ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ήχοι από το Διαδίκτυο

Όσοι αποφεύγουν τις πιο «διευρυντικές» μεθόδους της alternative rock σκηνής και παραμένουν πιστοί στο κλασικό τρίο κιθάρας - μπάσου - ντραμς και μάλιστα με χωρίς ιδιαίτερους στιχουργικούς προβληματισμούς θα χαρούν ιδιαίτερα ανακαλύπτοντας τους Capulet (http://www.myspace.com/capulet καθώς πολύ απλά... κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά! Φέρουν επάξια το μεγάλο βάρος του rock 'n' roll όπως το έχουμε γνωρίσει και λατρέψει τόσα χρόνια με την ανεκτίμητη κληρονομιά μεγάλων συγκροτημάτων - ογκόλιθων που πλέον αποτελούν σημεία αναφοράς για τις καινούργιες μπάντες, όσο άχαρο και αν είναι αυτό το σκεπτικό. Τα πέντε μέλη του γκρουπ μεγάλωσαν στην Δυτική Κόβινα των ΗΠΑ και ως «κολλητάρια» μεταξύ τους σχημάτισαν τους Capulet το 2003. Μέχρι σήμερα έχουν κατορθώσει να δώσουν αρκετές συναυλίες και να ηχογραφήσουν ένα ικανοποιητικό αριθμό τραγουδιών.
Οι συνθέσεις τους ομολογουμένως μονοδιάστατες και ελάχιστα ξεφεύγοντας από τον γνώριμο retro garage ήχο, αλλά στη συγκεκριμένη αυτή απλότητα κρύβεται και όλο το απέριττο μεγαλείο τους, μια μοναδική «kick ass» διάσταση όπως θα έλεγαν και οι Ramones. Οι ενορχηστρώσεις τους πρωτογενείς και λιτές, με εύστοχα και δουλεμένα φωνητικά αλά Julian Casablancas, δηλαδή του τραγουδιστή των Strokes (ή μήπως θυμίζοντας απευθείας Lou Reed;) και συγχορδίες που ακούγονται σχεδόν... μινιμαλιστικές. Γενικότερα μια έντονη επιρροή -ανάμεσα σε πλήθος άλλες- από τους Strokes την έχουν. Απολύτως κατάλληλοι λοιπόν για ιδρωμένες βραδιές σε κλειστά εφηβικά κλαμπ που δεν πάσχουν από άγχος σκληράδας. Δεν ζητούν και ούτε υπόσχονται πολλά, μας φέρνουν στο νου δεκάδες άλλα πράγματα (και συγκεκριμένες μελωδίες ακόμα) αλλά το κάνουν έτσι ώστε να... μας αρέσει! Το εννοούν («they mean it», όπως λέει και η χαρακτηριστική αγγλική έκφραση) που λέμε.
Μην ξεχνάμε ότι εκατοντάδες μεγάλα συγκροτήματα λειτούργησαν μα και μεγαλούργησαν επάνω στο συγκεκριμένο πρότυπο και με αυτό το μουσικό στιλ, έχοντας μαζί τους ένα κοινό που πιστεύει ότι πολλές φορές η αληθινά σπουδαία μουσική κρύβεται στην ανόθευτη σαγήνη της απλότητας.
ΕΓΡΑΨΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK


Oi Calu Cacu sto Cafe Alavastro
Διοργανωτής:
Calu Cacu
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 μ.μ.
Λήξη:
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009 στις 2:00 π.μ.
Τοποθεσία:
Cafe Alavastro
Οδός:
Damareos 78 Pagkrati
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2107560102
////////////
Bas & friends Live @ Mousiko Kafeneio
Ο Bas (Νο Man's Land) σε ένα ακουστικό live στο Μουσικό Καφενείο την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 22:30. Θα συνδράμουν φίλοι μουσικοί όπως η Kat (Tango with Lions), o Johniethin, o Κώστας Κακούρης, ο Σταύρος Παργινός και άλλοι...
Acoustic bash + jam wit Bas (NML's vox & gtr) and lotsa friends, including: Kat (Tango With Lions), Johnnie
Thin, Kostas Kakouris, Stavros Parginos...

Διοργανωτής:
Μουσικό Καφενείο
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Λήξη:
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:30 π.μ.
Τοποθεσία:
Μουσικό Καφενείο
Οδός:
Πατησίων & Τήνου 12
Τηλέφωνο:
2108217844
Email:
kentriko.odeio@gmail.com
///////////////
ΡΙΣΚΟ LIVE @ MIKE'S IRISH BAR ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9 @ 23.00
feat. Doretta Παναγοπούλου
"ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ εδώ & μια δεκαετία στην αθηναΪκή σκηνή & όχι μόνο..
με απίστευτη ενέργεια,πρωτότυπο υλικό & μοναδικές διασκευές,χαρακτηρίζονται ως η καλύτερη unsigned μπάντα!!
ελληνόφωνο funk - rock με κάποιες super classic αγγλόφωνες πινελιές"(πηγή:αθηνόραμα)the party goes on στην σκηνή του Mike's..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ -ΚΙΘΑΡΕΣ/TΡΑΓΟΥΔΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ - ΜΠΑΣΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑΦΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ -ΤΡΑΓΟΥΔΙ / ΚΡΟΥΣΤΑPETER ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ -ΤΥΜΠΑΝΑ
Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών Αμπελόκηποι
doors open @ 22.30
είσοδος 12e (με ποτό)
hellooooooo..
//////////////
Kay & The SchoolDrivers @ GOING YOUTH FESTIVAL 26 SEPTEMBER 2009
Featuring VAUDEVILLE DE SADIQUE as THE NEW SCHOOLGIRLS
Το βράδυ του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στις 10:00 η Αθήνα θα χορέψει στο ρυθμό του Going Youth Festival με οδηγούς τους Kay & The SchoolDrivers.
Οι Kay & The SchoolDrivers, το απόλυτα νεανικό γκρουπ που χαρακτηρίστηκε φαινόμενο για την ενέργειά του onstage και που σκανδάλισε με τις σέξυ αισθησιακές παρουσίες του, επιστρέφει στη 2η του σεζόν με τον πλέον δυναμικό τρόπο!
Η Τεχνόπολις θα φιλοξενήσει το ρυθμό, τη δύναμη, το πάθος, το χαμόγελο και τις school/pozer/funky ανανεωμένες εμφανίσεις των Kay Darens, Johnny Morris, Alexandra Gregoriadou, Orestis Masmanides, Alex Stavrakakis, Kostas Konstantinou. Παράλληλα θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε το Γιώργο Πολίτη (μέχρι πρότινος μπάσο στους Kay & The SchoolDrivers) που θα αποχαιρετήσει τη μπάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - onstage.
Μαζί τους οι αισθητικής Torture Garden - Rubberdolls, Vaudeville De Sadique θα γίνουν SchoolGirls και θα μας ξεσηκώσουν με το κέφι, τη ζωντάνια αλλά κυρίως μέσα από ενα φαντασμαγορικό show όπου δύο σύγχρονες lolites παίρνουν στα χέρια τους την ωμή ενέργεια των Kay & The SchoolDrivers για να την παραδώσουν αβίαστα στο κοινό!
Πολλές εκπλήξεις - ένα super show, τα γνωστά και καθιερωμένα πλέον SchoolGirls, πολλά events και ένα grande finale περιμένει όσους θα είναι τυχεροί να παρευρευθούν το Σάββατο 26 Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη προκειμένου να απολαύσουν το 2ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Νέων ή αλλιώς Going Youth Festival και φυσικά τους Kay & The SchoolDrivers.Be Fu(n)king There!Περισσότερα για το Φεστιβάλ στο: http://www.goingyouthfestival.gr
Περισσότερα για τις Vaudeville De Sadique (Vanity Anneal, Sarcana) στο προφίλ τους στο Facebook.---------------------------------------------------------------------AFTER PARTY ******** AFTER PARTY ******** AFTER PARTY ******** AFTER PARTY ******** AFTER PARTY ******** AFTER PARTY ******** AFTER PARTY ******** AFTER PARTY ******** AFTER PARTY --------------------------------------------------------------------Θα ακολουθήσει AFTER PARTY στο INTREPID FOX...
Ελάτε να γνωρίσετε τη μπάντα.
Όσοι καλοί προσέλθετε!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

O θρύλος των U2 κάνει στροφή 360° στην Αθήνα!

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της περιοδείας 2009, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το U2 Mobile άλμπουμ τους, “No Line On The Horizon”, το 12ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, η περιοδεία 2010 θα έχει χορηγό για μια ακόμη φορά την BlackBerry.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών. Οπότε, οι Ευρωπαίοι θαυμαστές που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν, θα έχουν μια νέα ευκαιρία να ζήσουν τη φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360° Tour μέσα στον επόμενο χρόνο με επιβεβαιωμένες στάσεις σε Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.


Κρατώντας την ιδέα ότι αυτή η περιοδεία είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική σκηνική κατασκευή με άριστη ορατότητα, τα εισιτήρια για την U2 360° 2010 περιοδεία θα κυμανθούν για ακόμα μια φορά με τρόπο που το 85% αυτών θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ (ή το ισότιμο). Εισιτήρια για τις εμφανίσεις των U2 στα πλαίσια της 360° Tour, στο Χόρσενς, στο Ελσίνκι και στη Βιέννη θα διατεθούν προς πώληση από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η διάθεση εισιτηρίων για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές συναυλίες θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Οι λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, οι πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό υλικό και βίντεο από τη μοναδική παραγωγή και το πλάνο των θέσεων είναι διαθέσιμα στο U2.com.

Οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό.Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους – και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά – θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD. Όλες οι λεπτομέρειες στο: http://www.u2.com/ U2 360° TOUR 2010

10-August Frankfurt, Germany Commerzbank Arena On sale soon

12-August Hannover, Germany AWD Stadium On sale soon

15-August Horsens, Denmark Stadium On sale Oct.

20-August Helsinki, Finland Olympic Stadium On sale Oct.

25-August Moscow, Russia Luzhniki On sale soon

30-August Vienna, Austria Ernst Happel Stadium On sale Oct.

03-September Athens, Greece Olympic Stadium On sale soon

06-September Istanbul, Turkey Ataturk Olympic Stadium On sale soon

15-September Munich, Germany Olympic Stadium On sale soon

18-September Paris, France Stade de France On sale soon

29-September Seville, Spain Olympic Stadium On sale soon

02-October Coimbra, Portugal Stadium On sale soon


Επιπλέον ημερομηνίες και πόλεις θα επιβεβαιωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει. Για ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια, fan club memberships, merchandise και άλλα, επισκεφτείτε: http://www.u2.com/.


Η συναυλία της Αθήνας είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring και της Big Star Touring L.T.D.

Οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανακοινώθηκαν
οι υποψηφιότητες για την είσοδο στο Rock n Roll Hall Of Fame.
Ξεχωρίζουν τα ονόματα των
Red Hot Chili Peppers και τον ABBA
Μάλιστα οι πρώτοι έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι καθώς στη πρώτη τους χρονιά που έχουν δικαίωμα για είσοδο στο Hall Of Fame, είναι και υποψήφιοι. Θυμίζουμε πως για να μπορέσει να μπει κάποιος καλλιτέχνης στο παραπάνω εκλεκτό club πρέπει να έχει κλείσει 25 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο του single ή δίσκο. "Eίναι τιμή μας", δήλωσε ο drummer των peppers, Chad Smith και συνέχισε με μία μικρή δόση αλαζονείας, "Προφανώς το Hall Of Fame έχει καταπληκτικό μουσικό γούστο". Εκτός από τους RHCP, τη πρώτη τους υποψηφιότητα καμαρώνουν ο LL Cool J και οι KISS.
Συνολικά 12 συγκροτήματα και μουσικοί έχουν προταθεί για τις φετινές εισόδους αλλά τελικά μόνο πέντε θα έχουν τη μεγάλη αυτή τιμή. Η επιτροπή αποτελείτε από 500 άτομα και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τον Ιανουάριο.
Οι υποψηφιότητες είναι: ABBA, The Chantels, Jimmy Cliff, Genesis, The Hollies, Kiss, LL Cool J, Darlene Love, Laura Nyro, Red Hot Chili Peppers, The Stooges, Donna Summer.
Πέρυσι είχαν εισαχθεί οι Metallica, ο Jeff Beck, οι Little Anthony & The Imperials, οι Run-D.M.C. και ο Bobby Womack.
Στο μεταξύ, φέτος το Rock n Roll Hall Of Fame κλείνει 25 χρόνια ζωής και τον Οκτώβριο με αφορμή αυτό θα γίνουν δύο μεγάλες συναυλίες στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα σε αυτούς που θα συμμετέχουν θα είναι οι U2, o Bruce Springsteen, οι Metallica, ο Eric Clapton και άλλοι.
Παράλληλα αναμένεται να κυκλοφορήσει κασετίνα με 9 DVD και τίτλο, Rock And Roll Hall Of Fame Live καθώς και βιβλίο με τίτλο, Τhe Rock And Roll Hall Of Fame: The First 25. Years.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ

Το σχημα γεννηθηκε στις 27/9/2005.

