ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

nekropolis the new europeans










Nekropolis- the new europeans -likvider likv 4032.

Οι νεκροπολις επιστρεφουν με καινουργιο αλμπουμ 27 χρονια μετα το πρωτο τους! Και δειχνουν να είναι ετοιμοι να ταραξουν ξανα  τα νερα.
Κομματια τους ηδη παιζονται σε νορβηγικα,σερβικα και ελληνικα ραδιοφωνα.

Οι νεκροπολις ακομα ακουγονται ηλεκτρονικοι και post modern,και πολιτικα θεματα όπως η εισβολη στην Κυπρο από το πρωτο τους αλμπουμ συνεχιζονται με τους new europeans. Μια διαχρονικη συνεργασια  με αποψεις που συχνα θεωρουνται  επαναστατικες  και τους  κανουν  μοναδικους.
Κι αυτή τη φορα ξαναχτυπουν αμεσα,κοφτερα και χωρις φοβο.

Το καινουργιο τους αλμπουμ the new europeans επισημαινει πως είναι να ζεις στην Ευρωπη του 2010 αναμεσα στο μεταμοντερνο και φιλελευθερο κατοικο της από τη μια μερια και τη πιεση που αυτος δεχεται από ολοκληρωτικα θρησκευτικα δογματα  από την άλλη.
Τραγουδια που διαπραγματευονται τετοια θεματα  είναι τα
Culture of one -how the west was lost- do you feel discomfort in civilization Tραγουδουν και για αλλα θεματα όπως η κλειτεριδοκτομη /mutilated leila,
τον αδικο χαμο του αλεξη γρηγοροπουλου/fifteen flowers και για τις 150 χριστιανικες ορθοδοξες εκκλησιες που καταστραφηκαν ολοσχερως στο Κοσοβο και για τις οποιες δεν υπηργε καμμια αντιδραση στη Δυση/burn the kosovo churhes.

Τα τραγουδια τους όπως ηταν αναμενομενο δημιουργησαν αντιδρασεις και οι πρωτες συναυλιες τους στη Νορβηγια ακυρωθηκαν λογω απειλων πραγμα που αναγκαζει τους Nεκροπολις να ετοιμαζονται για νεα σειρα από συναυλιες τον Μαιο με αλλο ονομα!

Νεκροπολις.
Αρχικα ένα ντουεττο αποτελουμενο από τον Zlat κιθαρες συνθεσαιζερ φωνη και τον Math φωνη συνθεσαιζερ.
Πηραν το ονομα τους από ένα στιχο των clash από το τραγουδι ghetto defendant .
Σημερα συμμετεχει κι ο θρυλικος τραγουδιστης των betong hysteria, Moron .

Τον Μαρτιο η hommage records θα κυκλοφορησει το πρωτο αλμπουμ των νεκροπολις εμπλουτισμενο με ακυκλοφορητο υλικο.
Περισσοτερες πληροφοριες στο www.myspace.com/nekropolist.


Διανομη VME  τηλ. 00 47 23 22 66 66 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου