ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

ΣΥΝΑΥΛΙΑ MARAVEYAS ILEGAL 
 ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ 
 THE BURGER PROJECT

Ο Κωστής Μαραβέγιας  μαζί με το σχήμα του, τους Maraveyas Ilegal] και ο Πάνος Μουζουράκης, από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς και γνωστοί για τη χαρισματική σκηνική τους εμφάνιση, ολοκληρώνουν τις συναυλίες τους στη Πελοπόννησο με ένα δυνατό live στην Καλαμάτα. Μαζί τους οι ανατρεπτικοί The Burger Project.


Γήπεδο του Μεσσηνιακού |Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.
Έναρξη συναυλίας: 9.30| Εισιτήριο: 12 ευρώ

Με την υποστήριξη των ραδιοφωνικών σταθμών CITY 103,8 - ΚΑΝΑΛΙ 20 107,5 και της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης. Έχουν καταφέρει να ταράξουν τα νερά στα μουσικά μας πράγματα και με τον ήχο τους να φέρουν κάτι νέο που το κοινό έμοιαζε να περιμένει από καιρό. Με αναφορές και επιρροές από πολλά μουσικά είδη, με μια ιδιαίτερη αγάπη στην μελωδία αλλά και με στίχους που αποτυπώνουν την εντελώς προσωπική τους ματιά, Μουζουράκης και Μαραβέγιας έχουν αναγνωριστεί ως τραγουδοποιοί αλλά και ως performers που δαμάζουν τη σκηνή, κάνοντας την κάθε συναυλία τους μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Φέτος το καλοκαίρι, συναντιούνται για άλλη μια φορά καλλιτεχνικά και δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο που στόχο έχει στις συναυλίες τους να μην αφήσουν κανένα να καθίσει! Μουσικάρες, οι προσωπικές τους επιτυχίες και όχι μόνον, ρυθμός, παιγνίδι με το κοινό, ατμόσφαιρα που μόνον οι δυο τους ξέρουν να δημιουργούν.

Έχοντας πολλούς φίλους στη Μεσσηνία, έρχονται στην Καλαμάτα την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και μας δίνουν συναυλιακό ραντεβού στο Γήπεδο του Μεσσηνιακού με την υπόσχεση να ζήσουμε μια βραδιά που θα μας αφήσει αξέχαστο το καλοκαίρι του 2011. Μελωδίες, μουσικές εκπλήξεις, happenings επί σκηνής. Η χημεία των δυο καλλιτεχνών αλλά και η χημεία με το μοναδικό Καλαματιανό κοινό θα απογειώσουν την όλη εμπειρία! Το πάρτυ ξεκινάει στις 9 και μισή. Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία με την οποία ολοκληρώνεται μια σειρά εμφανίσεων στην Πελοπόννησο, συμμετέχουν και οι ανατρεπτικοί The Burger Project.

MARAVEYAS ILEGAL – ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Οι δυο τους δημιούργησαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, το "Φίλα με ακόμα" ενώ ο καθένας τους έχει στο ενεργητικό του πλήθος τραγουδιών. "Το σαλάμι", "Μαθαίνω να αγαπώ", "Δώσε σημασία", "Μικρή μου μάγισσα", "Τώρα αυτό πως να στο πω" και "Θεές γοργόνες" είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που έχουν την καλλιτεχνική υπογραφή του Πάνου Μουζουράκη, ενώ τα "Ασε με να μπω", "Δεν ζητάω πολλά", "Δυο γυναίκες", "Που να βρω μια να σου μοιάζει”, "Σαν ταξιδιώτης", και "Δεν με πείθεις" είναι από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια με τη γνωστή "έθνικ" διάθεση και τον διονυσιακό χαρακτήρα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Maraveyas Ilegal & Πάνος Μουζουράκης: Σαν παν στην Καλαμάτα στις 9 του Σεπτέμβρη … θα γίνει Ο χαμός! Μαζί τους οι φευγάτοι Burger Project!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας | 2721094819
HONDOS CENTER |2721093660
VIDEO CLUB “MOVIES” | 2721082216
ΗΛΕΚΤΡΑ HOTEL | 2721099100
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΡΑΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ |2761023735
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ | 2763023738
ΠΥΛΟΣ
GREEK ART – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ | 2723022140
ΚΟΡΩΝΗ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΡΤΙ & ΜΟΛΥΒΙ | 2725022720
ΜΕΣΣΗΝΗ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ «ΜΙΧΟΣ» | 2722022547
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΖΩΤΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | 2791024690
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ «MUSIC CENTER» | 2710224545
..............


PRE-OPENNING PARTY
  JASMIN ROCK CLUB!!!

Σάββατο, 27 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ.



ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ OPENING ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ OPEN BAR PARTY,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!! 20 ΕΥΡΩ=ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!! HOSTED BY DJKOUTSO & GIORGOS GORGOSOGLOU!!!! DRINK IT UP!!!!
...............

LIVE "the VOUR sp band"
Τρίτη στις 10:00 μ.μ.


VOUR sp...............εδώ...
VOUR sp.......εκεί...
VOUR sp.............και στο Πλωμάρι...!!!!
Εσείς θα λείπετε?

"the VOUR sp band"
Camelot (Πλωμάρι)

BandAges Music Fest

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη, 5 διαφορετικά μουσικά είδη, 5 διαφορετικές μπάντες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ταρακουνήσουν το θεατράκι Θ. Βέγγος στον Κορυδαλλό με σκοπό ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο. Επί σκηνής θα βρίσκονται οι :

· FlyByWire
· Death Clocks
· Trendy Hooliguns
· 3fold Pain
· What Ever

Η διοργάνωση γίνετε στα πλαίσια του πολιτιστικού Σεπτέμβρη του δήμου κορυδαλλού.

Σαν Σήμερα...20 Αυγούστου

1942 Ένας από τους θρύλους της Soul, ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής Isaac Hayes (Isaac Lee Hayes, Jr. 1942-2008) γεννήθηκε στο Covington του Tennessee. Υπήρξε μία από τις μουσικές ιδιοφυΐες του 20ου αιώνα. Η μεγάλη του επιτυχία, το τραγούδι "Soul Man" θεωρείται ένα από τα τραγούδια με την μεγαλύτερη επιρροή στην μουσική τα τελευταία 50 χρόνια και έχει τιμηθεί από το Grammy Hall of Fame και το Rock and Roll Hall of Fame. Για το μουσικό θέμα της ταινίας "Shaft" (1971) τιμήθηκε το 1972 με το βραβείο Όσκαρ "Best Original Song". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Walk On By", "Never Can Say Goodbye", "Joy" κ.α. Το όνομα του γράφτηκε στο Songwriters Hall of Fame το 2005. Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και είχε δώδεκα παιδιά.

1948 Γεννήθηκε στο West Bromwich του Birmingham ένας από τους σημαντικότερους Hard & Blues Rock τραγουδιστές, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Robert Plant (Robert Anthony Plant). Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Led Zeppelin. Ήταν μια επιλογή του κιθαρίστα του συγκροτήματος Jimmy Page και τον επέλεξε μετά από οντισιόν. Μετά τον θάνατο του ντράμερ John Bonham το 1980, το συγκρότημα διαλύθηκε και ο Plant ακολούθησε επιτυχημένη σόλο καριέρα. Το 2008 μπήκε στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Singers of All Time" στην 15η θέση. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Whole Lotta Love", "Stairway to Heaven", "Kashmir", "Black Dog", "All My Love", "Big Log" κ.α.

1969 Ο Frank Zappa, μετά το τέλος της περιοδείας στον Καναδά, διαλύει τους Mothers of Invention. Οι λόγοι που ανακοινώθηκαν επίσημα ήταν οικονομικοί αν και ο Zappa δήλωσε αργότερα πως η μουσική τους δεν αφορούσε πολύ κόσμο. Το συγκρότημα είχε δημιουργηθεί το 1964 και κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ.

1973 Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν το single "Angie". Το τραγούδι έγραψαν οι Mick Jagger και Keith Richards. Ήταν μέρος του ενδέκατου στούντιο άλμπουμ τους, "Goats Head Soup" που θα κυκλοφορήσει στις 31 του μηνός. Είναι μια από τις μεγαλύτερες
επιτυχίες του συγκροτήματος.

1988 Ο Steve Winwood και το τραγούδι "Roll With It" βρίσκονται στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100. Το τραγούδι ήταν μέρος του ομώνυμου άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

A DES POTES @ ΝΑΟΥΣΑ

Έλα φιλαράκο να σε πάω στο βουνό έχουμε να πιούμε κάτι μαγικό...
Πέμπτη, 25 Αυγούστου στις 10:30 μ.μ.


Οι a des potes μετά τις θαλασσινές εξορμήσεις ταξιδεύουν βόρεια και επισκέπτονται την όμορφη Νάουσα , στους πρόποδες του Βερμίου...
Μια μίξη από reggae, ska, funk και dixie στοιχεία συνθέτουν το πλάνο του group που μας καλεί με το ιδιαίτερο χιούμορ του να συνταξιδέψουμε από την Αθήνα ως την Μαλαισίνα, συνεπιβάτες του υποβρυχίου τους.
Οι "a des potes" μετατρέπουν κάθε τους παράσταση σε ένα ξέφρενο πάρτι, κοινό και μπάντα γίνονται ένα, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους με "Havana Loca" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...

Cafe Neon
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Hercules And Love Affair live! 15.09 - DreamCity

Hercules And Love Affair live! 15.09 -DreamCity
featuring Kim Ann, Shaun, Aerea Negrot, Mark & Andy

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
DREAMCITY
(Ιερά Οδός 30, Αθήνα)

Μετά την τεράστια επιτυχία του “Blind”, οι Νεοϋορκέζοι Hercules and Love Affair έρχονται στην Ελλάδα με νέο άλμπουμ και πολύ dance διάθεση

Οι Hercules and Love Affair, έχοντας ήδη κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα γκρουπ της dance σκηνής, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως με το εκθαμβωτικό πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους και με τη τεράστια επιτυχία των “Blind” (με τη συμμετοχή του Antony Hegarty από τους Anthony & The Johnsons), “You Belong”, κ.ά., έρχονται την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Dream City Club, για να παρουσιάσουν κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, Blue Songs, αλλά και κλασσικές επιτυχίες!

Οι Hercules and Love Affair, το project του γνωστού Νεουρκέζου DJ Andy Butler, αδιαμφισβήτητα αντιπροσωπεύουν την παραδοξότητα της συνύπαρξης δύναμης και ευπάθειας, αρρενωπότητας και θηλυκότητας, στα πλαίσια ενός κλασικού συγκροτήματος disco, που συνδυάζει εύστοχα τρεις δεκαετίες dance μουσικής. Ο ήχος τους είναι ένα μουσικό μείγμα που εκτείνεται από τη disco στο house, από το acid στο synth-pop, από τον Derrick May στον Giorgio Moroder, αλλά διατηρώντας πάντα τα μοναδικά στοιχεία των Hercules and Love Affair.

Το Blue Songs - το δεύτερο άλμπουμ των HALA & ένα από τα καλύτερα dance άλμπουμ της χρονιάς - κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες από τη Moshi Moshi, με τη συνεργασία του techno παραγωγού Patrick Pulsinger και αποτελεί έναν ύμνο στη Νεουορκέζικη ντίσκο σκηνή, αποκαλύπτοντας για ακόμα μία φορά τη μουσική παλέτα του Andy Butler, συγκεντρώνοντας έντονα στοιχεία house και disco αλλά και πολλή πειραματική και αισθησιακή μουσική. Ήδη από το νέο άλμπουμ έχουν ξεχωρίσει τα “Painted eyes” & “My House” απογειώνοντας για ακόμα μια φορά τους Hercules and Love Affair στα dancefloor παγκοσμίως.

Listen:


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

25 ευρώ Γενικής Εισόδου

Online προσφορά 21 ευρώ μόνο στο www.ticketarena.gr

Η προσφορά ισχύει έως ότου εκδοθούν τα εισιτήρια σε φυσική μορφή.
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι προμήθειες αγοράς (εκτός από το κόστος Courier) ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση, Paypal).

Προπώληση εισιτηρίων: Public-Συντάγματος, Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366)

Πληροφορίες:
DreamCity
Ιερά Οδός 30 - Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 6955 680 485

Tony Bennett: «Η Lady Gaga θα γίνει το ίδιο διάσημη με τον Elvis Presley»

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην δισκογραφία ο Tony Bennett κάτι περισσότερο ξέρει όταν αναφέρεται σε νέους καλλιτέχνες.

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην δισκογραφία ο Tony Bennett κάτι περισσότερο ξέρει όταν αναφέρεται σε νέους καλλιτέχνες.

Πρόσφατα, κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με την Lady Gaga για το ντουέτο “The Lady Is A Tramp” δεν δίστασε να την συγκρίνει με τον Elvis Presley! Είπε: «Δεν έχω συναντήσει πιο ταλαντούχο άνθρωπο στην ζωή μου. Νομίζω ότι θα γίνει το ίδιο διάσημη με τον Elvis Presley”.

Το album “Duets II” του Tony Bennett θα περιλαμβάνει και την τελευταία όπως αποδείχθηκε, ηχογράφηση της Amy Winehouse μαζί του.

4th Athens Hip Hop Festival - 03/09 Τεχνόπολις, Γκάζι


Το 4th Athens Hip Hop Festival ανανεώνει, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, το ραντεβού του με την Χιπ Χοπ κοινότητα. Τα δυναμικότερα συναυλιακά γκρουπ, οι πιο καλογυμνασμένες ομάδες μπρέικτανς και οι πιο εμπνευσμένοι καλλιτέχνες του γκραφίτι ετοιμάζονται για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Το Χιπ Χοπ γεννήθηκε στην πόλη. Τη γνωρίζει από την καλή και από την ανάποδη. Γι’ αυτό και έχει κάθε δικαίωμα να την «αλώσει». Τα γκρουπ του καταγγέλλουν, προειδοποιούν, ραπάρουν, επιτίθενται, χλευάζουν, απαιτούν, «πυροβολούν» με ρίμες και διαθέσεις, αποτελώντας το πιο καυστικό υλικό για να διεκδικήσουν την «ανάσα» τους σε μια πρωτεύουσα που ασφυκτιεί ανάμεσα σε μουσικά στεγανά και αναζητάει το καινούργιο.

Το 4th Athens Hip Hop Festival, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, έρχεται να μοιραστεί μαζί μας την πρόκληση για κάτι νέο στον απόηχο ενός δύσκολου καλοκαιριού και μιας σεζόν που έρχεται γεμάτη αβεβαιότητες. Ραψωδοί του σήμερα με τα δυνατότερα συναυλιακά συγκροτήματα και χορευτές του δρόμου σ’ έναν αυθεντικό διαγωνισμό μπρέικντανς, θα αναμετρηθούν με τον εαυτό τους «ντύνοντας» σε ένα εφτάωρο πάρτι την Τεχνόπολη με τις δικές τους μουσικές και χρώματα.

Μπορεί το Χιπ Χοπ να γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ΄70, αλλά το ελληνικό Χιπ Χοπ φέρει τη δική του υπογραφή, μιλάει τη δική του γλώσσα και έχει το δικό του στυλ. Έχοντας πάνω από δύο δεκαετίες στο ενεργητικό του απέδειξε ότι έχει ιστορία και μέλλον. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου διαχρονικά συγκροτήματα και «διάδοχοι» θα γίνουν ένα στη σκηνή της Τεχνόπολης σε ένα ασταμάτητο εφτάωρο πάρτι με χορευτικές ακροβασίες και νευρώδεις ρίμες αποδεικνύοντας ότι το μουσικό ένστικτο της πόλης μας είναι ζωντανό.

Στη σκηνή θα «διασταυρωθούν» οι διαχρονικοί «Αρτέμης/Ευθύμης», ο δυναμικός «Τάκι Τσαν», τα κυρίαρχα «Βόρεια Αστέρια» από τη Θεσσαλονίκη, οι «αμαρτωλοί» «Professional Sinnerz» και ο «Κόμης Χ», οι πάντα φωτεινοί «Σκιές», ο άρχοντας του stage «Phyrosun», ο ασταμάτητος «Ραψωδός Φιλόλογος», ο καταιγιστικός «Λόγος Απειλή», οι αποκαλυπτικοί «B-Muzic», οι χαοτικοί «Outkast Exellence», οι διαφορετικοί «Fly By Wire» και φυσικά οι 8 καλύτερες ομάδες μπρέικντανς που θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το Battle of Athens ’11, τον απόλυτο διαγωνισμό μπρέικντανς που διοργανώνει ο εμπειρότατος στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό Τόλης Αριστείδου.

Πολύ συχνά λένε πως το Χιπ Χοπ δεν είναι μόνο μουσική, είναι ιστορία. Και δεν έχουν άδικο αν δεχτούμε πως είναι η ιστορία των «θέλω» μας σε μια πόλη που διαρκώς μεταλλάσσεται.

ΧΑΡΗΣ & ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ 14/10, Ακτή Δυμαίων, Πάτρα

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μας συντροφεύουν και φέτος!
Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι για επιλεκτικές εμφανίσεις στις ελληνικές πόλεις. Η ζεστή ανταπόκριση και η καθολική συμμετοχή του κοινού στις συναυλίες τους, τους έπεισαν ότι αυτή η επανένωση άξιζε, αποφάσισαν να την επαναλάβουν και το καλοκαίρι περιόδευσαν σε επιλεγμένες ελληνικές πόλεις και στην Κύπρο.

Και το φθινόπωρο οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας θα μας αγκαλιάσουν με τις κ ρυστάλλινες φωνές τους και με τις αγαπημένες μελωδίες τους θα μας ταξιδέψουν σε μέρη που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν.

Στα πλαίσια της 2011 Best Of Tour θα βρεθούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Έχουν συνθέσει πάρα πολλά τραγούδια, απλά και πιο περίπλοκα, «... ένα απλό τραγούδι είναι το ίδιο δύσκολο όσο και το σύνθετο...μερικές φορές μάλιστα το απλό είναι πιο δύσκολο από το σύνθετο. Αυτό συμβαίνει επειδή το απλό πρέπει να είναι απόλυτα αληθινό και πηγαίο. Δεν φέρει άλλα όπλα, παρά μόνο την αθωότητα και την αλήθεια του...», σχολιάζει ο Πάνος και ο Χάρης συμπληρώνει σε περσινή τους συνέντευξη στο Δίφωνο «...το απλό είναι διάφανο. Δεν θέλει να κρύψει ούτε να κρυφτεί από τίποτα. Εμείς ασχοληθήκαμε κατά κόρο και με τα δύο είδη...».

Με φωνές που αλληλοσυμπληρώνονται, στίχους άλλοτε ευαίσθητους και ερωτικούς, άλλοτε καυστικά κοινωνικούς και πάντα επίκαιρους, τα τραγούδια τους αγγίζουν πάντα τις καρδιές μας... Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης…. Ανόητες Αγάπες…. Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις… Don't worry be happy...Γέλα πουλί μου....

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας με τις εξαιρετικές ερμηνείες μας ταξιδεύουν και ξυπνούν τα πιο ουσιαστικά μας συναισθήματα!


ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

Angel Skordilis & the Brrr Creta Gang
Σάββατο, 20 Αυγούστου · 8:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.


LAST Gig of the the season ANGEL SKORDILIS & THE BRRR CRETE GANG! Spirit in the Sky Saturday 20th August 2011 8.30pm.
Playing live FULL ELECTRIC ROCK!!!!!!!
A night not to be missed
Music Cover 7 euro per person RESERVATIONS TAKEN, please email, text or call 69389 18463 to reserve your table.
Special Menu Available
Hope to see you here for a rocking great night. Gem
Spirit in the Sky, Drapanos
.............

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΡΟΚ & ΕΝΤΕΧΝΑ
Κυριακή στις 9:30 μ.μ.


Αθλητικός Σύλλογος ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΑΠΕΡΑΘΟΥ - ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΝΑΞΟΣ
.............

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ 
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
Πέμπτη, 25 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ.


Το παλαιό Τούρκικο πτωχοκομείο, ως αρχαιολογικός πια χώρος, ανοίγει τις πόρτες του για μια συναυλία με τον Θεσσαλονικιό τραγουδοποιό και τους συνεργάτες του! Η Ιστορία του χώρου και του τόπου που τον περιβάλλει θα αποτελέσει το υπόβαθρο για το ταξείδι που ξεκινά το ΙΜΑΡΕΤ στην 'Αρτα με μια άλλη πια ιδιότητα, αυτήν του χώρου πολιτισμού και τέχνης συναισθημάτων! Την βραδιά ανοίγει ο ΑΥΓΕΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ.
Καλή αντάμωση!
" Ι Μ Α Ρ Ε Τ " ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
.............

NEW SEASON extreme metal PARTY @ RAINBOW
 (STELLA ADAMS on DEXXX)
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.


~ STELLA ADAMS ★
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ METAL PARTY ΣΤΟ _RAINBOW CLUB_! (ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40-ΓΚΑΖΙ)
ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η STELLA ADAMS ♥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ! ;-)

EXTREME METAL ΤΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ ΣΤΟ RAINBOW. CU THERE
Texnopolis | Gazi

Σαν Σήμερα...19 Αυγούστου

1945 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Ian Gillan γεννήθηκε στο Hounslow του Λονδίνου. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Hard Rock συγκρότημα Deep Purple. Υπήρξε επίσης τραγουδιστής για τους Black Sabbath. Στη Rock opera "Jesus Christ Superstar" του Andrew Lloyd Webber, δάνεισε την φωνή του στον ρόλο του Ιησού. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Hard Rock/Heavy Metal τραγουδιστές όλων των εποχών. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Child in Time", "Black Night", "Fireball", "Strange Kind of Woman", "Smoke on the Water" κ.α.

1963 Ο Σουηδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός, μέλος του Glam Metal συγκροτήματος Europe, Joey Tempest (Rolf Magnus Joakim Larsson) γεννήθηκε στην Στοκχόλμη. Γνώρισαν μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του '80 με τραγούδια όπως τα "The Final Countdown", "Carrie" κ.α.

1959 Ο Αμερικανός Blues κιθαρίστας και τραγουδιστής Blind Willie McTell (William Samuel McTier 1898-1959) απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών από εγκεφαλική αιμορραγία στο Milledgeville της Georgia. Αρκετοί καλλιτέχνες έχουν αναφέρει τον McTell σαν επιρροή, όπως Jack White (The White Stripes), Kurt Cobain (Nirvana), Bob Dylan κ.α. Μια από τις πιο δημοφιλής συνθέσεις του, το "Statesboro Blues", διασκεύασαν οι The Allman Brothers Band το 1971. Το όνομα του γράφτηκε στο Blues Foundation Hall of Fame το 1981.

1980 Το πρώτο και ομότιτλο άλμπουμ του Christopher Cross γίνεται πλατινένιο στις Η.Π.Α. και συμπληρώνει 116 εβδομάδες στο Billboard 200. Είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 1979 και περιείχε τις επιτυχίες "Ride Like the Wind", "Sailing" κ.α. Το 1981 στην 23η τελετή απονομής των Grammy Award, το άλμπουμ "Christopher Cross" θα κερδίσει τα βραβεία "Record of the Year", "Song of the Year" και "Best Arrangement Accompanying Vocalist(s)" για το τραγούδι "Sailing", καθώς και τα βραβεία "Album of the Year" και "Best New Artist". Εκείνο το βράδυ ο Christopher Cross θα γίνει ο πρώτος καλλιτέχνης που θα κερδίσει και τα τέσσερα βασικά βραβεία Grammy την ίδια χρονιά (Record of the Year, Album of the Year, Song of the Year και Best New Artist).

1997 Οι The Fleetwood Mac κυκλοφορούν το άλμπουμ "The Dance". Θα είναι το πρώτο τους μετά το "Tango in the Night" του 1987. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που βρίσκονται μαζί και πάλι σε ένα άλμπουμ οι Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, Christine McVie, John McVie και Stevie Nicks μετά από πολλά χρόνια. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Dreams", "Big Love", "Don't Stop" κ.α.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

Μια εικοσαετία που έχει καταγραφεί ήδη, φέρνει τον Σωκράτη Μάλαμα στις πρώτες θέσεις των καλλιτεχνών οι οποίοι όρισαν το ήθος (αλλά και το ύφος) στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Ο Σωκράτης βρίσκεται στην κορυφή δημοφιλίας και δημιουργικότητας όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή, όμως, η κατά μόνας ακρόαση έχει διαφορετική σημασία και διαστάσεις από το διονυσιασμό ενός live, σημειώνουμε ότι ο Μάλαμας παίρνει του δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Κάθε συναυλία, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

Από τους πρώτους του δίσκους, ¨Παραμύθια¨ και ¨Ασπρόμαυρες ιστορίες¨, έως τον τελευταίο με τίτλο ¨Πέρασμα¨ (σε μουσική δική του, στίχους του Άλκη Αλκαίου και την συμμετοχή της Μελίνας Κανά σε πέντε τραγούδια), ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και τον ακολουθεί εδώ και δύο δεκαετίες με ένταση και πάθος. Το ¨περασμα¨ του Μάλαμα στις καλοκαιρινές νύχτες θα γίνει με τους φίλους μουσικούς του, ιδανικό σκηνικό για να συστηθούν τα καινούργια τραγούδια του Σωκράτη στους παλιούς του φίλους, να στηθούν κάποια γλέντια ¨όπως παλιά¨ και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του Σωκράτη.
Στο τραγούδι: Μαρίνα Δακανάλη

Μαζί του:
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα
Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο

Βαγγέλης Λάππας, Νίκος Κωνσταντάκης: ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής: φωτισμοί
Δημήτρης Κατέβας: επιμέλεια σκηνής
Βασίλης Δρούγκας: επιμέλεια στησίματος ήχου

Ώρα έναρξης: 21:30 μ.μ.
Εισιτήρια: 15 ευρώ γενική είσοδος
10 ευρώ παιδικό (μέχρι 14 ετών)

Σημεία προπώλησης:
Metropolis - Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 33, 2310-250072
Βάρδια live - Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη 10,5ος όροφος 2310-250342
Ξενοδοχείο Οικοπεριηγητής - Κερκίνη: 23270-41450.
Ταβέρνα Εβόρα - Άνω Πορόια: 23270-23395
Φώτο Κλίκ- Σέρρες: Εθν. Αντιστάσεως 5, 23210-23131
Café Kάκτος -Κιλκίς: 6937932754
Αrt vision productions - Δράμα: Θ.Αθανασιάδη 19, 3ος όροφος, 25210-58033

ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΣ SITE

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΣΤΙΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ SITE ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ( ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΜΑΣ).ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ E-MAIL freefrikos@hotmail.com Η ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ 6983299508 – ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

http://www.oparlapipas.com/

http://lbfcrew.com/

www.radioxima.gr
http://www.musicdiary.gr/
http://www.rockme.gr/


http://www.rockandroll.gr/

http://www.naxos-news.gr/

http://alepoy.blogspot.com/


http://www.rythmos-stage.gr/

http://www.oxygonolive.gr/

http://www.phasereverse.com/
http://www.rousfm.com/

http://www.mousikorama.gr/

http://rockticles.com/

http://gataki-gataki.blogspot.com/

http://agkyrovoli.forumotions.com/

http://aliagasmusic.gr/php/

http://www.anexartisi.gr/

http://www.artinrock.gr/

http://www.1bm.gr/swf/indexloader.html

http://lbfcrew.tk/

http://gregorydesypris.gr/site/

http://seidis.blogspot.com/

http://www.rock-elliniko.gr/

http://greek-heavy-metal.blogspot.com/

http://www.naxos-properties.gr/greek/

http://www.livestudio.gr/home.aspx?lang=gr

http://www.patatrak.gr/

http://www.exodosforall.gr/

http://www.musicom.gr/

http://www.rockxs.com/

http://metalfromgreece.com/

http://www.parakato.gr/

http://www.rainbowbar.gr/

http://www.rockap.gr/

http://www.rockmadness.gr/

http://www.rockoverdose.gr/

http://www.rockway.gr/

http://www.rockway.gr/

http://topeiraxtiri.blogspot.com/