ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Σαν Σήμερα...14 Μαΐου


1952 Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός David Byrne γεννήθηκε στο Dumbarton της Σκωτίας. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Talking Heads από το 1975 έως και το 1991. Δημοφιλή τραγούδια τους τα "Burning Down the House", "Psycho Killer", "Once in a Lifetime" κ.α. Το 2002 το όνομα του γράφτηκε, μαζί με τους Talking Heads, στο Rock and Roll Hall of Fame. Κέρδισε βραβείο Όσκαρ το 2004 για την μουσική στην ταινία "The Last Emperor", την οποία έγραψε σε συνεργασία με τους Ryuichi Sakamoto και Cong Su. Για τα προσωπικά του άλμπουμ συνεργάστηκε στενά με τον παραγωγό Brian Eno.




1976 Ο Keith Relf (Keith William Relf 1943-1976), βασικός τραγουδιστής του rock συγκροτήματος The Yardbirds, απεβίωσε σε ηλικία 33 ετών στο σπίτι του στο Λονδίνο όταν χτυπήθηκε από ρεύμα που διέρρευσε από την αγείωτη κιθάρα του. Με το συγκρότημα γνώρισαν επιτυχία με τραγούδια όπως τα "For Your Love", "Over, Under, Sideways, Down" και "Heart Full of Soul". Το 1992 το όνομα του, μαζί με αυτό των Yardbirds, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.




1998 Ο Αμερικανός τραγουδιστής της Jazz και ηθοποιός Frank Sinatra (Francis Albert Sinatra 1915-1998) απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών από καρδιακή προσβολή στο Ceders-Sinai Medical Center του Los Angeles. Το 1953, για το ρόλο του στην ταινία "From Here to Eternity" κέρδισε βραβείο Όσκαρ και το 1965 βραβεύτηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement" για την προσφορά του στη μουσική και τον κινηματογράφο. Τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες όπως τα "Strangers in the Night", "My Way", "I've Got You Under My Skin" κ.α.




1973 Στο No 1 του Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin με το άλμπουμ "Houses Of The Holy". Είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου. Το 1974 κέρδισε το βραβείο Grammy "Best Recording Package". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "The Song Remains the Same", "D'yer Mak'er", "No Quarter" κ.α.

1976 Κυκλοφορεί το πρώτο παγκόσμιας κυκλοφορίας στούντιο άλμπουμ του Hard Rock συγκροτήματος AC/DC, με τίτλο "High Voltage". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ τα "It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock n' Roll)", "T.N.T.", "High Voltage" κ.α. Αν και δέχτηκε άσχημες κριτικές από τα ΜΜΕ της εποχής, μόνο στην Αμερική πούλησε τρία εκατομμύρια αντίτυπα.



ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/05/2011


ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΑ ΞΑΝΑΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ROCK ARCHITECTURE ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ
ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΕΣΣΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ!
ΜΕΤΑ ΤΗ EUROVISION ΛΟΙΠΟΝ,
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!
ΔΩΔΕΚΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ!
.....

GARDEN PARTY sto BOURBON


ΤΟ BOURBON ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ.
ΠΑΓΩΜΕΝΑ COCKTAILS ΚΑΙ ΚΑΥΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ RESIDENT DJ's ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
Παρασκευή, 20 Μάιος στις 10:00 μ.μ.
Δασκαρόλη 67, Γλυφαδα
............
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/5/2011 ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

“Μουσικό Ταξίδι στην Ελληνική Ανατολή”

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οργανικούς σκοπούς από την Λόγια μουσική της Πόλης, αργά και γρήγορα χασάπικα από τα Ταταύλα, καρσιλαμάδες και ζεϊμπέκικα της Ιωνίας, συρτά και σούστες του Αιγαίου και τραγούδια από την Κύπρο.
Για κάθε περιοχή υπάρχει η αντίστοιχη ζυγιά κι έτσι για την Πόλη και την Σμύρνη συνδυάζονται η πολίτικη λύρα, με το πολίτικο λαούτο, το τανμπούρ και το νέι, για το Αιγαίο και την Κύπρο η νησιώτικη λύρα, τα λαούτα κι ο ταμπουράς, ενώ η μουσική της Ιωνίας και της Καππαδοκίας παίζεται με ταμπουράδες και σάζια.

