ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη 2012!

Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη
στη Σαντορίνη
1 - 23 Αυγούστου 2012

Εικαστικές Τέχνες και Μουσική, αλλά και μία παιδική αφηγηματική παράσταση, απαρτίζουν και φέτος αρμονικά τις οκτώ συνολικά εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του αυγουστιάτικου Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη 2012, για έκτη συνεχή χρονιά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο παλαιό αρχοντικό του 17ου αιώνα, από 1 έως 23 Αυγούστου, στα Φηρά Σαντορίνης, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις. Η αυγουστιάτικη αυτή γιορτή πολιτισμού έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού στη Σαντορίνη αλλά και ευρύτερα, συγκεντρώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών και των κατοίκων της Σαντορίνης.

Το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη 2012 σηκώνει αυλαία την Τετάρτη 1/8 με μία ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής με τίτλο «Αναμνήσεις», στην οποία συμμετέχουν οκτώ καταξιωμένοι εικαστικοί δημιουργοί. Με ζωγραφικά έργα τους συμμετέχουν οι ζωγράφοι Χρύσα Βέργη, Τάσος Δήμος, Πέτρος Καραβέβας, Ανδρέας Κοντέλλης, Χρήστος Παλλαντζάς και Έλενα Παπαδημητρίου, ενώ με γλυπτά έργα τους συμμετέχουν οι γλύπτες Αγγέλικα Κοροβέση και Άγγελος Παναγιωτίδης.

Μια έκθεση εικαστικών έργων όπου το φως, η θάλασσα, ο ήλιος, η φύση, το τοπίο, οι νεκρές φύσεις, αλλά και τα πορτρέτα, η γυναικεία παρουσία, το γυμνό και η ερωτική διάθεση, είναι όλα θέματα που συγκεντρώνονται για να συνθέσουν τις «Αναμνήσεις» αυτής της αυγουστιάτικης ομαδικής έκθεσης, ένα εικαστικό ταξίδι στο συναίσθημα, τη μνήμη και τους ελεύθερους συνειρμούς. Τα ζωγραφικά έργα της έκθεσης παντρεύονται με τις στέρεες γλυπτικές φόρμες και μορφές, με γλυπτικές συνθέσεις όπου η ελιά, τα φύλλα, τα στεφάνια, τα ψάρια, τα στάχυα, ο χώρος, ο χρόνος, ο ήχος, η κίνηση, η ισορροπία συγκροτούν ένα αισθητικό αποτέλεσμα υψηλής γλυπτικής τεχνικής.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μεγάρου Γκύζη.

Η μουσική διαδρομή του φεστιβάλ ξεκινά στις 4/8 με το ξεχωριστό σύνολο AXA: One Piano, Six Hands. Τρεις πιανίστριες σ’ ένα πιάνο, έξι χέρια που εξερευνούν τα όρια «του αινιγματικού κουτιού με τις μακριές χορδές», όπως κάποτε χαρακτήρισε το πιάνο ο συνθέτης Άλφρεντ Σνίτκε. Η Γερμανίδα Anne Salie, η Ελληνίδα Ξένια Κουρκουμέλη και η Ουκρανή Alina Pronina είχαν διαγράψει η καθεμία αξιόλογη πορεία με σπουδές και σημαντικές διακρίσεις, προτού συστήσουν στη Γερμανία το 2004 το σύνολο “Some handsome hands”, το οποίο πρόσφατα μετονομάστηκε σε AXA: One Piano, Six Hands. Το τρίο έχει δώσει πολλές συναυλίες ανά τον κόσμο και έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Οι τρεις πιανίστριες συνδυάζουν την κλασική και τη σύγχρονη μουσική προσφέροντας στο κοινό μια πρωτότυπη εμπειρία για τα μάτια και τα αυτιά.

Στις 7/8 το φεστιβάλ συνεχίζεται με μια απρόβλεπτη μουσική έκπληξη από την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή, ένα πρόγραμμα πιάνο-φωνή με τίτλο «Rainbows, Moons and Bicycles» από δύο αγαπημένους καλλιτέχνες που θα μας ταξιδέψουν σ' έναν κόσμο που γνωρίζουν και αγαπούν πολύ, τον κόσμο του αγγλόφωνου ερωτικού (και όχι μόνο) τραγουδιού, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα! Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική, η μοναδική Έλλη Πασπαλά, μαζί με τον δεξιοτέχνη πιανίστα Τάκη Φαραζή, μας ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε και ζούμε. Το χθες και το σήμερα του αγγλόφωνου τραγουδιού από δύο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες.

