ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...30

1939 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Grace Slick (Grace Barnett Wing) γεννήθηκε στο Chicago. Την δεκαετία του '60 υπήρξε μια από τις σημαντικότερες μουσικές προσωπικότητες της Psychedelic Rock σκηνής, τραγουδώντας σε συγκροτήματα όπως The Great Society, Jefferson Airplane, Jefferson Starship και Starship. Η φωνή της ακούγεται, μεταξύ άλλων, στο κλασικό τραγούδι των Jefferson Airplane, "White Rabbit".

1946 Ο Ουαλός ντράμερ Chris Slade (Christopher Rees) γεννήθηκε στο Glamorgan. Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Uriah Heep, Paul Rodgers, AC/DC, Asia, κ.α.

2003 Ο μάνατζερ του Βρετανικού συγκροτήματος Pink Floyd, Steve O'Rourke, απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών από καρδιακή προσβολή στο Miami της Florida. Είχε αναλάβει το συγκρότημα μετά την αποχώρηση του Syd Barrett το 1968. Παράλληλα με το μάνατζμεντ, ακολούθησε πετυχημένη καριέρα σαν οδηγός αγώνων συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες όπως η Ferrari, BMW, Aston Martin, Jaguar, κ.α. Έτρεξε σε αγώνες όπως Le Mans 24 Hours, British GT Championship, BPR Global GT Series, FIA GT Championship, κ.α.

1971 Στην πρώτη θέση του US Billboard 200 βρίσκεται ο John Lennon με το δεύτερο σόλο στούντιο άλμπουμ του με τον τίτλο "Imagine". Ηχογραφήθηκε στα Ascot Sound και Record Plant Studios της Νέας Υόρκης, από τις 23 Ιουνίου έως και τα τέλη Ιουλίου. Θεωρείται ο πιο δημοφιλής προσωπικός του δίσκος. Το 2003 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρέθηκε στη 76η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Imagine", "Jealous Guy", κ.α. Ήταν το πρώτο Νο1 άλμπουμ του Lennon στο Billboard.

1982 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Men at Work και το τραγούδι τους "Who Can It Be Now?". Ήταν μέρος του άλμπουμ τους "Business as Usual" που είχε κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου του 1981.

ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΟΙ ΜΠΛΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ CLUB ΜΥΛΟΥ 
ΜΕΤΑ ΤΟ SOLD OUT ΔΙΗΜΕΡΟ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ SOLD OUT ΔΙΗΜΕΡΟ
Η kazandb παρουσιάζει τους
ΜΠΛΕ
...Μαζί τους ο o Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Οι ΜΠΛΕ ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB TOY ΜΥΛΟΥ
Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μετά την sold out συναυλία, οι “Μπλε” έρχονται να μας καθηλώσουν για ακόμη μια φορά, στη μουσική σκηνή του club του Μύλου. Σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύουν ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση. Εκτός από δικές τους επιτυχίες ,οι Μπλε δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν και με τις διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών. Ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"), με φοβερή ενέργεια και διάθεση, μας ξεσηκώνει με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist.


Πληροφορίες
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€

.............
HOLY OATH LIVE support:Whiteraven @ STONEBAR

Σήμερα στις 9:00 μ.μ.
STONEBAR
ERMOY 118
Patras, Greece
...........
30/10 & 13/11 ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ & GROOVE THERAPIST 
ΣΤΟ 
GHOST HOUSE

Ο τραγουδοποιός Κώστας Χρονόπουλος εμφανίζεται στο «Ghost House», Λεπενιώτου 26, Ψυρρή (τηλ 210-3236431), από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, για τέσσερις εμφανίσεις, 30/10,6/11 ,13/11 & 20/11 μεταφέροντας τα τραγούδια του από τους τρείς προσωπικούς του δίσκους αλλά και τις πολύ καλές ερμηνείες των διασκευών του, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια.
Στο site του Κώστα, www.kostasxronopoulos.gr μπορείτε να δείτε τα βιντεοκλίπ και να ακούσετε τα τραγούδια του και, βέβαια, τον ίδιο ζωντανά στο «Ghost House».
Τον Κώστα πλαισιώνει τετραμελής μπάντα (Ντραμς: Νίκος Δέδες, Κιθάρες: Μιχάλης Τσελέπης, Μπάσο: Κώστας Μαυριδάκης, Βιολί:Παναγιώτης Πρατίλας).

Με την υποστήριξη του Δίεση 101,3

οι Groove Therapist:
Φωνές: Βιργινία Φραγκούλατζη Χάρης Λώλος
Ηλ.Κιθάρα: Γιώργος Καλοδούκας
Πλήκτρα - Φωνή: Κλεάνθης Κωσταντινίδης
Ηλ. Μπάσο: Κατερίνα Κώτη
Τύμπανα: Θάνος Καλοδούκας

--------------------------------------------------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ op.act: GROOVE THERAPIST
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ op.act: THE BAND TEMPER
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ op.act: GROOVE THERAPIST
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ op.act: PASSATEMPO
---------------------------------------------------------------------------
Ώρα Έναρξης: 22.00
Τιμή εισητηρίου: 8 €
.............

The WIGS 1st Year Birthday Party
BRING YOUR BOOZE AND ROCK 'N' ROLL!!

