ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Rosebleed - Πλιάτσικας: τι ετοιμάζουν μαζί;

Οι Rosebleed, το ανερχόμενο alternative rock band που ξεπετάχτηκε απο τα σπλάχνα του Schoolwave και έκανε τεράστια επιτυχία με το single "Until Next Time", μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου του άλμπουμ 'White Balloons' με μία last-minute έκπληξη: τη συμμετοχή του Φίλιππου Πλιάτσικα.
Ο βετεράνος της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής άκουσε το νέο τραγούδι των Rosebleed "This Oneʼs from The Children", εντυπωσιάστηκε, πρόσθεσε δικό του ελληνικό στίχο και πρότεινε στο συγκρότημα να το τραγουδήσει ο ίδιος και να συμπεριλάβει τη διασκευή στο νέο album του group.
Το "White Balloons" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, ενώ η συνεργασία των καλλιτεχνών θα συνεχιστεί και ζωντανά, αφού οι Rosebleed θα είναι guest του Φίλιππου στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη 11 και 12 Νοεμβρίου.
Δες εδώ και εδώ τις live εμφανίσεις των Rosebleed στο Mad Day Live και μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τον Σταυρό του Νότου, όπου θα εμφανιστούν τον Δεκέμβριο μαζί με τους Matisse, στα πλαίσια του Indie Rock Bands' Festival.
Στη φωτογραφία ο τραγουδιστής των Rosebleed Βασίλης Αυγουστάκης μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Greggy K των Matisse που ηχογράφησε το ντουέτο. Δες εδώ videos από το studio και πες μας την άποψή σου για την απρόσμενη αυτή συνεργασία!
www.myspace.com/rosebleed696


http://www.mad.tv

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Johnny and the Cadillac's


Διοργανωτής:
Johnny Vavouras
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Ημερομηνία:
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
Ώρα:
10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
VILLA MARIETTA Αριστοτέλους 31 'Αλιμος
τηλέφωνο κρατήσεων 210 98 53 188 & 6949 47 63 04

Birthday Party!!

Μας Αγαπησατε και μας στηριξατε..
μας κανατε το αγαπημενο σας στεκι ενα χρονο τωρα!!!
Και εμεις επειμενουμε!!!
BIRTHDAY PARTY 2ος Χρονος, πιο δυνατοι με νεους συνεργατες, καινουργιο δυναμικο, πιο εμπειρο και πιο διασκεδαστικο!!!
σας περιμενουμε ολους αυριο
Παρασκευη 16/10 και ωρα 22¨00
στο γνωστο πλεον σε ολους
INSIDE Rock Sugar Classic bar
στην Ολυμπιου Διαμαντη 55 Ανω Λαδαδικα!!!
BE THERE!!!!!!

ABSOLUT ROCK EDITION PRESENTS ""CLAWS""


Διοργανωτής:
""CLAWS""
Είδος:
Πάρτυ - Βραδιά Μπαρ
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009 στις 9:00 μ.μ.

Τοποθεσία:
'HAMLET' pub
ΛΕΜΕΣΟΣ

Το γνωστό "Vans Off The Wall" στις 30 Οκτωβρίου

VANS ‘OFF THE WALL’ MUSIC NIGHT!
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου!
Live στο AN CLUB!
(Σολωμού 13-15, Εξάρχεια – Τηλ: 210.3305056)
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ!
Ώρα: 21.00
Για μία και μόνο βραδιά, πάνω στους εορτασμούς του Halloween, η Vans διοργανώνει σε δεκατρείς χώρες της Ευρώπης(από την Αγγλία και τη Σουηδία μέχρι την Ουκρανία), την ίδια μέρα ταυτόχρονα, το γνωστό "Vans Off The Wall – Music Night", κρατώντας ζωντανή την παράδοση της εταιρίας σε σχέση με τη μουσική! Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το πιο διάσημο mobile μουσικό φεστιβάλ του κόσμου, το ‘Warped Tour’, διοργανώνεται από την Vans.Οι Έλληνες guests της βραδιάς θα είναι οι Dear Darkstar με τον βαρύ rock/metal ήχο τους και ντεμπούτο άλμπουμ προ των πυλών, οι Θεσσαλονικείς punk pranksters Funky Monkey (που τα μέλη τους επίσης ολοκληρώνουν τη live μπάντα των Professional Sinnerz) και οι ‘βετεράνοι’ hc/emo/rock Plan-B (αν και τα μέλη τους δεν ξεπερνάνε τα 20 χρόνια σε ηλικία!), καθώς και οι DJ Cheech & Chong που θα ‘χώνουν’ ανάλογα tunes πριν, στα ενδιάμεσα και μετά το live!Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 να μην λείψει γιατί θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και giveaways από την Vans!

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ BLOG RADIO MUSIC ROCK

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΟΚ
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΪΘΙΑ ΣΑΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ.
radio music rock
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ,
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ,
ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ.

YES ROCK
ΤΟ ROCK ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ
ΠΟΛΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΕΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ROCK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

Radio Music Rock
Radio Music Rock
Radio Music Rock
Radio Music Rock

Έρχονται οι Levellers στο Fuzz

Το συγκρότημα που έχει μείνει στην ιστορία ως το συγκλονιστικότερο headline act στην ιστορία του Glastonbury Festival, με την επική τους εμφάνιση το 1994 έρχεται στην Αθήνα για να μας δώσει επιτέλους λίγο rolling anarchy, αυτό το εκρηκτικό χαρμάνι που μπλέκει ιδανικά τη βρετανική folk με την ωμότητα του punk rock. Τη συναυλία ανοίγουν οι Zebra Tracks και οι Big Sleep.
20 χρόνια ιστορίας κι όμως οι πλάτες των Levellers δεν έχουν βαρύνει καθόλου και εξακολουθούν να ηχογραφούν αδιάλειπτα το ένα δισκογραφικό διαμάντι μετά το άλλο, χωρίς ποτέ να παραλείπουν να δίνουν ξεσηκωτικές συναυλίες είτε σε δεκάδες χιλιάδες fans που τους ακολουθούν σε μεγάλα festivals σε όλο τον κόσμο, είτε σε μικρές pub στην γενέτειρα τους, το Brighton.
Στην πανέμορφη αυτή πόλη του βρετανικού νότου, σχηματίστηκαν πριν από δύο δεκαετίες όταν ο Jeremy Cunningham συνάντησε τον Mark Chadwick και προσπάθησε να του πουλήσει το μπάσο του. Σύντομα όμως συνειδητοποίησαν οτι εκτός από την κοινή τους αγάπη για το αλκοόλ και τις αριστερές -σχεδόν αναρχοαυτόνομες- πολιτικές τους πεποιθήσεις τους ένωνε και η μουσική.
Σύντομα, ακολούθησε η προσθήκη του drummer Charlie Heather και μόλις ένιωσαν την ανάγκη για κάτι ξεχωριστό στον ήχο τους, μπήκε στο σχήμα ο βιολιστής Jon Sevink, κουνιάδος του Mark. Συχνά πυκνά πάνω στη σκηνή τους πλαισιώνει ο Stephen Boakes παίζοντας didgeridoo και μαζί με τον Matt Savage στα keyboards και τον Simon Friend στην κιθάρα ολοκληρώνουν το συγκρότημα που έχει αφήσει ιστορία με τις εκρηκτικές τους live εμφανίσεις.
Στη συναυλία τους στο FUZZ θα ακούσουμε ζωντανά κομμάτια-ύμνους όπως τα One Way, 15 Years, Carry Me, Dirty Davey, 100 Years of Solitude, What A Beautiful Day, Dog Train, Come On και φυσικά το cult classic ορισμό του folk-punk Riverflow.
Mαζί τους οι «δικοί μας» Zebra Tracks, από τα σπλάχνα της SonicPlayground, ένα σχήμα που πάντα ξαφνιάζει ευχάριστα με την άρτιότητα των συνθέσεων και την παθιασμένη ερμηνεία τους. Θα μας παρουσιάσουν τα κομμάτια από το φρέσκο "A Family Picture from..." αλλά και παλιά αγαπημένα απο το ομώνυμο EP τους.
ΠΟΥ: Fuzz Club, Βουλιαγμένης 22, Αθήνα
ΠΟΤΕ: 16 Οκτωβρίου, 21:00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: 20€(περιορισμένα εισιτήρια στο http://athlevellers.eventbrite.com/)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25€
TAMEIO: 30€
TICKET HOUSE: Πανεπιστημίου 42

Για Να Μπεις Μες Στο Κλαμπ...Κάνε ΓΚΕΛ!

Kay Darens 15 Οκτωβρίου στις 4:38 μ.μ. Απάντηση
Αυτή 2η Πρεμιέρα θα είναι πραγματικά το κάτι άλλο... Σας το υπόσχομαι και προσωπικά... Με Support Act τους πολλά υποσχόμενους THE BANNED, 1 νέα SEXY SCHOOLGIRL έκπληξη που θα τα "πετάξει" για την απόλαυσή όλων, GUEST STAR το γνωστό STANDUP COMEDIAN Γιώργο ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ (Σκερτσάκια - ΑΛΦΑ, ΑΝΤ1), GUESTS το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ και πολλά ακόμα ονόματα έκπληξη είναι σίγουρο ότι θα φροντίσουμε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα...
Plus επειδή γιορτάζω και τα γεννέθλια μου το γλυκάκι συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του εισητηρίου μαζί με το ποτό... χχχεεεχχε....

Kay Darens
ps. Κατεβάστε ελεύθερα και κατά προτεραιότητα το ρεμίξ του παραγωγού των ΝΙΓΜΑ Σ. Μεταξά και των Energy Deejays με τίτλο ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ που κυκλοφορεί μόνο από το http://www.schooldrivers.gr

Remastered by COZY ROY - STUDIO CORE 64
ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Live οι Six Organs οf Admittance

Ο Ben Chasny και το προσωπικό του σχήμα Six Organs Of Admittance αποτελούν σίγουρα ένα από τα κορυφαία acts στο psych folk στερέωμα της τελευταίας δεκαετίας. Οι διαρκείς πειραματισμοί του με το folk, την ψυχεδέλεια και τα ανατολίτικα αρώματα, έχουν δώσει μερικούς μεγαλειώδεις δίσκους (δύο από αυτούς μέσα στο 2009), ενώ οι συνεργασίες του με ονόματα όπως οι Comets On Fire, οι Current '93 και ο Bonnie "Prince" Billy, μαζί, φυσικά, με τις μαγευτικές μελωδίες των Six Organs Of Admittance, τον τοποθετούν αναμφισβήτητα στην αφρόκρεμα του αμερικάνικου underground. Τα live, δε, των Six Organs Of Admittance συνιστούν μια μοναδική ευκαιρία μύησης στον σαγηνευτικό του κόσμο. Μια - και μόνο - τέτοια ευκαιρία θα έχουμε κι εμείς, σε μια εμφάνιση όπου ο Chasny θα πλαισιωθεί από full electric band, αποτελούμενη μεταξύ άλλων από τον Alex Neilson (ο οποίος έχει επίσης συνεργαστεί με Current '93 και Bonnie "Prince" Billy) στα drums και την Elisa Ambrogio στην κιθάρα, η οποία εκτός από την συμμετοχή της σε δίσκους και live των Six Organs Of Admittance, πρωταγωνιστεί με την δυναμική (όσο και κομψή) της παρουσία στους καταξιωμένους noise rocker Magik Markers. Από τα έγκατα του αμερικάνικου underground στην καρδιά της Αθήνας!
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00] @ RODEO CLUB
ΕΙΣΟΔΟΣ
(ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ - ΤΑΜΕΙΟ): 23 ΕΥΡΩ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ: 18 ΕΥΡΩ
(ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO CLUB)

Η Nicole σε νέες μουσικές περιπέτειες

Τελικά η διάλυση των Pussycat Dolls είναι γεγονός και η frontwoman
του συγκροτήματος έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει αργά αλλά σταθερά τα πρώτα της solo βήματα στο δισκογραφικό στερέωμα.
Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η ταλαντούχα Nicole έχει κλείσει συμφωνία με το θέατρο West End του Λονδίνου σαν πρωταγωνίστρια του κλασικού μιούζικαλ "Phantom of the Opera" το οποίο θα ανεβεί σε μερικούς μήνες και θα αποφέρει μεγάλα έσοδα στην σταρ που δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο.
Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα ήταν η είδηση ότι η φωνή των Pussycat Dolls αποφάσισε να ασχοληθεί εκτός της όπερας και με τη ροκ!
Και όταν λέμε ροκ αναφερόμαστε στην hardcore έκδοση της, καθώς θα συμμετέχει στα νέα τραγούδια δύο βετεράνων της metal rock μουσικής. Ο ένας είναι ο Alice Cooper (να δω τον Alice και την Nicole μαζί και τίποτα άλλο δεν θέλω...) και ο δεύτερος είναι ο γνωστός κιθαρίστας Slash που αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στη τραγουδίστρια να γίνει η φωνή της μουσικής του.
Σε ένα κόσμο όπου οι καλλιτέχνες πρέπει να πειραματίζονται με την μουσική, θεωρείς ότι η κίνηση αυτή θα αποτελέσει μοιραίο λάθος ή μεγάλη επιτυχία για την Nicole;

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ - NEW VIDEO

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ...

ABSOLUT ROCK EDITION PRESENTS ""CLAWS""

Διοργανωτής:
""CLAWS""
Είδος:
Πάρτυ - Βραδιά Μπαρ
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Ημερομηνία:
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009
Ώρα:
9:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
CHESTERS bar & restaurant
Πόλη:
Lemesos, Cyprus

Chroma opening for Craig Walker (ex Archive)

Ο τραγουδιστής των μεγαλύτερων επιτυχιών και των καλύτερων ετών των Archive, Ιρλανδός τραγουδοποιός και τραγουδιστής Craig Walker έρχεται στη χώρα μας για τέσσερα ακουστικά shows με συνοδεία μιας ακόμα κιθάρας. Θα παίξει τα τραγούδια των Archive που όλοι αγαπήσαμε, αλλά με ένα ξεχωριστό και πολύ πιο έντονα συναισθηματικό τρόπο, αλλά θα παίξει και τα δικά του τραγούδια, αυτά που απαρτίζουν τον εξαιρετικό σόλο δίσκο του, το ηλεκτρικότατο Siamese, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε ..Την συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα Χρώμα!


