ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Robert Trujillo(METALLICA): "Το καινούριο album θα το ξαναρχίσουμε απ’ την αρχή!"

 Ο μπασίστας των Metallica, Robert Trujillo, μίλησε πρόσφατα στον αργεντινό δημοσιογράφο Lucas H. Gordon για το επόμενο album του συγκροτήματος, μετά το “Death Magnetic” του 2008.

Ερωτούμενος για την διαδικασία του γράψιμου των νέων τραγουδιών, ο Trujillo δήλωσε:
“Δουλεύουμε και γράφουμε. Γράφουμε εδώ και δύο χρόνια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο γράψιμο νέου υλικού πριν δυο χρόνια, όμως μεσολάβησε και η 3D ταινία που κάναμε, το “Through The Never”, η οποία μας αποσυντόνισε λίγο, μαζί με κάποια ακόμη πράγματα. Κάναμε και κάποια shows το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά στα μέσα Σεπτεμβρίου, δηλαδή αυτό τον καιρό, θα ξαναρχίσουμε την όλη διαδικασία απ’ την αρχή, θα μπούμε στο στούντιο και θα τζαμάρουμε, θα γράψουμε και θα συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε καινούρια μουσική για τον κόσμο. Είναι συναρπαστικό!”

Ο frontman, James Hetfield, σε μια άλλη συνέντευξη στο The Pulse Of Radio, δήλωσε κάτι παρόμοιο όταν ερωτήθηκε για την κατάσταση του νέου υλικού της μπάντας.
“Έχουμε σκεφτεί τόσο υλικό που είναι υπερ-αρκετό για έναν δίσκο.  Έχουμε έτοιμο ίσως το 1 δέκατο από αυτό, ωστόσο ναι, υπάρχει αρκετό για ένα νέο άλμπουμ. Απλώς, μέχρι τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε πραγματικά σ’ αυτό, και να επεξεργαστούμε όλα αυτά τα ακατέργαστα κομμάτια που είναι διαμάντια! Σύντομα όμως θα γίνει…”

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την προαναφερθείσα συνέντευξη του  Rob Trujillo:



Για το RockOverdose,
Σοφία Ντούσκα
http://www.rockoverdose.gr

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα κυκλοφορία & περιοδεία από τους PANX ROMANA, παρέμβαση στην Ελλάδα της Κρίσης

 Το Rock Overdose επικοινώνησε με τον Frank Panx, τραγουδιστή του ιστορικού Ελληνικού  punk rock σχήματος PANX ROMANA, και εξασφάλισε τις παρακάτω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις:


 Το γεγονός ότι ζούμε την Ελλάδα του 2014, την Ελλάδα μέσα στο μύθο, ευνοεί την έμπνευση και την θεματολογία των στίχων. Είναι στίχοι γραμμένοι με τα μάτια ενός ανέργου – νεόπτωχου στη γη της κρίσης, ενός αθεράπευτα αισιόδοξου ανθρώπου που ζει σε ένα μοντέρνο πεδίο μάχης. Έγκλειστου σε ένα κοινωνικό στρατόπεδο μοναξιάς και απομόνωσης, σαν αυτό της Λωρίδας της Γάζας, με βομβαρδισμούς από φοβίες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας, απαισιοδοξία, ανασφάλεια που προκαλούν ψυχικές αιμορραγίες, πληγές και πόνο. Στο ίδιο πλαίσιο γραμμένη και η μουσική παντρεύεται με τους στίχους δημιουργώντας την κατάλληλη συνταγή, φάρμακο για ψυχοθεραπεία. Σε αυτή την νέα μας δουλειά είναι όλα πιο καλοδουλεμένα. Εκατοντάδες ώρες στο studio για τις ηχογραφήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα, μουσική και στίχους αγκαλιασμένα σφιχτά δημιουργώντας αντισώματα αλληλεγγύης, συντροφικότητας και αγάπης ο ένας για τον άλλο. Αντισώματα αντίστασης σαν άμυνα σε ένα τέρας που πεινάει και καταστρέφει την ζωή στο κοινωνικό βυθό – ιστό, σαν από τράτα επιτελείται η καταστροφή ή από ψαράδες δημόσιους βασανιστές με δυναμίτες που βλέπουν μόνο το συμφέρον τους μπροστά στο κέρδος και στην εξουσία.