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου · 9:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Οι WiGS χτυπανε την κριση με ενα και μονο τροπο!!!
Εισοδος Δωρεαν φερτε τα Ποτα σας για να πιειτε στο 1st Year WiGS Birthday Party!!
Με νεα τραγουδια, νεες φατσες, ιδια πιστη και ιδια παντα δυναμη!!
Γιατι Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ειναι Rocker και ζει!!
WE' LL PLAY LIKE THERE'S NO F@CKIN TOMORROW!!
Το Νου σας ολοι, σας περιμενουμε 21.30 μ.μ
Για να μη βγουμε παλι μεσανυχτα!!
Λ. Βουλιαγμένης 93 & Αγ.Τριάδος 2 Γλυφάδα
(διπλα απο το supermarket LIDL στο ρευμα προς Αθηνα)

..........

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30-10-10 ΖΑΝD THE BAND PRESENTS MUSICALL
ΣΤΟ ΟΖ rock stage

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30-10-10 ΖΑΝD THE BAND PRESENTS MUSICALL ΜΕ ΤΟΥΣ:
ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ - INGIE - GAGA K. - E-MUTE ΣΤΟ ΟΖ rock stage.
.........

Ο Θάνος Ανεστόπουλος στη μουσική σκηνή «Αυλαία»

Ο Θάνος Ανεστόπουλος
στημουσική σκηνή «Αυλαία»
Σάββατο 30 Οκτωβρίου & Σάββατο 6 Νοεμβρίου

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των Διάφανων Κρίνων) για δυο παραστάσεις για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή της Αυλαίας ,μετά τη διάλυση του πολυαγαπημένου συγκροτήματος, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και το επόμενο Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Επί 20 χρόνια περίπου η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρική, εκφραστική, έντονα φορτισμένη και, συνήθως, μελαγχολική, κράτησε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους μέχρι και το τέλος της πορείας των Διάφανων Κρίνων, στις αρχές του 2009. Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, επέστρεψε με την παράσταση “Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν” και τώρα δουλεύει πάνω στην επερχόμενη solo δισκογραφική δουλειά του, αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιάσει σε αυτές τις δύο μοναδικές παραστάσεις στην Αυλαία ως έναρξη μιας καινούριας μουσικής περιπέτειας .
Μαζί του θα βρίσκονται ο Τηλέμαχος Μούσας (κιθάρες, theremin), ο Χρήστος Λιάτσος (κρουστά) και ο Νίκος Γιούσεφ (μπάσο, μουσικό πριόνι), ενώ το μουσικό set θα συνοδεύεται από video projections, βασισμένα σε έργα ζωγραφικής του ίδιου του Θάνου Ανεστόπουλου, τα οποία αποτελούν οπτικοποίηση των τραγουδιών που θα ακουστούν. Την ηχοληψία επιμελείται ο Τάκης Κορωρός. Πρόκειται για μια μοναδική συνεύρεση τεσσάρων εξαιρετικών μουσικών από διαφορετικούς τόπους, που τους ένωσε η κοινή αγάπη και το πάθος τους για δημιουργία και πειραματισμό.
Η παράσταση περιλαμβάνει εκτός από καινούργια τραγούδια του Θάνου Ανεστόπουλου και αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών - όπως ο Nick Cave, οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι – καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.)
Στον φιλόξενο χώρο της Αυλαίας θα στεγαστούν συγχρόνως με τις παραστάσεις, τα ζωγραφικά έργα του Θάνου Ανεστόπουλου.

Οργάνωση – Παραγωγή musicom www.musicom.gr
Μουσική Σκηνή ΑΥΛΑΙΑ Αγ.Όρους 15(και Κωνστ/πόλεως 115)Βοτανικός
Τηλ. 210.34.740.74 www.avlea.gr
.............

Ριζα Τριο - Acoustic Rock Live

K. varnali 2
Mylos Veria ..on stage
...........
YIANNEIS @ KOO KOO

Η γνωριμία του κοινού με τους YIANNEIS έγινε πριν από ένα χρόνο όταν πραγματοποίησαν τα πρώτα τους βήματα. Και επειδή το καλό πράγμα δεν αργεί να γίνει, το ανερχόμενο πολυσυλλεκτικό συγκρότημα δηλώνει ότι βρίσκεται λίγο πριν την εξέλιξη του, όπως φαίνετε και από τον τίτλο του νέου του project “Προ-evolution”. Για την ακρίβεια βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, που θα έρθει για να μιλήσει κάπως διαφορετικά, “ντυμένη” με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τους YIANNEIS.
Στο ΚΟΟ-ΚΟΟ το γκρουπ θα παρουσιάσει νέες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Ακραίοι, ανατρεπτικοί και έντονα θεατρικοί, οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις show, στο οποίο δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής.
Στο τέλος κάθε βραδιάς ο dj Doc θα παίρνει τη θέση του στα decks για ένα after-show party, γεμάτο μουσικές εκπλήξεις.

Σάββατο 9, 16, 23, 30 Οκτωβρίου & 6, 13, 20, 27 Νοεμβρίου

YIANNEIS:
Λάμπρος Φιλίππου – φωνή
Νίκος Ζαδές – φωνή ,πλήκτρα, ακορντεόν
Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες, τζουράς
Δημήτρης Πετράκης –φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα
Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά
Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά

guest τρομπέτα – Διονύσης Κοκόλης
guest vocals – Ειρήνη Αραμπατζή

Facebook: YIANNEIS Official
............

