ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Βασίλης Καζούλης | Small Cafe 25-26 / 5

UNPLUGGED IN WONDERLAND
Μια απόλαυση που δεν θα γίνει ποτέ συνήθεια!
Στο Small Café του Πειραιά

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ
Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Μαΐου

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.). Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.


Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να "φορτίζει τις μπαταρίες του" και να συνεχίζει…


Ο Βασίλης Καζούλης, θα παρουσιάσει στη ζεστή παρέα του Small Café , ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα στο οποίο οι επιτυχίες του, θα παντρεύονται με ένα μοναδικό τρόπο με την δυτική ροκ σκηνή περνώντας από πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και με τελικό προορισμό διάφορα λιμάνια της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Small Café
Στον Πειραιά
Αριστοτέλους 10- Πεζόδρομος
Ώρα έναρξης: 22.30
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 210 4297236

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τον πόνο και την χαρά μου σου δίνω.. Τα πιο τρελά όνειρα μου σου χαρίζω..




ΜΩΒ ΑΣΤΡΟ Ψυχή

Βροχή η σκιά σου ψυχή μου,λυγίζω..
κι όταν μ αφήνεις ψυχή μου,σ'αγγίζω..
και μια για πάντα και μια για πάντα σου χαρίζω..
Τον πόνο και την χαρά μου σου δίνω..
Τα πιο τρελά όνειρα μου σου χαρίζω..
και μια για πάντα και μια για πάντα σε σκορπίζω..
Για τα σημάδια που αφήνεις σε ψάχνω..
και από τις στάχτες σου πάλι σε φτιάχνω ξανά..
Σε φτιάχνω ξανά σε φτιάχνω κι έτσι υπάρχω..
Τα δάκρια σου ψυχή μου ματώνουν την χαρά..
Κι όταν αυτά μ αγγίζουν δεν αναπνέω πια..
Μπρος την σκιά σου ψυχή μου,λυγίζω..
Κι όταν μ αφήνεις ψυχή μου,σαγγίζω

Ερμηνευτε το εσεις οπως θελετε!!Ο καθενας μπορει να δωσει την δικη του ερμηνεια σε καθε στιχο.....Αφηστε τη μελωδια να μπει κ να παρασυρει καθε κυταρρο σας.....
Ψ Υ Χ Η Μ Ο Υ ........
ΨΥΧΗ ΜΟΥ ...που δεν ηξερα πως υπαρχεις..
ΨΥΧΗ ΜΟΥ....που σε τσακιζω οταν θυμαμαι..
ΨΥΧΗ ΜΟΥ...που τα κομματια σου μαζευω για να συνεχισω..
ΨΥΧΗ ΜΟΥ ...που μοιραζομαι μαζι σου τα μαυρα κ τα ασπρα μου...
ΨΥΧΗ ΜΟΥ....που σε νομιζα νεκρη....
ΨΥΧΗ ΜΟΥ....που νομιζα αερικο πως ησουν...αϋλη κ ασωματη......
ΨΥΧΗ ΜΟΥ...που τελικα υπαρχεις κ εισαι εδω.....
ΨΥΧΗ ΜΟΥ...που παιρνεις τα δακρυα μου κ τα κανεις χαμογελα κ ηλιοβασιλεματα κ κοκκους αστεροσκονης.............
ΨΥΧΗ ΜΟΥ.....ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΖΩ........................ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΖΩ.....................


Δεν είσαι μόνος σου, δεν είμαστε μονάχοι αφού βαδίζουμε μαζί προς την ουτοπία




Καταραμενα Ακόρντα - Γράμμα

Τάκης Σινόπουλος - Γράμμα


Συλλογιζόμουν ένα ποίημα, θα γκρέμιζε τη φυλακή
μεμιάς
όλο το χρόνο

Είναι βαρύ το φορτίο μας φίλε,
είναι η συνειδητής επιλογής ο δρόμος μας
και δεν χωράν παλινδρομήσεις στην ανατολή του ήλιου
μόνο τα βήματα μας συχνά βαραίνουν, βαραίνουν σύντροφε
κι αργοπορούμε

Κι αν δεν καταλαβαίνουμε καμιά φορά πως είναι τον ήλιο ν αντικρύζεις
τεμαχιστά και σε καθορισμένες δόσεις,
παρόλα αυτά και μεις το ζούμε
μόνο τα βήματα μας συχνά βαραίνουν σύντροφε
κι αργοπορούμε

Είσαι μονάχος στο κελί κι εμείς εδώ χωρίς εσένα
με μια απουσία διάπλατη κι από ένα μερτικό θανάτου ο καθένας
που εξαργυρώνουμε σιγά σιγά σ άτοκες μηνιαίες δόσεις

Δεν είσαι μόνος σου, δεν είμαστε μονάχοι
αφού βαδίζουμε μαζί προς την ουτοπία
κι είναι η ουσία μας αυτή που δεν μπορεί, που δεν μπορεί
να ανεχτεί τη φυλακή
κι όταν τα βήματα μας συχνά βαραίνουν
βαραίνουν σύντροφε
μα προχωρούμε


Ο ηλιος παντα ανατελει απ την ιδια πλευρα..κ οι ζωες μας εχουν παντα την ιδια κατευθυνση.....Τιποτα δεν γυρναει σε αντιθετη τροχια....ποτε.
Ολοι γεννιομαστε - ζουμε - πεθαινουμε..............Κ ο κυκλος συνεχιζεται ασταματητα στους αιωνες....
Τις περισσοτερες φορες φανταζει τοσο δυσκολο να αποδεχτουμε τις αληθειες.....κ μιζεριαζουμε λες κ ολα εγιναν μονο για να μας ριχνουν ολο κ πιο βαθεια στα δικα μας σκοταδια .....
Χρειαζεται δυναμη για ν αντισταθουμε στην πτωση αυτη....κ ολο κ πιο βαρεια νοιωθουμε τα βηματα μας.............Eιναι γιατι καποια πραγματα δεν φυλακιζονται.......Ο καθενας ζει τη δικη του φυλακη..εγκλειστος των δικων του επιλογων!!Απουσιες οδυνηρες...Κενα ζωης....Εμεις τα διαλεγουμε ...Κ αν δεν τα διαλεξαμε ...θα ναι που αφησαμε σε καποιους τα κλειδια κ τις αλισιδες...Ειναι που απλωσαμε τα χερια κ αφεθηκαμε να μας περασουν χειροπεδες........Βαρεια τα βηματα ..αλλα συνεχιζουμε.......
.......Κ ειναι καθορισμενη η πορεια ....
....ΟΧΙ ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ Κ ΑΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ.........
Ο καθενας με το δικο του φορτιο ...ολοι ομως ΚΑΤΙ κουβαλαμε.......κ οπως συνιθιζε να λεει ενας παλιος καλος μου φιλος : "Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ Π Α Λ Τ Ο Τ Ο Υ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ" ........




SAINT VITUS: Πληφορορίες για την συναυλία τους στην Αθήνα τον Ιούλιο



Οι doom metal θρύλοι Saint Vitus πρόκειται να εμφανιστούν στην χώρα μας στις 7 Ιουλίου στο An Club, με τους Potergeist να ξεκινάνε την heavy βραδιά και τους Routes να ετοιμάζουν το έδαφος για την έλευση των Αμερικανών.
Θα διοργανωθεί, επίσης, εκδρομή για την συναυλία, από την Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της διοργανώτριας εταιρίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SAINT VITUS LIVE:

Οι Saint Vitus είναι ένα αμερικανικό συγκρότημα από το Λος Άντζελες, που σχηματίστηκε το 1978. Αποτελούνται από τα ιδρυτικά μέλη ο Dave Chandler (κιθάρα) και ο Mark Adams (μπάσο), ο τραγουδιστής Scott "Wino" Weinrich και ντράμερ Henry Vasquez. Η μπάντα έχει θεωρηθεί ως μία από τις πρώτες μπάντες του είδους, ξεκινώντας ήδη από τα τέλη του 1970, μαζί με τους Pentagram , τους Trouble και τους Candlemass. Μέχρι το 2011 έχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ. 
Μετά την διάλυση τους το 1996, οι Saint Vitus ξανασμίξουν το 2008 με το "κλασσικό" line-up, το οποίο είναι ο Weinrich, ο Chandler, ο Adams και Acosta. Μετά από 31 χρόνια στο συγκρότημα, ο Acosta έφυγε από τους SAINT VITUS το 2009 και αντικαταστάθηκε από τον Henry Vasquez. Το νέο line-up ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα νέο άλμπουμ, με τίτλο "Lillie: F-65".
 
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας για τον επερχόμενο δίσκο τους θα κάνουν μια στάση στο AN club(Σολωμού 13-15 Εξάρχεια) στις 7/7/2012.

Μαζί τους οι γνωστοί Χαλκιδαίοι ROUTES που μόλις κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους “LAND OF HOLY DOPE”. Μετά από την ιστορική εμφάνιση τους μαζί με τους Lynyrd Skynyrd οι POTERGEIST θα συμμετέχουν επίσης στην συναυλία.
Τιμή εισιτηρίου:
18e προπώληση
22e ταμείο

Ώρα έναρξης: 21:30
Πόρτες: 21:00


Λόγω της πιεσμένης περιοδείας των SAINT VITUS η donSAIT promotions έχει την τιμή να ανακοινώσει την οργάνωση μονοήμερης εκδρομής των φίλων του συγκροτήματος από Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο facebook του διοργανωτή spiros stanley ή στην σελίδα της εταιρείας donsait promotions επίσης στο facebook.


BLIND GUARDIAN: Ανακοίνωση για την συναυλία της Θεσσαλονίκης στις 17 Ιουνίου



Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Blind Guardian έρχονται τον Ιούνιο για 3 συναυλίες στην χώρα μας, συγκεκριμένα στις 15 και 16 Ιουνίου στο Fuzz Club στην Αθήνα και στις 17 Ιουνίου στον νέο χώρο του Principal στονΜύλο στην Θεσσαλονίκης.
Η συναυλία της Θεσσαλονίκης, συμπίπτει πλέον με τις (εκ νέου) εκλογές, για αυτό και η διοργανώτρια εταιρία έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το ακόλουθο μήνυμα:


«Τις τελευταίες μέρες δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα σχετικά με το αν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα επηρεάσουν την έκβαση της συναυλίας των Blind Guardian στη Θεσσαλονίκη. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, οπότε ψηφίστε και ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα με τους Blind Guardian οι οποίοι υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις ικανές να ανυψώσουν το ηθικό και του πιο πικραμένου ψηφοφόρου!!»

Κυριακή 17 Ιουνίου

Principal Club Theater (Μύλος - Πολυχώρος Τέχνης & Πολιτισμού)
Ανδρέα Γεωργίου 56, 54627 Θεσσαλονίκη
Γενική είσοδος 30euros
Προπώληση εισιτηρίων στο Μetropolis Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 33) στο Ticket House Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102), στα καταστήματα Alone Store, Steel Gallery Store & Nephilim Store στη Θεσσαλονίκη & στο κατάστημα Rock Music Store στη Λάρισα, τηλεφωνικά στο             801 11 60000 begin_of_the_skype_highlighting            801 11 60000      end_of_the_skype_highlighting       και ηλεκτρονικά στο i-ticket.gr, στο 123tickets.gr & στο ticketpro.gr



Σας υπενθυμίζουμε επίσης πως στο METAL HAMMER Μαΐου που κυκλοφορεί, πέρα από τα αυτοκόλλητα των Ghost και των Suicidal Angels, μπορείτε να βρείτε και ένα αυτοκόλλητο με το λογότυπο των BLIND GUARDIAN.

Οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ - ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και οι POLIS LIVE @ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 1η Ιουν 2012

Οι Γιάννης Βλασερός - Ορίζοντες και οι POLIS ξανά στην Αρχιτεκτονική *

Οι *Γιάννης Βλασερός - Ορίζοντες* επιστρέφουν στην Αρχιτεκτονική Σκηνή στη
Πειραιώς την 01 Ιουνίου και ώρα 22:30 για ένα ακόμη δυνατό εκρηκτικό live.
Μας μαγεύουν εδώ και αρκετό καιρό τώρα με το δυνατό playlist τους, σε κάθε
εμφάνιση τους αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας πάντα νέο και
πιστό κοινό. Στο πρόγραμμα τους θα απολαύσουμε και την σημερινή επιτυχία τους ΄΄Loving you is easy '' που κέρδισε το βραβείο κοινού σε διαγωνισμό
και ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή από αρκετά ραδιόφωνα Ελλάδας και εξωτερικού,
τραγούδια από την νέα κυκλοφορία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους
επόμενους μήνες και αγαπημένες διασκευές, ένα πλήρες ανανεωμένο playlist.

Τους *Ορίζοντες* αποτελούν :
Γιάννης Βλασερός - Vocals / Acoustic guitar
Χρήστος Στεργίου - Guitar
Μερκούρης Μπάμπης - Guitar
Αντρέας Γιαννόπουλος - Bass
Χρήστος Γιαννόπουλος - Drums
Χριστίνα Πανούση - Φωνητικά

Ενορχηστρώσεις - Ηχοληψία: Μάκης Τσελέντης
Στους στίχους συνεργάζεται ο Alexander Gabriel
www.myspace.com/bandblazers
Facebook Fan Page

Οι *Polis *(ex-Τέλος Πάντων) σχηματίστηκαν την άνοιξη του 2003 στην Αθήνα
από τον Μπάμπη Νικολάτο (ακουστική κιθάρα, τραγούδι) και τον Βασίλη
Γεροδήμο (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι).Ξεκίνησαν κάνοντας πρόβες ως τρίο με
την προσθήκη μιας ακόμα ηλεκτρικής κιθάρας παρουσιάζοντας, από το καλοκαίρι
του 2004 έως και το φθινόπωρο του 2006, ένα ακουστικό σχήμα με τραγούδια
από το ευρύ φάσμα της rock μουσικής, ελληνικής και ξένης. Εμφανίστηκαν σε
αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας καθώς και σε κάποιες της επαρχίας. Τον
χειμώνα του 2006 κάνουν το πρώτο τους live με τύμπανα και μπάσο.
Η μουσική των Polis χαρακτηρίζεται ως Alternative και Melodic rock με
ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις, καθώς επίσης και το
ρεπερτόριό τους στα live το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια, ως επί το
πλείστον, από την alternative σκηνή του '80 του '90 και του σήμερα.
Το 2007 ηχογραφούν το πρώτο demo τους με δύο κομμάτια και συνεχίζουν τα
live.To 2011,οι Polis ολοκληρώνουν το πρώτο προσωπικό τους album με δέκα
δικές τους συνθέσεις που θα κυκλοφορήσουν το 2012 και θα τις παρουσιάζουν,
φυσικά, στα live τους...

Οι *Polis *είναι:
Μπάμπης Νικολάτος: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Βασίλης Γεροδήμος: Τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα
Χάρης Κατσούρας: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Σπύρος Σακελλαρίου : Μπάσο
Γιώργος Νταούλας : Τύμπανα
Χρύσα Τσιτροπούλου : Πλήκτρα

Facebook:

You Tube:
Polisbandgr

*Ωρα 22.30*
*Αρχιτεκτονική :**
Πειραιώς 106 και Ελασήδων** **
Τηλ. Κρατήσεων : 210 - 9014428

BEGGAR'S BLUES DIARY LIVE @ VERVE BAR 25 Mαίου 2012 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!

Την Παρασκευή 25 Μαϊου οι Beggar's Blues Diary έρχονται να ξεσηκώσουν το κοινό σε ένα ηλεκτρικό live στο Verve Music Bar.
Tο power trio έρχεται δυναμικά με τους γνώριμους, δυνατούς ήχους και με το χαρακτηριστικό ροκ ρεπερτόριό τους ερμηνεύοντας τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά "Back to Basics.." που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια όπως το "Dove" και το "The River" να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό.

Η playlist τους που περιλαμβάνει εκτός από τα δικά τους τραγούδια διασκευές κομματιών όπως "Mississippi Queen" (Mountain), "Rocking in a free world" (Neil Young), "You'de better run" (Motorhead) κα δείχνει ξεκάθαρα τη μουσική τους καταγωγή.


