ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Καρράς Δημήτρης ζωντανά @ Η Τετάρτη, Φρουριο Λάρισας 12 02 2016

Δημήτρης Καρράς
Κώστας Πλατανιάς
Μαριάννα Ζάχου
Παρασκεύη 12 Φεβρουαρίου 2016
Η Τετάρτη, Φρούριο - Λάρισα
Υποδεχόμαστε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στην Τετάρτη -(Μητροπολίτου Αρσενίου 10) τον Δημήτρη Καρρά με αφορμή την έκτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά "Ζώδια & Πορνό" και με τραγούδια όπως τα: Έτσι οι μέρες περνούν, Πως Λοιπόν να σου μιλήσω, Έρωτας Τροχός, Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε, Ταγκό, Λυπάμαι, Έχω μια μέρα δροσερή, Ηλεκτρισμένη μου ματιά , Τροχόσπιτο, Σε ένα σύννεφο, Λήθαργο, Πισωγυρίσματα, Χαμένες Υποθέσεις, Τσάμπα το κρέμασμα κ.α. υπόσχονται μια υπέροχη μελωδική βραδιά.

Ο Δημήτρης Καρράς παρουσιάζει τα δικά του γνωστά τραγούδια αλλά και τραγούδια που αγαπάει. Στην παρέα του ο Κώστας Πλατανιάς στην κιθάρα και η Μαριάννα Ζάχου στο τραγούδι.

Ώρα έναρξης : 22.00
τηλ.για κρατήσεις: 6993588889

Τραγούδια του Δημήτρη Καρρά έχουν ερμηνεύσει οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Καρράς, Σταμάτης Γονίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάνος Κατσιμίχας, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Μπάμπης Στόκας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κούτρας, Νικήτας Κλιντ, Μανώλης Φάμελλος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ηρώ, Ευρυδίκη, Word of Mouth & Ταφ Λάθος κ.α.

Είσοδος ελεύθερη

Αλέξανδρος Αντωνίου Live @ Αραχτοποτείο

Από 5 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, ο Αλέξανδρος Αντωνίου
σ-οινο-μοτεί ακουστικά στο Αραχτοποτείο!

Σε έναν χώρο όπου οι φωνές ενώνονται και όλοι γίνονται μια παρέα και με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, θα παρουσιάζει ένα ακουστικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του  και γνωστές επιτυχίες από την ελληνική ροκ και έντεχνη μουσική σκηνή. 

Αφιερώματα, αφιερώσεις και εκπλήξεις, μας περιμένουν κάθε Παρασκευή στο Αραχτοποτείο.  

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Είσοδος Ελεύθερη


Μαζί του:
Πέτρος Χατζηγεωργίου (πιάνο)
Σπύρος Νεόφυτος (κιθάρα)
Αγησίλαος Σαμαράκης (μπάσο)


ΑΡΑΧΤΟΠΟΤΕΙΟ
Αγίας Παρασκευής 91, Χαλάνδρι
Πλατεία Κέννεντυ. Τ.Κ. 152 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211-0126052

Facebook: https://www.facebook.com/araxtopoteio/

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Διαδραστικός μουσικός χάρτης με 1.387 κατηγορίες, για ατελείωτες μελωδικές εξερευνήσεις on line

Το σάιτ Every Noise at Once, έχει φτιάξει έναν τρομερό διαδραστικό μουσικό χάρτη βασισμένο σε 1.387 είδη και μουσικές κατηγορίες, όπου πατάς τα κουμπάκια και ακούς μουσική.

Από το Γερμανικό πανκ και την ποπ της Ινδονησίας, μέχρι ανεξάρτητα Ταϋλανδέζικα, χορωδίες, χριστουγεννιάτικη τζαζ και μουσικές για διαλογισμό.

everynoise4

Για να φτιαχτεί αυτή η τεράστια λίστα, χρησιμοποιεί έναν αλγόρυθμο που εξερευνά τα μουσικά είδη. Μετά, τις «απλώνει» σαν σε χάρτη.

Η πρώτη σελίδα του σάιτ είναι μόνο η αρχή. Οταν κλικάρεις σε κάποια κατηγορία, σε πάει σε άλλο χάρτη με ονόματα από συγκροτήματα και μουσικούς.

