ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

NNEKA Live in Greece (Athens & Salonica)

Η NΝΕΚΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!! Το νέο μεγάλο αστέρι της reggae, soul, ethnic μουσικής στη χώρα μας τον Οκτώβριο… Παρασκευή 5 Οκτωβρίου – Θεσσαλονίκη @ Block 33 Σάββατο 6 Οκτωβρίου – Αθήνα @ Γεωπονική live Μαζί της στην Αθήνα και οι Burger Project με τη Ματούλα Ζαμάνη. 

 Supporting acts: Mc Yinka ft. Rankin Johny / Flowjob / Expe ft. Dj D-Mice Dj sets by: Mrs Hcn & Alex Afanas After party by: Dj Sperry 
 Η πολυβραβευμένη τραγουδοποιός, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια Nneka Egbuna επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ 'Soul Is Heavy' για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη,
Παρασκευή 5 και Αθήνα, 
Σάββατο 6 Οκτωβρίου. 
 Η μουσική της Nneka είναι ένα μείγμα hip-hop, reggae, soul και αφρικανικών ρυθμών, έχοντας αναφέρει η ίδια καλλιτέχνες όπως οι Fela Kuti, Bob Marley, Mos Def, Talib Kweli και Lauryn Hill ως τις κύριες μουσικές επιρροές της. 
Είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών των οποίων η μουσική δεν έχει διακριτά όρια και περνούν με επιτυχία από πολύ διαφορετικά μουσικά είδη, όπως τα προαναφερόμενα hip-hop, reggae, soul αλλά μέχρι και dubstep ή house μέσω συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγών ηλεκτρονικής μουσικής. 
 Οι στίχοι της αντανακλούν την προσωπική της πορεία και ζωή στην πατρίδα της τη Νιγηρία, όπου μεγάλωσε, αλλά και τις εμπειρίες της από το δυτικό τρόπο ζωής στην Ευρώπη, όπου βρέθηκε σχεδόν έφηβη μετανάστρια να αγωνίζεται να επιβιώσει μόνη της. 
Τα τραγούδια της μιλούν για τα ανθρώπινα συναισθήματα, για τον καπιταλισμό, τη φτώχεια, τον πόλεμο, την υποκρισία και τη διαφθορά της πολιτικής στις αφρικάνικες χώρες αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα. 
 Έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία πολύ πετυχημένα άλμπουμ, τα 'Victim of Truth', 'No Longer at Ease' και 'Soul is Heavy', από τα οποία ξεχώρισαν κομμάτια όπως τα 'The Uncomfortable Truth', 'Africans', 'Heartbeat', 'Kangpe', 'Shining Star', 'Soul Is Heavy', 'God Knows Why', 'Μy home' και πολλά πολλά άλλα. 
Η δουλειά της έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και συχνά χαρακτηρίζεται ως η συνέχεια των Lauryn Hill και Erykah Badu με πολλά αφρικανικά στοιχεία και ως το νέο μεγάλο αστέρι της μαύρης μουσικής, όμως η Nneka είναι πολλά παραπάνω από μία ταλαντούχα καλλιτέχνιδα. 
Από τον πρώτο δίσκο της ήταν προφανές ότι η Αφρική απέκτησε μια νέα δυναμική φωνή στο πρόσωπό της. 
Το 2011 η Nneka ίδρυσε τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ROPE, η οποία ασχολείται με τη νεολαία σε διάφορα μέρη της Αφρικανικής ηπείρου με έντονη παρουσία στην πατρίδα της το Δέλτα του Νίγηρα, ενός από τα πιο υποβαθμισμένα μέρη του πλανήτη. Ετοιμαστείτε για το φαινόμενο Nneka!!! Παρασκευή 5 Οκτωβρίου – Θεσσαλονίκη @ Block 33 
 Σάββατο 6 Οκτωβρίου – Αθήνα @ Γεωπονική live

B.D. FOXMOOR ACTIVE MENBER - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE


Vyronas Potsos & Cliff Kleovoulou (Akoustikoi Epivates) stin Athina!!!


Tin paraskevi 12 Oktovriou, o Vyronas kai o Cliff apo tous Akoustikous epivates tha vriskonte stin Athina kai sugkekrimena sto Bat City gia na peksoun kommatia apo ton kainourgio disko opws kai alla agapimena. 
Mia ksexwristi vradya stin Athina gia tous Kuprious fitites. 
Gia plirofires kai kratiseis sto 00302106401666. Timi eisodou: 8evro me ena poto. 
 Kali antamwsi epi skinis...AE

Remi Live Every 1st Thursday Of The Month



Ο τραγουδοποιός Άγγελος Κυπριανός, ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο ‘Homesick” στην πλατεία εξαρχείων. Μια σειρά ακουστικών εμφανίσεων μαζί με την Ηλιάνα Κορέτση στο cello, με πρεμιέρα στις 04/10/12 και κάθε πρώτη πέμπτη του μήνα. Η αυθεντική μουσική Άγγελου Κυπριανού από τους δίσκους “Street serenade” και “The gospel of the road”, μαζί με διασκευές από “Bob Dylan”, “Leonard Cohen”, “Tom Waits”, “Pink Floyd”, Eddie Vedder”, “Damien Rice”, “Johny Cash” και άλλα. 

 Βιογραφικό Remi 
 Ο τραγουδοποιός Remi (Άγγελος Κυπριανός), μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών.

Είχε ήδη ξεκινήσει από το 2009 να μελοποιεί αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου αλλά και από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης. 
Τα τραγούδια του πρώτου album με τίτλο "Street Serenade" γράφτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα αυτοσχέδιο ερασιτεχνικό στούντιο, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μουσικών. 
Το 2011 ηχογραφήθηκε το album “The Gospel Of the Road”, μια δουλειά επτά ανθρώπων που συνεργάστηκαν για μια σεζόν για την πραγματοποίηση αυτού του album σε συνθέσεις του ίδιου. 
Μέχρι σήμερα ο REMI έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και live stages της Ελλάδας και της Ευρώπης. 
Έχει κυκλοφορήσει δύο album, έχει γυρίσει ένα μουσικό video clip καθώς και τρία documentaries. 
Σε συνεργασία με το σχήμα του(2012), κέρδισαν τον διαγωνισμό “Band’s Festival 2012” που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο υπό την αιγίδα του ραδιοφωνικού σταθμού “Kiss Fm Μαγνησίας”. 
Επίσης, έλαβε το βραβείο “Most contributing artist” από το “Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος(Deree), όταν αποφοίτησε από το τμήμα μουσικών σπουδών.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ LIVE ΣΤΟ CUCKOO BAR


The Saints Acoustic Band live at Aigli, Kallithea


STERGOS VOLAS φωνή-κιθάρα, JOHN TABAKAKIS πλήκτρα και DIMITRIS PALOUDIS κιθάρα-φωνητικά, 
σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, κέφι, πολύ rock, ελληνικό κ ξένο, pop, έντεχνο κ μπόλικη τρέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
φορτώστε!!!!!!!!!!!!!!!!!


Γ. ΒΛΑΣΕΡΟΣ - ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και COSA MOSTRA The Band LIVE @ KOOKOO Live Bar Παρ 12 Οκτωβρίου 2012 !!!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Οκτωβρίου στο ΚΟΟΚΟΟ !!!!

Δύο αξιόλογα μουσικά σχήματα που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και με μια ανοδική πορεία
μέχρι σήμερα, με τραγούδια που ξεχωρίζουν σε διάφορα ραδιόφωνα εντός και εκτός Ελλάδος έρχονται την Παρασκευή
12 Οκτωρίου στο ΚΟΟΚΟΟ Live Βar για μια δυνατή ροκ μουσική βραδυά.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ - ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και COSA MOSTRA The Band !!!!