Οι μουσικοί που μετέχουν στο σχήμα είναι:
Χρήστος Σίκκης τραγούδι
Στρατής Ψαραδέλλης πολίτικη και νησιώτικη λύρα, σάζι
Βασίλης Μπαραμπούτης τανμπούρ, σάζι. τραγούδι
Μαρία Θεοφανίδου πολίτικο λαούτο, τραγουδι
Στέλιος Κατσιάνης λαούτο, ταμπουράς
Ανδρέας Σίκκης νέι, κρουστά

Μουσική επιμέλεια: Στέλιος Κατσιάνης
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων
Φοίβου Ανωγειανάκη-Κέντρο Εθνομουσικολογίας
Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων Πλάκα, Αθήνα 105 56
Τηλ.-Fax: 210-3250198, 210-3254119, 210-3254129
www.instruments-museum.gr
melmoke@otenet.gr
...............
FULL TATTOO LIVE @ BOURBON - SEASON'S LAST PARTY


ΟΙ FULL TATTOO ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ BOURBON ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ BOURBON...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!!!
BOURBON
ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67
Glyfáda, Greece
...............

Major lift – Spank 16
Κυριακή 22 Μαΐου


"Ο Ziggy Stardust, o Mr. Crowly, o Moby Dick, o Jumping Jack, o Sgt. Pepper, η Lola, η Louie, η Gloria και το Brown Eyed Girl...
o Jeremy, η Angie, η Roxanne, ο Mr Jones, η Mrs. Robinson... oι Johnny B, (Hey) Joe, Bobbie McGee και η Sherona...
η Black Betty, η Billie Jean, η Mary Jane, η Mustang Sally, η Suzie Q, ο Backdoor Man και η Sheena the Punkrocker, στη σφαίρα της φαντασίας, αποτελούν τους Major Lift.
Στο δικό μας σύμπαν, όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μεταμορφώνονται σε Κώστας Παπαδόπουλος (μπάσο φωνητικά), Ιγνάτιος Αθηναΐδης (τύμπανα), Κώστας Καραβίτης (ηλεκτρική κιθάρα),
Μάρκος Καραβίτης (ηλεκτρική κιθάρα,φωνητικά) και Κώστας Ζησιμόπουλος (φωνή), κρατάνε το όνομα Major Lift και μας κλείνουν το μάτι για να μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε."

Ώρα εισόδου: 20:30
Είσοδος: 10 ευρώ (+ 3 ευρώ το ποτό)
............

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Μαΐου
η Ευρυδίκη live
στο “ΝΟΙΖ”


Η Ευρυδίκη επιστρέφει στο "NOIZ" την Κυριακή 22 Μαίου για μία ακόμα παράσταση, παρουσιάζοντας μας ένα άκρως δυναμικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα.

Έχοντας πίσω της είκοσι χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία, είκοσι χρόνια γεμάτα με επιτυχίες, εναλλαγές, συναυλίες, παραστάσεις σε μουσικές σκηνές και συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες, συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι "σόλο" και μας ταξιδεύει για ακόμα μια φορά σε μονοπάτια αγαπημένα.
Με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της, που οι περισσότεροι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αλλά και πολλές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ σκηνή, θα μας παρασύρει στους δικούς της ρυθμούς, θα μας ξεσηκώσει και θα μας μαγέψει με τις ξεχωριστές ερμηνείες της.
Κυριακή 22 Μαίου, η Ευρυδίκη ξανά live στο "NOIZ" για μία και μοναδική εμφάνιση, σε μία παράσταση δίχως όρια!

Παίζουν:
ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ- ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΑΤΣΟΣ- μπάσο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ DIGI ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ- τύμπανα
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ- πλήκτρα

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιερά Οδός
Τηλέφωνο: 2103467850
Είσοδος με ποτό: 12€
.............
Θοδωρής Κοτονιάς & Μακρινά Ξαδέρφια

στο Οξυγόνο Live!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011
Ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια, γνωστοί μέσα από τις αγαπημένες μας επιτυχίες “Φωτεινή πλευρά της ζωής”, “Άνοιξη”, “Καλό ταξίδι” κ.α., συναντιούνται επί σκηνής, για ακόμη μία παράσταση την Πέμπτη 19 Μαΐου, αποχαιρετώντας την Άνοιξη , σε μία βόλτα από την ανατολή στη δύση και από τη σκοτεινή ως τη "φωτεινή πλευρά της ζωής"...

Παίζουν οι: Νίκος Βερύκοκκος (βιολί), Γιάννης Δημουλάς (τύμπανα),), Στέλιος Σφηκάκης (ηλεκτρική-ακουστική,κιθάρα,) Παναγιώτης Μπουραζάνης (ηλεκ. μπάσο)

Ώρα εισόδου: 21.30 Είσοδος με ποτό: 10€ (+3€ το ποτό)

..............

...............
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ “ON THE ROAD” 18/5/2011


Ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί με τον αγαπημένο του συνεργάτη Γιώργο Μαγκλάρα στο βιολί, συναντούν τους ON THE ROAD, δύο νέους μουσικούς από τη Θεσσαλονίκη, το Δημήτρη Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και τον Παρασκευά Θεοδωράκη στα φωνητικά και την κιθάρα.
Πρόκειται για ένα μουσικό κουαρτέτο που έχει βάλει σκοπό να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα. Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές!
Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Μια μοναδική live εμφάνιση με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των ON THE ROAD, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί / μπίρα)


Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ! (ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ )


Για να μην κόψουμε τίποτα, χρειαζόμαστε το ευρώ που δεν σας περισσεύει.

Γιατί χωρίς αυτό, τα 275 παιδιά - θύματα κακοποίησης - που φιλοξενούμε, θα βρεθούν χωρίς σπίτι.

Γιατί η Εθνική Γραμμή για Παιδιά και Εφήβους SOS1056 το 2010 δέχτηκε 270.000 κλήσεις για βοήθεια.

Γιατί οι κινητές ιατρικές μας μονάδες που μόνο πέρυσι μετέφεραν 2.360 νεογνά και παιδιά, σώσανε ζωές.

Γιατί 9.344 παιδιά που νοσηλεύονταν το 2010 χρειάστηκαν το στήριγμά μας.

Γιατί κάθε μήνα στηρίζουμε περισσότερα από 3.000 παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Γιατί έχουμε ανάγκη τους εξειδικευμένους ανθρώπους που μέρα - νύχτα δουλεύουν για να εξασφαλίσουν καλύτερη ζωή για όλα τα παιδιά.

Γι' αυτό σήμερα, σας έχουμε ανάγκη.

Χωρίς εσάς έχουμε μόνο ενάμιση μήνα "ζωής".

Με την δική σας συνδρομή, όμως, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Γιατί δεν εξαρτόμαστε από καμία κρατική χρηματοδότηση ή μεγάλους ευεργέτες.

Οι ευεργέτες μας είστε εσείς.

Βοηθήστε να κρατήσουμε το χαμόγελο ζωντανό. Τηλεφωνήστε ή στείλτε μήνυμα.
Τώρα.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σαν Σήμερα... 12 Μαΐου

1948 Ο Βρετανός μουσικός και τραγουδοποιός Steve Winwood (Stephen Lawrence Winwood) γεννήθηκε στο Handsworth του Birmingham. Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων The Spencer Davis Group, Traffic και Blind Faith. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Singers of All Time", βρίσκεται στην 33η θέση. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Muddy Waters, John Lee Hooker, T-Bone Walker, Howlin' Wolf, B. B. King, Eric Clapton κ.α. Το 1986 ανέβηκε στην κορυφή του Billboard Hot 100 με το τραγούδι "Higher Love" με το ποίο κέρδισε δύο βραβεία Grammy, τα "Record of the Year" και "Best Male Pop Vocal Performance".

1972 Κυκλοφορεί το δέκατο στούντιο άλμπουμ (διπλό) του Βρετανικού συγκροτήματος The Rolling Stones με τίτλο "Exile on Main St". Το άλμπουμ έχει επιρροές από Rock & Roll, Blues, Country και Soul και θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα της σύγχρονης δισκογραφίας. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ τα "Rocks Off", "Tumbling Dice", "Happy" κ.α. Στις 17 Μαΐου του 2010 επανακυκλοφόρησε με επιπλέον δέκα ακυκλοφόρητα τραγούδια. Η επανέκδοση του άλμπουμ έγινε με αφορμή την προβολή ενός νέου ντοκιμαντέρ που αφορούσε το συγκρότημα με τον τίτλο "Stones In Exile".

1977 Η Virgin Records ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με το Punk συγκρότημα The Sex Pistols. Είναι η τρίτη του δισκογραφική εταιρεία σε διάστημα ενός χρόνου...

2008 Ο Αμερικανός βιολόγος Jason Bond δίνει το όνομα του αγαπημένου του καλλιτέχνη, Neil Young, σε ένα νέο είδος αράχνης που ανακάλυψε στην Alabama ένα χρόνο νωρίτερα. Το όνομα αυτής: Myrmekiaphila neilyoungi.

