ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΑ 21 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SCHOOLWAVE 2011

Κάντε κλικ εδώ
ΤΑ 21 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SCHOOLWAVE 2011

Το Schoolwave 2011 έρχεται! Μόλις ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 21 μαθητικών συγκροτημάτων που θα παίξουν στο 7ο Schoolwave (8-9-10 Ιουλίου), το φεστιβάλ που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Schooligans, φέτος με την χορηγία των Sony Ericsson & Q, και σε συνεργασία με τη Spicy Entertainment.Τα 21 συγκροτήματα επιλέχτηκαν (μέσω demo και ακροάσεων) από ένα σύνολο 188 συγκροτημάτων που δήλωσαν συμμετοχή. Οι live ακροάσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 18-19 Απριλίου στο στούντιο Sierra. «Δεν έχουμε ξαναπαίξει με τόσο καλό ήχο!» ήταν το σχόλιο των περισσοτέρων παιδιών.
Την επιλογή των συγκροτημάτων έκαναν ο Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), ο Γιώργος Κουμεντάκης (συνθέτης), ο Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), ο Βασιλικός (Raining Pleasure), ο Σάκης (Rotting Christ), ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans) και ο Φοίβος Δεληβοριάς (συνθέτης, στιχουργός).

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, που ήταν φέτος το νέο μέλος της επιτροπής, δήλωσε αμέσως μετά τις ακροάσεις: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις πώς πρωτοχτυπάει η δημιουργία ένα νέο άνθρωπο. Βλέπεις τη βία, το δυναμισμό, την ένταση, όλα αυτά τα πρωτογενή στοιχεία που βγαίνουν από μέσα του, τα οποία αργότερα και να θέλεις δεν μπορείς να τα σκηνοθετήσεις».

Τα 21 συγκροτήματα του Schoolwave 2011 εκπροσωπούν όλα σχεδόν τα είδη μουσικής (pop, rock, punk, ska-punk, metal, stoner, alternative, blues, jazz, funk, grunge, rock ‘n’ roll, …) και προέρχονται από όλη την Ελλάδα. Μαζί με τα μαθητικά συγκροτήματα που θα προσκληθούν από την Ευρώπη και τους τρεις μεγάλους guests που θα παίζουν στο τέλος κάθε βραδιάς, θα αποτελέσουν το μουσικό μέρος του φετινού Schoolwave.

Όπως κάθε χρόνο, παράλληλα με τη μουσική, θα φιλοξενηθούν και άλλες εκδηλώσεις όπως BMX, Paintball, Skate, Graffiti, Breakdance κ.α.
Φέτος το Schoolwave αλλάζει χώρο. Θα πραγματοποιηθεί 8-9-10 Ιουλίου σε ένα ιδιαίτερα «καλοκαιρινό χώρο» στη Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα τη Μαρίνα Φαλήρου. Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το τραμ όσο και από τα λεωφορεία.

Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.
Χορηγοί του φετινού φεστιβάλ είναι οι Q και Sony Ericsson, δύο εταιρείες γνωστές για τη σχέση τους με το νεανικό κοινό, οι οποίες με πολλή χαρά, αλλά και σεβασμό στο χαρακτήρα του Schoolwave, θέλησαν να υποστηρίξουν το θεσμό. Η Q, η οικονομική καρτοκινητή, η πολύ αγαπητή σε όλους, λόγω των χιουμοριστικών της διαφημίσεων με ατάκες που γράφουν στη συνείδηση των νέων και προτιμάται από μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού για τις πολύ φθηνές χρεώσεις της. H Sony Ericsson, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που πιστεύει ότι η διασκέδαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας και προσφέρει στους καταναλωτές καθημερινά εμπειρίες που τους κάνουν να χαμογελούν, είναι η πρώτη που στήριξε τη μουσική μέσα από τα προϊόντα της και τις ενέργειες της, και πλέον προσφέρει τη σειρά Xperia™, τα πιο διασκεδαστικά smartphones.

Τα 21 μαθητικά συγκροτήματα είναι τα εξής:
1. Ανεπίσημοι (Hip-Hop) - ΑΘΗΝΑ
2. Barakiti Ska Band (Ska Punk) - ΑΘΗΝΑ (Άλιμος)
3. Bloodbrothers (Thrash/ Progressive Metal) - ΑΘΗΝΑ (Πετρούπολη)
4. Bombing The Avenue (Alternative / Indie) - ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
5. C' Est La Vie (Alternative-Funk Rock) - ΒΕΡΟΙΑ
6. Chick N' Blues (Blues Rock) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
7. Chinese Basement (Noise/ Grunge) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
8. Eye Behind Regicide (Thrashcore/ Brutal Death/ Grind/ Hardcore) - ΧΑΛΚΙΔΑ
9. First Rain Of September (Pop) - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
10. Progressive Soap (Experimental/ Progressive) - ΑΙΓΙΝΑ
11. Project Zeroed (Alternative/ Nu Metal) - ΑΘΗΝΑ (Παπάγου)
12. Regret No More (Hardcore/Deathcore) - ΑΡΤΑ
13. Scapegoat (Stoner) - ΑΘΗΝΑ (Περιστέρι)
14. Shuffle Time (Blues, Jazz, Rock 'n' Roll) - ΑΘΗΝΑ (Χαλάνδρι)
15. Silence Fiction (Alternative Rock) - ΑΘΗΝΑ (Κουκάκι)
16. South Korea in Vegas (Metalcore) - ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17. Tabasco Fix (Funk/ Rock) - ΚΑΒΑΛΑ
18. The Deal (Rock) - ΑΘΗΝΑ (Κυψέλη)
19. The Overjoyed 32 (Punk Rock/ Alternative) - ΑΘΗΝΑ (Ν. Σμύρνη)
20. Uncensored (Punk Rock) - ΑΘΗΝΑ (Κυψέλη)
21. World Conquerrors (Stoner Metal) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!

FULL TATTOO LIVE @ LA CABANA


ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ROCK!!!!!!

ΟΙ FULL TATTOO, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ BOURBON, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ROCK ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ...
ΤΕΤΑΡΤΗ, 1η ΙΟΥΝΙΟΥ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ LA CABANA!!!!!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ, ROCK, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!!!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210-9859860
LA CABANA (EX BLE)
Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΑΚΤΗ ΑΛΙΜΟΥ
ΑΛΙΜΟΣ
............

New Outloud Album Announced!
OUTLOUD's new album “Love Catastrophe” due on July 22nd on AOR Heaven!
The band’s history dates back to the year 2008 when OUTLOUD was founded in Athens, Greece. Their debut self-titled album was released in August 2009 and received massive feedback from the press (“Best album of the year in BWBK”…).

