ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

(video) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ


Σαν Σήμερα...24 Δελεμβριου


1945 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Lemmy (Ian Fraser Kilmister), γνωστός ως μέλος των Motörhead και Hawkwind, γεννήθηκε στο Burslem του Stoke-on-Trent της Αγγλίας.


1968 Ο Έλληνας ποπ/ροκ τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μανώλης Φάμελλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Οι Ποδηλάτες έως και το 1999 που ξεκίνησε σόλο καριέρα. Δημοφιλή τραγούδια του: "Χαμογέλα", "Γαλάζια μυστικά", "Το νερό της βροχής", "Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι", "Η ευτυχία είναι αυτό", "Στη μεγάλη πόλη" κ.α.


1975 Ο Αμερικανός συνθέτης, δημιουργός πολλών soundtracks μεταξύ άλλων "Citizen Kane" και "Psycho", Bernard Herrmann (1911-1975) απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών από καρδιαγγειακή νόσο στον ύπνο του στο σπίτι του στο Βόρειο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, το ίδιο βράδυ που τελείωσε το soundtrack της ταινίας "Taxi Driver" του Martin Scorsese.


1968 Οι Led Zeppelin φεύγουν από τη Μεγάλη Βρετανία για την πρώτη τους αμερικάνικη περιοδεία. Ο Robert Plant θυμάται: "Ήταν Χριστούγεννα! Για τους Άγγλους το να λείπεις Χριστουγεννιάτικα από το σπίτι σου, είναι κάτι σαν το τέλος του κόσμου!"


1994 Το άλμπουμ "Vitalogy" του συγκροτήματος Pearl Jam βρίσκεται στη θέση Νο 1 του Billboard 200. Είναι το τρίτο στούντιο άλμπουμ του αμερικανικού συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου του 1994. Μόνο στην Αμερική έχει γίνει πέντε φορές πλατινένιο... Τα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ ηχογραφήθηκαν το 1993 κατά την διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση του προηγούμενου άλμπουμ τους "Vs". Για την παραγωγή του συνεργάστηκαν με τον παραγωγό Brendan O'Brien. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone "The 500 Greatest Albums of All Time" το άλμπουμ βρίσκεται στην 492η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Not for You", "Tremor Christ", "Spin the Black Circle", "Immortality", "Better Man" κ.α. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι The Beatles με το άλμπουμ "Live At The BBC".

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

No sign of the mornin' You're a rainbow in the dark...


Ronnie James Dio "Rainbow In The Dark"

When there's lightning
You know it always brings me down
'Cause it's free and I see that it's me
Who's lost and never found

I cry out for magic
I feel it dancing in the light
It was cold, lost my hold
To the shadows of the night

No sign of the mornin' comin'
You've been left on your own
Like a rainbow in the dark
A rainbow in the dark

Do your demons
Do they ever let you go?
When you've tried, do they hide deep inside?
Is it someone that you know?

You're just a picture
You're an image caught in time
We're a lie, you and I
We're words without a rhyme
( From: http://www.elyrics.net/read/d/dio-lyrics/rainbow-in-the-dark-lyrics.html )

There's no sign of the mornin' comin'
You've been left on your own
Like a rainbow in the dark
Just a rainbow in the dark
Yeah

When I see lightning
You know it always brings me down
'Cause it's free and I see that it's me
Who's lost and never found

Feel the magic
I feel it floating in the air
But it's fear and you'll hear
It calling you beware
Look out

There's no sight of the mornin' comin'
There's no sign of the day
You've been left on your own
Like a rainbow
Like a rainbow in the dark
Yeah, yeah

You're a rainbow in the dark
Just a rainbow in the dark
No sign of the mornin'
You're a rainbow in the dark

Ειναι καποιοι ανθρωποι που ερχονται στη ζωη μας και χανονται ..Αφηνουν πισω τους τεραστιο κενο ...Παιρνουν μαζι τους το φως και την ελπιδα ......Ειναι που οταν λειψει το φως τους το σκοταδι δεν το αντεχουν τα ματια μας. Συνεχιζουμε τη ζωη μας σαν να μην εφυγαν ποτε αλλα βαθεια μεσα μας παντα τους αναζηταμε! Παντα νοιωθουμε χαμενοι στην απουσια τους. Λες κ ηρθαν εδω μονο για να μας γνωρισουν πως μοιαζει ο κοσμος μεσα απ το δικο τους φως!
Κ ειναι τοσο σπανιες παρουσιες .....Οσο το να δεις ουρανιο τοξο τη νυχτα ...στο σκοταδι.....
Και νοιωθεις πως φως πρωινου δεν θα φανει ποτε ξανα............

Σαν Σήμερα...23 Δεκεμβρίου


1946 Ο Βρετανός rock μουσικός Ariel Bender (Luther James Grosvenor), κιθαρίστας των Mott the Hoople, γεννήθηκε στο Evesham του Worcestershire της Αγγλίας. Υπήρξε κιθαρίστας στους Spooky Tooth και για ένα μικρό διάστημα στους Stealers Wheel.


1964 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Eddie Vedder (Edward Louis Severson III), μέλος του συγκροτήματος Pearl Jam, γεννήθηκε στο προάστιο Evanston του Σικάγο στο Ιλινόις. Υπήρξε επίσης μέλος των Temple of the Dog. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Alive", "Jeremy", "Animal", "Dissident", "Last Kiss", "The Fixer" κ.α. Έχει κυκλοφορήσει ένα σόλο άλμπουμ με τίτλο "Into the Wild" το οποίο ήταν και soundtrack της ομώνυμης ταινίας. Οι πωλήσεις των άλμπουμ των Pearl Jam μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια αντίτυπα.