Γ.ΒΛΑΣΕΡΟΣ - ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Oι Ορίζοντες δημιουργήθηκαν το 2003 από το Γιάννη Βλασερό και το Χρήστο Στεργίου. Με μια ανοδική πορεία μέχρι σήμερα και με μια δυναμική παρουσία στο χώρο κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να συζητηθούν. Σε κάθε τους εμφάνιση μας μαγεύουν με το δυνατό playlist τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας πάντα νέο και πιστό κοινό. Στο πρόγραμμά τους θα απολαύσουμε και τη σημερινή επιτυχία τους ΄΄Loving you is easy '' που κέρδισε το βραβείο κοινού σε διαγωνισμό και ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή από αρκετά ραδιόφωνα Ελλάδας και εξωτερικού, άλλα τραγούδια δικά τους και αγαπημένες διασκευές σ' ένα πλήρες ανανεωμένο playlist. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο επίσημο βίντεο κλιπ τους, και το 2ο επίσημο τραγούδι τους από τη νέα δισκογραφική τους δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Τους Ορίζοντες αποτελούν :
Γιάννης Βλασερός - Vocals / Acoustic guitar
Χρήστος Στεργίου - Guitar
Μερκούρης Μπάμπης - Guitar
Αντρέας Γιαννόπουλος - Bass
Χρήστος Γιαννόπουλος - Drums
Χριστίνα Πανούση - Φωνητικά

Ενορχηστρώσεις - Ηχοληψία: Μάκης Τσελέντης
Στους στίχους συνεργάζεται ο Alexander Gabriel
Facebook Fan Page


COSA MOSTRA The Band

Οι COSA MOSTRA The Band ιδρύθηκαν στον Πειραιά τον Ιανουάριο του 2011 από τους Άρη Καμπανό , Λιλυ Σαμιωτάκη και Γιάννη Καστρώνη .Μετά από κάποιες αλλαγές του line up το γκρουπ πήρε την τελική του μορφή ως

ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΛΙΛΥ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ-ΠΙΑΝΟ-ΠΛΗΚΤΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙΝΑΚΗΣ ΠΛΗΚΤΡΑ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟΣ-ΗΛ ΚΙΘΑΡΑ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΣ-ΜΠΑΣΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΩΝΗΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ-ΚΡΟΥΣΤΑ

Oι μουσικές τους επιρροές προέρχονται από τη ροκ έντεχνη και ποπ ελληνική σκηνή όπου είναι επηρεασμένα τα τραγούδια του πρώτου τους e.single.Στο διάστημα που δραστηριοποιείται το γκρουπ έχει πραγματοποίησει δεκάδες εμφανίσεις σε live stages ,festivals και μεγάλες συναυλίες και events σε όλη την Ελλάδα .
H αμεσότητα με τον κόσμο και η ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε τους εμφάνιση αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους τους. Το διάστημα αυτό, το γκρουπ προωθεί το e.single με εμφανίσεις , συνεντεύξεις και παρουσιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Facebook Official Page

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Οκτ 2012

Ωρα έναρξης 22.30

ΚΟΟΚΟΟ LIVE BAR
Ιάκχου 17
11854 Γκάζι
Αθήνα

τηλ 2103450930

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

DOMINATION Live Release Ep - Realm of Crisis (Metal Festival)

Οι DOMINATION έχουν την χαρά να σας ανακοινώσουν το release Ep τους - Realm of crisis και επιπλέον σας καλούν στο live performance με παρέα της μπάντες: GRAVERUSH, AMKEN, και BACKSTAB. 


Το live θα γίνει στο Seven Sins Club Athens (πολύ κοντά στο Σταθμό της Ομόνιας) και θα υπάρχει εισιτιριο στην τιμή των 5 ευρώ για τυπικούς λόγους. 
Επιπλέον θα πουλούνται μπλουζάκια( 90%) στην ελάχιστη τιμή των 5 ευρώ!!
 Τέλος θα παρουσιαστεί νέο υλικό των DOMINATIΟΝ!!
 Οι πόρτες ΣΠΑΝΕ: 7:30 
GRAVERUSH: 8:00-8:40 
AMKEN: 8:40-9:25 BACKSTAB: 9:30-10:10
 DOMINATION: 10:15-11:25

Ο "Νίκος Ρουμελιώτης" και τα "Σύννεφα με παντελόνια" από 18/10 και κάθε Πέμπτη στο "REMENDY"

Ο Νίκος Ρουμελιώτης και τα Σύννεφα με Παντελόνια ενώνουν τις "δυνάμεις" τους από την Πέμπτη 18 Οκτώβρη και κάθε Πέμπτη στη μουσική σκηνή Remedy.