Οι Panx Romana είναι ακόμα και σήμερα αυτό που γνωρίζετε. Το μέσο, η μηχανή που δουλεύει από το 1982 έως και σήμερα, που προσπαθεί να σκοτώσει τον κακό μας εαυτό και τις τοξικές νοοτροπίες που μας βασανίζουν. Του ρατσιστή, του φασίστα, του υπερήφανου, του εγωιστή. Τραγουδάμε προκειμένου να μην νικήσουν οι φοβίες, αλλά οι άνθρωποι. Προσπαθούμε να παραμείνουμε άνθρωποι και ακόμα αυτή την τέχνη μελετάμε… 

Η νέα μας δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου στις αρχές του 2015 σε βινύλιο και CD από τους 4 μουσικούς του αρχικού σχήματος, Δημήτρη Δ, Julio, Woody & Frank Panx. Θα περιέχει 13 νέα τραγούδια, σε δικιά μας ανεξάρτητη παραγωγή. Η κυκλοφορία θα συνοδευτεί με μια περιοδεία σε όσες περισσότερες πόλεις μπορούμε, μιας και κατά το ήμισυ η μπάντα αποτελείται από άνεργους 24 ώρες διαθέσιμους και κατά το ήμισυ από εργαζόμενους με τρελά ωράρια.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερα, κάποιο video clip, το εξώφυλλο και τον τίτλο της νέας μας δουλειάς. Όλα θα ξεδιπλώνονται με βήματα σταθερά.


Frank Panx


Panx Romana Facebook Page: http://facebook.com/panxromanaofficial
http://www.panx.gr



http://www.rockoverdose.gr

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Έφυγε» ο κιθαρίστας των Primal Scream

Ο κιθαρίστας των Primal Scream, Robert «Throb» Young πέθανε στο Hove της Αγγλίας, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του συγκροτήματος χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς ο μουσικός έφυγε από τη ζωή.

Ο Robert Young μαζί με τον Bobby Gillespie δημιούργησαν το συγκρότημα το 1984 στη Γλασκόβη. Έξι χρόνια αργότερα θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ «Screamadelica», κερδίζοντας το βραβείο Mercury. Το 2006 ο ταλαντούχος Υoung θα εγκαταλείψει το συγκρότημα για αντιμετωπίσει αυτό που ο frontman των Primal Scream, είχε δηλώσει, ότι ο φίλος του είχε «πολλά προβλήματα στην προσωπική του ζωή».

Πλήθος κόσμου, καλλιτέχνες και μη, αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα social media των κιθαρίστα. Ο συγγραφέας Irvine Welsh έγραψε: «Ένας από τους καλύτερους και ομορφότερους του ροκ εν ρολ. Δώσε αγάπη στην άλλη πλευρά, αδελφέ». Ο τραγουδιστής των Charlatans, Tim Burges, έγραψε: «Είναι λυπηρό να ακούμε για το θάνατο ». Ενώ ο Liam Gallagher των Oasis έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «RIP Robert Young AKA 'Throb'. Live Forever LG x»… 


Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ 15/9/2014

Ο Χάρης Πανόπουλος την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Πέτρας για μια εμφάνιση στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

Ο νεαρός τραγουδοποιός, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υποδέχεται όλους εμάς στο Θέατρο Πέτρας σε μια μουσική βραδιά υποδοχής του φθινοπώρου. Με την ιδιαίτερη χροιά τη φωνής του και με το λαούτο του θα μας μεταφέρει σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών καθώς και τα δικά του τραγούδια από τον πρώτο επερχόμενο δίσκο του. Οι αξιοπρόσεχτες ενορχηστρώσεις είναι ένα από τα κίνητρα για να μην λείψει κανείς την Δευτέρα 15/9 από το Θέατρο Πέτρας, μια εμφάνιση στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.  

Μαζί, οι μουσικοί συνοδοιπόροι του:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ    ΒΙΟΛΙ
ΜΑΡΙΟΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ    ΗΛ.ΜΠΑΣΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ    ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ    ΠΛΗΚΤΡΑ/ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΟΡΦΕΑΣ  ΣΙΕΡΡΑΣ   ΤΥΜΠΑΝΑ



Επίσημη Σελίδα:
 https://www.facebook.com/CharesPanopoulos

Πράσινες γραμμές 
 http://www.youtube.com/watch?v=HHZLFNcU09g

Εσπέρα
http://www.youtube.com/watch?v=s36iHGGzpvA

Ο ΦΑΡΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=WiLCW8oj9DY 

NIGHT OF THE LIVING DEAD… ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ( Και Κάθε Τεταρτη ) FREE ENTRY

NIGHT OF THE LIVING DEAD…
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ( Και Κάθε Τεταρτη )
FREE ENTRY

Σκοτάδι πέφτει στη μεγαλούπολη... Οι πόρτες ανοίγουν όταν η μέρα αγκαλιάζει την νύχτα και χάνεται μέσα της... Κάπου εκεί, λίγο μετά τις 9 το βράδυ.
Η Bloody Mary εξαπολύει ηλεκτρικούς μετάποκαλυπτικούς ήχους και εικόνες, παρέα με τους Guest dj's, performers, bands.
Κάθε τετάρτη και ένα καινούργιο κεφάλαιο στην νύχτα των ζωντανών νεκρών...
Τα φώτα χαμηλομενα, το club γεμάτο ξηρό πάγο,τα ποτά ανεβάζουν την επιθυμία για άλλο ένα καταραμένο hit... Τα ηχεία φτηνούν αλήθειες.

Κάθε τετάρτη στο bat city club, ζωντανεύουν όλες οι παλιές ιστορίες !

+ Αυτήν την Τετάρτη Guest Dj set by : SIR DEMIAN 

Rob Zombie,Bauhaus,Misfits, Sisters Of Mercy,Rammstein, Mission, Cramps, Fields Of The Nephilim,Ministry,Cult , Alien Sex Fiend,Combichrist,NIN, Siouxsie And The Banshees,Satyricon, Christian Death,Nightstalker,Slipknot, Joy Division, Cure, Elusive, Paradise Lost ,Deathstars, Type O Negative, Marilyn Manson, Meteors, Nekromantix,Dope stars inc,The stooges,Miguel and the living dead,Katatonia,Latexxx teens,Prodigy,Korn,Scars on broadway,Motorhead,Suspriria,Siva Six,Monster Magnet,Kyuss,Nitro Noise,Theatre Of Tragedy, Tiamat,Anathema,My dying bride, Sentenced,Slipknot,Volbeat ,Godsmack,Horrorpops ,Creapshow,dropkick merphys, clutch

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
FREE ENTRY !!!!
Starts : 21.30
Drinks : 6e , beer 3e ,shoot 2 e
Resident Dj : Bloody Mary 
BAT CITY CLUB (Λ. Αλεξάνδρας 11)

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

....όχι όσον έρωτα ποθώ, μα όσο αντέχω.......






*"Έρωτα.. βαριά όταν αγγίζεις την καρδιά, λαβώνεις κάθε αρετή
Μα όταν ανάλαφρα περνάς πνοή ειρηνοφόρα,
κανείς Θεός, καμιά Θεά δε φέρνει τέτοια δώρα.
Κυρά του έρωτά μου μη με σημαδεύεις,
δως μου τη σύνεση Θεά, την ήμερη απόλεμη στοργή
δώσε μου δώρο λιγοστό, ότι ήρεμο κι ότι γνωστό
όχι όσον έρωτα ποθώ, μα όσο αντέχω."

Όταν η απουσία γίνει τρόπος ζωής
Όταν ο πόνος γίνει δρόμος διαφυγής
Όταν στα πρόσωπα του κόσμου, βλέπω το πρόσωπό σου
Όταν το δάκρυ μου στο χάρισα και έγινε δικό σου
Όταν το εγώ μου είναι μισό
και το αστέρι μου θολό
Όταν ξέρω πως υπάρχω μα δε γίνεται να ζω
Όταν μέσα μου κοιτώ βλέπω ένα απύθμενο κενό
γιατί δεν έπαψα στιγμή να σ' αγαπώ.

Κάποτε είχα μια αγάπη που λαβώθηκε νωρίς
μα την κράτησα γιατί, ένιωθα ανασφαλής
Κάποτε είχα μια αγάπη που άργησα να την πληγώσω
κι όταν με πρόδωσε... έπρεπε να τη σκοτώσω.
Θυμάμαι πριν να σε γνωρίσω έκλαιγε όλη η πλάση
κι όλοι ψάχναν μιαν ελπίδα, την ελπίδα που είχα χάσει
Κι όταν πλέον σε είδα είπα πως βρήκα την ελπίδα
αλλά μάλλον είχα βρει μια ακόμα παλλακίδα.
Μόνη ασπίδα η λογική που κατέρρευσε κι αυτή
όταν έδωσα και ένιωσες το πρώτο μας φιλί
Μόνιμη θλίψη η χαρά κι η νικοτίνη στα κρυφά
Μα τότε είχα μέσα μου μία τζούρα μοναξιά
Μα τώρα εξέπνευσα- τις σχέσεις, τον καπνό
δόθηκα και προδόθηκα ψάχνοντας για το θεό
Μέσα από την ένωση δυο σωμάτων, μέσα απ' την αγάπη
αλλά δάκρυ μετά το δάκρυ δεν αντίκρισα την άκρη
Μονάχα έφτασα στα άκρα σ' έδιωξα από κοντά μου
(σ' έδιωξα από κοντά μου)
Προτιμώντας να κρατήσω το κενό μες στη καρδιά μου
Προτιμώντας τη μοναξιά μου να γίνει η μνηστή μου
Αφού ο δρόμος μου για λύτρωση ήταν η καταστροφή μου.
(ήταν η καταστροφή μου)

Όταν η απουσία γίνει ...