1961 Το τραγούδι "The Lion Sleeps Tonight" των The Tokens βρίσκεται στη θέση No 1 του Billboard Hot 100. Το folk τραγούδι είναι το πρώτο Αφρικανικό τραγούδι που φτάνει σε αυτήν τη θέση στα Αμερικάνικα charts.

1972 Η 70λεπτη ταινία "Imagine" των John Lennon και Yoko Ono κάνει πρεμιέρα στη κρατική τηλεόραση. Οι περισσότερες σκηνές γυρίστηκαν στην οικία τους στο Tittenhurst Park στο Ascot της Αγγλίας. Όλα τα τραγούδια από το άλμπουμ "Imagine" του Lennon περιλαμβάνονται στο soundtrack, καθώς και τα τραγούδια "Mrs. Lennon" και "Don't Count The Waves" από το άλμπουμ "Fly" της Ono.


1977 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Cat Stevens ασπάζεται τον Ισλαμισμό και αλλάζει το όνομα του σε Yusuf Islam. Το 1976, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, καθώς κολυμπούσε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια παραλίγο να πνιγεί. Καθώς προσπαθούσε να σωθεί παρακάλεσε τον Θεό να τον βοηθήσει και τότε ένα μεγάλο κύμα τον έβγαλε στην ακτή. Τότε αποφάσισε να εργαστεί για το Θεό. Μελέτησε διάφορες θρησκείες και τελικά κατέληξε στον Ισλαμισμό. Γνωστή του επιτυχία το τραγούδι "Wild World" (1971).

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Why am I smiling And why do I sing?


Singing In The Rain Gene Kelly

I'm singin' in the rain
Just singin' in the rain
What a glorious feeling
and I'm happy again.
I'm laughing at clouds.
So dark , up above ,
The sun's in my heart
And i'm ready for love.

Let the stormy clouds chase.
Everyone from the place
Come on with the rain
Have a smile on my face
I'll walk down the lane
With a happy refrain
Just singin' And singin'
in the rain

dancin' in the rain...
I'm happy again
I'm singin' and dancig' in the rain

ΒΡΟΧΗ.......Καθε φορα που βρεχει μια προκληση....Να βγεις να περπατισεις στη βροχη η να την κοιτας να σου χτυπαει το τζαμι ...... Μια λυτρωση οταν αφηνεσαι κ νοιωθεις το νερο να κυλαει στο προσωπο σου......Οταν εισαι χαρουμενος η βροχη μοιαζει παιχνιδι!!! Σε μουσκευει κ εσυ γελας......Ο χειμωνας μοιαζει καλοκαιρι ...κ εσυ γελας...........Δεν σ ενοχλει ...δεν κρυωνεις.....εσυ γελας......Οταν η χαρα πλημμυριζει την καρδια σου δεν σε νοιαζει αν το νερο της βροχης πλημμυριζει τα παπουτσια σου!!!!!!
Οταν ειναι η ψυχη σου γεματη.......τιποτα δεν σε νοιαζει !!!!!
Οσο μαυρος κ αν ειναι ο ουρανος ......

Τελικα....ολα ειναι τοσο αλλιως οταν εσυ εισαι καλα!! Οταν στην ψυχη σου υπαρχει παγωνια τιποτα δεν σε ζεσταινει .........

HEIR APPARENT: Ανακοινώθηκε live στη χώρα μας

Από τους διοργανωτές λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την ζωντανή εμφάνιση των Heir Apparent στη χώρα μας:


"Το 2012 θα αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για τους φίλους της Heavy Metal μουσικής καθώς ένα πολύ σημαντικό συγκρότημα του είδους θα επισκεφθει τη χώρα μας. Ο λόγος για τους Heir Apparent που επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από μακροχρόνια απουσία.


Οι Heir apparent ιδρήθηκαν το 1983 στο Seattle της Washington και παρ’όλο που από τότε έχουν κυκλοφορήσει μόνο 2 studio albums, όλα τη δεκαετία του 80’, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τόσο το μύθο τους ζωντανό μέχρι σήμερα, όσο και πολύ κόσμο διψασμένο για μια live τους εμφάνιση.


H ιστορική Power/Heavy Metal μπάντα θα εμφανιστεί ζωντανά στο Κύτταρο την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.


Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης οι Clairvoyant και οι Tidal Dreams."


Heir Apparent
Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου 2012
Χώρος: Κύτταρο Live
Πόλη: Αθήνα
Προπώληση: No Remorse Records, Sirens Records
Τιμή εισιτηρίου: 25€
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
ΠΗΓΗ

Σαν Σήμερα...22 Δεκεμβρίου

1858 Ο μεγάλος κλασικός Ιταλός συνθέτης Giacomo Puccini (Giacomo Antonio Domenico Michele Secondo Maria Puccini 1858-1924) γεννήθηκε στην Lucca της Τοσκάνης. Έγραψε σημαντικές όπερες όπως "La Bohème" (1896), "Tosca" (1900) και "Madama Butterfly" (1904). Χαρακτηρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες όπερας του 19ου αιώνα.


1944 Ο Βρετανός μουσικός Barry Jenkins (Colin Jenkins), γνωστός ως ντράμερ των Animals, γεννήθηκε στο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1966 μετά την αποχώρηση του John Steel. Ηχογράφησε μαζί τους τα άλμπουμ "Animalism" και "Animalization".

1985Ο 27χρονος Αμερικανός κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός D.Boon (Dennes Dale Boon 1958-1985), μέλος των The Minutemen, σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Tucson της Αριζόνα. Το 2003 το περιοδικό Rolling Stone τον συγκαταλέγει μέσα στους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών στην 89η θέση.


2002 Ο στιχουργός, κιθαρίστας και βασικός τραγουδιστής του Βρετανικού punk-rock συγκροτήματος The Clash, Joe Strummer (John Graham Mellor 1952-2002) απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών στο σπίτι του στο Broomfield του Somerset της Μεγάλης Βρετανίας από καρδιακή προσβολή. Υπήρξε ενεργό μέλος από το 1976 έως και το 1986. Κυκλοφόρησε μαζί τους έξι στούντιο άλμπουμ από τα οποία ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα "White Riot", "I Fought the Law", "London Calling", "Rock the Casbah", "Should I Stay or Should I Go" κ.α. Το Μάρτιο του 2003 το όνομα του γράφτηκε μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame. Υπήρξε επίσης μέλος των The 101ers, The Mescaleros και The Pogues.

1978 Οι The Who ανακοινώνουν πως ο ντράμερ των The Faces, Kenny Jones θα αντικαταστήσει τον πρόσφατα αδικοχαμένο Keith Moon.

Ζουγανέλης: «Η Μούσχουρη να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει» [βίντεο]

«Να σωπάσει! Δεν είναι τίποτα!»
Ο πασίγνωστος ηθοποιός κατακεραυνώνει την τραγουδίστρια με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της για τους Έλληνες. Μάλιστα, σατιρίζει και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει η Νάνα Μούσχουρη!


Ο ηθοποιός λέει: «Η Νάνα Μούσχουρη πρέπει να ψάξει πρώτα η ίδια να βρει αν είναι Ελληνίδα. Δεν έχει ανάστημα να μιλήσει για τους Έλληνες! Μιλάει τα ελληνικά …»γεια τι κάνετε, πως είστε, είστε καλά»! Να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει και να μην ασχοληθεί καθόλου με τους Έλληνες! Δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν ο Χατζιδάκης και ο Θεοδωράκης. Δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει διεθνή καριέρα είναι και καλός. Να σωπάσει! Δεν είναι τίποτα! Δεν έκανε τίποτα απολύτως για την Ελλάδα! Δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική τέχνη!»


Αυτά δήλωσε στην «Πρωινή Μελέτη» ο Γιάννης Ζουγανέλης. Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ - Συναυλία για την ειρήνη

Σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Με έργα του Μπαχ, σε δύο συναυλίες για την ειρήνη, σήμερα και αύριο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Απόψε στις εννιά και αύριο την ίδια ώρα η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη μουσική διεύθυνση του John Georgiadis συνοδεύει την ADAP, σε δύο μοναδικές συναυλίες.


Μία ομάδα καλλιτεχνών από την Τουρκία, την Ελλάδα και την Αρμενία, σε συνεργασία με την Αρμενική Κοινότητα και την Unesco, δημιούργησε το 2001, στο Παρίσι, έναν σύνδεσμο με την επωνυμία ADAP (Αssociation des Artistes pour la Paix).


Στόχος ήταν η πραγματοποίηση μουσικών εκδηλώσεων σε παγκόσμια κλίμακα, οι οποίες να αναδεικνύουν τόσο την ανάγκη όσο και τη δυνατότητα συμφιλίωσης λαών μεταξύ των οποίων υπάρχουν αντιθέσεις και διαμάχες.


Για τον λόγο αυτό, τα εκάστοτε μουσικά σύνολα θα αποτελούσαν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που προέρχονται από τις χώρες αυτές.


Οι δραστηριότητες του Οργανισμού ξεκίνησαν με δύο συναυλίες στη μεγάλη αίθουσα της Unesco στο Παρίσι, το 2003.


O Οργανισμός ADAP αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες ειρηνευτικές πρωτοβουλίες στην ευρύτερη περιοχή μας και μια δημιουργική, ζωντανή κοινότητα μουσικών.


Παρόλο που μια κεντρική ομάδα συνεργατών παραμένει σταθερή, τα πρόσωπα και η καλλιτεχνική τους ειδίκευση είναι ευέλικτα στοιχεία μιας ανοιχτής ομάδας καλλιτεχνών.


Η βασική δομή με την οποία παρουσιάζεται σήμερα ο ADAP είναι ένα σχήμα εννέα πιανιστών (Ελλάδα, Ισραήλ, Τουρκία, Κύπρος, Αίγυπτος, Η.Π.Α., Αρμενία, Ιράν) που παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα διαφορετικών συνδυασμών σε ένα, δύο, τρία και τέσσερα πιάνα.

Καλές γιορτές από καρδιάς, Γεωργία Βεληβασάκη

Αφού ο χρόνος κυλάει με "ταχύτητα φωτός"
κι αφού δεν προλαβαίνω να βάλω τα καλά μου
και να τρέξω χαρούμενη στους δρόμους
της γιορτινής αυτής επανάληψης,
θα σταθώ στη μέση σαν κυκλάμινο
και θα σας πω ένα τραγούδι:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Never knew I loved you till you went away....