2009 Η προγραμματισμένη συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe της Μαλακάσας, στα πλαίσια της περιοδείας του συγκροτήματος Tour of the Universe για την προώθηση του 12ου στούντιο άλμπουμ τους "Sounds of the Universe", ακυρώνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή λόγω ξαφνικής αδιαθεσία του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Dave Gahan.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ??? 
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΤΟ ΜΙΣΘΟ?
 ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΣ?
 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...
 ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ????






ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ...
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!!
ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ...
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥΣ!!!!
ΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ!

ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΡΑΣ!!!
ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!!

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ...
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ!

ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΚΑΛΩ!
 XRHSTOS FRIK

Deep Purple - Βασίλης Παπακωνσταντίνου‏


Η πιο δυνατή ροκ συνάντηση του 2011 είναι πλέον γεγονός !!

Ο Ian Gillan και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μοιράζονται φέτος τη σκηνή για 5 μοναδικές συναυλίες...
Ξεκίνησαν στις 6 Μαΐου από το Παγκρήτιο Στάδιο στην Κρήτη και συνέχισαν με τεράστια επιτυχία στο στάδιο Ελευθερίας στην Κύπρο.
Oι Deep Purple και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δυο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.…
Και έπεται και συνέχεια στις 20 Μαΐου στην Αθήνα στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ελληνικού , 21/5 Πάτρα & 23/5 Θεσσαλονίκη …
Δυνατή παρουσία πάντα δίπλα στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου η Τάνια Κικίδη ..

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σαν Σήμερα...11 Μαΐου

1941 Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Eric Burdon γεννήθηκε στο Walker του Newcastle upon Tyne. Είναι δημοφιλής ως ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής του Βρετανικού συγκροτήματος The Animals. Το 1966 μετά την αποχώρηση βασικών μελών της μπάντας, το συγκρότημα μετονομάστηκε σε Eric Burdon & The Animals. Το 1969 την εποχή που ζει στην Αμερική, δημιουργεί το Funk Rock γκρουπ War. Το 1983 έγινε μια προσωρινή επανένωση των The Animals, για να ξαναδιαλυθούν το 1984. Από τότε ακολουθεί σόλο καριέρα. Δημοφιλή τραγούδια με τη φωνή του τα "The House of the Rising Sun", "Don't Let Me Be Misunderstood", "It's My Life" κ.α.

1981 Ο Τζαμαϊκανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Bob Marley (Robert Nesta Marley 1945-1981) απεβίωσε σε ηλικία 36 ετών από καρκίνο, σε νοσοκομείο του Miami της Florida. Είναι ο άνθρωπος που έκανε την Reggae μουσική γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος The Wailers από το 1964 έως και το 1974. Μετά τη διάλυση τους, συνέχισε ως Bob Marley & The Wailers. Το 1978 του απονεμήθηκε από τον Ο.Η.Ε. το μετάλλιο "Peace Medal of the Third World". Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994. Το 2001 βραβεύτηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement". Δημοφιλή τραγούδια του τα "I Shot the Sheriff", "No Woman, No Cry", "Could You Be Loved", "Redemption Song" κ.α.

1963 Το πρώτο στούντιο άλμπουμ των The Beatles ανεβαίνει στο Νο1 των Βρετανικών Albums Chart και θα παραμείνει στη κορυφή για 30 εβδομάδες! Είχε κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου και έβγαλε επιτυχίες όπως τα "Please Please Me", "Love Me Do", "Twist and Shout" (Phil Medley, Bert Russell).

1970 Το τριπλό live άλμπουμ "Woodstock" κυκλοφορεί στην Αμερική από την Cotillion Records. Περιέχει τραγούδια από το φεστιβάλ του Woodstock που είχε πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Αυγούστου του 1969. Στο άλμπουμ "εμφανίζονται" καλλιτέχνες όπως οι John Sebastian, Joan Baez, Crosby, Stills, Nash & Young, The Who, Joe Cocker, Santana, Jimi Hendrix κ.α.

1995 Οι Jimmie Vaughan, Eric Clapton, B.B. King, Buddy Guy και Robert Cray ξαναενώνονται για μια συναυλία - αφιέρωμα στον Stevie Ray Vaughan στο Austin του Texas, η γενέτειρα του εκλιπόντα. Και οι πέντε αυτοί καλλιτέχνες είχαν συμμετάσχει στην τελευταία συναυλία του Blues κιθαρίστα στις 26 Αυγούστου του 1990, λίγες ώρες πριν το θάνατό του από πτώση ελικοπτέρου.

