ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ROCK OVERDOSE" ΚΑΙ ΤΟ RADIO MUSIC ROCK ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ AC/DC!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Radio Music Rock - XRONIA POLLA - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΕΝΑ VIDEO ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!

Radio Music Rockmerry christmas,Radio Music RockRadio Music Rock,merry christmas,happy new years

PARAMONH XRISTOUGENNON....MEGALOS XAMOS THA GINEI!!!



ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ.......ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!!!......ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ(ΠΑΡΤΕ ΟΣΗ ΤΡΕΛΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ)...ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ!!!!!!!!!
Rock Cafe Architecture
OULOF PALME 23
THLEFONA KRATISEON......210-7472472

Xmas eve Party

Rock Sugar Classic bar


Παραμονη Χριστουγεννων ..οπως και περυσι, ολοι μαζι εδω στο Rock Sugar Classic στην Ολυμπιου Διαμαντη 55 , για μια ξεφρενη νυχτα με μουσικη για ολα τα γουστα!!!!! On Decks Dimitris Liolios

ΟΙ '' BROS GKREMOS '' LIVE ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ




OI BROS GKREMOS ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK LIVE ΣΤΗ ''ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ''. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ POP-ROCK ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΤΡΙΤΗ 29/12/2009
DOORS OPEN 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 EURO
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 96374134

Οι "BROS GKREMOS" είναι οι :

Johny Michael - Drums & Percussion
Athos Zenios - Vocals
Andreas Koukou - Bouzouki
Loukas Georgiou - Keyboards
Vasilis Ioannou - Guitars & Vocals
Valando Tryfonos - Vocals
Marios Xajikkos - Bass

((ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ))

Dustynation / ENsTRO / Until Rain / Mess-ages live @ 8ball Live Stage




Eightball Live Stage presents a prog. rock night with:
Dustynation (http://www.myspace.com/dustynation )
Enstro (http://www.myspace.com/enstro )
Until Rain (http://www.myspace.com/untilrain )
Mess-ages (http://www.myspace.com/messagesgr )!!

Έναρξη: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010 στις 8:00 μ.μ.

Τοποθεσία: 8ball Live Stage
Οδός: Pindou 1, Ladadika
Πόλη: Thessaloníki, Greece

Γρηγόρης Δεσύπρης - Περικλής Παλαμιώτης - Κωνσταντίνος Σελεζνιώφ




Μια βραδιά με Unplugged Acoustic Classic Rock, με τον Γρηγόρη Δεσύπρη (rhythm guitar-lead vocal), τον Περικλή Παλαμιώτη (lead guitar-vocal) και τον Κωνσταντίνο Σελεζνιώφ (keys-vocal).
Προσαρμοσμένα στον χώρο, τραγούδια των Scorpions, Deep Purple, Aerosmith, Zeppelin, Μαχαιρίτσα, Σαββόπουλου, Μιλιώκα, κλπ, καθώς φυσικά και από τη δισκογραφία του Γρηγόρη Δεσύπρη ("Θα πάρω το τρένο", "Απλά & Μπερδεμένα").

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, στις 11.00 στο Cafe Libre, στην πλατεία, απέναντι από τον Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι (μετά τα Cinemas).

Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε έγκαιρα στο 210 7014067

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

KAY & THE SCHOOLDRIVERS LIVE @ SIN CITY



Το τέλος του 2009 σημαίνει και το τέλος της δεκατίας των ZEROES (00's)! Αν νιώθεις άσχημα γιατί δεν πρόλαβες να κάνεις μια αμαρτία που να μπορεις να αφηγηθείς στα παιδιά σου, τότε ένας είναι ο δρόμος τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και γράφει Sin City!

Οι Kay & The SchoolDrivers θα είναι στην αμαρτωλή πόλη - έτοιμη να μας "ξεσηκώσουν" με ένα rock πρόγραμμα ικανό να μας κάνει να αμαρτήσουμε για τελευταία ίσως φορά για τα 00's.

Ανυπόταχτες μελωδίες και οργισμένα λόγια, μπλέκονται μέσα σε μια pop, sexy αισθητική με την Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, την τραγουδίστρια των SchoolDrivers να "σκίζει" τα ρούχα της onstage δείχνοντας ότι οι ξανθιές έχουν ΚΑΙ φωνή, το Johnny Morris να αποτελεί τη γέφυρα για το ταξίδι στα 80's στην εποχή των Motley Crue και των Skidrow, τον Ορέστη Μασμανίδη να μας γκρουβάρει ανελέητα μαζί με τον "παίζω-τυφλός" drummer μορφή Αλέξανδρο Σταυρακάκη, ενώ παράλληλα η εικόνα συμπληρώνεται και ωριμάζει μέσα από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν ο jazziστας Κώστας Κωνσταντίνου και ο Βαγγέλης "Kinetic" Σωτηρίου. Αν τώρα σε όλα τα προηγούμενα προσθέσουμε τη διεστραμμένη οπτική γωνία του αεικίνητου frontman τους Kay Darens που θυμίζει Anton Kiedis (RHCP), Jack Black και Jim Morisson στα καλύτερα του, τότε το αποτέλεσμα είναι απλά...

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ - End OF 00's - PARTY...!

SIN CITY
Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
Τηλ : 6985964483
Πρόσβαση : Μετρό - Στάση Ομόνοιας

Με την υποστήριξη των:

Angels PR Studios
Jack Daniel's Sound Studio
http://tralala.gr/
http://postyourevent.gr/
http://rockguide.gr/
http://music-fm.gr/
http://rock-elliniko.gr/
http://radiomusicrock.blogspot.com/

URIAH HEEP for 2 lives this February!



URIAH HEEP

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | GAGARIN205, ΑΘΗΝΑ

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών, σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας - τόσα όσες σχεδόν και οι αλλαγές μελών στη σύσταση τους - και ανεξάντλητη ενέργεια, οι πατέρες του progressive rock, Uriah Heep επιστρέφουν για δύο βραδιές: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο Block33 στην Θεσσαλονίκη και Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο Gagarin205, στην Αθήνα.

Οι θρύλοι της βρετανικής σκηνής, που πήραν το όνομα τους από ένα χαρακτήρα του κλασικού μυθιστορήματος του Charles Dickens, "David Copperfiled", έχουν κατακτήσει την καρδιά του κοινού με την ιδιαίτερη μουσική τους, ένα μείγμα από πολύ διαφορετικά είδη, όπως progressive rock, hard rock, heavy metal, jazz, ακόμα και country, μερικές φορές.

Οι Uriah Heep ξεκίνησαν να γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία στα τέλη των ‘60s. Έχουν βγάλει 21 studio albums, αμέτρητες Νο 1 επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ 5 από τα άλμπουμ τους μπήκαν στο αμερικανικό top 40. Φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια γνήσιου ροκ και κυκλοφορούν τη συλλογή Celebration – Forty years of Rock. Η συλλογή περιέχει κλασσικά αριστουργήματα των Uriah Heep τα οποία έχουν ηχογραφηθεί εκ νέου αλλά και δύο ολοκαίνουργια κομμάτια.

…"Easy Livin", "The Magician’s Birthday", "Sweet Freedom", "Gypsy", "The Wizard", “Lady in Black” και πολλά άλλα κλασσικά αριστουργήματα αλλά και νέα τραγούδια των Uriah Heep, για δύο βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Check:
www.uriah-heep.com/newa/index.php
www.dailymotion.com/video/x36b8c_uriah-heep-lady-in-black-1971

Line Up:

Bernie Shaw-vocals
Mick Box-guitar
Phil Lanzon-keyboards
Trevor Bolder-bass
Russell Glibrook-drums

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!
Τιμή εισιτηρίου: 35€

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Online Sales: http://www.ticketpro.gr/

AVENUE LIVE - Χρήστος Γεωργοπέτρης & Φίλοι



O Χρήστος Γεωργοπέτρης
μαζί με πολλούς φίλους επί σκηνής
θα δώσει ένα μοναδικό LIVE
με rock & έντεχνα κομμάτια.
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Παραμονή Χριστουγέννων
Στο AVENUE στο λιμάνι

Ώρα έναρξης: 19.30
Εϊσοδος: 10€ με ποτό
Με την υποστήριξη της Anemos Events

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στον ΡΥΘΜΟ stage



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΖΟΥΛΛΗ στη μουσική σκηνή «ΡΥΘΜΟΣ stage»

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και τα σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα.
Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου... των Ιπποτών, παραμένει και ο ίδιος ένας ιππότης της μουσικής, αφοσιωμένος στις από ψυχής και πάντα φροντισμένες μελωδίες, με αλήθεια και ευαισθησία.
Μελωδικά ταξίδια με την εκφραστική φωνή του, από την προσωπική του δισκογραφία μέχρι τις αγαπημένες του διασκευές, από τη δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση ή, πιο απλά «Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη», όπως ονομάζεται ο τελευταίος του, 99ς στη σειρά προσωπικός δίσκος, υπόσχεται και φέτος τον χειμώνα, όπου θα εμφανίζεται στη ζεστή σκηνή του ΡΥΘΜΟΣ stage.
Ένα ξεχωριστό μουσικό συγκρότημα από παλιούς και νέους μουσικούς συνεργάτες του θα τον συνοδεύει, με βιολί, μαντολίνο, ακορντεόν και περουβιανά πνευστά και κρουστά… Και ασφαλώς δε θα λείπει η μελωδική κιθάρα και το γιουκαλέλι του, …από τoν ίδιο.

INFO
Ο Βασίλης Καζούλλης θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «ΡΥΘΜΟΣ stage» τις Παρασκευές ανήμερα Χριστουγέννων (25/12/2009) και Πρωτοχρονιάς (1/1/2010).
ΡΥΘΜΟΣ stage: Μαρίνου Αντύπα 38 , Ηλιούπολη, e-mail: info@rythmos-stage.gr  , τηλ: 2109750060, http://www.rythmos-stage.gr/
On line κρατήσεις: http://www.rythmos-stage.gr/index.php?option=com_rsform&Itemid=8

Η Sue Moreno στο Half Note Jazz Club

Η Sue Moreno είναι μία εξαιρετική performer που με τη δυναμική προσωπικότητά της και τις πολύ μεγάλες φωνητικές ικανότητές της, σε μεταφέρει πίσω στις ρίζες του rock and roll και τα θυελλώδη sixties, με μια μοντέρνα μουσική πινελιά.

Η φωνή της και το παρουσιαστικό της θυμίζει κάποιους από τους καλύτερους τραγουδιστές και moviestars της παλιάς εποχής του Hollywood. Η Sue έχει εμφανιστεί σε πολλές σκηνές σε Ευρώπη, Σκανδιναβία και Αμερική και έχει δουλέψει με θρύλους και καλλιτέχνες.

Η Sue Moreno εμφανίζεται στο Half Note Jazz Club μέχρις τις 27 Δεκεμβρίου με τους Τhe Handsome Men και μαζί έχουν διαμορφώσει ένα κομψό και ευμετάβλητο στιλ και παρουσιάζουν ένα show με πολύ μεγάλο ρεπερτόριο που καλύπτει την jazz, τα latin, το απαλό και αισθησιακό rock and roll αλλά και την country μουσική.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΕΜΜΟΝΟ ΓΚΡΙΖΟ LIVE ΣΤΟ GLAM BAR

ΕΜΜΟΝΟ ΓΚΡΙΖΟ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
AVALANCHE

ΣΤΟ CLAM BAR ΣΤΙΣ 15/01/09
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΛΑΣΙΔΩΝ & ΔΕΚΕΛΩΝ 40
ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ.
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΟ.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ
ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
RADIO MUSIC ROCK
ANGELS PR and STUDIOS

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!




 <------->
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Radio Music Rock