OUTLOUD, having made a successful headline tour of Greece in December '09 and a companion national Greek TV appearance in front of more than one million viewers, have inked a brand new deal with AOR Heaven for their sophomore release, which was recorded in the Summer of 2010 and once again produced by Bob Katsionis and mixed and mastered by Tommy Hansen.
The band ensures a memorable performance both sonically and visually once again. The debut single/video clip Waiting For Your Love, the anthemic We Came To Rock, the thunderous Live Again, the magnificent Falling Rain, the modern sounding Isolation Game and the heart-wrenching ballad Someday are just a few of the highlights Outloud presents with their new release.
Additionally, Outloud has developed into a strong and formidable live act, with 10 headline shows already under their belt in their native country of Greece in just under a year's time including two festival headlines and spanning five different cities, and opening for Twisted Sister in Athens this Summer, the band now prepares to take to the world stage with album #2 - entitled “Love Catastrophe”.
Line-up: Mark Cross – Drums; Bob Katsionis - Lead Guitar & Keys, Sverd T. Soth – Bass, Tony Kash – Guitars, Chandler Mogel - Vocals

Track list: 1. We Came To Rock, 2. Falling Rain, 3. Live Again, 4. Waiting For Your Love, 5. The Night That Never Ends, 6. Someday, 7. Underground, 8. Isolation Game, 9. Clean Hands, 10. Love Catastrophe

Listen to 3 sound clips from the new album at the link below!
HOME englisch
................

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Κάντε κλικ εδώ
Μια ομάδα οι 300 Έλληνες www.300ellines.org από την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 βρίσκεται έξω από την βουλή των Ελλήνων και στελέχη της με κάθε τρόπο προσπαθούν να πουν με διαφόρους τρόπους πως είναι εκεί και αξίζει τον κόπο να διεκδικήσει ο κάθε Έλληνας αυτό που του πήραν!!!!
(Φίλε και φίλη πατριώτη/ισα ,
Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδήσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο.
Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.
Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
Όχι όμως για οποιοδήποτε δημοψήφισμα αλλά για αυτό που αφορά τα πραγματικά μας προβλήματα.
Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα. Με καλή οργάνωση μπορούμε να υποστηρίξουμε το δίκαιο αίτημά μας και να δώσουμε επιτέλους μια ελπίδα σε όλους. Να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες με ψυχή.)
Έτσι σήμερα 27/05/2011 ο Δημήτρης Καζάκης ήταν εκεί και απαντούσε στα ερωτήματα του (αγανακτισμένου πολίτη) …
Στο διαδίκτυο για να περάσει πιο καλά στον πολίτη μελή των 300 Έλληνες πέρασαν ότι οι Ισπανοί είπαν ησυχία οι Έλληνες κοιμούνται… κανένα πλακάτ η αφίσα δεν υπήρξε να λέει κάτι τέτοιο στην Ισπανία…
Δυο νεαροί είδαν αυτή την κίνηση και ανέβασαν στο face book το event μεταφράζοντας το Ισπανικό κίνημα (Αγανακτισμένοι Έλληνες!) έτσι ακριβός πήρε φωτιά ο Ελληνικός Λαός.
XRHSTOS FRIK

ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ (ΜΑΤ)

Η αστυνομία επιτέθηκε στους ειρηνικούς διαδηλωτές της Βαρκελώνης. Οι διαδηλωτές καθόταν με τα χέρια ψηλά και η αστυνομία τουε περικύκλωσε και άρχισε να τους χτυπά. Περιμένανε απάντηση στη βία από τους διαδηλωτές για να γυρίσουν την όλη κίνηση σε ένα εξτρεμιστικό κίνημα που απειλεί την ασφάλεια της χώρας.
Τα επεισόδια ξέσπασαν τη στιγμή που οι υπηρεσίες του δήμου είχαν αρχίσει να καθαρίζουν την πλατεία της Καταλονίας για να είναι έτοιμη για τους εορτασμούς που θα γίνουν ενδεχομένως αύριο εκεί με την ευκαιρία του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι 100 περίπου διαδηλωτές έκλεισαν μια είσοδο της πλατείας εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων καθαρισμού και η αστυνομία χρησιμοποίησε γκλομπ και σφαίρες από καουτσούκ.

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ Μ.ΝΙ@ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!!!!!!!!

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Κάντε κλικ εδώ
Τελευταία Εμφάνιση - SchoolDrivers στην Αρχιτεκτονική!


Οι SchoolDrivers στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ εορταστική τους εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική (Ζωγράφου) με ένα 4ωρο ROCK πρόγραμμα που αγκαλιάσατε!

Μην το χάσετε - επόμενο ραντεβού το Σεπτέμβρη στην Αθήνα!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ!
Σήμερα στις 11:30 μ.μ.
Architecture Rock Cafe
Ούλωφ Πάλμε 23
Zográfou, Greece
............


.............
ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ LIVE @ BLOCK 33


LONG LIVE ROCKAROLLA! 1 YEAR ANNIVERSARY PARTY!
Σήμερα στις 9:00 μ.μ.
MINI ROCK FESTIVAL:

• This is Nowhere (Neo-Psychedelic,Alternative Rock)
• Jailcat (Hard rock)
• Voodoo Healers (High Energy Rock 'n' Roll)
• ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ (Ska-punk)
• Pat Cuters (Ελληνικό ροκ+ rock covers)
• Full Throttle (heavy metal)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ
BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
..............

Sound Best Production
GetAway + Sound Best Production απόψε στα decks του Mozelle Club στο Καλλιμάρμαρο, για να παρτάρουμε μαζί μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες !
Εκρηκτική διάθεση, λαμπερός κόσμος και η ομορφότερη θέα της Αθήνας!! ...και φυσικά με ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί σήμερα στη house/R&B μουσική σκηνή !

Μαζί μας οι GetAway με το “Retail” !
http://www.youtube.com/watch?v=YhLJxAighJQ

Εσύ θα το χάσεις?! For No Reason!!

* Music by: GetAway
* Also On Decks: Nick Alexopoulos & Manolis Kasotakis
* Warm up: Apostolis Soutas
* Sounds: Clubbers’ House & Dance Vibes
* Dress code: Chic & Sexy
* Exclusively supported & photo covered by Clubber.gr

RSVP:
✔ Guestlist με το όνομα του booker σας στην υποδοχή (μέχρι τις 2:00)
✔ Για reservations {100€ / 6 άτομα} επικοινωνήστε μαζί μας ή στο
☎ 6973050197

SOUNDs Summer Clubbing !
...............

