ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ξεκινά σήμερα το Rockwave Festival 2009

Ένα καλοκαιρινό 3ήμερο δυνατής φεστιβαλικής εμπειρίας παρουσιάζει φέτος το Rockwave, που ανοίγει τις αυλαίες του σήμερα και κλείνει 13 χρόνια επιτυχίας. Λαμπερό όσο ποτέ, φιλοξενεί στα δύο stages του τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Την αυλαία του Τerra Stage ανοίγουν σήμερα οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Ρlacebo. Νωρίτερα, ο Μόμπι θα εκτελέσει ένα dance session.
Το πάρτι θα ξεκινήσουν οι θορυβώδεις Gogol Βordello και οι Cabaret Balkan. Στο Vibe Stage θα εμφανιστούν οι Sunny Side of the Razor με frontwoman την ηθοποιό Σάννυ Χατζηαργύρη και οι RainteaR.
Δυνατά Rockwave Vibes για όλα τα Rockwave Tribes! Οι Most Wanted THE KILLERS, οι MOTLEY CRUE για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι αγαπημένοι PLACEBO, ο «Rockwave Hero» MOBY, το αστέρι της χρονιάς DUFFY, οι θρυλικοί WASP, οι εκρηκτικοί GOGOL BORDELLO, οι δαιδαλώδεις MONSTER MAGNET, οι μυθικοί VOIVOD, οι συγκλονιστικοί ARCH ENEMY και η «metal sweetheart» LAUREN HARRIS.
Ένα καλοκαιρινό τετραήμερο δυνατής φεστιβαλικής εμπειρίας με τη συμμετοχή περισσότερων από 20 καλλιτεχνών παρουσιάζει φέτος το Rockwave Festival, που συμπληρώνει 13 χρόνια παρουσίας στη μουσική... ζωή της χώρας.
Οι πόρτες θα ανοίγουν στις 11:00 κάθε μέρα και οι πρώτες μουσικές νότες θα ακούγονται στο Terra Vibe Park από τις 12:00 το μεσημέρι, γι' αυτό.. σπεύσατε από νωρίς!
Για φέτος, η μουσική ιστορία του Rockwave Festival θα γραφτεί ως εξής:
Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 27 Ιουνίου. Στην «κορυφή» οι Placebo, ανανεωμένοι και με νέο δίσκο στα σκαριά και ο Rockwave hero, Moby, με ντίσκο, ψέματα και…φοβερή διάθεση.
Νωρίτερα, το Terra Stage θα έχουν «καταβροχθίσει» οι «σαλτιμπάγκοι» του Eugene Hutz, Gogol Bordello, με το gypsy-punk τους. Την αρχή όμως θα κάνει ο Aviv Geffen, γνωστός ως το έτερον ήμισυ των Blackfield, σε μία σόλο εμφάνιση.
Στο Vibe Stage θα εμφανιστούν οι Foals, το νέο μουσικό διαμάντι της Μ. Βρετανίας, τους οποίους και το Vibe θα υποδεχτεί ως headliners.

Τη δεύτερη μέρα, την Κυριακή 28 Ιουνίου, το μεγάλο όνομα είναι οι The Killers, οι οποίοι έρχονται στο Terra Stage, ενώ με αρκετά σημαντική είναι η παρουσία της Duffy από την Ουαλία που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας με τη μαγευτική της φωνή, για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Στην μεγάλη σκηνή της Μαλακάσας θα εμφανιστούν και οι old school πατέρες της noise rock, Dinosaur Jr, ο Κ. Βήτα και οι GAD.
To Vibe Stage, τη δεύτερη ημέρα του Rockwave, συναντά τον Tricky, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Eden James, οι De Niro και οι Jamerllada.
Όσον αφορά τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, η «σκληρή πλευρά» του φεστιβάλ φέρνει τους Louder Than Life, Motley Crue, οι οποίοι και βαφτίζουν την κεντρική σκηνή του φεστιβάλ Crue Fest Stage. Το έδαφος θα προετοιμάσουν οι Monster Magnet, οι death metal Arch Enemy και η Lauren Harris.
Στη δεύτερη σκηνή θα εμφανιστούν οι θρυλικοί WASP του Blackie Lawless, οι Voivod, οι Inactive Messiah και οι Scar of the Sun.
Την τελευταία μέρα του «κύματος της ροκ», την Τρίτη 30 Ιουνίου, το «εις το επανιδείν» του φεστιβάλ θα ακουστεί πίσω από τις χαρακτηριστικές μάσκες των Slipknot.
Εκτός αυτών, θα εμφανιστούν οι Mastodon, Down, Kylesa & Torche. Στο Vibe Stage, οι headliners του φεστιβάλ: ο λόγος για τους SAXON, οι οποίοι υπόσχονται να δώσουν ένα πραγματικό «μεταλλικό» ρεσιτάλ - όπως και η Lita Ford, η οποία καταφτάνει λίγο πιο πριν.
Έλληνες καλλιτέχνες στη σκηνή του Rockwave

Εκτός από τους διεθνείς μουσικούς αστέρες το Rockwave Festival '09, αξιοποιώντας και το εγχώριο μουσικό δυναμικό, υποδέχεται και μια πληθώρα από Έλληνες καλλιτέχνες, που θα δώσουν το ηχηρό παρόν στα 2 stages του Terra Vibe Park και τις τέσσερις μέρες του Φεστιβάλ.
Στις 27 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα του Rockwave Festival, έκτος από τους Cabaret Balkan που κατεβαίνουν από τον Βορρά στο Terra Stage, περιμένουμε και στο Vibe Stage, τους Sunny Side of the Razor με frontwoman την γνωστή ηθοποιό Σάννυ Χατζηαργύρη αλλά και τους RainteaR με ήχο R'n'R κατά βάση αλλά και με alternative και indie επιρροές.
Tη δεύτερη μέρα, 28 Ιουνίου, το Τerra Stage υποδέχεται τον αγαπημένο Κ.ΒΗΤΑ, πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με μία ιστορία που ξεκινά από τους Στέρεο Νόβα και φτάνει μέχρι σήμερα με μία επιτυχημένη σόλο καριέρα, αλλά και τους νέους αλλά πολλά υποσχόμενους GAD., με το ραδιοφωνικό hit «The End Of The Road» να είναι ένα μόνο από κομμάτια που θα μας ταξιδέψουν.
Την ίδια μέρα, το Vibe Stage συμπληρώνεται με την παρουσία των Θεσσαλονικιών DE NIRO αλλά και των «european reggae» Jamerllada.
Στις 29 Ιουνίου, δύο ονόματα της ελληνικής metal σκηνής πλαισιώνουν το line up του Vibe Stage! O λόγος για τους σκοτεινούς και ατμοσφαιρικούς Inactive Messiah που καθόλου «inactive» δεν θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε, αλλά και για τους Scar of the Sun με τον πολυδιάστατο ήχο.
Ενώ την τελευταία μέρα του Rockwave Festival '09, στις 30 Ιουνίου, στο Vibe Stage, προετοιμαστείτε για τους Eden Demise και τον heavy riffing, street grooves ήχο τους αλλά και για τους καταξιωμένους στη metal σκηνή God.Fear.None με φρέσκο ήχο αναμιγμένο με δεξιοτεχνία και riffs που σκοτώνουν.

Πρόγραμμα Εμφανίσεων
27 ΙΟΥΝΙΟΥ
TERRA STAGEPLACEBO 22:00MOBY 20:00GOGOL BORDELLO 18:45AVIV GEFFEN 17:30CABARET BALKAN 16:30
VIBE STAGEFOALS 19:00EXPATRIATE 16:30SUNNY SIDE OF THE RAZOR 13:15RAINTEAR 12:15
28 ΙΟΥΝΙΟΥ
TERRA STAGETHE KILLERS 22:00DUFFY 20:30DINOSAUR JR 19:00K.BHTA 17:45GAD. 17:00
VIBE STAGETRICKY 20:00EDEN JAMES 18:30DE NIRO 16:00JAMERLLADA 13:15
29 ΙΟΥΝΙΟΥ
TERRA STAGEMOTLEY CRUE 22:00MONSTER MAGNET 20:30ARCH ENEMY 19:00LAUREN HARRIS 17:30
VIBE STAGEW.A.S.P. 20:00VOIVOD 18:30INACTIVE MESSIAH 16:00SCAR OF THE SUN 13:15
30 ΙΟΥΝΙΟΥ
TERRA STAGESLIPKNOT 22:00MASTODON 20:30DOWN 19:10KYLESA 17:55TORCHE 17:00
VIBE STAGESAXON 20:00LITA FORD 18:30EDEN DEMISE 16:00GOD.FEAR.NONE 13:15
Πρόσβαση στο Terra Vibe Park

To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία.
Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου. Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή.
O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη. Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια.
Τα K.T.E.Λ. με δρομολόγια που αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως και σταθμεύουν κοντά στην είσοδο του χώρου.
Πληροφορίες εισιτηρίων
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Pl1 και Pitch A). Θα υπάρχουν ειδικές τιμές Διημέρου και Τετραημέρου. Επιπλέον, με το εισιτήριο του Τετραημέρου κατασκηνώνουμε δωρεάν στο camping του Terra Vibe Park.

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: Προπώληση 50 euro, Box Office 55 euro
Εισιτήριο διημέρου (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ/την 3η και 4η μέρα του φεστιβάλ): Προπώληση 85 euro
Εισιτήριο τετραημέρου: Προπώληση 150 euro
Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 210 3608366,
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK


Ανοιχτή συναυλία στο δημοτικό κήπο της ΔράμαςS.O.S - Πλανήτης γή

Το βράδυ της τρίτης (30/06/09) ο Χρίστος Γεωργοπέτρης και οι μουσικοί του δρόμου θα συμετάσχουν στην ανοιχτή συναυλία που διοργανώνεται για τους προσκόπους της Δράμας. Ο Χρίστος Γεωργοπέτρης και οι μουσικοί του δρόμου θα παίξουν δύνατα κομμάτια της ελληνικής rock μουσικής. Θα σας περιμένουμε όλους εκεί.

