ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ live

ICONS CLUB (Κάτω Βασιλική Αιτωλ/νίας)
Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014


ΙΧΩΡ Beach Bar (Τραγάνα Φθιώτιδος)
Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα εμφανιστεί με τη μπάντα του στο ICONS CLUB στην παραλία Κάτω Βασιλικής την Παρασκευή 1 Αυγούστου και στο ΙΧΩΡ Beach Bar στην παραλία Τραγάνας το Σάββατο 2 Αυγούστου.

Τραγούδια από το «Πιστόλι Στο Πιάτο» όπως το αγαπημένο «Θα Χαθώ» μέχρι τη «Βόμβα Στον Ουρανό» από τον προηγούμενο δίσκο του «Ιστορίες Με Βλέμματα» αλλά και νέα που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό στο στούντιο. Ακόμη ξεχωριστές διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή σε δύο αυγουστιάτικες ηλεκτρικές ροκ βραδιές!!!

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μιχαλης Κακέπης-Αλέξανδρος Τσάμης LIVE @PER DILETTO 25/07/2014


Ο 
Μιχάλης κι ο Αλέξανδρος
Σε 
μια μοναδική βραδυά
στο Per Diletto
Αγιος Νικόλαος  Κρήτης



ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ ΒΑΛΤΟΣ BEACH BAR (ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
BAΛΤΟΣ BEACH BAR
ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Προσέλευση: 22:30
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή.
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλύονταν στα live τους.

Σελιδα facebook:
https://www.facebook.com/pages/Αφιερωμα