ΜΑΜ ΚΑΚΑ & ΝΑΝΟΙ + ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ
 ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΟΚ ΣΤΕΚΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΟΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ARCHITECTURE ROCK CAFE
ουλφ παλμε 23
...........
Κάθε Σάββατο Live με τους Blue Rats και τη Ροκ Αυλαία εναλλάξ. (Μπύρα 3€, ποτό 5€)
Αυτό το Σάββατο 30 Οκτώβρη 10:30μμ - 3:00 με τους Blue Rats .
ΕΠΙΣΗΣ
HAPPY HOUR !!!!!! 
Kάθε μέρα έως 11 μμ εκτος Live . ΜΠΥΡΑ 2€ -ΠΟΤΟ 4€

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

C o m e d y - C l u b - ΝΥΧΤΕΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΣΤΟ COMEDY CLUB

C o m e d y C l u b
Aιόλου 48-50 Μετρο Μοναστηράκι
τηλ.210 3311009 Kινητό 697.3371601
comedyclubgreece.blogspot.com
standupcomedy.gr

Παρασκευή 29.10.2010
Κωνσταντίνος Πασας παρουσιαζει
Δημήτρης Δουκογλου
Σωτηρης Κορδας
Διονυσης Ατζαρακης
Kary Novel o mentalist

Σάββατο 30.10.2010
Κωνσταντίνος Πασας παρουσιαζει
Κυριακουλης Αλέξης
Γιαννης Λαζαρης
Νικη Χατζηγεωργιου
Διονυσης Ατζαρακης
Kary Novel o mentalist

Kυριακή 31.10.2010
Κυριακουλης Αλέξης
Δημητρης Χριστοφοριδης
Νικη Χατζηγεωργιου
Σωτηρης Κορδας
Δημήτρης Δουκογλου

Σαν Σήμερα...29 Οκτωβρίου

1944 O κιθαρίστας και τραγουδιστής Denny Laine (Brian Frederick Arthur Hines) γεννήθηκε στο Jersey της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο πρώτο άλμπουμ των The Moody Blues, "The Magnificent Moodies". Αργότερα, το 1971, ενσωματώθηκε στους Paul McCartney & The Wings όπου και παρέμεινε μέχρι το 1981.

1971 Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του Southern Rock συγκροτήματος The Allman Brothers Band, Duane Allman (Howard Duane Allman 1946-1971) απεβίωσε σε ηλικία 24 ετών σε δυστύχημα με την μηχανή του. Εκτός του συγκροτήματος, συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι King Curtis, Aretha Franklin, Wilson Pickett, Herbie Mann και Derek and the Dominos. Το 2003 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρέθηκε στη 2η θέση πίσω από τον Jimi Hendrix.

1965 Οι The Byrds κυκλοφορούν το τραγούδι "Turn! Turn! Turn!". Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ τους. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι αποσπάσματα του ιερού βιβλίου των Εβραίων, "Book of Ecclesiastes". Τη μουσική είχε γράψει το 1959 ο Pete Seeger και το ηχογράφησε πρώτος το 1962.

1991 Δύο μέλη του συγκροτήματος Pink Floyd τραυματίζονται σε αγώνα ταχύτητος όταν το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχαν, μια Jaguar C-Type, ανατρέπεται στην περιοχή San Luis Potosi του Μέξικο. Ο μάνατζερ του γκρουπ, Steve O'Rourke, σπάει το πόδι του και ο Dave Gilmour τραυματίζεται ελαφρά στο κεφάλι. Ο ντράμερ Nick Mason συνεχίζει κανονικά τον αγώνα.

1996 Το Βρετανικό συγκρότημα The Stone Roses διαλύεται. Ο τραγουδιστής Ian Brown κάνει την εξής δήλωση: "Έχοντας περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια στην πιο βρώμικη δουλεία του κόσμου, ανακοινώνω με χαρά την διάλυση των Stone Roses". Είχαν δημιουργηθεί το 1984 και θεωρούνται από τους πρωτοπόρους της μουσικής σκηνής του Manchester. Δημοφιλή τραγούδια τους: "Elephant Stone", "Made of Stone", "One Love", "I Wanna Be Adored", κ.α.

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

«Στην ίδια πόλη υπό βροχήν»

Από τις 8 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κι ανοίγουν τη φετινή σεζόν στο Σταυρό του Νότου. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος «στην ίδια πόλη υπό βροχήν», υπό μνημονίου και ακραίας οικονομικής συγκυρίας που ήρθαν να προστεθούν στην ήδη συννεφιασμένη βάρβαρη καθημερινότητα.

Δυο μουσικοί διαφορετικών γενιών συναντιούνται ξανά μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2002 πάλι στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Πιο ώριμοι, με περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια, μετρώντας δεκάδες κοινές συναυλίες όλο το φετινό καλοκαίρι, αισθάνονται ότι έχουν ακόμα πολλά να πούνε στο κοινό που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει σε κάθε τους εμφάνιση.

Δυο μεγάλοι περφόρμερ, ο καθένας τους μοναδικός και υπέροχος. Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας ως προέκταση πια του χεριού του το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο. Κι οι δυο μαζί στήνουν μια παράσταση που συγκινεί, μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό. Ίσως γιατί όλοι μαζί ζούμε «στην ίδια πόλη υπό βροχήν» κι αναζητούμε το καταφύγιο της ποίησης σε μια ζωντανή μουσική παράσταση που απαιτεί τη συμμετοχή αλλά και τη σιωπή του κοινού.

Στην παράστασή τους σημαντικό ρόλο παίζουν οι εξαιρετικοί μουσικοί, σολίστ ο καθένας στο είδος του. Ο Δημήτρης Σινογιάννης, πρύτανης στις κιθάρες, ο δυναμικός Άκης Γαβαλάς στα ντραμς, ο γεμάτος πάθος Χρήστος Βογιατζής με το μπάσο του και τη φωνή του και ο μάγος των πνευστών Θύμιος Παπαδόπουλος. Κι είναι αλήθεια ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της παράστασης οφείλεται σ΄ αυτούς. Γιατί τα αγαπημένα τραγούδια που ακούγονται παίζονται -πέρα από τη δεξιοτεχνία του Χρήστου, του Δημήτρη, του Θύμιου και του Άκη-με την ψυχή τους.

Για το πρόγραμμα έχουν επιλεγεί τραγούδια που η αγάπη του κόσμου έχει καταστήσει διαχρονικά, επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου αλλά και κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να ακουστούν καιρό, όπως και δουλειές άλλων συνθετών και τραγουδοποιών που ο Θάνος και ο Χρήστος εκτιμούν ιδιαίτερα και φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου, τη δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου πάνω στο Νίκο Καββαδία, όχι μόνο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή, αλλά γιατί δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Αυτά τα τραγούδια αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της κάθε εμφάνισης του Θάνου Μικρούτσικου ολοκληρώνουν το ταξίδι απογείωσης που θα συμβεί φέτος στο Σταυρό του Νότου.

Οργάνωση παραγωγής: Cricos Productions (http://www.cricos.gr/)
________________________________________________________________________________
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (Κεντρική Σκηνή)
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975, 210 9239031
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΜΟΥΣΙΚΟΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΕΔΩ --> freefrikos@hotmail.com


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ --> http://radiomusicrock.blogspot.com/ ….
////////////////

PLAYING LIVE

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου · 4:30 π.μ. - 7:30 π.μ.
Μουσικό καφενείο "Σείριος"
Email: keramidis.dimitris@gmail.com
Website: http://www.serios.gr/
Office: +302332022647
Location: Μεγάλου Αλεξάνδρου 6
ΝΑΟΥΣΑ
...........
A DJ TRIBUTE TO QUEENS OF THE
STONE AGE BY GORDON KANSAS

Σήμερα στις 9:00 μ.μ.
Rated: R
A Tribute To Queens Of The Stoneage
Guests: PJ Harvey, Desert Sessions, Kyuss and many more
Thursday 28/10
By Gordon Kansas
STONEBAR
ERMOY 118
Pátrai, Greece
............
Pale Blue & the Saint unplugged

Live music with Pale Blue & the Saint in a folk - blues mood!!!
''in the mix''
Sarantaporou & Theofrastou 7A, Peristeri
Athens, Greece
...........
KAY & THE SCHOOLDRIVERS @ ΚΟΟ ΚΟΟ
Πέμπτη 28/10
Ώρα 22:30
Είσοδος 12€ με ποτό

ΚΡΙΣΗΣ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ
«Πέρασα θαυμάσια με τους Kay & The Schooldrivers, τόσο ο ίδιος, όσο και όλοι γύρω μου, βλέποντας ένα νέο συγκρότημα ικανό για live εμφανίσεις οι οποίες συνδυάζουν rock δυναμισμό με άφθονο χιούμορ και μπόλικη νεανική ενέργεια.». Με αυτά τα λόγια ο Χάρης Συμβουλίδης, ένας από τους σημαντικότερους κριτικούς τέχνης και ιδιοκτήτης του Avopolis, περιγράφει την εμπειρία του από ένα live των Kay &... The SchoolDrivers το 2009. Ένα χρόνο μετά, οι Kay & The SchoolDrivers επιστρέφουν παρουσιάζοντας μας ένα πρωτότυπο, γεμάτο χιούμορ, θεατρικό και μουσικό θέαμα.

Η σκηνή μετατρέπεται σε σχολική τάξη με θρανία και τον κλασικό μαυροπίνακα γεμάτο ζωγραφιές και τις εντυπώσεις του κόσμου, ενώ οι SchoolDrivers μεταμορφώνονται σε μαθητές ο καθένας με τον δικό του ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και εμφάνιση. Ο Αλήτης, ο Γόης, η Μπέμπα και ο Φύτουκλας δε θέλουν να επιστρέψουν σχολείο μετά τις θερινές διακοπές. Ο Kay Darens εμφανίζεται με πηλίκιο, ως ανατρεπτικός καθηγητής που αποφασίζει να σφυρίξει διάλλειμα και να σημάνει τη συνέχεια της θερινής περιόδου...και το party ξεκινά!

Έτσι, με τραγούδια όπως το “Let Me Entertain You” του R. Williams και το “Black Or White” του Michael Jackson, πρωτότυπες διασκευές όπως το “Baila Morena” των Zucchero που συναντά το “Sexbomb” του Tom Jones ή το θεατρικά δοσμένο “Start Wearing Purple” των Gogol Bordelo, διασκευές τραγουδιών αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Locomondo, αλλά και με μερικές δικές τους επιτυχίες όπως το «Μέσα Στην Πόλη», το «Φωναξέ Μου Μείνε» και το «Βάλε Το Δισκάκι Μου Να Παίζει» – οι Kay & The SchoolDrivers είναι το διάλλειμμα που ψάχνουν όσοι δε θέλουν αυτό το καλοκαίρι να τελειώσει ΠΟΤΕ!

ΚΟΟ ΚΟΟ live bar
Ιάκχου 17
..........
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΛΑΙΑ

Η ΑΥΛΑΙΑ, ένας χώρος γεμάτος από μουσικές του κόσμου, ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει τη φετινή σεζόν ανανεωμένη και έτοιμη να βάλει τη σφραγίδα της για ακόμη μια χρονιά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. Το μουσικόφιλο κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες με ήχους και χρώματα από διάφορες γωνιές της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής (jazz, ethnic, funk, rock, latin, folk), καθ...ώς και διάφορες πτυχές της πειραματικής και της «έντεχνης» μουσικής, μέσα από ιδιαίτερες παραγωγές, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο χώρος.