5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΗΓΑΣ - HEAVY METAL PARTY @ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ROCK BAR - ΨΥΡΡH


Παρασκευή, 3 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ROCK BAR , ΣΤΟ ΨΥΡΡH.
DJ:VAVOUINOS
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23:00 .
ΤΟ ROCK BAR ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 300 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΨΥΡΡH.
ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥMΕ ΟΛΟΥΣ.
SEE YOU IN OUR HELL!!
...............

Θάνος Ανεστόπουλος
Η επιστροφή του τελευταίου των ποιητών
Gagarin 205
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Opening act: Tango with Lions

Είσοδος 12 ευρώ
Προπώληση:
Tickethouse, TicketPro (www.ticketpro.gr)
Ticket Arena (www.ticketarena.gr)

«Κάποιος έγραψε πως οι δράκοι πέθαναν, οι νεράιδες γέρασαν, τα φίλτρα έσβησαν και μόνο η λάμψη των ματιών τους έχει μείνει για να μου θυμίζει ότι κάποτε υπήρχε μαγεία..»

Ο Θάνος Ανεστόπουλος επιστρέφει και στις αποσκευές του κουβαλάει τη νέα του μουσική παρακαταθήκη, ύστερα από το αξέχαστο ταξίδι που ονομάστηκε «Διάφανα Κρίνα».Ελαφρώς μοναχικότερος αλλά πιο δημιουργικός από ποτέ η «ψυχή» του συγκροτήματος που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς ανά την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, θα δώσει παρέα με αγαπημένους φίλους, μία συναυλία στο Gagarin 205, ή οποία θα αποτυπώσει την πορεία του μεγάλου δημιουργού.

Συμπορευτές του Θάνου Ανεστόπουλου στην καινούργια του καλλιτεχνική αλλά και δισκογραφική αρχή, οι Χρήστος Λιάτσος στα κρουστά, Νίκος Γιούσεφ στο μπάσο και στα μουσικά πριόνια , Τηλέμαχος Μούσας στις κιθάρες και στο θέρεμιν, Σοφία Ευκλείδου στο βιολοντσέλο και Λάμπρος Πηγούνης στο βιολί και τα live electronics, . Πέντε σπουδαίοι μουσικοί που σε συνδυασμό με τον ηγέτη των πάλαι ποτέ ένδοξων «Διάφανων Κρίνων», παράγουν ένα μουσικό ηχοτοπίο το οποίο έχει χαρακτηριστεί από όσους το έχουν παρακολουθήσει ως «μοναδικό».

O σημαντικός δημιουργός όμως δεν περιορίζεται στην μουσική. Γνήσια καλλιτεχνική φύση αγκάλιασε και την ζωγραφική την «όμορφη γυναίκα που συνέχεια με φλερτάρει και δεν ξέρω πώς να της φερθώ», όπως δήλωσε για αυτή σε προηγούμενη συνέντευξη. Η έκθεση του μάλιστα με τίτλο «Remember your Mortality» έκανε τον γύρο της Ελλάδας και εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια, όπου και αν φιλοξενήθηκε. Τα έργα αυτά θα κοσμήσουν στις 3 του Ιούνη το Gagarin205.

Η συγκεκριμένη συναυλία πρόκειται να κινηματογραφηθεί και να προβληθεί από την ΝΕΤ, μία πρωτοβουλία του κρατικού καναλιού, η οποία θα στείλει ανά την Ελλάδα το μήνυμα, ότι... «Μερικά κρίνα δεν μαραίνονται ποτέ..»

Tango with Lions

Οι Tango with Lions είναι μια μεταβαλλόμενη μουσική κολεκτίβα που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου),μια νέα μουσικό η οποία ως μπασίστρια και τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων της και επηρεασμένη από την επικαιρότητα, από βιβλία, από τις αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε τον πρώτο της δίσκο, “Verba Time”. Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο από την InnerEar Records, απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και περιέχει κομμάτια σε ακουστικό κυρίως ύφος, με διάθεση αμερικανικής φολκ και με την ιδιαίτερη φωνή της Κat να μας καθοδηγεί μέσα στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών.

Οι Tango with Lions, με νέα σύνθεση πλέον, δουλεύουν νέα κομμάτια για τον επόμενο δίσκο τους που θα αρχίσουν να ηχογραφούν μετά το καλοκαίρι και έχουν ήδη ξεκινήσει να τα παρουσιάζουν στο κοινό.

Κατερίνα Παπαχρήστου- φωνή, πιάνο, κιθάρα
Γιάννος Παραμυθιώτης- ηλ.κιθάρα, φωνή
Σταύρος Παργινός- βιολοντσέλο, μαντολίνο
Ντάνα Παπαχρήστου- κλαρινέτο, φωνή
Νίκος Βεργέτης- ντραμς, κρουστά, φωνή
Τζιμ Σταρίδας- τρομπόνι

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσίων 203-205
Αθήνα

Για περαιτέρω διευκρινήσεις - πληροφορίες:
Art On The Road Productions
Δήμητρα Παπαδοπούλου τηλ.6944 385 736
Αλέξανδρος Σαλαμές τηλ.6936 277 995
...........

Η ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ και ο ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ
R. m. ’B (Rainbows, Moons and Bicycles)

LIVE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ @ ΜΥΛΟΣ CLUB - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ @ ΑΕΡΙΚΟ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής, σε δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές, αφιερωμένες σε αμερικάνικα standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!
Είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή, η αισθαντική ερμηνεύτρια και ο δεξιοτέχνης της τζαζ, «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει.
Με τραγούδια όπως το Somewhere over the Rainbow, Moonriver και Broken Bicycles να ακούγονται δίπλα στο Cry me a river, Nature boy και Someone to watch over me, δημιουργούν αλυσιδωτές εκρήξεις όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με όπλο τους μόνο μια φωνή κι ένα πιάνο και συμμάχους τους τούς Tom Waits, Van Morrison,Joni Mitchell, Leon Russell, Rufus Wainwright, Beatles, Henry Mancini, George Gershwin και Cole Porter.
Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής κλείνουν το μάτι στο μουσικό παρελθόν τους, δίνοντας ξανά ραντεβού μαζί του στην Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη, σε ένα ταξίδι αναγέννησης μέσα από ήχους νοσταλγίας, με όχημα πάντοτε το ποδήλατο, προορισμό το φεγγάρι και διαδρομή το ουράνιο τόξο.