Έναρξη:
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία:
Πολυχώρος Vilka

ΟΙ ΜΠΛΕ στο club του «Μύλου» στη Θεσσαλονίκη

ΟΙ ΜΠΛΕ
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου &
Σάββατο 17 Οκτωβρίου
στο club του «Μύλου»
στη Θεσσαλονίκη

Το εξαιρετικό συγκρότημα ΜΠΛΕ θα εμφανιστεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στο «Μύλος stage», στη Θεσσαλονίκη, για δύο μοναδικές παραστάσεις.
Ακόμη μία φορά έρχονται να μας καθηλώσουν, δίνοντας σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας.
Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από αγαπημένες τους δισκογραφικές δουλειές όπως, «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους single «Μια φορά κι έναν καιρό». Εκτός από δικές τους επιτυχίες οι Μπλε δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν και με τις διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών.
Ώρα έναρξης: 22.00μ.μ.
/ Τιμή εισόδου: 15€
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ
Αγ.Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310551836- http://www.mylos.gr/
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Το Σάββατο 17/10 η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ στο Ghost House!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10/2009 ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
(openning act: NYLON ASTRA)
Η «Σπυριδούλα» σχηματίστηκε τον Σεπτέμβριο του ’77 από τους Βασίλη Σπυρόπουλο, Νίκο Σπυρόπουλο, Ανδρέα Μουζακίτη, Κώστα Κουρεμένο και Μάκη Μπλαζή.
Μετά από μερικές επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις συναντιέται με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, ο δίσκος «Φλου» που κυκλοφόρησε το ’79 και θεωρείται σήμερα δίσκος αναφοράς, ίσως η σημαντικότερη ηχογράφηση της ελληνικής ροκ σκηνής.
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση των μελών αλλά με σταθερό πυρήνα τους αδελφούς Σπυρόπουλους το συγκρότημα συνεχίζει την πορεία του και μετά την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου, εκδίδοντας το ’82 τον δίσκο «Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια» που επίσης έτυχε ευρείας απήχησης στους φίλους του ελληνικού ροκ.
Δύο χρόνια αργότερα, το ’84 το συγκρότημα αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, κρίση δημιουργικότητας, έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη, κορεσμός. Τα μέλη αποφασίζουν από κοινού να δοθεί κάποιο τέλος προτιμώντας τη σιωπή από την επαγγελματική ρουτινιάρικη επανάληψη.
Περίπου δέκα χρόνια αργότερα, η ιδέα της ανασύστασης βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Ακολουθούν κάποιες αναγνωριστικές επαφές και το καλοκαίρι του ’93 αρχίζει ένας νέος κύκλος για το συγκρότημα. Καρποί αυτής της ανασύστασης είναι οι δίσκοι «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης» (1994 – ΕΜΙ) και «Σε τροχιά με απόκλιση» (1997 – Ανεξάρτητη παραγωγή). Το συγκρότημα ξαναδιαλύεται στις αρχές του ’99 λόγω της αναπάντεχης απώλειας του μπασίστα Νίκου Δόικα (1953-1999), παιδικού φίλου και στενού συνεργάτη.Πέντε χρόνια απραξίας ωστόσο είναι πάρα πολλά και έτσι οι «Σπυριδούλα» αποφασίζουν να ξαναμαζευτούν το φθινόπωρο του 2004.
Από αυτήν τη νέα επανασύνδεση προκύπτουν δώδεκα καινούργια τραγούδια καί μία διασκευή: «Στο φαλιμέντο» του Νικόλα Άσιμου. Στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν ο Δ. Πουλικάκος, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, και άλλοι εκλεκτοί φίλοι. Το υλικό αυτό, με τίτλο «Το βλέμμα των ανθρώπων» κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2006 (ανεξάρτητη παραγωγή – ΕΜΕΠ Records).Tο συγκρότημα συνεχίζει, δυναμικά, τις ζωντανές εμφανίσεις με νέο και παλιότερο υλικό, καθώς γιορτάζει και την επέτειο των 30 χρόνων παρουσίας και Live στην ελληνική rock σκηνή.
«Σπυριδούλα» είναι οι:
Βασίλης Σπυρόπουλος (κιθάρα),
Νίκος Σπυρόπουλος (κιθάρα, φωνή),
Βαγγέλης Χάνος (μπάσο),
Αφροδίτη Ρήγα (κρουστά, φωνητικά).
NYLONASTRA: Τάκης Αιβαλής φωνή, Γιάννης Ψαράκης κιθάρα, Νίκος Ψαράκης κιθάρα, πλήκτρα, Αντώνης Μιχαλακόπουλος τύμπανα, Ορέστης Νικολαίδης μπάσσο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΕΣΥΠΡΗΣ-ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ στο Μπαράκι του Βασίλη

Δύο εκπρόσωποι της Ελληνικής Έντεχνης Ροκ Μουσικής Σκηνής, ο Γρηγόρης Δεσύπρης και ο Μάκης Τσιγάντες, ξανασυναντιώνται μετά από 10 χρόνια πάνω στο σανίδι της Μουσικής Σκηνής "Το Μπαράκι του Βασίλη", την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009, με την ευκαιρία της παρουσίασης της πρώτης Δισκογραφικής δουλειάς του Μάκη "Γκρεμίζω τους Τοίχους"...
Στις μουσικές τους πορείες, έχουν κατά περιόδους διασταυρωθεί με τον Χριστόφορο Κροκίδη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Σταμάτη Μεσημέρη...
Έτσι κι ο Γρηγόρης θα μας θυμίσει μεταξύ άλλων, αποσπάσματα από τη δική του δισκογραφία ("Θα πάρω το Τρένο", "Απλά & Μπερδεμένα")...Μιά γεμάτη από (Ελληνικά & Ξένα) ακούσματα της Classic Rock 4ωρη παράσταση, με συνεργάτες τους εκλεκτούς μουσικούς Γιώργο Γιαννακόπουλο, Πέτρο Παπαχατζή, Κωνσταντίνο Σελεζνιώφ και Περικλή Πιτσιλή.
Όσοι πιστοί του είδους, προσέλθετε στις 22.30.