«σας υποσχόμαστε αυθεντικές μουσικές εμπειρίες...
Καλό χειμώνα σε όλους μας...»



ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν» - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  & ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Όλες τις Παρασκευές του Οκτώβριου (8,15,22,29/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ - ΕΥΑ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Πέμπτη 21, 28 Οκτώβριου και 4, 11, 18, 25 Νοεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.00

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΓΙΩΡΓΗΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ (ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΗΣ) – ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ - ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 23 Οκτωβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ «Τα καλά παιδιά δεν πηδάνε»
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 24 και 31 Οκτωβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 30 Οκτωβρίου και Σάββατο 6 Νοεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Yvette Jarvis - SOULOV
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τρίτη 26 Οκτωβρίου και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & 2002 GR
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τετάρτη 27 Οκτωβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30
*ακλουθεί Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ μαζί της ο Μιχάλης Παπαζήσης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα για 8 παραστάσεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Τ' ώριο περβόλι
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Τρίτη 2 Νοεμβρίου και για 5 παραστάσεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: HAIG YAZDJIAN - ΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΠΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και για 4 παραστάσεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30
*ακλουθεί Δελτίο Τύπου


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή - Σάββατο από 12, 13 Νοεμβρίου και για 8 παραστάσεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30
*ακλουθεί Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή - Σάββατο 10,11 και 17,18 Δεκεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ENCARDIA
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή - Σάββατο 24, 25 και 31, 1 Δεκεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2103474074
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30
Χορηγοί επικοινωνίας:
Φιλία, Κόσμος 93.6 FM, Στο Κόκκινο 105.5 FM, Culture Now, Κρήτη FM 87.5, Κρητικό Ραδιόφωνο 91.4 FM, Go Out, Music Corner, Radio Music Rock, Mind Radio, Rock and Roll, ελculture, Μελωδία FM 99.2, Freedom FM 88.9, Tar.gr, Post Your Event, Tralala.gr, In2life.gr

Επαμεινώνδα & Κατίνας Παξινού Αγία Παρασκευή, Αττική T.K. 15343
Τηλ.: 210 7239272 | Τηλ. - fax: 210 7294398 | κιν.: 6955462446

.............
Μουσική Σκηνή «Ρυθμός Stage»

Από 1η Οκτωβρίου η μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει το Φθινόπωρο, με τον δικό της μοναδικό μελωδικό τρόπο… Το γνωστό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι τώρα, ετοιμάζεται και φέτος, ζεστό και ανακαινισμένο, να υποδεχτεί στη σκηνή του αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και να δώσει β...ήμα στους νέους δημιουργούς του αύριο. Δημιουργούς έτοιμους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να συζητηθούν και να λάμψουν! Υπόσχεσή του για φέτος; Να χαρίσει στο κοινό ταξίδια στους πιο μελωδικούς προορισμούς…

Οκτώβριος - Νοέμβριος 2010

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ» Γιάννη Μηλιώκα και Γεωργία Γραμματικού
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 22, Σάββατο 23 Οκτώβριου (22-23/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: White Noiz
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τρίτη 19 και 26 Οκτώβριου (19,26/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: AntiStres και guest έκπληξη
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τετάρτη 27 Οκτώβριου (27/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: KOLLEKTIVA
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Πέμπτη 21 & 28 Οκτωβρίου και 4 &11 Νοεμβρίου(21,28/10/2010 – 4,11/11/2010) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ελισάβετ Καρατζόλη
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 24 Οκτώβριου (24/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Δημήτρης Λιόλιος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Οκτώβριου (29,30/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΡΜΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 31 Οκτώβριου (31/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Εύα Λουκάτου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ALL STARS» Αγγέλα, Στάθης Αρτινός, Γιώργος Καπνίσης, Νίκος Ρουμελιώτης, Argie.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ευτυχία Μητρίτσα – Σταύρος Σιόλας
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Κυριακή 21 Νοεμβρίου και για 4 παραστάσεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Νίκος Ξύδης, Βαλέρια Κουρούπη και οι Βόμβοι
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ROSEBLEED
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 6 Νοεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΦΕΡΔΕΡΣΤΕΡΝ» (Γιώργος Χρανιώτης - Ντορίνα Θεοχαρίδου)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Νοεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Χωρίς τίτλους και υπερβολές» Γιώργος Αλουπογιάννης, Βαγγέλης Ασημάκης,
Σοφία Βογιατζάκη, Παντελής Καναράκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από 19 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

Σαν Σήμερα...28 Οκτωβρίου


1936 O Αμερικανός Country τραγουδιστής Charlie Daniels (Charles Edward Daniels) γεννήθηκε στο Wilmington της Βόρειας Καλιφόρνια. Εργάστηκε για χρόνια σαν μουσικός, μεταξύ άλλων σε άλμπουμ των Bob Dylan και Leonard Cohen. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "The Devil Went Down to Georgia" το 1979.


1958 Ο Σκοτσέζος κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης William Reid γεννήθηκε στην Γλασκώβη. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Alternative Rock συγκρότημα The Jesus and Mary Chain. Δημοφιλή τραγούδια τους: "April Skies", "Darklands", "Reverence",
κ.α.


1991 Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής της Jump Blues Billy Wright (1932-1991), γνωστός και ως "The Prince of the Blues" απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών από καρδιακή προσβολή στην Ατλάντα. Δημοφιλή τραγούδια του: "Blues For My Baby", "After Dark Blues", "Hey Little Girl", "Man’s Brand Boogie", κ.α.