Το πρώτο σόλο του Steven Tyler

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε τον Steven Tyler ως κριτή στο «American Idol» και τα καταφέρνει μια χαρά. Ήρθε όμως η ώρα να κυκλοφορήσει και το πρώτο του σόλο single με τίτλο «(It) Feels Good».

Ο Steven Tyler ου κατέκτησε τη μουσική σκηνή με το συγκρότημα Aerosmith, δηλώνει πως ήταν υπέροχη εμπειρία να γράψει και να τραγουδήσει το νέο του κομμάτι.
Όπως εξήγησε: «Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό τραγούδι. Πιστεύω ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η Αμερική αυτή τη στιγμή, απλά να κατεβάζεις την οροφή του αυτοκινήτου σου και να πηγαίνεις προς την παραλία».
Ο εκκεντρικός Steven μάλιστα, αποκάλυψε πως ήθελε να δώσει το single δώρο με το καινούργιο του βιβλίο «Does the Noise in My Head Bother You?: A Rock n Roll Memoir», αλλά η εταιρία Sony διαφώνησε!

tromaktiko

Τα αστέρια γέμισαν rock n’ roll και mambo την πίστα του DWTS2

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και στο DANCING WITH THE STARS,
 φέρνοντας γρήγορους ρυθμούς και πολλές εκπλήξεις. Κρατώντας πάντα όμως, και το ενδιαφέρον του κοινού πολύ ψηλά, όπως ακριβώς αποτυπώνουν για ακόμη μία εβδομάδα και τα μερίδια τηλεθέασης του DANCING WITH THE STARS.
 Και αυτή την Κυριακή λοιπόν, το DANCING WITH THE STARS ήταν η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, παραμένοντας όπως κάθε εβδομάδα, στην πρώτη θέση με μερίδιο τηλεθέασης 41,5% στο δυναμικό κοινό 15-44. 
Σε όλη την διάρκεια της προβολής του σημείωσε υπερδιπλάσιο ποσοστό από το δεύτερο σε τηλεθέαση πρόγραμμα στην ζώνη του, με 18,5%. Ειδικά στα νεανικά κοινά τα ποσοστά του ήταν και αυτό το κυριακάτικο βράδυ εξαιρετικά μεγαλύτερα του ανταγωνισμού. 
Περισσότερες από τις μισές γυναίκες παρακολούθησαν το DANCING WITH THE STARS σε όλη του την διάρκεια.
 Οι νεαρές γυναίκες 15-24 σε ποσοστό 55,4%, και αυτές των 25-44 σε ποσοστό 50,9%, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και στους άνδρες των αντίστοιχων ηλικιών, τα ποσοστά ήταν αρκετά μεγαλύτερα από
τα προγράμματα που ακολουθούσαν στην λίστα, παρότι ήταν μια ημέρα γεμάτη αθλητικό ενδιαφέρον....


Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι γρήγοροι χοροί των αστεριών αυτή την Κυριακή όμως, κυριάρχησαν και αυτή την εβδομάδα. Παρ’ ότι από την λαμπερή βραδιά απουσίαζε ο Γιώργος Γερολυμάτος για επαγγελματικούς λόγους – θα βρίσκεται όμως κανονικά και πάλι μαζί μας από την επόμενη εβδομάδα – τα αστέρια και οι επαγγελματίες χορευτές παρτενέρ τους, απέδειξαν πως κάθε εβδομάδα, το επίπεδο είναι υψηλότερο.

Η guest εμφάνιση του Σπύρου Σούλη με την Άννα Πολύζου (ντάμα του Νάσου Γαλακτερού) στο εκρηκτικό Great Balls of Fire, και τα καταπληκτικά τους περασμάτα κάτω και πάνω από το πιάνο που υπήρχε στο κέντρο της πίστας, άφησαν άφωνους κριτές, κοινό και διαγωνιζόμενους. Οι διαγωνιζόμενοι μάλιστα οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν και την ανακούφιση τους που δεν είχαν ως αντίπαλο τους έναν τόσο ικανό παίκτη. Βέβαια η πρόσκληση του οικοδεσπότη του «Με το Δεξί» από τον Γιάννη Λάτσιο να συμμετάσχει στο DANCING WITH THE STARS της επόμενης σεζόν, πρέπει μάλλον να εξασφάλισε το πρώτο αστέρι του DWTS3.
Η βραδιά ξεκίνησε με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Ηλία που χόρεψαν ένα πολύ γρήγορο rock n roll στο πασίγνωστο 24.000 baci, και πήραν 34 βαθμούς, ίσως γιατί λίγο πριν το φινάλε η Αγγελική έχασε κάπως το βήμα της.

