ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Έρχονται νέες συλλογές | Στείλτε μας τα τραγούδια σας

Το http://www.rockap.gr/  μετά την επιτυχημένη προσπάθεια να συγκεντρώσει ελληνικά συγκροτήματα, ώστε να κυκλοφορήσει μέσω διαδικτύου τη συλλογή “Underground Όνειρα”, επιστρέφει για να την επαναλάβει.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας μουσικής συλλογής διαφορετικών μουσικών ειδών από το χώρο κυρίως της underground σκηνής. Η ανταπόκριση, από περίπου 150 μπάντες με ή χωρίς δισκογραφία, μας οδήγησε στην επιλογή 68 κομματιών -ελληνοφώνων & αγγλοφώνων- από το χώρο της rock, indie-rock, electro, metal, black metal, hardcore, punk.
Η συλλογή αυτή κυκλοφόρησε στα τέλη του 2008 και μπήκε στα σπίτια πολλών χρηστών, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία ( της σελίδας του Rockap και του λογαριασμού Rapidshare που φιλοξενούσε αρχικά την συλλογή ) πάνω από 8.000 downloads σημειώθηκαν απ’ τον δικό μας Server, όπως επίσης κι από άλλα torrent sites ( gamato.info , blue-whitegt.com) όπου ανεβάσαμε την συλλογή μας.
Την ίδια ενέργεια βάζουμε πάλι σε λειτουργία. Πιο οργανωμένη και οργανωτική από την προηγούμενη η προσπάθεια αυτή στοχεύει στο αφτί του κάθε ακροατή που θα έχει τη διάθεση να μάθει και να ακούσει.
Για το λόγο αυτό, ζητάμε απ’ όλους εσάς τους μουσικούς και τα συγκροτήματα, είτε με είτε χωρίς δισκογραφία, να μας στείλετε ένα (1) τραγούδι σας, mp3 και -αν γίνεται- στην καλύτερη ποιότητα κι ένα link του συγκροτήματός σας.
Ο Σκοπός μας αυτή τη φορά είναι να δημιουργήσουμε όχι μία, αλλά συνεχόμενες συλλογές που θα διακρίνονται από ομοιογένεια ως προς το είδος της μουσικής.
Ξεκινώντας από σήμερα και χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιορισμό, περιμένουμε τα email σας, στα οποία παρακαλούμε να αναφέρετε αν πρόκειται για demo ή για τραγούδι που περιέχει κάποια δισκογραφική σας δουλειά.
Τις αποστολές σας περιμένουμε στο info@rockap.gr ,

Σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου