ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ένας Τρελλός» με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του καλοκαιριού!!

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μας δίνει ραντεβού, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι), για να παρουσιάσει την μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση με τίτλο «Ένας Τρελλός», η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.

Πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Γραμμένος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δώρος Δημοσθένους, Ασπασία Θεοφίλου, Βασίλης Καζούλλης, Κρατερός Κατσούλης, Μάρκος Κούμαρης –Locomodo, Γιάννης Κούτρας, Magic de Spell, Μπέσυ Μάλφα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Νάντια Μπουλέ, Εβελίνα Παπούλια, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Ζακ Στεφάνου, Μπάμπης Στόκας, Ταξιάρχης Χάνος, Chu cho s.h.s.

Συμπράττουν οι μουσικοί: Animacorda στις κλασικές κιθάρες, Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο, Άρης Ζέρβας στο τσέλο, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, Γιώργος Χατζής στα τύμπανα και το βιολί.

Μαζί τους οι Sleeping Band : Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο, Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο, Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, Δημήτρης Καρασούλος στις κιθάρες, Βαγγέλης Κατσαρέλης στην τρομπέτα και το φλικόρνο, Χάρης Κωνσταντόπουλος στο κλαρίνο και το σαξόφωνο, Βαγγέλης Παρασκευαΐδης στα κρουστά και στο βιμπράφωνο και Σοφία Παπουλάκου στα φωνητικά.

Συμμετέχουν: η Παιδική Χορωδία Animus, η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγάλεω και η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ)

Μια μεγάλη παρέα λοιπόν μπλέκεται με ζογκλέρ, ακροβάτες και θέατρο δρόμου, αλλάζει ήχους, ρυθμούς και «παντρεύει» ευχαρίστα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο «Ένας Τρελλός».

Τεχνική επιμέλεια ήχου: Νίκος Παππάς και Τζίμης Τσοπάνης
Σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλλης.

Τιμές Εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στην είσοδο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC, viva.gr,
«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100,
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 3475518

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 35 χρόνια χωρίς τον Elvis Presley

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 35 χρόνια χωρίς τον Elvis Presley

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

SummerWave Festival 2012

SummerWave Festival 2012. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο Φεστιβάλ μουσικών συγκροτημάτων της Βοιωτίας χτυπάει με δυνατούς ρυθμούς και πάλι μαζί σας στην Πόλη της Θήβας.

--!!ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!--

Bands Line Up:
1. Σκληροί Χειμώνες
2. Project Zeroed
3. MPLIAX166
4. Μόνιμος Κάτοικος
5. Παράλληλες Γραμμές

Guest Band:
ELYSION (Open Band σε Evanescence, Lacuna Coil, Iced Earth & άλλα πολλά)

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ:
~ MUSIC MANIA
~ MOJO CAFE - BAR
~ VERTIGO CAFE

Ευχάριστούμε τους χορηγούς:
- SHERPA clothes
- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ fashion stores
- ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
- ΟΠΤΙΚΑ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
- COFFEE SHOP
- ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ
- ΚΡΕΠΕΣ-ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ "BREAK"
- ΤΣΟΤΡΑΣ TRAVEL
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ
- HOTEL NIOVI

Dead Can Dance

Οι DEAD CAN DANCE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ 2012-2013


ΛΟΝΔΙΝΟ – ( Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, 2012) – Οι DEAD CAN DANCE θα εντάξουν τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα στην ‘World Tour’ περιοδεία τους που ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου 2012. Συγκεκριμένα θα βρίσκονται:

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, Θέατρο Γης
Αθήνα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, Θέατρο Λυκαβηττού

Αυτές οι συναυλίες θα είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους μετά την πολύ επιτυχημένη και sold out περιοδεία τους το 2005. Η παγκόσμια περιοδεία τους θα ξεκινήσει το 2012 και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2013 και οι Dead can Dance θα επισκεφτούν 4 ηπείρους μέσα σε διάστημα 8 μηνών.

Οι Dead Can Dance θα κυκλοφορήσουν νέο studio album (το πρώτο μετά το ‘Spiritchaser’ του 1996) που θα το παρουσιάσουν στην παγκόσμια περιοδεία τους.