Η λίστα μέρα με τη μέρα μεγαλώνει…τι άλλο να πούμε; Εξερευνήστε το εδώ

ΠΗΓΗ

Αντώνης Βάμβουκας ( Νυχτοβάτες )

Aντώνης Βάμβουκας ( Νυχτοβάτες )
---------------------------------------------------

O Αντώνης Βάμβουκας ασχολείται με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από το συγκρότημα Νυχτοβάτες στις αρχές της δεκαετίας του '90 στην Κρήτη. Το 1995, όντας ακόμα μαθητές κυκλοφόρησαν το "Όνειρο" στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία "Ηχώ". Μέσα στη δεκαετία του '90 περισσότεροι από 30 νέοι μουσικοί συνεργάστηκαν με το συγκρότημα σε ζωντανές εμφανίσεις. Μετά το 2000 πειραματίστηκαν με τον ηλεκτρονικό ήχο και με τη διοργάνωση μουσικών και εικαστικών events, ενώ το συγκρότημα υπήρξε φυτώριο για τη δημιουργία εικαστικών και καλλιτεχνικών ομάδων.

Το 2010, με βασικό πυρήνα τον Αντώνη Βάμβουκα, οι Νυχτοβάτες αναδιαμορφώθηκαν, δημιουργώντας ένα ολιγομελές, ευέλικτο σχήμα, επιστρέφοντας σε ακουστικό ήχο με βάση τις κιθάρες. Ερμηνεύουν δικά τους τραγούδια και φτιάχνουν πολλές δικές τους διασκευές από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.
Πολλές απ’ τις εμφανίσεις τους περιλαμβάνουν το «Θέατρο Ερωφίλη» (Φορτέτσα, Ρέθυμνο), το «Θέατρο Πύλης Βηθλεέμ» (Ηράκλειο), τη «Γιορτή Κρητικής Διατροφής» (Δημοτικός Κήπος, Ρέθυμνο), τη μουσική σκηνή «Αλάβαστρον» (Παγκράτι, Αθήνα), After Dark, τις Χίλιες και δύο νύχτες, Rock architecture, το Ρυθμό Stage, το Ίλιον σινεμά - μουσική - θέατρο κ.α. 

Παράλληλα με τη μουσική διδασκαλία, ως καθηγητής κιθάρας, θεωρίας και φωνητικής, ο Αντώνης Βάμβουκας συνεργάστηκε επαγγελματικά με πολλά μουσικά σχήματα, αρχικά στην Κρήτη και έπειτα στην Αθήνα. 

Ο Αντώνης Βάμβουκας, με τους Νυχτοβάτες, έχει διακριθεί σε δύο μουσικούς διαγωνισμούς, τη “Μουσική Άμιλλα το 2011” (το CD κυκλοφορεί από την Antelma Music, και περιέχει το κομμάτι του Αντώνη "Μια Σιωπή") και στο “Panda Band Contest το 2012”.
Πρόσφατα το τραγούδι "μια σιωπή", του Αντώνη Βάμβουκα, κυκλοφόρησε για τρίτη φορά, στο cd της Ertopen "Μαζί για τη νίκη".Τον Απρίλη του 2013 ο Αντώνης Βάμβουκας κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τραγούδια δικά του και των Νυχτοβατών. Τo άλμπουμ τιτλοφορείται "Μια Σιωπή" και είναι ανεξάρτητη παραγωγή. Η πρώτη παρουσίαση του CD έγινε στις 23/4/2013 στο καφέ Αλάβαστρον (Παγκράτι-Αθήνα). Σύντομα ακολουθούν κι άλλες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Κατά καιρούς δίνει συνεντεύξεις σε σημαντικούς ραδιοφωνικούς της ( ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΘΗΝΑ 9.84, ΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ κτλ.). Από το χειμώνα του 2014 με έδρα την Αθήνα, συνεργάζεται με αρκετούς αξιόλογους καλλιτέχνες στην πρωτεύουσα και σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ: 1)1995 με Νυχτοβάτες "το όνειρο"
                        2)2000 με Νυχτοβάτες "κλειδί" ( demo )
                        3)2013 "μια σιωπή" ανεξάρτητη παραγωγή - προσωπικό             άλμπουμ του Αντώνη Βάμβουκα.
                         4)2015-16 Νέο single με τη Final touch "Απόψε κάνει κρύο"





https://www.facebook.com/a.vamvoukas/   - official page











https://www.youtube.com/user/nyxtobates