ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

σαν σκύλος σαν θεός σαν εραστής σου............



Γ Αγγελακας & Ν Βελιωτης Θελω να ειμαι μουσικη


Δεν θέλω να μαι ένας ακόμα κρυμμένος θησαυρός
ένας ακόμα που φοβήθηκε να σηκωθεί απ τον πάτο
ούτε με νοιάζει αν θα με πνίξει η φυλακή σου.

Δεν θέλω να μαι ένας ακόμα παγωμένος ποταμός
Ένας ακόμα που φοβήθηκε να πάει πάει παρακάτω
ούτε με νοιάζει αν με πικράνει το φιλί σου.

Θέλω να είμαι η μουσική που ξαγρυπνάει μαζί σου
σαν ασταμάτητη βροχή να πέφτω στην ψυχή σου
να γίνω αέρας και να ρθω να κλαίω στην αυλή σου
σαν σκύλος σαν θεός σαν εραστής σου.

Δεν ξερω αληθεια γιατι διαλεξα αυτο το κομματι αποψε..Δεν ξερω καν τι θελω αποψε να σας πω....Ουτε που ξερω ποιες λεξεις θελω να παρω απ το σωρο κ να σας μιλησω μ αυτες.......
Ξερω ομως καλα πως αυτα ολα που φοβαμαι ερχονται πισω ξανα......Ξερω πως θα θελα ΝΑΙ,,,,,,,,,, να μαι μουσικη για εκεινους που αγαπαω...........Γτ η μουσικη δεν πληγωνει ...μονο ντυνει ακομα κ εκεινα τα πιο ασχημα κ σκληρα ..σκεπαζει τους λυγμους μας......χαιδευει τα ονειρα .................οδηγαει την αγαπη .....απογειωνει τον ερωτα κ καθε ποθο τον κανει υμνο..............
Δεν ξερω γιατι ηρθα εδω αποψε παλι ..............Ναι ........δεν θελω να κραταω κρυμμενα αυτα που φοβαμαι να εχω ουτε εκεινα που τρεμω μην χαθουν .........Δεν θελω ...Ναι...........να θαβομαι σ εκεινα που μου χαριστηκαν ουτε να αρκεστω σ εκεινα που για αγνωστες αιτιες εχω νομιζω δικα μου .......Δεν θελω να αφησω να παγωσει η ψυχη μου πριν παγωσει ο χρονος μου ........Θελω να ειμαι ολα εκεινα που θεωρουνται ανθρωπινες αδυναμιες..Θελω να μπαινω σ ακατοικητα ονειρα κ να περπαταω σε δρομους που ακομα δεν χαραχτηκαν ..............να βουταω σε νερα μαυρα που δεν μπορεις να διακρινεις το βυθο τους.........σε οριζοντες να πεταει ο νους μου χωρις τελος................Να γινομαι αερας ..ανασα ...βροχη .............ηλιος τρομαγμενος απ την επερχομενη καταιγιδα........................Θελω να ειμαι οσα δεν πρεπει ....................Να ειμαι εκεινα που δεν σας βολευουν....που χαλανε τη γαληνη σας ..............

Και θελω να τελειωσω τον αχαρο ετουτο βιο μου ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ Κ ΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ...........................ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ......................Κ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ Σ ΕΝΑ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΨΥΧΗ .............................Ε Κ Ε Ι ....................

Σήμερα το βράδυ στο Architecture Rock Cfe στου Ζωγράφου - LIVE Γιάννης Δόνδωρος, Αλκμήνη Χατζηνάσιου, Θεολόγος Κάππος

Η παρεούλα που θα είμαστε το βράδυ στην Αρχιτεκτονική στου Ζωγράφου (    https://www.facebook.com/events/745016445539001/?ref_dashboard_filter=upcoming  ) έχει σκοπό να σας ταξιδέψει σε διάφορα μουσικά μονοπάτια!! 



Γιάννης Δόνδωρος και η Αλκμήνη Χατζηνάσιου σας περιμένουν το Σάββατο 22 Μαρτίου στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Architecture Rock Cafe - Live Stage σε μία βραδιά που αγγίζει τους rock ήχους του Παύλου Σιδηρόπουλου και φτάνει μέχρι τα κλασικά rock&roll κομμάτια του Elvis Presley.

Special guest: Θεολόγος Κάππος


Αλκμήνη Χατζηνάσιου

Θεολόγος Κάππος

Γιάννης Δόνδωρος
Μαζί μας θα είναι οι: 

Γιάννης Τσόλκας - πλήκτρα
Δημήτρης Κοντονής - κιθάρα
Αγις Αγγελομάτης - καχον

Architecture rock cafe
Ούλωφ Πάλμε 23, Zωγράφου 

210-7472472

Ώρα έναρξης: 23.00 

Είσοδος ελεύθερη
Σας περιμένουμε να ενώσουμε τις φωνές μας!!!

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Oι DISHARMONY σας προσκαλούν στο "SHADES OF INSANITY" release party

Οι DISHARMONY σας προσκαλούν στο
"SHADES OF INSANITY" album Release Party + BIGUS DICKUS live + Guests @ Rock House
Σάββατο 12 Απριλίου 2014, 21.00

Με αφορμή την πρόσφατη παγκόσμια κυκλοφορία του “SHADES OF INSANITY” album, καθώς και την εν γένει θετικότατη αποδοχή του από τον παγκόσμιο Τύπο, οι DISHARMONY σας προσκαλούν σε έναRelease Party, το οποίο δε θα μοιάζει με τα άλλα. Και ακριβώς γι αυτό το λόγο επιστρατέυτηκαν οι «ειδικοί»... 
Αυτή τη βραδιά, οι DISHARMONY επιλέγουν τις μουσικές και οι «αδελφικοί» BIGUS DICKUS –Hard As A Rock- covering machine εκτελούν, σε μια βραδιά γεμάτη φίλους, εκπλήξεις και τζαμαρίσματα.
To “SHADES OF INSANITY” Release Party θα διεξαχθεί στο RockHouse, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, καθώς και τις χαμηλότερες τιμές στη νυχτερινή διασκέδαση.

- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ -

ROCK HOUSE (Ζωγράφου)
Λ. Στρατάρχου Αλεξ. Παπάγου 111
τηλ. 210 7753721


FB event link:
https://www.facebook.com/events/1430477570526667/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- DISHARMONY -

Οι DISHARMONY είναι μια metal μπάντα που δημιουργήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Την ίδια χρονια ηχογράφησαν το "Harmony Realms" demo, και το 1999 κυκλοφόρησαν το “When purity withers” demo-mini-CD, τα οποία έλαβαν εξαιρετικές κριτικές από τον παγκόσμιο Τύπο .
Μετά από μια παύση λόγω προσωπικών δυσκολιών και αλλαγών στη σύνθεση, η μπάντα “αναγεννήθηκε” το 2009 με τη συμμετοχή μελών των SCAR OF THE SUN, και έδωσε μια σειρά live εμφανίσεων εντός Ελλάδος.
Το 2010, οι Disharmony ολοκλήρωσαν το πρώτο τους full-length album “Shades Of Insanity” (το οποίο συμπεριλαμβάνει και μια διασκευή στο τραγούδι "Oman" των DEAD CAN DANCE), το οποίο έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τον ελληνικό metal Τύπο, και επιλέχθηκε ως «κυκλοφορία του μήνα» από την αντίστοιχη στήλη του ελληνικού Metal Hammer.
Το 2011, το συγκρότημα, αφού κέρδισε σε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό/ψηφοφορία, κατόπιν επιλέχθηκε από τους θρυλικούς SANCTUARY (Warrell Dane και Lenny Rutledge) ως support για τη συναυλία τους στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του ίδιου χρόνου, οι DISHARMONY ταξίδεψαν στην Κύπρο για να «ανοίξουν» για τους ARCH ENEMY στο METALMORPHOSIS FESTIVAL.
Πρόσφατα, το συκρότημα υπέγραψε με την NoiseHead Records, η οποία την 15η Ιανουαρίου 2014 κυκλοφόρησε σε παγκόσμια κλίμακα το “Shades Of Insanity” album, το οποίο έχει ήδη λάβει κολακευτικές κριτικές από τα μουσικά ΜΜΕ όλου του κόσμου.