Ο Brendan Perry λέει σχετικά “ Η Lisa και εγώ είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε πάλι μαζί. Ξεκινήσαμε να γράφουμε το νέο άλμπουμ το φθινόπωρο του 2011 και στις αρχές του χρόνου θα ολοκληρωθεί το τελευταίο μέρος της ηχογράφησης στα στούντιο Quivvy* στην Ιρλανδία. Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το συγκρότημα ξανασμίγει την εποχή του χρόνου που η φύση ξαναγεννιέται. Τα σχέδια της περιοδείας έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό και ήδη έχουμε επιλέξει μία εξαιρετική ομάδα μουσικών για να μας συνοδεύσουν σε αυτήν. Στις συναυλίες αυτές θα παίξουμε τραγούδια από το νέο άλμπουμ αλλά και παλιότερα γνωστά κομμάτια σε καινούργιες εκτελέσεις"

23 Σεπτεμβρίου 2012, Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα
21 Σεπτεμβρίου 2012, Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη, 

Ο Χρήστος Θηβαίος στο αερινό στη Σέριφο για μία μοναδική εμφάνιση!

Το αερινο, γνωστό ως το πιο φιλόξενο και...γευστικό μπαρ στη Χώρα της Σερίφου υποδέχεται το Χρήστο Θηβαίο σε μία και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 25 Αυγούστου. 

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον κοινό φίλο Αντώνη Ξύδη, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και αυτός είναι ο τρόπος μας να πούμε ένα δημιουργικό και γεμάτο μουσική και αγάπη αντίο.
Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί απίθανα μουσικά και γευστικά ταξίδια, που θα γίνουν μεθυστικά, στο νησί του μύθου και της πραγματικότητας!

Ο Χρήστος Θηβαίος στο αερινο στις 25 Αυγούστου 2012
Το live θα ξεκινήσει στις 21:00
αερινο, Χώρα Σέριφος
Είσοδος: Ελεύθερη

Λίγα λόγια για το αερινο:
Το "α ε ρ ι ν ο" είναι το πιο φιλόξενο μπαρ της Σερίφου και βρίσκεται στη Χώρα του νησιού.
Υπέροχη βεράντα πάνω από το Αιγαίο, εξαιρετική μουσική, δροσερά κοκτέιλ, ποιοτικά ποτά, φιλική ατμόσφαιρα και εκπληκτικό , χαμογελαστό προσωπικό, είναι η συνταγή για μια αξέχαστη απόδραση από την πόλη ... και θα τα βρείτε όλα εδώ!

Βρείτε το αερινο στο facebook.com/aerino.serifos ή επικοινωνήστε στο aerino@live.com

Βρείτε το Χρήστο Θηβαίο στο http://www.thivaioschristos.com/

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Listen to Rock XS on Your Mobile Phone

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Listen to Rock XS on Your Mobile Phone

35 χρόνια χωρίς τον "βασιλιά της ροκ" Έλβις Πρίσλεϊ

Ένα ταξίδι ήταν... Ένα ταξίδι με ρυθμό, ένταση, μουσικές και τραγούδια, ένα ταξίδι σαν πέταγμα από τις γκρίζες γειτονιές και την πλήξη των μεγαλουπόλεων στη φαντασία, ένα φτερούγισμα και μια κραυγή όλο λαχτάρα για λίγο χρώμα στη ζωή.

Σε τούτο το ταξίδι πήραν μέρος μόνο νέα παιδιά, αρκετούς από αυτούς θα τους θυμόμαστε πάντα νέους, πολλοί από αυτούς θα έπρεπε να είναι μαζί μας.

Εκείνα τα παιδιά προσπάθησαν να φτιάξουν μια πόλη φανταστική, με πολύ μουσική, πολύχρωμα φωτάκια, ξένοιαστες μέρες, νύχτες γεμάτες όνειρα και έρωτες, μια πόλη ζαχαρένια, μια πόλη που όλες οι εποχές θα ήταν αθώες, μια πόλη όπου ακόμα και ο πόνος θα ήταν ένα παιχνίδι όπως στα κόμικς.

Μόνο που η ζωή δεν είναι κόμικς και το ροζ συννεφάκι μέσα στο οποίο ήταν χτισμένη αυτή η πολιτεία διαλυόταν με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου, διαλυόταν από τον φόβο της ατομικής βόμβας, διαλυόταν από τον αποκλεισμό και την εκμετάλλευση, διαλυόταν από τους πυροβολισμούς των εκτελεστικών αποσπασμάτων, διαλυόταν από τις οιμωγές των θυμάτων των πολέμων.

Μέσα σε αυτήν τη ροζ πολιτεία μπήκαν αμέσως οι έμποροι, που είδαν στα όνειρα εκείνης της παρέας ένα ολοκαίνουργιο προϊόν.

Από όλα αυτά έμεινε η μουσική και τα ονόματα των παιδιών. Και όπως σε όλες τις παρέες των παιδιών, πάντα κάποιος είναι ο αρχηγός.

