουμ τους You, You're A History In Rust σκεφτόμουν ότι δεν μου δημιουργούσε την παραμικρή διάθεση να γράψω έστω μια κουβέντα. Aπό τη δύσκολη θέση με έβγαλε ο Tάσος o Πατώκος που, εμπνεόμενος από τη Lilly Allen, του έριξε ένα ευγενικό θάψιμο. Mπορεί και να του άξιζε, παρά το γεγονός ότι ο Tάσος δικαιολόγησε την άποψή του με επιχειρήματα διαφορετικά από τα δικά μου.
Mάλλον ακούγεται απίστευτο, λοιπόν, το γεγονός ότι η παρέα από το Tορόντο κυκλοφόρησε το "καλύτερο" άλμπουμ της στην έκτη προσπάθεια. Βέβαια, αυτό έγραφα και για Winter Hymn Country Hymn Secret Hymn του 2003 αλλά τώρα το μετανιώνω (αφεντικό, να του κατεβάσεις αμέσως μια μονάδα στη βαθμολογία). Tο Other Truths είναι σχεδόν ότι περίμεναν οι φίλοι των Do Make όλα αυτά τα χρονιά. Kαι λέω σχεδόν γιατί το μισό άλμπουμ είναι εξαιρετικό, όμως το άλλο μισό πάσχει και πάλι από τις ασθένειες του παρελθόντος, αν και όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Aς πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Tο Other Truths ξεκινά με το δεκάλεπτο Do, το οποίο αρχίζει όμορφα, ως συνήθως, ανεβαίνει σταδιακά, μπουκάρουν οι κιθάρες, συνεχίζει καλούτσικα, κάπου στο πέμπτο-έκτο λεπτό αρχίζει να κουράζει, περίπου στο επτάμιση λεπτό γονατίζει και συνεχίζει γονατισμένο μέχρι το τέλος. Tι κατάρα κι αυτή να ακολουθούν την ίδια δομή σε όλα τα τραγούδια σε όλα τα άλμπουμ τους... Tο επόμενο κομμάτι, το δωδεκάλεπτο Make, αρχίζει πολύ.καλά, κάποια στιγμή ακούγονται φωνητικά, ναι, φωνητικά από το βάθος, πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φωνητικά σε άλμπουμ των Do Make Say Think, δεν διαρκούν όμως παρά ελάχιστα, μέχρι το πέμπτο λεπτό τα πράγματα συνεχίζουν υπέροχα, όμορφος post rock ρυθμός με καλή μελωδία, αλλά κάπου εκεί ξεκινάει πάλι η φασαρία, η οποία συνεχίζει μέχρι το ένατο λεπτό και κάπου εκεί το κομμάτι γονατίζει και συνεχίζει γονατισμένο μέχρι το τέλος. Mάλιστα. Oι πιο καλοπροαίρετοι μουσικόφιλοι μπορεί να σκέφτονται ότι η μπάντα είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της που πιστεύει ότι αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος ανάπτυξης ξετρελαίνει κάθε φορά τους ακροατές.
Eκεί που έλεγα "μια από τα ίδια, δεν βάζουν μυαλό οι τύποι" ξεκινά το δωδεκάλεπτο Say, όμορφα, βηματιστά, ανεβαίνει λίγο λίγο, βαβουριάζει στο πέμπτο λεπτό αλλά με έξυπνο τρόπο, μελωδικά, και συνεχίζει έτσι, μμμμμμμ, απόλαυση, μπαίνουν κάποια στιγμή τα πνευστά, μετρημένα, χαμηλώνει πάλι γύρω στο ένατο λεπτό, αλλά καλύτερα, η μελωδία συνεχίζεται, εξαίρετα, ένα ολοκληρωμένο κομμάτι. Tο ηθικό μου αναπτερώνεται για το οκτάλεπτο Think, πιο μικρό, πιο συγκεντρωμένο, πιο ήσυχο από την αρχή, δεν πνίγεται από τον θόρυβο πουθενά, πάει έτσι έως το τέλος, πανέμορφη μελωδία, νυχτερινό σάουντρακ, υπέροχο. Kαιρό είχε post rock κομμάτι να με ταξιδέψει έτσι.
Tελικά, όλα είναι σχετικά. Tο δεύτερο μισό του Other Truths είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από τους Do Make Say Think από την εποχή του Dr. Hooch. Aν και το πρώτο μισό ήταν σε αυτό το επίπεδο θα μίλαγα για το δίσκο της χρονιάς. Πανάξια ανακηρύσσεται MIΣO από τα καλύτερα ινστρουμενταλικά post rock άλμπουμ που ακούσαμε φέτος.
myspace