 Παρουσιάζουν τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές καθώς και αγαπημένες διασκευές από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. 
 Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τους: 
Δήμητρα Καραμπεροπούλου - Τραγούδι, Ακκορντεόν (Σύννεφα με Παντελόνια) 
Νίκος Δημοσθενούς - Κιθάρα, Τραγούδι (Σύννεφα με Παντελόνια)
Νίκος Ρουμελιώτης - Τραγούδι, Κιθάρα 
Νικόλας Καραολάνης - Βιολί
 Κωνσταντίνος Παπαθύμνιος - Μπάσο 
Κωνσταντίνος Ζέρβας - Τύμπανα, Κρουστά 
 Ώρα Έναρξης: 22:30
 Διεύθυνση: Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο 
 Είσοδος: 8 ευρώ με μπύρα 
 .: 210 2818543

ΔΙΟΝΥΣΟΣ LIVE ΣΤΟ KRAMPUS BEER HOUSE


Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ θα εμφανιστούν ζωντανά σε μία ακουστική περιπλάνηση τo Σάββατο 06 Οκτώβρη στις 21:00 στο KRAMPUS beer house ( Λ.Λαοδικείας 48 & Π Τσαλδάρη 156 , Νίκαια ) ταξιδεύοντας σας σε κομμάτια από τους τρεις προσωπικούς τους δίσκους ,από τον δίσκο που ηχογραφούν αυτή την περίοδο αλλά και rock ταξιδιάρικες μελωδίες από την δεκαετία του 60 έως σήμερα. 



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90 από φίλους με κοινή αγάπη για την μουσική.Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία ΔΙΟΝΥΣΟΣ επηρεασμένοι κατά κύριο λόγο από τις πρώτες σκέψεις του Morrison πριν καταλήξει στο The Doors, γύρω από το Dionysos. Μεθυσμένοι και τρελαμένοι για μουσική ξεκινούν σχεδόν αμέσως τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Για πολλά χρόνια στροβιλίζονται ανάμεσα σε live περιπλανήσεις και ανακατατάξεις. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης». Ο δεύτερος αυτός δίσκος αλλά και οι συνεχιζόμενες εμφανίσεις τους κυρίως στην επαρχεία, δίνουν την ευκαιρία στους ΔΙΟΝΥΣΟΣ να απαγκιστρωθούν από τον βραχνά της εταιρίας τους, να αποδείξουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και να υπογράψουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records. Ξεκινάνε αμέσως τις ηχογραφήσεις και τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη» 

Εξοργισμένοι από την ετσιθελική βιομηχανική παραγωγή τραγουδιών,μένοντας ακόμη σε ρομαντικά μυστικιστικές φόρμες, φέρουν πλήρως την ευθύνη για κάθε δημιουργία τους και κυρίως για το κάθε πότε θα κυκλοφορεί αυτή. 


Αυτή τη στιγμή και ενώ οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ βρίσκονται σε περιοδεία αισθάνονται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους δίσκο ο οποίος και θα έχει τον τίτλο "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ".

Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους ΔΙΟΝΥΣΟΣ σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν


Φιλικά
ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ


BAR MESCALERO - LIVE MUSIC


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ LIVE ON STAGE


«Η Miss Πλαστελίνη στο Jazz Art» 29/9/12


Από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο το Jazz Art (Πλατεία Μερκούρη Άνω Πετράλωνα) φιλοξενεί την Μiss Plastelini!
Γαργαλιστικές funk soul και swing μελωδίες από την Ξένια Γαργάλη, jazz solo σαξοφώνου υψηλής ραπτικής από τον Παναγιώτη Ράπτη, μεθυστικοί πιανιστικοί αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής από τον Περικλή Μπισκίνη και ζωηροί ρυθμοί που αναμφίβολα σε ξεσηκώνουν από τον Παναγιώτη Τζινιόλη.
          Κάθε Σάββατο από 29 Σεπτεμβρίου, σε ιδιαίτερες διασκευές με τη χαρακτηριστική παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά και πρωτότυπα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του Περικλή Μπισκίνη και της Ξένιας Γαργάλη, μόνο στο Jazz Art .

Jazz Art
Άνω Πετράλωνα
Καλλισθένους 87 Πλατεία Μερκούρη, (κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα)
Ώρα έναρξης 22.22 ακριβώς!
Τηλ. Επικοινωνίας - κρατήσεων: 6986516628
Ελάχιστη κατανάλωση:6€ με κρασί ή μπύρα
Δευτέρα ποτά:  κρασί ή μπύρα 4€, ποτό 6€ 

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ANTART BAND L I V E @ ANTART Feat. ΦΩΦΗ ΡΟΥΣΟΥ


- Πότε; Πότε; 
- Σάββατο

- Πού; 
- Στο ΑΝΤart, Μεταξά 52 Γλυφάδα (κοντά στο κολυμβητήριο)


- Μα κάνει ζέστη ακόμα.
- Τον κλιματισμό τι τον έχουμε για βιτρίνα; 
(και εξαερισμό παρακαλώ) 

- Τι θα πληρώσω;
- Είσοδος 4€, Μπύρα 2€, Ποτό 4€, Αναψυκτικά 1€ 
(Δε χρειάζεται να τα πιείς όλα μαζί)

- Τι θα ακούσω;
- Ένα Ανατρεπτικό (Ανταρτρεπτικό) πρόγραμμα 
(ξέρω, ξέρω, όλοι τα ίδια λένε) με διασκευές από Βαμβακαρη 
μέχρι Annihilator και φυσικά δικά μας κομμάτια 
(τα γνωστά ΜΕΓΑΛΑ μας σουξέ). 
Με Χιούμορ, πολιτικό λόγο και πολύ χαβαλέ…

- Τι, θα βαράτε συνέχεια;
- Όχι ρε, φέτος είναι πιο Acoustic η κατάσταση!

- Εεε αν έτσι, θα έρθω!

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

LIVE: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ - ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΪΔΗΣ




LIVE: 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ - ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΪΔΗΣ


κρουστά: Αλίνα Μαρίνη


μπουζούκι: Δημήτρης Λιόλιος


ακορντεόν: Μεχάκ

Grain live at teddy boy bar-συναυλια στο τεν...



η αποκτήνωση δεν μας ανήκει.
η εποχή της ματαιότητας ειναι τωρα μας είπε. Έπρεπε πρώτα να αφουγκραστούμε τους σπασμένους καθρέφτες,τις λέξεις που ποτέ δεν είπαμε για να κατάλαβουμε το φώς.βρεθήκαμε τυχαία στις ράγες μιάς άγονης γραμμής, ήμασταν λίγοι μα αποφασισμένοι να προχωρήσουμε για τον τόπο των παιδικών μας ονείρων.Στον δρόμο κάποιος άρχισε να σίγοτραγουδάει έναν στίχο..ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΕΚΔΙΚΗΣΗ..Για να μην νώθουμε μόνοι ξεκίνησαμε να τραγουδάμε αδιαφορώντας για τον δήμιο που ακόνιζε με μάνια την λεπ
ίδα της πραγματικότητας πάνω απ'τα κεφάλια μας.είμαστε κόκκοι στιγμών που συνωστιζόμαστε στις πολυκατοικίες ανάμεσα σε φωτιά και πάγο,παγιδευμένοι στον κόσμο τους,μα η φαντασία μας δεν θα πεθάνει γιατι το άπειρο είναι ο ξενιστής του τίποτα..Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου σε αυτήν την πόλη που μισούμε για να αγαπάμε,την Αθήνα, θα παρουσιάσουμε την δική μας πραγματικότητα στο Teddy boy bar(ΤΑΚΗ 18, ΨΥΡΗ).Είσοδος ελεύθερη.είστε καλεσμένοι στην γιορτή μας..Grain 
H συναυλια θα ξεκινησει σχετικα νωρις λογω καθημερινης ωστε να προλαβουνε το μετρο οσοι δεν εχουν μεταφορικο




ΧΑΤΤΡΙΚ // support: 10 TO GO LIVE @ AN CLUB!


