ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ LIVE

Stand up comedy
 «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης» 
στη Ν.Σμύρνη

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Stand up comedy

«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης»

στο δημοτικό πολιτιστικό πολυχώρο «Γαλαξίας» στη Ν.Σμύρνη
Πότε ανακαλύφθηκε η τηλεόραση; Πότε τυπώθηκε η πρώτη εφημερίδα; Πότε ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή στο ραδιόφωνο; Τί χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά;
Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης». Οι εμφανίσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο μαρτυρούν ότι ο νεαρός δημιουργός μάλλον έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο δημοτικό πολιτιστικό πολυχώρο «Γαλαξίας» στη Ν.Σμύρνη , καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μέσα από σκληρή πολιτική και κοινωνική σάτιρα τρυπώνει στα σαλόνια των σπιτιών του 2010.
Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό. Ο stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και το κοινό μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί διαβάζουν εφημερίδες, σχολιάζουν τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια.

Πλατεία Νέας Σμύρνης
Néa Smírni, Greece
Ώρα έναρξης : 20.00
Είσοδος ελεύθερη

.................
OZ rock stage LIVE Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-10 Ο ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ LIVE ΣΤΟ ΟΖ rock stage Τηλ. επικοινωνιας 6945959682
.............
Δώρα Μοσχοπούλου (www.rousfm.com) on dexx + "PULVO DE ORO" unplugged

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10

Η παρέα μεγαλώνει!
Ο George P. μπαίνει πίσω απ'το bar..
Τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνει η ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ
ιδιοκτήτρια & ραδ. παραγωγός του Rous fm (www.rousfm.com)
Aνάμεσα στο set θα "τραγουδήσουμε παρέα" για άλλη μια φορά..
Τη σκυτάλη αυτή τη φορά παίρνουν οι "PULVO DE ORO"
Οι ΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΑΛΛΗΣ
με τις κιθάρες τους, θα μας οδηγήσουν σε έντεχνα & ροκ μονοπάτια..
join us..
με ελεύθερη πάντα είσοδο..
ΠΟΤΑ: 5, 6e & 7e
ΜΠΥΡΕΣ: 4e (μεγάλο μπουκάλι Amstel - Heineken) & 5e
COCTAILS: 7e***
ΡΑΚΟΜΕΛΟ: 7e (Κανατάκι 0,25)

χορηγοί επικοινωνίας :
www.rousfm.com
www.myspace.com/art.dimiourgia
"TO πιο Μικρό Cafê" - Art & Coctail Bar
Λεωφ.Ηρακλείου & Σαλαμίνος (3 AΣΤΕΡΙΑ - Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
Athens, Greece
...............
Rock συνάντηση της Pub House

...για να ξαναζήσουμε ROCK καταστάσεις όπως τότε!!!
Mylos-Veria
K. varnali 2
Veria, Greece
.............

ΟΙ NOSTOS LIVE ΣΤΟ GLAM BAR!!!

GLAM BAR, ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40, ΓΚΑΖΙ, ΑΘΗΝΑ
.............

Great Eastern Live at Lost Dogs


Lost Dogs
Virwnos 3
Thessaloníki, Greece
.............
ONOMA TOY ΡΟΔΟΥ ROCK 2010-11

Και τώρα rock και μόνο rock... Ελληνόφωνο,Αγγλόφωνο εώς και Γερμανόφωνο και στο τσακιρ κέφι ρίχνουμε και μερικά "Γαλλικά"!
Mainstream,AOR,Hard Rock,Industrial,Alternative,Punk αλλά και Disco 80's με δική μας συνταγή! Οι "OMERTA II" (Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος -drums, Θανάσης Γιαννίτσας -bass, Kωστής Τσουμπρής -Keys, Ethan Chionos - lead gtrs) μαζί με την Angel , τον Στέφανο Μπίο, τον Στάθη Γιαννακόπουλο και τον Hannibal βγάζουν τα εσώψυχά τους πάνω σε ένα ιστορικό και original rock stage που επί σειρά ετών δεν ξεπουλάει την αξιοπρέπειά του! Μια ξεχωριστή χρονιά που θα συνοδευτεί και με guest εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών οι οποίοι τολμούν να πειραματιστούν και να αμφισβητίσουν την ελληνική πραγματικότητα! Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ! Βοήθειά σας!
ONOMA TOY ΡΟΔΟΥ (πλατονως 1 πλατεια δαβακη)

Σαν Σήμερα...23 Οκτωβρίου

1925 Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, ο Μάνος Χατζιδάκις γεννήθηκε στην Ξάνθη. Ξεκίνησε μαθήματα μουσικής σε πολύ μικρή ηλικία, 4ων ετών, με τον Αρμένιο πιανίστα Αλτουνιάν. Στις αρχές τις δεκαετίας του '40 παρακολουθεί ανώτερη θεωρία με τον Μενέλαο Παλάντιο και αρχίζει τις σπουδές φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την ίδια εποχή κάνει παρέα με σημαντικούς διανοούμενους και καλλιτέχνες, όπως Νίκος Γκάτσος, Γιώργος Σεφέρης, Οδυσσέας Ελύτης, κ.α. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του, ως συνθέτης, είναι για το έργο "Τελευταίος Ασπροκόρακας" του Αλέξη Σολωμού, στο Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν. Τα επόμενα χρόνια θα γράψει μουσική για ταινίες, όπως "Το ποτάμι" (1959) που θα του χαρίσει το βραβείο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μπαλέτα αλλά και μουσική για τραγωδίες και κωμωδίες. Το 1960 θα τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ για το τραγούδι "Τα παιδιά του Πειραιά" που ακούγονταν στην ταινία του Ζυλ Ντασέν "Ποτέ την Κυριακή". Άλλα σημαντικά έργα του: "Οδός Ονείρων" (1962), "Αμέρικα Αμέρικα" (1963), "Το χαμόγελο της Τζοκόντας" (1965), "Ο Μεγάλος Ερωτικός" (1972), "Αθανασία" (1976), "Οι μπαλάντες της οδού Αθηνάς" (1983), "Ο Μάνος Χατζιδάκις στη Ρωμαϊκή Αγορά" (1986), κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του: "Μια πόλη μαγική", "Μπαλάντα των αισθήσεων", "Αθανασία", "Η μπαλάντα του Ούρι", "Φέρτε μου ένα μαντολίνο", "Αγάπη που 'γινες", "Θάλασσα πλατειά", "Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι", "Κεμάλ", "Είμ' αετός χωρίς φτερά", "Χάρτινο το φεγγαράκι", "Μη τον ρωτάς τον ουρανό", κ.α.

1962 Ο δωδεκάχρονος Stevie Wonder ηχογραφεί το πρώτο του single για την Motown, με τον τίτλο "Thank You For Loving Me All The Way".

1964 Ο μπασίστας Robert Trujillo (Roberto Agustín Trujillo) γεννήθηκε στη Santa Monica της California. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Heavy Metal συγκρότημα Metallica. Έχει συνεργαστεί επίσης με καλλιτέχνες όπως Black Label Society, Ozzy Osbourne, κ.α.

1999 Στην πρώτη θέση του US Billboard 200 βρίσκονται οι Creed και το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Human Clay". Είχε κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου και γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Μέχρι το 2007 είχε πουλήσει πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το τραγούδι "With Arms Wide Open" κέρδισε το 2000 το βραβείο Grammy "Best Rock Song". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Are You Ready?", "What If", "Higher", κ.α.

2000 Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός PJ Havey κυκλοφορεί το πέμπτο της στούντιο άλμπουμ, με τίτλο "Stories from the City, Stories from the Sea". Θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές δουλειές της, κερδίζοντας το 2001 το Mercury Prize. Στη νέα της δισκογραφική προσπάθεια συμμετείχε και ο τραγουδιστής των Radiohead, Thom Yorke, στο τραγούδι "This Mess We're In". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Good Fortune", "A Place Called Home", "You Said Something", κ.α.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

RADIO - ΦΩΝΙΚΑ - TO ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….

/////////////////

ΤΟ ROCK EINAI ΕΔΩ




BLACK HUMOR LIVE!!!
Σήμερα στις 10:30 μ.μ
Gia mia akomh paraskeuh oi black humor tha einai konta sas sto stage tou STONEBAR me akomh poio ananeomeno rock programma!
BE THERE!
STONEBAR
ERMOY 18
Patras, Greece
////////////
σέ οικονομικές τιμές,
 ηχογραφήσεις και ενορχηστρώσεις

Αναλαμβάνουμε ,σέ οικονομικές τιμές, ηχογραφήσεις και ενορχηστρώσεις,για DEMO η Δισκογραφία και μελοποιήσεις στίχων.
Τι μες
-ενορχηστρώσεις,για DEMO 80E ανα τραγούδι
-ενορχηστρώσεις,για Δισκογραφία 180E ανα τραγούδι
-μελοποιήσεις στίχων.180E
-MIXE ανα τραγούδι 100Ε
-Mastering ανα τραγούδι 60Ε
πληροφορίες στο τηλ:6909060274
.................

TOYS IN THE ATTIC!!

Αγαπητοί φίλοι, Παρασκευή σήμερα και το TOYS IN THE ATTI στις 20:00 θα είναι στον αέρα, μέ παρα πολυ ROCK μουσική σήμερα!!!
Ελπίζω να τα πούμε και ραδιοφωνικά λοιπόν στις 20:00 στον www.rokmahine.gr!!

KEEP ON ROKING IN A FREE WORLD!
...............

ΔΕΣΥΠΡΗΣ - ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ @ MIKE'S

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 - Ώρα έναρξης 23.00

Ο Γρηγόρης Δεσύπρης (acoustic guitar & vocals) & ο Μάκης Τσιγάντες (bass & vocals), 
συνοδευόμενοι από τους εκλεκτούς μουσικούς Περικλή Παλαμιώτη (lead guitar), 
Παύλο Μπαλατσούκα (drums) και Νίκο Τασιούλα (lead guitar), 
παρουσιάζουν ένα 3ωρο
 Classic Rock πρόγραμμα, 
στηριγμένο σε τραγούδια από τη Δισκογραφία τους αλλά και από επιλεγμένο διεθνές ρεπερτόριο 
(Deep Purple, Status Quo, Grand Funk, Gary Moore, Cream, Chicago, Steppenwolf, Rory Gallagher, ctr)
MIKE'S IRISH PUB Σινώπης 6, Υπόγειο Πύργου... Αθηνών, Αμπελόκηποι, 
Τηλ 210 7776797 Athens, Greece

Σαν Σήμερα... 22 Οκτωβρίου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
/////////////////

1960 Ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του Αμερικανικού alternative/punk-rock συγκροτήματος Meat Puppets, Cris Kirkwood, γεννήθηκε στο Paradise Valley της Arizona. Το 1980 με τον αδερφό του, Curt, και το ντράμερ Derrick Bostrom δημιούργησαν το συγκρότημα και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ δύο χρόνια αργότερα, "Meat Puppets" (1982). Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 12 άλμπουμ με δημοφιλή τραγούδια όπως τα "Sam", "Backwater", "We Don’t Exist", "Scum", κ.α. Με τη μουσική τους επηρέασαν πολλά συγκροτήματα, όπως Nirvana, Pavement, Soundgarden, κ.α.