Στις 10/8 ξετυλίγεται μια παιδική αφηγηματική παράσταση με τίτλο «Αλήθεια είναι ή ονειρεύτηκα;» με την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη, η οποία έχει επηρεάσει με το στυλ της τις νεότερες γενιές αφηγητών. Η ψυχοπαιδαγωγός Σάσα Βούλγαρη είναι πολύ γνωστή για την ενασχόλησή της εδώ και 20 χρόνια με την παραδοσιακή τέχνη της αφήγησης, ιδιαίτερα σε μουσειακούς χώρους όπως τα Μουσεία Μπενάκη, Κυκλαδικής Τέχνης, Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Λαϊκής Τέχνης, τα Ιδρύματα Μιχάλη Κακογιάννη, Μείζονος Ελληνισμού κ.α. Η πολύχρονη εμπειρία της την οδηγεί και της επιτρέπει μια διαφορετική προσέγγιση του υλικού της, ακόμα πιο αυτοσχεδιαστική, με πειραματισμούς που παραπέμπουν σε μια πιο σύγχρονη μορφή performance.

Στις 13/8 ο Νότης Μαυρουδής, γιορτάζοντας πέντε δεκαετίες στο χώρο της μουσικής, μας χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι «Στου χρόνου τις καταπακτές»! Θα απολαύσουμε τραγούδια του Νότη Μαυρουδή από διαφορετικές εποχές, με οδηγό τις κιθάρες, με χρώματα, ψιθύρους και σκιρτήματα. Συνοδοιπόροι του Νότη Μαυρουδή στην κιθάρα είναι η Μόρφω Τσαϊρέλη και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος στο τραγούδι, ο Γιώργος Τοσικιάν στην κιθάρα και ο Μάνος Αβαράκης στις φυσαρμόνικες-πνευστά. Αναζητώντας την επικοινωνία μέσα από τραγούδια που σημάδεψαν διαχρονικά την ευαισθησία μας ... μέσα στις καταπακτές του χρόνου!

Στις 17/8 παρουσιάζεται ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ κλασικής μουσικής για βιολί και πιάνο από το DUO EDAN, τις δύο έξοχες δεξιοτέχνες σολίστ από τη Βιέννη, την ουγγρικής καταγωγής σπουδαία βιολονίστρια Edua Zadory και την ουκρανικής καταγωγής πιανίστρια Anastasiia Dombrovska. Η Edua και η Anastasiia δημιούργησαν ένα ντουέτο με πάθος, προσωπικότητα και μια εκπληκτική ομοιογένεια, όπου η έντονη και γεμάτη αυτοπεποίθηση ερμηνεία της Zadory είναι σε τέλεια καλλιτεχνική αρμονία με το φλογερό και ορμητικό παίξιμο της Dombrovska.

Στις 20/8 το ταξίδι συνεχίζεται με το Takis Barberis Group σε μια ξεχωριστή και συγχρόνως ιδιόρρυθμη συνύπαρξη Ανατολής και Δύσης, όπου η jazz συναντά μαγικά τη funk, το rock αλλά και την ινδική, βαλκανική και ελληνική μουσική. Ο Τάκης Μπαρμπέρης στην κιθάρα, ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τζαζίστες, ερμηνεύει παλαιότερες αλλά και νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις του με τον Μάνο Σαριδάκη στο πιάνο, τον Γιώργο Γεωργιάδη στο μπάσο και τον Μιχάλη Καπηλίδη στα τύμπανα.

