ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ LIVE 14 Δεκ @ BLITZ

Τα Χάρτινα Φτερά σας καλούν σε ένα live έκπληξη στο νέο χώρο του ΒLITZ. Θα απολαύσουμε δικά τους τραγούδια από το επερχόμενο δίσκο τους, καθώς και επιλεγμένες διασκευές που θα συζητηθούν.

Όπως λέει και η μπάντα: «Τα Χάρτινα Φτερά είναι σαν κι εσένα. Ζουν, κοιμούνται, ονειρεύονται, δουλεύουν κι αφαιρούνται, πιστεύουν και αμφισβητούν, αποτυπώνοντας στιγμές και σκέψεις σε ένα χαρτί, μια υπενθύμιση στο κινητό, στο μυαλό ενός φίλου».

Τα Χάρτινα Φτερά, έχοντας χαρακτηριστεί ως ο νέος ήχος του Ελληνικού Alternative Rock, έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση, καθώς και διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς που έχουν λάβει μέρος σε όλη την Ελλάδα.

Opening Act: Διοξείδιο (2Ξ2 The Band)

Ώρα Έναρξης: 22.30
Eίσοδος: 7 ευρώ με μπύρα

BLITZ
Λεωφόρος Κηφισίας 119, 
Μαρούσι

Τα Χάρτινα Φτερά είναι οι: 
Μιχάλης Κεχαγιαδάκης (Φωνή-κιθάρες-samples) 
Χάρης Μπότσης (πλήκτρα-loops) 
Μάνος Ζουρίδης (μπάσο) 
Γιάννης Βερούχης (τύμπανα)

Σας περιμένουμε όλους!

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Acoustic LIVE @ EGO 15 Δεκ 2013

Για ένα live διαφορετικά από τα υπόλοιπα μας καλούν οι αγαπημένοι μας «Ορίζοντες» στο EGO στα Μελίσσια. Ένα live unplugged, αλλά με τέρμα τα γκάζια.

Θα απολαύσουμε το «Loving You Is Easy», ένα τραγούδι που κέρδισε σε διαγωνισμό το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ έχει ξεχωρίσει σε αρκετά ραδιόφωνα Ελλάδος και εξωτερικού και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Οι «Ορίζοντες» έχουν στο ενεργητικό τους την διασκευή του γνωστού τραγουδιού των 2002GR και Ηλία Ασβεστόπουλου «Μαγική Αυλή», η οποία είναι μέσα στην 2η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που κυκλοφόρησε αρχές 2013.

Να είστε όλοι εκεί.

Ώρα Έναρξης: 20.00

ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕGO
Πλ.Ελευθερίας 2, 
Μελίσσια

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τα Σύννεφα με Παντελόνια παρουσιάζουν τα καινούρια τους τραγούδια!!! LIVE

Κυριακή 24/11 Οδός Ονείρων Χαλκίδα 
Τα Σύννεφα με Παντελόνια παρουσιάζουν τα καινούρια τους τραγούδια!!!
Σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με παλιά και νέα τραγούδια τους και εμπνευσμένες διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, από το Βαλκανικό και Μεσογειακό ήχο και τις αγγλικές μπαλάντες στην αμεριανική κάντρυ, στα ζαϊντέκο ακορντεόν και τις αφρικανικές κιθάρες!! 
Είσοδος Ελεύθερη

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Orora live @ Rock Architecture

Σε συνέχεια των άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων της προηγούμενης σεζόν, η παρέα επιστρέφει στο ανανεωμένο Rock Architecture, στο οποίο απο φέτος θα βρείτε φοβερές μπύρες απο νέο κατάλογο, καθώς και άλλες γευστικές απολαύσεις. Μαζί με την μπυρίτσα οι Orora σερβίρουν διασκευές απο Arctic Monkeys και Placebo εως Peppers και Guns n Roses με μικρές γεύσεις από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους.
You must be there!!!

Rock Architecture Bar
Ούλωφ Πάλμε 23, 17676, Ζωγράφου
Τηλ κρατήσεων: 210 7472472

Οι Orora είναι:
Φωνή: Αγγελική Ανδρίτσου
Κιθάρα/Πλήκτρα/Φωνή: Κώστας Θεοχάρης
Κιθάρα: Σταμάτης Χατζητσομπάνης
Μπάσο: Άκης Θεοχάρης
Τύμπανα: Λευτέρης Καφετζής

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Rush Greek Fan Club Party

Tο Ghost Riders , το ανεπίσημο (ακόμα) fan club των Rush στην Ελλάδα , διοργανώνει το πρώτο του ετήσιο party!

Θα τιμηθούν φυσικά όλες οι δισκογραφικές περίοδοι των Καναδών, όπως επίσης συγκροτήματα που επηρεάστηκαν από αυτούς, καθώς και μπάντες που επηρέασαν τη μουσική τους πορεία. Γνωστά, αλλά και σπάνια videos, σατιρικά αποσπάσματα, solo projects, διασκευές, μα πάνω από όλα η μουσική που αγαπάμε, αλλά σπάνια μπορούμε να απολαύσουμε στις εξόδους μας.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες από τις συναυλίες τους και στο τέλος να μεγαλώσει η παρέα μας!

Στο Bat City Club, Λεωφόρος Αλεξάνδρας  11, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ώρα Έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη

ROUND MIDNIGHT LIVE

Οι 'Round Midnight την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου θα μας ταξιδέψουν πίσω στα αγαπημένα '30ς, '40ς & '50ς..
Swing,Blues,Ballads and more...
Σας Περιμένουμε με blue,romantic & dancing mood...γύρω στις 10.. στο Barfly !!!

Πιάνο: Αστέριος Παπασταματάκης
Φωνή : 'Αλκηστις Λαμπροπούλου

Barfly
Vizantiou 31, 17121 Néa Smírni, Greece

MONO ALHTEIA - AXA'S SPECIAL VOL1 (MIXTAPE) OI KΠC KAI ΥΠΕΡΒΑΣΗ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11 ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ ΤΑΤΑΝΚΑ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ 
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΤΑΤΑΝΚΑ CAFE BAR
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προσέλευση: 23:00 
Ελάχιστη κατανάλωση 5 €.

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. 
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλείονταν στα live τους.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Οι RockaParmezana στο Onoma στα Άνω Πατήσια

Ο Νοέμβρης μπήκε δυναμικά για τους RockaParmezana. Αυτή τη φορά δίνουν ραντεβού στο Onoma στα Άνω Πατήσια για ένα live με πολλά μουσικά μονοπάτια, που ξεκινούν από RedHotChiliPeppers μέχρι και DeepPurple. Όσοι τους είδαν live έγιναν αμέσως Fan της μπάντας. Εσυ?
Η πενταμελής μπάντα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2012. Με αγγλικό στίχο και rock ήχο, ξεκίνησαν τις πρώτες τους live εμφανίσεις το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας 

Το τραγούδι τους "It's All Right" ήδη έχει θερμή ανταπόκριση από το κοινό, ενώ αυτή την περίοδο δουλεύουν και ηχογραφούν δικά τους κομμάτια ώστε να ολοκληρώσουν την πρώτη τους προσωπική δουλειά. 

Οι "Rocka Parmezana" είναι οι: Φώτης Κουρουνιώτης (φωνή), Ηλίας Σιούτας (leadguitar), Χριστόφορος Γεωργακάς (rhythmguitar), Γιώργος Καταλειφός (μπάσο), Κάρολος Παντελής (ντραμς). 

Σας περιμένουμε για ακόμα μία ροκ βραδιά!!!

Ο.n.o.m.a. - The art bar 
Στο τέρμα της οδού Πατησίων (Άνω Πατήσια πλησίον ηλεκτρικού)

Ωρα έναρξης: 22:00
Τιμή ποτού: 6,5 ευρώ

Είσοδος: ελεύθερη


FALSE METAL LIVE


MISTFUL BAND THE ROCKROACHES LIVE


TA ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ LIVE