1994 Ο Αμερικανός παραγωγός και μουσικός Jimmy Miller (James Miller 1942-1994) απεβίωσε στο Denver του Colorado σε ηλικία 52 ετών από ασθένεια στο συκώτι. Υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλής παραγωγούς και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Blind Faith, Traffic, the Plasmatics, Motörhead και Primal Scream. Σημαντικότερες όμως από όλες τις συνεργασίες του ήταν με τους The Rolling Stones, για τα άλμπουμ "Beggars Banquet" (1968), "Let It Bleed" (1969), "Sticky Fingers" (1971), "Exile on Main St." (1972) και "Goats Head Soup" (1973). Τα κρουστά του ακούγονται στα τραγούδια "Honky Tonk Women", "You Can't Always Get What You Want", "Happy", "Tumbling Dice", κ.α.

1969 Οι Led Zeppelin κυκλοφορούν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους, με τον τίτλο "Led Zeppelin II". Ηχογραφήθηκε σε διάφορα στούντιο της Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής το διάστημα Ιανουάριος - Αύγουστος. Τη παραγωγή του άλμπουμ έκανε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Jimmy Page. Μέχρι το 1999 οι πωλήσεις του άλμπουμ είχαν ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Whole Lotta Love", "The Lemon Song", "Heartbreaker", "Moby Dick", κ.α. Στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame, "The Definitive 200: Top 200 Albums of All-Time", βρίσκεται στη 47η θέση.

1978 Ο Sid Vicious, μπασίστας του συγκροτήματος The Sex Pistols, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες των καρπών του, δέκα ημέρες μετά το θάνατο της συντρόφου του Nancy Spungen. Μετά το συμβάν ο Vicious θα νοσηλευτεί στην ψυχιατρικό νοσοκομείο Bellevue.

1994 Στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι R.E.M. και το ένατο άλμπουμ τους "Monster". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "What's the Frequency, Kenneth?", "Crush With Eyeliner", "Strange Currencies", κ.α.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ...???

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
/////////////////
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΤΟΥΣ "ART IN ROCKΑΔΕΣ" ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ !
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΗΣ,
ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑ'ΣΑΣ,
ΕΦΤΑΣΕ!

...ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙΠΟΤΑ !
ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,
ΑΠΟΨΕ (21/10)
ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ 87,
ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ " Ι.Κ.Α."
ΜΕ 2 ΜΠΛΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ...
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ!

ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ
" ΜΟΝΙΜΟ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ "
ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ...!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
ΘΩΜΑΙΣ

χάρτης

Σαν Σήμερα...21 Οκτωβρίου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
///////////////


1917 Ο μεγάλος τρομπετίστας Dizzy Gillespie (John Birks Gillespie 1917-1993) γεννήθηκε στο Cheraw της Νότιας Καρολίνας. Παρέα με τον Charlie Parker συνέβαλαν στην ανάπτυξη της μοντέρνας Jazz. Το 1989 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy Lifetime Achievement για την συνολική του προσφορά στη μουσική και το 1993 με το βραβείο Polar Music Prize. Υπήρξε μεγάλη επιρροή σε τρομπετίστες όπως οι Miles Davis, Fats Navarro, κ.α. Η προσφορά του στην Jazz είναι τεράστια και δικαιολογημένα θεωρείται από κοινό και κριτικούς ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

1940 Ο κιμπορντίστας Manfred Mann (Manfred Sepse Lubowitz) γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Σπούδασε κλασική μουσική και εργάστηκε σαν Jazz πιανίστας σε διάφορα club της χώρας του. Είναι δημοφιλής για την ίδρυση του δημοφιλούς συγκροτήματος που φέρει το όνομα του το 1964. Γνώρισε επιτυχία με τραγούδια όπως τα "Do Wah Diddy Diddy", "Sha La La", "Pretty Flamingo", "Mighty Quinn", κ.α.

1961 Για δεύτερη εβδομάδα στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Ray Charles με το τραγούδι "Hit the Road Jack". Το τραγούδι πρωτοηχογραφήθηκε σε μορφή ντέμο το 1960 από τον R&B τραγουδοποιό Percy Mayfield. Τα χρόνια που πέρασαν διασκευάστηκε από καλλιτέχνες όπως The Animals (1966), The Residents (1987), Basement Jaxx (2006), κ.α.

1972 Μετά από 17 χρόνια προσφοράς στην μουσική, ο Chuck Berry καταφέρνει να ανέβει για πρώτη φορά στο Νο1 του Billboard με το τραγούδι "My Ding-A-Ling". Ήταν μέρος του άλμπουμ "The London Chuck Berry Sessions". Το τραγούδι είχε ηχογραφηθεί για πρώτη φορά το 1952 από τον Dave Bartholomew με τον τίτλο "Little Girl Sing Ding-a-Ling". Ο Berry το ηχογράφησε το 1968 με τον τίτλο "My Tambourine" αλλά η ζωντανή ηχογράφηση του τραγουδιού στο Arts Festival του Coventry της Αγγλίας είναι αυτή που θα βρεθεί τελικά στο Νο1...

1998 Ο Alice Cooper καταθέτει μήνυση κατά των μελών του συγκροτήματος KISS, Paul Stanley και Bruce Kulick, υποστηρίζοντας πως το τραγούδι τους "Dreamin'" έχει πολλές ομοιότητες με το δικό του "Eighteen". Λίγες ημέρες αργότερα σε συνέντευξή του, ο Stanley αποκαλύπτει πως όχι μόνο αλλά ολόκληρο το άλμπουμ "Psycho Circus" είναι επηρεασμένο από τον Alice Cooper...

ΤΟ RADIO MUSIC ROCK ΚΑΙ ΤΑ LIVE!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
//////////////

Ακουστικό Live με τους Παναγιώτη & Άγι

Ακουστικές,αγγλόφωνες και ελληνικές Rock διαδρομές,από τα 60's εώς και σήμερα,με τον Παναγιώτη(Parthian Shot)-φωνή και τον Άγι(Ένα Βήμα Μπροστά)-ακουστική κιθάρα,
στο Rock Entry Bar(πρώην Lounge),
Αγίας Γλυκερίας 20
(έναντι εκκλησίας-προέκταση Βεϊκου προς Κυψέλη),Γαλάτσι.

Αυτή την Πέμπτη,και κάθε Πέμπτη,στις 10:00 μ.μ.

Σας περιμένουμε.
................
Sugahspank! with The Swing Shoes

και το underground μουσικό μυστήριο....!
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου · 9:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Sugahspank! Παρουσία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα , μία μαύρη Πειραιώτισα (όπως είθισται να την χαρακτηρίζουν) και σίγουρα μία απόλυτη performer on stage... Βαδίζοντας τον δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας του deput album της “The incredible, the invisible” σε παραγωγή Blend aka Mishkin, παγκοσμίως από την Cast-a-Blast, η Sugahspank! συνεχίζει να μας εκπλήσει ευχάριστα με τους πειραματισμούς της στις Live εμφανίσεις της. Σε συνδυαζμό με το “βρόμικο” και τόσο ανατρεπτικό ήχο των Swing Shoes, η βραδιά εξελίσεται σ’ ένα ξέφρενο πάτρυ με μία μαγική αίσθηση παρανομίας. Δύο ώρες γεμάτες ρυθμό, με τη μουσική αβίαστα να μπαίνει στο κορμί σου και να σε παρασύρει σε άλλες εποχές ... Στις κιθάρες ο Άδωνις Γουλιέλμος και ο Γιώργος Κούτρας, στο Βιολί ο Ανδρέας Σιγαλός, στο ακουστικό μπάσο ο Πάνος Τομαράς και στα κρουστά συμμετέχει ο Dj Oxocube! Οι πέντε άντρες ξεχνάνε για λίγες ώρες ότι βρίσκονται στην Ελλάδα του 2010 και μπαίνουν σε ένα ασταμάτητο μουσικό φλερτ με τα tempo, τα ακόρντα και τις μελωδίες προμελετημένα, δίνοντας μας όμως μία απόλυτη αίσθηση αυτοσχεδιασμου!


Sugahspank and the Swing Shoes…!!!!

Μια παράσταση…μία βραδιά...πολλές αισθήσεις!!!!
Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή
...............

Reggae nights @ *TO πιο Μικρό Cafê*

ΠΕΜΠΤΗ 21/10
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται..
για τους λάτρεις του είδους..
κι επειδή επιμένουμε παραλιακά..
Reggae μουσικές περιπλανήσεις by George Pahidakis
με ελεύθερη πάντα είσοδο..
ΠΟΤΑ: 5, 6e & 7e
ΜΠΥΡΕΣ: 4e (μεγάλο μπουκάλι Amstel - Heineken) & 5e
COCTAILS: 7e***
ΡΑΚΟΜΕΛΟ: 7e (Κανατάκι 0,25)

χορηγοί επικοινωνίας :

"TO πιο Μικρό Cafê" - Art & Coctail Bar
Λεωφ.Ηρακλείου & Σαλαμίνος 3, Ν.Ηράκλειο (3 ΑΣΤΕΡΙΑ)
Επικοινωνία: 210/28.36.050
................
Οι Μπλε στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη

Οι ΜΠΛΕ
στο Vox Music Stage
μαζί τους o Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Πέμπτη 21 Οκτώβριου
Οι “Μπλε” έρχονται να μας καθηλώσουν για ακόμη μια φορά, στη μουσική σκηνή Vox στον Βόλο. Σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύουν ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση. Εκτός, όμως, από δικές τους επιτυχίες, οι Μπλε αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν και με τις διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών. Ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (γνωστοί από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"), με φοβερή ενέργεια και διάθεση, μας ξεσηκώνει με την υπέροχη φωνή του και το εξαιρετικό tracklist.

VOX Music Stage
Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Τηλ : 24210 35350
Ώρα έναρξης 22:30
.............
Απόστολος Ρίζος @ ΚΟΟ ΚΟΟ για άλλες 3 Πέμπτες!

ΙΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΠΕΜΠΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΟ-ΚΟΟ!
21/10, 4/11 & 11/11

Ο Απόστολος Ρίζος, συνεχίζει τις φθινοπωρινές του μουσικές περιπλανήσεις στο Γκάζι, ανανεώνοντας τις εμφανίσεις του στο Koo-Koo live music bar (Ιάκχου 17, Γκάζι) για άλλες 3 συναυλιακές βραδιές, γεμάτες ρυθμό και συναίσθημα!
Τρεις Πέμπτες, με αρχή στις 21 Οκτωβρίου, και εν συνεχεία στις 4 και 11 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσουν τον Απόστολο Ρίζο σε έναν από τους πιο καλοστημένους συναυ...λιακούς χώρους της πόλης.
Με παρέα μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρϊζος μας παίρνει συνταξιδιώτες, για να συν-βιώσουμε την ιστορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” .
Το χρονικό της σχέσης δυο ανθρώπων που εκτυλίσσεται σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή. Απ’το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, που καθώς περνάει, μαζεύει θησαυρούς από τις μυστικές μας διαδρομές και μας τους επιστρέφει σε μια groovy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.


Σαν ταινία, κάθε τραγούδι και μια σκηνή και η μουσική παράσταση. Στις σκηνές της ιστορίας και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του Απόστολου Ρϊζου με το Νίκο Ζούδιαρη ''Ένας κύκνος κλαίει'' και ''Φυσαλίδα'', αλλά και διασκευές αγαπημένων Ελλήνων και ξένων συνθετών του τραγουδοποιού. (Μάνου Χατζιδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου,Νίκου Κηπουργού, Tim Buckley, κ.ά).


Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Nikos Tattoo: μπάσο
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα
Ώρα έναρξης: 23.00 - Τιμή εισόδου: 14 ευρώ (με ποτό)

ΚΟΟ ΚΟΟ live bar
Ιάκχου 17
Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, «Τι είδες που δεν είδα εγώ;» κυκλοφορεί από τη Lyra.
www.apostolosrizos.gr
..............
!21-10-10!! ♥Thriller Night Parties♥ @ Candy Bar Downtown

Οι Beat-les Productions το γιόρτασαν ανάλογα την περασμένη εβδομάδα με ένα πραγματικά πρωτόγνωρο για τα δεδομένα party event!
Με καλεσμένους, αποκλειστικά για την πολυαναμενόμενη βραδιά, καταξιωμένους stars της ελληνικής showbiz! Οι Bobito Tzemanakis και Dj Ice έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στο πάρτι που μας πέρασε, όπως κάνουν κάθε Πέμπτη αλλώστε στα ανεπανάληπτα Thriller Night Parties που ασφυκτιούν απο κόσμο...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
.Το Καλύτερο Και Ποιοτικότερο Πάρτυ Της Αθηναικής Νύχτας Ερχετε Να Δώσει Μια Νέα Πνόη Στήν Διασκεδασή Σας Με Την Καλυτερη Μουσικη Της Πολής...Xορευτικά Show με καλλίγραμμες κοπέλες και πληθώρα events...ολα αυτά συνθέτουν το μοναδικό προορισμό της Πέμπτες !!!

--> Indoor FIREWORK Show
--> on dexx: Βobito Tzemanakis , DJ ICE , Tony Gonzales
--> eclectic House & chic R'n'B
--> Dance Show By Beat-les SX Dancing Squad
--> Dress Code : chic - glamorous
--> Live Vocals by Our New Star... '' ???''

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Let The Vibe...Take You High...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Not Just Another Place To Party... A state Of Mind...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Gia Kratiseis & Guest List : 6947406158 & 6937505639

eclectic House & chic R'n'B, Rock House
iera Odos 41 --> Gkazi
Athens, Greece
....................
<<<<<<<ΔΙΑΦΟΡΑ LIVE >>>>>>>

-----------------------------------
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

21/10 Thriller Night Parties @ Candybar – Athens


-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

22/10 Scoom! @ Skullbar - Athens
w/ Marco Passarani – Leon Segka – Felizol – Bodj


-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

23/10 F.S.I. 9th Anniversary Event - Sander Kleinenberg @ Messiah Club (Asteria Glyfadas) – Athens


23/10 Simina Grigoriu - Dura - Dj Night Light @ Skullbar – Athens


23/10 Sound Best private night @ La Fin Club Restaurant – Krioneri


-----------------------------------
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

27/10 “Can’t Get Enough” @ W Night Club | Nights In Heaven – Athens

www.postyourevent.gr/event/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=16682%3A%22Cant+Get+Enough%22+Premiere+Night&Itemid=53〈=el

27/10 F.S.I. 9th Anniversary - Guy J ++ @ Fortezza Club – Rethymno


27/10 Disco Bomb Present: Fuzzbox – Junior Nas – Axil
@ Swing Bar – Athens


27/10 Hospital & Get Connected Present 5Man @ Blend Club – Athens


27/10 Death/Black/Thrash Metal Annihilation Night @ Skullbar – Athens


-----------------------------------
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

28/10 Kay & The Schooldrivers feat.The SchoolGirls @ Koo Koo – Athens
Πρεμιέρα και Παρουσίαση videoclip


-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

29/10 AVSR Records Label Party @ Bossa Nostra – Kyparissia


29/10 John Dimas | Slydex @ Astron Bar – Athens


-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

30/10 Heartagram Reunion Party @ Glam Bar – Athens
HIM darksecret + our diabolical fan club


-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

05/11 Grandfathers 80’s Revival Parties @ Nostos club – Athens
w/ G.Staikos – M.Samios


