ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...25 Δεκεμβρίου

1945 Ο Noel Redding των The Jimi Hendrix Experience γεννήθηκε στο Folkestone της Αγγλίας. Υπήρξε μέλος της μπάντας από το 1966 ως το 1969.


1954 Ο Robin Campbell, κιθαρίστας των UB40, γεννήθηκε στο Birmingham της Αγγλίας. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος και γνώρισε μεγάλη επιτυχία μαζί τους έχοντας περισσότερα από 50 τραγούδια στα Βρετανικά charts και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Μεγάλες επιτυχίες τους "Red Red Wine", "Can't Help Falling in Love", "I Got You Babe".


1954 Η Annie Lennox, τραγουδίστρια των Eurythmics, γεννήθηκε στο Aberdeen της Σκοτίας. Άρχισε την καριέρα της με το Pop συγκρότημα The Tourists. Το 1980, μαζί με τον David A. Stewart, δημιουργούν τους Eurhythmics. Γνωστά τραγούδια τους τα "Sweet Dreams (Are Made of This)", "Here Comes the Rain Again", κ.α.


1995 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Dean Martin (Dino Paul Crocetti 1917-1995) απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών μετά από πολλά προβλήματα υγείας. Αποκαλείται και "King of Cool". Ήταν μέλος του περίφημου γκρουπ Rat Pack παρέα με τους Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Peter Lawford και Joey Bishop. Τραγούδησε επιτυχίες όπως: "Memories Are Made of This", "That's Amore", "Mambo Italiano", "Sway", "Volare", "Ain't That a Kick in the Head?", κ.α. Η τελευταία μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "Everybody Loves Somebody Sometime" το 1964.


2006 Ο James Brown (James Joseph Brown, Jr. 1933-2006) απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών στο νοσοκομείο Emory Crawford Long στην Ατλάντα όπου είχε εισαχθεί την προηγούμενη ημέρα για ιατρική αξιολόγηση της κατάστασής του. Πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια σαν αποτέλεσμα επιπλοκών πνευμονίας. Στο πλευρό του ήταν ο μάνατζερ του Frank Copsidas και ο φίλος του Paul Sargent. Σύμφωνα με τον Sargent, ο Brown είπε "Θα φύγω απόψε...", πήρε τρεις μεγάλες ήσυχες ανάσες και έπειτα έκλεισε τα μάτια... Αποκαλείτε αλλιώς και "The Godfather of Soul". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του "Papa's Got a Brand New Bag", "I Got You (I Feel Good)", "It's a Man's Man's Man's World", "Living in America" κ.α.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...23 Δεκεμβρίου

1964 Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής-τραγουδοποιός Eddie Vedder (Edward Louis Severson III) των Pearl Jam γεννήθηκε στο προάστιο Evanston, του Σικάγο. Υπήρξε επίσης μέλος των Temple of the Dog. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Alive", "Jeremy", "Animal", "Dissident", "Last Kiss", "The Fixer", κ.α. Έχει κυκλοφορήσει ένα σόλο άλμπουμ, "Into the Wild", το οποίο ήταν και soundtrack της ομώνυμης ταινίας. Οι πωλήσεις των άλμπουμ των Pearl Jam, μέχρι σήμερα, ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια αντίτυπα.


1961 Το τραγούδι "The Lion Sleeps Tonight" των The Tokens βρίσκεται στη θέση No. 1 του Billboard Hot 100. Το νοτιοαφρικανικό Folk τραγούδι είναι το πρώτο Αφρικανικό τραγούδι που φτάνει σε αυτήν τη θέση στα Αμερικάνικα charts.


1972 Η 70λεπτη ταινία "Imagine" του John Lennon και της Yoko Ono κάνει πρεμιέρα στη κρατική τηλεόραση. Οι περισσότερες σκηνές γυρίστηκαν στην οικία τους στο Tittenhurst Park στο Ascot της Αγγλίας. Όλα τα τραγούδια από το άλμπουμ "Imagine" του Lennon περιλαμβάνονται στο soundtrack, καθώς και τα τραγούδια "Mrs. Lennon" και "Don't Count The Waves" από το άλμπουμ "Fly" της Ono.


