ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

DILEMMA live @ JAZZ POINT Παρασκευή 5 /6/2015.

DILEMMAlive @ JAZZ POINT
Παρασκευή  5 /6/2015@22:00
Ακαδημίας 18  Τηλ. 2103235910

Οι DILEMMAεμφανίζονται για μια μοναδική βραδιά στο JAZZPOINTτην Παρασκευή παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους, που εκτός από αναφορές στη δισκογραφία τους περιλαμβάνει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο.
Οι DILEMMA μετρώντας 12 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών  και έχοντας 3 ολοκληρωμένα άλμπουμ στις αποσκευές τους  χρησιμοποιούν  στοιχεία από την κλασική , την jazz, τη  newwave σκηνή , πάντα με rock αποχρώσεις.
Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές καταθέτουν  τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό.
Το debutalbum τους με τον τίτλο  “PENDULUM”,  κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2009 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο.
Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISEUP”,που ηχογραφήθηκε στο HalfNoteJazzclub  της Αθήνας. Τον Οκτώβριο  του 2014  κυκλοφόρησε το 3oalbum τους με τον τίτλο “OBLIVION”.
.

Οι DILEMMAείναι  :
Σωτήρης Τράγκας : φωνή, σαξόφωνο, φλάουτο, φυσαρμόνικες.
Πόπη Νταλαχάνη : φωνή, ακουστική κιθάρα, loops.
www.thedilemmaband.gr

PG & THE ROCKING CATS - live @ JAZZ POINT - Σάββατο 6 Ιουνίου.

PG & THE ROCKING CATS – live @ JAZZ POINT – Σάββατο 6 Ιουνίου

Ένας από τους λίγους μοντέρνους κιθαρίστες με ιδιαίτερη τεχνική, ήχο και μουσική άποψη, ο  Παντελής Γαργουλάκης (PG) και η μπάντα του  THE ROCKING CATS BAND  που αποτελούνται από την Μαρία Σωτηροπούλου στα φωνητικά, τον Κλέαρχο Κανελλόπουλο στο μπάσο και τον Gus Κατσούδα στα τύμπανα, LIVE αυτό το Σάββατο 06/06 στο JAZZ POINT !!!
 Μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα εξαιρετικής ποιότητας με γνωστές επιτυχίες διασκευασμένες με μοναδικό τρόπο και μας προσκαλούν σε ένα  Blues,Funk,Soul,Jazz,Rock   party που θα μας μείνει αξέχαστο.

Ώρα έναρξης  22:00

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ & BAND live @ Eightball Club & Live Stage (Θεσσαλονίκη)

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ & BAND
live @ Eightball Club & Live Stage (Θεσσαλονίκη)
Παρασκευή 5 Ιουνίου
Featuring: MAD SOULS – Melo dB


Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ο Πέτρος Θεοτοκάτος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με τη μπάντα του, για ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της δισκογραφίας του, καθώς και σε ιδιαίτερες διασκευές τραγουδιών αγαπημένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας ροκ σκηνής..

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα εμφανιστεί με τη μπάντα του στο Eightball Club & Live Stage,  την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Τη βραδιά θα ανοίξουν δύο μπάντες από τη Θεσσαλονίκη, οι Mad Souls και οι Melo dB. 
Οι Mad Souls δημιουργήθηκαν κάπου στο 2010. Εχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν συμπράξει on stage άλλες δύο φορές με τον Πέτρο Θεοτοκάτο.
Οι Melo dB είναι μια παρέα φίλων με κοινές μουσικές αναζητήσεις, που ξεκίνησαν να φτιάχνουν τα τραγούδια τους τον Οκτώβρη του 2006. Εχουν εμφανιστεί σε διάφορα  live stages της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε φεστιβάλ και rock parties.

Info
Eightball Club & Live Stage
Πίνδου 1, Λαδάδικα
Θεσσαλονίκη 
Gig starts 20:45
Entrance 8 euro