-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

13/11 Guest DJ Μ4RC of Grendel @ Seven Sins – Athens


13/11 Shut The Fuck Up Vol1 @ Nueva Trova – Athens


-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

19/11 Therion “Sitra Ahra” tour @ Block33 – Thessaloniki
+ Loch Vostok - Leprous


-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

20/11 Red Zebra live @ Seven Sins – Athens
+ Support: Exetix & Skull & Dawn


20/11 Therion “Sitra Ahra” tour @ Gagarin 205 – Athens
+ Loch Vostok - Leprous


-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

11/12 Dj Silver @ Skullbar – Athens


-----------------------------------
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------
30/12 Michael Jackson Dangerous Tribute Special @ Gagarin 205 – Athens

ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ - ΣΤΙΓΜΕΣ LIVE @ JASMIN LIVE 31.10.2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
////////////////////

31.10.2010
στο ROCK CLUB JASMIN
στις 22.00
H TΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ και οι ΣΤΙΓΜΕΣ
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ
ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ JASMIN 
ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ
ΗΧΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31.10.2010 στις
22.00....!!!
ROCK "ΣΤΙΓΜΕΣ" ΣΕ ΜΙΑ "ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ"

JASMIN ROCK CLUB
MIXAΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 150 & ΣΙΝΟΠΗΣ
ΑΘΗΝΑ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...20 Οκτωβρίου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
///////////


1950 O Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Tom Petty (Thomas Earl Petty) γεννήθηκε στο Gainesville της Florida. Είναι μέλος του συγκροτήματος Tom Petty and the Heartbreakers στους οποίους ενσωματώθηκε στο 1979. Γνώρισε μαζί τους επιτυχία με τραγούδια όπως τα "Breakdown", "Refugee", "You Got Lucky", "Jammin' Me", "Learning to Fly", κ.α. Το 1988, μαζί με τους Bob Dylan, George Harrison, Roy Orbison και Jeff Lynne δημιούργησαν το supergroup Traveling Wilburys κερδίζοντας το βραβείο Grammy, "Best Rock Performance by a Duo or Group", για το άλμπουμ "Traveling Wilburys Vol. 1". Το 1989 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ, το οποίο περιείχε την επιτυχία "I Won't Back Down". Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame 2002.

1977 Ο τραγουδιστής, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος του Southern Rock συγκροτήματος Lynyrd Skynyrd, Ronnie Van Zant (Ronald Wayne Van Zant 1948-1977) μαζί με τον κιθαρίστα του γκρουπ Steve Gaines (Steven Earl Gaines 1949-1977), την αδερφή του Steve, Cassie Gaines (Cassie LaRue Gaines 1948-1977) η οποία έκανε τα φωνητικά και τον road manager του συγκροτήματος Dean Kilpatrick σκοτώνονται όταν το αεροπλάνο που επέβαιναν συνετρίβη στο Gillsburg του Mississippi. Το αεροσκάφος Convair 240 έμεινε από καύσιμα και ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Το δυστύχημα συνέβη τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του πέμπτου στούντιο άλμπουμ τους "Street Survivors". Σκοτώθηκαν επίσης ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης ενώ τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος επέζησαν παρά τα σοβαρά τραύματά τους.

1997 Ο κιθαρίστας των Canned Heat, Henry Vestine (Henry Charles Vestine 1944-1997), γνωστός και ως "The Sunflower", απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών στο Παρίσι κατά την διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος στην Ευρώπη. Η νεκροψία έδειξε καρδιακή ανεπάρκεια. Το 2003 βρέθηκε στην 77η θέση της λίστας του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time".

1960 Ο Roy Orbison βρίσκεται στην κορυφή των Βρετανικών Single Charts με το τραγούδι "Only The Lonely". Ήταν μέρος του άλμπουμ "Only the Lonely (Know How I Feel)". Το 1999 τιμήθηκε με τον τίτλο Grammy Hall of Fame και το 2004 βρέθηκε στη 232η θέση της λίστας του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time".

1980 Οι U2 κυκλοφορούν το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Boy". Η παραγωγή ήταν του Steve Lillywhite και ηχογραφήθηκε στα Windmill Lane Studios του Δουβλίνου. Θα ανέβει μέχρι την 63η θέση του Billboard ενώ στη Μεγάλη Βρετανία στο Νο52 του UK album chart. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "I Will Follow", "A Day Without Me", κ.α.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
///////////

ΤΟ GHOST HOUSE ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ


Το Ghost House ψάχνει τραγουδίστρια για συμμετοχή σε σχήμα με ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
--------------------------------------------------------------------------------------
Στείλτε βιογραφικό και links της δουλείας σας στο
όσες επιλεγούν θα συμμετάσχουν στην τελική ακρόαση που θα γίνει στο Ghost House


GHOST HOUSE
LEPENIOTOU 26 PSIRRI
Athens, Greece

..............
ΡΟΔΟΝ Live
 (Θοδωρής Φέρρης, Μαρία Κώνστα, No NAME band)

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου στις 10:30 μ.μ.
Πρεμιέρα στο ΡΟΔΟΝ live με Θοδωρή Φέρρη, Μαρία Κώνστα, το νεανικό group No NAME band… 12 σολίστ του Μπουζουκιού, δεκαμελής ορχήστρα, 12 τραγουδιστές dj και αρτίστες του topless..
το νέο ανατρεπτικό πρόγραμμα του ΡΟΔΟΝ live απο Πέμπτη 14/10 κοντά σας!!!

No NAME band :
Οι No NAME band,ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη.Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 3 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα απο live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.
Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς και έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Dubai). Το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" βρίσκεται αποκλειστικά στην επετειακή συλλογή για τα 8 χρόνια της PLUS REC / UNIVERSAL MUSIC.

Δές και άκου τα παρακάτω:

Συμμετέχουν :
Ιορδάνης Παύλου,
Νικόλας Ρωμανός,
Sany,
Kωνσταντίνα Βοζίκη,
Δήμητρα Ταγιάννη,
Aντονέλλα Cuellar,
Άννα Γαβαλά,
Βικτώρια,
Μάχη Μαρκοπούλου

ΡΟΔΟΝ Live Φρίξου 3, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο κρατήσεων 2310.513400
..............

REVENGE OF ROCK 
 A NIGHT FOR THE METAL GODS!!!

Αύριο στις 11:30 π.μ
Το REVENGE OF ROCK, διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στους JUDAS PRIEST.. a night for the real METAL GODS... μη λείψει κανείς!
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 34, ΑΘΗΝΑ

..............

Sweet Delay LIVE @ Glam Bar στο Γκάζι!

"...κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα..."

Ξανάρθαν τα κρύα (που λέει και ο κύριος Διονύσης), ξανάρθαν και οι Sweet Delay με το πρώτο τους LIVE για φέτος σε μέρη γνώριμα στο Γκάζι! Σας περιμένουμε όλους και όλες την Πέμπτη 21-10-2010, στις 21.30, στο Glam Bar στο Γκάζι, να ζήσουμε για ακόμα μία φορά μοναδικές μουσικές (και όχι μόνο) στιγμές, με τη γνωστή Sweet ατμόσφαιρα που σας έχουμε συνηθίσει!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Οι Sweet Delay:
Αλκμήνη Χατζηνάσιου: Τραγούδι & Κρουστά
Γιάννης Παπαχατζής: Τραγούδι & Κιθάρα
Μάριος Παπαδόπουλος: Πλήκτρα
Θάνος Βρεττός: Κιθάρες & Κρουστά

Που βρίσκετε το GLAM BAR
ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40 - ΓΚΑΖΙ
H οδός ΔΕΚΕΛΕΩΝ ξεκινά απο τη στάση του MΕΤΡΟ "KERAMIKOS" στο ΓΚΑΖΙ.
(Η έξοδος μετρό "Κωνσταντινουπόλεως" ειναι η αρχή της ΔΕΚΕΛΕΩΝ) 2 λεπτά απόσταση μεχρι το νούμερο 40
ή απο την οδό ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116 (οδός ΕΛΑΣΙΔΩΝ κ ΔΕΚΕΛΕΩΝ πίσω απο το κτήριο του ΟΤΕ).

Πληροφορίες για το πως να έρθετε:

...................

Avith + Verbal Delirium live @ CAMELOT

Πέμπτη στις 8:30 μ.μ.
Avith with Verbal delirium will rock the CAMELOT and promise you for an unforgettable night!!BE there!!!!;))
Doors open: 20:30
Entrance: 10 Euros(with beer)


CAMELOT live cafe
Gyzh+Ragavi 61
Athens, Greece
.............

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
για 17η χρονια!
Το Comedy Club στην Aιόλου Μετρό Μοναστηράκι

STANDUPCOMEDY.GR
comedyclubgreece.blogspot.com


το μοναδικό ελληνικό Comedy Club και οι αυθεντικες παραστασεις ΝΥΧΤΕΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

απο τον Oκτώβριο 2011 οι παραστάσεις NYXTEΣ KΩMΩΔIAΣ αρχίσαν και πάλι στην Aιόλου 48-50

Δεν γελάμε γιατί κάποιος γελοιοποιείται, εμπαίζεται η ταπεινώνεται αλλά γιατί η πραγματικότητα αποκαλύπτεται ξαφνικά μέσα στην ασάφειά της, τα πράγματα χάνουν την φανερή σημασία τους, οι άνθρωποι αποκαλύπτονται διαφορετικοί από ό,τι και οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι.Tο χιούμορ δεν είναι μια σπίθα που λάμπει για μια στιγμή στο κωμικό φινάλε μιας κατάστασης ή στην αφήγηση με σκοπό να μας διασκεδάσει.Το διακριτικό του φως εξαπλώνεται σε όλο τον τεράστιο χώρο της ζωής.. Mίλαν Kούντερα η zωη έχει ανάγκη τους κωμικούς ...
μπορεί να ειναι απάνθρωπη χωρίς τη δική τους ειρωνεία

Tο προγραμμα στο Comedy Club αλλαζει καθε μερα.Kαθε παρασταση εχει αλλο θεμα και σε καθε παρασταση εμφανιζονται αλλοι κωμικοι σε διαφορετικη συνθεση.Στην καθε παρασταση συμμετεχουν το πολυ 5 κωμικοι οι οποιοι εναλλασσονται στη διαρκεια της εβδομδας ετσι ακομη και εαν ερθει κανεις δυο φορες την ιδια εβδομαδα βλεπει κατι διαφορετικο.(συμβαινει σπανια αλλα συμβαινει ορισμενοι να ερθουν και τρεις μερες συνεχεια…….)