Έναρξη:
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
Διδότου 3-Κολωνάκι-2103623625

fridays live

καθε παρασκευή στο γνωστό πια στεκι στο πικέρμι ο Γιωσγος Ζερβός η Σάσα Παπαλάμπρου και ο Αλέξιος Αντωνόπουλος σασ προσκαλουν σε ενα μαγευτικό μουσικό ταξίδι που θα δωσει χρώμα και ζωντάνια στην εξοδο της παρασκευής σας. Σας περιμενουμμε να ταξιδέψουμε παρέα.............

Έναρξη:
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009 στις 10:40 μ.μ.
Λήξη:
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009 στις 2:55 π.μ.
Τοποθεσία:
cafe tea and sympathy

Madrakoukos @ Mousiko Kafeneio


Έναρξη:
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία:
Mousiko Kafeneio
Οδός:
Πατησίων & Τήνου 12
Οι Madrakoukos επιστρέφουν στο Μουσικό Καφενείο για ένα μουσικό ταξίδι σε ήχους και εικόνες της nu jazz και του drum 'n' bass. Σε αυθεντικές συνθέσεις με ψυχεδελικές αποχρώσεις.Nikos Bardis - Spyros Ikonomopoulos - Thodoris Xenakis
MySpace Music profile for Madrakoukos. Download Madrakoukos Nu-Jazz / Experimental / Drum & Bass music singles, watch music videos, listen to free streaming mp3s, & read Madrakoukos's blog.

Το άλλο ταλέντο του Κέβιν Κόστνερ

Στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και μουσικός, Κέβιν Κόστνερ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας, για να δώσει μία μοναδική συναυλία αύριο το βράδυ (στις 9), με το συγκρότημα του Modern West, στο θέατρο Badminton (Αλσος Στρατού Γουδή).
Η συγκλονιστική ερμηνεία του σε παγκoσμίως αναγνωρισμένες ταινίες όπως οι «Χορεύοντας με τους Λύκους», «Ο Σωματοφύλακας», «JFK», και άλλες έρχεται να συναγωνιστεί το εξίσου εξαιρετικό ταλέντο του στη μουσική σύνθεση, το στίχο και το τραγούδι.
Η ίδρυση του συγκροτήματος Modern West έγινε έπειτα από ενθάρρυνση της γυναίκας του Κόστνερ, που τον παρότρυνε να επανασυνδεθεί με την αγάπη του στη μουσική.
Η ιστορία της μπάντας αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν o Κόστνερ συνάντησε τον Τζον Κόινμαν στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού εργαστηρίου. Ο Τζον ήταν μουσικός με έντονο ενδιαφέρον για την υποκριτική και ο Κέβιν ήταν ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική.
Έγιναν φίλοι και άρχισαν να παίζουν και να γράφουν μουσική από κοινού μαζί με ένα τρίτο φίλο και μουσικό, τον Μπλερ Φόργουορντ. Αυτή η συνεργασία δημιούργησε ένα ποπ-ροκ συγκρότημα, του οποίου το σινγκλ «Simple truth» ανέβηκε στην πρώτη θέση κι έκανε ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία.Γεννημένοι μέσα από την κοινή αγάπη τους για τη μουσική, μία σφιχτοδεμένη ομάδα παλιών φίλων, ο Κέβιν Κόστνερ και οι Modern West βγήκαν τελικά στο προσκήνιο το Νοέμβριο του 2008, με το άλμπουμ «Untold Truths».
Οι επιρροές τους προέρχονται από ένα ευρύ μωσαϊκό ήχου: από τη Motown και τους Four Seasons στους Μπρους Σπρίνγκστιν, Νιλ Γιανγκ, Έρικ Κλάπτον και Στινγκ.Στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το «Untold Truths», αλλά και αγαπημένες σε όλους μας διασκευές.
<---->
Είναι γνωστό ότι ο Kevin Costner είναι πωρωμένος με τη ροκ και κάντρι μουσική και έχει και συγκρότημα με το όνομα Kevin Costner & Modern West!
Μετά από πρόσκληση εμφανίστηκε με το συγκρότημα του στο πολυτελές πριγκιπάτο, όπου συνδύασε την αγάπη του για τη μουσική και την σημασία που δίνει στην κοινωνική προσφορά. Είχε προηγηθεί η δημοπρασία αγαλμάτων σε σχήμα αετών από τον οίκο Sotheby’s και τα έσοδα διατέθηκαν στο ίδρυμα του Prince Albert II.
Στις 14 Οκτωβρίου θα είναι στο θέατρο Badminton.
<-->
Ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και μουσικός. Είναι ο γνωστός μας «σωματοφύλακας» Kevin Costner, ο πολυτάλαντος αυτός καλλιτέχνης, έρχεται, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του τουρνέ για να δώσει μία μοναδική συναυλία με το συγκρότημα του MODERN WEST, στο θέατρο BADMINTON.
Η συγκλονιστική ερμηνεία του σε παγκoσμίως αναγνωρισμένες ταινίες όπως οι «Χορεύοντας με τους Λύκους», «Ο Σωματοφύλακας» , «JFK», και άλλες έρχεται να συναγωνιστεί το εξίσου εξαιρετικό ταλέντο του στη μουσική σύνθεση, το στίχο και το τραγούδι.
Το άλμπουμ “Untold Truths” κυκλοφόρησε το Νοέμβρίο του 2008 από τη Universal South.
2009 CMT Υποψηφιότητα για το Βίντεο της Χρονιάς "Backyard" Ο Kevin Costner είναι το 2009 είναι εκπρόσωπος του ιδρύματος NASCAR Το Album “Untold Truths” παίζει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη τη Βόρεια Αμερική Το “Untold Truths”κυκλοφορεί στην Ευτώπη στις αρχές του 2009 Οι CMT παρουσιάστηκαν ζωντανά στο Grand Ole Opry το Νοέμβριο'08Το συγκρότημα παρουσίασε το"Long Hot Night" στην επιτυχημένη ταινία “Swing Vote”Το καλοκαίρι του 2009 θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις σε : Stagecoach, Big Valley Jamboree και Detoit WYCD Hoedown Προηγούμενες παραστάσεις: Casino Regina, Casino Niagara, House of Blues, Bull Durham 20η επέτειος Συναυλία, The Cove Atlantis, Harrah's Lake Tahoe.
KEVIN COSTNER & MODERN WESTΗ ίδρυση του συγκροτήματος MODERN WEST έγινε μετά από την ενθάρρυνση της γυναίκας του Kevin Costner, Χριστίνα, να επανασυνδεθεί με την αγάπη του στην μουσική.
Ωστόσο, η ιστορία της μπάντας αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν o Kevin συνάντησε τον John Coinman στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού εργαστηρίου.
Ο John ήταν μουσικός με έντονο ενδιαφέρον για την υποκριτική και ο Κέβιν ήταν ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική.
Έγιναν φίλοι και άρχισαν να παίζουν και να γράφουν μουσική από κοινού μαζί με ένα τρίτο φίλο και μουσικό, τον Blair Forward.
Αυτή η συνεργασία δημιούργησε το σχήμα Roving Boy - ένα ποπ-ροκ συγκρότημα, του οποίου το single “Simple truth” ανέβηκε στην πρώτη θέση κι έκανε ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία!
Καθώς το αστέρι του Kevin άρχισε να μεγαλώνει ως ηθοποιός, η μπάντα συνέχισε να παίζει παρασκηνιακά, να γράφει και να ηχογραφεί κάθε φορά που μπορούσαν να βρεθούν όλοι μαζί.
Οι Coinman και Forward, βρέθηκαν μαζί στο Tucson της Arizona, όπου εκεί συνάντησαν τον κιθαρίστα και παραγωγό Teddy Morgan και τον ντράμερ Larry Cobb.
Έτσι, το 2005, όταν οι τρεις πρώην “Roving Boys” αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα μπάντα μαζί, κάλεσαν τον Teddy και τον Larry και ονόμασαν το συγκρότημα Μodern West. Γεννημένοι μέσα από τη κοινή αγάπη τους για την μουσική, μία σφιχτοδεμένη ομάδα παλιών φίλων, ο Kevin Costner και οι Modern West βγήκαν τελικά στο προσκήνιο, το Νοέμβριο του 2008 με το άλμπουμ Untold Truths.
Οι επιρροές τους προέρχονται από ένα ευρύ μωσαϊκό ήχου: Από τη Motown και τους Four Seasons στους Bruce Springsteen, Neil Young, Eric Clapton και Sting.
Στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, ο Kevin Costner και οι Modern West θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το Untold Truths αλλά και αγαπημένες σε όλους μας διασκευές.
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
A ζώνη 100€
B ζώνη 80€
Γ ζώνη 65€
Δ ζώνη 45€
Ε ζώνη 35€
VIP ΖΩΝΗ 150€
Σημεία προπώλησης:
Public: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος,
Τηλ: 2103246210
Virgin Megastores: Ανδρέα Παπανδρέου 35 – Μαρούσι,
Τηλ.: 210 63 00 224
Ticketnet.gr: Λ. Κηφiσίας 46 - Αμπελόκηποι - 115 226, 1ος Όροφος
Τηλ.: 210 88 40 600, 211 10 86 000
Ταμεία Θεάτρου Badminton: Άλσος Στρατού – Γουδή,
Τηλ.: 211 10 86 024

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ - rock band

Το Μόνο Γυμνό ψάχνει για νέο κιθαρίστα. Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς παίζει κιθάρα ή γνωρίζει κάποιον άλλον που να ενδιαφέρετε σοβαρά για το θέμα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Νεκτάριος Θεοδώρου e-mail: necki100@gmail.com (facebook: necki theodorou) .Πληροφορίες για την μπάντα στο www.monogymno.livepage.gr & www.myspace.com/monogymnorock . Σας ευχαριστώ.