Στις 23/8 το φετινό Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη ολοκληρώνεται με το «Point Two», μια συνάντηση δύο Ελλήνων μουσικών «του κόσμου», του κορυφαίου διεθνώς βιμπραφωνίστα και συνθέτη Χρήστου Ραφαηλίδη, ιδρυτή του γνωστού Νεοϋρκέζικου jazz γκρουπ “Manhattan Vibes”, και του σημαντικού νεώτερου κοντραμπασίστα και συνθέτη Πέτρου Κλαμπάνη, με καλεσμένο τους τον κορυφαίο δεξιοτέχνη των κρουστών Bodek Janke. Μέσα από το πρίσμα των εμπειριών τους, θα ερμηνεύσουν δικές τους συνθέσεις καθώς και διασκευές από το “The Great American Songbook”. Μια ισορροπημένη δυναμική ακρόαση μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας είναι αυτό που υπόσχονται οι τρεις εξαιρετικοί μουσικοί της τζαζ από τη Νέα Υόρκη.



Εκτός Φεστιβάλ:
Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου θα εγκαινιασθεί στο Πνευματικό Κέντρο ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ η έκθεση ζωγραφικής του Πέπου (Βαγγέλη Ρούσσου) με τίτλο «Η Σαντορίνη μου με άλλη ματιά». Ο Σαντορινιός καλλιτέχνης Πέπος εμπνέεται τα εικαστικά του θέματα από την αρχιτεκτονική και την καθημερινότητα του νησιού του και χρησιμοποιώντας μια δική του εικαστική γραφή απεικονίζει με έντονα συναισθήματα και χρώματα τη Μούσα του, τη Σαντορίνη! Θα εκτεθούν περισσότερες από 25 υδατογραφίες των τελευταίων πέντε ετών. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Γκύζη.

Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012, ώρα 21:00.
Διάρκεια έκθεσης: 27 Αυγούστου - 29 Σεπτεμβρίου 2012.

Φεστιβάλ Θέατρο των Αγρών 2012

Φεστιβάλ Θέατρο των Αγρών
Κυπαρίσσι, Ηράκλειο
29/6/2012 μέχρι 31/8/2012

Μύρισε καλοκαίρι... και το "Θέατρο των Αγρών" είναι πιο έτοιμο από ποτέ! Κόντρα στις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις, είμαστε εδώ να γεμίσουμε τις βραδιές σας με εκλεκτές μουσικές επιλογές υπό το φως των αστεριών και την μυρωδιά της φύσης.

Το πρόγραμμα για το φεστιβάλ "Θέατρο των Αγρών" για το καλοκαίρι 2012, έχει συνοπτικά ως εξής:

Ιούνιος

Παρασκευή 29 Ιουνίου: ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ, 10€

Ιούλιος

Πέμπτη 5 Ιουλίου: ΧΟΡΩΔΕΙΩΝ, 5€
Τετάρτη 11 Ιουλίου: ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΗΣ, 5€
Παρασκευή 13 Ιουλίου: ΧΟΡΩΔΙΑ ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ, 5€
Σάββατο 21 Ιουλίου: ΧΑΪΝΗΔΕΣ Θεοί & Δέμονενες, 10€
Δευτέρα 23 Ιουλίου: ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ, ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ, ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ,15€
Τρίτη 24 Ιουλίου: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, 10€

Αύγουστος

Τετάρτη 1 Αυγούστου: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, 5 €
Πέμπτη 2 Αυγούστου: 2 1/2 ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ 1 ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ, Θέατρο Κρήτης,5€
Παρασκευή 3 Αυγούστου: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ, 10€
Τετάρτη 8 Αυγούστου: ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, 12€
Σάββατο 11 Αυγούστου: ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ, 10€
Παρασκευή 17 Αυγούστου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ, 10€
Σάββατο 18 Αυγούστου: ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, Θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, 5€

Αλλαγή ημερομηνίας - Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Μεσενικόλας Καρδίτσας

Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή συναυλία του καλοκαιριού
«Ένας τρελός»
με τον Δημήτρη Σταρόβα
&
τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο,
στoν Μεσενικόλα Καρδίτσας
(Στο ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου)
Την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012


Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, και όχι 10 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί (ένεκα οι καιρικές συνθήκες) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” προ(σ)καλούν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στον Μεσενικόλα Καρδίτσας (στο ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου), στις 21:00.
Ο «Άνθρωπος Ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” επιστέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης «Ένας Τρελλός».
Ο πολυπράγμων «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια παρασταση, καθώς το χιουμοριστικό & καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού.
Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχάριστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής και την προσωπική τους δισκογραφία.
Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων σουξέ, μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!