ALVIN LEE - BLUEST BLUES

Couldn't wait to see you waiting by the door
There was no one there to meet me and your clothes were on the floor
Sorry if I hurt you and I made you cry
Couldn't stand to see you with another guy
It's the bluest blues
And it cuts me like a knife
It's the bluest blues
Since you walked out of my life

Couldn't really tell you how you hurt my pride
Something broke within me down inside
Never knew I loved you till you went away
Now the loneliness surrounds me every day
{ From: http://www.elyrics.net/read/a/alvin-lee-lyrics/bluest-blues-lyrics.html }
It's the bluest blues
Since you walked out of the door
It's the bluest blues
'Cause I won't see you no more

Sorry if I failed you and somehow I'm to blame
The bluest blues I'm feeling is a crying shame
Just can't live without you, face another day
'Cause the bluest blues I'm feeling and it's here to stay
It's the bluest blues
And it cuts me to the bone
It's the bluest blues
When you can't find your way home

Η πιο αθλια διαπιστωση!!! Πρεπει να χασεις κατι η καποιον για να καταλαβεις η ν διαπιστωσεις ποσο τον αγαπουσες ...ποσο σου λειπει!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε δεν εκτιμαμε κατι οταν το εχουμε στ χερια μας.............Οταν φευγει τοτε τ αναζηταμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
Οταν εχεις καποιον διπλα σου ΜΙΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!ΔΕΙΞΕ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!ΔΩΣΤΟΥ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!
Οταν φυγει ειναι τοσο αργα για ολα.........
Τι αξιζει μετα να του φωναζεις " Σ ΑΓΑΠΑΩ " ?????ΔΕΝ Σ ΑΚΟΥΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!Οταν ηταν εδω ειχε αναγκη να τ ακουσει !!!!!!!!!!!!Οταν ειναι εδω κοντα σου εχει αναγκη να νοιωσει πως νοιαζεσαι γι αυτον !!!!Πως ειναι μοναδικος κ αναντικαταστατος στην ζωη σου!!!!!!!!!
Εκεινο το ηλιθιο μοιρολοι οταν χανουμε το σιγουρο μας ειναι τοσο μα τοσο θλιβερο!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι ντροπη να νοιωθεις!!!!!!!!!!!!Δεν ειναι αδυναμια να δινεις!!!!!!!!Δεν ειναι υποτελεια να νοιαζεσαι !!!!
Ειναι εγωισμος κ δειλια να μην δινεις ο,τι ομορφο γεννιεται μεσα σου για καποιον !!!
ΟΣΟ Κ ΑΝ ΤΡΕΞΕΙΣ Μ Ε Τ Α ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΙΑ......................................

Γιατί προσθαφαιρούμε φίλους στο Facebook;

Στις μέρες μας οι σχέσεις στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα τείνουν να γίνουν ισοδύναμες με αυτές της πραγματικής ζωής. Έτσι η πρόσθεση και η αφαίρεση ανθρώπων από τη λίστα φίλων συνήθως εμπεριέχει και κάποιο συναισθηματικό αντίκτυπο.
Σύμφωνα με μία μελέτη της NC Incite, το νούμερο ένα λόγος προσθήκης ενός ατόμου στο Facebook είναι επειδή τον γνωρίζουμε από την πραγματική ζωή ενώ ο δημοφιλέστερος λόγος διαγραφής του είναι η ανάρτηση προσβλητικών σχολίων. Και οι δύο αυτές παρατηρήσεις είναι λίγο πολύ ήδη γνωστές σε όλους.
Ωστόσο, η έρευνα κατέληξε και ορισμένα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία όπως ότι ο μέσος χρήστης έχει 130 φίλους, ότι οι άντρες το χρησιμοποιούν κυρίως για την επέκταση του δικτύου γνωριμιών τους και για φλερτάρισμα ενώ οι γυναίκες το χρησιμοποιούν για να εντοπίσουν κάποιο δημιουργικό ντύσιμο, croupon και για να εισπράξουν θετικά σχόλια.
ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Οι Άνευ Πόρων unplugged στο Corte Café στις 24/12/2011

Οι Άνευ Πόρων, unplugged, στο Corte Cafe, στο Κερατσίνι!!!
Παραμονή Χριστουγέννων στις 21.00!!!
Θα φορέσουμε τα καλά μας!!
Θα πούμε τα κάλαντα!!
Θα φάμε κουραμπιέδες!!
Και ενδιάμεσα θα λέμε και κανένα τραγουδάκι!!

Ελάτε να ακούσουμε γιορτινές Σειρήνες!!!
Καλές Γιορτές!!!!
Corte Cafe
Νίκης 2
Κερατσίνι
Τηλ. 210-4314460

Άνευ Πόρων νέα εμφάνιση στις 28/12/2011

Οι Άνευ Πόρων ζωντανά στο «Όνομα του Ρόδου» μαζί με τους Controversia και τους Faceless Pictures
Τα 3 συγκροτήματα μοιράζονται για πρώτη φορά την ίδια σκηνή, σε ένα δυνατό live στο Όνομα του Ρόδου, στις 28/12, λίγες μέρες πριν μας χαιρετήσει το 2011!!!

Μην λείψετε γιατί προβλέπεται πανικός!!!!
Είσοδος: 8 ευρώ
Τα χρήματα θα διατεθούν σε φιλανθρωπική εταιρεία
Το Όνομα του Ρόδου

To Όνομα του Ρόδου
Πλάτωνος 1 & Δαβάκη
Καλλιθέα

Skysent LU: “2 Seconds Late” RELEASE PARTY

Σημειώστε την ημερομηνία!!
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 οι Skysent LU σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους την παρουσίαση του πρώτου τους δίσκου “2 Seconds Late” στο Κύτταρο live!
After party από τους καλούς μας φίλους Σάββα Συνοδινό (southernrock.gr) και Dion Χριστοδουλάτο (Sorrowful Angels).