Τοποθεσία:
Δημοτικός κήπος Δράμας
Πόλη:
Dráma, Greece
//////////


ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ -ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ


στις «Πηγές Καλλιθέας» Ρόδου


ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ -ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥστη Ρόδο, Σάββατο 4 Ιουλίουστις «Πηγές Καλλιθέας» Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου. Τρεις καλλιτέχνες που υπηρετούν το έντεχνο ελληνικό τραγούδι- μία από τις σοβαρότερες μορφές τέχνης- με συνέπεια και πάθος, θα εμφανιστούν το Σάββατο 4 Ιουλίου στον αρχαιολογικό χώρο των «Πηγών Καλλιθέας» στη Ρόδο, για μια μοναδική παράσταση. Το τραγούδι που εδώ και 50 χρόνια (τρεις γενιές δημιουργών, συνθετών, τραγουδοποιών, ποιητών αλλά και τραγουδιστών) μας χάρισε μοναδικές στιγμές, δίνοντας φωνή στη συνείδηση του λαού, στη συνολική μνήμη του τόπου. Ο Θάνος Μικρούτσικος πιστεύει ότι η κάθε μια απ΄ αυτές τις γενιές συνεχίζει και διευρύνει το έργο της προηγούμενης. «Μόνο έτσι» υποστηρίζει, «το έντεχνο νεοελληνικό τραγούδι συνεχίζει την πορεία του μέσα στο χρόνο». Και δεν το πιστεύει μόνο, αλλά το κάνει πράξη αφού συνηθίζει να συνεργάζεται με νεότερα πρόσωπα που με το ταλέντο και τη φαντασία τους συνεχίζουν δυναμικά τη γοητευτική περιπέτεια του τραγουδιού στην εποχή μας. Φέτος συνεργάζεται με τον Μίλτο Πασχαλίδη, δημιουργό σημαντικών τραγουδιών με αξιοζήλευτη λαϊκότητα, με τραγούδια σημαίες για τη νέα γενιά.. Ο Πασχαλίδης στο πρόγραμμα, εκτός από τις δικές του επιτυχίες, « Στα είπα όλα», «Βυθισμένες άγκυρες», «Φωτιά μου», «Κακές συνήθειες», αλλά και τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Ψωμί κι εφημερίδα», θα ερμηνεύσει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου που όλοι αγαπήσαμε. Από την άλλη μεριά ο Θάνος Μικρούτσικος, ο συνθέτης της μεταπολίτευσης, ο άνθρωπος που γέννησε τραγούδια, τα οποία έγιναν κομμάτι της εθνικής μας κληρονομιάς και συνεχίζει να γράφει με την ίδια συγκίνηση κυνηγώντας πάντα το «απρόβλεπτο», θα παρουσιάσει -εκτός από Καββαδία, Αλκαίο, Τριπολίτη- σε πρώτη εκτέλεση το νέο του κύκλο τραγουδιών «Πάμε ξανά απ΄ την αρχή», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου. Ερμηνεύτρια η Ρίτα Αντωνοπούλου, βασική του συνεργάτιδα τα τελευταία δύο χρόνια. Μια νέα τραγουδίστρια που όμως έχει κερδίσει το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες, την ερμηνεία της και την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία. Μαζί τους μια υψηλών προδιαγραφών μπάντα με μουσικούς που συμβάλλουν δυναμικά και απογειώνουν με τις εκτελέσεις τους τη βραδιά. Θύμιος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σινογιάννης, Χρήστος Βογιατζής, Άκης Γαβαλάς, Νίκος Παπαναστασίου και φυσικά ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο.


Πηγές Καλλιθέας: Δήμος Καλλιθέας, Ρόδος, 22410 65691, info@kallitheasprings.gr


Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM / http://www.musicom.gr/

//////////////
vanas-taras live

Διοργανωτής:
blue bossa
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Παράσταση
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Λήξη:
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009 στις 1:30 π.μ.
Τοποθεσία:
vyronas
Οδός:
karaoli dimitriou 61 &formionos
Πόλη:
Athína, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Email:
tarass0ngs@hotmail.com

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα – Μάνου Ξυδούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Σύλλογος Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος
Διοργανώνει το
Σάββατο 11/07/2009
Συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα – Μάνου Ξυδούς
Συμμετέχουν ο Τόλης Φασόης και ο Μάνος Λυδάκης