DAMAGE 8 EUROS

AN CLUB SOLOMOU 13 - 15

ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΑΔΥΤΟ ROCK BAR

Από αυτή την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
 ισχύουν οι νέες χαμηλότερες τιμές!!!

 ΠΟΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ
 ΜΠΥΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ 
ΚΡΑΣΙΑ 3 ΕΥΡΩ 
 Αιγύπτου 1, Λαδάδικα, 53124 Thessaloníki

LIVE Unplugged "Μουσικές παραπλανήσεις"...με το Γιάννη Δόνδωρο στο ANT ART

Η επόμενη LIVE συνάντησή μας έχει ορισθεί για.....
 την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου & ώρα 22:00, σε μία βραδιά UNPLUGGED με.......
 "Μουσικές παραπλανήσεις"
 Που??????........στο... ΑΝΤ ART στη Γλυφάδα! (Αγγέλου Μεταξά 52)
 Ένα πολύ ιδιαίτερο ρεπερτόριο με διασκευές και προσωπικές δημιουργίες σας περιμένει!!!!
 Παρέα μου θα είναι οι: Δημήτρης Κοντονής στην ηλεκτρική και ηλ/ακουστική κιθάρα και η Βασιλική Χούντα στα πλήκτρα !! 
 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ !!!!
 Είσοδος: 4 ευρώ 
Μπύρα: 2 ευρώ 
Αναψυκτικό: 1 ευρώ
 Αλκοόλ: 4 ευρώ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ ΒΡΑΔΙΑ

Περασε το καλοκαιρακι και σχεδον ολοι επιστρεψαμε στα πατρια εδαφη!

Γεμισαμε τις μπαταριες μας και ειμαστε ετοιμοι για το χειμωνα!! 
Και φυσικα χειμωνας χωρις LIVE στο ΟΝΑΡ !!!!!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
 Γι αυτο λοιπον την τελευταια Πεμπτη του Σεπτεμβρη εισαστε ολοι καλεσμενοι στο πρωτο LIVE που θα γινει εχοντας στη παρεα μας τον Περικλη Μαλακατε και τον Γιωργο Λιαπη. 
Μια βραδια με εντεχνο και ελληνικο ροκ!!!

ΟΝΑΡ ΡΟΚ ΚΑΦΕ- ONAR Rock Cafe

STEVE TESSER live@Architecture Cafe (Ζωγράφου).




Στις συναυλίες η μπάντα του STEVE TESSER παίζει τραγούδια από την δισκογραφική του δουλειά «NEW ERA» της Atlantis Records αλλά και πολλές διασκευές τραγουδιών ROCK και METAL, από παλαιότερα κλασσικά συγκροτήματα όπως: METALLICA, DIO, DEEP PURPLE, JIMI HENDRIX κ.α. καθώς και καινούρια όπως:NIGHTWISH, LACUNA COIL και SYSTEM OF A DOWN.

Στις εμφανίσεις τους το συγκρότημα “STEVE TESSER PROJECT”  προσφέρει στο κοινό δυνατά συναισθήματα αλλά και ενθουσιασμό  χάρη στα κιθαριστικά παιξίματα του βιρτουόζου Steve Tesser , ο οποίος έχει στο βιογραφικό του δυνατές συνεργασίες πάνω σε σκηνές στην Ιταλία όπως και στην Ελλάδα.


Αξιοσημείωτες είναι οι εμφανίσεις του στα 2 καταπληκτικά live των ΜISFITS & των DEICIDE όπως και η συνεργασία του με τον Cucciolo Favia (drummer τον Dik Dik). Επίσης αίσθηση έχει προκαλέσει η παρουσία 2 κομματιών του («Εγκλήμα Ερωτικό» και «Ipnosis») στο νέο CD των «Osage Tribe» (γνωστή ιταλική μπάντα Prog-Rock), που θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη και στην Ασία.