Let's Rock N Roll την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ


VERVE MUSIC BAR
ΣΟΛΩΝΟΣ 94, ΑΘΗΝΑ
ΕΝΑΡΞΗ : 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ILION ROCK LIVE - Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 1965 - 2012

ΚΑΣΤΟΡΕΣ
Από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της Δυτικής Αθήνας με έδρα τα περιβόλια του Αγίου Φανουρίου και στη συνέχεια το Περιστέρι.
Ένα από τα δυναμικότερα τρίο στην Ελλάδα από το 1973 και που για 2 χρόνια τα πρωϊνά κάθε Κυριακής εμφανίστηκαν σε πλήθος συναυλίες σε όλη την Αττική. Με δικά τους τραγούδια και ξένο ρεπερτόριο έβαλαν την μεγάλη τους σφραγίδα σχεδόν σε όλους τους τότε γνωστούς κινηματογράφους της εποχής.....

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Rockwave: Ποιοί θα εμφανιστούν στο μεγαλύτερο ροκ γεγονός της χρονιάς

Σε περίπου ένα μήνα ξεκινάει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Στις 30 Ιουνίου, στη Μαλακάσα, το Terravibe όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, θα συγκεντρώσει τους «πιστούς» της ροκ σκηνής για να απολαύσουν τα αγαπημένα συγκροτήματα αλλά και να γνωρίσουν τις καινούριες «προσθήκες» του ντόπιου μουσικού στερεώματος.

Στις προσθήκες αυτές εντάσσεται και το ελληνικό ελέκτρο-ποπ συγκρότημα «GAD.» (ή αλλιώς Generalized Anxiety Disorder) που μετράει 4 χρόνια καριέρας στη μουσική σκηνή και θα εμφανιστεί στο Terra Vibe στις 2 Ιουλίου.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το ελληνικό συγκρότημα «Last Drive», που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 1983, κατάφερε να κερδίσει μία σημαντική θέση στην ιστορία της garage (γκάρατζ), ροκ μουσικής και μαζί με τους «Nashville Pussy» και «Nightstalker», θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της εναρκτήριας μέρας του φεστιβάλ.

Αλλά ας δούμε αναλυτικά τα συγκροτήματα που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο φετινό rockwave

Σάββατο 30 Ιουνίου:

The Locos
The Last Drive
Nashville Pussy
Nightstalker

Κυριακή 1 Ιουλίου:

Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet of Zeus
Lucky Funeral
Δευτέρα 2 Ιουλίου:

The Prodigy
Iggy and The Stooges
Everlast
GAD.
Monovine
Nα επισημανθεί οτι η προπώληση των εισιτηρίων για το Σάββατο 30 Ιουνίου ξεκινά σήμερα 24 Μαΐου, ενώ η εμφάνιση του Peter Hook που είχε προγραμματιστεί για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δεν είναι ανάγκη να μου πεις πως μ αγαπάς ..... Δεν είναι ανάγκη να μου δείξεις πως σε χάνω ....






Οι ποιήτριες της γης ~ Γυμνά Καλώδια

Κάποιος να μου πει
Γιατί εκεί ψηλά τα σύννεφα σκεπάζουν το γαλάζιο
Γιατί εκει πάνω τα άστρα είναι σβηστά
Γιατί όταν βρέχει δεν μπορώ να σε κοιτάζω
Κάποιος να μου πει
Γιατί βλέπω σκιές
Γιατί τα μάτια μου δακρύζουν μα δεν κλαίνε
Αν οι ποιήτριες της Γης είναι νεκρές
Και αν οι λέξεις που ζωγράφισαν τις καίνε
Δεν είναι ανάγκη να μου πεις πως μ αγαπάς
Δεν είναι ανάγκη να μου δείξεις πως σε χάνω
Ήθελα μόνο να σε κάνω να γελάς
Μα εσύ δεν άντεξες να δώσεις παραπάνω
Μπορεί οι ποιήτριες της Γης να ναι νεκρές
Μπορεί και να φυγαν σε κάποια κρύα Δύση
Μπορεί να ανήκουν σε φαντάσματα του χθες
Κι ίσως κανείς να μη τις έχει συναντήσει
Κάποιος να μου πει
Γιατί η στιγμή περνά
Πριν σ αγαπήσω θα χω ήδη πια γεράσει
Θα χω ριτίδες κάτασπρα μαλλιά
Και κάτι στίχους που θα χουν ξεθωριάσει
Κάποιος να μου πει
Γιατί βλέπω σκιές
Γιατί τα μάτια μου δακρύζουν μα δεν κλαίνε
Αν οι ποιήτριες της Γης είναι νεκρές
Και αν οι λέξεις που ζωγράφισαν τις καίνε
Δεν είναι ανάγκη την πλάτη να γυρνάς
Μη παριστάνεις πως δεν μ έχεις αγαπήσει
Δεν θα ναι αλήθεια έτσι απλά να περπατάς
Πάνω στα κάστρα που με κόπο είχα χτίσει
Μπορεί οι ποιήτριες της Γης να ναι νεκρές
Μπορεί και να φυγαν σε κάποια κρύα Δύση
Μπορεί να ανήκουν σε φαντάσματα του χθες
Κι ίσως κανείς να μη τις έχει συναντήσει
Μπορεί οι ποιήτριες της Γης να ναι νεκρές
Μπορεί και να φυγαν σε κάποια κρύα Δύση
Μπορεί να ανήκουν σε φαντάσματα του χθες
Κι ίσως κανείς να μη τις έχει συναντήσει
Κι ίσως κανείς να μη τς έχει συναντήσει

Χιλιαδες τα αναπαντητα ΓΙΑΤΙ...Συναισθηματα αποτυπωμενα σε στιχους... ματια δακρυσμενα......καρδιες που ξερουν να χτυπουν......πλασματα που δεν φοβουνται να ΝΟΙΩΣΟΥΝ......
Κ εκεινα τα πιο μεγαλα τα πιο δυνατα τα πιο σπανια...εκεινα ειναι που θελουν ψυχη για να ζουν .....θελουν ολη τη δυναμη σου ...καθε χτυπο της καρδιας σου!!!!Θελουν καθε ανασα σου!!!!
Δεν φτανει να σ αγαπησω ..πρεπει εσυ να εισαι ετοιμος να δεις ποσα τρεχουν διπλα σου κ πρεπει να τρεξεις για να τα προλαβεις!!
Πρεπει να θες ν αγαπηθεις......Πρεπει να σ αγαπας πρωτα εσυ .......Κ ολα εκεινα οσα φοβασαι να τα βαλεις στην ζωη σου ειναι εκεινα που θελουν να στην γεμισουν με φως...Ισως αυτο να φοβασαι πιο πολυ..Το φως τους!!!
Κ αν καποιες φορες με δεις ν αποτραβιεμαι σε μια γωνια κ δεν μιλαω ...οταν κλεινω τα ματια κ δεν χαμογελαω πια ....δεν ειναι πως δε νοιαζομαι πια...δεν ειναι πως δεν σε βλεπω πια...δεν ειναι πως δεν σ ακουω πια...
...ειναι πως ΞΕΡΩ...ΞΕΡΩ τι παλευεις να μου κρυψεις κ τι θα θελες να μην νοιωθεις...Δεν χρειαζεται να σου σκουπισω τα δακρυα για να καταλαβω πως κλαις...δεν χρειαζεται να αγγιξω τις πληγες σου για να καταλαβω πως πονας.....δεν χρειαζεται να μου πεις πως μ αγαπας...θα το νοιωσω...δεν χρειαζεται να μου πεις ΑΝΤΙΟ.....θα το νοιωσω πως φευγεις.........Απλα γιατι ....
..............Σ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΙΑ............


Rock XS Radio | Rock For The Planet | Stanislav Zabic on Rock XS Radio-May 24th, 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Stanislav Zabic on Rock XS Radio-May 24th, 2012

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ - HOUSE ON FIRE - PARTY

ΑΠΟΨΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ SHOW ΜΕ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ, 
ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΤΟΤΕ ΟΙ "HOUSE ON FIRE" 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ "DOORS"
 ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ.
 SEE YA THERE

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ρίξτε τις καρδιές σας στα σκυλιά ........