Μικροί έζησαν την χαρά των κυριακάτικων πρωινών στα σινεμά, με τις μπάντες που έπαιζαν τα καλύτερα ροκ τραγούδια, τις λεγόμενες cover bands.. Μεγαλύτεροι άκουγαν στο ραδιόφωνο τα τραγούδια των ροκ γιγάντων της παγκόσμιας σκηνής και πήραν αφορμές να βγουν και να στείλουν τα δικά τους μουσικά μηνύματα.. Όταν είχαν πια δισκογραφία στο ενεργητικό τους, αποφάσισαν να την παντρέψουν με τις cover bands που ακόμα κι αν πέρασαν τα χρόνια, συνέχιζαν να ξεφυτρώνουν σε κάθε γειτονιά της πόλης. Έτσι αποφάσισαν κι αυτό το καλοκαίρι αφού πέρασαν από πολλές γειτονιές, ύστερα από μια πολύ πετυχημένη σεζόν στην καινούρια Αρχιτεκτονική να γυρίσουν ολόκληρη τη Ελλάδα. Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς είναι δύο αγαπημένοι φίλοι και δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί. Μοιράζονται το ίδιο πάθος και την αγάπη για τη μουσική, για το καλό ελληνικό τραγούδι αλλά και για τα μεγάλα κοινωνικά αιτήματα του καιρού μας. Φυσικό αποτέλεσμα μία καλλιτεχνική συνεργασία και μία καλλιτεχνική γέννα.
Ένας καταπληκτικός δίσκος με τίτλο «Μέχρι να πάρεις παγωτό, σε βρίσκει ο Χειμώνας» τους ξανάφερε να τραγουδούν παρέα και τους δίνει την αφορμή να συνεργάζονται και φέτος παρέα στην σκηνή της νέας Αρχιτεκτονικής. Και έχουν να τραγουδήσουν πολλά. Όλα τα τραγούδια που έδωσαν νόημα στην λαχτάρα μας και την δίψα μας για ακρόαση με νόημα και ουσία. Όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε λιώνοντας τα βινύλια και τα cd που δισκογραφούσαν, από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους.
Αυτά που έχουμε ακόμα στην δισκοθήκη μας και είναι σημερινά όσο ποτέ!
Ένα μουσικό ταξίδι που από τις μεγάλες στιγμές του Πάνου Κατσιμίχα (από την συνεργασία του με τον αδερφό του Χάρη) και του Μάνου Ξυδούς (από τους Πυξ Λαξ), περνάει στα νέα τους τραγούδια. Και ακολουθούν το ένα μετά το άλλο οι μεγάλες στιγμές που έχουμε αγαπήσει. «Νύχτωσε νύχτα» ο Πάνος, «Για ένα κομμάτι ψωμί» ο Μάνος, «Παλιές αγάπες» ο Μάνος, «Ανόητες αγάπες» ο Πάνος, «Πούλα με» ο Μάνος, «Μη γυρίσεις» ο Πάνος, «Δεν θα δακρύσω» ο Μάνος, «Της αγάπης μαχαιριά» ο Πάνος και τόσα άλλα. Μαζί τους τραγουδούν οι Τόλης Φασόης και Μάνος Λυδάκης.


Χώρος διεξαγωγής: Παραλία Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος στα beach bars
CULT – RIVIERA - MACAMBO
25ης Μαρτίου 28-32
Άγ. Νικόλαος Αρτέμιδος (Λούτσα – τέρμα λεωφορείων 305)
Τηλ. 2294028642 - 6936535757

Τελευταίο Live με τον Μιχάλη Κακέπη + Αντιστρόφως Ανάλογα 27/6/2009

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009 για αυτό το Καλοκαίρι ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ + ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους εμφάνιση στη Μουσική μας Σκηνή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσοι δεν ήρθατε να έρθετε... και όσοι ήρθατε να ξανάρθετε .....!!!!
ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!! See yaaaaaa!!!!!!



Έναρξη:
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009 στις 11:30 μ.μ.
Λήξη:
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009 στις 5:00 π.μ.
Τοποθεσία:
Gyala Music Stage
Οδός:
Makedonias & Smyrnis 3 (apo Peiraios 204), Tayros
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103424249
Email:
zeniastolaki@in.gr

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

Σήμερα Παρασκευή (26-6-09) στις 8 το βράδυ,
ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ καλεσμένος στο Radio Antidrasi 90 fm (Μεσσηνία).
Ακούστε και μέσω internet στο http://www.antidrasifm.gr
Διαδώστε το!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ, 6 ΔΙΣΚΟΙ, 5 ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ...

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΦΙΛΙΕΣ... ΕΣΑΣ!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ
27 IOYNIOY 2009 ΣΑΒΒΑΤΟΣΤΟ BUDGIE CLUB LIVE5 ΧΛΜ.Λ.ΚΑΛΥΒΙΩΝ2 ΧΛΜ. ΑΠΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΤΗΛ: 22910-26354 6946548630
ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ 22:30
ΕΙΣΟΔΟΣ 7 ΕΥΡΟ(ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ "ΑSTRIAL NOUVELLE")http://www.facebook.com/profile.php?id=100000022232829&ref=nf#/note.php?note_id=101524910933&id=1199525888&ref=share