1989 Το τραγούδι "Another Day In Paradise" του Phil Collins βρίσκεται στη θέση Νο 1 του Billboard Hot 100. Ήταν μέρος του άλμπουμ "...But Seriously" που είχε κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου. Στα Brit Awards του 1990 θα κερδίσει το βραβείο "Best British Single".


2006 Ανακοινώνεται ότι ο Βρετανός πρεσβευτής στην Ιρλανδία, David Reddaway, θα δώσει στον Bono, μέλος του Rock συγκροτήματος U2, τον τιμητικό τίτλο "Επίτιμος Ιππότης" για την προσφορά του στη μουσική βιομηχανία και για το ανθρωπιστικό του έργο. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Βρετανική πρεσβεία στην Ιρλανδία λίγες ημέρες μετά τη Πρωτοχρονιά.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Crazy Diamond live show + dj set by Sakis Fragos (ROCK HARD)

Classic rock tunes από μία σπουδαία μπάντα διασκευών!!!
Ακολουθεί dj set από τον Σάκη Φράγκο (ROCK HARD, Atlatis Fm, Headbanger's Ball)

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ.

Rainbow Rock Bar
Dekeleon 40
Gkazi, Athens

Σαν Σήμερα...22 Δεκεμβρίου

1858 Ο μεγάλος κλασικός Ιταλός συνθέτης Giacomo Puccini (Giacomo Antonio Domenico Michele Secondo Maria Puccini 1858-1924) γεννήθηκε στην Lucca της Tuscany. Έγραψε σημαντικές όπερες όπως "La Bohème" (1896), "Tosca" (1900) και "Madama Butterfly" (1904). Χαρακτηρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες όπερας του 19ου αιώνα.


2002 Ο στιχουργός, κιθαρίστας και βασικός τραγουδιστής του Βρετανικού Punk-Rock συγκροτήματος The Clash , Joe Strummer (John Graham Mellor 1952-2002) απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών από καρδιακή ανεπάρκεια, την ώρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του στο Broomfield της Αγγλίας. Υπήρξε ενεργό μέλος από το 1976 έως και το 1986. Κυκλοφόρησε μαζί τους έξι στούντιο άλμπουμ από τα οποία ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα "White Riot", "I Fought the Law", "London Calling", "Rock the Casbah", "Should I Stay or Should I Go", κ.α. Το Μάρτιο του 2003, το όνομα του γράφτηκε μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame. Υπήρξε επίσης μέλος των The 101ers, The Mescaleros και The Pogues.


1961 Επιστρέφοντας σπίτι για τα Χριστούγεννα, ο Bob Dylan κάνει μια στάση στη Minneapolis - μητέρα πατρίδα της Bonnie Beecher. Παίζουν και ηχογραφούν τραγούδια παρέα με τη φίλη του, υλικό που αργότερα θα αποτελέσει μέρος ενός διπλού άλμπουμ (bootleg) του Dylan με την ονομασία "White Wonder" (1969).


1975 Μια βαλίτσα με αποδείξεις εισιτηρίων "χάνεται" στο θέατρο όπου οι Ike and Tina Turner δίνουν συναυλία, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να εισπράξουν την αμοιβή τους, περίπου 86 χιλιάδες δολάρια.


1978 Οι The Who ανακοινώνουν πως ο ντράμερ των The Faces, Kenny Jones θα αντικαταστήσει τον πρόσφατα αδικοχαμένο Keith Moon.