LINE UP:
Χρήστος Κουνέλης – Φωνή
Γιάννης Καρουσιώτης – Κιθάρα
Στέφανος Γεωργιτσόπουλος – Κιθάρα
Παναγιώτης Γκατσόπουλος – Μπάσο
Θάνος Παππάς - Ντραμς

VIDEOS
Cosmic Anarchy
http://youtu.be/Cbaeu99l1kM
This Possible Lie
http://youtu.be/76_FPGkWGG4

LINKS:
Official site: http://www.disharmony.gr/
Facebook page: http://www.facebook.com/disharmony.gr
Youtube: http://www.youtube.com/user/DISHARMONYOFFICIAL
ReverbNation: http://www.reverbnation.com/disharmonymetal
Twitter: https://twitter.com/Disharmony_band
Myspace: http://www.myspace.com/disharmonyofficial
Jumping Fish: http://www.jumpingfish.gr/disharmony

CONTACT:
disharmony.gr@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

BIGUS DICKUS –Hard As A Rock- covering machine -

Πέντε ικανότατοι ανώμαλοι μουσικοί, μία βέβηλη μασκώτ, ένα μαινόμενο κοινό, πολλά κιλά ιδρώτας, ατελείωτα λίτρα παγωμένης μπύρας, μια μπάντα "ατμομηχανή"... Αυτός είναι ο ορισμός που κάποιος λόγιος εξωτερικός παρατηρητής θα έδινε για τον ακατανόητο όρο "BIGUS DICKUS -Hard As A Rock- covering machine"...
Οι BIGUS DICKUS ξεκίνησαν το 2010 ως μπάντα διασκευών rock/metal φάσματος, ενώ παράλληλα το 2012, εγκαινίασαν την αγάπη τους για τους JUDAS PRIEST με μια σειρά live tributes προς τιμήν των Metal Θεών. Και αυτή τη βραδιά είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα πάντα – ό,τι παραγγείλουν οι DISHARMONY.
Οι BIGUS DICKUS μπορεί να ήρθαν από κάποιον άλλο πλανήτη, έχουν όμως δεσμούς αίματος με τους Disharmony , όπως και με τις παρακάτω μπάντες: Art of Simplicity, September Code, Dryed, Αντίπερα Όχθη, Reflection κ.α.

LINE UP:
Xaris Kariolis - Vox
Nick Miras - Drums
Johny Litinakis - Bass
Kostas Platanias - Guitars/vox
Dimitris Koskinas - Guitars/vox

VIDEOS
Victim of Changes (Judas Priest live cover)
http://youtu.be/tIH7pd9okw4
We will Rock the Trooper (Queen+Iron Maiden live cover)
http://youtu.be/btXSqTSl8bc

LINKS:
Facebook: www.facebook.com/bigus.dickus.the.band
Youtube: www.youtube.com/BigusDickusTheBand
Myspace: www.myspace.com/thebigusdickusband
Jumping Fish: www.jumpingfish.gr/bigusdickus
Reverbnation: www.reverbnation.com/bigusdickusband

CONTACT:
bigusdickus_band@yahoo.gr

BIGUS DICKUS live @ Rock House (28.3.2014)

BIGUS DICKUS live @ Rock House
Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, 22.30
Hard Rock και Άγιος ο Θεός...
Ύμνους των ανυπέρβλητων Deep Purple, Rory Gallagher και ZZ Top θα περιλαμβάνει το κυρίως μενού της βραδιάς.
Ποιός ξέρει τί ώρα θα τελειώσει πάλι και αυτό το live, δηλαδή... 
Όπως και να έχει, η BIGUS DICKUS μηχανή λαδώνει τα σαγόνια της και σας περιμένει στο RockHouse!