Διήμερο μουσικής πολυχρωμίας


Ένα μοναδικό φεστιβαλικό σχήμα που εμπεριέχει τις μουσικές και τις αισθήσεις του πραγματικού κόσμου. Δύο ημέρες (30/6 και 1/7) με 9 εξαιρετικούς καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα, μοιρασμένα σε δύο σκηνές στον Ιππικό Όμιλο (Γουδή), που φτιάχνουν μια ιδανική μουσική γιορτή με σόουλ, τζαζ, ethnic, r&b, λάτιν, hip hop, out tango, βορειοαφρικάνικο μπλουζ, reggae & dub, ροκ κ.ο.κ. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Kosmos 93,6 (σε συνεργασία με τη γνωστή μας On Stage των WOMAD και των Ethnic & Jazz Festivals) στήνει μια πραγματικά μεγάλη πολιτισμική γιορτή με μεγάλους καλλιτέχνες, που γράφουν ιστορία στις μουσικές του κόσμου. Το «α» συμμετέχει στη γιορτή προσφέροντας στους αναγνώστες του 200 εισιτήρια σε προνομιακές τιμές.
Solomon Burke
Εδώ και χρόνια, το ραδιόφωνο Kosmos 93,6 αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες -και αισθητικά άρτιες- πηγές μετάδοσης μουσικής στα ερτζιανά της χώρας μας. Χωρίς παρωπίδες και πάντα με ερευνητική διάθεση, το Kosmos αποτελεί πύλη εισόδου (μας) στις μουσικές του κόσμου - και πολλά από τα ονόματα που σήμερα βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις μας έγιναν γνωστά μέσα από τη συχνότητά του. Είναι λογικό, λοιπόν, στο 1ο Φεστιβάλ του να φιλοξενεί ένα πολύ καλό απόσταγμα από αυτά, με μουσικές που μας γοητεύουν, μας συγκινούν και μας ταξιδεύουν.Feelings Την πρώτη μέρα (30/6), στα δρώμενα δίνει τον τόνο ο θρυλικός Solomon Burke, πραγματικός βασιλιάς του rock 'n' blues και διαχρονικός μύθος στο χώρο της soul. Συγκεκριμένα, ο King Solomon είναι ο μύθος που συνεχίζει (στις μέρες μας) την παράδοση της μαύρης μουσικής από εκεί όπου την άφησαν ο Otis Redding και ο Wilson Pickett - και το κάνει καλύτερα και με μεγαλύτερο πάθος σήμερα απ' ό,τι στα '60s! Η παρουσία του είναι -από μόνη της- ικανή να κινήσει βουνά. Πόσο μάλλον σώματα! Ο Νicola Conte, διάσημος (πια) κιθαρίστας, παραγωγός και DJ από το Μπάρι, είναι το νέο αεράκι στα σαλόνια (lounges) της ευρωπαϊκής και διεθνικής τζαζ. Η ουσία της νέας groovy αντίληψης -αυτής που κάποτε κατανοούσαμε ως acid- αντικατοπτρίζεται πλήρως στις soulful δημιουργίες του Nicola Conte, που σέβονται το παρελθόν και στρέφονται στο μέλλον. Οι δίσκοι -και τα live- του ρουφιούνται απνευστί...H Yasmin Levy τραγουδά μοναδικά τα σεφαραδίτικα και το φλαμένκο, συνδέοντας συγκλονιστικά τις μουσικές της Μεσογείου, από την Ανδαλουσία ως το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δίνει όμως και εξαιρετικές, «απρόβλεπτες» ερμηνείες, όπως στο θρυλικό «Gracias a la vida» ή στον «Μπαλαμό» του Διονύση Τσακνή. Από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης world μουσικής σκηνής.Η Sophie Delila είναι η ταχέως ανερχόμενη ντίβα του σύγχρονου r&b και, σε κάθε εμφάνισή της, δίνει ένα μικρό μάθημα γνήσιας soul αισθητικής και αισθησιασμού - κατά τα πρότυπα των μεγάλων. Σπουδαία φωνή και παρουσία...Τέλος, οι Burger Project ασκούν την ειδικότητά τους - που είναι οι απρόβλεπτες διασκευές παλιών κλασικών ποπ και ροκ επιτυχιών.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΑΡΤΙΝΗ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗ - ARTA ROCK SCENE
Μερικά λόγια του Γιάννη Σιδεράκη πολλά χρόνια πριν:----------------------------Οι συναυλίες στο θέατρο του Κάστρου ξεκίνησαν το 1990 (18 Μαϊου), όταν τα συμβούλια των λυκείων της Άρτας, με την βοήθεια του Κώστα Κώτση, έφεραν το τεράστιο τότε συγκρότημα, τους "Last Drive" και την επόμενη χρονιά τους DEUS X MACHINA. Η ιδέα ήταν εκτός από το βασικό group, να δοθεί η ευκαιρία σε τοπικά συγκροτήματα, να παίξουν μπροστά σε κόσμο. Εγώ τότε ήμουν 17 χρονών και σήμερα καταλαβαίνω την σπουδαιότητα αυτής της πρώτης συναυλίας, μιας κι εμείς που παίξαμε, καθώς και παιδιά μικρότερα τότε που παρακολούθησαν την συναυλία, κόλλησαν το μικρόβιο και ήταν το έναυσμα για να δημιουργηθεί αυτό που λέμε, ΑΡΤΙΝΗ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗ.Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν έρθει πολλά και μεγάλα group, όπως "Beauty and the Beast", "Marauder", "Mystery", "Epidemic", "Χαοτική Διάσταση" και πολλοί άλλοι και έχουν γίνει αρκετές συναυλίες μόνο με τοπικά συγκροτήματα. Κάτι πολύ σπουδαίο, μιας και η παράδοση συνεχίζεται και καινούργιο αίμα κάνει κάθε χρόνο την εμφάνισή του. Δεκάδες ήταν τα γκρουπάκια που έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση σε αυτόν τον καταπληκτικό χώρο και έδωσαν ο καθένας με τον τρόπο του, το στίγμα του. Όλοι, ανεξάρτητα χρονολογίας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρά τους καυγάδες και τις διαφωνίες που υπήρχαν κατά καιρούς, δημιούργησαν μια παράδοση που μένει ζωντανή, έναν πυρήνα ανθρώπων που πιστεύουν στο όνειρο, μια μεγάλη οικογένεια, που μέσα της κρύβει όλη την αγάπη, όλα τα όνειρα, όλα τα φανταστικά ταξίδια και τα πιστεύω της νεολαίας της Άρτας.Μέσα σ'αυτόν τον χώρο, εκατοντάδες Αρτινόπουλα, έζησαν το όνειρό τους έστω και για λίγα λεπτά, έκαναν μια φαντασίωση ζωής πραγματικότητα, πέταξαν πάνω από τα τείχη του Κάστρου με τα φτερά της δικιάς τους μουσικής. Έπαιξαν μαζί με ανθρώπους που θαύμαζαν, έπαιξαν μαζί με άλλα "παιδιά",που πλέον είχαν μεγαλώσει, αλλά είχαν αρνηθεί να ξεχάσουν το όνειρο.Το "DREAMGATES", σαν ιδέα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια (σσ.2000), ήταν ένα βράδυ όταν ο Νεκτάριος Δήμου, ο Μάκης Κ. Φελέκης και εγώ, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα όνομα σε αυτές τις συναυλίες. Να δώσουμε χαρακτήρα σε ένα γεγονός. Να ξέρουν όλοι, μέσα από μια ονομασία πως η ώρα έφτασε, πως το rock στην Άρτα είναι ζωντανό.Το αποφασίσαμε εμείς, μιας και τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια είμαστε αυτοί που οργανώνουμε αυτές τις συναυλίες. Το "DREAMGATES", είναι ζωντανό, όπως και η ελπίδα μας για το καλύτερο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ - 2002
////////////