SKYSENT LU: “2 Seconds Late” RELEASE PARTY@ KYTTAPO LIVE
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012
Κύτταρο live
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
(600μ από στο metro Σταθμός Λαρίσσης
500μ από το σταθμό τραίνου Βικτώρια)
Είσοδος 10€ (με μπύρα)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

4 BLUES LIVE @VINILION 23/12/2011 WITH:NO NAME BLUES BAND AND SPECIAL GUESTS‏

4 BLUES LIVE@VINILION

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2011
WITH:NO NAME BLUES BAND AND SPECIAL GUESTS

OI 4 BLUES ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ BLUES BAND ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ BLUES AΛΛA KAI ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ JAZZ KAI FUNK(Β.Β KING ,ALBERT KING, STEVIE RAY VAUNGHAN,RAY CHARLES, W.DIXON AΛΛΑ ΚΑΙ HERBIE HANCOCK,JOHN SCOFIELD KAI ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.ΟΙ 4 BLUES ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ GROUP(ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΒΟΛΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΤΖΙΔΗΣ Κ.Α) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΑ DRUMS KAI TON AΛΕΞΗ ΠΕΡΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ.

ΟΙ 4 BLUES ΕΙΝΑΙ ΟΙ :
AΛΕΞΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΦΩΝΗ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ
ΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛ,ΚΙΘΑΡΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΗΛ,ΜΠΑΣΟ
IΩΑΝΝΑ ΜΙΤΣΟΓΛΟΥ ΤΥΜΠΑΝΑ

NO NAME BLUES BAND:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑ
ΘΑΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΙΘΑΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΣΟ
ΙΓΝΑΤΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ
ΠΑΝΟΣ ΠΟΥΛΙΖΟΣ- ΦΩΝΗ

EIΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ 10 ΕΥΡΩ

LUKAS SIDERAS TRIO! SUPPORT:CONGO SQUARE BLUES BAND. PURE ROCK BLUES POWER !‏

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

LUKAS SIDERAS TRIO!
SUPPORT:CONGO SQUARE BLUES BAND
PURE ROCK BLUES POWER LIVE!
ΩΡΑ 22.30

ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΝΤΡΑΜΣ ΦΩΝΗ
ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ ΦΩΝΗ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΜΠΑΣΣΟ ΦΩΝΗ

SUPPORT:CONGO SQUARE BLUES BAND
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΡΕΛΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ ΦΩΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗΣ ΜΠΑΣΣΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΡΕΛΗΣ ΝΤΡΑΜΣ

(EIΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ 12 ΕΥΡΩ)
ΠΟΤΟ 6ε ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ 4ε

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ MAY DAY ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Όταν το νεανικό δίδυμο των MAY DAY συναντά την εξαιρετική φωνή του Γιάννη Σαββιδάκη το αποτέλεσμα είναι μελωδικά, δυναμικά και απόλυτα ξεσηκωτικά live, γεμάτα θετική ενέργεια.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης, με το άκρως νεανικό και δυναμικό ανερχόμενο pop – rock συγκρότημα των MAY DAY το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 θα βρίσκονται στην Ονειρούπολη της Δράμας.

Όσοι είδαν τον Γιάννη Σαββιδάκη με τους MAY DAY επί σκηνής τους απόλαυσαν!

Μην τους χάσετε!


LIVE του Γιάννη Δόνδωρου στο UNPLUGGED - Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011‏

Ένα ακόμα LIVE του Γιάννη Δόνδωρου θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011(προ-παραμονή ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ) & ώρα 23:00 μμ. στο UNPLUGGED Coffee and Music Bar, στο Χαλάνδρι.

Στο πρόγραμμα της βραδιάς που θα μας χαρίσει ο Γιάννης Δόνδωρος, θα ακουστούν προσωπικές του δημιουργίες, καθώς και ...
άλλα αγαπημένα του τραγούδια με...... τη δική του ελεύθερη ροκ μουσική έκφραση ....
Εκμυστηρευτικός, καταγγελτικός, ερωτικός , με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές, ξεδιπλώνει τη μουσική του πρόταση με αναφορές στη ζωή, την καθημερινότητα, την αγάπη, τον έρωτα, την θλίψη αλλά και τη χαρά.

Σας περιμένουμε ....στον πολύ όμορφο και ζεστό χώρο του UNPLUGGED!!!!

Ώρα έναρξης του LIVE: 23:00

Ώρα λήξης της εκδήλωσης: ΑΓΝΩΣΤΟ.....

Που βρίσκετε το UNPLUGGED
Περπατώντας τον πεζόδρομο της Χαϊμαντά με κατεύθυνση Αγία Παρασκευή, στο δεξί σας χέρι, στο νούμερο 26, απέναντι από το εμπορικό κέντρο, στη Στοά, η οποία οδηγεί στο δρόμο της οδούς Αγίας Παρασκευής.
Επίσης μπορούμε να αναζητήσουμε την οδό Αριστοφάνους, η οποία διασταυρώνεται με τον πεζόδρομο της Χαϊμαντά

ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ROCK LIVE ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ PETRO VEVILO

Όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο MamaBloom, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης απόλαυσαν μία απόλυτα rock live βραδιά.
Ο Petros Vevilos με full μπάντα ήταν απολαυστικός και δυναμικός. Ο κόσμος τον ακολούθησε και σε αυτή του την εμφάνιση και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο.