Τα μελη του μετα απο μακροχρονη πορεια συνεργασιας με μπαντες της ROCK, POP, και εντεχνης μουσικης σκηνης μαζευτηκαν και δημιουργησαν την
ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.
Στον λιγο χρονο ιδρυσης του, το group ειχει δωσει συναυλιες σε δημους , πολιτιστικα κεντρα και σε διαφορα club σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ.

Το συγκροτημα εχει συνεργαστει με πολλους και μεγαλους καλλιτεχνες του χωρου.

Στις 20/11/2007 εγινε ανασυσταση του σχηματος απο τον ιδρυτη του (ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ) με την εισοδο της ΙΡΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (τραγουδι). Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ξεκινα την πιο δυναμικη κ δημιουργικη της πορεια περνωντας την τελικη της πια μορφη αποτελουμενη απο τους: ΙΡΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΦΟ στο τραγουδι, ΚΩΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΟ στις κιθαρες, ΙΩΑΝΝΑ ΚΙΣΣΑ στα πληκτρα, ΜΙΛΤΟ ΞΥΠΑΚΗ στο μπασσο, και ΝΑΣΟ ΠΑΧΟΥΛΑ στα τυμπανα.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΟΡΤΑΚΙΟΪ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
Greek Traditional Concert in Bulgaria (Ortakoy)
Διοργανωτής:
CHRONIS AIDONIDIS
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Ημερομηνία:
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009
Ώρα:
6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
ΟΡΤΑΚΙΟΪ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
Περιγραφή
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ ΚΑΙ
ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΟΡΤΑΚΙΟΪ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ,
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ
ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ "ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ" ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΣΣΟΥΔΗ.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ
//////////////
LIVE Οι ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ στο ΓΚΑΖΙ
Διοργανωτής:
Anypoptoi Diavates
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009 στις 10:00 μ.μ.
Λήξη:
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009 στις 2:00 π.μ.
Τοποθεσία:
ΓΚΑΖΙ - ΑΘΗΝΑ
Οδός:
ΕΛΑΣΙΔΩΝ & ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40
Τηλέφωνο:
2103422554
Email:
anipoptoidiavates@hotmail.com
Περιγραφή
Οι ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ ανοίγουν τις συναυλίες για αυτή τη σαιζόν,
το Σαββάτο 3/10/2009
στο Glam στο ΓΚΑΖΙ.
Μαζί τους οι ATROPA BELLADONNA.
Είσοδος με ποτό 12 ευρώ.
/////////////
ENA BHMA MPROSTA 25/9 live sto Loaded!!!
eisodos: FREE
1BM live ka8e Paraskeuh
Διοργανωτής:
Ena Vima Mprosta
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 μ.μ.
Λήξη:
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:00 π.μ.
Τοποθεσία:
Galatsi
Οδός:
Beikou kai Hnioxou 7
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
6948679239
Email:
mailto:%20ena_vima_mprosta@yahoo.gr
Περιγραφή
Oi Ena Bhma Mprosta sunexizoun
tis emfaniseis tous kai authn thn
Paraskeuh sto Loaded!
Sas perimenoume...
////////////
ΠΕΜΠΤΗ 24/09/2009 7
SINS MOTEL & ODDIOΥπάρχουν σημεία στο χώρο και στον χρόνο που χρησιμεύουν ως σταυροδρόμια. Οι άνθρωποι κατεβαίνουν στα υποθετικά λόμπι των πανδοχείων τους και παίζουν παιχνίδια του μυαλού και της έμπνευσης. Κοιτάζονται και ακουμπούν ο ένας τον άλλο, πειραματίζονται με τις λέξεις και τους ήχους. Τότε η αρετή και η αμαρτία μπλέκονται συνεχώς μέσα στην αλήθεια του καθενός, έτσι που τα όριά τους μένουν αέναα ασαφή και δυσδιάκριτα. Πετάς, γουστάρεις και μετά πέφτεις και τσακίζεσαι και πάλι από την αρχή. Αλλά είναι εντάξει: όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. 7 Sins Motel. Check in…Conna: Vocals, Elena (Scrat): Vocals, Pan: Guitars, percussion, Bill: Bass, Vacionauta: Guitars, harmonica, Nick Katz: Drums, Martialis: Keyboards, atmospheresODDIO: " Η μουσίκη είναι η κραυγή της ψυχής ,είναι ολα αυτά που θες να ψιθύρισεις στον άγνωστο που κάθεται δίπλα σου, είναι μια παρέα γύρω απο μια καλοκαιρινή φωτιά η μουσική είναι λαβύρινθος με εισόδους μαγικές....αναμνήσεις όνειρα και συναισθήματα υφαίνουν τις μελωδίες των ODDIO και η φωτιά φουντώνει και ο ξένος γίνεται φίλος κλείσε τα μάτια και αφέσου.... το ταξίδι μόλις άρχισε......
"ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/09/2009
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙΟι «ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ» είναι ένα Group αποτελούμενο από 6 άτομα.Το στυλ αυτών των «τύπων» αν και rock μετά από μερικά ποτάκια γίνετε freestyl και παίζουν ότι τους κατέβει και ότι τους ανέβει...Πρόσφατα ο αλκοολισμός τους έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2001, ενώ βρίσκονται σε διαδικασίες απόκτησης HACCP (Hangover Analysis And Critical Catastrophic Points).Σημειώνεται ότι το σχήμα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως οι Jack Daniels, Hose Guervo, Johnie Walker, Λιαστό Οίνο Σιατίστης και πολλούς άλλουςΚοντορίκος Γεώργιος - Τραγούδι, Παυλίδης Νικόλαος – Accordion, πλήκτρα, φωνητικά, Κωτούλας Κωσταντίνος – Πιάνο, Τραγούδι, Βαβλιάρας Δημήτριος – Κιθάρες, Κοντός Κωνσταντίνος – Τύμπανα, Κακαβέλης Φώτης – Ηλεκτρικό μπάσο
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09/2009
ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ + VHS + CARPE DIEMΓυάλινος Κόσμος: Παύλος Ρεμπης, Τάσος Σδρενιας, Δημήτρης Παππούς, Τάσος Ψυχογίοπουλος, Μάνος Ψυχογιόπουλος.Carpe Diem: Διονύσης Κωτσάκης, Χριστίνα Μπράτουσκα, Άρης Αναγνώστου, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Μπάμπης ΠαναγιωτακόπουλοςVHS: VHS does not mean Video Home System any more,but Very Hot Stuff!!!The band with the explosive energy and stage performance revives the 80’s music like no other.The six disco performers deliver songs like Touch me, Amadeus, Maria Magdalena, Careless Whisperand other classic tracks in a unique way,in a theatrical and dance mood.Caution… Very Hot Stuff!!!Sunsual/Spy Buonviaggio: vox & bass, Tzeni Xatzopoulou: vox & percussion, Nick Kool: sax & vocals, Xristos Iliopoulos: guitar & vocals, Spyros Souladakis: keyboard & vocals, Akis Delaportas: drums
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/09/2009
ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΡΑΡΔΗΣΟ Αλέξης Γεράρδης ανήκει στη νέα γενιά τραγουδοποιών και έπειτα από μικρές εμφανίσεις στη δισκογραφία (συλλογή ΕΜΙ «Μπροστά στο χρόνο» 1996 και cd single «Καρέκλες - Αίνιγμα», Sony Music 2002) κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο cd άλμπουμ του με τίτλο «το Άπειρο», από την Live records. Σε στίχους του ιδίου, της Λίνας Νικολακοπούλου και του Άρη Δικταίου, μουσική κι ενορχήστρωση δική του και του Νίκου Γρηγοριάδη, επιχειρεί με ποπ, ροκ, electro, έντεχνο ύφος και μια γενικότερη ποικιλία ηχοχρωμάτων να μας μιλήσει για ότι τον απασχολεί.Στο δίσκο έχουν παίξει καταξιωμένοι μουσικοί όπως η Ζωή Τηγανούρια,ο Αλέκος Βασιλάτος (πρώην Συνήθεις Ύποπτοι), ο Τέρρυ Μαυρίδης (Μιχάλης Ρακιντζής) και στο ντουέτο «Καρέττα - Καρέττα» παίζει και τραγουδάει μαζί του ο θρυλικός Γιάννης Γιοκαρίνης.
//-//-//-//-//
ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ
ΚYΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ CD TOY ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ".
ME TΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΟΚΑ, ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ,ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ,
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΜΕ ΕΝΘΕΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΚΤΑΣΕΛΙΔΟ,
ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΜΕ ΑΥΘΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΛΠ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ,
(Μονο με 5€)ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΉ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ TA EΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:-ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ,-ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ-ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ REID.
***ΠΡΟΣΟΧΗ ***
TO CD ΚΟΣΤΙΖΕΙ MONO 5 €.
(συν τα εξοδα αντικαταβολης)
ΥΓ. Για ακροαση των τραγουδιων:
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!! www.fanaras.gr Πηγή: www.fanaras.gr