Live @ ZEFIRI


Διοργανωτής:
Γυμνά Καλώδια
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Ημερομηνία:
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009
Ώρα:
8:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
ZEFIRI, Parko K. Liaros

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ - ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ

Τρίτη 7 Ιουλίου στο Μύλο
Δυο γυναίκες …
Δυο φωνές απέναντι στα Πάθη και στη σκληρότητα του Έρωτα.
Περπατούν στο Buenos Aires, περιπλανιόνται στους δρόμους της επιθυμίας,
καταλήγουν στον Πειραιά.
Σταματούν σε πόλεις, μεγάλα ποτάμια και λιμάνια.Ρίο ντε λα πλάτα, Γουαλδακιβίρ, Σηκουάνας, Λισσαβόνα, Νάπολι, είναι μόνο κάποιες από τις στάσεις…
Μια ξεχωριστή σύμπραξη:
Η Πέμη Ζούνη και η Ελένη Πέτασε μια συνεργασία όπου το πάθος και η θεατρικότητα γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς.
Διεισδύουν στο θεατρικό λόγο των Tangos και των Fados,στις φαβέλες της Λατινικής Αμερικής και στα πλακόστρωτα των υπαίθριων τραγουδιστών της Ευρώπης.Διασχίζουν δρόμους αγαπημένων μας κινηματογραφικών τραγουδιών, ταξιδεύουν στις χώρες του κόσμου με υπέροχες μελωδίες που αγαπήσαμε.
Μιλάνε, τραγουδάνε, χορεύουν. Αναπολούν, γελάνε, ξορκίζουν.Με λέξεις, με νότες, με το σώμα …
Μια παράσταση που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλλιτεχνική αποπλάνηση…
Μαζί τους Θοδωρής Οικονόμου ΠΙΑΝΟ , Μιχάλης Πορφυρης ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ, Γιώργος Μπεχλιβανογλου ΚΙΘΑΡΑ , Δημήτρης Κασσαβετης ΤΥΜΠΑΝΑ , Τασος Κεγαχιας ΧΟΡΟΣ .
Προπώληση εισιτηρίων Καπνοπωλείο Μύλου , Patsis , Metropolis . Προπώληση από 29. 07
Ώρα έναρξης εκδηλώσεις 9.00

ΦΡΕΣΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

O ALKIVIADIS KONSTANTOPOYLOS
LIVE STO AFTER DARK

Έναρξη:
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
AFTER DARK
Οδός:
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ & ΔΙΔΟΤΟΥ 31
Τηλέφωνο:
2103606460
///////////


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ


ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:
HATEKING
ΝΙΚΟΣ ΠΙΠΙΝΕΛΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ
ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Τ. ΖΑΤΖΑΣ
Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
θ. ΣΤΙΓΚΑHAI
G YAZDJIAN
Γ. ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ
LOS-TRES
ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ
Διοργανωτής:
"ΦΑΕΘΩΝ" + ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Έναρξη:
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 200
Τοποθεσία:
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Πόλη:
Athens, Greece
Email:
vinilioncafe@gmail.com


στις 8:00 μ.μ.


Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Σάββατο 27 Ιουνίουστο Vibe StageΠάνω από 30 καλλιτέχνες του Rockwave Festival 2009, συναντιούνται στη σκηνή του Terra Vibe φέτος το καλοκαίρι, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο απόλυτο φεστιβαλικό πάρτυ του καλοκαιριού.Η αγαπημένη σε όλους μπάντα των Sunny Side Of The Razor με την γνωστή frontwoman, Σάννυ Χατζηαργύρη θα ανέβει κι εκείνη στη σκηνή του Vibe Stage, ανάμεσα σε πολλούς Rockwave Artists, το Σάββατο 27 Ιουνίου, για να μας ξεσηκώσουν σε ένα πρόγραμμα αγγλόφωνου ροκ που συνδυάζει αρμονικά τους αναλογικούς ήχους με το ηχόχρωμα της ηλεκτρικής κιθάρας και δίνει ένα καλό δείγμα της αγγλόφωνης σκηνής του σήμερα.Οι επαναστατικοί Sunny Side of the Razor θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές μέσα από το καινούριο τους alternative rock άλμπουμ, με αγγλόφωνους στίχους που πραγματεύονται, μεταξύ άλλων, τις δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, τους προβληματισμούς των νέων και τις εσωτερικές αναζητήσεις.Ώρα έναρξης: 13:15μ.μ
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM / www.musicom.gr
/////////////////
SUNNY SIDE OF THE RAZOR «Βαβυλωνία» του Μύλου στη Θεσσαλονίκη