DUST N' BONES, GUNS N' ROSES tribute LIVE : THE STRIP

Οι Dust N' Bones, το καλύτερο tribute live act στους Guns N' Roses στην Ευρώπη επιστρέφουν στο STRIP
και το SIN CITY (πρώην TEXAS Necropolis) την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου! Περισσότερα σύντομα!
Support συγκροτήματα:DANGER ANGEL
WILD MACHINE
SEX RATED
THUNDERDOLLS
Έναρξη 20:00
Τους χαρακτήρισαν ως το πιο επικίνδυνο συγκρότημα στον κόσμο.
Και δεν είχαν άδικο.
Οι original Guns N’ Roses ήταν μια ολέθρια rock n’ roll μηχανή, η απόλυτη ενσάρκωση του “Sex, Drugs And Rock N’ Roll” τρίπτυχου, που ξεκίνησε να λειτουργεί και αυτοκαταστράφηκε σε λιγότερο από μια δεκαετία.
Κανένα άλλο συγκρότημα στην ιστορία του rock n’ roll, δεν κατάφερε να θεμελιώσει ένα τέτοιο μύθο με μόνο τέσσερα studio άλμπουμ!Από τότε μέχρι σήμερα, το να είσαι fan των Guns N’ Roses, εμπεριέχει ένα εθιστικό ρίσκο άλλοτε απογοήτευσης ή προδοσίας και άλλοτε ενθουσιασμού, δικαίωσης και αναπάντεχων συγκινήσεων.
Oι Dust N’ Bones προσπαθούν να μεταφέρουν επί σκηνής το κλίμα και την ατμόσφαιρα της εμφάνισης των Guns, για όσους δεν είχαν την τύχη να δουν το αυθεντικό σχήμα εν δράση στα 80s και 90s, με απόλυτα πιστό τρόπο.
Περιοδεύοντας την Ευρώπη από το 2004 με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών, ερμηνεύουν όχι μόνο τραγούδια από τα άλμπουμ των Guns N’ Roses (Αppetite for Destruction, Lies, Use Your Illusion I, II και Τhe Spaghetti Incident) αλλά και διασκευές που το γκρουπ συνήθιζε να παίζει, ακυκλοφόρητα κομμάτια, fillers ακόμα και σόλο υλικό.
Η πρόσφατη και πρώτη επισκεψή τους στην Αθήνα, έπεισε ακόμα και τους πιο δύσπιστους GNR fans - στην ιδέα του "tribute" - για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, την ενέργεια των shows τους και την επαγγελματικότητα τους.
Μεγάλος χορηγός της βραδιάς για ακόμα μια φορά το JACK DANIEL'S, το μόνο ποτό τόσο άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία των Guns N' Roses και το rock n' roll attitude!
Χορηγός DESPERADO Beer.

Έναρξη:
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
SIN CITY club
Οδός:
Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Email:
kidsoftheunderground@gmail.com

ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ LIVE στο GHOST HOUSE


H ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ξεκινα τις χειμερινες της εμφανισεις σε Αθηνα και επαρχια με αρχη το GHOST HOUSE LIVE BAR μαζι τους οι ΕΝΟΧΟΙ και τα ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΕΠΛΑ

Τοποθεσία:
ΨΥΡΡΗ
Οδός:
ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 26 (1ος οροφος)
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103236431
Email:
tritiepoxi@gmail.com

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ - 2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΩΝΑ

ΤΟ 2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΕΛΙΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ, ΟΜΙΛΙΕΣ – ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ.Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΒΛΙΑ ΣΤΟ MULTI CAFÉ ΤΗΣ ΡΑΔΙΝΟΥ ΓΙΑ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ, ΟΠΟΥ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΕΣΙΑ ΑΠΟ ΗΧΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ , JAZZ, LATIN, FLAMENCO, ROCK, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ . ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΗΣ 20ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΓΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΤΡΙΦΩΝΟ», ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ Δ/ΝΤΗ «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ». Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.
ΟΙ «APORIMAC» ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ» ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΦΡΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΗΚΗΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΡΥΘΜΩΝ ΟΠΩΣ Η «ΕΑΡΙΝΗ ΖΥΓΑΡΙΑ», Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΔΡΑΜΗΣ, Ο ΠΑΡΙΣ ΠΛΙΑΚΑΣ, ΜΕ ΤΟ TIO CURRITO GROUP, ΟΙ «QUADRA» ΤΟ ΤΡΙΟ «NIGHT & DAY» ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ «SPECTRUM». ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
Η ΚΩΜΩΔΙΑ «ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΡΕΦΕΝΕ» ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΗΣ « ΥΠΟΚΡΟΥΣΙΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ» ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ….Η «ΒΡΑΔΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ» ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΝΙΑ «Η ΛΕΜΟΝΙΑ» ΤΟΥ ΕΡΑΝ ΡΙΚΛΙΣ, ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ.Η ΒΡΑΔΙΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΙΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ 8ΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΡΩΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΑ ΡΟΙΛΟΥ.
ΤΟ «2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΩΝΑ» ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ.Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ, ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ «ΑΝΤΗΧΗΣΗ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΡΑ, ΕΥΗΣ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ «ΜΗΝ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ», «ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ», «Σ ΆΚΟΛΟΥΘΩ», ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ, ΛΟΪΖΟΥ.ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ,
ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟ 3Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΩΝΑ.

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Πρεμιέρα Βασίλης Ανεμογιός
στα ΕΝΝΕΑ ΟΓΔΟΑ στην Αθήνα.
Μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του cd single του "ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΙΑ",ο Βασίλης Ανεμογιός από τις 8 Οκτωβρίου και κάθε Πε-Πα-Σαβ,θα εμφανίζεται στο ιστορικό νυκτερινό κέντρο "ΕΝΝΕΑ ΟΓΔΟΑ" σαν επικεφαλής ενός εξαιρετικού νεανικού σχήματος,στη Λ.Αλεξάνδρας 40 στην Αθήνα.Mαζί του η Ρίτσα Πoζιού,ο Αλέξης,η Κατερίνα,ο Γιώργος,η Νικολέτα και ο Γιάννης Τσιτουρίδης σε μια σπέσιαλ γκέστ εμφάνιση.Ένα πρόγραμμα που "φιλικά" επιμελήθηκαν οι Γιώργος Σούτας και Φώτης Τράκης.
Καλό χειμώνα και σας περιμένουμε όλους για πολύ διασκέδαση και βραδυές ξεχωριστές "ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΙΑ".

Διοργανωτής:
Official group Vassilis Anemogios
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Εγκαίνια
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 μ.μ.
Τοποθεσία:
Αττική
Οδός:
Λ.Αλεξάνδρας 40
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
///////////
LEXICON project
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
στο Koo Kooστο ΓκάζιΣτις αρχές του 2008 μια παρέα έξι μουσικών ξεκίνησε δειλά το ταξίδι της στα μονοπάτια της μουσικής.
Ένα χρόνο μετά η παρέα μετονομάστηκε σε Lexicon Project και κέρδισε με την παρουσία της το μουσικόφιλο κοινό.
Έχοντας ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, οι Lexicon Project ανεβαίνουν στη σκηνή του «Koo Koo»,
την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, για μια μοναδική παράσταση.
Ο ρυθμός γρήγορος, ο ήχος ροκ, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική, αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο.
Υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο «Κυματισμοί», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου από τη Virus Music, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα.
Τα τραγούδια «Μια σκιά», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Ατέλειωτος Χειμώνας», έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.
Οι Lexicon Project λειτουργούν πραγματικά ως ομάδα πίσω και πάνω στη σκηνή. Επικοινωνούν ουσιαστικά με το κοινό μέσα από τη μουσική τους και μοιράζονται τις εμπειρίες και τα συναισθήματά τους.
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι – Τηλ.: 6933-331003
Είσοδος με ποτό: 10€ / Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ.
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM
////////////
MOON CARAVAN TRIO @ Mousiko Kafeneio
Ο Mάριος Βαλινάκης (σαξόφωνο), ο Αντώνης Αντωνόπουςλος (κλασική κιθάρα) και ο Κώστας Κοπανάρης (κρουστά) επιστρέφουν στη σκηνή του Μουσικού Καφενείου για μία βραδιά. Μουσική της Βραζιλίας με standards από bossa nova και mpb. H είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Έναρξη:
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
Μουσικό Καφενείο
Οδός:
Πατησίων και Τήνου 12
Τηλέφωνο:
2108217844
Email:
kentriko.odeio@gmail.com
////////
tea and sympathy opening
xekinane pali oi mousikes periplaniseis sto cafe tea and sympathy sto pikermi! to gnwsto pia steki tha dwsei kai ayton to xeimona xehoristo xroma stis exodous sas tis paraskeyes