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μπλουζ και funk διασκευές από τους Blues Trackers

Μπλουζ και funk διασκευές από τους Blues Trackers
απόλαυσαν χθες βράδυ οι πιστοί φίλοι
του είδους στο café bar «Αέρινο».
Το Λαρισαϊκό συγκρότημα αποτελούν οι Τάσος Λυτρίδης και Πάνος Μπαντικούδης στις κιθάρες και τα φωνητικά, Σάκης Σμαρνάκης στο μπάσο και Θοδωρής Τριανταφύλλου στα τύμπανα.Οι Blues Trackers ταξίδεψαν τον κόσμο στη μουσική, σε μία απολαυστική βραδιά για τους λάτρεις του είδους.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:1996 Οι Blues Trackers ξεκινάνε τη μουσική τους πορεία κάνοντας εμφανίσεις πρώτα στη Λάρισα και μετέπειτα σε όλη τη Θεσσαλία.2000 Μετά από πολλές αλλαγές η σύνθεση τους παίρνει την μορφή που έχει και σήμερα.
Τάσος Λυτρίδης και Πάνος Μπαντικούδης κιθάρες, φωνητικά και Σάκης Σμαρνάκης μπάσο, Θοδωρής Τριανταφύλλου τύμπανα.
2001 Το γκρουπ πλέον κάνει εμφανίσεις σε όλη τη χώρα παίρνοντας μέρος σε διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα παραπέντε και η πανευρωπαϊκή συνάντηση των Harley MC .
2002 Γίνονται οι πρώτες ηχογραφήσεις στο στούντιο από τις οποίες προκύπτει το πρώτο τους cd με έξι διασκευές ζωντανά ηχογραφημένες. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συμμετέχουν στο βαλκανικό φεστιβάλ νέων με μεγάλη επιτυχία.
2003 Συνοδεύουν τον θρυλικό Louisiana Red για πρώτη φορά ξεκινώντας μια φιλία που θα τους φέρει μαζί στη σκηνή και τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα εμφανίζονται μόνιμα σε club του Βόλου και της Λάρισας αποκτώντας έτσι πολλούς φίλους.
2004 Συνοδεύουν το γυναικείο τρίο των Blue Roux από τη Νέα Ορλεάνη κάνοντας μία ακόμη διεθνή συνεργασία.2005 Συνεργάζονται με τους Jolly Horns, ένα καταπληκτικό ντουέτο πνευστών, δημιουργώντας έτσι μια τρομερή εξάδα που κινείται σε funky, blues και soul μονοπάτια. Μαζί τους εμφανίζεται και ο Ηλίας Ζάϊκος ( Blues Wire ) σε δύο μοναδικές βραδιές με πολύ «ρεύμα».
2006 Το θεσσαλικό κουαρτέτο αυτή τη φορά βρίσκεται πάνω στη σκηνή με την φοβερή ερμηνεύτρια Nellie "Tiger" Travis από το Chicago αφήνοντας για μια φορά ακόμα τις καλύτερες εντυπώσεις. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς ο front man του γκρουπ Πάνος Μπαντικούδης ηχογραφεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «BLUES PEOPLE». Συμμετέχουν πολλά καταξιωμένα ονόματα όπως ο Γιώργος Bandoek, ο Ηλίας Ζάϊκος, ο Αλέξης Αποστολάκης, ο Σωτήρης Ζήσης αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι LMC .
2007 Ο Louisiana Red, ο Ηλίας Ζάϊκος και ο Πάνος Μπαντικούδης συναντιούνται στη σκηνή του Art Deco για μια και μοναδική βραδιά γεφυρώνοντας τρεις γενιές blues μουσικών. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα οι Blues Trackers ανοίγουν μια από τις μεγαλύτερες μπάντες της ροκ ιστορίας, τους Dr. Feelgood και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς τον μπασίστα Glenn Hughes των θρυλικών Deep Purple.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Pink Floyd εξετάζουν το ενδεχόμενο να εισέλθουν στην αγορά του gaming

Τα μέλη του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος Pink Floyd που βρίσκονται εν ζωή εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν την έγκρισή τους για ένα νεό game, το οποίο θα ακολουθεί το πρότυπο των Guitar Hero και Rock Band και θα περιλαμβάνει τη μουσική της ιστορικής μπάντας. Ωστόσο, δε λείπουν οι αντιδράσεις απέναντι σε μια τέτοια προοπτική, ακόμα κι από το εσωτερικό των Pink Floyd.