ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...21 Αυγούστου

1952 Γεννήθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας, ο στιχουργός, κιθαρίστας και βασικός τραγουδιστής του Βρετανικού Punk-Rock συγκροτήματος The Clash , Joe Strummer (John Graham Mellor 1952-2002). Υπήρξε ενεργό μέλος από το 1976 έως και το 1986. Κυκλοφόρησε μαζί τους έξι στούντιο άλμπουμ από τα οποία ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα "White Riot", "I Fought the Law", "London Calling", "Rock the Casbah", "Should I Stay or Should I Go", κ.α. Το Μάρτιο του 2003, το όνομα του γράφτηκε μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame. Υπήρξε επίσης μέλος των The 101ers, The Mescaleros και The Pogues.

1967 Γεννήθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Serj Tankian. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα System of a Down. Είναι επίσης συνιδρυτής, μαζί με τον κιθαρίστα Tom Morello (Rage Against the Machine, Audioslave), της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Axis of Justice που σκοπό έχει να ενώσει τους μουσικούς στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη. Παράλληλα ακολουθεί και πετυχημένη σόλο καριέρα.

1965 Στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι The Rolling Stones με το άλμπουμ "Out of Our Heads". Είναι το τρίτο άλμπουμ που κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία και το τέταρτο στις Η.Π.Α. Δημοφιλή τραγούδια της Αμερικάνικης έκδοσης: "(I Can't Get No) Satisfaction", "Play with Fire". Στην Μεγάλη Βρετανία θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου με διαφορετικό tracklist.

1967 Οι Pink Floyd εγκαταλείπουν την περιοδεία τους στην Γερμανία, όταν εξαφανίζεται ο τραγουδιστής τους Syd Barrett. Δεν έγιναν ποτέ γνωστά τα αίτια της εξαφάνισης του...

1979 Στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Knack με το τραγούδι "My Sharona". Είχε κυκλοφορήσει σαν single τον Ιούνιο. Θα παραμείνει στην κορυφή του Billboard για έξι εβδομάδες.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...20 Αυγούστου


1948 Γεννήθηκε στο West Bromwich της Αγγλίας ένας από τους σημαντικότερους Hard & Blues Rock τραγουδιστές, ο Robert Plant (Robert Anthony Plant). Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Led Zeppelin. Ήταν μια επιλογή του κιθαρίστα του συγκροτήματος Jimmy Page και τον επέλεξε μετά από οντισιόν. Μετά τον θάνατο του ντράμερ John Bonham, το 1980, το συγκρότημα διαλύθηκε και ο Plant ακολούθησε επιτυχημένη σόλο καριέρα. Το 2008 μπήκε στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Singers of All Time", στη 15η θέση. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Whole Lotta Love", "Stairway to Heaven", "Kashmir", "Black Dog", "All My Love", "Big Log", κ.α.


1952 Γεννήθηκε στο Oak Park του Michigan των Η.Π.Α., ο τραγουδιστής Doug Fieger (Douglas Lars Fieger 1952-2010). Σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 1979, σαν μέλος του συγκροτήματος The Knack, όταν μαζί με τον κιθαρίστα Berton Averre έγραψαν την μεγάλη επιτυχία "My Sharona".


1973 Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν το single "Angie". Το τραγούδι έγραψαν οι Mick Jagger και Keith Richards. Ήταν μέρος του ενδέκατου στούντιο άλμπουμ τους, "Goats Head Soup" που θα κυκλοφορήσει στις 31 του μηνός. Είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος.


1988 Κατά τη διάρκεια του Monsters of Rock Festival στο Castle Donington του Leicestershire της Αγγλίας όπου εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων οι Iron Maiden, Kiss και Guns N' Roses, σκοτώνονται δύο άνθρωποι. Μέχρι την ώρα που ανέβηκαν στην σκηνή οι Guns N' Roses ο αριθμός των παρευρισκόμενων είχε φτάσει τους 100 χιλιάδες. Παρά τις εκκλήσεις του τραγουδιστή του συγκροτήματος Axl Rose, να απομακρυνθεί το κοινό από την σκηνή, δύο θεατές καταπατήθηκαν μέχρι θανάτου. Τα ΜΜΕ κατηγόρησαν τους Guns N' Roses για την τραγωδία, αναφέροντας πως το συγκρότημα συνέχισε να παίζει ακόμη και όταν οι συνθήκες είχαν γίνει επικίνδυνες για το κοινό. Η τελική αναφορά όμως για το περιστατικό του Donington, η οποία κατατέθηκε από τον προϊστάμενο ασφαλείας, αναφέρει πως οι Guns N' Roses δεν είχαν επίγνωση της έκτασης των γεγονότων, όμως σταμάτησαν αμέσως μόλις τους ζητήθηκε και προσπάθησαν να ηρεμήσουν το πλήθος.