Μεσενικόλας Καρδίτσας @ εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου.
Ώρα έναρξης : 21.00
Είσοδος: 10,00€
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6977686749.

Οργάνωση Παραγωγής: Arttings o.ε.

Rock XS Radio | Rock For The Planet | "Bowiefest": Ο David Bowie στο πανί

Rock XS Radio | Rock For The Planet | "Bowiefest": Ο David Bowie στο πανί

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στην Τεχνόπολη!

«Ένας Τρελλός»
του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου
στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του καλοκαιριού!!

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μας δίνει ραντεβού, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι), για να παρουσιάσει την μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση με τίτλο «Ένας Τρελλός», η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.

Πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Γραμμένος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δώρος Δημοσθένους, Ασπασία Θεοφίλου, Βασίλης Καζούλλης, Κρατερός Κατσούλης, Μάρκος Κούμαρης –Locomodo, Γιάννης Κούτρας, Magic de Spell, Μπέσυ Μάλφα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Νάντια Μπουλέ, Εβελίνα Παπούλια, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Ζακ Στεφάνου, Μπάμπης Στόκας, Ταξιάρχης Χάνος, Chu cho s.h.s.
Συμπράττουν οι μουσικοί: Animacorda στις κλασικές κιθάρες, Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο, Άρης Ζέρβας στο τσέλο, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, Γιώργος Χατζής στα τύμπανα και το βιολί.

Μαζί τους οι Sleeping Band : Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο, Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο, Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, Δημήτρης Καρασούλος στις κιθάρες, Σωτήρης Πέπελας στην τρομπέτα και το φλικόρνο, Χάρης Κωνσταντόπουλος στο κλαρίνο και το σαξόφωνο και Σοφία Παπουλάκου στα φωνητικά.

Συμμετέχουν: η Παιδική Χορωδία Λαυρίου, η Δημοτική Φιλαρμονική Κερατέας και η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Μια μεγάλη παρέα λοιπόν μπλέκεται με ζογκλέρ, ακροβάτες και θέατρο δρόμου, αλλάζει ήχους, ρυθμούς και «παντρεύει» ευχαρίστα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο «Ένας Τρελλός».

Τεχνική επιμέλεια ήχου: Νίκος Παππάς και Τζίμης Τσοπάνης
Σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλλης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές Εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στην είσοδο.
Σημεία προπώλησης: Καταστήματα Public, «Τεχνόπολις»
και μέσω πιστωτικής κάρτας στο 13855 & www.viva.gr


«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ.210.3475518
info@athens-technopolis.gr
www.technopolis-athens.gr

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031,
Στάση «Παλαιά Αγορά»

Onirama On The Road - Καλοκαίρι 2012! - προγραμμα

Onirama On The Road
Καλοκαίρι 2012

Οι Onirama πραγματοποιούν αυτό το καλοκαίρι μια σειρά από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.
Πρόγραμμα

03/8 Βόνιτσα: Hora Paradiso
05/8 Παραλία Σχίνο, Αλεποχώρι: Cariocas
08/8 Νάξος: 2o Γυμνάσιο Νάξου
11/8 Αρναία: Πράσινο Χωριό
12/8 Λουτρά Ποζάρ: Φεστιβάλ Ποζάρ
13/8 Καλλιθέα, Χαλκιδική: Angels
17/8 Φαλάσσαρνα, Χανιά: Playa Paraiso
18/8 Περίβολος, Σαντορίνη: Wet Stories
27/8 Ν. Σκοπός Σερρών

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

5th Athens Hip Hop Festival στην «Τεχνόπολις»!

5th Athens Hip Hop Festival
στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το 5th Athens Hip Hop Festival προθερμαίνεται και ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή του Χιπ Χοπ το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Ξεκίνησε σαν πάρτι, εξελίχθηκε σαν γιορτή. To Athens Hip Hop Festival μας πόρωσε, μας έκανε να απολαύσουμε, να φωνάξουμε, να αγαπήσουμε, να πεισμώσουμε, να ερωτευτούμε, να χαμογελάσουμε, να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε, να χορέψουμε και πάνω από όλα να τραγουδήσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας συγκροτήματα. Να μοιραστούμε και να ταυτιστούμε με τις αγωνίες και τα όνειρά τους. Ρίμες που εκπλήσσουν, ρυθμοί που ανεβαίνουν, Mc's που παρασύρουν, B-boys που ακροβατούν και Χιπ Χοπ αδρεναλίνη σε κάθε σπιθαμή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, συνθέτουν το παζλ του Athens Hip Hop Festival για εφτά ώρες χωρίς διακοπή.