Στην συνέχεια ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία κατέπληξαν με το εκρηκτικό τους Hey mambo, παίρνοντας τα πρώτα δύο δεκάρια, και συνολικά 38 βαθμούς.

Ίδια βαθμολογία και για το καταπληκτικό Rock n’ roll της Ελεωνόρας Μελέτη και του Ηλία στα Μαύρα Εσώρουχα του Νίκου Καρβέλα.

Η Ναταλία Δραγούμη κι ο Γιούρι πήραν 4 εννιάρια, και συνολικά 36 βαθμούς για την εξαντλητική όσο και χιουμοριστική rock n’ roll χορογραφία τους στο Grease Lightning.

O Αργύρης Αγγέλου κι η Έμιλυ ισοβάθμησαν στους 36 βαθμούς για την χορογραφία τους στο Μambo No 5.

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Βαγγέλης με το μπλε μαλλί, ήταν εξαιρετικοί Blues Brothers στο Shake your tailfeather και πήραν ένα δεκάρι και συνολικά 37 βαθμούς, αλλά δυστυχώς αποχώρησαν στο τέλος της βραδιάς κι αποχαιρέτησαν το DANCING WITH THE STARS.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Κλώντια-Άννα είχαν mambo χορογραφία στο Hips Dont lie της Shakira, και τα πήγαν πολύ καλά, μέχρι το τέλος που έχασαν κάποια βήματα, αλλά οι κριτές τους έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία τους μέχρι σήμερα στο παιχνίδι, με 32 βαθμούς.

Η τελευταία εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ και του Θάνου στο Τρελοκόριτσο μοιράστηκε την πρωτιά στην βαθμολογία με 38 βαθμούς και εξαιρετικά σχόλια.

Όπως κάθε εβδομάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια, η κριτική επιτροπή, και τα αστέρια ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου, στις 21:00, φυσικά στον ΑΝΤ1.

Modern Rock Charts!

Modern Rock Charts!



Modern Rock
Top 100 Modern Rock Songs



100

T20

#1

Artist (website)TrackAlbumBuy It!
121331

The Killers
When You Were Young
Sam's Town



Coming Soon!
211432
Audioslave
Original Fire
Revelations


Coming Soon!
343119
Red Hot Chili Peppers
Tell Me Baby
Stadium Arcadium



$14.78
483109
Stone Sour
Through Glass
Come What(ever) May


Coming Soon!
53111102
Breaking Benjamin
The Diary of Jane
Phobia



Coming Soon!
660621
Papa Roach
To Be Loved
The Paramour Sessions


Coming Soon!
7117185
Hinder
Lips of an Angel
Extreme Behavior



$9.98
82162616
Thirty Seconds To Mars
The Kill
A Beautiful Lie


$8.98
9931510
Panic! At the Disco
I Write Sins Not Tragedies
A Fever You Can't Sweat Out



$8.98
101310155
Disturbed
Land Of Confusion
Ten Thousand Fists


$12.98
1175124
Keane
Is It Any Wonder?
Under The Iron Sea



Coming Soon!
12191262
Angels & Airwaves
Do It For Me Now
We Don't Need To Whisper


Coming Soon!
13107209
Taking Back Sunday
MakeDamnSure
Louder Now



Coming Soon!
146118172
Three Days Grace
Animal I Have Become
One-X


$12.98
15158129
lostprophets
Rooftops
Liberation Transmission



Coming Soon!
1617588
Muse
Knights of Cydonia
Black Holes And Revelations


Coming Soon!
1723925123
Gorillaz
Feel Good Inc.
Demon Days



$13.20
182561831
Cobra Starship
Snakes On A Plane (Bring It)
Snakes On A Plane: The Album


Coming Soon!
19221971
Shinedown
Heroes
Us and Them



$12.89
20181085
Godsmack
Shine Down
IV


Coming Soon!
215116154
AFI
Miss Murder
Decemberunderground



$11.98
2223225
Nickelback
Rockstar

All The Right Reasons


$12.88
2312732
Plain White T's
Hate (I Really Don't Like You)
Every Second Counts


Coming Soon!