Η νέα ανερχόμενη και απόλυτα rock μπάντα του Petrou Vevilou έχει ήδη κάνει τη διαφορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δεν έχετε παρά να την απολαύσετε σε μία από τις επόμενες εμφανίσεις της.

Προγραμματισμένες επόμενες εμφανίσεις του Petrou Vevilou:

25/12/2011: bROCKolo bar, Ολυμπίου Διαμαντή 55, Θεσσαλονίκη
01/01/2012: bROCKolo bar, Ολυμπίου Διαμαντή 55, Θεσσαλονίκη
14/01/2012: NoBar Live Stage, Θάλητος 31, Θεσσαλονίκη
--
Με εκτίμηση από την ομάδα μας
HeartBeat Production

επικοινωνήστε μαζί μας στο e_mail μας:

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ELUVEITIE: Νέο album και trailer

Οι Ελβετοί folk metallers Eluveitie έχουν έτοιμο το νέο τους album, το οποίο θα ονομάζεται "Helvetios". Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου.

To tracklist του "Helvetios" έχει ως εξής:


'Prologue'
'Helvetios'
'Luxtos'
'Home'
'Santonian Shores'
'Scorched Earth'
'Meet The Enemy'
'Neverland'
'A Rose For Epona'
'Havoc'
'The Uprising'
'Hope'
'The Siege'
'Alesia'
'Tullianum'
'Uxellodunon'
'Epilogue'

ΠΗΓΗ

SOILWORK: Ο τίτλος για το καινούριο album τους


Οι Σουηδοί Soilwork έχουν αρχίσει να δουλεύουν το υλικό για το επόμενο studio album τους το οποίο η μπάντα αποφάσισε να το ονομάσει "The Living Infinite".


Περισσότερες σχετικές πληροφορίες αναμένουμε στο άμεσο μέλλον.
ΠΗΓΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΛΑΙΟΣ {} ΝΙΚΟΣ ΠΑΧΗΣ UNPLUGGED LIVE



OPENINGLIVE DAY !! ΕΝΕΤΧΝΟ BAR !
ΡΑΚΟΜΕΛΟ-ΟΙΝΟΜΕΛΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟ ΟΙΝΟΜΕΛΟ κ.α
ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ 187 >< ΧΑΛΚΙΔΑ

Ουρές για ένα εισιτήριο των Red Hot Chili Peppers

Από τις 7 το πρωί εκατοντάδες οπαδοί των Red Hot Chili Peppers είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα ταμεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Ακόμα οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί, αφού οι πωλήσεις εισιτηρίων γίνονται και μέσω ίντερνετ. Εκτιμούν πάντως πως κάποιες κατηγορίες μπορεί και να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυβραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας.

Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στο Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια.

Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους «I’m with you», με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Πηγή

Σαν Σήμερα...20 Δελεμβρίου


1944 Ο Αμερικανός ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Blood, Sweat & Tears, Bobby Colomby (Robert Wayne Colomby) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Υπήρξε και ντράμερ στην συνεργασία των John Cale και Terry Riley για το άλμπουμ "Church of Anthrax". Παρόλα αυτά δεν του αναγνωρίστηκε η συμμετοχή του όπως θα έπρεπε...

1948 Ο Βρετανός κιμπορντίστας, μηχανικός ήχου και παραγωγός δίσκων Alan Parsons γεννήθηκε στο Λονδίνο. Έχει δουλέψει σε παραγωγές πολύ επιτυχημένων άλμπουμ, ανάμεσα σε αυτά το "Abbey Road" των The Beatles και το "The Dark Side of the Moon" των Pink Floyd - οι οποίοι τον ανέφεραν ως σημαντικό παράγοντα. Από το 1975 έως και το 1990 υπήρξε μέλος του progressive rock συγκροτήματος The Alan Parsons Project. Μεγάλη τους επιτυχία το τραγούδι "Eye In The Sky" το 1982.

2004 Ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδιστής της Blues Son Seals (Frank Seals 1942-2004) απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών στο Σικάγο του Ιλινόις μετά από επιπλοκές που δημιουργήθηκαν από χρόνιο διαβήτη. Είχε συνεργαστεί με τους Albert King και Earl Hooker.

1967 Ο τραγουδιστής Ian Anderson σχηματίζει τους Jethro Tull παρέα με τον John Evans - πρώην Blues Band, και τον μπασίστα Glenn Cornick, στο Blackpool της Αγγλίας. Πήραν την ονομασία τους από τον Βρετανό γεωργό πρωτοπόρο του 18ο αιώνα.


1980 Δώδεκα ημέρες μετά τη δολοφονία του John Lennon, το τραγούδι του "Just Like Starting Over" γίνεται το πρώτο του σόλο Νο 1 στη Μεγάλη Βρετανία.

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

ANY.Ρ. - ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ 29/12/11‏
...............

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ LIVE (BIGUS DICKUS @ Rich Art Cafe 27/12)‏
Άβε!
Σας αποστελουμε το νέο event και επισυναπτουμε την αφισα προς δημοσιευση.
Ευχαριστουμε για τη στηριξη -και σας περιμένουμε να ροκάρουμε παρέα!

the BIGUS DICKUS crew

BIGUS DICKUS live @ Rich Art Cafe

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011στις 10:00 μ.μ.
Οι BIGUS DICKUS -Hard As A Rock- covering machine παρουσιάζουν:
"The Nightmare AFTER Christmas Rock Party" ...
Λοιπόν... Let's ROCK!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Rich Art Cafe
Πατησίων 351 (απέναντι από ΗΣΑΠ Πατησίων)
Αθήνα

FB event link:
https://www.facebook.com/events/180605948702326/
...............