Το όνομά του ήταν Έλβις Ααρον Πρίσλεϊ και σε αυτόν είναι αφιερωμένο αυτό το σύντομο σημείωμα, 35 χρόνια μετά τον θάνατό του.


http://www.amna.gr/articleview.php?id=18286

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Τεχνόπολη!

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα.

Μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία που τον ταξίδεψε σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και Ευρώπη, μας υποδέχεται στις 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Παρέα με τους τέσσερις συνοδοιπόρους του, και κορυφαίους μουσικούς, και έχοντας στη βαλίτσα του την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού live cd με τίτλο «Γυάλινος Κόσμος» και της συλλογής «Συγκομιδή», που περιέχει όλους τους προσωπικούς του δίσκους από το 1997 ως σήμερα, μας υπόσχεται μία αξέχαστη συναυλιακή βραδιά που θα κλείσει ιδανικά την καλοκαιρινή περίοδο και θα αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους βρεθούν ανάμεσα στο κοινό της συναυλίας.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλογές από τραγούδια άλλων δημιουργών, αρκετά εκ των οποίων θα ακουστούν για πρώτη φορά, ενώ η ‘φρέσκια’ απόδοση των τραγουδιών, παιγμένα από αυτή την ιδιαίτερη μπάντα, θα χαρίσει μία ξεχωριστή αίσθηση.

Μαζί του οι μουσικοί:
Γιώργος Κοντραφούρης: hammond organ, πιάνο
Γιώργος Καλούδης: τσέλο, κρητική λύρα
Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά
Νίκος Παραουλάκης: νέυ, κιθάρα
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλεξίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση: Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων: 15€

(Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 12 ευρώ
για κάτοχους καρτών ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.)

Σημεία προπώλησης: Καταστήματα Public, «Τεχνόπολις»

και μέσω πιστωτικής κάρτας στο 13855 & www.viva.gr


Υ.Γ. Μαζί με το εισιτήριο σας φέρτε και ένα τετράδιο!
Κι αυτό γιατί παρέα με το Χατζηκυριάκειο
θα μαζέψουμε σχολικά είδη, μεταχειρισμένα και καινούρια
αλλά πάντα σε καλή κατάσταση, για τα παιδιά του Ιδρύματος.



«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ.210.3475518
info@athens-technopolis.gr
www.technopolis-athens.gr

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031,
Στάση «Παλαιά Αγορά»

The Prodigy

Οι Prodigy επιστρέφουν!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ (ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ)

“We are here to give you a fucking reason to party”
δήλωσαν οι Prodigy χαιρετίζοντας τις δεκάδες χιλιάδες των fans στην τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα (τον περασμένο Ιουλίου στο Rockwave).

Και ο Keith, ο Liam και ο Maxim ξέρουν να κρατούν τις υποσχέσεις τους!

Tην Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ θα δώσουν το σύνθημα με το ‘World's On Fire”, για να ξεκινήσει ξέφρενος χορός!

Η σκηνική τους παρουσία είναι αξεπέραστη, σε κάθε εμφάνιση τους δεν σταματούν να τρέχουν και να χοροπηδούν από άκρη σε άκρη της σκηνής, η non stop ενέργεια τους ξεχειλίζει και παρασύρει το κοινό σε χορό μέχρι τελικής πτώσεως, στα live παίζουν τα τραγούδια τους όσο πιο άγρια και πιο ροκ μπορούν.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 13 Σεπτεμβρίο οι Prodigy θα παίξουν για το κοινό της Βόρειας Ελλάδας όλα τα αγαπημένα “Breathe”, “Voodoo People”, “Poison”, “Omen”, “Invaders Must Die”, “Smack My Bitch Up”, “Take Me to the Hospital”, “Firestarter”
αλλά και τραγούδια από το καινούργιο album που ετοιμάζουν “Jetfighter”.

Οι Prodigy, που φέτος κλείνουν είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ Experience, αγαπούν το ελληνικό κοινό και το αναγνωρίζουν σαν ένα από τα πιο θερμά του κόσμου. Ο Liam Howlett έχει δηλώσει για το ελληνικό κοινό
“… ξαφνικά «πεινάς» για κάτι τέτοια… Βυθίζεσαι και εσύ στον παλμό ….κατεβαίνεις από τη σκηνή, που από κάτω βρίσκεται το ελληνικό κοινό και απλώς είσαι εμπνευσμένος να συνθέσεις κάτι…”

Οι Prodigy έχουν πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους, έχουν πειραματιστεί με τα πάντα και έχουν εξελίξει τον ήχο τους. Το συγκρότημα των Liam Howlett (συνθέτης/ keyboards), Keith Flint (φωνητικά) & Maxim (mc/φωνητικά) ξεκίνησε σαν underground rave συγκρότημα, υπήρξε πρωτοπόρο του λεγόμενου big beat, στέφθηκαν βασιλιάδες της dance σκηνής και συνδυάζοντας το rave, με την techno και τα breakbeats, την ηλεκτρονική ροκ και τα punk φωνητικά έφτασαν σήμερα να θεωρούνται ένα από τα καλύτερα rock live acts του πλανήτη,… “μία από τα 50 μπάντες που πρέπει να δεις στη ζωή σου, πριν πεθάνεις” σύμφωνα με το Q magazine.

BROTHERHOOD OF SLEEP: Η συναυλιακή δραστηριότητα τους σε Ελλάδα και Ευρώπη

Από την Catch The Soap Productions λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου σχετικά με την συναυλιακή δραστηριότητα των Brotherhood Of Sleep:

Αύγουστος 2012. Ένας χρόνος μετά τη κυκλοφορία του "Dark As Light" και δύο χρόνια μετά τη κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου τους, η ορχηστρική, ψυχεδελική, doom/stoner-rock μπάντα των Brotherhood Of Sleep επιστρέφει στις σκηνές της κεντρικής Ευρώπης για μία ακόμη headline περιοδεία το πρόγραμμα της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

19.08.12 - BG, Sofia @ Art Space
21.08.12 - SLO, Ljubljana @ Klub Gromka
23.08.12 - NL, Leiden @ Sub071
24.08.12 - BE, Leuven @ 't Vervolg
25.08.12 - BE, Tongeren @ Sodom
28.08.12 - DE, Chemnitz, Crasspub
30.08.12 - HU, Budapest @ Szabad az Á
31.08.12 - SRB, Belgrade, Zemun @ Klub Fest
02.09.12 - GR, Thessaloniki @ Eightball Club
15.09.12 - GR, Attiki @ Praise The Fuzz

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Παγκοσμιοποίηση, αντι-Παγκοσμιοποίηση και νέα προτάγματα

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Παγκοσμιοποίηση, αντι-Παγκοσμιοποίηση και νέα προτάγματα

μικρέ μου πρίγκιπα κοιμήσου κι εγώ θα μείνω εδώ μαζί σου...........



Μάριος Φραγκούλης - Ο μικρός πρίγκιπας!!

Αν χωρούσα κι εγώ
στο μικρό σου πλανήτη
αν ζητούσες να 'ρθω
να μην σ' έχει η λύπη

Τον παλιό μου εαυτό
θα τον άφηνα πίσω
τον κρυμμένο ουρανό
της καρδιάς σου να ζήσω

Στο μακρινό σου το αστέρι
να μου κρατάς σφιχτά το χέρι
μικρέ μου πρίγκιπα κοιμήσου
κι εγώ θα μείνω εδώ μαζί σου

Αν ζητούσες να 'ρθω
στο μικρό σου τ' αστέρι
αν μπορούσα να δω
της ψυχής σου τα μέρη

Θα νικούσα το εγώ
που εδώ με κρατάει
έναν κόσμο να βρω
και τους δυο να χωράει

Στο μακρινό σου το αστέρι
να μου κρατάς σφιχτά το χέρι
μικρέ μου πρίγκιπα κοιμήσου
κι εγώ θα μείνω εδώ μαζί σου