INFO
Μύλος Club, Θεσσαλονίκη 
 Τηλ κρατήσεων: 2310 510081 Αερικό, Κατερίνη 
 Τηλ κρατήσεων: 23510 75115
..........
DOMENICA.. LIVE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 27/5/11

Οι ..DOMENICA.. θα εμφανιστούν ζωντανά στις 27 Μαιου στην
..ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ..παρουσιάζοντας το νέο τους πρόγραμμα όπου οι ήχοι του
παρελθόντος
μεταμορφώνονται μέσα από ψυχεδελικούς ήχους και δυνατές <<ηλεκτρισμένες>>
παραμορφώσεις σε συνδυασμό με τις βιομηχανικές σκοτεινές αναζητήσεις του
vincent andelmoth (INsCissorS) , δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο μουσικό
πάντρεμα . Ωρα εναρξης 23.00.


DOMENICA LINE UP :
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - VOCALS , GUITARS , FX
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΡΕΣ - GUITARS, VOCALS ,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ - DRUMS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ - BASS ,VOCALS
ΜΑΡΙΑ ΕΝΕΠΕΚΙΔΟΥ - VOCALS
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ - PERCUSSION
VINCENT ANDELMOTH - SYNTHS , SAMPLES, FX

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6 + Πειραιώς 116 (διπλα στον ΟΤΕ)
..............

Οι BarBus live
την Παρασκευή 3 Ιουνίου
στο «ΤΙΚΙ»


Οι BarBus είναι η νέα ηλεκτρική μπάντα που παθιάζεται με τη μουσική, τη σωματική λογοτεχνία και τον αυτοσχεδιασμό. Γι’ αυτό τον λόγο κάνει live. Kαι καλά κάνει… Στην παράσταση συναντιούνται τρυφερά ο Bowie με τον Εμπειρίκο, ο Dali με τους Motorhead , οι Nirvana με τον Jack Kerouac… εμείς με σας! Ραντεβού στο «ΤΙΚΙ» την Παρασκευή 3 Ιουνίου . Βασικοί συντελεστές των BarBus ο τραγουδοηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και ο «επεισοδιακός» μουσικός, Νίκος Σάλτας, που βρέθηκαν με τους λοιπούς «παικταράδες» (Αλέκος Γρηγορόπουλος: Κιθάρα, Πέτρος Σταμέλος : Μπάσο, Γρηγόρης Φλεμετάκης : τύμπανα) για να βολτάρουν μουσικά… !!!!

TIKI ATHENS

Φαλήρου 15 – Μακρυγιάννη
Σταθμός Μετρό Ακρόπολη
Τηλ. κρατήσεων :210 9236908
Είσοδος ελεύθερη
..............

OΞΥΓΟΝΟ LIVE!
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011


ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ
GUEST: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
SUPPORT GROUP: ΜΙΚΡΟΒΙΑ

Μία και μοναδική συναυλία στην μουσική σκηνή "ΟΞΥΓΟΝΟ", την Πέμπτη 2 Ιουνίου, με την ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ", σε μουσική και στίχους Άρη Κλεισούρα, Βασίλη Καζούλη, Ηλία Κατελάνου και της ίδιας, καθώς επίσης και ξεχωριστά τραγούδια του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου, από Loreena Mc Kennit, Edith Piaf, Dulce Pontes, Julie London, Scorpions, M.Mena, C. Emerald, Zaz, μέχρι Μάνο Χατζηδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Aπ. Καλδάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κωστή Μαραβέγια, Ν. Ξυλούρη, Τ.Τσανακλίδου, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτο Πασχαλίδη κλπ.
Παράλληλα, θα παρουσιάσει κάποια από τα ολοκαίνουρια και ακυκλοφόρητα ακόμα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της, σε μουσική ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο οποίος και θα παρευρεθεί ως special guest της Αντιγόνης, ερμηνεύοντας και παλιότερες επιτυχίες του, όπως τα "Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε", "Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω" και άλλα.

Την Αντιγόνη συνοδεύουν οι δεξιοτέχνες μουσικοί :
Κώστας Αναδιώτης (πιάνο/πλήκτρα)
Νίκος Αναδιώτης (ακουστική κιθάρα)
Πέτρος Δραγούμης (ακουστικό μπάσο, φωνή)
Βασίλης Παπαδόπουλος (κρουστά)

Η συναυλία θα ανοίξει με το συγκρότημα "ΜΙΚΡΟΒΙΑ", αποτελούμενο από τους ταλαντούχους μουσικούς Κοσμά Παφίτη και Aλέξανδρο Μαγιάφα, και θα πλαισιωθεί με τις ατμοσφαιρικές εικόνες και βίντεο - projection στην κεντρική οθόνη από τον Μιχάλη Μπουσούνη.

Ώρα εισόδου: 22:00 Είσοδος: 10 € (+3 € το ποτό)
..............

Σάββατο 28 Μαΐου 2011


Τραγούδια μιας ζωής...
Αφιέρωμα στον Βασίλη...

Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν, το "Oξυγόνο Live" διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στον άνθρωπο που εγκαινίασε αυτό το χώρο, τον δικό μας Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Τραγούδια μιας ζωής..Τραγούδια που μαζί τους αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε, πολιτικοποιηθήκαμε, επαναστατήσαμε, θα μας κρατήσουν συντροφιά σε ένα πάρτι χωρίς τελειωμό.
Ο Ιocastis θα μας χαρίσει το οπτικοακουστικό του υλικό το οποίο αποτελείται απόσπάνιες ηχογραφήσεις--συναυλίες- αφιερώματα και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.

Σάββατο 28 Μαϊου Ώρα 23:30
Eίσοδος με ποτό 8€, μπύρα 6€

"Βράδυ Σαββάτου" κι "έχω ανάγκη" να σε δω. Λίγο "πριν το τέλος", " θα 'ρθω να σε βρω". Θα 'ναι "ο Λιόντας" με τον "Τσε","ο κουρσάρος" κι "ο Γουίλι", "ο Σεμπάστιαν" που με "το μαχαίρι" τούτο εδώ θα κάνει χαρακίρι. "Άσε με να κάνω λάθος" με αναφρανίλ και τριπτιζόλ, μη με φοβάσαι έγινα κι όλας 33 χρονών. Με ένα φτερό τρελό μοναδικό "έλα" και "πάρε με","άνοιξέ μου να κρυφτώ", σαν να μην έζησα πριν απ το βράδυ αυτό...Σταυρούλα Παπακωνσταντίνου

Eίσοδος με ποτό 8€, μπύρα 6€
..............

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Κάντε κλικ εδώ
PEOPLE
OF EUROPE RISE UP!!!!! RISE AGAINST POVERTY , UNEMPLOYMENT AND THE
TYRRANNY OF THE INTERNATIONAL BANKING SYSTEM!!!! SUPPORT THE GREEKS AND
THE SPANISH, SUPPORT YOURSELF!!!!