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ LIVE 23-12-2010

ypogeio-BOHEME rock stage, εμπορ.κέντρο "Ηλιοτρόπιο"
Ώρα έναρξης 22:00'
Τιμή εισόδου 10€ με ποτό
Αθήνα
Λεωφ.Ειρήνης 30-32

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...21 Δεκεμβρίου


1940 o Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης, κιθαρίστας, παραγωγός και σκηνοθέτης Frank Zappa (Frank Vincent Zappa 1940-1993) γεννήθηκε στη Baltimore. Στην 30χρονη καριέρα του έγραψε rock, jazz, ηλεκτρονική και ορχηστική μουσική. Κυκλοφόρησε πάνω από 60 άλμπουμ και ήταν η ψυχή του συγκροτήματος The Mothers of Invention. Το 1995 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame ενώ το 1997 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy Lifetime Achievement Award. Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες όπως Alice Cooper, Paul McCartney, Steve Vai, System of a Down, κ.α. Το 2005 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Artists of All Time", βρέθηκε στη 71η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του: "Trouble Every Day", "Who Are the Brain Police?", "Peaches en Regalia", "Bobby Brown Goes Down", "Valley Girl", κ.α.


1992 Ο θρυλικός Blues κιθαρίστας και τραγουδιστής Albert King (Albert Nelson 1923-1992) απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών στο Memphis από ανακοπή καρδιάς. Θεωρείται ένας από τους "Τρεις Βασιλιάδες της Blues κιθάρας". Μεγάλοι κιθαρίστες όπως οι Jimi Hendrix, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, πέρασαν μεγάλο μέρος της ζωής τους μελετώντας το μοναδικό στυλ παιξίματος του. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "As The Years Go Passing By", το οποίο έχουν διασκευάσει και τραγουδήσει οι Animals, Santana, Gary Moore, κ.α.


1968 Για δεύτερη εβδομάδα στο Νο1 του Billboard βρίσκεται ο Marvin Gaye και το τραγούδι "I Heard It Through the Grapevine". Είχε πρώτο ηχογραφηθεί από τους Smokey Robinson & the Miracles ένα περίπου χρόνο νωρίτερα.


1983 Ο ιδρυτής. κιμπορντίστας και βασικός τραγουδοποιός του Βρετανικού συγκροτήματος Madness, Mike Barson, ανακοινώνει την αποχώρηση του από το συγκρότημα. Δημιουργήθηκαν το 1976 και αρχικά είχαν την ονομασία The Invaders. Δημοφιλή τραγούδια τους: "One Step Beyond", "Our House", κ.α.


2003 Οι Gary Jules και Michael Andrews βρίσκονται στη No 1 θέση των Βρετανικών Christmas charts με την διασκευή του τραγουδιού "Mad World" των Tears for Fears. Στην δεύτερη θέση ακολουθούν οι The Darkness με το τραγούδι "Christmas Time (Don't Let the Bells End)".

Α.ΜΙΤΖΕΛΟΣ LIVE@PASSPORT.ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ-ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΟΥ-Κ.ΡΑΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ LIVE @PASSPORT ΠΕΜΠΤΗ 23 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΔΕΚ
ΤΡΟΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ..ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ θα κανει μια σειρα εμφανισεων τον Δεκεμβριο στον χωρο πολιτισμου PASSPORT στον Πειραια με τιτλο ''ΤΡΟΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ''!!!!
Με ροκ διαθεση,ερμηνευοντας ο ιδιος τα τραγουδια του παλια μα και νεα δηλωνει ακομα μια φορα ''ετοιμοπολεμος''!Μια παρασταση με βασικους συνεργατες τον ''ειδικο'' του STAND UP COMEDY στην Ελλαδα , ηθοποιο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡAΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που σε δικα του κειμενα και ερμηνεια θα καυτηριαζει την επικαιροτητα και τα αποτελεσματα της...επιμηκυνσης του...χρεους,και την ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΟΥ ,μια νεα,ροκ τραγουδιστρια που θα ερμηνευσει τραγουδια απο τον πρωτο της δισκο και επιλογες απο την παγκοσμια ροκ σκηνη ( Nirvana-lenny kravitz κ.α).Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ πεμπτη και παρασκευη ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ!!!ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ROCK N ROLL!!!


ΜΙΤΖΕΛΟΣ-ΡΑΒΝΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΚΑΡΟΥ
παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Φοίτος (κιθάρες)
Νίκος Παπουτσάς (μπάσο)
Ηρακλής Δημητρόγλου (πλήκτρα)
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα)

Εμφανιζονται στο Passport του Πειραια παρουσιαζοντας τον τροικο πολεμο στις 9-16-23- 24-30-31 Δεκ και μετα θα ακολουθησει περιοδεια σε ολη την Ελλαδα.
Νεα τραγουδια ,ροκ διαθεση και ατελειωτο γελιο!!!ΤΡΟΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Εισοδος 15 ευρω χωρις ποτο σε τραπεζι / μπαρ / εξωστη!!!
τηλ κρατησεων
2104296401 και 6940558558
Διεύθυνση
Καραϊσκου 119
Πλατεια Κοραη - Πειραιας
Ιστοσελίδα

Αναχάπαρα Live | OZ Rockstage | 24-12-10

Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα για τη δημιουργία των Αναχάπαρα, συμπίπτει με τα πρώτα τους χρόνια ως φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και παίρνει τελικά μορφή τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν δημιουργούν ένα νεανικό σχήμα και παίζουν σε συναυλίες και μουσικές σκηνές, πότε μόνοι τους, πότε με καλεσμένους επώνυμους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.

Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί» ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single «SINIORITA Single» (3Pi®).

Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος».

Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα.

Line Up: Πάρης Πιχαρίδης– Κιθάρα, Φωνή
Γιάννης Πιχαρίδης – Κιθάρα, Φωνή
Στέφανος Κοπανάκης – Μπάσο
Κώστας Αθανασόπουλος - Drums
Official Page: www.anaxapara.com
Official MySpace: www.myspace.com/anaxapara

Αναχάπαρα Live
@ OZ Rockstage
Σαλάκου (κέντρου 7) ΑΓΡΙΝΙΟ
Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010 [24/12/2010]

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

1944 Ο Bobby Colomby (Robert Wayne Colomby), ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Blood, Sweat & Tears, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Υπήρξε και ντράμερ στην συνεργασία των John Cale και Terry Riley για το άλμπουμ "Church of Anthrax". Παρόλα αυτά δεν του αναγνωρίστηκε η συμμετοχή του όπως θα έπρεπε...


1948 Ο κιμπορντίστας, μηχανικός ήχου και παραγωγός δίσκων Alan Parsons γεννήθηκε στο Λονδίνο. Έχει δουλέψει σε παραγωγές πολύ επιτυχημένων άλμπουμ, ανάμεσα σε αυτά και το "Abbey Road" των The Beatles και "The Dark Side of the Moon" των Pink Floyd - οι οποίοι τον ανέφεραν ως σημαντικό παράγοντα. Από το 1975 έως και το 1990 υπήρξε μέλος του Progressive Rock συγκροτήματος The Alan Parsons Project. Μεγάλη τους επιτυχία το τραγούδι "Eye In The Sky" το 1982.


2004 Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής της Blues Son Seals (Frank Seals 1942-2004) απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών στο Σικάγο μετά από επιπλοκές που δημιουργήθηκαν από χρόνιο διαβήτη. Είχε συνεργαστεί με τους Albert King και Earl Hooker.


1967 Ο τραγουδιστής Ian Anderson σχηματίζει τους Jethro Tull παρέα με τον John Evans - πρώην Blues Band, και τον μπασίστα Glenn Cornick, στο Blackpool της Αγγλίας. Πήραν την ονομασία τους από τον Βρετανό γεωργό πρωτοπόρο του 18ο αιώνα.


1980 12 ημέρες μετά τη δολοφονία του John Lennon, το τραγούδι του "Just Like Starting Over" γίνεται το πρώτο του σόλο Νο 1 στη Μεγάλη Βρετανία.