1956 Για ενδέκατη και τελευταία εβδομάδα στο No 1 του US Billboard βρίσκεται ο Elvis Presley με το single που περιέχει τα τραγούδια "Hound Dog" (Big Mama Thornton 1952) και "Don't Be Cruel". Το δεύτερο, το 2002, γράφτηκε στο Grammy Hall of Fame και το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρέθηκε στη 197η θέση.


1997 Ο ντράμερ των R.E.M., Bill Berry, ανακοινώνει στον Τύπο πως εγκαταλείπει το συγκρότημα. Υπήρξε μέλος τους για 17 χρόνια. Θα αγοράσει μια φάρμα κοντά στο Watkinsville της Georgia και θα γίνει αγρότης.

Σαν Σήμερα...27 Οκτωβρίου

1951 Ο Βρετανός κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του Heavy Metal συγκροτήματος Judas Priest, K. K. Downing (Kenneth Downing, Jr.), γεννήθηκε στο West Bromwich της Αγγλίας. Στη λίστα του περιοδικού Hit Parader, "The 100 Greatest Metal Guitarists", βρίσκεται στη 23η θέση.

1962 Στα Curly Clayton Studios του Λονδίνου The Rolling Stones πραγματοποιούν τις πρώτες τους ηχογραφήσεις. Πρόκειται για τα τραγούδια "Soon Forgotten" (Muddy Waters), "Close Together" (Jimmy Reed) και "You Can't Judge a Book (By Looking at the Cover)" (Bo Diddley).

1973 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Gladys Knight & the Pips και το τραγούδι "Midnight Train to Georgia". Ήταν μέρος του άλμπουμ τους "Imagination". Το 1974 τους χάρισε το βραβείο Grammy, "Best R&B Vocal Performance By A Duo, Group Or Chorus".

1987 Για δεύτερη εβδομάδα στο Νο1 του US Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Michael Jackson με το τραγούδι "Bad". Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου. Το τραγούδι ήταν σε παραγωγή του τραγουδιστή με τον Quincy Jones και το video clip που ακολούθησε σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese.

1988 Το φιλμ των U2, "Rattle And Hum" κάνει πρεμιέρα στο Δουβλίνο. Περιέχει πλάνα από τις ηχογραφήσεις του συγκροτήματος για το ομότιτλο άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει 10 ημέρες νωρίτερα αλλά και τους πειραματισμούς του συγκροτήματος πάνω στην blues-rock και folk-rock μουσική. Κινηματογραφήθηκε κατά την διάρκεια της περιοδείας τους Joshua Tree Tour.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΥΡΙΟ 27/10/2010 ΟΙ SCORPIONS ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - >  http://radiomusicrock.blogspot.com ….

////////////////


Σαν Σήμερα...26 Οκτωβρίου


1911 Ίσως η μεγαλύτερη Gospel τραγουδίστρια όλων των εποχών, η Mahalia Jackson (Mahala Jackson 1911-1972) γεννήθηκε στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. Κέρδισε τα βραβεία Grammy, "Best Gospel or Other Religious Recording" το 1961 για το τραγούδι "Everytime I Feel the Spirit", "Lifetime Achievement" το 1972. Το όνομα της γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1997.


1963 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Natalie Merchant (Natalie Anne Merchant) γεννήθηκε στο Jamestown της Νέας Υόρκης. Το 1981 ενσωματώθηκε με το συγκρότημα 10.000 Maniacs. Από το 1993 ακολουθεί σόλο καριέρα. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της: "Because the Night" (Patti Smith/Bruce Springsteen), "Carnival", "Wonder", "Kind & Generous", "Which Side Are You On?", κ.α.


1965 Στο Buckingham Palace του Λονδίνου, η Βασίλισσα της Αγγλίας Elizabeth τιμάει τους The Beatles με το μετάλλιο Members of the British Empire. Λίγο αργότερα τα σκαθάρια θα ομολογήσουν πως πριν την τελετή κάπνιζαν marijuana στις τουαλέτες του παλατιού.


1981 Ο David Bowie μαζί με τους Queen ηχογραφούν στην Ελβετία το τραγούδι "Under Pressure". Είναι η πρώτη στούντιο συνεργασία του Bowie με άλλον καλλιτέχνη. Το τραγούδι θα ανέβει μέχρι το Νο1 των UK Singles Chart.


1993 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το 29ο άλμπουμ του, με τίτλο "World Gone Wrong". Περιλαμβάνει παραδοσιακά Αμερικάνικα τραγούδια σε νέες εκτελέσεις. Θα τιμηθεί με το βραβείο Grammy "Best Traditional Folk Album". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Delia", "Stack a Lee", κ.α.

STONE ROCK BAR LIVE

ΒΡΑΔΥΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ STONE BAR

Πρόκειται για μια σύμπραξη επτά μουσικών από την πόλη της Πάτρας, με στόχο την παρουσίαση σημαντικών δημιουργιών από το χώρο του σύγχρονου έντεχνου τραγουδιού που δεν ακούει κανείς συχνά σε ζωντανά μουσικά δρώμενα.
Ο τίτλος των βραδιών αυτών περιέχει τον όρο σύγχρονο γιατί αναφέρεται σε σχετικά πρόσφατες δημιουργίες του έντεχνου τραγουδιού (αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα), ενώ δε θα λείψουν και αναφορές σε σημ...αντικά τραγούδια του είδους από προγενέστερες περιόδους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τραγούδια δημιουργών και σχημάτων όπως είναι ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Ορφέας Περίδης , οι Συνήθεις Ύποπτοι, οι Χαΐνηδες, κ.α., με ιδιαίτερη έμφαση στους πλέον χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του είδους, το Θανάση Παπακωνσταντίνου και το Σωκράτη Μάλαμα, από τους οποίους θα ακουστούν κομμάτια από προσωπικές τους δουλειές αλλά και από τις συνεργασίες τους με τη Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη κ.α.