Θυμάμαι τα ξανθά μαλλιά σου ν' ανεμίζουν
και τα πράσινά σου μάτια, τ' άπειρο να ατενίζουν
Θυμάμαι το χαμόγελό σου, τα δυο σου χείλη
Όμως τώρα δεν είμαστε ούτε φίλοι.
Να 'ταν η απόσταση γυαλί κι ο χρόνος ψεύτης
να ήμασταν πάντα μαζί κι όταν στα χέρια μου πέφτεις
Να σε σηκώνω και σαν κλέφτης να σου κλέβω τα αισθήματα
τα θρύμματα απ' τα ποιήματα αιώνια καταλύματα.
Να 'ταν ανέγγιχτη η στιγμή που τώρα έχει χαραχτεί
να μην ένιωθα ποτέ την ανάγκη για φυγή
Ένας σταυρός είναι όλη γη και πάνω εγώ να ατενίζω
το όνειρο που ζήσαμε και τώρα δεν αγγίζω.
Γυαλίζω τα όσα χώρισα μπροστά μου σε συγχώρησα
πιστή συνοδοιπόρησα, το ξέρω ολιγώρησα
Και την ψυχή μου αφόρισα να γίνει κομμάτια
βιώνοντας την ηδονή σε βρώμικα κρεβάτια.
Σημάδια αγνόησα, προχώρησα με βλέμμα θολωμένο
Κάθε βράδυ ξυπνώ και κάθε μέρα πεθαίνω
(Κάθε βράδυ ξυπνώ και κάθε μέρα πεθαίνω)
Δεν ξέρω τι περιμένω - πάντως όχι να φανείς
αφού η απουσία σου (η απουσία σου) έγινε τρόπος ζωής.

Όταν η απουσία....

*"Δωσ' μου τη σύνεση θεά,
όχι όσον έρωτα ποθώ....
μα όσο αντέχω."


Μια λεξη ....
......απουσια..............κενα κομματια η γεματα που χανουν την αξια τους αφου δεν ΕΙΣΑΙ εδω να τ μοιραστουμε.....ΜΟΙΡΑΣΜΑ...ΑΠΟΥΣΙΑ.........
ΜΝΗΜΕς...ΑΝΑΜΝΗΣΕΙς.......ΑΠΟΥΣΙΑ....................
Δεν υπαρχει πιο αδεια ζωη απο εκεινη που δεν μοιραζεται..Δεν υπαρχει πιο ακυρο συναισθημα απο κεινο που δεν το λαμβανει κανεις....
ΑΠΟΥΣΙΕΣ.......κενα κομματια που δεν γεμιζουν με ονειρα ουτε φοβουνται εφιαλτες...κενα κομματια απο ενα παζλ ζωης......περπατας πανω στα σωστα η λαθος ,δεν εχει σημασια, βαλμενα κομματια ..ταιριασμενα η οχι ,αδιαφορο κ αυτο,.......προσπαθεις ν πηδας πανω απ τα κενα..τα μαυρα απυθμενα κενα.......ΑΠΟΥΣΙΕΣ...κενα ψυχης.........
Ζωη ... θανατος........ολα ειναι εδω κ μονο οι ΑΠΟΥΣΙΕΣ φωναζουν τοσο εκκωφαντικα δυνατα ...καλυπτουν ολους τους αλλους ηχους ολες τις μουσικες τα γελια κ τα κλαματα....
Νυχτες ατελειωτες....θυμασαι....ειναι θλιβερο οταν ξεκινας μια φραση με το ΘΥΜΑΜΑΙ..ΚΑΠΟΤΕ.......ΗΤΑΝ....ΝΟΜΙΖΑ......ΘΑ ΘΕΛΑ.............κ οχι με το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΠΑΜΕ...........................ΕΛΑ...ΦΥΓΕ....Σ ΑΓΑΠΩ..................κατι λειπει .....ΑΠΟΥΣΙΑ......................
Ενα τσουβαλι μνημες θαμμενες...οχι....ολοζωντανες γτ ετσι θελω ν τις κραταω εγω.....γτ χωρια τους δεν ζω...ΜΝΗΜΕΣ κ στιγμες αδειες.........ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ...ΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ......Κ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑ....................
Φρασουλες μικρες αλλα κουβαλανε ολο το μεσα μου γαμωτο...................οποτε σου μιλαω καποως ετσι θελω ν αρχισω κ γραφω κ σβηνω κ ξαναγραφω ,,,,,,,ΑΠΟΥΣΙΕΣ...........
......................................ευτυχως πριν τιε ΑΠΟΥΣΙΕΣ  ΕΖΗΣΑ ..ΕΝΟΙΩΣΑ............
ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ,,ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΑΝ ΘΕΣ...............................ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ...ΠΟΤΕ................................................