Το STUDIO LIVE απαντά στην κρίση με :

Μαθήματα DRUMS 20€/άνα ώρα στις αίθουσες του STUDIO
Μαθήματα κιθάρας 25€/ανά ώρα
Πρακτική εξάσκηση στα DRUMS 6€/ανά ώρα ( καθημερινές 12μμ με 5μμ & και Σαββατο-Κυριακή 10πμ με 2μμ).

Με έκτπωση στην κάθε ώρα πρόβας ανάλογα με τις ώρες (π.χ με 10 ώρες πρόβας σε έναν ημερολογιακό μήνα 10% έκπτωση).
Η έκπτωση μπορεί να φτάσει μέχρι 20 % [ 15€ * (- 20%) = 12€ την ώρα].
Έκπτωση 20%/ανά ώρα σε μαθητικά group.

Έκπτωση 15% στα μέλη του STUDIO για αγορές απο το LIVE STORE.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αν μου κρύβεις την αλήθεια πες μου ψέματα σωστά μου'χει γίνει πια συνήθεια και βολεύομαι μ'αυτά



Tsopana Rave-An Mou Kryveis Tin Alitheia

Κάθε μέρα που ξυπνάω
νιώθω μέσα μου μανία
γιατί ξέρω πως θ'ακούσω
πάλι ψέματα γελοία.

Θα μου πεις πως είναι ωραία
είναι όλα μια χαρά
όμως έτσι δεν με πείθεις
πες το ψέμα σου σωστά.

Όταν ζήτησα από σένα
να μου πεις πως μ' αγαπάς
μου'πες πως αυτές οι λέξεις
δεν ταιριάζουνε σ' εμάς

Είναι όλα παραμύθια
δεν πιστεύω εγώ σ'αυτά
αν δεν έχεις την αλήθεια
πες το ψέμα σου σωστά

Αν μου κρύβεις την αλήθεια πες μου ψέματα σωστά
μου'χει γίνει πια συνήθεια και βολεύομαι μ'αυτά

Τώρα είναι πάλι νύχτα
κι όλα φαίνονται σωστά
μου'χει γίνει πια συνήθεια
πες μου ψέματα πολλά

Πάντα κάτι με μπερδεύει
κάτι λείπει απ'όλα αυτά
αν δεν έχεις την αλήθεια
πες το ψέμα σου σωστά

Αν μου κρύβεις την αλήθεια πες μου ψέματα σωστά
μου'χει γίνει πια συνήθεια και βολεύομαι μ

.....οταν συνιθισεις τα ψεματα ειναι πολυ δυσκολο ν σε πεισει η αληθεια!!!!!!
Κ αφου ετσι κ αλλιως θα σε γεμισουν ψεματα ας ειναι τουλαχιστον πετυχημενα....Ισως να χεις βαρεθει να τους λες πως τα ψεματα τους δεν περνανε πια αλλα να ξερουν πως τα ανιχνευεις κ δεν μπορουν να σε πεισουν πια μ αυτα!!!!!!!!!!
Δεν ησουν εσυ παντα καχυποπτος !!! Τα παραμυθια τους σε εκαναν!Σιχαθηκες πια την ελεεινη κοροιδια τους!!!!!!!!!!!!!!Τυλιγμενα τα λογια τους σε πλουμιστα χαρτια περιτυλιγματος ακουγονται τοσο ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλα ΟΧΙ!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν Σήμερα...19 Δεκεμβρίου



1915 Η Γαλλίδα τραγουδίστρια Édith Piaf (Édith Giovanna Gassion 1915-1963) γεννήθηκε στο Παρίσι. Άρχισε την ενασχόληση της με το τραγούδι σε ηλικία 15 ετών. Στα 17 της αποκτά μια κόρη με τον Louis Dupont η οποία πεθαίνει δύο χρόνια αργότερα από μηνιγγίτιδα. Ο Louis Leplée, ιδιοκτήτης καμπαρέ, της δίνει το ψευδώνυμο "Môme Piaf" (μικρό σπουργίτι) και υπογράφουν συμβόλαιο για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Στη Νέα Υόρκη γνωρίζει τη δόξα και τον μεγάλο της έρωτα, τον μποξέρ Marcel Cerdan. Ο ξαφνικός θάνατος του σε αεροπορικό δυστύχημα το 1949 βυθίζει την Piaf σε κατάθλιψη. Στις αρχές του '50 έχει δύο σοβαρά τροχαία δυστυχήματα. Προς τα τέλη της δεκαετίας του '50 σε μια συναυλία της στη Στοκχόλμη, καταρρέει στην σκηνή και η διάγνωση των γιατρών μιλάει για καρκίνο. Η Piaf δεν καταθέτει τα όπλα, συνεχίζει τις συναυλίες της κανονικά αλλά με την συνοδεία μίας νοσοκόμας, η οποία της χορηγεί μορφίνη για τον πόνο... Γνωστές της επιτυχίες τα τραγούδια: "La vie en rose" (1946), "Padam...Padam" (1951), "l'Accordéoniste" (1955), "Milord" (1959), "Non, je ne regrette rien" (1960) κ.α.