Οι Radiohead παραμένουν πιστοί στη μουσική τους

Δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν το all time classic συγκρότημα των Radiohead να διαλύεται μετά την απόφαση του frontman Thom Yorke να ξεκινήσει παράλληλα και μια solo καριέρα.
Για τους άπιστους η απάντηση έρχεται από τα μέλη του band που όχι μόνο διαψεύδουν τις φήμες, αλλά ταυτόχρονα μας ενημερώνουν ότι το νέο album του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει φέτος το χειμώνα!
Κάπως έτσι οι Radiohead βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα τους κομμάτια, ενώ ο τραγουδιστής τους συνεχίζει να εξελίσσει το μεγαλόπνοο σχέδιό του... τη δημιουργία ενός δικού του συγκροτήματος με τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα της alternative-rock σκηνής.

http://www.mad.tv/news/

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΟΤΙ "Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ"
"Πάντως παρ' όλο που δεν αισθάνομαι, ιδιοκτήτης των τραγουδιών μου,όσον αφορά τις εταιρείες και τους λοιπούς ραδιοφωνότηλεοπτικούς
τους απαγορεύω την εκμετάλλευση των τραγουδιών μου,
αν τύχει κι επιτρέπονται και γίνουνε ποτέ της μόδας.
Κι όταν το λέω το εννοώ ακόμα και πεθαμένος.
Εκτός αν εγώ αλλάξω γνώμη."

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΡΙΣΚΟ LIVΕ @ ΜΙKE'S IRISH BAR ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10 @ 23.00
"ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ εδώ & μια δεκαετία στην αθηναΪκή σκηνή & όχι μόνο..
με απίστευτη ενέργεια,πρωτότυπο υλικό & μοναδικές διασκευές, χαρακτηρίζονται ως η καλύτερη unsigned μπάντα!!ελληνόφωνο funk - rock με κάποιες super classic αγγλόφωνες πινελιές"
the party goes on στην σκηνή του Mike's..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ -ΚΙΘΑΡΕΣ/TΡΑΓΟΥΔΙ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ - ΜΠΑΣΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ -ΤΡΑΓΟΥΔΙ / ΚΡΟΥΣΤΑ
PETER ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ -ΤΥΜΠΑΝΑ
Σινώπης 6,
Πύργος Αθηνών Αμπελόκηποι
doors open @ 22.30
είσοδος 12e (με ποτό)
hellooooooo..
////////////
koumbotrypes a.e.+synnefa me pantelonia

2 nea album parousiazontai ston πυρήνα από το μιχάλη κουμπιό και το μιχάλη νικολούδη και την παρέα τους το cd "κουμπότρυπες α.ε. και άλλες μπλε και μαύρες ιστορίες"και από τα σύννεφα με παντελόνια το cd"aphrodites' choice" ////////////////////

Ο Στάθης Δρογώσης στον "Σταυρό του Νότου"

Ο Στάθης Δρογώσης μετά την κυκλοφορία του καινούριου 3ου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ” θα ξεκινήσει παραστάσεις στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (club) την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.
Από τότε και μέχρι τις γιορτές ο τραγουδοποιός μαζί με τους καινούριους συνεργάτες του θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή μια διαφορετική συναυλία.
Τραγούδια από όλους τους δίσκους του Δρογώση και από τα παλιά καλά “ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ” ,σχεδόν ολόκληρο τον καινούριο δίσκο του και επιλεγμένες αγαπημένες του διασκευές-έκπληξη ,θα περιέχει το πρόγραμμα κάθε παράστασης.
Μετά από αρκετές συνεργασίες ο Δρογώσης δοκιμάζει να παίξει μόνος του για πρώτη φορά. Για αυτό το λόγο δημιούργησε ένα καινούριο συγκρότημα με όνομα “ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ” (από το ομώνυμο τραγούδι του καινούριου δίσκου).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τα τραγούδια του Στάθη Δρογώση με διαφορετικό τρόπο και όλη η αισθητική της παράστασης θα παραπέμπει σε συναυλία.
Τα τραπέζια στο σταυρό θα είναι λίγα αφού τα “μεγάλα στελέχη” θα κάνουν τους όρθιους θεατές να τραγουδήσουν και να χορέψουν!
Τα “ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ” είναι:
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ - κιθάρες
ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - τύμπανα
ΚΩΣΤΑΣ ΒΗΧΟΣ - μπάσο
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ - τσέλο
ΝΤΟΜΕΝΙΚΟ ΜΠΟΝΑΣΣΙ - κιθάρες,όμποε
Τα σκηνικά της παράστασης έφτιαξε η Ροζαμάλια Κυρίου
Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑ!

/////////////

Οι Ανυποπτοι Διαβατες στη Γυαλα!!!

Έναρξη:
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009 στις 9:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
Μακεδονίας & Σμυρνης 3 στον Ταύρο
Άλλη μια εμφάνιση των Ανύποπτων που ελπίζουμε με τη συμμετοχή σας να εξελιχθεί σε μια πολύ ομορφη Rock βραδιά με χωρίς υποψίες!!!!