Στην Ελλάδα ο STEVE TESSER συμμετείχε σε συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως Β.Παπακωνσταντίνου, 1550, Magic De Spell, Π. Μουζουράκης, Γ.Ζουγανέλης, Λ.Μαχαιρίτσας με τον οποίον συνεργάστηκε για την δημιουργία του νέου του διπλού CD με τίτλο “Οι άγγελοι ζουν ακόμη στην Μεσόγειο” από την EMI. Το συγκεκριμένο project στο οποίο και ο Tommy D.  ανάλαβε μέρος του management, κατέληξε σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο live στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας στις 9 Ιουλίου 2012 μπροστά σε 48.000 κόσμο όπου ο Steve ήταν παρών καθ’όλη την διάρκεια της συναυλίας δίπλα στον Λαυρέτη Μαχαιρίτσα αλλά & σε άλλους γνωστούς Ευρωπαίους καλλιτέχνες όπως: Salvatore Adamo, Tonino Carotone, Angelo Branduardi, Nomadi, Christophe και απο την Ελλάδα Δ.Σαββόπουλο, Μ.Φαραντούρη, Ε.Ζουγανελη, Φ.Πλιατσίκα, Διον.Τσακνή, Κίτρινα Ποδήλατα κ.α. Μετά από αυτήν την εξαιρετική συνεργασία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επέλεξε τον STEVE TESSER ως βασικό του κιθαρίστα στις live εμφανίσεις του.


Στο «Αrchitecture Rock Cafè», θα ανοίξουν την συναυλία των «Steve Tesser Project» η Y.CRESCENDO με γνωστές διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια συνδυασμένα με την μοναδική σκηνική παρουσία του front man Γιάννη Crescendo.

Η συναυλία υποστηρίζεται από :
«Atlantis 105,2 FM, Ράδιο Αττική»   και    «Rock Overdose.gr»
Οι «Steve Tesser Project» και «Y.Crescendo» σας περιμένουν Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 στο «Rock Cafè Architecture» στην οδό Ούλοφ Πάλμε 5, στου Ζωγράφου με ώρα έναρξης 22:30 και είσοδο ελεύθερη...  See you there!!!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ON STAGE


Σαββατο 29/09/2012 στις 12:00 μ.μ. η ομάδα των Antonio Armani & Βάσιας Βουγιουκλή, θα βρίσκονται στο Πυθαγόρειο Ωδείο, στη πρώτη παρουσίαση του νέου τμήματος "On stage" που σαν στόχο του έχει να αναδείξει μια νέα γενιά από performers, συνεργαζόμενη με δραματικές σχολές, μουσικές σκηνές και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

On stage

Η ομάδα των Antonio Armani & Βάσιας Βουγιουκλή δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2006 αναδεικνύοντας μια νέα γενιά από performers, συνεργαζόμενη με δραματικές σχολές, μουσικές
σκηνές και καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Το τμήμα αυτό έχει ως κεντρικό άξονα το σύγχρονο τραγούδι, τη δημιουργία ρεπερτορίου και την τοποθέτηση του τραγουδιστή στη σκηνή κάνοντας πλήρη χρήση όλων των εκφραστικών του μέσων.
Είτε πρόκειται για μια απλή κίνηση είτε για ολοκληρωμένη χορογραφία το σώμα του τραγουδιστή συμμετέχει ενεργά και προάγει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η σταδιακή βελτίωση του σπουδαστή επιτυγχάνεται :
α)με ασκήσεις φωνητικές:(διαφραγματική αναπνοή, φωνητική τοποθέτηση, βελτίωση της έκτασης, ear training)
β) χορευτικό ζέσταμα: (isolations, ανάπτυξη μυικών ομάδων, συγχρονισμός)
γ) εκμάθηση ρεπερτορίου όπου κίνηση και τραγούδι συνυπάρχουν.

Τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο μουσικό θέατρο εφαρμόζονται εδώ σε ξένα και ελληνικά τραγούδια.
Παράλληλα με την ομαδική δουλειά ο κάθε μαθητής θα έχει δυνατότητα να δουλέψει πάνω στο προσωπικό του ρεπερτόριο έτσι ώστε να είναι έτοιμος τοσο για auditions όσο και για live εμαφανίσεις. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στις εκδηλώσεις του ωδείου.
Το μάθημα είναι ανοιχτό σε επαγγελματίες και μη (τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές) και έχει ως τελικό στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του καλλιτέχνη στη σκηνή.

Διδάσκουν οι ... Antonio Armani & Βουγιουκλή Βάσια

Armani Antonio

ΟAntonio Armani γεννήθηκε από έλληνες γονείς στην ∆υτική Γερµανία. Από µικρή ηλικία συµµετείχε ως σολίστ στην παιδική χορωδία της Βιέννης. Μετά την επιστροφή του στην ελλάδα και την απόκτηση του διπλώµατος µονωδίας από το Εθνικό Ωδείο (καθ. Καίτη Παπαλεξοπούλου) µεταβαίνει στην Αµερική. Παίρνει το master στη φωνητική από το Boston University το 1995 µε τίτλο (omni cum laude) και ιδρύει την µουσική ακαδηµία Opus Academy την οποία διευθύνει. Επίσης λαµβάνει µέρος σε παραγωγες της The Real Useful Company Macintosh Inc. σε µιούζικαλ του Αnton Loyd Weber όπως Phantom of the Opera κ.α. Ως ερµηνευτής συµµετέχει και στα φεστιβάλ Tanglewood µε παραγωγό τον Franco Zefirelli Από το 2006 διδάσκει φωνητική και Musical Theater στο Θέατρο των Αλλαγών και από το 2009 στο L.A Theater. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και µε την επιµέλεια συναυλιών ή µουσικών προγραµµάτων βοηθώντας τους τραγουδιστές στην απόδοση και την ερµηνεία του απαιτούµενου ρεπερτορίου. Έχει συνεργαστεί µε τους: Σταµάτη Κραουνάκη, Νίκο Μαµαγκάκη, Θάνο Μικρούτσικό, Ravin (Budha Bar II 2001).
Έχει συνθέσει τη µουσική για την παράσταση 'Μικρός Πρίγκηπας'
του Antoine de saint Exypery καθώς και µουσική για διάφορα
διαφηµιστικά σποτ.


Βουγιουκλή Βάσια

Η Βάσια Βουγιουκλή γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Μουσικό Γυµνάσιο-Λύκειο Παλλήνης.
Είναι αριστούχος του Τµήµατος Παιδαγωγικής Μπαλέτου της Μουσικής Ακαδηµίας της Σόφιας (1999) και απόφοιτος του τµήµατος Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών (2003). Έχει σπουδάσει τραγούδι µε τους Μ. Σταµατάκη, Μ. Μορελεόν και Α. Αρµάνι. Έχει συνεργαστεί σαν χορεύτρια µε την Εθνική Λυρική Σκηνή. Επίσης ως καθηγήτρια χορού έχει διδάξει στην Σχολή της Βάγιας Παιδιωτάκη και στο Θέατρο των Αλλαγών. Εχει παρακολουθήσει πολλά σεµινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού, µεταξύ των οποίων αυτά του Jacob’s Pillow (jazz, στυλ Bob Fosse) και του διεθνή διαγωνισµού κλασικού χορού της Βάρνας. Από το 2006 διδάσκει κινησιολογία και personal staging σε επαγγελµατίες τραγουδιστές και ηθοποιούς. Σαν µουσικός και τραγουδίστρια δραστηριοποιείται σε µουσικές σκηνές της Αθήνας.

ΠΑΡΤΥ ROCK OVERDOSE.GR ΣΤΟ BAT CITY


"WEEVIL" LIVE @ ANAKATO!!!


Μια ακόμα rock live βραδιά στο ΑΝΑΚΑΤΟ!!Οι "WEEVIL" δεν χρειάζονται συστάσεις- είναι ROCK σε όλα τους και το δείχνουν on stage.Ένα ταξίδι στην αυθεντική ROCK μουσική που θα....ακουστεί...ΔΥΝΑΤΑ!! 
http://www.facebook.com/photo.php?v=1469085934503