24251891
Rise Against
Ready to Fall
The Sufferer & the Witness



Coming Soon!
2526259
Death Cab for Cutie
I Will Follow You into the Dark
Plans


$10.16


26161632
Arctic Monkeys
Fake Tales Of San Francisco
Whatever People Say I Am, That's What I'm Not



$9.99
2744277
The Red Jumpsuit Apparatus
Face Down
Don't You Fake It


Coming Soon!


28342811
Bullet For My Valentine
Tears Don't Fall
The Poison



Coming Soon!
2936296
Evans Blue
Over
The Melody and the Energetic Nature of Volume


$9.98


30282832
The Fray
Over My Head (Cable Car)
The Fray



Coming Soon!
3135313
Blue October
Into The Ocean
Foiled


$7.98


324712378
Evans Blue
Cold (But I'm Still Here)
The Melody and the Energetic Nature of Volume



$9.98
332016184
Hoobastank
Inside of You
Every Man For Himself


Coming Soon!


343901761
Peeping Tom
Mojo
Peeping Tom



Coming Soon!
3533335
Jack's Mannequin
Dark Blue
Everything In Transit


Coming Soon!


36413110
Flyleaf
Fully Alive
Flyleaf



Coming Soon!
3745376
Avenged Sevenfold
Seize the Day
City of Evil


$10.19


3886376
Thom Yorke
Black Swan
The Eraser



Coming Soon!
3930256
Crossfade
Invincible
Falling Away


Coming Soon!


4077403
Jurassic 5
Work It Out
Feedback



Coming Soon!
4143367
Tom Petty
Saving Grace
Highway Companion


Coming Soon!


42141421
Evanescence
Call Me When You're Sober
The Open Door



Coming Soon!
43513120
The Fray
How To Save a Life
How To Save a Life


Coming Soon!


44111441
City and Colour
Save Your Scissors
Sometimes



Coming Soon!
4539386
Snow Patrol
Chasing Cars
Eyes Open


Coming Soon!


466544917
Fall Out Boy
Sugar, We're Goin Down
From Under The Cork Tree



$10.48
473282713
Korn
Coming Undone
See You On The Other Side


$12.98


48383415
Black Stone Cherry
Lonely Train
Black Stone Cherry



Coming Soon!
4974491
Silversun Pickups
Lazy Eye
Carnavas


Coming Soon!


50146501
The Mars Volta
Viscera Eyes
Amputechture



Coming Soon!
5169513
Black Label Society
Concrete Jungle
Shot to Hell


Coming Soon!


52403513
Placebo
Infra-red
Meds



Coming Soon!
5373534
The Classic Crime
The Coldest Heart
Albatross


Coming Soon!


54254541
Bedouin Soundclash
Gyasi Went Home
Sounding A Mosaic



Coming Soon!
5559466
Yeah Yeah Yeahs
Cheated Hearts
Show Your Bones


$10.98


56422130162
Weezer
Beverly Hills

Make Believe


$11.38
5746479
Eighteen Visions
Victim
Eighteen Visions


Coming Soon!


5844132411
Panic! At the Disco
The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage
A Fever You Can't Sweat Out



$8.98
592994817
Nonpoint
In The Air Tonight
Recoil


$10.28


6011952312
The White Stripes
The Denial Twist
Get Behind Me Satan



$12.98
6158603
Say Anything
Alive With The Glory Of Love
...is a Real Boy


Coming Soon!


62223627
Bloc Party
Two More Years
Silent Alarm



$9.28
6352532
O.A.R.
Heard The World
Stories of a Stranger


Coming Soon!


64123127143
Beck
E-Pro

Guero


$11.38
65120389
The Strokes
You Only Live Once
First Impressions Of Earth


$12.98


6655416
Staind
King of All Excuses
Chapter V



$13.20
67153485
Pearl Jam
Gone
Pearl Jam


$12.98


6810622715
Papa Roach
Getting Away With Murder
Getting Away With Murder



$11.48
69148693
Rehab
Bump
Graffiti the World


Coming Soon!


7071476
Johnny Cash
God's Gonna Cut You Down
American V: A Hundred Highways



Coming Soon!
71294454
AFI
Love Like Winter
Decemberunderground


$11.98


7262645
Gnarls Barkley
Who Cares?
St. Elsewhere



$10.28
73103731
Seether
The Gift: Acoustic
One Cold Night


Coming Soon!