1941 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Maurice White, "ηγέτης" των Earth, Wind & Fire, γεννήθηκε στο Μέμφις του Τενεσί. Στην πολύχρονη καριέρα του είχε προταθεί για 21 βραβεία Grammy κερδίζοντας τα επτά. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock And Roll Hall Of Fame και στο Vocal Group Hall of Fame σαν μέλος των Earth, Wind & Fire. Δημοφιλή τους τραγούδια: "Shining Star", "Getaway", "Fantasy", "Boogie Wonderland" κ.α.


1944 Ο Βρετανός κιθαρίστας και τραγουδιστής Alvin Lee (Graham Barnes), μέλος του συγκροτήματος Ten Years After, γεννήθηκε στο Νότιγχαμ της Αγγλίας.


1967 Οι The Animals δίνουν την τελευταία τους παράσταση στο Marquee Club. Ένα χρόνο μετά, κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Ιαπωνία, το συγκρότημα διαλύεται. Ο Eric Burdon θα συνεχίζει σόλο καριέρα με διάφορες ονομασίες όπως Eric Burdon & The Animals, Eric Burdon Band κ.α.

1973 Ο Ronnie Wood ενσωματώνεται στους The Rolling Stones. Η πρώτη του δημιουργία, παρέα με τον Mick Jagger, είναι το τραγούδι "It's Only Rock 'n Roll (But I Like It)".

Δ.Τ. Christmas Special J-Rock, Cosplay & Karaoke Party‏

ας προσκαλούμε να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα μαζί μας την Παραμονή, 24 Δεκεμβρίου, σε ένα ξέφρενο & πολύ πολύ εορταστικό Japanese Music & Cosplay & Karaoke Special Christmas Party!!

Διαλέξτε το αγαπημένο σας τραγούδι από την λίστα παρακάτω και τραγουδήστε το στο ειδικά διαμορφωμένο mini stage του Skullbar! Ισχύουν μόνο οι συμμετοχές αυτών που τις στέλνουν ως message στο facebook προφίλ μας με ονοματεπώνυμο (δεν ισχύουν σε μορφή comment στην σελίδα ή ως e-mail).

Οι [room302] & Larva θα σας περιμένουν όπως πάντα στα decks με ό,τι πιο νέο στο χώρο της J-Rock, Visual Kei, Anime, Video Game & Drama music αλλά και τα κλασσικά αγαπημένα σας, μαζί με πολλά Χριστουγεννιάτικα J-Rock θέματα , ενώ οι guest DJs Carnival Of Rust & Labrokratis θα διατηρήσουν το εορταστικό θέμα με καυτά J-Beats!

Η Ναυσικά και τα γλυκά δημιουργήματα των Pixelate Accessories θα είναι όπως πάντα μαζί μας! Μη ξεχνάτε να τσεκάρετε όλα τα υπέροχα pixelated κοσμήματά τους!!

Οι πιο δημοφιλείς cosplayers της βραδιάς (όπως ψηφίζονται από εσάς στο Death Note) κερδίζουν τα γνωστά δώρα τους! Επίσης θα γίνει κλήρωση για μερικά ακόμα δωράκια λόγω Χριστουγέννων! Don’t miss the fun! See you all there!!


http://www.facebook.com/lecielgr
http://www.leciel.n.nu/

Karaoke list:
1) Arashi - Truth (MAOU)
2) High And Mighty Color - Ichirin No Hana (BLEACH)
3) Orange Range - Asterisk (BLEACH)
4) Buck-Tick - Dress (TRINITY BLOOD)
5) D - 7th Rose
6) D - Snow White
7) Maximum The Hormone - Whats Up People? (DEATH NOTE)
8 ) Nightmare - The World (DEATH NOTE)
9) Dir En Grey - Obscure
10) Dir En Grey - Drain Away
11) Gackt - Jesus
12) Gackt - Vanilla
13) Gackt - Metamorphoze
14) Gackt - Redemption
15) Galneryus - Everlasting
16) Galneryus - Silent Revelation
17) Girugamesh - Kowarete Iku Sekai
18 ) Girugamesh - Owari To Mirai
19) Girugamesh - Shadan
20) Girugamesh - Domino
21) Sugar - Circus Game (KABAMARU)
22) KAT-TUN - Water Dance
23) KAT-TUN - White Xmas
24) L’Arc En Ciel - Blurry Eyes
25) Malice Mizer - Gardenia
26) Miyavi - Onpu No Tegami
27) Miyavi - Papa, Mama
28 ) Miyavi- Senor Senora Senorita
29) Malice Mizer - Beast of Blood
30) Mika Nakashima - Glamorous sky (NANA)
31) Anna Tsuchiya - Rose (NANA)
32) Flow - Go! (NARUTO)
33) Asian Kung-Fu Generation - Haruka Kanata (NARUTO)
34) Nobodyknows - Hero's Come Back (NARUTO)
35) Yoko Yakahashi - Zankoku Na Tenshi No Thesis - (NEON GENESIS EVANGELION)
36) Hiroshi Kitadani - We Are! (ONE PIECE)
37) Onmyouza - Kouga Ninpou Chou
38 ) Orange Range – Ikenai Taiyou (HANA KIMI)
39) Moon Lips - Moonlight Densetsu (SAILOR MOON)
40) Tommy heavenly6 - Paper Moon (SOUL EATER)
41) The Gazette - Filth in the Beauty
42) The Gazette - LEECH
43) The Gazette - RED
44) Vampire Knight - Futatsu No Kodo To Akai Tsumi
45) Versailles - Thanatos
46) Versailles - Princess
47) Versailles - Serenade
48 ) Versailles - Sympathia
49) X Japan - Tears
50) X Japan - X