Δευτέρα 29 Ιουνίου


SUNNY SIDE OF THE RAZORO


pening act στη συναυλία των Mikro


Δευτέρα 29 Ιουνίουστη «Βαβυλωνία» του Μύλουστη Θεσσαλονίκη Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη (“Λίλα” των Singles), μετά από χρόνια τριβής με τη μουσική, δημιούργησε τους Sunny Side of the Razor. Οι SUNNY SIDE OF THE RAZOR θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στη «Βαβυλωνία» του Μύλου , στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας τη συναυλία των Mikro. Μετά την εμφάνισή τους στο Rockwave festival 2009, το Σάββατο 27 Ιουνίου στη σκηνή του Vibe Stage, έρχονται να μας ξεσηκώσουν πάλι σε ένα πρόγραμμα αγγλόφωνου ροκ που συνδυάζει αρμονικά τους αναλογικούς ήχους με το ηχόχρωμα της ηλεκτρικής κιθάρας και δίνει ένα καλό δείγμα της αγγλόφωνης σκηνής του σήμερα. Οι επαναστατικοί Sunny Side of the Razor θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές μέσα από το καινούριο τους alternative rock άλμπουμ, με αγγλόφωνους στίχους που πραγματεύονται, μεταξύ άλλων, τις δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, τους προβληματισμούς των νέων και τις εσωτερικές αναζητήσεις. ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ/ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ : Αγ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη / τηλ.: 2310 551836Ώρα έναρξης: 21.00 μ.μ /Τιμή Εισιτηρίου: 15€


Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM / http://www.musicom.gr/

/////////////




ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ


Στις 27 Ιουνίουστο «Κου Κου» στο Γκάζι


Το Σάββατο 6 Ιουνίου και για δύο ακόμη παραστάσεις στις 20 και 27 Ιουνίου, ο Μιχάλης Εμιρλής θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «Κου Κου» στο Γκάζι. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ζω περιμένοντας να ζήσω» , μας χάρισε την απολαυστική επιτυχία «Πίπα της ειρήνης» , αλλά και όμορφα τραγούδια, όπως το «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» και το «Νιώθω το τέλος να πλησιάζει». Δύο χρόνια μετά, επανέρχεται με το νέο του CD «Μη διστάζεις», από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Μη μου μιλάτε για κείνη», «Αυτό που σου αρέσει» και ο «Κουβανός».Ο Μιχάλης Εμιρλής υπόσχεται ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το χορό με το τραγούδι. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς pop και rock, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο.Έκπληξη της βραδιάς οι διασκευές γνωστών τραγουδιών των τελευταίων δεκαετιών που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χαρακτηρισμός «Πάρτυ» να είναι ακριβής.


Κου Κου: Ιάκχου 17, Γκάζι


Τιμή εισιτηρίου: 10 € με ποτό /


Ώρα έναρξης: 11:30


Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/

/////////////


ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ live στον ''ΙΑΝΟ''

Για μια κ μοναδική εμφάνιση!!

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΚΑΝΤΑ!!!

Έναρξη:
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009 στις 10:00 π.μ.
Τοποθεσία:
IANOS
Οδός:
Σταδίου 24
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103217810
Email:
mailto:www.myspace.com/alximistes


////////////
SOUVLAKI PARTY

Mia vradya me afthono

alkool kai souvlakia


To MOJO Cafe sas kalei autin tin paraskevi 26/06/2009 se ena SOUVLAKI PARTY me polly alkool souvlakia kai kefi mexri to prwi.

To psisimo Tha ksekinisei stis 20:00MOJO Cafe Smyrnis 32 Keratsini

Paraskevi 26/06/2009 20:00
///////////////

Vangelis Potamianos Live @ Gyala Music Stage & Special Guest: Giwrgos Vanas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Στις 26 Ιουνίου και για μια μόνο εμφάνιση ο Βαγγέλης Ποταμιάνος και ο Γιώργος Βάνας θα ενώσουν τα όνειρά τους και τις φωνές τους στην Μουσική Σκηνή Γυάλα. Μακεδονίας 3 & Σμύρνης στον Ταύρο (από Πειραιώς 204). Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά συμμετέχοντας και εσύ μαζί μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε.
Παίζουν οι: Βασίλης Σπυρόπουλος: Ηλ. ΚιθάραΆρης Ποταμιάνος: ΜπάσσοΧρήστος Κουμούσης: ΠλήκτραΘοδωρής Παπαστάθης: ΤύμπαναΕίσοδος: 10 euro με ποτό

DOMENICA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DOMENICA

Είχαν 25'' να βάλουν τις στολές χημικού πολέμου και ένα σκηνοθέτη,

που του αρέσουν τα μονοπλάνα..

Αλλά η κούραση έβγαλε αποτέλεσμα.

Το βίντεο κλίπ από μια " 'Αγνωστη πόλη "

.Σκηνοθεσία - Zerosinapsi -

Παραγωγή - Domenica -

http://www.myspace.com/domenicacom

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

BADOG

Οι BADOG είναι ένα νέο σχετικά hard rock
συγκρότημα από την Άρτα,
που δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2008.
Οι επιρροές τους είναι από hard rock και
southern rock μπάντες των 70's και όχι μόνο.
Πριν από ένα μήνα περίπου έβγαλαν το
πρώτο τους single με τον τίτλο badog never diez.
Έχουνε ξεκινήσει πολύ δυναμικά
κάνοντας αρκετές live εμφανίσεις.
Στις αρχές του Ιουνίου έπαιξαν ως support
group στους Deus Ex Machina
στην Άρτα και στις 21 Ιουνίου
θα εμφανιστούνε ως
support group στον Γιωργο Γάκη και τους Jr Troublemakers,
στα Ιωάννινα στην Ευρωπαική γιορτή της μουσικής.
Παράλληλα ηχογραφούνε
τον πρώτο τους δίσκο που υπολογίζεται
να είναι έτοιμος τον Δεκέμβρη.

