ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

GHOSTDANCE LIVE 14/2 @ BAT CITY Εισερχόμενα x

Οι GHOSTDANCE THE BAND επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Bat City με...

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ελάτε να ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ παρέα...

Ελάτε να ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ παρέα τη Παρασκευή 7.2.και 10.00μμ .στο Art Expres στο Καλαμάκι.
Δωδεκανήσου 17. Βάζουμε τις ροκιές , βάζετε το κέφι!!

I am here.........




Amorphis - Stone Woman

 You have a woman here
One made of stone
You made her for yourself
You piled her up
Made a stone face
Stone fingers and eyes

There's no room beside her
For another woman
A live and breathing one

It makes me sad to see
You have made a woman
Out of rocks and wood
Grasses and tree bark
To lie beside you, beside you

I made that stone woman
For you to see me and say
I am here

 

Μονο ετσι ...Φτιαχνοντας ενα ομοιωμα χωρις ψυχη ..χωρις πνοη ..Δημιουργωντας αυτο που θα ηθελες να ειμαι .Απολυτα προσαρμοσμενη στις αναγκες σου κ τα θελω σου .Δινοντας με τα δαχτυλα σου μορφη κ σχημα ...Αποτυπωνοντας σε μια καρικατουρα οσα θα ικανοποιουσαν τις προσδοκιες σου.

Θα μπορει αραγε να σου προσφερει οσα εγω δεν μπορω ..Να μην σου λεει ΟΧΙ ..Να ειναι το προσωπο των ονειροταξιδεματων σου ..Να μην υπαρχει αλλος χωρος για αλλη καμια!!!! 

Να μιλας κ ν απαντας μονος σου ...Να κοιμασαι κ να ξυπνας μαζι της..........................

Μια τετοια γυναικα θα θελα να σου χαρισω .......Που δεν θα ειμαι εγω ...Ποτε δεν θα ειμαι εγω ...Κ να εισαι παντα ΕΚΕΙ ...ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ...Οπως δεν θα ησουν ποτε διπλα σ εμενα..

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ LIVE

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ 2014. 
Δε χρειάζεται πλέον πολλά λόγια. Τους ξέρουμε! Τους ξέρουμε καλά κι όμως κάθε φορά μας παρουσιάζουν και κάτι καινούριο! 
Στον προηγούμενό τους δίσκο μας φώναζαν “Ανοίξτε τις πόρτες”. Τις πόρτες του μυαλού σας, της καρδιά σας! Τους ακούσαμε. Τις ανοίξαμε και βρεθήκαμε μπροστά σε τραγούδια που μας ξύπνησαν συναισθήματα. Τραγούδια όπως το ”Ήθελα να ‘μουν θεός”, το “Κι εγώ ονειρευόμουνα”. Μετά μας έβαλαν να κάνουμε ένα “Rock’n’roll party” κι όταν κουραστήκαμε μας έπιασαν απ’ το χέρι και μας είπαν ”Έλα μαζί – Πάμε”. Και ζήσαμε παρέα πολλές και όμορφες στιγμές. 
Ξανάρθαν όμως πάλι το 2014 με έναν καινούριο δίσκο με τον τίτλο “Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι” όπου μοστράρει στην πρώτη σειρά και το ομώνυμο τραγούδι τους. Κι αφού μας άνοιξαν τις πόρτες πριν τώρα μας λένε, βγες έξω και φώναξε “Είμαι Ελεύθερος” αλλά “ Το νου σου”. Να μη ξεχνιέσαι γιατί υπάρχει και ο άλλος δίπλα σου που πρέπει να του φωνάξεις ακόμα πιο δυνατά μέσα στ’ αυτί του “Ξύπνα μαλάκα”. Βλέπεις…, υπάρχουν πολλά “Ανθρωποπιθηκάκια” γύρω μας κι εσύ πρέπει να κρατάς χαρακτήρα. Πρέπει “Να είσαι η αγάπη” και να φοράς πάντα “Το φυλαχτό” που σου χάρισαν. Έτσι θα καταλάβεις ότι “Δε θέλει κόπο φίλε μου”, αλλά τρόπο! Και άσε την αύρα από “Το χειμωνιάτικο βράδυ” να σε πάει σε κόσμους ατίθασα ονειρικούς, απλούς και γνώριμους, παρέα με τις ψυχές που δε δέχτηκαν να τους βάλουν νούμερα “Στο εργοστάσιο”!

Οι Μόνο Γυμνό λοιπόν θα είναι μαζί μας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 στο χώρο του After Dark. Ιπποκράτους και Διδότου 31 – Εξάρχεια με μια αναφορά σε όλη τους τη δισκογραφία μέχρι τώρα παρουσιάζοντας μας για πρώτη φορά και τραγούδια από το καινούριο τους άλμπουμ. 

Παρέα τους έχουν μια νέα, δυνατή και πολλά υποσχόμενη μπάντα τους ”Τεστοστερόνη”. Μία μπάντα που σίγουρα θα αποκτήσει μια θέση μες στην καρδιά σας!

Δύο rock συγκροτήματα από τον χώρο της Ελληνόφωνης Rock Σκηνής, δίνουν τα χέρια και ενώνουν τις φωνές τους προσφέροντάς σας ένα 3ωρο δυνατό πρόγραμμα!
Ώρα έναρξης 22:00’ 
Τιμή εισόδου 5€

Ιπποκράτους & Διδότου 31, Athens, Greece

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΜΗΣ LIVE @ BEERHOUSE KORDALLOS



Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Ξενοφώντος 53, Κορυδαλλός
6972.544.629

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ NEO δίσκος των ΔΙΟΝΥΣΟΣ δωρεάν ( Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ )

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ μετά από εννιά χρόνια, επιστρέφουν δυναμικά με τη νέα δισκογραφική τους δουλειά, την τέταρτη κατά σειρά με τίτλο, "Η γη είναι επίπεδη", η οποία κυκλοφορεί από το προσωπικό τους label "Revolver Productions". 

"Η γη είναι επίπεδη" είναι ένα άλμπουμ που μιλάει για το σήμερα, για την αλήθεια, για τον "καθωσπρεπισμό" και την μισαλλοδοξία, αλλά και για το ότι μπορούμε να αντιδράσουμε σε όλα αυτά αν πρώτα κατανοήσουμε το ποιοι είμαστε και το τι θέλουμε. "Τα θέλουμε ΟΛΑ και τα θέλουμε ΤΩΡΑ"... αυτό είναι στην ουσία το μήνυμα της νέας δισκογραφικής δουλειάς των ΔΙΟΝΥΣΟΣ. 

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποφάσισαν να διαθέσουν ΔΩΡΕΑΝ τη νέα τους δισκογραφική δουλειά μιας και γνωρίζουν καλά τον τρόπο που κινείται η μουσική βιομηχανία και όντας ενάντια ουσιαστικά στην πρακτική του κέρδους σε βάρος της μουσικής. Για τους ΔΙΟΝΥΣΟΣ η μουσική δεν πεθαίνει από την πειρατεία, αλλά από την βιομηχανία της μουσικής! 

Το νέο τους άλμπουμ "Η γη είναι επίπεδη" μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω του bandcamp., αλλά και από την επίσημη ηλεκτρονική τους σελίδα www.dionysosrockband.gr. 

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια: "Σαν πράξη ερωτική", "Μια αφορμή", "Το τρένο της σιωπής", "Τελευταίο φεγγάρι", "Που 'ναι η αγάπη", "Ταξίδεψε με", "Μικρός πρίγκιπας", "Κανίβαλη Φυλή", "Ήρθαμε ξένοι", "People are strange" και Bonus track το "Μόνο μια φορά" , (demo 1998). 

Στο τραγούδι "Ταξίδεψε με", τραγουδάει η Σάντρα Κακιώνη, το "People are strange" είναι επανεκτέλεση του τραγουδιού των The Doors που γράφτηκε το 1967 από τους Robby Krieger και Jim Morrison. 

Το άλμπουμ "Η γη είναι επίπεδη", είναι σε μουσική, στίχους, ενορχήστρωση και παραγωγή από τους ΔΙΟΝΥΣΟΣ. 

Ιστορικό των ΔΙΟΝΥΣΟΣ 

Το συγκρότημα Διόνυσος δημιουργήθηκε στις αρχές του 1990. Έχοντας ως όνομα τη λέξη "Διόνυσος", που είναι συνυφασμένη με το θεό της ευφορίας, της τρέλας, της ηδονής και της έκστασης κάνουν πράξη μέσω της μουσικής τους όλα εκείνα που "επέβαλλε" η Διονυσιακή λατρεία. Μεθυσμένοι και τρελαμένοι για μουσική ξεκινούν σχεδόν αμέσως τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Για πολλά χρόνια στροβιλίζονται ανάμεσα σε live περιπλανήσεις και ανακατατάξεις. 

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 με το δικό τους πια κοινό, κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ "Κρυστάλλινα Φτερά" από την δισκογραφική εταιρία Music Wave. Τα τραγούδια τους "παίζουν" ανάμεσα σε ποπ και ροκ ακούσματα και το "Έφυγες" έγινε το κομμάτι που ξεχώρισε και ακουγόταν σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας. 

Το 2002 κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους, με τίτλο "Στην Άκρη Της Πόλης", ένας τίτλος "δανεισμένος" από το μυθιστόρημα της Σώτης Τριανταφύλλου "Σαββάτο βράδυ στην άκρη της πόλης". Τα τραγούδια "Ομορφότερη στιγμή" και "Estella" ξεχωρίζουν, το κοινό τα αγαπάει και τα ζητάει στις ζωντανές εμφανίσεις τους, κάτι που τραβάει την προσοχή της Alpha Records, και τον Απρίλιο του 2003, υπογράφει μαζί τους συμβόλαιο. 

Το 2004 ετοιμάζουν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο "Από άκρη σε άκρη", στο οποίο περιλαμβάνονται οι διασκευές, το "Στέλλα η Σμυρνιά" του Γιώργου Μουκίδη, (το συγκεκριμένο τραγούδι είναι και το πρώτο video clip που παίχτηκε στην τηλεόραση), και το "Όσο αργεί να ξημερώσει" από τις Μάσκες. 

Maybe I always knew.............


Anathema - Fragile Dreams


Countless times I trusted you,
I let you back in,
Knowing, yearning you know
I should have run but I stayed

Maybe I always knew,
My fragile dreams would be broken for you.

Today I introduced myself,
To my own feelings,
In silent agony, after all these years,
They spoke to me after all these years

Maybe I always knew

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ???

Μηπως φταιει η δικη μου αναγκη να πιστεψω σε κατι ,....σε μια υποσχεση... σε μια αγαπη ...σ ενα ονειρο ??Κ ετσι αφηνομαι..κλεινω τα ματια κ εμπιστευομαι αυτο που φαινεται αληθινο .....Στηριζω ονειρα πανω σε σαθρα θεμελια ....κ υστερα παριστανω την εκπληκτη οταν ερχομαι αντιμετωπη με οτι απεμεινε για να μου θυμιζει το πριν ..το τοτε.......Χανω τον αληθινο εαυτο μου προσπαθωντας να γινω οπως με θελουν για ν αρεσω ..Κ συνεχιζω ...ψεμα η ζωη ψεμα κ τ ονειρο ...............................
Επωδυνο το ξυπνημα αλλα κ λυτρωτικο ...Αντικριζω καταματα την αληθεια μου ....γνωριζω τον εαυτο μου απ την αρχη ....Τολμωντας να βγω στο φως απ το σκοταδι ...να σπασω τη σιωπη ......Να πω αληθειες σ εμενα επιτελους..................................Να παραδεχτω πως ισως παντα ηξερα την αληθεια ..απλα τη φοβομουν ....δεν ηθελα να παραδεχτω πως ηταν ολα ενα παραμυθι ...με ασχημο τελος δυστυχως.....

(σημερα εκανα κατι...εγραψα την αναρτηση σε πρωτο πληθυντικο προσωπο...υστερα το γυρισα σε πρωτο ενικο...κ οταν τ διαβασα μετα...ηταν τρομακτικο............το ποσο αληθινα περιγραφω εμενα.......!!δοκιμαστε κατι αναλογο κ θα με θυμηθειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ ξανά μπροστά με μία καινούρια δισκογραφική δουλειά .

Καινούρια τραγούδια. Καινούριες αγάπες. 
Δε σταματούν! Προχωράνε! Και προχωράνε δυνατά αφήνοντας τη στάμπα τους έτσι όπως ΜΟΝΟ αυτοί ξέρουν. Στο κάθε βήμα τους δώρο για εμάς η αγάπη τους, η αγκαλιά τους, ο θυμός τους και οι ανησυχίες  τους! 

     Σημάδια της κάθε εποχής έχουν γίνει πλέον τα τραγούδια τους και το 2014 ξεκινάει  με έναν δίσκο που σίγουρα θα γίνει “η φωνή” όλων μας! 
     13 νέα τραγούδια σε έναν δίσκο που τον τίτλο του και μόνο τον έχουμε φωνάξει όλοι εμείς, πολύ πιο πριν από την κυκλοφορία του 
“ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΡΕ,  ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”
Και δε φτάνει μόνο αυτό. Όλος ο δίσκος ΔΩΡΕΑΝ!!! 
Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ τα τραγούδια τους σε μορφή WAVE ή mp3 320kbps (κατά προτίμηση) μαζί με όλο το Artwork της νέας κυκλοφορίας σε εξαιρετική ανάλυση από το CRASH RADIO (Αθήνα) μπαίνοντας στην σελίδα του σταθμού με αυτό το link http://crashradio.gr/wp/blog/archives/5655?doing_wp_cron=1391438454.9443919658660888671875
Προσεχώς και από το RADIO PARIS (Θες/νίκη)

Τίτλοι τραγουδιών α/α
01  Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι
02  Είμαι ελεύθερος
03  Το νου σου
04  Το φυλαχτό
05  Να είσαι η αγάπη
06  Ανθρωποπιθηκάκια
07  Ξύπνα μαλάκα
08  Στον ακέφαλο θεό
09  Στο εργοστάσιο
10  Γενέθλια
11 Ο χιονάνθρωπος
12 Δε θέλει κόπο φίλε μου
13 Χειμωνιάτικο βράδυ (Εξάρχεια 1989)

Southern Rock / Blues night wth Dj SAVVA SINODINO on Dexx @ Apotheke Bar

Στις 12 Φλεβάρη ο Σάββας Συνοδινός (SouthernRock site και παραγωγός στον Driver Fm) θα είναι στα dexx του APOTHEKE σε ήχους classic rock,southern rock & blues......

Θα μας διασκεδάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί με ένα πρόγραμμα έκπληξη......

Θα είμαστε όλοι εκεί για μία διαφορετική βραδυά με τραγούδια που άφησαν εποχή και με νέες κυκλοφορίες.



ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


APOTHEKE Bar
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 32-34 ΜΕΛΙΣΣΙΑ 
ΤΗΛ 210_6131340/ 6938925819 

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Thomais de Fois Band LIVE