Kαθε μερα οι κωμικοι αντιμετωπίζουν ενα αλλο θεμα το οποιο μπορει να εμπνέεται απο την επικαιροτητα αλλα και την καθημερινη ζωη τις σχεσεις μας με τους αλλους ,απο τις….. πιο στενες μας σχεσεις με τους αλλους, τη σχεση μας με τη πολη η τον τοπο που ζουμε και πως μπορουμε να τα αντιμετωπιζουμε ολα αυτα λιγο πιο αναλαφρα μεσα απο το χιουμορ και την απαραιτητη αποσταση

C o m e d y C l u b
Aιόλου 48-50 Μετρο Μοναστηράκι
τηλ.210 3311009 Kινητό 697.3371601 http://comedyclubgreece.blogspot.com/ www.standupcomedy.gr

“Nύχτες Kωμωδίας” της Λουκίας Pικάκη παίζουν οι κωμικοί
1. Γιαννης Λαζαρης
2. Eυγενία Σασσάλου
3. Νικη Χατζηγεωργίου
4. Αλέξης Κυριακουλης
5. Μαρια Σκαφιδά
6. Δημήτρης Δουκογλου
7. Διονυσης Ατζαρακης
8. Κωνσταντίνος Καρυπίδης Καρυ Νόβελ
9. Δημητρης Χριστοφοριδης
10. Φανια Μαγρίζου
11. Kωνσταντίνος Πασάς
12. Σωτήρης Κορδάς

Bραδινές: Tετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή,Σάββατο,Kυριακή ώρα έναρξης 22.00 μμ
απαραίτητες κρατήσεις ώρες ταμείου :Tετάρτη ως Kυριακή μετά τις 19.00 μμ
Tιμή εισiτηρίου: Tεταρτη, Πεμπτη, Kυριακη 15 EYPΩ Παρασκευή, Σάββατο 20 EYPΩ

Νεα ταλεντα…..
Καθε χρονο στο Comedy Club δοκιμαζονται και οι νεοι κωμικοι που θελουν να εξερευνησουν το ταλεντο τους στην stand up comedy.Mεσα απο μια διαδικασια προβων και δοκιμαστικων εμφανισεων μπρουν εαν γραφουν κωμικα κειμενα και εχουν ικανη σκηνικη παρουσια να ενταχθουν στην ομαδα

O Θεός όταν έφτιαξε τον κόσμο στάθηκε όρθιος και χαμογέλασε..
Tι είναι αυτό αν δεν ειναι σταντ απ κομεντυ ?

Σαν Σήμερα...19 Οκτωβρίου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - > http://radiomusicrock.blogspot.com ….
////////////

1944 Ο θρύλος της Reggae, φίλος και συνεργάτης του Bob Marley στους The Wailers, Peter Tosh (Winston Hubert McIntosh 1944-1987), γεννήθηκε στο Westmoreland της Jamaica. Ο Peter Tosh θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της Reggae μουσικής και μαζί με τους The Wailers την έκαναν διάσημη έξω από τα στενά σύνορα της Jamaica. Το 1974, μετά την άρνηση της δισκογραφικής εταιρίας των The Wailers να κυκλοφορήσει το σόλο άλμπουμ του, ο Tosh αποχωρεί από το συγκρότημα. Σαν σόλο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε επτά στούντιο άλμπουμ. Το Μάρτιο του 1988, λίγους μήνες μετά το θάνατο του, ο Peter Tosh κέρδισε το βραβείο "Best Reggae Recording" στην 30η τελετή απονομής Grammy Awards για το άλμπουμ "No Nuclear War". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Apartheid", "Equal Rights", "Don't Look Back" (μαζί με τον Mick Jagger), "Legalize It", κ.α.

1948 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και κιθαρίστας Patrick Simmons γεννήθηκε στο Aberdeen της Washington. Υπήρξε δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Doobie Brothers που σημείωσαν επιτυχία με τραγούδια όπως τα "Listen to the Music", "Long Train Runnin'", "What a Fool Believes", κ.α. Κυκλοφόρησε δύο σόλο άλμπουμ, "Arcade" το 1983 και "Take Me to the Highway" το 1998. Το όνομα του γράφτηκε στο Vocal Group Hall of Fame το 2004.

1988 Ο Αμερικανός Blues τραγουδιστής και κιθαρίστας Son House (Eddie James House, Jr. 1902-1988) απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών στο Detroit του Michigan από την ασθένεια του καρκίνου. Υπήρξε επιρροή για μπλουζίστες όπως οι Muddy Waters και Robert Johnson. Ο Jack White των The White Stripes αφιέρωσε το πρώτο και ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος (1999) στον House και στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους, "De Stijl" (2000) διασκεύασαν το τραγούδι του House, "Death Letter", το οποίο παρουσίασαν στην 46η απονομή των βραβείων Grammy το 2004.

1979 Οι Fleetwood Mac κυκλοφορούν το δωδέκατο άλμπουμ τους με τίτλο "Tusk". Έφτασε μέχρι την 4η θέση του Billboard, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Sara", "Sisters of the Moon", "Angel", κ.α.

1993 Οι Pearl Jam κυκλοφορούν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους με τον τίτλο "Vs.". Θα ανέβει στο Νο1 του Billboard όπου και θα παραμείνει για 5 εβδομάδες. Μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 900 χιλιάδες αντίτυπα. Μέχρι την άνοιξη του 2007 είχε πουλήσει μόνο στην Αμερική 5,9 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Go", "Animal", "Dissident", κ.α.