ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ

ENA AKOMA MEGALO LIVE TWN "ENA BHMA MPROSTA" STO KYTTARO STIS 8 APRILIOU.

H MPANTA 8A PAIXEI KOMMATIA APO TOYS DYO DISKOYS THS OPWS KAI AGAPHMENES DIASKEYES.

KATEBASTE FREE THN MOUSIKH TWN 1BM APTO www.1bm.gr KAI ELATE STHN SYNAYLIA NA PARETE DWREAN KAI AY8ENTIKO TO NEO CD "OPOU KI AN PAS".

Thn synaylia 8a anoixoun oi 90 MOIRES.

Σαν Σήμερα...27 Μαρτίου

27 Μαρτίου 1924 Η Αμερικανίδα Jazz τραγουδίστρια Sarah Vaughan (1924-1990) γεννήθηκε στο New Jersey των ΗΠΑ. Τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Hall of Fame", το οποίο δίνεται σε ηχογραφήματα άνω των 25 χρόνων τα οποία έχουν ιστορική σημασία και σπουδαιότητα, για το άλμπουμ της "Sarah Vaughan with Clifford Brown" (1955) και το τραγούδι "If You Could See Me Now" (1946). Δημοφιλή τραγούδια της: "Whatever Lola Wants", "Loverman", κ.α. Μαζί με τις Billie Holiday και Ella Fitzgerald θεωρούνται οι μεγάλες κυρίες της Jazz.

27 Μαρτίου 2000 Ο rock τραγουδιστής και στιχουργός Ian Dury (1942-2000) πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 57 ετών. Γνώρισε επιτυχία την δεκαετία του '70 με το New Wave συγκρότημα Ian Dury and the Blockheads. Δημοφιλή τραγούδια τους: "What a Waste", "Hit Me With Your Rhythm Stick", "Sex & Drugs & Rock & Roll", κ.α.

27 Μαρτίου 1967 Οι The Turtles με το τραγούδι τους "Happy Together" ρίχνουν από την κορυφή του US Billboard Hot 100 τους The Beatles και το τραγούδι "Penny Lane". Είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και ήταν το μοναδικό τραγούδι του συγκροτήματος που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στο Billboard.

27 Μαρτίου 1973 Το περιοδικό Rolling Stone δημοσιεύει ένα άρθρο, στο οποίο αναφέρει πως ο Carlos Santana άλλαξε το όνομα του σε Devadip. Στην πραγματικότητα αυτό είναι το πνευματικό όνομα του κιθαρίστα, το οποίο του είχε δώσει ο Guru Sri Chinmoy και σημαίνει: "Το μάτι, το αρνί και το φως του θεού".

27 Μαρτίου 1981 Οι AC/DC κυκλοφορούν στην Αμερική το άλμπουμ "Dirty Deeds Done Dirt Cheap". Είχε κυκλοφορήσει στην Αυστραλία τον Σεπτέμβριο του 1976. Είναι το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος, με πωλήσεις στις ΗΠΑ που ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια αντίτυπα.

27 Μαρτίου 2003 Οι The Rolling Stones αναγκάζονται να ακυρώσουν την συναυλία τους στο Hong Kong, φοβούμενοι την γρίπη SARS (Severe acute respiratory syndrome). Τους επόμενους μήνες πολλοί καλλιτέχνες αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις παραστάσεις τους για τον ίδιο λόγο, μεταξύ αυτών και ο Carlos Santana.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ LIVE - ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ

Ο ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/03/2010 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ Σ' ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ROCK LIVE
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ "ΓΚΡΕΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΛΕΖΝΙΩΦ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ.
SPECIAL GUEST Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
ΤΡΙΤΗ 30/03/2010
TO ONOMA TOΥ ΡΟΔΟΥ
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΤΗΛ 210-9595006
ΩΡΑ 22:30

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...26 Μαρτίου

26 Μαρτίου 1948 Ο τραγουδιστής του Αμερικανικού rock συγκροτήματος Aerosmith, Steven Tyler (Steven Victor Tallarico), γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη. Δημοφιλή τραγούδια του γκρουπ "Dream On", "Walk This Way", "Sweet Emotion", κ.α. Έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 150 εκατομμύρια άλμπουμ. Το όνομα του, μαζί με το συγκρότημα, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2001.

26 Μαρτίου 1965 Ανακοινώνεται στο Τύπο ότι την θέση του Eric Clapton στους Yardbirds θα πάρει ο Jeff Beck. Ο Clapton είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από το συγκρότημα αρχές του έτους. Είχε ενσωματωθεί στο σχήμα τον Οκτώβριο του 1963.

26 Μαρτίου 1969 Ο Marvin Gaye και το τραγούδι "I Heard It Through The Grapevine" βρίσκονται στο No 1 των Βρετανικών Singles Chart. Ήταν μια δημιουργία των Norman Whitfield και Barrett Strong. Πρωτοηχογραφήθηκε από τους Smokey Robinson & The Miracles το 1967.

26 Μαρτίου 1977 Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Elvis Costello κυκλοφορεί το πρώτο του single με τον τίτλο "Less Than Zero". Το τραγούδι θα ενσωματωθεί στο πρώτο του άλμπουμ, "My Aim Is True", το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Μάρτιο του 1978. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "500 Greatest Albums of All Time", βρίσκεται στη θέση 168.

26 Μαρτίου 1982 Οι Toto κυκλοφορούν το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Toto IV". Κέρδισε έξι Grammy Awards, μεταξύ αυτών "Album of the Year" και "Record of the Year" για το τραγούδι "Rosanna". Το τραγούδι που ξεχώρισε από το άλμπουμ και μοναδικό Νο1 του συγκροτήματος είναι το "Africa".

26 Μαρτίου 2005 Οι Βρετανοί The Stereophonics βρίσκονται στο Νο1 των Βρετανικών Album Charts με το άλμπουμ τους "Language.Sex.Violence.Other?". Είναι το πέμπτο άλμπουμ του συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου.

26 Μαρτίου 2006 Οι αναγνώστες του περιοδικού Total Guitar ψηφίζουν το σόλο του κιθαρίστα Jimmy Page στο τραγούδι των Led Zeppelin "Stairway To Heaven" σαν το καλύτερο όλων των εποχών. Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 1971.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

26, 27 & 28 ΜΑΡΤΙΟΥ Rock live's

x-epafis live rock acousic and......90's greek songs ;)

Έναρξη: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΧΑΛΚΙΔΑ

Σας περιμένουμε όλους για άλλη μια Παρασκευή να τα σπάσουμε όπως εμείς ξέρουμε με super κομμάτια ελληνικά 90's αλλά και το γνωστό ροκ, έντεχνο προγραμμά μας! Να είστε όλοι εκεί!!


Μακαρίου 43 Κάνηθος, Χαλκίδα
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6979650369
(Μετά την γέφυρα κατω απο το " ΗΟΤΕL MORFEAS"!!)

...............

ASORTI LIVE @ DIVINE SUNDAY 28/03

Έναρξη: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: DIVINE @ 293 Kifisias & Deligianni Str. Kifisia (emboriko kentro Foinikas)

Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος των ασορτί με τίτλο «ΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ», όπου ξεχώρισαν το ομώνυμο, «Το κορίτσι της μίας βραδιάς» και το «Επόμενη μέρα». Το 2010 βρήκε τους ασορτί να έχουν ολοκληρώσει μια σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα (ΚΥΤΤΑΡΟ, ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ARCHITECTURE, ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ, GHOST HOUSE, AFTER DARK, LAZY, KOO KOO), ενώ προβλήθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALTER, MAD TV (3 φορές συμμετοχή στο MAD DAY LIVE), GTV, καθώς και από το ραδιόφωνο (ΔΙΕΣΗ, ΔΙΦΩΝΟ, ΜΕΛΩΔΙΑ, FREEDOM κλπ.).
Σήμερα έρχονται να σας προτείνουν μία μοναδική παράσταση, διασκευάζοντας αγαπημένες ποπ μελωδίες ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών μαζί με τραγούδια από τον 1ο προσωπικό τους δίσκο, όπου με την «αναγκαστική» συμμετοχή του κοινού σε διαγωνισμούς τραγουδιού συντελούν στη διεξαγωγή μίας όμορφης μουσικής βραδιάς


...............

Salsa Party @ Mylos Urban Club

Έναρξη: Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Mylos Urban Club, Βέροια (Βάρναλη 4)

ΠεριγραφήΤο καθιερωμένο 15ήμερο party της Etnia Nueva στην Βέροια!
Δεν έχετε κανένα λόγο να το χάσετε!

..............

AYTO TO SABBATO//SOLD OUT!!!!...O MEGALOS XAMOS
Ημερομηνία: Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010
Ώρα: 11:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.
Τοποθεσία: OULWF PALME 23-ZOGRAFOU

AYTO TO S A B B A T O THA GINEI H APOLUTH KOLASH SOLD OUT PAREA ME MHNA TSIGO(DANGER ANGEL) KAI TON KOSTANTINO TSIMOYRH(XFACTOR)...THA TA KATEDAFISOYME OLAAAAAAAAAAAAA.....PARTE OSH TRELA DIATHETETE AFHSTWE TA KWLOPROBLHMATA SPITI OPWS THA KANOYME KAI EMEIS KAI ELATE NA GPOYSTAROUME OLOI MAZI PAREA........KAI OPWS LEME PANTA!!!!
LET THE MADNESS BEGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!

.............

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
oξυγόνο live!
Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Μαρτίου


Ο Πάνος Μουζουράκης συνεχίζει να εξομολογείται , στην σκηνή του “οξυγόνου live!”,την δική του μουσική ιστορία….
Μια ιστορία ειπωμένη μέσα από τραγούδια, σκέψεις και εικόνες, πάντα βέβαια με απόλυτη εχεμύθεια και αυτοσυγκράτηση….
Ένα μουσικό ταξίδι στην δική του παραμυθένια , φαντασμαγορική χώρα…
Μαζί του, πρωταγωνιστούν, οι αγαπημένοι του συνεργάτες- μουσικοί αλλά
και οι Μάνος Λυδάκης & Ηλιάνα Τσαπατσάρη, στο τραγούδι και στα χορευτικά….

Κώστας Μαδεμλής: Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιάννης Οικονομίδης: Φλικόρνο, Τρομπέτα
Κωστής Βήχος: Ηλεκτρικό Μπάσσο
Μιχάλης Κατσαρος: Πλήκτρα
Γιώργος Λειβαδάς: Τύμπανα

Επιμέλεια Προγράμματος: Πάνος Σουρούνης

Ρύθμιση Ήχου : Μάνος Στάγιας / Φώτα & Μαγικά : Νίκος Συρίγος
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Τέλλος / Σκηνική επιμέλεια: Νίκος Κόνιαρης

Ώρα εισόδου: 23:00 Είσοδος με ποτό: 15€

oξυγόνο live!
Βούρβαχη & Κορυζή 4
(μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού)
Νέος Κόσμος
ΤΗΛ. 210 9240740
www.oxygonolive.gr

www.musicheaven.gr
www.mindradio.gr
www.difono.gr


.............

ΕΣΕΛΟΝ LIVE στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Έναρξη: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: GALLA Cafe -ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Οδός: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 23 @ ΦΙΛΟΛΑΟΥ

Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 10:00 μ.μ.στο Gala Cafe Εθν. Αντιστάσεως 23 & Φιλολάου στην Καισαριανή ,οι ΕΣΕΛΟΝ ξορκίζουν την κρίση με classic rock blues country + unexpected events...
Καλές γιορτές σε όλους και σας περιμένουμε...
Τηλ Κρατήσεων.:210-7218422
Τιμή ποτού 7 Ευρώ

.................

POP & ROCK LIVE MUSIC

Έναρξη: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 στις 9:45 μ.μ.
Τοποθεσία: DRAFT BEER HALL ΣΤΟ ΓΙΑΝΟΥΖΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ENTEXNH ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.........L I V E....

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ LIVE

Την Τρίτη 13 Απριλίου 2010, οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ εμφανίζονται στο συναυλιακό χώρο "Rythmos stage" (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, Αθήνα).
Παίζουν οι μουσικοί: Νεκτάριος Θεοδώρου (τραγούδι-κιθάρα), Αντώνης Μισαργόπουλος (κιθάρα), Γιώργος Κάγκαρης (ακορντεόν), Δημήτρης Παύλου (τσέλο), Σοφία Κουνέλα (κλαρινέτο), Γιάννης Παπανικολάου (πλήκτρα), Angel Paul (μπάσο), Ντίνος Τσακίρης (τύμπανα). Την συναυλία ανοίγουν οι ALT CTRL DEL.
Ένα βράδυ αφιερωμένο στην Ελληνική ροκ σκηνή. ΜΗΝ το χάσετε!!!
Ώρα έναρξης: 22:00'
Τιμή εισόδου: 10 € (με ποτό)
Τηλ: 210-9750060

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

♫♪♪♫ ΑΓΓΕΛΙΑ - Κάποιος κάτι ψάχνει!! ♪♫♪♪?

Μπάντα ζητάει μπασίστα!

Τραγούδια των Red Hot Chilly Peppers,ξύλινα σπαθιά,3 doors down,white stripes,....Ηλικίες μέχρι 19 χρονών.

Οποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει ας κλικάρει εδώ:

Σαν Σήμερα...25 Μαρτίου

25 Μαρτίου 1942 H "Βασίλισσα της Soul" Aretha Franklin γεννήθηκε στο Memphis των ΗΠΑ. Ήταν η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που το όνομα της γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Έχει κερδίσει 18 συνολικά Grammy Awards και έχει 20 Νο1 επιτυχίες στο US Billboard R&B Singles Chart. Δημοφιλή τραγούδια της: "Respect", "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools", "Think", "Rock Steady", κ.α.

25 Μαρτίου 1960 Ο Roy Orbison ηχογραφεί το τραγούδι "Only the Lonely". Θα κυκλοφορήσει δύο μήνες αργότερα και θα γίνει η πρώτη του μεγάλη επιτυχία. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone "500 Greatest Songs of All Time ", βρίσκεται στη θέση 232. Στις μέρες μας, ξανατραγουδήθηκε από τον τραγουδιστή Chris Isaak.

25 Μαρτίου 1966 Οι The Beatles πραγματοποιούν την φωτογράφηση για το φημισμένο "Butcher Cover" εξώφυλλο που εμφανίστηκε στο άλμπουμ "Yesterday… And Today". Τα μέλη του συγκροτήματος εμφανίζονται με φόρμες χασάπη γεμάτες αίματα, ανάμεσα σε κομμάτια κόκκινο κρέας και τεμαχισμένα μωρά κούκλες. Μετά από την έντονη κριτική του Βρετανικού Τύπου και κοινής γνώμης, το εξώφυλλο άλλαξε. Αργότερα δήλωσαν πως ήταν ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στο πόλεμο του Βιετνάμ.

25 Μαρτίου 1967 Οι Cream φτάνουν στις ΗΠΑ για την προώθηση του άλμπουμ τους "Disraeli Gears". Θα πραγματοποιήσουν εννέα εμφανίσεις στο RKO Theater της Νέας Υόρκης.

25 Μαρτίου 1990 Ο ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, συλλαμβάνεται σε συναυλία του συγκροτήματος στην Augusta των ΗΠΑ γιατί κατά την διάρκεια της παράστασης έδειξε τα οπίσθια του στο κοινό.

25 Μαρτίου 2003 Οι R.E.M. και ο Lenny Kravitz ανεβάζουν στο διαδίκτυο αντιπολεμικά τραγούδια για δωρεάν "κατέβασμα". Ο Michael Stipe για το "The Final Straw" δηλώνει: "Είναι η πιο δυνατή φωνή διαμαρτυρίας που μπορώ να σκεφτώ". Στο τραγούδι του Kravitz, "We Want Peace", συμμετέχει ο Ιρακινός τραγουδιστής Kadim Al Sahir.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Billy Idol – The Stranglers στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Μια cult συναυλία σε ένα cult γήπεδο προβλέπεται να είναι η συναυλία που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μια βραδιά με τη μουσική που ξεκινάει από το punk που σάρωσε τα πάντα στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και συνέχισε με τη δημιουργία του punk-rock στυλ τη δεκαετία του ‘80. Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε όχι με απλές λέξεις αλλά με καλλιτέχνες αυτό το είδος, τότε σίγουρα θα αναφέραμε μεταξύ άλλων τον Billy Idol (με τρία Grammy και εννέα MTV music video awards στο ενεργητικό του) αλλά και τους Stranglers.

Μια βραδιά για όσους αγαπούν τα ‘80s κι έχουν τραγουδήσει το “Sweet sixteen” ή το “Mony – Mony” ή και τα “White Weeding”, “Rebel Yell” του Billy Idol που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και τα “Golden Brown”, “No More Heroes” “Always the Sun” των Stranglers που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας.
Στις 18 Ιουνίου, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποδέχεται αγαπημένο ροκ, ατίθασο πάνκ και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο. Γενική είσοδος 38 Ευρώ!!!
Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου από το Ticket House, τα Metropolis και τα Village cinemas!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους Stranglers...
Mία από τις αγαπημένες και διαχρονικές βρετανικές μπάντες επιστρέφει στα μέρη μας αυτό το καλοκαίρι. Με είκοσι τρία τραγούδια και δέκα επτά δίσκους τους στο top40 της Μεγάλης Βρετανίας και μια καριέρα σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, οι “The Guilford Stranglers”, όπως ήταν το αρχικό όνομα τους, άρχισαν να ξεσηκώνουν το βρετανικό κοινό από τα τέλη του 1974. Τα τρία ιδρυτικά μέλη Hugh Cornwell, JJ Burnel και Jet μετά από προσπάθειες ενός έτους βρίσκουν τον Dave Greenfield το 1975 και έως το τέλος του επόμενου χρόνου παίζουν σε δεκάδες gigs σε pub και club της Αγγλίας. Το είδος τους είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί.
Συνδυάζοντας την αντιδραστική ιδιοσυγκρασία τους με τον «ψαγμένο» στίχο της ποιοτικής pop πειραματίστηκαν διαρκώς με πολλά από τα είδη της μουσικής που βρίσκονταν κατά καιρούς στην μόδα, είτε ήταν το new wave, το punk, η καθαρή pop ή ακόμα και το gothic rock.
Το ανεπανάληπτο μαύρο χιούμορ τους και ο αντιδραστικός τους χαρακτήρας, βρήκαν την πλήρη έκφρασή τους στο ντεμπούτο τους Rattus Norvegicus, από το οποίο βγήκε και το πρώτο τους επιτυχημένο single “(Get A) Grip (On Yourself)”. Το άλμπουμ «χτυπάει» την τέταρτη θέση στα charts, ενώ το δεύτερο single “Peaches” βρέθηκε αμέσως στο Top10 και εδραίωσε τους Stranglers στους πρωτεργάτες του βρετανικού punk.
Την ίδια περίοδο ανοίγουν την πρώτη συναυλία των Ramones στο Λονδίνο και αργότερα της Patti Smith. Το δεύτερο τους album “No More Heroes” κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη του 1977 και αποτελεί την αφετηρία για ένα sold out tour στην Αμερική το 1978. Το τρίτο τους άλμπουμ, το “Black and White”, καταφθάνει στα μέσα του 1978, σε δεκατρείς μόλις μήνες και σηματοδοτεί την αρχή των πειραματισμών τους με διάφορα είδη μουσικής που κυριαρχούσαν εκείνη την εποχή. Τo 1979 κυκλοφορεί το πρώτο τους live album ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία σε Ιαπωνία και Αυστραλία και στα τέλη της δεκαετίας, τον Σεπτέμβρη του 1979, βγαίνει και το album “Raven”.
Σημεία – σταθμοί στην καριέρα τους τα επόμενα χρόνια είναι η κυκλοφορία του “The Gospel According To Meninblack” το 1981 και την ίδια χρονιά το εκπληκτικό “La Folie” το οποίο περιείχε το ανεπανάληπτο “Golden Brown” που τους έφερε μια ανάσα από την κορυφή των Charts, στο Νούμερο 2 της Βρετανίας, τον Ιανουάριο του 1982.
Ακολουθεί το 1983 το άλμπουμ “Feline” και τα αμέσως επόμενα χρόνια τα άλμπουμ “Aural Sculpture”, “Dreamtime”, “10”.
To 1990 οι φανατικοί θαυμαστές τους σε όλον τον κόσμο πληροφορούνται την αποχώρηση του κιθαρίστα και τραγουδιστή Hugh Cornwell, ο οποίος εγκαταλείπει το συγκρότημα για να επικεντρωθεί σε solo projects.
Αντικαθίσταται από τον John Ellis, πρώην μέλος των pub–to–punk Vibrators, ενώ την θέση του τραγουδιστή παίρνει ο Paul Roberts. Παράλληλα κυκλοφορούν το άλμπουμ Stranglers in the Night με νέα σύνθεση πλέον, ενώ στο τέλος του χρόνου αποχωρεί και ο ντράμερ Jet Black για να... επιστρέψει ξανά το 1995 και να ηχογραφήσει μαζί τους το “About Time”.
Την πορεία τους μέχρι το τέλος του αιώνα θα συντροφεύσουν δύο ακόμα άλμπουμ το “Written In Red” και το “Coup De Grace”, ενώ το 2000 φεύγει και ο αντικαταστάτης του Hugh, John Ellis και αντικαθίσταται από τον Baz Warne. Συνεχίζουν ακάθεκτοι και κυκλοφορούν το 2004 το “Norfolk Coast” με την ΕΜΙ, άλμπουμ που από πολλούς θεωρείται το καλύτερό τους για τα τελευταία είκοσι χρόνια. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονταν τα hits “Big Thing Coming” and “Long Black Veil”, που απλώς επιβεβαίωσαν την ικανότητα της αειθαλούς αυτής μπάντας να συνεχίζει να βγάζει «διαμάντια», ακόμα και μετά από τέσσερεις σχεδόν δεκαετίες.

Αφού ακούσουμε τους Stranglers, σειρά θα πάρει ο Billy Idol, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο Billy Idol γεννήθηκε στην Αγγλία και επηρεάστηκε καθαρά από το πάνκ. Αρχικά γίνεται ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Chelsea αλλά μετά από τρείς εμφανίσεις, μαζί με τον μπασίστα, δημιουργούν τους “Generation X “. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος, το 1981 ο Μπίλι πάει στην Αμερική όπου ξεκινά την σόλο καριέρα του.
Στην Νέα Υόρκη, ξεκίνησε με το cd single “Don’t Stop” που περιείχε συνολικά 4 τραγούδια ανάμεσά τους το “Mony – Mony” αλλά και το “Dancing with myself”.
Ένα χρόνο μετά, το 1982 κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Billy Idol”. Το ηχογράφησε με την βοήθεια των μουσικών: μπάσο Φιλ Φεϊτ, ντράμερ Στιβ Μίσελ και τον κιθαρίστα Στιβ Στιβενς. Το σινγκλ “Hot in the city” μπήκε στην καλύτερη πεντάδα στης ΗΠΑ, ενώ τα βιντεοκλίπ για τα τραγούδια «White Wedding» και «Dancing with myself» έπαιζαν συχνά στο MTV.
Το 1983 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ «Rebel Yell», το οποίο έγινε δυο φορές πλατινένιο και του έδωσε το πρώτο του βραβείο Grammy για την καλύτερη αντρική ροκ ερμηνεία. Συνολικά το άλμπουμ «Rebel Yell», πούλησε δυο εκατομμύρια αντίτυπα και ήταν το μεγαλύτερο σε πώλησης άλμπουμ του Μπιλι Αϊντολ.
Το 2008 σε συνέντευξη του ο Μπιλι Αϊντολ είπε πως λατρεύει να ερμηνεύει το τραγούδι «Rebel Yell»: « κάθε βραδύ λέω από μέσα μου: ευχαριστώ θεέ μου που έγραψα αυτό. Αν δεν είχα αυτά τα τραγούδια… τότε δεν θα είχα τίποτα που να είναι σαν κι αυτά, δεν θα είχα τίποτα απολύτως.»
Η περιοδεία για το άλμπουμ κράτα δέκα μήνες. Ο ίδιος ο Μπίλι παραδέχεται πως κατά την διάρκεια της δεκάμηνης περιοδείας είχε μαζί του μόνο δύο δερμάτινα παντελόνια, το ένα το φορούσε και το άλλο στέγνωνε. Μετά το στέγνωμα το δέρμα έμπαινε και γινόταν όλο και δυσκολότερο να τα φορέσει!
Το επόμενο άλμπουμ «Whiplash Smile», κυκλοφόρησε το 1986, περιείχε τα τραγούδια «To Be A Lover» και «Sweet Sixteen» που πήραν υψηλές θέσεις στα HIT-CHARTS και το τραγούδι «Don’t need a gun» έγινε το σάουντρακ στην ταινία “Lethal Weapon”. Ο Μπίλι Αϊντολ πήρε βραβείο Grammy για την καλύτερη ροκ-ερμηνεία.
Το άλμπουμ «?harmed Life» ο Μπίλι το ηχογράφησε στο Λος Αντζελες. Το Φλεβαρη του 1990 στο δρόμο για το στούντιο πέφτει με την μηχανή του πάνω σε ένα αυτοκίνητο και από τύχη μένει ζωντανός. Στο πόδι του γίνονται επτά χειρουργικές επεμβάσεις ενώ στην αρχή οι γιατροί μιλούν για ακρωτηριασμό. Παρόλα αυτά το 1990 κυκλοφορεί ο δίσκος «?harmed Life» που γίνετε πλατινένιος και το τραγούδι “Cradle of Love” γίνεται η αιτία για το τρίτο του Grammy. Την ίδια χρόνια βγαίνει το σινγκλ «Speed» που γίνετε σάουντρακ για την ταινία “SPEED” ενώ ο ίδιος ο Μπίλι Αϊντολ παίζει στην ταινία «Doors»!
Το 1993 ο Μπιλι Αϊντολ αποστασιοποιείται από την ροκ μουσική και ξεκίνα πειραματικά με την τέκνο-μπιτ.
Αποτέλεσμα αυτών των πειραμάτων έγινε το άλμπουμ «Cyberpunk» που ηχογραφήθηκε μέσα στο στούντιο του σπιτιού του και ο συνολικός χρόνος της ηχογράφησης ήταν δέκα μήνες.
Το 1997, ξαναβρίσκεται με τον κιθαρίστα του Στιβ Στιβενς ο οποίος είχε φύγει για να φτιάξει δικό του συγκρότημα τους Atomic Playboys και συνεχίζουν μαζι τις συναυλίες.
Το 1998 υποδύεται έναν επεισοδιακό ρόλο στην ταινία «The Wedding Singer».
Την ίδια χρονιά βγαίνει το CD «Greatest Hits».
Το 2000 ο Μπίλι Αϊντολ συμμετέχει στο άλμπουμ του Τονι Αϊόμι ερμηνεύοντας το τραγούδι «Into the Night».
Το 2001 κυκλοφορεί το VH-1 ακουστικό βίντεο άλμπουμ «Storyteller».
Το 2005 κυκλοφορούν το σινγκλ «Scream» και το άλμπουμ «Devil’s Playground» με το οποίο έγινε η μεγάλη επιστροφή στην ροκ σκηνή του Μπίλι Άϊντολ.

Τα μέλη της μπάντας του Billy Idol εκτός από τον ίδιο, αυτή τη στιγμή είναι οι:
Steve Stevens - guitar
Billy Morrison - guitar (2010-present)
Stephen McGrath - bass
Derek Sherinian - keyboards
Jeremy Colson - drums (2010-present)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Music Box Productions

BILLY IDOL – THE STRANGLERS στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, Παρασκευή 18 Ιουνίου του 2010.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 38 ΕΥΡΩ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
TICKET HOUSE, METROPOLIS, VILLAGE CINEMAS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 9472050


NO NAME BAND@NEW YORK LIVE BAR

Οι No NAME band, ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη.Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα απο live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.
Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς και έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Dubai). Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" από την PLUS REC/ Universal Music, το οποίο βρίσκεται αποκλειστικά στην επετειακή συλλογή για τα 8 χρόνια της PLUS REC. Το συγκεκριμένο single θα οπτικοποιηθεί και θα το δούμε σύντομα στις μικρές μας οθόνες.

Έναρξη: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: NEW YORK LIVE BAR
Οδός: AHELOOU 10 FIX AREA
Πόλη: Thessaloníki, Greece

Parousiasi diskou SOVARA ASTEIA stin ekpompi ''Dutika tis Anatolis''

O Vyronas tha vrisketai stin ekpompi tou Konstantinou Stylianou ''Dutika tis Anatolis'' sto kanali 6, to Savvato 27/03 i wra 1-2:00. Tha parousiastoun ta kommatia tou diskou kai os sinithos ligi kouventa peri aftou...


Kali akroasi

Kanali6: 98.6 kai 106.0 sta fm

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

DOMENICA - live ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ LIVE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Σαν Σήμερα...24 Μαρτίου

24 Μαρτίου 1937 O Αμερικανός τραγουδιστής Billy Stewart γεννήθηκε στην Washington των ΗΠΑ. Ήταν δημοφιλής για τον ιδιαίτερο τρόπο που τραγουδούσε, "scat singing". Το 1966 έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής με την ερμηνεία του στο τραγούδι "Summertime" του George Gershwin.

24 Μαρτίου 1962 Οι Mick Jagger, Keith Richards και Dick Taylor δίνουν παράσταση σαν Little Boy Blue & the Blue Boys στο Λονδίνο

24 Μαρτίου 1964 Τα κέρινα ομοιώματα των The Beatles εκτίθενται για πρώτη φορά στο μουσείο Madame Tussaud. Αργότερα θα χρησιμοποιηθούν στο εξώφυλλο του άλμπουμ Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band.

24 Μαρτίου 1965 Ο μπασίστας των The Rolling Stones, Bill Wyman, πέφτει αναίσθητος στη σκηνή ύστερα από ηλεκτροπληξία σε συναυλία του συγκροτήματος. Λίγο πριν είχε ακουμπήσει με τα χείλια του ένα μικρόφωνο με κακή γείωση...

24 Μαρτίου 1973 Σε μια συναυλία του Lou Reed στην Νέα Υόρκη, ένας υπερενθουσιώδης θαυμαστής ανεβαίνει στην σκηνή και του δαγκώνει τα οπίσθια. Λέγεται ότι πριν τον δαγκώσει φώναξε: "Leather!".

24 Μαρτίου 1973 Οι Pink Floyd κυκλοφορούν το έκτο στούντιο άλμπουμ τους με τον τίτλο "Dark Side of the Moon". Ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, χρησιμοποιώντας προηγμένες για την εποχή τεχνικές με μηχανικό ήχου τον Alan Parsons. Το άλμπουμ αναφέρεται κυρίως σε θέματα όπως ο χρόνος, η απληστία, οι ψυχικές διαταραχές και ο θάνατος. Ανέβηκε στο Νο1 του US Billboard 200 και είναι ένας από τους πιο εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα. Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ όλων των εποχών. Δημοφιλή τραγούδια: "Money", "Us and Them", "The Great Gig in the Sky", κ.α.

24 Μαρτίου 2005 Με δηλώσεις τους στον Τύπο, οι Anthrax ανακοινώνουν την επανένωση τους για μια σειρά συναυλιών στις ΗΠΑ.

24 Μαρτίου 2008 Κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία, το έκτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού rock συγκροτήματος Supergrass, "Diamond Hoo Ha". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Diamond Hoo Ha Man", "Bad Blood", κ.α.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Winter Crescent Official Video Clip uploaded

an mporis sikose afto k se efxaristo prokatablika ... episis perimeno k tin gnomi sou gia o videoclipaki !!!
Winter Crescent Official Video Clip uploaded
In 2009 Stargazer Radio Show ran a contest between the hard rock and metal bands of Crete in order to support the local scene. The ultimate prize was the production oa a video clip by the Atheaton Production Company. The winner is the band "Winter Crescent" from Heraklion/Crete/Greece
See the video here

ΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
ΛΙΠΩΝ!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΙΠΟΣΗ Η ΚΑΘΑΡΩΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ!
ΣΑΝ ΗΧΟΛΙΠΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΙΜΕΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...
ΑΝ ΧΑΝΕΤΕ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

24 & 25 ΜΑΡΤΙΟΥ rocks live

2gether LIVE ΣΤΟ CLUB PEOPLE

Έναρξη: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 στις 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Περιγραφή24/3 ΣΤΟ CLUB PEOPLE(ΕΥΚΑΡΠΙΑ)ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ lIVE ME TOYΣ 2gether ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΞΕΝΟ POP & ROCK..ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΡΑΔΥ

dj set...CHRIS RIZOS

....................

PASSA TEMPO LIVE @ DIVINE THURSDAY 25/03

Έναρξη: Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: 293 Kifisias & Deligianni Str. Kifisia (emboriko kentro Foinikas)
Η μπάντα πού συνδυάζει Rock διάθεση σε swing και funk ρυθμούς με Ελληνικό και Ξένο στοίχο!!!


...................

TARAS-DAMONAS live



Έναρξη: Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 στις 9:35 μ.μ.
Τοποθεσία: cafe-bar CACTUS...Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 40
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ BAR TΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.......


..............


Οι Lexicon Project μαζί με την Στέλλα Πιλάτη


Τετάρτη 24 Μαρτίου στην «Αρχιτεκτονική»
Φιλική συμμετοχή: Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Οι Lexicon Project την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα εμφανιστούν στην «Αρχιτεκτονική», μαζί με νέα τραγουδοποιό Στέλλα Πιλάτη. Θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα δυνατό, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική, αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν και τραγούδια από τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο «Lexicon Project», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα. Τα τραγούδια «Μαρία», «Μια σκιά», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Ατέλειωτος Χειμώνας», έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.
Το πρόγραμμα θα συμπληρώσει με τα τραγούδια του και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, ο frontman του συγκροτήματος «Ανοιχτή Θάλασσα», από το νέο τους cd με τίτλο «Τρία». Έχουν ήδη ξεχωρίσει το «Άλεφ», το «Είσαι ένα ποτάμι μέσα στην καρδιά μου», αλλά και ένα ιδιαίτερα χαρούμενο τραγούδι, με τίτλο «Ο Γάμος της Κανά».
Αρχιτεκτονική: Πειραιώς 116 , Γκάζι
Τηλ:.210-90 14 428, 210-34 20 842
Οργάνωση παραγωγής: Musicom
............
"DARK SHADOWS" live sto OZ ROCKSTAGE

Έναρξη: Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 στις 8:00 μ.μ.
Τοποθεσία: OZ ROCKSTAGE agrinio
ΠεριγραφήΤην Πεμπτηi 25\3/2010 oi "DARK SHADOWS" live στο OZ ROCKSTAGE! doors open at 20:00
.......
24-Μαρ
BOKOMOLECH - ΑΘΗΝΑ RODEO
81db - ΚΑΒΑΛΑ JAZZ ROCK
25-Μαρ
ΙΝΚ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ HARLEY BAR
UNTIL RAIN - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ HARLEY BAR
SUGAH GALORE - ΑΘΗΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ
63 HIGH - ΑΘΗΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ
ΜΕΝΤΑ - ΑΘΗΝΑ BIOS
81db - ΒΟΛΟΣ Santan Rock Café

THE 69 EYES LIVE! | 24 APRIL GAGARIN

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – GAGARIN 205, ΑΘΗΝΑ

THE 69 EYES: το πιο επιτυχημένο gothic rock συγκρότημα της Φινλανδίας! Με αισθητική που παραπέμπει στις παλιές ταινίες τρόμου, τα marvel comics του ’50, τον Elvis του Jailhouse Rock και την sleaze σκηνή του Λος Άντζελες. Με ήχο που τόνωσε τη gothic rock σκηνή της δεκαετίας των zeros, συνδυάζοντας τους Sisters of Mercy με τους L.A. Guns. Και που έκαναν ξανά μόδα των μύθο των vampires, πριν καν κυκλοφορήσει το Twilight! Με δερμάτινο perfecto, δυνατές κιθάρες κι ένα υπερεπιτυχημένο album στις αποσκευές, οι 69 Eyes έρχονται για πρώτη φορά ως headliners σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Μαζί τους, οι βετεράνοι της εγχώριας gothic rock σκηνής, Illusion Fades!

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων : Metropolis – Ticket House – Ticket Services – Black N' Rose

Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ, 35 ευρώ (ταμείο)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Οι The 69 Eyes δημιουργήθηκαν στο Helsinki της Φιλανδίας το 1989 και είναι ένα από τα λίγα σχήματα που μπορούν να υπερηφανεύονται πως η σύνθεσή τους παραμένει απαράλλαχτη από την πρώτη μέρα παρά τον μεγάλο και καθόλου εύκολο δρόμο που έχουν διανύσει μέχρι σήμερα.

Οι πρώτες τους κυκλοφορίες ήταν τα ep’s ‘Sugarman’ και ‘Barbarella’ οι οποίες και φανέρωσαν τις ξεκάθαρες glam rock ρίζες τους συνδέοντας τους σε μουσικό επίπεδο με τους κορυφαίους hard rockers της πατρίδας τους, τους θρυλικούς Hanoi Rocks.

To πρώτο τους ολοκληρωμένο album το ‘Bump n Grind’ κυκλοφορεί το 1992 και αν και η συγκεκριμένη εποχή δεν ευνοούσε το μουσικό τούς ύφος, οι Φιλανδοί καταφέρνουν και προκαλούν μία σχετική αίσθηση στο χώρο. Το συγκρότημα κυκλοφορεί 2 ακόμα ep και το 1994 οι καλύτερες αλλά και δυσεύρετες στιγμές τους συγκεντρώνονται στο ‘Motor City Resurrection’.

Στο ‘Savage Garden’ του 1995 συνεργάζονται με τον ήρωά τους Andy McCoy, κιθαρίστα των Hanoi Rocks και με το ‘’Wrap Your Troubles in Dreams’ βάζουν μία άνω τελεία στην μέχρι τότε πορεία τους. Το σχήμα αποφασίζει να αλλάξει μουσικό προσανατολισμό και να πειραματιστεί με ατμοσφαιρικούς και goth ήχους συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στο να γίνει η πατρίδα τους η κοιτίδα του σύγχρονου νέο_goth metal.

Αντλώντας πλέον τις επιρροές τους από group όπως οι Sisters Of Mercy, οι The Mission και οι Fields of The Nephilim , οι The 69 Eyes επιστρέφουν με νέο ήχο και νέα εικόνα το 1999 με το ‘Wasting The Dawn’ στο video για το οποίο εμφανίζεται ο νέος και άσημος τότε Ville Valo, τραγουδιστής των Him ‘παίζοντας’ το ρόλο του Φαντάσματος του Jim Morrison στη μνήμη του οποίου αφιερώνεται το τραγούδι. Από εδώ και πέρα η καριέρα των The 69 Eyes θα απογειωθεί.

Το ‘Blessed Be’ του 2000 περιέχει κάποια από τα πλέον γνωστά του τραγούδια όπως τα ‘Gothic Girl’ και ‘Brandon Lee’ και τους χαρίζει το πρώτο τους top 10 στην πατρίδα τους, ενώ η ζήτηση του κόσμου έξω από τα σύνορα της χώρας τους , τους ωθεί στην πρώτη τους περιοδεία μετά από την οποία οι The 69 Eyes κυκλοφορούν το ‘Paris Kills’ το album που τους μετέτρεψε σε Star διεθνούς κύρους. Η μαζική μανία που πλέον προκαλούν αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο dvd ‘Helsinki Vampires’.

To 2004 και το 2007 αντίστοιχα κυκλοφορούν τα αλληλένδετα ‘Devils’ και ‘Angels’ ενώ στο μεσοδιάστημα περιοδεύουν ασταμάτητα σε ολόκληρο τον κόσμο καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσουν και το Αμερικάνικο κοινό, γεγονός που αποτυπώνεται στο πρώτο τους ζωντανά ηχογραφημένο album ‘ 69 Eyes: Hollywood Kills’ ηχογραφημένο στο διαβόητο ‘Whisky a Go Go’ στο Los Angeles.

Τελευταία τους μέχρι στιγμής δισκογραφική κίνηση είναι το ‘Back In Blood’ album που κυκλοφόρησε το 2009 γνωρίζοντας και αυτό παγκόσμια επιτυχία με τραγούδια όπως το ‘Dead Girls Are Easy’ και ‘Dead & Gone’. To σχήμα βρίσκεται εδώ και καιρό σε παγκόσμια περιοδεία η οποία θα τους φέρει και για πρώτη φορά από τη Ελλάδα σε ρόλο headliner.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...23 Μαρτίου

23 Μαρτίου 1932Ο θρυλικός κιθαρίστας και τραγουδιστής της blues Louisiana Red (Iverson Minter) γεννήθηκε στο Alabama των ΗΠΑ. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι John Lee Hooker, Eric Burdon, Albert King, κ.α. Από το 1950 μέχρι σήμερα, έχει ηχογραφήσει πενήντα συνολικά άλμπουμ. Το 1994 μαζί με τον Στέλιο Βαμβακάρη ηχογράφησαν το άλμπουμ "Blues Meets Rembetika".

23 Μαρτίου 1968 Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιούς και ιδρυτικό μέλος των συγκροτημάτων Blur και Gorillaz, Damon Albarn, γεννήθηκε στο Whitechapel του Λονδίνου. Το 1989 δημιούργησε τους Blur παρέα με τους Graham Coxon, Alex James και Dave Rowntree. Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της Βρετανικής σκηνής, το οποίο βοήθησε να γίνει δημοφιλής σε ολόκληρο τον πλανήτη η μουσική σκηνή του Manchester. Μαζί τους έχει κερδίσει συνολικά 12 βραβεία, μεταξύ αυτών ένα Brit Award, 4 Q Award και 3 NME Award. Δημοφιλή τραγούδια τους: "Girls & Boys", "End of a Century", "Country House", "Coffee & TV", κ.α. Το 1998 δημιούργησε τους Gorillaz, με τους οποίους κέρδισε 5 βραβεία Grammy για το δεύτερο άλμπουμ τους "Demon Days" ("Feel Good Inc.", "Dare").

23 Μαρτίου 1963 Οι The Beach Boys κυκλοφορούν, στην Αμερική, το τραγούδι "Surfin' U.S.A.". Το ομώνυμο άλμπουμ κυκλοφόρησε δύο ημέρες αργότερα.Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 500 άλμπουμ που διαμόρφωσαν το Rock and Roll.

23 Μαρτίου 1972 Οι Pink Floyd ξεκινούν τις ηχογραφήσεις, στο Roman Amphitheatre στην Πομπηία, για το φιλμ τους "Pink Floyd: Live at Pompeii". Οι ηχογραφήσεις θα διαρκέσουν 8 ημέρες. Στην ταινία θα συμπεριληφθούν και πλάνα από ηχογραφήσεις του συγκροτήματος στο Παρίσι. Την σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Adrian Maben. Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβρη.

2 Μαρτίου 1985 Στο No 1 του US Billboard Hot 100 (singles) βρίσκονται οι REO Speedwagon και το τραγούδι τους "Can t Fight This Feeling" από το άλμπουμ "Wheels Are Turnin'". Την ίδια στιγμή, στο No 1 του US Billboard 200 (albums) βρίσκεται ο John Fogerty και το άλμπουμ "Centerfield". Στη δεύτερη θέση, ο Phil Collins με το άλμπουμ "No Jacket Required" ενώ στη τρίτη θέση βρίσκεται ο Bruce Springsteen και το άλμπουμ "Born In The U.S.A.".

23 Μαρτίου 1997 Το άλμπουμ των U2 "Pop" βρίσκεται στην πρώτη θέση του US Billboard 200 (albums). Είναι το πέμπτο άλμπουμ του συγκροτήματος και στο οποίο πειραματίστηκαν με διαφορετικά μουσικά στυλ από ότι συνήθιζαν όπως: techno, dance και electronica. Δημοφιλή τραγούδια του: "Discothèque", "Staring at the Sun", "Please", κ.α.

23 Μαρτίου 2000 Κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος KISS, στο Oakland Arena της California, ένας 36χρονος θαυμαστής πέφτει από το τρίτο μπαλκόνι ύψους 30 μέτρων και σκοτώνεται. Ο Shawn Stubblefield έπεσε κατά τη διάρκεια του περιβόητου σόλο του μπασίστα Gene Simmons. Από την ένταση και την φασαρία πολλοί θαυμαστές αλλά και το συγκρότημα δεν κατάλαβαν την τραγωδία που είχε συμβεί μέχρι το τέλος της συναυλίας. Η αστυνομία δήλωσε το περιστατικό, ατύχημα.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Χριστόφορος Κροκίδης

Ο Χριστόφορος Κροκίδης, έπειτα από μια δισκογραφική «σιωπή» -όσων αφορά την προσωπική του δισκογραφία- 8 χρόνων, επιστρέφει με νέα τραγούδια...
Κουβαλώντας στην πλάτη του 40 περίπου χρόνια εμπειρίας και σημαντικών συνεργασιών που δεν περιορίζονταν στα στενά όρια του σκληρού ήχου του ροκ, αλλά παρέκλυναν και προς το λαϊκό και προς το έντεχνο, έρχεται να μας θυμήσει ότι το Ελληνικό Ροκ δεν έχει πεθάνει και έχει πολλά να δώσει ακόμα αρκεί να προσπαθήσει.
Έτσι σε αρκετά τραγούδια την σκυτάλη της ερμηνείας αναλαμβάνει ο Αλέκος Πολίτης, τραγουδιστής του συγκροτήματος «Παράξενοι Ταξιδιώτες», που γνωρίσαμε από τη συχνότητα του Atlantis 105.2 FM, ενώ τα φωνητικά έχει αναλάβει αποκλειστικά η Μαρία Κώνστα.
Στους στίχους έχουμε ακόμη μια έκπληξη με την νέα, ταλαντούχα και ομολογουμένως πολύ γλυκιά Βασιλική Μόφορη να υπογράφει το κομμάτι «Από Πού Κοιτάς», ενώ τα υπόλοιπα κομμάτια έχει «στιγματίσει» ο Απόστολος Μπουλασίκης για άλλη μια φορά.
Ένας δίσκος που χρειάστηκε 5 ολόκληρα χρόνια για να ωριμάσει στο μυαλό και στα χέρια των δημιουργών του. Υλικό που «χτίστηκε» μόνο σε τρία όργανα, μπάσο (Θανάσης Μπούλης), τύμπανα (Στέφανος Δημητρίου) και φυσικά κιθάρα. Το όνομα αυτού ακόμη ερευνάται από τους «επιστήμονες», ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα.
Ωστόσο για τους ανυπόμονους φίλους μας υπάρχει ένα δωράκι, ένα κομμάτι που θα περιλαμβάνεται στο δίσκο με τον τίτλο «Ένα Βήμα Πιο Κάτω». Στα φωνητικά, ο Αλέκος Πολίτης και η Μαρία Κώνστα, στις κιθάρες και στα πλήκτρα ο Χριστόφορος Κροκίδης, στα τύμπανα ο Στέφανος Δημητρίου, στο μπάσο ο Θανάσης Μπούλης. Στίχοι του Απόστολου Μπουλασίκη, μουσική του Χριστόφορου.
Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!!!
Μέχρι τότε,
Καλή Ακρόαση...


Ο Χριστόφορος Κροκίδης στο MySpace: http://www.myspace.com/christoforoskrokidis
Ο Χριστόφορος Κροκίδης στο Facebook: http://www.facebook.com/people/Christoforos-Krokidis/1309418021
Επίσημο Group του Χριστόφορου στο Facebook: http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=359203287675
Kavvadias Giorgos

Ο Γιώργος Περαντάκος Live στο Σταυρό του Νότου

Ο Γιώργος Περαντάκος μετά από σειρά επιτυχημένων συνεργασιών και εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, επιστρέφει δυναμικά στo Club του Σταυρού του Νότου, οικοδεσπότης
σε μια μουσική παράσταση που θα αγαπηθεί.
Για τις τρεις Δευτέρες του Απρίλη ξεκινώντας από τις 12 του μηνός θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα όπου το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι συναντά τη ροκ μουσική…
Θα μοιραστεί μαζί μας τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Το επόμενο πρωί», καθώς και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και ερμηνευτών που έχει συνεργαστεί και έχουν επηρεάσει τη μέχρι τώρα πορεία του όπως οι : Παντελής Θαλασσινός, Λάμπρος Καρελάς, Πέτρος Βαγιόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Σωκράτης Μάλαμας, Σωτηρία Λεονάρδου, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μαριώ, Γιάννης Αγγελάκας, Ορφέας Περίδης κ.ά.

Μαζί του ένα δυναμικό σχήμα με ταλαντούχους μουσικούς:

Εύα Μαυρίδου: πιάνο, πλήκτρα, φωνή
Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, φωνή
Νίκος Πασαλίδης: τζουρά, ούτι, ακουστική & κλασική κιθάρα
Βαγγέλης Κονταράτος: ηλεκτρική κιθάρα
Παναγιώτης Σαρδέλης: τύμπανα

12, 19 και 26 Απριλίου 2010 και ώρα έναρξης 22.30
Τρεις βραδιές, μεθυστικές, αυθόρμητες με εκπλήξεις,
και πολλούς guests, φίλους και συνδημιουργούς.
Χορηγός επικοινωνίας: e-orfeas.gr

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ακροάσεις για το Schoolwave Cyprus

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος υποβολής συμμετοχών για το 1ο Schoolwave Cyprus. Συνολικά 28 μαθητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Κύπρο δήλωσαν συμμετοχή, στέλνοντας demo με 2 τραγούδια. Εκπροσωπούν όλα σχεδόν τα είδη μουσικής (rock, pop, punk, metal, έντεχνο, λαϊκό κλπ)...

Αυτές τις ημέρες η κριτική επιτροπή ακούει τα demos όλων των συγκροτημάτων για να γίνει η προεπιλογή των 20 που θα περάσουν στη φάση των live ακροάσεων. Από εκεί, θα προκύψουν τα συγκροτήματα που θα λάβουν τελικά μέρος στο φεστιβάλ στις 17 & 18 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Την κριτική επιτροπή του Schoolwave Cyprus απαρτίζουν από την Κύπρο οι: Γιώργος Κουντούρης (μαέστρος) και η Μαριάννα Γαλίδη (μουσικολόγος–μουσική παραγωγός) και από την Ελλάδα οι: Χρήστος Ιωαννίδης (διοργανωτής του Schoolwave της Αθήνας), Χρυσόστομος Μουράτογλου (παραγωγός–συνθέτης).

Οι ακροάσεις θα γίνουν στη Λευκωσία στις 8 Απριλίου και τα συγκροτήματα που θα προεπιλεγούν θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς. Τις ακροάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν οι οικογένειες και οι φίλοι των συγκροτημάτων.
Το Schoolwave Cyprus, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο η Δημιουργική Ομάδα Schooligans.
Η διοργάνωση και η παραγωγή του Schoolwave Cyprus ανήκουν στην εταιρεία Roll Out Vision Services.
Συνδιοργανωτής: Δήμος Αγλαντζιάς
Μέγα Χορηγός: Cytamobile–Vodafone
Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Σαν Σήμερα...22 Μαρτίου

22 Μαρτίου 1943 Γεννήθηκε στο Surrey της Αγγλίας, ο βασικός τραγουδιστής του rock συγκροτήματος The Yardbirds, Keith Relf. Γνώρισαν επιτυχία με τραγούδια όπως "For Your Love", "Over, Under, Sideways, Down" και "Heart Full of Soul". Το 1992 το όνομα του, μαζί με αυτό των Yardbirds, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

22 Μαρτίου 2005 Ο κιθαρίστας του Βρετανικού rock συγκροτήματος Foghat, Rod Price, σκοτώθηκε πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού του στο New Hampshire των ΗΠΑ, μετά από καρδιακό επεισόδιο. Το χαρακτηρίζουν και "Slide King Of Rock And Roll" λόγω της ιδιαίτερης ικανότητας του στην τεχνική slide στην κιθάρα.

22 Μαρτίου 1974 Οι Ten Years After πραγματοποιούν, στο Λονδίνο, την τελευταία τους συναυλία. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Alvin Lee, θα δημιουργήσει τους Ten Years Later.

22 Μαρτίου 1975 Οι The Rolling Stones, στο στούντιο Musicland του Μονάχου, αρχίζουν και πάλι ηχογραφήσεις για το άλμπουμ τους "Black and Blue". Οι ηχογραφήσεις είχαν ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 1974 και τελικά ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο του 1976. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου της ίδιας χρονιάς.

22 Μαρτίου 1975 Στη θέση Νο1 του US Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin και το έκτο άλμπουμ τους "Physical Graffiti". Κυκλοφόρησε στις 24 Φεβρουαρίου του 1975 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια αντίτυπα.

22 Μαρτίου 1997 Ο Marilyn Manson αναγκάζεται να σταματήσει την συναυλία του στο Nimitz Concert Hall στη Honolulu της Hawaii, όταν πέφτει από τη σκηνή και κόβει μια αρτηρία στο χέρι του.

22 Μαρτίου 2003 Μετά την ανακοίνωση του Dexter Holland των Offspring πως ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος θα είναι "Chinese Democrazy (You Snooze You Lose)", ο τραγουδιστής των Guns N' Roses, Axl Rose, στέλνει ένα γράμμα στο γκρουπ μέσω του δικηγόρου του για να προειδοποιήσει το συγκρότημα να "συμμορφωθεί" αλλιώς θα προβεί σε νομικές διαδικασίες. Chinese Democracy θα ήταν ο τίτλος του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ των Guns N' Roses. Το συγκρότημα είχε ξεκινήσει την δημιουργία του το 1995. Τελικά το άλμπουμ των Offspring ονομάστηκε "Splinter" και το "Chinese Democracy" των Guns N' Roses κυκλοφόρησε το Νοέμβρη του 2008.

22 Μαρτίου 2006 Κατά τη διάρκεια της περιοδείας The Rockin' the Joint Tour, οι Aerosmith αναγκάζονται να ακυρώσουν το δεύτερο σκέλος, της Βόρειας Αμερικής, καθώς ο Steven Tyler εισάγεται σε νοσοκομείο για εγχείρηση στο λαιμό. Σε δηλώσεις , εκπρόσωπος του συγκροτήματος απάντησε αρνητικά στις φήμες που ήθελαν τον Tyler να "παλεύει" με καρκίνο.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

ENOXOI + Alt Ctrl Del + Brown Sugar live @ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ Club
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 / 21:30

Οι ΕΝΟΧΟΙ επιστρέφουν ξανά στο Όνομα του Ρόδου Club σε μια βραδυά με πολύ δύναμη, πολύ ένταση και άφθονη μουσική. Με ανανεωμένο πρόγραμμα και αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη δεκαετία του '70 μέχρι και σήμερα, οι ΕΝΟΧΟΙ υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στο κόσμο της καλής rock μουσικής.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Χατζηράλλης (Φωνή), Τζίνα Βελδέκη (Φωνή), Αντρέας Γιαννόπουλος (Φωνή), Αντώνης Μισαργόπουλος (Κιθάρα), Γιάννης Παπανικολάου (Πλήκτρα), Μανόλης Παπαντωνίου (Μπάσσο) και Γιώργος Τάνταρης (Τύμπανα).


Μαζί τους θα εμφανιστούν τα group: ALT-CTRL-DEL και ΒROWN SUGER.

Η είσοδος είναι 10 € με ποτό. Ώρα έναρξης 21:30.
Τοποθεσία: ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ - Πλάτωνος 1, Πλ. Δαβάκη Καλλιθέα, 210 9595006, 210 9587480

Κατερίνα Μακαβου- "Μικρά Μυστικά"

Την είδαμε στο πλάι μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γιώργος Καζαντζής . Φέτος την συναντήσαμε να μοιράζεται τη σκήνη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μας κέρδισε αβίαστα άλλοτε μέσα από τη ζεστή και μεστή μπάσα φωνή της και άλλοτε μέσα από τα «πριμαριστά» ξεσπάσματά της.Τα συναίσθηματα που νιώθεις όταν την κοιτάς πάνω στη σκηνή αντιφατικά, την ίδια στιγμή που απομονώνεται και φευγει μακρυά, με ένα παράξενο τρόπο σε παίρνει μαζί της, σε κάνει να μη θές να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Και όλα αυτά για την νέα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό από την Θεσσαλονίκη Κατερίνα Μακαβού.
Το ξεκίνημα γνωστό, περιπλάνησεις μεσα από νεανικά ροκ συγκροτήματα στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης . Στη πορεία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο jazz τμήμα του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης, για να φτάσει στο σήμερα και να μας χαρίσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «Μικρά Μυστικά» στον οποίο υπογράφει τους στίχους και την μουσική στα εννιά από τα έντεκα τραγούδια ντυμένα από τις ενορχηστρώσεις των Θανάση Dzigovic, Σωτήρη Νούκα και Ορέστη Μπενέκα.
Είναι πραγματικά ενδιαφέρον τέτοιες δημιουργίες όμως να μπορείς να τις απολαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο, μέσα από ένα live. Και αυτό η Κατερίνα μαζί με την παρέα της το καταφέρνουν πολύ καλά. Ο ήχος πότε πειραματικός με έντονα electro, πότε ακουστικός μεσα από το γνωστό σε όλους μας πάντρεμα κιθάρας- φωνής και άλλοτε ροκ τις στιγμές του θυμού...Με θάρρος και επιμονή η Κατερίνα ξεφεύγει από τις κλασικές συνταγές επιχειρώντας εκτός από τις προσωπικές της δημιουργίες να μας κάνει ένα ωραίο πέρασμα στις μουσικές που αγάπησε, κάνοντας την Αρλέτα να συναντιέται με τον Johny Cash, τον Παύλο Παυλίδη με τους Tuxedomoon και τους Radiohead και τον ΠαύλοΣιδηρόπουλο με την P.J Harvey!
Έναρξη: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Ghost house live - Λεπενιώτου 26 Ψυρρή Τηλ. κρατήσεων 210 3236431

Φίλιππος Πλιάτσικας – Β' μέρος περιοδείας Χειμώνας - Άνοιξη 2010!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μετά τη λήξη των παραστάσεών του στο Γυάλινο μουσικό θέατρο,συνεχίζει με μια σειρά συναυλιών σε διάφορες επιλεγμένες Πόλεις και χώρους αναζητώντας...Λίγο όνειρο ακόμα!

Οι ημερομηνίες και οι τόποι όπου θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες του Β' μέρους της περιοδείας Χειμώνας – Άνοιξη 2010 είναι:

Παρασκευή 19/3 - Κατερίνη - Αερικό
Σάββατο 20/3 - Ιωάννινα - Πολυχώρος Αγορά
Τετάρτη 24/3 - Λεμεσσός (κυπρος) - TeePee Rock Club
Πέμπτη 25/3-Λεμεσσός (κυπρος) - TeePee Rock Club
Κυριακή 28/3 - Αθήνα - Μαθητικό Πανηγύρι Σχολής Μωραϊτη

Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκονται οι εκλεκτοί μουσικοί:

Αλέκος Αράπης (μπάσο)
Γιώργος Γιαννόπουλος (drums)
Σπύρος Χατζηκωσταντίνου (ηλεκτρική κιθάρα)
Γιάννης Σκούταρης (Πλήκτρα)
Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο)
Νίκη Γρανά (φωνητικά/ακουστική κιθάρα/ακορντεόν)
Καθώς επίσης και ο Mc Yinka!

Για όλα τα νεότερα μπορείτε να ενημερώνεστε πρώτοι μέσα από την Official facebook page του Φίλιππου Πλιάτσικα αλά και τυχόν απορίες πού έχετε μπορείτε να μας ρωτάτε εκεί!