//////////

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ στο «Orient live», στη Θεσσαλονίκη
Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου& για τέσσερις Παρασκευές στο «Orient live», στη ΘεσσαλονίκηΟ Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς.
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του καλοκαιριού, με τη Νατάσα Μηνδρινού, ο Λεωνίδας Μπαλάφας έχει αποκτήσει πια το δικό του κοινό.
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και για τέσσερις Παρασκευές ακόμη, ο Λεωνίδας και η παρέα του θα βρίσκονται στη σκηνή του «Orient», στη Θεσσαλονίκη, με ένα δυνατό πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό και φλερτάρει με τα blues, τη reggae, τη jazz, τη rock και τη funk. Τους ήχους συνοδεύουν χορευτικά και κωμικά δρώμενα επί σκηνής , με στόχο τη δημιουργία παρεϊστικης ατμόσφαιρας, ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.
Στο πρόγραμμα θα ακουστούν τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Ταξίδι για να σε βρω», αλλά και διασκευές ξένων δημιουργών.
Orient Live
Τσιμισκή & Κομνηνών 18
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 244 623
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/
Από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
& κάθε Σάββατο
στο «Koo Koo»,
στο Γκάζι

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του καλοκαιριού, με τη Νατάσα Μηνδρινού, ο Λεωνίδας Μπαλάφας έχει αποκτήσει πια το δικό του κοινό.
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου , αλλά και κάθε Σάββατο, ο Λεωνίδας και η παρέα του επιστρέφουν στη σκηνή του «Koo Koo», με ένα δυνατό πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό και φλερτάρει με τα blues, τη reggae, τη jazz, τη rock και τη funk.
Τους ήχους συνοδεύουν χορευτικά και κωμικά δρώμενα επί σκηνής , με στόχο τη δημιουργία παρεϊστικης ατμόσφαιρας, ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.Στο πρόγραμμα θα ακουστούν τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Ταξίδι για να σε βρω», αλλά και διασκευές ελλήνων και ξένων δημιουργών.
Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Τιμή εισόδου: 10€
Κοο Κοο: Ιάκχου 17, Γκάζι
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/

////////////


Οι Dust N' Bones, το καλύτερο tribute live act στους Guns N' Roses στην Ευρώπη επιστρέφουν στο STRIP και το SIN CITY (πρώην TEXAS Necropolis) την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου! Περισσότερα σύντομα!Support συγκροτήματα:DANGER ANGELWILD MACHINESEX RATEDTHUNDERDOLLSΈναρξη 20:00Είσοδος: 15 ευρώ(με δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις)--
Τους χαρακτήρισαν ως το πιο επικίνδυνο συγκρότημα στον κόσμο. Και δεν είχαν άδικο. Οι original Guns N’ Roses ήταν μια ολέθρια rock n’ roll μηχανή, η απόλυτη ενσάρκωση του “Sex, Drugs And Rock N’ Roll” τρίπτυχου, που ξεκίνησε να λειτουργεί και αυτοκαταστράφηκε σε λιγότερο από μια δεκαετία.
Κανένα άλλο συγκρότημα στην ιστορία του rock n’ roll, δεν κατάφερε να θεμελιώσει ένα τέτοιο μύθο με μόνο τέσσερα studio άλμπουμ!Από τότε μέχρι σήμερα, το να είσαι fan των Guns N’ Roses, εμπεριέχει ένα εθιστικό ρίσκο άλλοτε απογοήτευσης ή προδοσίας και άλλοτε ενθουσιασμού, δικαίωσης και αναπάντεχων συγκινήσεων.Oι Dust N’ Bones προσπαθούν να μεταφέρουν επί σκηνής το κλίμα και την ατμόσφαιρα της εμφάνισης των Guns, για όσους δεν είχαν την τύχη να δουν το αυθεντικό σχήμα εν δράση στα 80s και 90s, με απόλυτα πιστό τρόπο.
Περιοδεύοντας την Ευρώπη από το 2004 με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών, ερμηνεύουν όχι μόνο τραγούδια από τα άλμπουμ των Guns N’ Roses (Αppetite for Destruction, Lies, Use Your Illusion I, II και Τhe Spaghetti Incident) αλλά και διασκευές που το γκρουπ συνήθιζε να παίζει, ακυκλοφόρητα κομμάτια, fillers ακόμα και σόλο υλικό.
Η πρόσφατη και πρώτη επισκεψή τους στην Αθήνα, έπεισε ακόμα και τους πιο δύσπιστους GNR fans - στην ιδέα του "tribute" - για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, την ενέργεια των shows τους και την επαγγελματικότητα τους.Χορηγός DESPERADO Beer.Mε την υποστήριξη του Jack Daniel's.
Yποστηρικτές:Black N' Rose (Θεμιστοκλέους 47), Rocking.gr, Solidrock.gr, Rockguide.gr, Αthensbars.gr
Οι Dust N' Bones στο youtube:

///////////

Shmera 11 Oktobriou o Nikos Faitas mesa apo to radiokerkyra.gr stis 20:00 tha parousiasei thn mousikh douleia apo tous BADOG....stay tuned guys!!!!!!!!!http://www.facebook.com/group.php?gid=79636298458&ref=ts#/group.php?gid=101059950546&ref=ts