BEGGARS BLUES DIARY LIVE @ MILES AWAY 28.12.2010


‎....Its ROCK 'N' ROLL XMAS.....and BEGGARS BLUES DIARY will ROCK ON again 28th December 2010 in "MILES AWAY"...Thiseio.

Αποχαιρετάμε το 2010 με ένα σουπερ LIVE γεμάτο ROCK διάθεση, όπως οι Beggars Blues Diary ξέρουν, με μια βαλίτσα γεμάτη ROCK N ROLL διαθέσεις....με δικές τους επιτυχίες και αγαπημένες διασκευές στο πιο ...Hot Rock σημείο στο Θησείο....

"MILES AWAY"

TΡΙΤΗ 28.12.2010
ΩΡΑ 22.00

- JUST BE THERE TO ROCK -

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ LIVE ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

CINEMA dance performance 
ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
School out
ΠΑΡΤΥ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
23/12/2010

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ live

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ μας ετοιμάζει νέες εκπλήξεις σε μια Γιορταστική
εμφάνιση στις 23.12.2010 στο JOIN U2 στο ΙΛΙΟΝ.

Με μια βαλίτσα γεμάτη τραγούδια που αγαπήσατε έρχονται να
μας διασκεδάσουν σε ένα πρόγραμμα εκπληκτικό.

Σας περιμένουμε λοιπον
στο
JOIN U2
ΛΕΩΦ.ΘΗΒΩΝ 493
ΙΛΙΟΝ

Σαν Σήμερα...

1918 Ο "πατέρας" της New Orleans R&B σκηνής Professor Longhair (Henry Roeland Byrd 1918-1980) γεννήθηκε στο Bogalusa του Λος Άντζελες.


1941 Ο Maurice White, "ηγέτης" των Earth, Wind & Fire, γεννήθηκε στο Memphis. Στην πολύχρονη καριέρα του είχε προταθεί για 21 βραβεία Grammy κερδίζοντας τα επτά. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock And Roll Hall Of Fame και στο Vocal Group Hall of Fame σαν μέλος των Earth, Wind & Fire. Δημοφιλή τους τραγούδια: "Shining Star", "Getaway", "Fantasy", "Boogie Wonderland", κ.α.


1967 Οι The Animals δίνουν την τελευταία τους παράσταση στο Marquee Club. Ένα χρόνο μετά, κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Ιαπωνία, το συγκρότημα διαλύεται. Ο Eric Burdon συνεχίζει σόλο καριέρα με διάφορες ονομασίες όπως Eric Burdon & The Animals, Eric Burdon Band, κ.α.


1973 Ο Ronnie Wood ενσωματώνεται στους The Rolling Stones. Η πρώτη του δημιουργία, παρέα με τον Mick Jagger, είναι το τραγούδι "It's Only Rock 'n Roll (But I Like It)".

2005 Ο Πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad απαγορεύει την αναμετάδοση δυτικής μουσικής από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς του Iran...

Βαγγέλης Βατσινέας unplugged στο Decadence 22/12

Ο νέος τραγουδοποιός Βαγγέλης Βατσινέας παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια που αγαπάμε με συνοδεία πιάνου και ηχοχρώματα σοπράνο.

«Τραγούδια που ζήτησαν να γίνουν για να ελευθερώσουν πάθη του παρελθόντος» από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Ποινολόγιο», καθώς και άλλα αγαπημένα, συνθέτουν το μείγμα της μουσικής.

Μάνος Αθανασιάδης: πιάνο
Συμμετέχουν:
Στέλλα Καββαδία – Αλευρά (σοπράνο)
Ειρήνη Αναστασίου (σοπράνο)
Τόπος: Nuvelle Decadence, Εμμ. Μπενάκη 87
Ώρα: 22:00
Είσοδος: 8€
Τηλ. 2103813685