Οι συντελεστές του προγράμματος είναι οι εξής:

• Πάνος Καββαθάς: κιθάρα, τραγούδι
• Γιώργος Δορλής: μπουζούκι, τραγούδι
• Γιάννης Παναγιωτόπουλος: πολίτικη λύρα, τραγούδι
• Γιάννης Τσεντούρος: κρουστά
• Σπύρος Δελέγκος: μαντολίνο, μπαγλαμάς, λάφτα
• Χρύσα Παναγιωτοπούλου: τραγούδι
• Νίκος Αβραντινής: κόντρα-μπάσο

ΤΡΙΤΗ 26 Οκτ , ώρα έναρξης:10.30
STONE bar, Ερμού 118, τηλ. 6977 475754, 6972 433833
Είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

NORMA live @ Πολυχώρος Αγορά, Ιωάννινα, 27.10.2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ - - >  http://radiomusicrock.blogspot.com ….
////////////

Οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, ξεκινούν τις χειμερινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ», που κυκλοφορεί από τη RANA Records και με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου τους video clip του ομότιτλου του δίσκου τους κομματιού «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια σε πανελλαδικό επίπεδο.

Μετά από δύο επιτυχημένα live σε Άρτα και Παραμυθιά η μπάντα κάνει το ντεμπούτο της χειμερινής σαιζόν και του ανανεωμένου και εκρηκτικού setlist της, εμπλουτισμένου με αγαπημένα κομμάτια της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, μπροστά στο γιαννιώτικο κοινό στις 27 Οκτωβρίου και στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι Fire In The Sky ερμηνεύοντας κομμάτια κλασσικού ροκ.
Σας περιμένουμε όλους!!!
Ενημερωθείτε για τις συναυλίες, τα νέα των NORMA και δείτε το video clip του «Βόρεια και Δυτικά» στις ιστοσελίδες:

facebook: norma ioannina
Youtube: norma the band

Σαν Σήμερα...25 Οκτωβρίου

1955 Ο Γερμανός κιθαρίστας Matthias Jabs γεννήθηκε στο Hanover της Γερμανίας. Το 1978, μετά την αποχώρηση του κιθαρίστα Ulrich Roth, πήρε τη θέση του στο Hard Rock συγκρότημα Scorpions όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

2004 Ο Βρετανός παραγωγός ραδιοφώνου John Peel (John Robert Parker Ravenscroft 1939-2004) απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Περού για δουλειά. Εργάστηκε στο BBC Radio 1 από το 1967 έως και το 2004. Ήταν δημοφιλής για την προτίμηση του στην ηλεκτρική μουσική και το μοναδικό στυλ των εκπομπών του. Ήταν ένας από τους πρώτους DJ που έπαιξαν στην εκπομπή τους psychedelic rock, reggae και punk, και βοήθησαν την ανάπτυξη της Rock κουλτούρας στην Μεγάλη Βρετανία. Ψηφίστηκε από το περιοδικό Melody Maker, "DJ of the Year", έντεκα φορές. Είναι μέλος της Radio Academy Hall of Fame.

1991 Ο Αμερικανός ατζέντης και διοργανωτής συναυλιών Bill Graham (Wolodia Grajonca 1931-1991) απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Καλιφόρνια. Ο Graham επέστρεφε σπίτι του μετά από μια συναυλία των Huey Lewis and the News στο Concord Pavilion. Οργάνωσε συναυλίες για μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της Rock, όπως Jefferson Airplane, Janis Joplin, The Grateful Dead, Santana, The Rolling Stones, John Fogerty, Crosby, Stills, Nash & Young, κ.α.

1969 Οι Pink Floyd κυκλοφορούν στην Μεγάλη Βρετανία το άλμπουμ τους "Ummagumma". Το πρώτο μέρος από το διπλό άλμπουμ είχε ηχογραφηθεί στις 27 Απριλίου στο Mothers Club του Birmingham και στις 2 Μαΐου στο College of Commerce του Manchester. Δημοφιλή τραγούδια: "Astronomy Domine", "Sysyphus", "Careful with That Axe, Eugene", κ.α. Η λέξη Ummagumma στην αργκό του Cambridge σήμαινε sex και την χρησιμοποιούσαν συχνά μεταξύ τους...

2004 Για δεύτερη εβδομάδα στο No 1 των UK Albums Chart βρίσκεται ο Robbie William με το άλμπουμ του "Greatest Hits". Εκτός από τις γνωστές επιτυχίες του καλλιτέχνη περιείχε και δύο νέα τραγούδια, τα "Radio" και "Misunderstood". Μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 320 χιλιάδες αντίτυπα.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...24 Οκτωβρίου

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΕΔΩ -->  freefrikos@hotmail.com

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ -->   http://radiomusicrock.blogspot.com ….
////////////////


1936 O Βρετανός μπασίστας Bill Wyman (William George Perks) γεννήθηκε στο Lewisham της Αγγλίας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Rolling Stones από το 1962 έως και το 1992. Από το 1997 πραγματοποιεί εμφανίσεις με την δική του μπάντα, Bill Wyman's Rhythm Kings.

1962 Ο James Brown πραγματοποιεί συναυλία στο The Apollo της Νέας Υόρκης. Η παράσταση θα ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο "Live at the Apollo, Volume I" το Μάιο του 1963.

1963 Στο στούντιο της Columbia στην Νέα Υόρκη, ο Bob Dylan ηχογραφεί το τραγούδι "The Times They Are A-Changin". Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 1964. Το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρέθηκε στη 59η θέση.