No prisoners, no mercy!

- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - 

ROCK HOUSE (Ζωγράφου)
Λ. Στρατάρχου Αλεξ. Παπάγου 111
τηλ. 210 7753721

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Vinilion live 21/3 Φώτης Ανδρικόπουλος

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος παίρνει την κιθάρα του και κάνει μια στάση στο VINILION για ένα «σκανδαλιστικό» Live την Παρασκευή 21 Μαρτίου ώρα 22:00
μαζι του ο Βαγγέλης Καραπέτρος (κιθάρα)
και ο Κώστας Στεργίου (πλήκτρα)

Παρουσιάζει ένα προσεγμένο πρόγραμμα που φροντίζει να μη χάνει το ενδιαφέρον του ούτε για μια στιγμή. Έξυπνες εναλλαγές ανάμεσα σε κομμάτια του ίδιου του καλλιτέχνη που έχουν γίνει γνωστά όπως: «Έτσι οι μέρες περνούν», «Μη το βάζεις κάτω», «Άκου το τραγούδι», «Όνειρα αστέρια», «Πιο πολύ σ’ αγαπάω», «Ως το πρωί», «MSN» και πολλά άλλα, και σε προσεγμένες αλλά και μοντέρνες διασκευές γνωστών και αγαπημένων κομματιών. Μουσικές που πιάνουν ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνών, από τον Πάνο και το Χάρη Κατσιμίχα μέχρι το Μανώλη Λιδάκη αλλά και κομμάτια του ίδιου του καλλιτέχνη που αποπνέουν ένα πιο μοντέρνο ύφος κρατώντας παράλληλα τα κλασσικά στοιχεία της ροκ και έντεχνης μουσικής. Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το κοινό να μπορεί να συμμετέχει και να τραγουδάει δημιουργώντας έτσι το κλίμα μιας μεγάλης παρέας. 

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος είναι ένας σχετικά νέος καλλιτέχνης στο χώρο της έντεχνης μουσικής σκηνής. Έχει γίνει γνωστός μέσα από τα κομμάτια του «Έτσι οι μέρες περνούν» «Όνειρα αστέρια», «Πιο πολύ σ’ αγαπάω» και «Ως το πρωί» τα οποία εμπεριέχονται και στις δυο δισκογραφικές του δουλείες. Έχει κάνει πολλές αξιοσημείωτες συνεργασίες με πιο πρόσφατες αυτές με τον Earl China Smith (κιθαρίστα του Bob Marley) στο τραγούδι «Μην το βάζεις κάτω» και αυτή με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο κομμάτι «Άκου το τραγούδι». Το αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε βινύλιο. Ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί και με πολλούς καλλιτέχνες επί σκηνής όπως με το Μάνο Ξυδούς, τη Μαρία Λούκα, το Δημήτρη Καρρά, το Λεωνίδα Μπαλάφα κ.α. Έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια πολλές Live εμφανίσεις σε μαγαζιά όπως ο «Σταυρός του Νότου», το «ΚοοΚοο», η «Αρχιτεκτονική», το «Passport» και πολλά άλλα ενώ έχει λάβει μέρος και σε αρκετά μουσικά Φεστιβάλ. 
Ο Βαγγέλης Καραπέτρος ασχολείται χρόνια με την σύνθεση και την ενορχήστρωση κομματιών ενώ ταυτόχρονα παίζει κιθάρα και πολλά άλλα μουσικά όργανα. Δεν επαναπαύεται ποτέ και καταπιάνεται συνέχεια με κάτι καινούριο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως ο Μάνος Ξυδούς, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Φίλλιπος Πλιάτσικας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας,Όναρ κ.α. 
Μαζί τους στα πλήκτρα και ο Κώστας Στεργίου ..