OCEAN MIND - LIVE AT AFTER DARK

LIVE ΣΤΟ AFTER DARK
OCEAN MIND
08/09/2010

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...18 Αυγούστου

1950 Ο Βρετανός ντράμερ Dennis Elliott γεννήθηκε στο Λονδίνο. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο rock συγκρότημα Foreigner, από το 1976 έως και το 1992. Ξεκίνησε την καριέρα σε ηλικία 5 ετών παίζοντας με την οικογενειακή μπάντα σε διάφορα κλαμπ του Λονδίνου. Μετά την αποχώρηση του από τα μουσικά δρώμενα, ασχολήθηκε επαγγελματικά με την γλυπτική.

1962 Ο Ringo Starr παίζει για πρώτη φορά με τους The Beatles σε εκδήλωση της κοινότητας του Port Sunlight της Αγγλίας, αντικαταστώντας τον ντράμερ Pete Best. Την επόμενη ημέρα στο Cavern Club του Λονδίνου όπου εμφανίζεται το συγκρότημα, οι θαυμαστές του Best δημιουργούν επεισόδια και ο George Harrison τραυματίζεται στο μάτι...

1969 Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Ned Kelly" στην Αυστραλία, ο Mick Jagger πυροβολείται κατά λάθος στο χέρι. Η ταινία έχει σαν θέμα την ζωή του θρυλικού δραπέτη Ned Kelly και τις περιπέτειες του στην Αυστραλία.

1986 Οι Bon Jovi κυκλοφορούν το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ, με τίτλο "Slippery When Wet". Με τραγούδια όπως "You Give Love A Bad Name" και "Livin' on a Prayer" γνώρισε αμέσως επιτυχία. Για τίτλο του άλμπουμ είχαν επιλεχθεί αρκετά ονόματα μεταξύ αυτών και "Wanted Dead Or Alive". Για το εξώφυλλο είχε επιλεγεί, αρχικά, μια φωτογραφία με τα μέλη του συγκροτήματος ντυμένους cowboys αλλά η ιδέα τελικά απορρίφθηκε. Έφτασε στο No 1 του Billboard 200 όπου έμεινε για για 8 εβδομάδες. Είναι το πιο πετυχημένο άλμπουμ του συγκροτήματος, με πωλήσεις που φτάνουν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα. Ηχογραφήθηκε στα Little Mountain Sound Studios του Vancouver του Canada.

2005 Κατά την διάρκεια της εμφάνισης τους στο Ozzfest, οι Iron Maiden ζουν μια από τις πιο άσχημες στιγμές της καριέρας τους. Το ρεύμα κόβεται συνεχώς και το κοινό αρχίζει να πετάει στην σκηνή αυγά και μπουκάλια. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Bruce Dickinson, κατηγόρησε τους διοργανωτές ότι εσκεμμένα δημιούργησαν προβλήματα στους Iron Maiden. Η γυναίκα του Ozzy Osbourne, Sharon, κατηγόρησε με την σειρά της τον Dickinson ότι ντρόπιασε το φεστιβάλ αποκαλώντας τον "prick"...

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

1ο ANGELS PR & STUDIOS ROCK FESTIVAL

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1ο ANGELS PR & STUDIOS ROCK FESTIVAL


H ANGELS PR & STUDIOS με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενάμιση χρόνου επιτυχημένης παρουσίας της στον χώρο του Management και του Promotion, καλοσωρίζει την χειμερινή σεζόν 2010-2011 με ένα δυνατό event.

1ο ANGELS PR & STUDIOS ROCK FESTIVAL

Στις 30/09/2010 απο την σκηνή του AN CLUB θα παρελάσουν LIVE με δυνατούς ροκ ήχους οι
OCEAN MIND,
SECRET ILLUSION,
και DOMENICA.

Keep On Rockin !!!!!!!

http://www.myspace.com/angelsprstudios 
http://radiomusicrock.blogspot.com/ 
Σας περιμένουμε.....
ΠΕΜΠΤΗ 30.9.2010

είσοδος 10 ευρώ
http://www.anclub.gr/ 

ANGELS PR and STUDIOS
τηλ 6943414453

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Rock Acoustic Live

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ 

Μ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΙΛΟΥΣ+MAZI ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...
ΤΡΙΤΗ 16/8
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ+ΠΑΙΖΟΥΜΕ 
LIVE ΣΤΟ GaGaradio Corfu 98.4fm 
23:00-01:00
ΠΕΜΤΗ 19/8
ROCK ACOUSTIC LIVΕ ΣΤΟ ΒΑROCCO ΜΕΣΟΓΓΗΣ 21:30
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20/8 ROCK LIVE STO SHAMBALA ΛΙΑΠΑΔΕΣ 22:30 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ SUPPORT 
BAND TOYΣ LACRIMA ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 GaGaradio Corfu