ΜΙΚΡΕ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.......
Ποσο δυσκολο ειναι να γραψω σημερα........Περασαν 11 μερες κιολας απ την μερα που ταξιδεψες....Δεν παλευει κανεις μας με τον πονο και την απουσια σου.Κανεις δεν θελει να ξεχασει ....Σε κανεναν δεν θα σταματισεις να λειπεις. Διαβαζουμε ο ενας στα ματια του αλλου αυτο που ειναι κοινο για ολους.....ΑΠΟΥΣΙΑ......ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.Σε κανενος το μυαλλο δεν χωραει ...Δεν γινεται ν αποδεχτουμε πως εχεις φυγει.....Γιατι εισαι παντα εδω...αναμεσα μας..οπως παντα..κ ετσι θα μεινεις.....Δεν ξερω γιατι επρεπε να φυγεις τωρα....Ηταν τοσο νωρις...........Δεν ξερω ποιος κινει τα σχοινακια σ αυτο το κουκλοθεατρο..Δεν ξερω ποιος σκηνοθετει το εργο της ζωης μας..Καθε λεπτο εχω στα αυτια μου το γελιο σου τη φωνη σου .....κ ταυτοχρονα τις φωνες ολων αυτων που ηταν εκει ...οσα σου ελεγαν.....οταν.......
.............Ποσο σατανικα ευκολο ειναι τελικα ν αλλαξουν ολα???Ποσο αδικο ειναι ολο αυτο γαμωτο??????????Ολοι ..μα ολοι .....εχουν στα ματια εκεινη την απογνωση κ το παραπονο...πως ειχαν τοσα να σου πουν...τοσα να ζησουν μαζι σου.......Εισαι κομματι της καθε μερας μας.....κομματι της ζωης μας κ τωρα το κομματι αυτο λειπει! Ενα παζλ που θα μεινει ατελειωτο.....
..Δεν μπορω να μιλησω για σενα σε παρελθοντικο χρονο γιατι ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!
Πιστευω πως ηξερες ποσο σ αγαπαμε...Πως ενοιωθες οσα θελαμε να σου πουμε.....Ολα εκεινα που οταν καποιος ειναι διπλα μας τα θεωρουμε αυτονοητα κ περιττα κ δεν τα λεμε...ΤΩΡΑ????????ΤΩΩΡΑ που εφυγες?????Μας ακους????Μπορεις να δεις ποσο μας λειπεις?????
ΜΙΚΡΕ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.....θα ερθει η ωρα που θα ξαναβρεθουμε ολοι μαζι ......
ΜΙΚΡΕ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.......ελπιζω να σαι καλα εκει ψηλα.....να μην πονας...κ να φωτιζεις με την λαμψη σου τα μονοπατια μας ωσπου να κανουμε κ εμεις το ΤΑΞΙΔΙ που τοσο βιαστηκες εσυ να κανεις.......
ΜΙΚΡΕ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.....παντα θα εισαι ΕΔΩ...στις χαρες κ στις λυπες μας.....στα γελια κ στα κλαματα μας...παντα θα λειπεις κ παντα θα σε αναζηταμε............................Δεν ξερω ποσα ακομα εχω να σου πω.....ατελειωτα μου φαινονται.......
ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ......ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΓΗ........................................................

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μουσικό Προαύλιο στο Badminton «Προσωπικές διαδρομές»!

Μουσικό Προαύλιο στο Badminton
Καλοκαίρι 2012

«Προσωπικές διαδρομές»
Από τις 3 Ιουλίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2012
(εκτός Αυγούστου)

Το μεγάλο φεστιβάλ της ελληνικής μουσικής φέτος το καλοκαίρι στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton

Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, κάλεσε Προσωπικότητες από το χώρο της ελληνικής μουσικής, για ν’ ανθολογήσουν τις προσωπικές τους πορείες. Συνθέτες, τραγουδοποιούς, δημιουργικούς μουσικούς, τραγουδιστές και μουσικά σύνολα που διακρίνονται στην εποχή μας.

Άλλοι με μεγάλες πορείες, που η αφετηρία τους μπορεί να βρίσκεται και πριν πενήντα χρόνια και άλλοι με μικρότερες διαδρομές στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας. Όλοι τους μάχιμοι, λάτρεις της σκηνής. Όλοι τους αντλούν το υλικό που θα μας παρουσιάσουν σε αυτές τις μοναδικές συναυλίες, κυρίως από την προσωπική τους δισκογραφία.

Το καλοκαίρι του 2012, όπως και πέρσι, το θέατρο Badminton βγάζει τραπεζάκια έξω. Ο αύλειος χώρος του μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Το πολύχρωμο σύμπαν της ελληνικής μουσικής δημιουργίας, σας περιμένει. Για να γίνει και το φετινό καλοκαίρι λιγότερο επώδυνο από τα τόσα που μας ταλαιπωρούν.

Οι «Προσωπικές διαδρομές» ξεκινούν με τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο στις 3 & 4 Ιουλίου.

Τις Προσωπικές τους διαδρομές θα παρουσιάσουν ακόμη στο φεστιβάλ οι: Encardia, Opera Chaotique, Μάκης Αμπλιανίτης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Καλλιόπη Βέττα, Πέτρος Γαϊτάνος, Χάιγκ Γιαζιτζιάν, Σαβίνα Γιαννάτου, Γιώργος Καζαντζής (μαζί του η Φωτεινή Βελεσιώτου), Μαρίζα Κωχ, Βασίλης Λέκκας, Κώστας Μακεδόνας, Νότης Μαυρουδής (μαζί του η Γιώτα Νέγκα), Ανδριάννα Μπάμπαλη, Παναγής Μπαρμπάτης, Νίκος Ξυδάκης, Ορφέας Περίδης, Λένα Πλάτωνος, Γιάννης Σπανός, Μελίνα Τανάγρη, Μπάμπης Τσέρτος και ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ

Τρ. 3 & Τετ. 4 Ιουλίου
Βασίλης Τσαμπρόπουλος

Πεμ. 5 Ιουλίου
Γεράσιμος Ανδρεάτος

Παρ. 6 & Σαβ. 7 Ιουλίου
Παναγής Μπαρμπάτης

Τρ. 10 & Τετ. 11 Ιουλίου
Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Haig Yazdjian, Μάκης Αμπλιανίτης


Πεμ. 12 Ιουλίου
Καλλιόπη Βέττα

Παρ. 13 & Σαβ. 14 Ιουλίου
Μαρίζα Κωχ, Λένα Πλάτωνος

Τρ. 17 & Τετ. 18 Ιουλίου
Ανδριάννα Μπάμπαλη

Πεμ. 19 Ιουλίου
Opera Chaotique

Παρ. 20 & Σαβ. 21 Ιουλίου
Κώστας Μακεδόνας

Τρ. 24 & Τετ. 25 Ιουλίου
Βασίλης Λέκκας


Πεμ. 26 Ιουλίου Encardia

Παρ. 27 & Σαβ. 28 Ιουλίου
Γιώργος Χατζηνάσιος, Πέτρος Γαϊτάνος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ


Τρ. 4 & Τετ. 5 Σεπτεμβρίου
Νότης Μαυρουδής- μαζί του η Γιώτα Νέγκα

ΓΥΜΝΟΔΡΟΜΙΕΣ [by ΜΠΛΙΑΧ 166]

Φεστιβάλ Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι 2012!

Φεστιβάλ Θέατρο Ρεματιάς 2012!
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι
Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2012

Κορυφαίοι έλληνες δημιουργοί από το χώρο της μουσικής και του θεάτρου δίνουν το «παρών» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

H Φ a b r i k a επιστρέφει στον πιο καλοκαιρινό χώρο της πόλης και παρουσιάζει μία σειρά από μουσικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις που θα καθηλώσουν τον θεατή!

Από τους γιορτινούς Active Member που έγιναν 20 χρονών, μέχρι τους διεθνείς της jazz, Γ. Ψυχογιό, Γ. Τρανταλίδη, Γ. Κοντραφούρη, Γ. Σαμαρά, αλλά και τον Σ. Λάντσια και από τους «ροκάδες» Παύλο Παυλίδη και Γιάννη Αγγελάκα, μέχρι τον σολίστα του λαούτου, Μιχάλη Τζουγανάκη, το μουσικό πρόγραμμα της Φ a b r i k a προσπαθεί, όπως πάντα, να ερεθίσει τον ακροατή καλύπτοντας ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο καλλιτεχνικό φάσμα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς, όπως «Το Ξυπόλητο Τάγμα – Οξω απ’ την παράγκα» (σκην. Κώστας Καζάκος), «To Μεγάλο μας Τσίρκο» (του Ιακ. Καμπανέλλη), «Δον Ζουάν, η επιστροφή» (σκην. Γιώργος Κιμούλης) και “Ιππής” του Αριστοφάνη (σκην. Στ. Φασουλής).

Όλες οι συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2012. Περισσότερες πληροφορίες στο www.festivalrematias.gr .


Κυριακή 1η -Δευτέρα 2 -Τρίτη 3 Ιουλίου
«Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω»
του Ντάριο Φο

σκηνοθεσία: Τάσος Ράμσης
Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Χαλανδρίου

Είσοδος ελεύθερη


Τετάρτη 4 Ιουλίου
Το «Ξυπόλυτο Τάγμα»
στη Λαϊκή Όπερα
«ΟΞΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ» (www.aeraaaaa.gr)

Μία σύµπραξη της τέχνης του θεάτρου σκιών (µε µπερντέ και φιγούρες), της υποκριτικής (µε τον Καραγκιόζη και την παρέα του έµψυχους επί σκηνής) και της µουσικής (µε την κλασική ζωντανή ορχήστρα, αλλά όχι µε κλασικά τραγούδια).
Σκηνοθεσία: Κώστας Καζάκος
Παίζουν: Γ. Μποσταντζόγλου, Π. Ορκόπουλος

Τιμή Εισιτηρίου: 10€


Παρασκευή 6 Ιουλίου
Οι Active Member το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.D.Foxmoor το 1992 και έμελλε να παραμείνει ιδιαίτερα ενεργό μουσικά, σε μια συναυλία γεμάτη με τραγούδια απ’ όλη την δισκογραφία τους . Θα ακουστούν και τραγούδια ανέκδοτα που θα περιέχονται στον επόμενο δίσκο τους με τίτλο «Αρσενάλι».

Τιμή εισιτηρίου: 12€ προπώληση – 15€ ταμείο
Online προσφορά 200 εισιτήρια 10€ (6-20.6)
Εκπτωτικό εισιτήριο (Άνεργοι ΟΑΕΔ - Φοιτητές) 10 €


Σάββατο 7 Ιουλίου
Συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Χαλανδρίου

Αφιέρωμα στον G. Rossini - Overtures
Διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Καλαϊτζής
Είσοδος ελεύθερη


Δευτέρα 9 Ιουλίου
«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»

Ένα μουσικοθεατρικό έργο
Του Πέτρου Ζούλια
Σκηνοθεσία : Πέτρος Ζούλιας

Παίζουν: Παύλος Χαϊκάλης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Τζόυς Ευείδη,Έρση Μαλικένζου
Τιμή εισιτηρίου: 18 Ευρώ,
Φοιτητικό: 15 Ευρώ
Παιδικό: 10 Ευρώ


Τρίτη 10 Ιουλίου
Συναυλία
Fado a journey

μια περιπλάνηση στους ήχους του Fado και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας με όργανα όπως το κανονάκι, το λαούτο, το μπεντίρ και το μπαγιάν. Ο ιδιόρρυθμος αυτός συνδυασμός δημιουργεί μια εντελώς καινούρια ηχητική πραγματικότητα.
Από τους ANDRE MAY A BAND
Είσοδος ελεύθερη


Τετάρτη 11 Ιουλίου
“Ρεματιά Jazz Festival”
Γ. Ψυχογιός Τρίο & η τριλογία Γ. Τρανταλίδης, Γ. Κοντραφούρης, Γ. Σαμαράς
Σε μία κορυφαία τζαζ συνεύρεση από την οποία δεν θα λείψουν ο αυτοσχεδιασμός και οι ευφάνταστοι διάλογοι μεταξύ των μουσικών.

Τιμή εισιτηρίου: 15€ (προπώληση - ταμείο)
Online προσφορά 200 εισιτήρια 12€ (06-20.06)
Εκπτωτικό εισιτήριο (Άνεργοι ΟΑΕΔ - Φοιτητές) 12 €


Πέμπτη 12 Ιουλίου
Μουσική παράσταση
«Ανατολικό Τόξο»
του Ν. Παπακώστα

τραγουδούν: Δ. Μπάσης, Ν. Καραγιάννη, Κ. Ξυλάς, Λ. Σέρβου
Ορχήστρα CANTO MEDITERRANEO

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ


Παρασκευή 13 Ιουλίου
«ΑΣΚΗΤΙΚΗ»
Του Νίκου Καζαντζάκη

Σε θεατρική μορφή
Θεατρική προσαρμογή- σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος
Παίζουν: Γ.Θωμάς, Θ.Αργυρίου, Σ.Κομινέα, Δ.Γρηγοριάδης, Λ.Βλάχος
Μουσική : Δημήτρης Παπαδημητρίου

Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ


Κυριακή 15 Ιουλίου
«Μινώταυρος»

Σκηνοθεσία- χορογραφία: Άρτεμις Ιγνατίου
Από το Χοροθέατρο ART

Είσοδος ελεύθερη


Σάββατο 21 Ιουλίου
Συναυλία
«Όμορφοι και ηττημένοι»
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης-Μαρία Παπαγεωργίου

Είσοδος ελεύθερη


Τρίτη 24 Ιουλίου
Συναυλία
«O SOLE MIO»

Ιταλικές Καντσονέτες
τραγουδούν: Γ. Χριστόπουλος, Σ. Μπερής, Β. Χατζησίμος στο πιάνο συνοδεύει ο Δ. Γιάκας

Είσοδος ελεύθερη


Τετάρτη 25 Ιουλίου
Συναυλία των Αδελφών Κατσιμίχα

Τιμή εισιτηρίου: 15€


Πέμπτη 26 &Παρασκευή 27 Ιουλίου
«Ιφιγένεια εν Αυλίδι»

Σκηνοθεσία: Θέμη Μουμουλίδη
παίζουν: Κ.Καραμπέτη. Στ. Μάινας, Ι.Παπά, Μ. Χατζησάβας, Γ. Στάνκογλου,
Α. Σακελλάροπούλου

από την 5η Εποχή & το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας
Τιμή εισιτηρίου: 17,12 Ευρώ


Τετάρτη 1η Αυγούστου
Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου
με μουσική Μίκη Θεοδωράκη

Σολίστ: Τζίνα Πούλου, Γιάννης Θωμόπουλος
Διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Καλαιτζής
Είσοδος ελεύθερη