Τα μέλη της μπάντας είναι :
Παναγιώτης Πέτσας ( φωνή ),
Ηλίας Παπαδήμας ( κιθάρα ),
Στάθης Κρίκας ( κιθάρα ),
Γιώργος Χαρίτος ( μπάσο )
και Μάρκος Ανδρέου ( τύμπανα ).
BADOG is a Hard Rockin' Band
started at the year of 2008
in Arta,Greece.
BADOG seems like
Hard Rock & southern Rock Bands
in 70's.
Of course we have a big influence
of Dirty Blues Bands and with all this
Stuff we try to Keep our fans rockin' with us.
DOWNLOAD ONE TRACK
KLICK ON CD

disc

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK


////////

Symptoma Summer Mini Tour 2009!
Προς τα μέλη του Symptoma

Symptoma Mini Tour 2009 !
Mexri stigmis:10.07.09
Symptoma w/ Mwra sti Fwtia Live @ Kastoria's Golden Apple Festival 2009
23.07.09Symptoma w/ Onirama & Locomondo Live @ Ardas Festival 2009
To Be Announce emfaniseis se Kavala,
Thessaloniki,
Athina kai Kypro!...
stay tuned :D

//////////////

Cameres L I V E !!!!!!!!
Προς τα μέλη του Cameres
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου είναι η παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών.
Ο ΚΕΘΕΑ διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά στην πόλη της Καβάλας εκδηλώσεις και συναυλίες.

Μετά την περσινή μας εμφάνιση καλούμαστε και φέτος σε αυτή την σημαντική βραδιά μαζί με άλλα τοπικά και όχι μόνο συγκροτήματα για να παίξουμε - ροκάρουμε για αυτό τον σκοπό.
Η συναυλία είναι ανοιχτή και θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Φαλήρου ( Καβάλα ) και θα ξεκινήσει από τις 19.00 με graffity και άλλα πολλά.
Από Δευτέρα θα σας ανακοινώσουμε το πλήρες πρόγραμμα και την σχετική αφίσα.
Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας

Cameres

//////////////
Live Βαγγέλης Ποταμιάνος
with his Friends
Special Guest Giorgos Vanas Gyala
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009 & ώρα 23.00


Παίζουν οι:Βαγγέλης Ποταμιάνος: ΦωνητικάΒασίλης Σπυρόπουλος: Ηλ. ΚιθάραΆρης Ποταμιάνος: ΜπάσσοΧρήστος Κουμούσης: ΠλήκτραΘοδωρής Παπαστάθης: ΤύμπαναAND SPECIAL GUEST GIORGOS VANAS!!!!!!!!!!!Είσοδος: 10 euro με ποτόΟ Βαγγέλης Ποταμιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του ' 86.Μεγάλωσε στον Αυλώνα Αττικής, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.Από πολύ νωρίς είχε πάθος με τη μουσική και πείραζε διάφορα μουσικά όργανα.Σπούδασε πληροφορική (αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο με ειδικότητα Υποστήριξη Συστημάτων και Δικτύων Η/Υ). Αργότερα όμως τον κέρδισε η μουσική και παρακολούθησε μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα!



Οδός:
Makedonias & Smyrnis 3 (apo Peiraios 204), Tayros
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103424249
Email:
zeniastolaki@in.gr

//////////
1st Creta Run - Matala 09'
3ήμερο υπαίθριo Φεστιβάλ - Three days open air festival
Support 81 Presents 1st Creta Run at Matala that were famous Famous since ancient times for its magnificent cave-pocked cliffs. Matala was a prime hippie destination in the 1960's.28 - 29 - 30 open air festival, line up to be announced.check our website at http://www.cretarun.com/ More informations will be announced soon.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Support 81 Presents 1st Creta Run στα Μάταλα που έγειναν διάσημα από την αρχαιότητα για της σπηλιές στούς βράχους, Τα Μάταλα ήταν προορισμός των hippie τη δεκαετία του 1960. 28 - 29 - 30 Αυγούστου. Υπαίθρια φεστιβάλ κάθε ημέρα. Ελέγξετε την ιστοσελίδα μας στο http://www.cretarun.com/Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοίνωθουν σύντομα.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Entrance: 11 Euros per day, 15 Euros with your bike.Camping, events and live gigs included with the price.Bring your own tent. The entry fees for those that will only stay for the events and not camp will by only 5 Euros

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Είσοδος: 11 ευρώ ανά ημέρα, 15 ευρώ με την μηχανή. Κάμπινγκ, διοργανώσεις και ζωντανές συναυλίες περιλαμβάνωντε στην τιμήΦέρτε τη δική σας σκηνή.Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΟ

Έναρξη:
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 στις 9:00 π.μ.
Λήξη:
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009 στις 12:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
Μάταλα Τυμπάκιο, Greece