Threatened by shadows at night, and exposed in the light. .........Shine on you crazy diamond.



Shine on you crazy diamond-Pink Floyd

Remember when you were young, you shone like the sun.
Shine on you crazy diamond.
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky.
Shine on you crazy diamond.
You were caught on the crossfire
of childhood and stardom, blown on the steel breeze.
Come on you target for faraway laughter,
come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!
You reached for the secret too soon,
you cried for the moon.
Shine on you crazy diamond.
Threatened by shadows at night, and exposed in the light.
Shine on you crazy diamond.
Well you wore out your welcome with random precision,
rode on the steel breeze.
Come on you raver, you seer of visions,
come on you painter, you piper, you prisoner, and shine!

Οταν εισαι παιδι ολα λαμπουν ...ολα ειναι διαφανα...ζεστα......γεματα φως ..ονειρα..παιχνιδι ...αγαπη ,....ηλιο .......φως...............χαρα..........................................
Οχι παντα ................Οχι για ολους...Οχι για ολα τα παιδια........
Για καπoια παιδια ολα αυτα σταματουν νa υπαρχουν ξαφνικα.........Με καποιο τροπο βρισκεται ενα χερι κ τα τραβαει σ ενα σκοταδι πιο μαυρο κ απ την κολαση..κ εκει δεν υπαρχει πια ουτε φως ουτε παιχνιδι ουτε χαρα ουτε αγαπη ..............εκει υπαρχει μονο φοβος....................Τιποτ αλλο .........................ενας φοβος κοφτερος σαν μαχαιρι .................σκληρος σαν ατσαλι .................κ ενα ταβανι πανω απ τα παιδικα κεφαλακια τους που τις νυχτες γεμιζει σκιες................
Μενουν ολα μισα.......ολα πισω..............κ εκεινα που ερχονται αν τα κοιταξεις πιο προσεκτικα στα ποδια σερνoυν αλισιδες βαρειες σαν εκεινες που ειναι δεμενοι οι καταδικοι οι βαρυποινητες................
Και περιμενουν βαδιζοντας σκυφτα αναμεσα στα φαντασματα τους ...σκιες κ αυτα τως αλλοτε γελαστων εαυτων τους......περιμενουν να ερθει καποιος ..κατι...καποτε ..πριν το τελος .......εστω κ μια στιγμη ....μια τοση δα στιγμουλα πριν το τελος...κ να τα σπρωξει να ξαναβγουν στο φως ...Ρισκαρωντας ........ξερωντας πως ισως τωρα το φως δεν το αντεξουν τα μαθημενα στο σκοταδι ματια τους κ τυφλωθουν .............Δεν τα νοιαζει ...........δεκαρα δε δινουν γι αυτο ...............Ας ειναι κ η τελευταια τους ανασα ...φτανει μονο να προλαβουν να την ζησουν στο φως....μ ενα γελιο ασυγκρατητο..............στο φως να γινουν ενα με τη λαμψη του ......................Να προλαβουν να δουν πως μπορουν εστω κ ΤΩΡΑ να λαμψουν λιγακι ξανα.........................


Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

VARDOULIX on Dexx @ Apotheke Bar Παρ 21 Μαρτίου 2014

Ερχεται στο Apotheke Bar την Παρ 21 Μαρτίου ο Dj VARDOULIX με πολλές
"τρελλές" "γλυκές" "άγριες" "δυνατές" διαθέσεις , να μας απογειώσει
με ένα playlist γεμάτο Rock, Funk, Reggae, Soul επιτυχίες...

Are you ready to Jam and Rock ???