7472742
Octane
Enemy
Rise Up



Coming Soon!
7590124124

Green Day
American Idiot
American Idiot



$13.20
76249143
Tool
The Pot
10,000 Days


$12.98
7753467
Hawthorne Heights
Pens And Needles
If Only You Were Lonely



$10.58
785618241
O.A.R.
Love and Memories
Stories of a Stranger


Coming Soon!
79115792
Gnarls Barkley
Gone Daddy Gone
St. Elsewhere



$10.28
80177713
Alien Ant Farm
Forgive And Forget

Up In The Attic


Coming Soon!
81174811
Damian "Jr. Gong" Marley
All Night
Welcome to Jamrock


Coming Soon!


8276782
Thom Yorke
Harrowdown Hill
The Eraser



Coming Soon!
8370732
New York Dolls
Dance Like a Monkey
One Day It Will Please Us To Remember Even This


Coming Soon!


84144841
New Found Glory
It's Not Your Fault
Coming Home



Coming Soon!
85169783
Brandtson
Earthquakes And Sharks
Hello, Control


Coming Soon!


866611249
Jack Johnson
Sitting, Waiting, Wishing
In Between Dreams



$10.48
87171871
Hurt
Falls Apart
Vol. 1


Coming Soon!


8896687
Plain White T's
Hey There Delilah
Hey There Delilah



Coming Soon!
8963456
The Fray
She Is
How To Save a Life


Coming Soon!


9081437
Ashes of Soma
Somebody Else
Exit 674



Coming Soon!
91270129123

311
Don't Tread On Me
Don't Tread On Me



Coming Soon!
92132921
Buckcherry
Next To You

15


$10.28
93117893
Revelation Theory
Selfish and Cold
Truth is Currency


Coming Soon!


941935616
Depeche Mode
John The Revelator
Playing The Angel



Coming Soon!
9595952
Virgin Millionaires
For A While
Virgin Millionaires


Coming Soon!


9679285
Red Hot Chili Peppers
Stadium Arcadium
Stadium Arcadium



$14.78
97222419
Eagles of Death Metal
I Want You So Hard (Boy's Bad News)
Death by Sexy...


Coming Soon!


9894981
The Strokes
Mercy Mercy Me
You Only Live Once



Coming Soon!
9978793
G. Love and Special Sauce
Hot Cookin'
Lemonade


Coming Soon!


1001391001
Citizen Cope
Back Together
Every Waking Moment



Coming Soon!
10133922111
Audioslave
Out Of Exile
Out Of Exile


$11.48


1021001001
Eliot Morris
Balancing the World
What's Mine is Yours



Coming Soon!
103130783
The Aggrolites
Time to Get Tough
The Aggrolites


Coming Soon!


10426123320
Mudvayne
Happy?
Lost and Found



$13.20
105109
Derek Sherinian
In The Summertime
Blood Of The Snake


Coming Soon!


106129716
Thousand Foot Krutch
Absolute
The Art of Breaking



Coming Soon!
10793804
Under the Influence of Giants
Mama's Room
Under the Influence of Giants


Coming Soon!


108642333
Mudvayne
Forget To Remember
Lost And Found



$13.20
109108
Muse
Starlight
Black Holes And Revelations


Coming Soon!


110209941
Red Hot Chili Peppers
Especially In Michigan
Stadium Arcadium



$14.78
11167693
The Futureheads
Cope
News and Tributes


Coming Soon!


11275774
Razorlight
In The Morning
Razorlight



Coming Soon!
11385861
The Charlatans
Blackened Blue Eyes
Simpatico


Coming Soon!


11468564
Ladytron
Destroy Everything You Touch
Witching Hour



Coming Soon!
11583871
The Forecast
And We All Return To Our Roots
In The Shadow Of Two Gunmen


Coming Soon!


11661256
The Panic Channel
Why Cry
(ONe)



Coming Soon!
11798991
The Bronx
White Guilt
The Bronx


Coming Soon!


118114
Lamb of God
Redneck
Sacrament


Coming Soon!
119113
Avenged Sevenfold
Walk


Coming Soon!
120357129133

Jimmy Eat World
Pain
Futures



$13.98
121126
Underoath
Writing On The Walls
Define the Great Line



Coming Soon!
122104
Lacuna Coil
Enjoy The Silence
Karmacode


Coming Soon!


123102
Everclear
Hater
Welcome to the Drama Club


Coming Soon!
124145
The Living End
What's On Your Radio
State of Emergency


Coming Soon!
12591931
Sammy Hagar
Mexico
Livin' It Up



Coming Soon!
126107911
Pearl Jam
Come Back

Pearl Jam


$12.98

If you want something else, search our Store!