ROCK of AGES by CHRIS KISSADJEKIAN every THU @ BAT CITY Club

Μετά από 2 χρόνια «ψηστήρι» και συζητήσεις, ο σημαντικότερος & παλαιότερος φωτογράφος συναυλιών και συντάκτης (των περιοδικών Metal Hammer, ΠΟΠ+ΡΟΚ, ΖΟΟ, Δίφωνο, Sonik) Χρήστος Κισατζεκιάν ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη και κάθε

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ - Γιάννης Δόνδωρος / Θεολόγος Κάππος, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

Συναυλία «Ας γίνουμε ΟΛΟΙ ΕΝΑ»

Ερμηνευτές:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ- ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΠΠΟΣ

Μουσική επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΛΚΑΣ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 21.00

Με την επιθυμία να προσφέρουν όμορφες μουσικές στιγμές σε μια βραδιά που οι νότες, η ευαισθησία, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα αγκαλιαστούν φιλόξενα από την ιδιαίτερη αύρα και ατμόσφαιρα που αποπνέει το μοναδικό Θέατρο Πέτρας εδώ και 31 χρόνια, οι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές Γιάννης Δόνδωρος και Θεολόγος Κάππος, αποχαιρετούν το φετινό καλοκαίρι με μια συναυλία που πραγματοποιείται στα πλαίσια του εξαιρετικά επιτυχημένου θεσμού του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας του Δήμου Πετρούπολης.

“Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Έχουμε μόνο να ενώσουμε”, δηλώνουν από καρδιάς οι δυο καλλιτέχνες και θα καλωσορίσουν τον κόσμο που θα τους τιμήσει με την παρουσία του, παρέα με την Αλκμήνη Χατζηνάσιου στα φωνητικά, τον Νικόλα Καραολάνη στο βιολί και στα φωνητικά, το Γιάννη Τσόλκα στα πλήκτρα αλλά και την υπόλοιπη μουσική τους ομάδα που ολοκληρώνεται με το Γιώργο Δασκαλάκη στις κιθάρες, τον Αντώνη Βλάσση στα τύμπανα και τον Αντώνη Τσιάπαλη στο μπάσο.

Στη μικρή σκηνή του Θεάτρου "Πήτερ Μπρουκ" οι δυο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα ελληνικού έντεχνου ροκ, το οποίο εκτός από προσωπικές τους δημιουργίες θα περιλαμβάνει επίσης πολύ γνωστές επιτυχίες ελλήνων καλλιτεχνών, όπως των, Θάνου Μικρούτσικου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Υπόγειων Ρευμάτων, Γιάννη Χαρούλη, Χρήστου Θηβαίου, Νικόλα Άσιμου, Σωτηρίας Μπέλλου, Σωκράτη Μάλαμα κ.α.

Χορηγός Επικοινωνίας του Φεστιβάλ είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΙΕΣΗ 101.3, την Επικοινωνία και το Συντονισμό της Συναυλία έχει αναλάβει η εταιρεία DD-Orange, ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας και υποστηρικτές της Συναυλίας είναι επίσης οι : Mind Radio, Radio Paris, Tempo-Tempo.gr, Ράδιο Αερόστατο, Music Exploration & Roots, Antiradio.gr, Radio Music Rock, Space FM, Radio Akousmata, Just Listen Radio, M-Radio και το SIGNAL STUDIO. 

Τιμή πώλησης εισιτηρίου συναυλίας: 5,00 € 
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: ΣΙΝΕ Πετρούπολης (τηλ.: 210-50 12 391) και Ταμείο Θεάτρου Πέτρας (τηλ.: 210-50 12 402).
Σημειώνεται ότι το Θέατρο Πέτρας διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, ενώ περισσότερες γενικές πληροφορίες για το Θέατρο αλλά και τους τρόπους μετάβασης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.petroupoli.gov.gr