Τοποθεσία:
pikermi
Οδός:
leof.marathonos
Πόλη:
Pikérmion, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2106038851
/////////////
Get INSIDE Rock Sugar Classic bar !!!!!!!!!!!
Μετα απο ενα παρα πολυ απολαυστικο καλοκαιρι, σηκωνουμε μανικια, βαζουμε κεφαλι μεσα, και ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ξανα να ταραξουμε τα νερα της πολης μας, πιο δυνατοι, πιο ανανεωμενοι, με νεους συνεργατες οι οποιοι θα μας τρελανουν ολους, με νεο slogan...R U ready.. 2 get INSIDE again?....Be there!!

Τοποθεσία:
Inside Rock Sugar Classic bar
Οδός:
Ολυμπιου Διαμαντη 55 (πισω απο την σταση εμποριου)
Πόλη:
Thessaloníki, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2310522033
//////////////
Ρίτα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ελεονώρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Ρίτα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ελεονώρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣστην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Η
«Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του θεσμού
«Η Νέα Γενιά Της Μουσικής Πατάει Στο Γκάζι» που έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από το Αθηναϊκό κοινό, παρουσιάζει, με υπερηφάνεια, μια συνύπαρξη-σταθμό τριών από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της Νέας Γενιάς Της Μουσικής.«Η μοναδική αυτή σχέση, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της «Τεχνόπολις» κ. Φώτης Ιγνατίου, μας δίνει την ευκαιρία να επιτυγχάνουμε προς όφελος των φίλων της «Τεχνόπολις» μοναδικές συνεργασίες που δείχνουν για μια ακόμα φορά την αγάπη της «Τεχνόπολις» για τους νέους καλλιτέχνες όπως την έχει οριοθετήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.Η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Νατάσσα Μποφίλιου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια βράδια μουσικής πανδαισίας, στις 9 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 20:30 στην «Τεχνόπολις» (Προαύλειος χώρος, Πειραιώς 100 Γκάζι), με την επιμέλεια του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη και τον συντονισμό του Πρόεδρου του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος, Γιώργου Στάθη.
Για πρώτη φορά, οι νέες καλλιτέχνιδες ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή της «Τεχνόπολις» και υπόσχονται να ταξιδέψουν το κοινό με μελωδίες από παλιά και νέα τραγούδια και να χαρίσουν στους Αθηναίους μαγικές στιγμές μέσα από τις ξεχωριστές φωνές και το ταλέντο τους.
(Ενορχηστρώσεις/Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης)
Το εισιτήριο της εκδήλωσης είναι στα καθιερωμένα χαμηλά επίπεδα της «Τεχνόπολις»,
δηλαδή 10,00 €
στην προπώληση και 15,00 €
στο ταμείο, την ημέρα της συναυλίας,
προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και απολαύσουν την ιδιαίτερη αυτή βραδιά όλοι όσοι το επιθυμούν, χωρίς να επιβαρυνθούν με ένα μεγάλο κόστος εισόδου.
Ώρα έναρξης20:30Πωλήσεις στα δισκοπωλεία METROPOLIS στην TICKETNET.GR(2108840600,..στο PUBLIC στο VIRGINστο MALL ATHENS)…
και στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»
ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100 ΓΚΑΖΙ 2104375502

«Αρχίζουμε γιορτή»... στο Ρυθμός Stage

Η νέα μουσική σκηνή Ρυθμός stage ετοιμάζει την δική της γιορτή φέτος.
Με τον Γιώργο Δημητριάδη και νέους τραγουδιστές κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και με γνωστές μας φωνές
κάθε Κυριακή και Δευτέρα ανοίγει τις πόρτες της και μας περιμένει για τα τραγούδια που τα ξέρουμε και μας ξέρουν...
Αρχίζουμε γιορτή στο ΡΥΘΜΟΣ STAGE:Από τις 8 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο η μουσική σκηνή «ΡΥΘΜΟΣ» φιλοξενεί την rock μουσική παράσταση με τίτλο
«Αρχίζουμε γιορτή».
Rock διάθεση, για διασκέδαση με άποψη, με αναφορές σε αγαπημένα τραγούδια από τον Γιώργο Δημητριάδη (Σα να μην πέρασε μια μέρα,
Όσα μου‘χεις χαρίσει, Ξύπνα φτάσαμε κ.α.) και τους: Εβίτα Κυριακουλάκη, Γιώργο Καπνίση, Λεωνίδα Σώζο και το συγκρότημα Troika.
Την ροή της παράστασης έχει αναλάβει να «αποσυντονίσει» με stand up στιγμιότυπα ο ηθοποιός Στέλιος Κάτσαρης.
Μουσική και διάθεση για 4 ώρες και πλέον
Ωρα έναρξης στις 23.00
Νύχτες από την Κρήτη καθε Κυριακή στο ΡΥΘΜΟΣ STAGE:Ο Πάρις Περυσινάκης, η Μαρίνα Δακανάλη και ο Νικόλας Καράτζης σε μια μουσική παράσταση με τραγούδια και μουσικές από όλη την Κρήτη.
Αγαπημένες κρητικές μελωδίες με φρέσκια προσέγγιση και τραγούδια από την δισκογραφία του Πάρι Περυσινάκη και των φίλων που θα έρθουν να τραγουδήσουν μαζί του.
Ξεκινάνε μόνοι τους στις 11/10
και τις αμέσως επόμενες
Κυριακές μερικοί από τους εκλεκτούς φίλους που θα φιλοξενηθούν είναι οι:
18/10 Βασίλης Σκουλάς,
25/10 Μίλτος Πασχαλίδης,
8/11 Βασίλης Σταυρακάκης,
15/11 Ψαρογιώργης,
22/11 Γιώργος Μανωλιούδης,
29/11 Μιχάλης Σταυρακάκης,
6/12 τρεις λυράρηδες Ζαχαρίας Σπυριδάκης,
Στέλιος Πετράκης,
13/12 Παντελής Θαλασσινός,
20/12 Κατερίνα Παπαδοπούλου.
ΡΥΘΜΟΣ STAGE : Μαρίνου Αντύπα 38 ,
Ηλιούπολη
Τηλ: 2109750060

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ EVENTS TOU GLAM BAR στο ΓΚΑΖΙ TON ΟΚΤΩΒΡΙΟ

02-10-09 (Fri): Live POEME
Cover band με διασκευες ελληνικου και ξένου ροκ
Aπό το 1998, ειμαστε απο Πειραια.
ΜΕΛΗ:
1. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΜΠΑΣΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ
4. ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ
5. ΚΩΣΤΑΣ ΕΞΑΡΧΑΚΟΣ - ΝΤΡΑΜΣ
6. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΑΡΔΑ - ΦΩΝΗΤΙΚΑ
03-10-09 (Sat): Live ANYPOPTOI DIAVATES+ATROPA BELLADONNA
ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
Τραγούδι : Ιωάννα Ζεϊμπέκογλου (μέλος από το 2008)
Μπάσο-Τραγούδι:Αντώνης Ασημακόπουλος,
Ακουστική κιθάρα-Τραγούδι: Χρήστος Ζεϊμπέκογλου (μέλος από το 1999)
Ηλεκτρική Κιθάρα: Νίκος Μανιάτης,
Πλήκτρα: Γιώργος Χατζής,Τύμπανα: Νίκος Πασχαλίδης
09-10-09 (Fri): Live PIECES
ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
Οι pieces είναι ένα τετραμελές συγκρότημα που σχηματίστηκε στις αρχές του 2006 και απέκτησε τη σημερινή του μορφή τον Ιανουάριο του 2009...
Το γκρούπ ασχολείται με την σύνθεση δικών του κομματιών τα οποία και παρουσιάζει στα live του.Φάνης Μαχαίρας (Φωνή - κιθάρα)
Γιώργος Χούμος (Κιθάρα)
Στάθης Γκοργκόλης (Μπάσο)
Άρης Δολιανίτης (Drums)
Άν θα έπρεπε να βάλουνε ενα "tag" στο είδος μουσικής που παίζουν,αυτό είναι alternative rock με indie και grunge επιρροές.Στόχος των Pieces είναι να συνεχίσουν να γράφουν τη μουσική που τους αρέσει να ακούνε ελπίζοντας οτι.......... :) :)
10-10-09 (Sat): Live RISKO
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
"ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ εδώ & μια δεκαετία στην αθηναΪκή σκηνή & όχι μόνο..
με απίστευτη ενέργεια,πρωτότυπο υλικό & μοναδικές διασκευές,
χαρακτηρίζονται ως η καλύτερη unsigned μπάντα!!ελληνόφωνο funk - rock με κάποιες super classic αγγλόφωνες πινελιές..
"(αθηνόραμα)the party goes on στην σκηνή του GLAM bar..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ -ΚΙΘΑΡΕΣ/TΡΑΓΟΥΔΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ - ΜΠΑΣΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑΦΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ -ΤΡΑΓΟΥΔΙ / ΚΡΟΥΣΤΑPETER ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ -ΤΥΜΠΑΝΑ
doors open @ 22.30
είσοδος: 10ε
16-10-09 (Fri): Live YPO PIESI