Χωρίς είσοδο φυσικά
και σταθερα στις 22.00

Με τα πιο τρελλά drinks και τις πιο LOW τιμές

με τις πιο κεφάτες παρέες...και τις καλύτερες μουσικές στα dexx !!!

APOTHEKE BAR
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 32-34 ΜΕΛΙΣΣΙΑ 
ΤΗΛ 210_6131340/ 6938925819 

DJ KOUTSO οn Dexx @ APOTHEKE Bar 22 Μαρτίου 2014

Το Σάββατο 22 Μαρτίου θα απολαύσουμε ακόμα μια δυνατή ροκ βραδυά με τον DJ KOUTSO οn Dexx (παραγωγό του ΑTLANTIS FM 105,2) ... ΠΟΛΥ ROCK TUNES, όλο επιτυχίες !!!!!!!!! και με πολύ ανεβασμένη διάθεση.

Θάμαστε όλοι εκεί με απίστευτη διάθεση και ενέργεια και σας περιμένουμε . γιατί στην 
τελική..ITS ALL ABOUT ROCK AND DRINKS !!!

κλασσικά στις 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ φυσικά 

APOTHEKE BAR
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 32-34 ΜΕΛΙΣΣΙΑ 
ΤΗΛ 210_6131340/ 6938925819 

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ " ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" - FREE DOWNLOAD!!!!!!!

 Οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ ξανά μπροστά φωνάζοντας.,
"Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι"!!!
 Καινούρια δισκογραφική δουλειά. Καινούρια τραγούδια. Καινούριες αγάπες. 

13 νέα τραγούδια σε έναν δίσκο που τον τίτλο του και μόνο τον έχουμε φωνάξει όλοι εμείς πολύ πιο πριν από την κυκλοφορία του.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ τα τραγούδια τους σε μορφή WAVE ή mp3 320kbps (κατά προτίμηση) μαζί με όλο το Artwork της νέας κυκλοφορίας σε εξαιρετική ανάλυση από το CRASH RADIO (Αθήνα) μπαίνοντας στην σελίδα του σταθμού με αυτό το link

Προσεχώς και από το RADIO PARIS (Θες/νίκη)

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

METALLICA: Ακούστε ένα νέο τραγούδι

Οι METALLICA, στη διάρκεια της εμφάνισής τους την Κυριακή στην Μπογκοτά, παρουσίασαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο "The Lords Of Summer" και το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.
Το πλήρες setlist ήταν:


01. Blackened
02. Master Of Puppets
03. Welcome Home (Sanitarium)
04. Fuel
05. The Unforgiven
06. The Lords Of Summer (new song)
07. ...And Justice For All
08. Sad But True
09. Fade To Black
10. Orion
11. One
12. For Whom The Bell Tolls
13. Battery
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
Encore:
16. Creeping Death
17. Ride The Lightning ("Vote Of The Day" song)
18. Seek & Destroy


Για το Rock Overdose,
Πάνος Warlord Μπούγαλης



http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=29993

VIDEO - Η "Μαγική Πόλη" του Νάσου Καββαθά - JOKER


ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΝΟΤΟS stage
ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
Προσέλευση: 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 euro

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή.
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλύονταν στα live τους.


Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Βασίλης Καζούλλης Live στο «Boa» στο Λαγονήσι. Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Βασίλης Καζούλλης για Ένα μοναδικό Live στο «Boa» στο Λαγονήσι.
Σάββατο 22 Μαρτίου 2014
Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, ο Βασίλης Καζούλλης θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στη σκηνή  του «Boa», στο Λαγονήσι (Λεωφ. Καλυβίων  2). Παρέα του θα είναι δύο από τους παλαιότερους συνεργάτες του, ο Δημήτρης Πικέας (μπάσο) και ο Alejandro Diaz (κρουστά, έγχορδα και πνευστά λατινικής Αμερικής).
Είσοδος:  Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22:30