WE CALL FOR REAL DEMOCRACY NOW. We are not a commodity lying in the hands of politicians and bankers.
We blame the economic and political forces for our bad situation and demand the necessary change of course.
We call on all citizens, under the motto "Real Democracy NOW. We are not a commodity lying in the hands of politicians and bankers." to take to the street to protest. Join us, no matter what political views you have, to make all the people heard as a single voice.

PEOPLE IN EUROPE WAKE UP,
LETS MAKE A BETTER LIFE
LETS TALK , LETS MEET, LETS CHANGE EVERYTHING
..
Καλούμε σε REAL Democracy Now. Δεν είμαστε ένα εμπόρευμα που βρίσκεται στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών.
Έχουμε κατηγορήσει τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την κακή κατάστασή μας και να απαιτήσουμε την αναγκαία αλλαγή πορείας.
Καλούμε όλους τους πολίτες, με το σύνθημα «Real Democracy Now. Δεν είμαστε ένα εμπόρευμα που βρίσκεται στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών". να κατέβουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Ελάτε μαζί μας, δεν έχει σημασία τι πολιτικές απόψεις έχεις, να κάνει όλους τους ανθρώπους ακούγεται ως μια ενιαία φωνή.

Οι άνθρωποι στην Ευρώπη WAKE UP,
LETS κάνει μια καλύτερη ΖΩΗ
Αφήνει τη συζήτηση, LETS MEET, LETS αλλάζουν τα πάντα

ΟΛΗ Η ΓΗ... ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ...
Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΡΗΝΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΩΝ!
Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ:
Αν νομίζετε πως κουραστήκαμε κάνετε λάθος, το μονό που καταφέρατε είναι να ξυπνάτε συνειδήσεις μας ενώνετε με την στάση σας απέναντι τον λαό. Θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Εδώ είναι το πιο κάτω για μας δεν καταφέρατε να μας εξοντώσετε. Τα παιδιά μου θα ζήσουν σε αυτή την χώρα γιατί είναι Ελληνόπουλα.
Οικογένεια Αστέγων με 2 παιδιά

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Σαν Σήμερα....26 Μαΐου

Κάντε κλικ εδώ
1926 Ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς στην ιστορία της Jazz, ο Αμερικανός τρομπετίστας Miles Davis (Miles Dewey Davis III 1926-1991) γεννήθηκε στο Alton του Illinois. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν μουσικός της ορχήστρας του Billy Eckstine το 1944, όπου μέλη της ήταν επίσης μουσικοί όπως οι Dizzy Gillespie και Charlie Parker. Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της Jazz, όπως John Coltrane, George Coleman, Bill Evans, Herbie Hancock κ.α. Είναι από τους μουσικούς που επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της Jazz και το άλμπουμ του "Kind of Blue" είναι το πιο εμπορικό ηχογράφημα στην ιστορία της. Κέρδισε οκτώ Grammy Awards, μεταξύ αυτών και το "Lifetime Achievement" το 1990. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2006.


1964 Ο Αμερικανός rock τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Lenny Kravitz (Leonard Albert Kravitz) γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη. Κέρδισε το βραβείο Grammy "Best Male Rock Vocal Performance", για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές από το 1999 έως και το 2002 για τα τραγούδια "Fly Away", "American Woman", "Again" και "Dig In". Το 2002 κέρδισε το American Music Award "Favorite Pop/Rock Male Artist". Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει εννέα άλμπουμ, οκτώ στούντιο και μια συλλογή τραγουδιών, με πωλήσεις παγκοσμίως που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα.


1969 Ο John Lennon και η Yoko Ono αρχίζουν την "bed-in for Peace" διαμαρτυρία τους, στο δωμάτιο 1742 του ξενοδοχείο La Reine Elizabeth στο Montreal του Καναδά. Θα παραμείνουν ξαπλωμένοι δίνοντας συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους, υπερασπιζόμενοι την παγκόσμια ειρήνη, για οκτώ ημέρες. Σε εκείνο το δωμάτιο θα ηχογραφηθεί, την 1 Ιουνίου με πρόχειρη εγκατάσταση, το τραγούδι ύμνος του αντιπολεμικού κινήματος "Give Peace a Chance".

1973 Οι Deep Purple κυκλοφορούν το single "Smoke on the Water". Είχε πρωτοκυκλοφορήσει με το άλμπουμ "Machine Head", τον Μάρτιο του 1972. Το τραγούδι, όπως και το υπόλοιπο άλμπουμ, είχε ηχογραφηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου του 1971 στο Grand Hotel του Montreux της Ελβετίας, με τη χρήση του κινητού στούντιο των The Rolling Stones (Rolling Stones Mobile Studio).

2006 Κυκλοφορεί στην Αμερική, μια ημέρα μετά την Μεγάλη Βρετανία, το έβδομο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος Marilyn Manson με τίτλο "The High End of Low". Κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την τέταρτη θέση του Billboard χωρίς καλύτερη συνέχεια. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon", "Running to the Edge of the World", "We're from America" κ.α.

LUKAS SIDERAS TRIO-@VINILION PURE ROCK BLUES POWER

Κάντε κλικ εδώ

LUKAS SIDERAS TRIO
PURE ROCK BLUES POWER (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΝΤΡΑΜΣ ΦΩΝΗ
ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ ΦΩΝΗ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΜΠΑΣΣΟ ΦΩΝΗ

ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΔΕΡΑΣ
Ντραμς- Τραγούδι

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 5-12-1944. Άρχισε να παίζει ντραμς στα 13 του. Έπαιξε επαγγελματικά στα 15 και αργότερα γνωρίστηκε με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και Ντέμη Ρούσο. Έτσι δημιουργήθηκε το γκρουπ ‘‘Aphrodite’s child’’ .
-To 1967 υπογράφουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Mercury-Records στη Γαλλία και κυκλοφορούν δίσκους: Το ‘‘End of the world’’ που περιέχει το ‘‘Rain and Tears’’, το ΄΄It’s live o’ clock΄΄ και το ΄΄666΄΄. Οι πωλήσεις τους έφτασαν τα 20 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο
-Το 1972 ο Λουκάς κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό δίσκο ΄΄One day΄΄, και το 1974 τον ΄΄Pax Sprey΄΄. Παράλληλα κάνει την παραγωγή στο δίσκο του Ricardo Coccante ΄΄ALBA΄΄, που γίνεται Νο 1 στην Ιταλία το 1975.
- Το 1997 δημιουργεί το γκρουπ ΄΄ΥΨΙΛΟΝ΄΄ με τον Λάκη Βλαβιανό και Δημήτρη Κατακουζινό και κυκλοφορούν τον δίσκο ΄΄Morning Sunrise΄΄
- Από το 1979 έως το 1987 γίνεται ο παραγωγός της τραγουδίστριας Σίγμα Φαίη, για τρεις δίσκους: ΄΄ Dead Line΄΄, ΄΄ You are the drug in my life΄΄, και ΄΄Allien Child΄΄
- Το 1987 μαζί με την Σίγμα Φαίη και τον Γιάννη Δρόλαπα φτιάχνουν το γκρουπ ΄΄Ντηζελ΄΄. Μετρούν δέκα χρόνια συναυλιών και την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου. Παράλληλα ο Λουκάς γράφει μουσική για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση
- Το 2005 δημιουργεί το συγκρότημα LOS-TRES με τον Σίμο Κοκαβέση με συναυλίες και δουλεία στο στούντιο. Ο πρώτος προσωπικός δίσκος είναι στα σκαριά.
- Το 2008 κυκλοφορεί τον προσωπικό του δίσκο ΄΄ Stay with me΄΄, όπου έχει κάνει την σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή του. Κυκλοφορεί στο I-TUNES.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ
Μπάσο-Τραγούδι

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Στα 13 του ξεκινάει σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο και στα 17 του παίζει τρομπέτο επαγγελτικά και ηχογραφεί. Δείγματα της δουλειάς του βρίσκονται στον ιστορικό δίσκο του Δημήτρη Πουλικάνου:Μεταφοραί –εκδρομαι ο Μήτσος΄΄ Από τότε αφιερώνεται στο μπάσο και την κιθάρα. Συνεργάζεται με τους Γιώργο Φιλιππίδη, Λάκη Ζώη, Δήμα Παπαχρήστου, Jony Labitsi κ.α.
-Στα τέλη του 1970 γνωρίζεται και συνεργάζεται με τον Παύλο Σιδηρόπουλο.
Η δεκαετία του ΄80 τον βρίσκει στο Βερολίνο να ασχολείται επαγγελματικά αλλά και πειραματίζεται με την μουσική και ανακαλύπτοντας νέους δρόμους.
Επιστρέφει στην Ελλάδα την δεκαετία του ΄90 και συνεργάζεται με τον Σταυρο Λογαρίδη στον δίσκο του ΄΄ Ονειρεμένες Πολιτείες΄΄
- Το 1997 μπαίνει σαν μπασίστας στην μπάντα των ΠΥΞ-ΛΑΞ και μένει μαζί τους μέχρι την διάλυσή τους, 8 χρόνια μετά. Αυτήν τη περίοδο παίζει και ηχογραφεί με τους Αδελφούς Κατσιμίχα, τον Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Eric Burton κ.α.
- Το 2006 κυκλοφορεί τον προσωπικό δίσκο ΄΄Αμήν΄΄
Συμμετέχει σε συναυλίες με τον Παύλο Παυλίδη από τα ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, και τον Στέλιο Βαμβακάρη.

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ
Κιθάρα-Τραγούδι

ΓεννήθηκΕ στην Ολλανδια το 68’ και μεγάλωσε στην Ελλάδα.
Άρχισε την κιθάρα στην ηλικία των 14ων.
Μερικά χρονια μετα είχε φτιαξει ήδη την πρωτη μπαντα μου με φίλους και είχε παίξει τα πρώτα gigs του.
Κινήθηκε προς τη Σκωτία για μερικά χρονια και έπαιξε στην πρώτη επαγγελματική μπαντα του όταν ήταν 18.
Αργότερα πηγε στη Φλώριδα των ΗΠΑ όπου μελέτησε έντονα την κλασσική κιθάρα και έπειτα προς τη Βοστώνη για να ολοκληρώσει τις σπουδες του στο Berklee! Εκει αναμίχθηκε στην τοπική ‘’Blues’’ σκηνή και επαιζε σαν κιθαρίστας σε ‘’power trio band’’ και ως ‘’session blues musician’’ για πανω από πεντε χρονια.
Το 1997 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο «The Fender Guitar Competition» στην Αθήνα.
Ζει αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, και εργαζεται επαγγελματικα ως κιθαρίστας και εκπαιδευτικός της rock-blues σκηνης.
-Το 2005 ξεκινησε συνεργασια με το θρυλικό ντράμερ Λουκά Σιδερά από τους ‘’Aphrodite's Child" οπου συνεχιζει ως σημερα και παραλληλα ασχολειτε με τον πρωτο προσωπικο του δισκο που συντομα θα είναι ετοιμος.
Εχει συνεργαστει επίσης σε ένα δισκο με τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ έναν εξαιρετικό μουσικό και συνθέτη.

ΕΧΘΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Κάντε κλικ εδώ


Χθες 25 Μαΐου 2011 σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας ο απλός πολίτης Ειρηνικά και ακομμάτιστα του λέει (ΝΑ ΦΗΓΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ). Δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη, δεν τους θέλουμε!
Έλληνα πολίτη βγες ότι ώρα μπορείς και έλα στο Σύνταγμα!!!
Έλα στο σπίτι σου να τους βγάλεις έξω…

Έλα μαζί μου το πρόγραμμα μας λέει στις 6:00 κάθε απόγευμα… και φυσικά είμαστε εκεί όλες τις ώρες, ότι ώρα μπορεί ο καθένας μας, χωρίς κομματικές σημαίες με πολλά λάβαρα που ζητούν ειρηνικά να φύγουν!
Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδήσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο.
Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.
Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.

Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα. Με καλή οργάνωση μπορούμε να υποστηρίξουμε το δίκαιο αίτημά μας και να δώσουμε επιτέλους μια ελπίδα σε όλους. Να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες με ψυχή.

Μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε εδώ.
ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ!
ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ  ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!
ΣΥΝΤΑΓΜΑ 25/05/2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 25/05/2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 25/05/2011

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σαν Σήμερα....25 Μαΐου

1948 Ο Γερμανός τραγουδιστής Klaus Meine γεννήθηκε στο Hannover της Γερμανίας. Είναι δημοφιλής από την συμμετοχή του ως βασικός τραγουδιστής και στιχουργός στο hard rock συγκρότημα Scorpions. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα ένα χρόνο μετά την δημιουργία του το 1969 και από τότε είναι ενεργό μέλος, έχοντας ηχογραφήσει 17 άλμπουμ. Μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος τα τραγούδια "Fly to the Rainbow", "In Trance", "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", "Holiday", "Wind of Change" κ.α. Οι πωλήσεις τους παγκοσμίως ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα.