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
17-10-09
(Sat): Live ALBERTIME
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
Το συγκρότημα Albertime δημιουργήθηκε από τον drummer και συνθέτη
- στιχουργό Αλβέρτο Παναγιωτόπουλο (Αlbert).
Τα τραγούδια του πρόσφατου υπό έκδοση δίσκου τους,
κινούνται σε ύφος σύγχρονου Rock - Blues, Soul - Funk beat και Ballads,
με Αγγλικό και Ελληνικό στίχο. Χαρακτηρίζονται από τον έντονο ρυθμό,
τη μελωδία τους, το δυναμικό παίξιμο των μουσικών και τις υπέροχες φωνητικές ερμηνείες.
To group απαρτίζεται από τον Albert και άλλους έμπειρους επαγγελματίες
μουσικούς και νεαρά παιδιά, με ιδιαίτερη σκηνική παρουσία.
Τα lives του συγκροτήματος περιλαμβάνουν τα παραπάνω τραγούδια και
κομμάτια από τα προηγούμενα cd`s του Albert, σε ύφος World Fusion
( Ethnic, Jazz - Rock, Latin). To πρόγραμμα συμπληρώνεται με
διασκευασμένα γνωστά τραγούδια από την Ελληνική και διεθνή δισκογραφία.
Νατάσα Παντελίδη: τραγούδι
Θάνος Πλούμπης: κιθάρα
Σέργιος Παπαθανασίου: πλήκτρα
Παναγιώτης Καπετάνιος: μπάσο
Albert: τύμπανα, τραγούδι
Όλα τα τραγούδια με Ελληνικό στίχο έχουν και Αγγλικό.
23-10-09 (Fri): Live ALMA
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
24-10-09 (Sat): Live FUNKEY
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
Η μπάντα που έφερε τα πάνω κάτω στα club της Αθήνας !
Χορεψτε με γνωστές 80`s επιτυχίες
και ξεφαντωστε με Funk και Disco ρυθμους !
Αφεθείτε στην μουσική και Ζήστε την εμπειρία !
το παρτυ είναι εδώ !
THE FUNKEY SHOW LIVE
μην το χασετε !
Μέλη:
Γιώργος Εικοσιπεντάκης Vox
Κωνσταντίνα Τσιριμόνα Vox
Οδυσσέας Αποστολόπουλος Keys/Vox
Χρήστος Τσάκαλης Guitars
Γιάννης Λιτινάκης Bass
Ηρακλής Ποσατζίδης Drums http://www.thefunkey.gr/ www.myspace.com/thefunkeygr
27-10-09 (Tue): Dj.Set ATARI
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ELECTRO - BIG BEAT
30-10-09 (Fri): Live TAXIDIOTES
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
31-10-09 (Sat): Live FENELON
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
ROCK, POP επιρροές...Η μπάντα αυτή ξεκίνησε στις 8/9/07 και πήρε το
ονομά της απο μία μεγάλη μουσικό - ηρωίδα του β' παγκοσμίου πολέμου στο Άουσβιτς,
την Fania ''Fenelon'' Goldstein.
Οι FENELON είναι:φωνή: Κική Χατζηθεοδώρουκιθάρα: Μάκης Σταματίουκιθάρα: Βασίλης Αλεξόπουλοςμπάσο: Λουκάς Γιαννακίτσαςτύμπανα: Σάκης Παπαδόπουλος
GLAM BAR
DEKELEON 40 - GAZI
210-3422554 - 6974132500