Ο σαρωτικός 12ος Πίθηκος, ο μπαρουτοκαπνισμένος Εισβολέας, ο παντός καιρού Άγνωστος Χειμώνας με το “ριμοπυροβόλο” Ταφ Λάθος, οι χωρίς αντίπαλο Στίχοιμα, ο “Παίζει Πρόβλημα” Phyrosun, ο “προπάτορας” Δημήτρης Μεντζέλος, ο “πιστολέρο” Υποχθόνιος, ο πολυδιάστατος 3D, o ανανεωμένος Neon, o άρχοντας του stage Sifu Versus και η απρόβλεπτη Ju Ju θα συναντηθούν στη σκηνή του 5th Athens Hip Hop Festival για να ραπάρουν, να παλέψουν με την αλήθειά τους και να κερδίσουν τη θέση τους σε μια Αθήνα που ανασυντίθεται, επαναπροσδιορίζοντας τους μουσικούς χάρτες και τις εκφράσεις της μακριά από στεγανά και σκοπιμότητες.

Το Battle Of Athens 2012 αναμένεται να εξελιχθεί σε μια μάχη σώμα με σώμα όπου οι 8 καλύτερες ομάδες μπρέικντανς με την καθοδήγηση του έμπειρου Τόλη Αριστείδου θα αναμετρηθούν με χορευτικές ακροβασίες και εμπνεύσεις σαν να παρακολουθούμε έναν αυθεντικό διαγωνισμό του δρόμου.

Το Χιπ Χοπ πλέον δεν σταμπάρεται. Σταμπάρει ότι του αρέσει και το διεκδικεί.

Παραγωγή : Three Angels Production

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημέρα: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τιμές εισιτηρίων : 10 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο.
Προπώληση : Public, Τεχνόπολις (Πειραιώς 100)

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ.210.3475518
info@athens-technopolis.gr
www.technopolis-athens.gr

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811,


Χορηγός: Monster, Sake Tattoo
Χορηγοί επικοινωνίας: Mega, Mad, Mad Radio, 9.84,
Sporty, Athens Voice, City Press, Free Sunday, Village

Cinemas, www.hiphop.gr.

ARK Festival 2012 στην «Τεχνόπολις»!

ARK Festival
«Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Δευτέρα 10 & Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ,
MARAVEYAS ILEGAL, THE BURGER PROJECT & TAKIM,
ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ & ANGRY BIRDS,
NALYSSA GREEN, SWING SHOES feat. SUGAHSPANK,
IMAM BAILDI, THE ONE NIGHT ONLYS,
WEDDING SINGERS, ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ,
BANGIES, MONSIEUR MINIMAL


Το ARK Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και φιλοξενεί 14 επώνυμους και ανερχόμενους καλλιτέχνες για πρώτη φορά σε 2 σκηνές, μαζί με ένα όνομα-έκπληξη. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys απαρτίζουν το φετινό ARK Festival της Αθήνας, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ.

Για πρώτη φορά, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ζωντανό και διαδραστικό πάρκο, με δεκάδες παράλληλα δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα συμπληρώσουν τη μουσική εμπειρία και θα παροτρύνουν το κοινό να ανακαλύψει εκ νέου και κάτω από διαφορετικό πρίσμα ένα γνώριμο στέκι. Πέρα από τη μουσική, η τρίτη ενσάρκωση του ARK Festival θα προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του urban festival και προσκαλώντας όλους τους Αθηναίους να γίνουν κοινωνοί της πανηγυρικής ατμόσφαιρας αυτού του θεσμού. Εντός και εκτός «Τεχνόπολις», η Αθήνα θα γιορτάσει μαζί με το ARK Festival, με πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προς το παρόν, it’s time to play the music…

Ακολουθεί τo αναλυτικό line-up του διημέρου.

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν:



Νίκος Πορτοκάλογλου

Ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς που γιόρτασε φέτος την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Τρεις δεκαετίες αξέχαστων μελωδιών, και οι καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια με μερικά νέα τραγούδια.

Maraveyas Ilegal

Τα πολλά πρόσωπα του Κωστή Μαραβέγια (τραγουδοποιός, πολυοργανίστας, συγγραφέας, fashion icon) ξεδιπλώνονται σε ένα σόου για γερά χορευτικά πόδια, με συμπρωταγωνίστρια την ηρωίδα του τελευταίου του δίσκου «Λόλα».

Τιγρέ Σποράκια

Η ανίερη συμμαχία του Τάκι Τσαν και του Εισβολέα θα ταρακουνήσει την κεντρική σκηνή του ARK Festival, με αντισυμβατική διάθεση, κοφτερές ρίμες και το groove που χρειαζόταν αυτή η διοργάνωση.

Nalyssa Green

Μια drama princess που απογείωσε το DIY και το lo-fi στο ντεμπούτο της “Barock”, με θέρεμιν αντί για μαγικό ραβδί και επιρροές από post-punk, indie rock, folk και την εποχή της αθωότητας και του ρομαντισμού.

Imam Baildi

Η αγαπημένη μουσική κολεκτίβα που αναδείχθηκε ως το ταχύτερα ανερχόμενο ελληνικό σχήμα στην Ευρώπη σε μια καλά δοκιμασμένη εξίσωση ρετρό παραδοσιακών ντόπιων ήχων με ένα ευρύ φάσμα επιρροών από reggaeton μέχρι

R’n’B.

Wedding Singers

H απόλυτη word of mouth live εμπειρία της σεζόν για πρώτη φορά στο ARK Festival, παρέα με τις ανατρεπτικές διασκευές της από disco, synth, pop, rock και rock ‘n’ roll από τα 80s και τα 90s μέχρι και σήμερα.

Bangies

Τύμπανα με εκρηκτικά beats, αυτοσχέδια εμπρηστικά κρουστά, ηλεκτροφόρες κιθαριστικές χορδές και άφθονες λεκτικές χειροβομβίδες από την ανανεωμένη μπάντα που αναδείχθηκε από το Jumpingfish.gr με το κομμάτι «Αυτά τα Χρόνια».

Διήμερο φεστιβάλ στα Καστελλια!

Διήμερο φεστιβάλ στα Καστελλια

Παρασκευη 24 Αυγούστου:
Θανασης Παπακωνσταντινου και Χαϊνηδες

Σαββατο 25 Αυγούστου:
Σωκρατης Μαλαμας και Γιαννης Χαρουλης
"Σε τραγούδια της ζωής μας, στα Καστέλλια της καρδιάς μας"
Διήμερο μουσικό Φεστιβάλ στα Καστέλλια του Νομού Φωκίδας
Στο ημιορεινό χωριό «Καστέλλια» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίων,που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα,διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ στις 24 και 25 Αυγούστου και προσκαλεί τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τους Χαίνηδες τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Γιάννη Χαρούλη.
Μια διήμερη μουσική γιορτή στα Καστέλλια.
Γιατί τα τραγούδια βρίσκουν πάντα το δρόμο για την καρδιά μας...

Πρόγραμμα Συναυλιών στην 77η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Πρόγραμμα
στην 77η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η 77η ΔΕΘ περιλαμβάνει και ατελείωτη διασκέδαση με ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών, στο οποίο συμμετέχουν δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες και θα διαρκέσει από τις 11-16 Σεπτεμβρίου....

Μόνο με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ, στα MUSIC EVENTS Live γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό στερέωμα θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να διασκεδάζουν καθημερινά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το πρόγραμμα των σχετικών εκδηλώσεων του MUSIC EVENTS Live είναι το εξής:

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012
Φίλιππος Πλιάτσικας & Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012
Professional Sinnerz – Enola Str8 – My Excuse

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012
Νατάσσα Μποφίλιου

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Σάκης Μπουλάς & Tonino Carotone

Σαββατο15 Σεπτεμβρίου 2012
Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Ευανθία Ρεμπούτσικα

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012
Ελευθερία Αρβανιτάκη & Μπάμπης Στόκας

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στο τόξο της πύλης ΧΑΝΘ και ξεκινούν στις 21:30
Εμφάνιση: Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 4€ (γενική είσοδος στην Έκθεση)

Πληροφορίες 77η ΔΕΘ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 17:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00-22:00
www.helexpo.gr,
e-mail: grhelexpo@helexpo.gr


DESTRUCTION: Ο τίτλος του καινούριου album

Δόθηκε στη δημοσιότητα ο τίτλος του καινούριου album των βετεράνων γερμανών thrashers Destruction οι οποίοι αυτή την εποχή εργάζονται στην διαδικασία ηχογράφησης του.

Η καινούρια κυκλοφορία τους έχει το όνομα "Spiritual Genocide" και αναμένουμε να εμφανιστεί στα δισκοπωλεία το Νοέμβριο.

Lady Gaga: Ανέβασε στο site της νέα γυμνή της φωτογραφία!

Τελευταίο χτύπημα: Η εκκεντρική σταρ δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα LittleMonsters.com μια φωτογραφία που είναι γυμνή και βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της Taylor Kinney στον οποίο χαρίζει ένα φιλί όλο πάθος.

Δείτε την εικόνα!.....

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 5 ταινίες... variete για το καλοκαίρι

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 5 ταινίες... variete για το καλοκαίρι

Οι Red Hot Chili Peppers στην Αθήνα για μία συναυλία στο ΟΑΚΑ! (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ)

Οι Red Hot Chili Peppers στην Αθήνα
ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό στάδιο)
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι γεγονός. Οι Red Hot Chili Peppers για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!

Η Live Nation και η Big Star Touring παρουσιάζουν τους RED HOT CHILI PEPPERS – LIVE στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Η μεγαλύτερη μουσική περιοδεία συνεχίζεται! Οι RED HOT CHILI PEPPERS ανακοίνωσαν την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημ ερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy RED HOT CHILI PEPPERS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του “Best Album Rock” για το “Stadium Arcadium”, του “Best Rock Performance By a Duo or Group” για το “Dani California”, του “Best Rock Song” για το “Scar Tissue” και του “Best Hard Rock Performance With Vocal” για το “Give It Away”. Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Fle a, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.
Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι οι Red Hot Chili Peppers είναι TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το Ελληνικό κοινό “απαιτεί” να δει ζωντανά εδώ και χρόνια!

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια. Παραγωγός ο Rick Rubin. Με τον ίδιο παραγωγό κυκλοφόρησαν το 1999 το Californication, το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ του συγκροτήματος. Τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησαν το By the way και το 2006 το Stadium Arcadium. Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το “Dani California” που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα “Tell Me Baby” και “Snow (Hey Oh)” που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους – πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart. Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους “I’m with you”, με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτός από τον ήχο η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.

Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση.
Ήρθε η ώρα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά!

Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται να εκπληρώσουν τον διακαή πόθο όλων των Ελλήνων fans!

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πόρτες ανοίγουν: 17:30

Τιμές Εισιτηρίων:

PL1 (θύρες 1,2,34,35): 35 ευρώ
PL2 (Αρένα): 45 ευρώ
PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ
PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ
PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23Β,25,29): 75 ευρώ
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στις ΡΑ και ΡΒ. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο ταμείο του Ticket House.

Δείτε το πλάνο των θέσεων:

Προπώληση: Η προπώληση των εισιτηρίων για το ροκ υπερθέαμα του 2012 ξεκινά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 

Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας στην Αθήνα

TICKET HOUSE

Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 21:00

Σάββατο: 10:30 – 16:00

OnlineSales

Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ Η νέα μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης,

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

your presence still lingers here ..........



Evanescence-My Immortal 

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

κανενα τραγουδι δεν ταιριαζε αποψε.κανενας στιχος καμια μελωδια........τιποτα απο οσα θελουμε να πουμε δεν γραφονται με λεξεις.τιποτα..............

τιποτα δεν υπαρχει που να μπορει να γραφτει.....τι????τωρα τι???????τι πρεπει να σου πουμε που δεν το ακουσες????
μονο.......................ΓΙΑΤΙ???????????????ΓΙΑΤΙ???????????????????
ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΟ...ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ.............................................ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ...σιγουρα τα ξερεις..............αλλα...................................ΓΙΑΤΙ ???????????????????????????????????