1958 Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Paul Weller (John William Weller) γεννήθηκε στο Woking του Surrey. Ξεκίνησε την καριέρα του με το συγκρότημα The Jam και το 1983 συνεργάστηκε με τον πιανίστα Mick Talbot για την δημιουργία του συγκροτήματος The Style Council. Δημοφιλή τραγούδια τους: "Speak Like a Child", "Shout to the Top!", "Boy Who Cried Wolf" κ.α. Το 1990 ξεκινά σόλο καριέρα κυκλοφορώντας μέχρι σήμερα δέκα στούντιο άλμπουμ. Έχει κερδίσει δύο Brit Awards, το 2006 το βραβείο "Lifetime Achievement" και το 2009 το "Best Male Solo Artist". Είναι γνωστός και ως The Modfather. Ο Weller υπήρξε μεγάλη επιρροή για αρκετά Βρετανικά συγκροτήματα όπως οι Oasis, Blur, Arctic Monkeys, the Enemy κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του: "Sunflower", "You Do Something To Me", "Wild Wood", "From The Floorboards Up" κ.α.

1968 Ο Simon & Garfunkel ανεβαίνουν στην κορυφή του Billboard 200 με το άλμπουμ τους "Bookends", ρίχνοντας από την πρώτη θέση... τους εαυτούς τους και το soundtrack της ταινίας "The Graduate" όπου συμμετείχαν με επτά τραγούδια. Το "Bookends" κυκλοφόρησε στις 3 Απριλίου και περιείχε την μεγάλη επιτυχία "A Hazy Shade of Winter", τραγούδι που συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας "Less Than Zero" το 1987, από το γυναικείο συγκρότημα The Bangles.


1983 Το Αμερικανικό Heavy Metal συγκρότημα Dio κυκλοφορεί το πρώτο του στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Holy Diver". Θεωρείται η πιο σημαντική τους δισκογραφική δουλειά και ένα από τα καλύτερα Heavy Metal άλμπουμ. Το εξώφυλλο του άλμπουμ απεικονίζει τη μασκότ του συγκροτήματος "Murray", ένα πλάσμα με μορφή διαβόλου, το οποίο προσπαθεί να σκοτώσει έναν κληρικό. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Stand Up and Shout", "Holy Diver" κ.α.

1997 Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του, ο Bob Dylan μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Los Angeles με πόνους στο στήθος. Αυτό που φοβόντουσαν όλοι ήταν καρδιακό επεισόδιο αλλά η διάγνωση των γιατρών δείχνει ιστοπλάσμωση, μια λοιμώδης ασθένεια που προκαλείται από τον μύκητα Histoplasma caprulatum και προσβάλει τον πνεύμονα. Σαν αποτέλεσμα θα ακυρώσει την Πανευρωπαϊκή του περιοδεία.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!



Κάντε κλικ εδώ


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ σε παραπάνω από 30 ελληνικές πόλεις !!!

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις και χωριά της Ελλάδας αύριο ετοιμάζονται ειρηνικές διαμαρτυρίες εναντίον των απάνθρωπων μέτρων που παίρνει η Ελληνική κυβέρνηση (ή καλύτερα το Δ.Ν.Τ. και η Ε.Ε.) για να μας "βγάλει" από την κρίση!
Η διαμαρτυρία γίνεται πέρα από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες μέσα σε ένα κλίμα ειρηνικό και συναδελφικό. Τα κόμματα δε χωρούν, οι ρατσιστές δε χωρούν. Χωρούν μόνο οι άνθρωποι που επιθυμούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε ό,τι γίνεται χωρίς βία και μίσος!


ΚΛΙΚΑΡΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Για την Αθήνα

Για την Πάτρα

Για τη Λαμία

Για τα Γιάννενα

Για το Ρέθυμνο

Για τη Βοιωτία

Για την Καλαμάτα

Για την Κοζάνη

Για τα Τρίκαλα

Για τη Ζάκυνθο

Για το Βόλο

Για τη Ρόδο

Για τη Λάρισα

Για τη Φλώρινα

Για το Ηράκλειο

Για την Καβάλα

Για τη Χίο

Για την Πρέβεζα

Για τη Σάμο

Για τη Λευκάδα

Για την Κομοτηνή

Για την Καστοριά

Για την Κεφαλονιά

Για την Ιεράπετρα

Για τη Σητεία

Για την Καρδίτσα

Για τους Γαργαλιάνους

Για τη Δράμα

Για την Άρτα

Για τη Νάξο

Για την Κέρκυρα

Για τις Σέρρες

Για την Ηγουμενίτσα

Για τη Χαλκίδα

Για το Αγρίνιο

Για το Καρπενήσι

Για την Πάργα

Για τον Πύργο

Για τη Θήβα

Για τον Ωρωπό

Για την Ξάνθη

Για την Μυτιλήνη

Για τη Σπάρτη

Για την Πάρο

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κατεβείτε όλοι! Δώστε ένα ηχηρό μήνυμα που δε θα μπορεί να διαστρεβλώσει κανείς!
Ενημερώστε με αν προστεθεί καμιά άλλη πόλη!!!!

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=212817676416621586771.0004a40c920e1ff81f11a&ll=38.991971,20.764847&spn=0.12248,0.271912&t=h&z=12

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σαν Σήμερα...Τρίτη 24 Μαΐου

Κάντε κλικ εδώ
1941 Γεννήθηκε στο Duluth της Minnesota ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς στην ιστορία της μουσικής, ο Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman). Οι πολιτικοποιημένοι στίχοι του έγιναν, τις περισσότερες φορές, η σημαία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την παγκόσμια ειρήνη. Στην μέχρι σήμερα πορεία του έχει κερδίσει έντεκα βραβεία Grammy, ένα Όσκαρ "Best Original Song" και μία Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι "Things Have Changed" της ταινίας "Wonder Boys". Το περιοδικό Times τον χαρακτήρισε έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους του πλανήτη και καλλιτέχνες όπως οι Joe Strummer, John Lennon, Paul McCartney, Bruce Springsteen, David Bowie, Nick Cave, Syd Barrett κ.α. έχουν δηλώσει στο παρελθόν πως με τα τραγούδια του διαμόρφωσε τη σύγχρονη Rock μουσική. Δημοφιλή τραγούδια του: "Blowin' in the Wind", "The Times They Are a-Changin", "Like a Rolling Stone", "All Along the Watchtower" κ.α. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1988.

1974 Ο Αμερικανός συνθέτης και πιανίστας Duke Ellington (Edward Kennedy Ellington 1899-1974) απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών στην Νέα Υόρκη από πνευμονία. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Συνεργάστηκε με τα σημαντικότερα ονόματα της Jazz, όπως Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Dizzy Gillespie και Billie Holiday. Είναι κάτοχος δώδεκα βραβείων Grammy και εννέα Grammy Hall of Fame Award, τα οποία δίνονται σε ηχογραφήματα που έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής και έχουν αποτελέσει σταθμό στην εξέλιξη της μουσικής. Το 1966 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement" και το 1971 το όνομα του γράφτηκε στο Songwriters Hall of Fame.

1968 Κυκλοφορεί το single των The Rolling Stones με τίτλο "Jumpin' Jack Flash". Η κυκλοφορία του τραγουδιού επισκιάζεται από την σύλληψη του τραγουδιστή Mick Jagger και της Marianne Faithfull, στο σπίτι του Keith Richards, με την κατηγορία της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

1969 Οι The Beatles βρίσκονται στην κορυφή του Billboard Pop Hit με το τραγούδι "Get Back". Είχε κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου. Μια διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού έκανε την εμφάνιση του ένα χρόνο περίπου αργότερα στο τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, "Let It Be".

1983 Μετά από δύο στούντιο άλμπουμ οι Vince Clarke και Alison Moyet αποφασίζουν να διαλύσουν το συγκρότημα τους, τους Yazoo. Η Moyet ακολουθεί σόλο καριέρα ενώ ο Clarke δημιουργεί το synth-pop συγκρότημα Erasure.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ… ΕΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ!

Κάντε κλικ εδώ

Ποιος είμαι? (Πες ότι είμαι Κουμουνιστής, Σοσιαλιστής, Τροτσκιστής, Αναρχικός, Εθνικιστής,  Αντιρρησίας συνείδησης, πες ότι είμαι ότι και εσύ!!!). Το μονό που δεν είμαι και είναι σίγουρο αυτό! Δεν είμαι λαμόγιο!!!! Δεν θα μιλήσω για κανένα κέρατα!!! Θα πω άπλα ότι αν είσαι Έλληνας και δεν αγωνίζεσαι, δεν αγωνιάς για το μέλλον του παιδιού σου, δεν βγαίνεις να κάνεις το αυτονόητο…. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΠΡΟΔΟΤΗΣ). Περιμένεις ακόμα και τι???
Άσε το κομπιούτερ και βγες έξω… δεν σε παίρνει άλλο!
Πουλάνε την ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ;
Έλα να με βρεις στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί είμαι εκεί!! Εκεί μαζί με άλλους…
Μέρες τώρα! Και τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ραδιόφωνα σωπαίνουν….
Μαζί τους είναι και αυτοί…. Βολεμένοι σε καρέκλες μέχρι να πουληθούν όπως Πουλάνε την Ελλάδα!
Σε νοιάζει αν υπάρχει κάποιος μετανάστης; Σε νοιάζει πόσο πεινάει ο μετανάστης που αυτοί πληρώνονται για αυτόν; Σε νοιάζει που ο μετανάστης θα μπει στο σπίτι σου γιατί θα πεινάσει; Τι έκανε η πολιτεία γι’ αυτόν; Τον έχει στην άκρη για να βάλει έμενα και σένα να φαγωθούμε μήπως και τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα! Σε νοιάζει τελικά το παιδί σου; Θέλεις πραγματικά αυτός ο τόπος να πάει μπροστά; Προχωράς με το κεφάλι ψηλά; Είσαι ικανοποιημένος για όλο αυτό;
Θα στο πω έτσι άπλα είμαι ένα άνθρωπος απλός όπως εσύ! Είμαι έξω στον δρόμο! Είμαι με ένα πρόσθετο μέλος στο αριστερό μου πόδι! Χθες μου κόψανε την σύνταξη… δεν έχω να φάω! Δεν σου ζητώ να με ταΐσεις η να με λυπηθείς… σου ζητώ να μην πετάς την Ελλάδα στο κάλαθο των αχρήστων! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΕΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ!
ΕΛΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΛΑΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σαν Σήμερα...23 Μαΐου

Κάντε κλικ εδώ

2006 Ο μέντορας των Stevie Ray Vaughan και Jimmie Vaughan, Clifford Antone (1949-2006) απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών στο Austin του Texas. Ήταν ιδιοκτήτης του φημισμένου club "Antone's" το οποίο για 30 ολόκληρα χρόνια φιλοξενούσε στη σκηνή του καλλιτέχνες όπως οι Fats Domino, John Lee Hooker, Muddy Waters, Albert Collins, B.B. King κ.α. Ήταν επίσης ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Antone's Records and Tapes. Συχνά αποκαλείται και "The man who gave Austin the blues".

1964 Η Ella Fitzgerald με την διασκευή της του τραγουδιού "Can't Buy Me Love" των The Beatles, βρίσκεται στο Νο34 των Βρετανικών Singles Chart. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που εμφανίζεται στα Βρετανικά chart διασκευάζοντας τραγούδι των Σκαθαριών.


1967 Μετά από πολλές ημέρες ηχογραφήσεων στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, οι Pink Floyd μεταφέρονται στα Sound Technique Studios για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια "See Emily Play" και "Scarecrow". Το συγκρότημα επέστρεψε στο στούντιο που είχαν ηχογραφήσει το τραγούδι "Arnold Layne" μιας και ήθελαν να "πετύχουν" ανάλογο ήχο. Τα τραγούδια ήταν δημιουργία του Syd Barrett και θα κυκλοφορήσουν σαν single ένα μήνα περίπου αργότερα. Το τραγούδι "See Emily Play" αποτέλεσε μέρος πολλών συλλογών όπως "Relics" (1971), "Works" (1983), "Shine On" (1992), "Echoes: The Best of Pink Floyd" (2001). Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame, "The 500 Songs that Shaped Rock and Roll".

1992 Οι Iron Maiden βρίσκονται στην πρώτη θέση των Βρετανικών Albums Chart με το άλμπουμ τους "Fear Of The Dark". Είναι το τρίτο No 1 άλμπουμ του συγκροτήματος.

2000 Οι Oasis ανακοινώνουν, από την Βαρκελώνη, πως ο Noel Gallagher εγκαταλείπει την πανευρωπαϊκή τους περιοδεία και επιστέφει στο Λονδίνο. Για μια ακόμη φορά τα αδέρφια Gallagher τσακώθηκαν... Αυτή τη φορά, μετά από προσβλητικά σχόλια του Liam για την τότε γυναίκα του Noel, Meg Mathews.