ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

PG AND THE ROCKING CATS BAND - live @ AELIA- Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου


Ένας από τους λίγους μοντέρνους κιθαρίστες με ιδιαίτερη τεχνική, ήχο και μουσική άποψη, ο Παντελής Γαργουλάκης και η μπάντα του THE ROCKING CATS BAND που αποτελούνται από την Μαρία Σωτηροπούλου στα φωνητικά, τον Κλέαρχο Κανελλόπουλο στο μπάσο και τον Gus Κατσούδα στα τύμπανα, LIVE το Σάββατο 26/09 στις 10:00 μ.μ. στον πολυχώρο AELIA  που είναι ένας καινούριος όμορφος , ιδιαίτερος και μοντέρνος χώρος στον Άγιο Στέφανο!!!
Μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα εξαιρετικής ποιότητας με γνωστές επιτυχίες διασκευασμένες με μοναδικό τρόπο από τον Παντελή Γαργουλάκη και μας προσκαλούν σε ένα party που θα μας μείνει αξέχαστο.

AELIA - Πολυχώρος τέχνης
Τραπεζούντος 39,  Αγ. Στέφανος
Τηλ 211-1841720 & 6936-655689
Ώρα έναρξης   22:00

PANTELIS GARGOULAKIS feat. MARIA SOTIROPOULOU - live @ JAZZ POINT - Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Ο εξαιρετικός κιθαρίστας Παντελής Γαργουλάκης  παρέα με την εκρηκτική  Μαρία Σωτηροπούλου  στην φωνή έρχονται την σκηνη του JAZZ POINT την Πέμπτη 8/10 για μια και μοναδική εμφάνιση.
Παρουσιάζουν με φωνή, κιθάρα αλλά και synth ήχους ένα μοναδικό πρόγραμμα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής  που αποτελείται  απο γνωστές επιτυχίες από το χώρο της blues, jazz, soul, funk αλλά και rock μουσικής διασκευασμένες με μοναδικό τρόπο από τον Παντελή Γαργουλάκη και ερμηνευμένες με εξαιρετικό τρόπο από την  Μαρία Σωτηροπούλου .


JAZZ POINT
Ακαδημίας 18 - Αθήνα
Τηλ 210- 3235911
Ώρα έναρξης   22:00
Είσοδος  5ευρώ