ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τα ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ σαν στον οίκο τους....ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΣΤΡΙΑ

ΤΑ "ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ" σαν στον... οίκο τους. Στον εκδοτικό "ΟΣΤΡΙΑ".
23 Δεκεμβρίου Τρίτη, 19:30 ( Οστρια: Τζώρτζ 20, Εξάρχεια, www.ostriavivlio.com).. 
Προαναγγέλουμε τα Χριστούγεννα και σας προσκαλούμε την Tρίτη  23 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον εκδοτικό οίκο "Όστρια" , για να παρουσιαστεί το συγγραφικό έργο της Φωτεινής Κακόγιαννου σε δυο τόμους: Ελευσίνια μυστήρια –Πορεία προς τη μύηση – Τελετουργικό. 

Παρουσίαση σε βίντεο με σκοπό την πνευματική μας μετάβαση σε αυτήν την εποχή και την αναβίωση των μυστήριων. Στη συνέχεια θα μιλήσει ο κύριος Παπαποστόλου Πέτρος οποίος είναι Διδάκτωρ φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ παρουσιάζοντας τη συγγραφέα με μια μικρή Εισαγωγή στο βιογραφικό και το έργο της .Κατόπιν η Φωτεινη Κακόγιαννου θα μας αναπτύξει τα στάδια μύησης των ελευσίνιων μυστήριων σε σχέση με την ψυχολογία και την συμπαντική θεραπεία.
Επιπλέον θα τρέξουν και άλλα δρώμενα έκπληξη! 

** ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΟΥ**


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ LIVE @ ARCHITECTURE ROCK CAFE

Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος Αντωνίου ξεκινά τις ζωντανές εμφανίσεις του, για το 2015, με πρώτο σταθμό το Architecture Rock Cafe. 
Θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καινούργιες δημιουργίες του και γνωστές επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών από την ελληνική ροκ και έντεχνη σκηνή. 

Μαζί του οι μουσικοί:
Πλήκτρα: Πέτρος Χατζηγεωργίου
Ηλ. κιθάρα: Σπύρος Νεόφυτος
Ηλ. Μπάσο: Αγησίλαος Σαμαράκης
Τύμπανα: Γιώργος Μπαρμπέρης

Architecture Rock Cafe: Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλ. επικοινωνίας: 210-7472472

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος Ελεύθερη

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τσαπραζης/Τολιος/Πουλης (Στον παραδεισο-Τρυπες)

O Xρήστος Τσαπράζης από τα "Ξύλινα σπαθιά", ο Γιώργος Τόλιος από τις "Τρύπες" και ο Κώστας Πουλής, σε μια διασκευή του "Στον παράδεισο" των "Τρύπες". 
Τον παράδεισο, αφού όπως "αποδείχθηκε" δε θα τον βρούμε στον ουρανό, τον αναζητήσαμε στη Γη και πιστέψαμε πως τον βρήκαμε στις ανέσεις που μας προσφέρει η ξέφρενη κούρσα του τεχνολογικού πολιτισμού. Η εξάρτησή μας όμως απ` αυτόν, δημιουργεί τελικά τις αλυσίδες που δεν μας αφήνουν να δραπετεύσουμε από τον εικονικό παράδεισο και να ψάξουμε για τον πραγματικό. Ίσως αυτές οι αλυσίδες, είναι η απάντηση στο ερώτημα "γιατί στο διάολο δεν εξεγείρεται σήμερα ο Ελληνικός λαός και παραδίνεται αμαχητί στην ολοφάνερη προσπάθεια υποδούλωσής του;" Τι φοβάται; Τα ΜΑΤ; Ή μήπως συνειδητοποιεί ότι διώχνοντας την Τρόικα, διώχνουμε το ευρώ και φεύγουμε από τη ζώνη των ανεπτυγμένων κρατών που αποτελεί μέσα μας η Ευρωζώνη; Όταν λέμε όμως ανάπτυξη, εννοούμε κυρίως τεχνολογική ανάπτυξη. Πόσο θα ακριβύνει η τεχνολογία αν φύγουμε από το ευρώ; Έχουμε πειστεί ότι χωρίς σμάρτφον θα είμαστε νεάντερταλ. Και αποδεχόμαστε ακόμη και την κατοχή για να μην το χάσουμε. Αν όμως βάζεις το σμάρτφον πάνω από την ελευθερία, τοτε θα χάσεις τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των γκάντζετς. Και όπως λέει και το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος (ελαφρώς παραφρασμένο, με το ίδιο νόημα όμως), "ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ."


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ live @ Meltin’ Pot (Παγκράτι), Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Πέτρος Θεοτοκάτος στο «Meltin’ Pot» στο Παγκράτι, σε μια ηλεκτρική ροκ βραδιά!! 

Ο τραγουδοποιός της εναλλακτικής ροκ σκηνής επιστρέφει στο φιλόξενο στέκι του Παγκρατίου για μία βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια από την πολύχρονη παρουσία του στη δισκογραφία, νέα από το επερχόμενο άλμπουμ του καθώς και ξεχωριστές διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή!!!

Μαζί του θα είναι οι μουσικοί:
Γιάννης Κόκκινος (ηλεκτρικό κοντραμπάσο)
Oscar the Pussycat (κρουστά)

Info
Meltin’ Pot
Σπύρου Μερκούρη 22, Παγκράτι 
Tηλ.: 211 405 7324

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014
Ώρα: 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

BIGUS DICKUS live @ RockHouse 20/12

Οι κατά συρροή δολοφόνοι της ανιαρής και κοινότυπης διασκέδασης επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί που τεμαχίζουν τα πτώματα της μιζέριας, της μονοτονίας, της ανοργασμικότητας και της μελαγχολίας, τα σακουλιάζουν σε μαύρες σακούλες και τα ξεφορτώνονται στην χωματερή της λήθης. Ότι κι αν νόμιζες πως ήξερες για τη διασκέδαση, θα το ξεχάσεις.

Η νεκροψία της πλήξης σου θα γίνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Rock House Ζωγράφου.

- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ -
No prisoners, no mercy!!

ROCK HOUSE (Ζωγράφου)
Λ. Στρατάρχου Αλεξ. Παπάγου 111
τηλ. 210 7753721

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΑΝΑΣΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

"EACH BREATH A STEP CLOSER TO OUR DREAMS"

Η Ελληνική rock στηρίζει τα παιδιά με Κυστική Ίνωση σε ένα Χριστουγεννιάτικο live με τους:

Θάνος Ανεστόπουλος 
(ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ)
Κώστας Παρίσσης & Νίκος Γιούσεφ
(ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ)
Frank Panx & Δημήτρης Δ.
(PANX ROMANA)
Johny Vavouras & Eυδοκία Ράπτη
ΝΕKYA / HXONIO
FREE WALK / Γιώτα Πολυτίμη

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 σας περιμένουμε σε μια συναυλία που την πρώτη στιγμή αρκετοί καλλιτέχνες της ελληνικής ροκ σκηνής, αλλά και ο ιδιοκτήτης του χώρου ΚΟOΚΟO ευαισθητοποιήθηκαν και προσφέρθηκαν να συμμετέχουν ανιδιοτελώς στην εκδήλωση αυτή κοινωνικής προσφοράς προς μια ομάδα νέων και δυναμικών παιδιών που τολμούν να ονειρεύονται παρά την σοβαρή νόσο που αντιμετωπίζουν.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της καμπάνιας "Εach breath a step closer to our dreams", μιας συντονισμένης ομαδικής δράσης ενημέρωσης για την νόσο της κυστικής ίνωσης, την σημασία του προγεννητικού ελέγχου, αλλά ταυτόχρονα και την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης.
Περισσότερα για την Κυστική Ίνωση στο:
www.cysticfibrosis.gr

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Συλλόγου, ενώ θα δοθούν ενημερωτικά φυλλάδια και θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης δώρων από την καμπάνια “Each Breath” αναλόγως το ύψος της δωρεάς. www.eachbreath.gr

Όλοι εμείς, τα παιδιά με Κυστική Ίνωση, σας περιμένουμε στο ΚΟΟΚΟΟ την Παρασκευή 19 Δεκέμβρη στις 21.00.

*Εισιτήρια μπορείτε να προμηθεύεστε στην είσοδο στην τιμή των 7 ευρώ

NU DISTORTION CHRISTMAS PARTY~ Last.Party.Of.The.Year.~ FRIDAY 26 DECEMBER @ BAT CITY CLUB ||DJ NICK MR. CHAOS||

Smashing Pinatas , Christmas Presents , snow...and of course the most Modern Heavy Metal Music in Town!! We do What we do Best! Rocking All Night Long!!!!!!!!

Χιόνι-χιόνι-χιόνι στην πόλη των Νυχτερίδων. Ultimate μουσική-μουσική στην Πόλη των Νυχτερίδων. Άφθονα ποτά Δώρα κακό στην Πόλη των Νυχτερίδων!! To Νu Distortion δεν θα μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα λιγότερο για το χριστουγεννιάτικο Πάρτυ του. Μιας και θα είναι και το τελευταίο Πάρτυ της χρονιάς είμαστε έτοιμοι να τα διαλύσουμε όλα! Όπως ο Santa έτσι και εμείς θα έχουμε την Naughty List μας για αυτούς που δεν ήταν και πολύ «Άγιοι» φέτος. GET IN OUR NAUGHTY LIST AND WIN OUR FREE BAND MERCH!!! Post your Name on our Event to get on the List!

Είναι Χριστούγεννα, για μας είναι και το τελευταίο Ultimate Party για φέτος οπότε δεν μπορούμε να σας αφήσουμε μόνο έτσι!! Όλοι εσείς που αλητέψατε λοιπόν, πάρτε ένα απο τα ρόπαλα μας, and SMASH OUR FUCKIN PINATAS DOWN!!!!! Κλασσικό μεξικάνικο έθιμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!! Γιατί κάπου εκεί μέσα θα υπάρχουν και τα χαρτάκια για τα free drinks σας!!! Τα υπόλοιπα ελάτε να τα μάθετε από κοντά!!!

Οn Decks: NICK MR. CHAOS

Guest djs: -Panos and Spyros Stav. (Seedevil-Countown )

Bat City Club
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11
Αθήνα


Πληροφορίες - Επικοινωνία
BAT CITY 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666
www.batcity.gr

IN THE HEAT OF THE NIGHT X-MAS Edition // 25.12 // BAT CITY

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014
In The Heat Of The Night X-mas Edition


ΙΝ ΤΗΕ ΗΕΑΤ OF THE NIGHT 

Mία ιδέα που γεννήθηκε από fan του είδους, για τους fan του είδους τον Νοέμβριο του 2012, αγκαλιάζοντας την 70's, 80's, 90's αλλά και σημερινή αισθητική, καθιερώθηκε ως το απόλυτο Fan Party! Οι αναμνήσεις πολλές, τα σκηνικά ακόμα περισσότερα. Μπαίνοντας σε ένα ιδιαίτερο x-mas mood και θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ασταμάτητα στηρίξατε (αλλά και χορέψατε), ένα από τα κορυφαία events την τελευταία διετία στον χώρο, σας καλούμε Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων στο Bat City με ελεύθερη είσοδο για να ξαναβάλουμε φωτιά στο dancefloor... 


Desmond Kind // Tasos Kardaras // Jersey SN 

Disco | Italo | Pop | Rock | 80s | 90s | Eurodance

Samantha fox / Kim Wilde / Gazebo / C.C Catch / Sandra / Taylor Dane / Μοdern Talking / Billy Idol / Yazoo / Madona / Bon Jovi / Raw Silk / Michael Jackson / Ace Of Base / Culture beat / Laura Branigan / La Bouche / 2 Unlimited / Snap / Backstreet Boys / Prodigy / Chimo Bayo / Ken Lazlo / Μιχάλης Ρακιντζής / Σάκης Ρουβάς / Πωλίνα / Alphaville, / Baltimora /Bananarama, / Blue Systemetc / Dona Summer/ Falco / Gary Low / Gazebo / Martinelli / Michael Cretu etc 

BAT CITY CLUB ( Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11) 
Starts: 22:00
Entrance: FREE

30milliAmpere X-MAS PARTY Live @ Thesis Rock Cafe 20 Δεκ 2014

GET READY for a... Real Loud Christmas Party!!!! 
Το Σαββάτο 20/12 ανεβαίνουμε στη σκηνή του Thesis Rock Cafe για μια δυνατή Rock χριστουγεννιάτικη βραδιά με τη μουσική που ολοι αγαπάμε. 

BE THERE!!!

Official FB Page https://www.facebook.com/30milliAmpere.gr


Ωρα 22.00


Τhesis Rock Cafe.
Λεωφ. Αλίμου 99
Αλιμος

JULIE MASSINO / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΑΡΓΟΥΛΑΚΗΣ @ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ BARBEQUE CLUB- Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

Μια Φωνή που μας ανατριχιάζει... μας συγκινεί... μας απογειώνει...
Η Θρυλική Julie Massino σε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας λατρεμένων τραγουδιών από το διεθνές ρεπερτόριο.
Παρέα με τον Παντελή Γαργουλάκη έναν από τους λίγους ηλεκτρικούς κιθαρίστες με προσωπικότητα αλλά και με μοναδικό ήχο, έρχονται το Σάββατο 20 /12 στο Telemachos Barbeque Club και μας υπόσχονται μια διαφορετική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ BARBEQUE CLUB
Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ
ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ 22 ΚΑΙ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 
ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2108076680-8074330