ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Live Silver Koulouris ( Aphrodite's child ) & Antonis Vamvoukas on "Notebook" - live radio interview

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! 
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ LIVE Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ APHRODITE'S CHILD Silver Koulouris ΚΑΙ Ο Αντώνης Βάμβουκας!

Ο τραγουδοποιός με καταγωγή από το Ρέθυμνο θα συναντηθεί στον αέρα με τον Silver Koulouris, τον άνθρωπο που ήταν ο κιθαρίστας των θρυλικών Αphrodite's Child. Μαζί με τους Ντέμη Ρούσσο, Βαγγέλη Παπαθανασίου και Λουκά Σιδερά ήταν οι άνθρωποι που ταξίδεψαν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο μέσω της μουσικής τους. Ο Silver Koulouris επέλεξε το Notebook για ένα και μοναδικό Live μετά από δεκαετίες και αυτό από μόνο του αποτελεί τιμή αλλά και δέος για την εκπομπή. 
Την ερχόμενη λοιπόν Δευτέρα, μαζί με τον τραγουδοποιό Αντώνη Βάμβουκα, θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με τις κιθάρες τους. Special guest σε ρόλο τρίτης κιθάρας της εκπομπής, ο γράφων αυτό το κείμενο. 
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν σε μια μοναδική εκπομπή!  Δευτέρα 10/10 ώρα 10.30 - 13.00. το πρωί.

Mαρίνος Κουνάδης - Ραδιοφωνικός παραγωγός

https://www.facebook.com/%CE%A1%CE%B1%CE%B4-%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-notebook-229114247479140/?fref=ts  (  σελίδα εκπομπής )

http://www.e-radio.gr/Team-FM-102-Rethymno-i275/live  (  Link ραδιοφώνου μέσω ίντερνετ ).

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ & BAND LIVE @ “THE ZOO” (Χαλάνδρι) Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος συνεχίζει την περιπέτεια που ξεκίνησε το 1997 με το ντεμπούτο του “πιστόλι στο πιάτο”. Μετά από 19 χρόνια και με 8 δίσκους στο ενεργητικό του, ταξιδεύοντας διαρκώς σε όλη την Ελλάδα, σταματάει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι με τη μπάντα του για μια σούπερ συναυλία με τις μουσικές του, τα τραγούδια του και αγαπημένες του διασκευές καλλιτεχνών όπως ο David Bowie, οι Joy Division, ο Iggy Pop, ο Neil Young κ.α. Ακόμα, ανέκδοτα τραγούδια και υλικό από το 9ο άλμπουμ του που μόλις ξεκίνησε να ηχογραφεί.. 

Οι μουσικοί που τον συνοδεύουν είναι: Ακης Περδίκης στα τύμπανα, Γιάννης Κόκκινος στο μπάσο και Άρης Ποταμιάνος στην ηλεκτρική κιθάρα και τα πλήκτρα.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Hip Hop Live Αλληλεγγύης

Σάββατο 8 Οκτώβρη έχουμε ετοιμάσει μια βραδιά αφιερωμένη στα 4 στοιχεία της κουλτούρας του Hip Hop.Η είσοδος στο Live θα γίνεται με την αγόρα ενός κουπονιού οικονομικής ενίσχυσης των 5 ευρώ.
Τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στην στήριξη ευπαθών όμαδων και οικογενείων που έχουν ανάγκη και στους φορείς: Παιδικά χωρια s.o.s Βαρης, Παιδικές στέγες Αθήνας και Πειραία, Στέγη νέων Αλίμου και στην κοινωνική κουζίνα "Ο αλλος άνθρωπος" Σας περιμένουμε όλους και όλες!
Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας και θα συμμετέχουν αφιλοκερδός!
Λεπτομέρειες για το line up και για όλα όσα θα δείτε σύντομα !!!
Η βραδιά αυτή σηματοδοτεί την λήξη της ενέργειας αλληλεγγύης που σκαρώσαμε από 1η Σεπτεμβρίου με τους φίλους και της φίλες μας και ονομάσαμε "Οι γειτονιές τραγουδάνε ακόμη"
Αλληλεγγύη το φάρμακο για την ξεφτίλα



Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

PHIL CAMPBELL (ex-MOTÖRHEAD) AND THE BASTARD SONS: “Big Mouth” (νέο lyric video)

Phil Campbell and the Bastard Sons θα ονομάζονται από ΄δω και πέρα οι Phil Campbell’s All Star Band του Ουαλού κιθαρίστα των θεόρατων Motörhead που συνοδεύεται σε αυτό το μουσικό του βήμα από τους γιους του Todd, Dane και Tyla και τον τραγουδιστή Neil Starr.

Στις 18 Νοεμβρίου μέσω της Motörhead Music θα κυκλοφορήσουν ένα ομώνυμο EP με 5 κομμάτια, και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video του κομματιού “Big Mouth” ως πρώτο δείγμα.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα προσωπικά Stompbox Studios της μπάντας στην Ουαλία με παραγωγό τον Todd Campbell. Τη μίξη ανέλαβε ο Cameron Webb, επί σειρά ετών παραγωγός των Motörhead. Τα τραγούδια θα κινούνται σε ευθείς rock ‘n’ roll ήχους που έτσι κι αλλιώς αποδεδειγμένα αγαπά ο Phil Campbell μετά από 30 και πλέον χρόνια στους Motörhead δίπλα στον Chief Commander Lemmy Kilmister.

Track listing:

01. Big Mouth
02. Spiders
03. Take Aim
04. No Turning Back
05. Life In Space




Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ANDREAS KISSER: Όταν έκανε οντισιόν για να αντικαταστήσει τον James Hetfield στους METALLICA!


Σε μια στήλη του περιοδικού Guitar World αυτό το μήνα, ο κιθαρίστας των SepulturaAndreas Kisser αποκάλυψε την ιστορία της οντισιόν που είχε κάνει για να αντικαταστήσει τον James Hetfield των Metallica ως κιθαρίστας, όταν Hetfield είχε τραυματιστεί.
Ο Kisser είχε κληθεί από τον μπασίστα της μπάντας εκείνη την εποχή, Jason Newsted, και βρέθηκε στο Ντένβερ για να κάνει πρόβα."Ήξερα το ύφος όλων των τραγουδιών των Metallica.Την πρώτη μου μέρα ήταν εκεί μόνο ο Lars Ulrich, ο Kirk Hammett και ο Newsted. Τους άρεσα και μου ζήτησαν.. να ξαναπάω την επόμενη μέρα". Σύμφωνα με τον κιθαρίστα, υπήρχαν διαφορές ανάμεσα σε αυτόν και τον James Marshall, κιθαρίστα των Metal Church, που τότε ήταν roadie για τουςMetallica και είχε αντικαταστήσει τον Hetfield μια προηγούμενη φορά. Την δεύτερη ημέρα, ο Kisser έπαιξε για ολόκληρη τη μπάντα.
"Ίσως δεν με επέλεξαν, επειδή δεν ήμουν έτοιμος. Έπαιξα όμως πολλά τραγούδια μαζί τους - Τα "The Shortest Straw""One"και "Enter Sandman"- αλλά το "The Unforgiven" ήταν δύσκολο για μένα, όπως και το "Nothing Else Matters". Και ήμουν νευρικός. Το να κάνω πρόβα σε ένα δωμάτιο με τους Metallica αρχίζει η πρόβα δωμάτιο ήταν σαν ένα ήταν για μένα σαν ένα όνειρο και εφιάλτης ταυτόχρονα."

Παρ' ότι δεν πήρε τη δουλειά, ο Andreas Kisser έγινε πολύ καλός φίλος με τον Jason Newsted από τότε. Σε μια παλαιότερη συνέντευξη, ο μπασίστας είπε ότι διατηρεί ακόμα πολύ καλή σχέση.
"Ο Andreas Kisser είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους όλων των εποχών και είναι μάλλον ο αγαπημένος μου κιθαρίστας."

http://rockoverdose.gr/archives/167730