1979 Για 6η εβδομάδα στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin και το άλμπουμ τους "In Through the Out Door". Είχε κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου και είχε ηχογραφηθεί το διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος στα Polar Studios της Στοκχόλμης. Ήταν το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος που συμμετείχε ο ντράμερ John Bonham.

1995 Οι The Smashing Pumpkins κυκλοφορούν το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ, με τίτλο "Mellon Collie and the Infinite Sadness". Προτάθηκε για 7 συνολικά βραβεία Grammy αλλά τελικά κέρδισε μόνο ένα, το "Best Hard Rock Performance with Vocal" για το τραγούδι "Bullet with Butterfly Wings". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Tonight, Tonight", "Zero", "Muzzle", κ.α. Μέχρι σήμερα, μόνο στις Η.Π.Α. έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ! ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΕΔΩ -->  freefrikos@hotmail.com

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ  ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ -->  http://radiomusicrock.blogspot.com ….
////////////////

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ LIVE!!!!!!

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου στις 9:30 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ LIVE STAGE-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
...................
Ακροάσεις για χορευτές, ηθοποιούς και μονωδούς από Bitchy D!

Ακροάσεις της Bitchy D. {music-theatre group}

Η μουσικοθεατρική ομάδα Bitchy D., που αποτελείται κατά κύριο λόγο από φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου του τμήματος Θεατρικών Σπουδών, ξεκινά την πεντάμηνη προετοιμασία της νέας παράστασης της, που θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο στην Αθήνα! Ψάχνει ανθρώπους που να έχουν κέφι για δουλειά και αγάπη για το θέατρο, τη μουσική και τον χορό! Γι’ αυτό καλεί σε ακρόαση χορευτές, ηθοποιούς και μονωδούς, που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Ημερομηνίες ακροάσεων:
Για χορευτές (άντρες και γυναίκες): 5 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 Προετοιμασμένο σόλο (σύγχρονο).

Για ηθοποιούς (άντρες και γυναίκες): 6 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 Προετοιμασμένος μονόλογος από σύγχρονο (κατά προτίμηση) έργο.

Για μονωδούς (μόνο γυναίκες): 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:00
Προετοιμασμένο lied σε οποιαδήποτε γλώσσα. Κατά προτίμηση επίπεδο Ανωτέρας. Θα υπάρχει πιανίστας της ομάδας, αλλά μπορεί όποια θέλει να φέρει δικό της πιανίστα. Στείλτε τις παρτιτούρες σας στο bitchy_d@mail.gr

*Απαραίτητα για όλους: Βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφίες (ολόσωμη και πορτραίτο)

Επικοινωνία:
Τηλ. 6981922082, e-mail: bitchy_d@mail.gr

TRAILER Ακροάσεων: http://vimeo.com/15667740

.............
Λεωνίδας Μπαλάφας live στο “Gagarin 205”

o Λεωνίδας Μπαλάφας
live στο “Gagarin 205”
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου , 22.30
5 Νοέμβρη Παρασκευή ο Μπαλάφας στη σκηνή,
1000 φίλοι μουσικοί έτοιμοι όλοι για γιορτή,
να σμίξουν όλες οι φωνές, σεφτές να γίνει, τζερτζελές.
Όργανα που μυρίζουν γη θα βγάλουν ήχο απ' τα παλιά και όσοι γουστάρουν να μας δουν,
να έρθουν με καλή καρδιά
για τη στιγμή, για τη χαρά, για την παρηγοριά.
Πίσω τα προβλήματα, μπροστά τα συναισθήματα,
η είσοδος θα΄ναι φτηνή,
νέο cd θα ακουστεί και η πόρτα του Gagarin για όλους ανοιχτή!!!!

“Gagarin 205”
Λιοσίων 203-205 , Αθήνα
Τηλ. επικοινωνίας : 6944814543, 2107239272
Ώρα έναρξης : 22.30
Τιμή εισόδου : 12 ευρώ
..............

LIVE στο GHOST HOUSE 
 ΔΗΜ. ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ & ¨οι ΑΛΛΟΙ¨

Ένας παλιός «ΤΕΡΜΙΤΗΣ» ο Δημήτρης Βασαλάκης & το συγκρότημα«οι ΑΛΛΟΙ» σε μία δυνατή συνεργασία
παρουσιάζουν τα νέα τους τραγούδια.
Η συνεργασία αυτή υπόσχεται δυνατές βραδιές και μουσικές συγκινήσεις στις live εμφανίσεις τους
3 & 10 Noέμβρη στο Ghost Hose
(Λεπενιώτη 26 ΨΥΡΡΗ)
παίζοντας και παλιές μεγάλες επιτυχίες από ...τους «ΤΕΡΜΙΤΕΣ» καθώς και διασκευές γνωστών καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ώρα έναρξης 10.30
Τιμή εισόδου 8 ευρώ
Με εκτίμηση
Δημήτρης Βασαλάκης & Μπιλάλης Σάκης.
GHOST HOUSE LIVE Λεπενιώτου 26 Ψυρρή
1ος όροφος κρατήσεις: 210-3236431
συνεργασίες live: 6983655554 6970889707
.............
NIKOS A.E. ANAZHTOUN TON NEO TOUS PLHKTRA

NIKOS A.E. ANAZHTOUN
TON NEO TOUS PLHKTRA GIA THN STELEXOSH TOU MESA STHN BANDA ME PROOPTIKES
LIVE EMFANISEIS AMESA ALLA KAI THN DISKOGRAFIA POU IDI XEKINISE