Διάφανα Κρίνα - Ρίξτε τις καρδιές σας στα σκυλιά


Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα
τίποτα δικό μας πια κοντά σου
σύντριψε τις μνήμες μέσα στα όνειρα σου
και ζήτα έλεος για μας

Γλείφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα
σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου
και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου
κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα

Νανά,οι φίλοι σου δε θα 'ναι 'δω ποτέ ξανά
γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά
γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά
κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα

Εσύ βουβή στην έρημο την φήμη σου θα σέρνεις
επάνω σε αθώες ψυχές, σε μάτια που δεν ξέρεις
θα απανθρακώνεις τις καρδιές σαν μάγισσα του χθες
κελύφη άδεια πίσω σου με πόνο θα μαζεύεις

Μουσώνες από το πουθενά τα χείλη σου θα γδέρνουν
μεσ' σε δωμάτια λερά ζητιάνοι θα σου γνέφουν
και θα 'ναι τα μάτια σου ξανά φεγγάρια σκοτεινά
που πάνω τους άστρα νεκρά οι φίλοι σου θα πέφτουν

Νανά, οι φίλοι σου δεν θα 'ναι εδώ ποτέ ξανά
θα ζούνε θάνατους υγρούς σε όνειρα θολά
και πάνω στους αμμόλοφους θα γίνονται κομμάτια

Πορειες ζωης ...σαν διαδρομες παραλληλες κ τοσο διαφορετικες.....Χανεις στο δρομο τοσα πολλα..κ ειναι τοσοι πολλοι εκεινοι που στη διαδρομη αφηνουν πισω κομματια της ψυχης τους !! Κ αλλαζουν !!! Αλλαζουν κ χανονται στο μεταλλαγμενο πληθος!!
Ονειρα που δεν εμειναν καν ονειρα ..σταχτες που σκορπιστηκαν στον αερα!!
Ανθρωποι που λοξεψαν οι πορειες τους...και χαθηκαν.......Ξεπουλημενες ζωες κ συνειδησεις......Αδεια σαρκια χωρις ουσια πια..........
Ζωντανοι- νεκροι .......κ ομως ειναι ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ .............ειναι ΕΣΥ Κ ΕΓΩ....ειναι εκεινοι που γελαγαν...... ονειρευονταν.....αγαπουσαν.......εκλαιγαν........και τωρα???τωρα ΤΙ???τωρα ΠΟΥ???Σε τι πιστευουν τωρα κ πως ζουν??............................Αληθεια........... Ζ Ο Υ Ν ????????

GRAVE DIGGER: Νέο album τον Αύγουστο



Στις 24 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει τελικά το νέο album των Grave Digger, ο τίτλος του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Της κυκλοφορίας του album θα προηγηθεί ένα mini-CD έξι τραγουδιών στις 27 Ιουλίου.
Το νέο album των Γερμανών heavy/power metallers θα περιλαμβάνει 10 δικές τους συνθέσεις καιμία διασκευή σε ένα τραγούδι ενός μη-metal, άνδρα καλλιτέχνη.

VINILION EVENTS 25-26/5

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/5/12
ON DECKS
DJ Monkey Ze

Soul, Funk , Nu Jazz , Electro-Dub

Friday night
@ Vinilion

είσοδος ελεύθερη
------------------------------------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΙΟΥ 2012

South walkers ,Funky street magicians ,Bad Symphony ,Wonderers
LIVE @VINIILION
Το VINILION, μαζί με τη μουσική κοινότητα του SOUNDTRAP STUDIO, παρουσιάζουν στις 26/5 τέσσερα μουσικά σχήματα που γεννήθηκαν μέσα από την ανάγκη νέων παιδιών να εκφράσουν τις μουσικές τους αναζητήσεις. Σε καιρούς που η μουσική ίσως αποτελεί τη μοναδική, πραγματικά ουσιαστική, διέξοδο το VINILION CAFE δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να εξωτερικεύσουν τη δημιουργικότητά τους. Τα σχήματα αυτά δημιουργήθηκαν από μαθητές που φοιτούν και μελετούν σε ένα από τα αρτιότερα μουσικά studios των δυτικών προαστίων, κάτω από τις οδηγίες κάποιων από τους καλύτερους στο χώρο μουσικούς και ηχολήπτες.



Πρόκειται για τα σχήματα:

South walkers
Funky street magicians
Bad Symphony
Wonderers

Special Guests
Ακης Τουρκογιωργης,Κιθάρα
Αντρεας Τραπαλις,Βιολί
Ξενια Μιγκουλη,Βιολί
Δημήτρης Καραγιαννης,Φωνή

Σας καλούμε λοιπόν σε μια βραδιά που σίγουρα θα οδηγήσει τις αισθήσεις σας σε ένα ταξίδι που περνά από τον Αμερικανικό Νότο, τις Μαύρες γειτονές του Chicago, την Καλιφόρνια,τη Μεγάλη Βρετανία και περιλαμβάνει πολλές ακόμα εκπλήξεις.
εισοδος με αναψυκτικο/μπυρα/κρασι 5 ευρω

Συναυλία Συναυλία Συναυλία Συναυλία

HALF NOTE jazz club

Το κλασικό τμήμα του ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ Ωδείου στο HALF NOTE jazz club στις 27 Μαΐου 2012 ώρα 21:30 σε ένα αφιέρωμα στον Παγκόσμιο Κινηνατογράφο

Πρόγραμμα
Μαρίνα Αυγέρη solo piano
Polonaise op53 in A flat
Frederic Chopin
Allegro Barbaro Bella Bartok

Χάρης Χριστακόπουλος solo guitar
Gnossienne n.1 Erik Satie
Prelude n.1 H.V.Lobos

Αστέρω Χριστοφίδου solo guitar
Etude n.1 H.V.Lobos
Campero As.Piazzolla

Χρήστος Τούρλος solo guitar
Etude n.20 F.Sor
Tarantella M.C.Tedesco

Αστέρω Χριστοφίδου-Νίκος Τσακαλάκος duo guitar
Acordai Doncela Traditional Brazilian
Modinha C.Machado

Βιβή Γύπαρη solo guitar
Songe Capricorn Rolland Dyens
Tango and skai Rolland Dyens

Γιώργος Γεωργάτος solo guitar
Nightclub 1960 Astor Piazzolla
La Cathedral allegro Barrios
A Night in Tunisia Dizzy Gillespie

Crescendo Quartet εγχόρδων Α’μέρος
Βασίλης Δήμου α’βιολί
Γιώργος Κωνσταντινίδης β’βιολί
Λεωνίδας Γρηγορόπουλος βιόλα
Ορέστης Ζαφειρόπουλος βιολοντσέλο

Διάλειμμα

Crescendo Quartet εγχόρδων Β’μέρος
Βασίλης Δήμου α’βιολί
Γιώργος Κωνσταντινίδης β’βιολί
Λεωνίδας Γρηγορόπουλος βιόλα
Ορέστης Ζαφειρόπουλος βιολοντσέλο

Κατερίνα Γρηγοριάδου-Πώλα Γεωργίτση
Piano for four hands
Rhapsody in Blue George Gershwin

Musical
Νίκος Ρουσάκης τραγούδι
Ασημίνα Μόρφη τραγούδι
Αντώνης Καρατζίκης πιάνο
All I asked of you
Phantom of the Opera

Νίκος Ρουσάκης τραγούδι
Ασημίνα Μόρφη τραγούδι
Αντώνης Καρατζίκης πιάνο
Maria
West Side Story
Think of me

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΡΑ2


HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
11636, Αθήνα

THΛ. CLUB: +30 210 9213360 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.00)
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΔΕΥ-ΚΥΡ. 11.30-19.30): +30 210 9213310

Centre of Modern Music
Λ. Μαραθώνος 33 Άνοιξη Αττικής
t 2108140609
f 2108143262

call center 2108143260 εσωτ. 260