Πέμπτη 2 Αυγούστου
«Το Μεγάλο μας Τσίρκο»
Του Ιάκωβου Καμπανέλη

Μουσική: Σταύρου Ξαρχάκου
Σκηνοθεσία : Σωτήρη Χατζάκη

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Αρμένης, Τάσος Νούσιας και Μαρίνα Ασλάνογλου.
Από το Κ.Θ.Β.Ε

Τιμή εισιτηρίου 20€ (προπώληση - ταμείο)
Online προσφορά 200 εισιτήρια 15€ (15.06-15.07)
Εκπτωτικό εισιτήριο (Άνεργοι ΟΑΕΔ - Φοιτητές) 15€

Κυριακή 26 –Δευτέρα 27- Τρίτη 28 Αυγούστου
«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ»
Του Αριστοφάνη

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Παίζουν :Δ. Λαμπρόγιαννη, Κ. Κόκλας, Γ. Πυρπασόπουλος
Θέατρο του Νέου Κόσμου

Τιμή εισιτηρίου: 20,15,12 Ευρώ

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Re-Machined: A Tribute to "Machine Head" featuring Carlos Santana, Metallica, Iron Maiden, Chickenfoot & more

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Re-Machined: A Tribute to "Machine Head" featuring Carlos Santana, Metallica, Iron Maiden, Chickenfoot & more

Οι Biotech με τον Παύλο Παυλίδη, τους Mikro και τον Rous, στο Φεστιβάλ Μουσών

Oι BIOTECH μετά την πρώτη επίσημη live παρουσίαση του δίσκου τους στο κατάμεστο Kookoo, τις 11 εμφανίσεις στο "Τραίνο στο Ρουφ" και τις εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, όπως το Αrt Αpart στη Πάτρα, το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το Αmuse στο Άστρος Κυνουρίας και άλλα, συνεχίζουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με την καινούργια τους τραγουδίστρια Marieke Meijer.


Τη Κυριακή 12 Αυγούστου oι Biotech εμφανίζονται με τον Παύλο Παυλίδη, τους Mikro και τον Rous, στο Φεστιβάλ Μουσών, στο Γήπεδο Ελατοχωρίου Πιερίας, όπου θα παρουσιάσουν το πρώτο τους album "Alive We Die", που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από τη Sony Music.

Οι εμφανίσεις των Biotech συνεχίζονται στις 24 Αυγούστου στο 4o Ζiria Festival στα Τρίκαλα Κορινθίας με τους Cyanna, τους Transistor και άλλους,
στις 16 Σεπτέμβρη στο φεστιβάλ Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης
και στις 6 Οκτώβρη στο Gagarin 205, στο Troll Festival με τον "κο Κ", τους Δραμαμίνη και πολλούς άλλους…

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα live, για να ακούσετε κομμάτια και για να μαθαίνετε νέα της μπάντας, επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Reverbnation και στο facebook.

http://www.reverbnation.com/biotechgreece
http://www.facebook.com/pages/Biotech/144521335647457?ref=ts

Οι Biotech κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ “Alive we Die” τον Απρίλιο του 2012 από τη Sony Music. 
Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό συγκροτημάτων του Φίλιππου Νάκα το 2009, δουλεύουν για μια προσεγμένη παραγωγή.

Συνθέτουν ένα concept για το νεκροζώντανο κοινωνικό γίγνεσθαι που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή του υπερτιμημένου δυτικού πολιτισμού.
Alive we die…καταφέρνουμε να πεθαίνουμε καθημερινά ενώ ακόμα ζούμε, μέσα από την πτώση των αξιών, την έλλειψη νοήματος, αλυσοδεμένοι στην υλιστική ευδαιμονία και στην παραπληροφόρηση της μάζας.

Γύρω απ'το concept αυτό, χτίζουν έναν εναλλακτικό, φυσικά δυναμικό, ήχο βασισμένο σε κιθάρα, μπάσο, ντραμς, φωνή και πειραματίζονται, "παντρεύοντας" ανά στιγμές, ελληνικά παραδοσιακά κρουστά, arpeggiators, παραμορφωμένα ηλεκτρονικά κρουστά, παλιά αναλογικά synthesizers και μελωδικά κρουστά, όπως βιμπράφωνο και μεταλόφωνο.
Alternative; Rock; Pop; Ψυχεδελικό; Πειραματικό; Μικρή σημασία έχει το πώς θα χαρακτήριζε κάποιος τον ήχο τους. Αυτό που μετράει είναι η αρμονία του συνόλου και της συγκερασμένης διαφορετικότητας